1 Οφθαλμίατρος στα Ιλίσια

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο στα Ιλίσια γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οφθαλμίατρο της επιλογής σας στα Ιλίσια

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οφθαλμίατρο στα Ιλίσια; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στα Ιλίσια

Βρείτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στα Ιλίσια. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς, Laser αστιγματισμού, Laser για την αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, Laser καταρράκτη, Laser μυωπίας, Laser πρεσβυωπίας, Laser υπερμετρωπίας, YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη, Αναίμακτη αντιμετώπιση εκτρόπιο και εντρόπιο βλεφάρων

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί στα Ιλίσια, Οδοντίατροι στα Ιλίσια, Παθολόγοι στα Ιλίσια, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στα Ιλίσια

Μεσσήνη Ελένη

 • Οφθαλμίατρος
 • Ιλίσια
Ιλίσια
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει σχισμοειδή λυχνία, συνταγογράφηση, τονομέτρηση, βυθοσκόπηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Laser καταρράκτη Laser μυωπίας YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη Laser υπερμετρωπίας Laser πρεσβυωπίας Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς

Η Μεσσήνη Ελένη είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος, με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύεται στην χειρουργική του καταρράκτη και τη διαθλαστική χειρουργική με laser μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού και την τεχνική monovision για την διόρθωση της πρεσβυωπίας. Διαθέτει 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην πρόληψη, παρακολούθηση και θεραπεία των παθήσεων οφθαλμικής επιφάνειας, ξηροφθαλμικού συνδρόμου, γλαυκώματος, παθήσεων βυθού ενηλίκων και παίδων. Παρακολουθεί όλα τα σημαντικά συνέδρια και ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης της. Το ιατρείο της διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και τηρούνται με ευσυνειδησία όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας. Σέβεται τον ασθενή, αφουγκράζεται τις ανάγκες του και εμβαθύνει στο πρόβλημά του. Αγαπάει την επιστήμη της και χαίρεται να προσφέρει μέσω αυτής στον άνθρωπο. Διαθέτει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και τον ΕΔΟΕΑΠ. Χορηγεί βεβαιώσεις για άδειες οδήγησης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 13:30

4 Οφθαλμίατροι κοντά στα Ιλίσια

Παπανδρέου Ηλίας MD PgDipCRS (Dist) PhD FEBO

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Πλατεία Μαβίλη
Πλατεία Μαβίλη
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει διάθλαση, μέτρηση γυαλιών, κλινική εξέταση, βυθοσκόπηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς Laser για την αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας Laser μυωπίας Laser πρεσβυωπίας Laser υπερμετρωπίας Αντιμετώπιση πρεσβυωπίας Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς Εξέταση αμφιβληστροειδούς Εξέταση διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας - ωχροπάθεια Εξέταση ωχράς κηλίδας Θεραπεία ωχράς κηλίδας Διαθλαστική χειρουργική Εγχείρηση καταρράκτη

Ο Παπανδρέου Ηλίας είναι Χειρουργός - Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αλλά και της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, στη συνέχεια μετέβη στην Γερμανία όπου ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινικη "Stiftungsklinikum Mittelrhein" του Πανεπιστημίου "Johannes Gutenberg" και στην Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημίου της Κολωνίας, όπου εκπόνησε και την διδακτορική του διατριβή. Εργάστηκε στο Οφθαλμολογικό Κέντρο της πόλης Koblenz ως ειδικός Οφθαλμίατρος, όπου απέκτησε εμπειρία στην Χειρουργική Καταρράκτη και τη διαθλαστική χειρουργική. Συνέχισε την εξειδίκευση του Επιμελητής στο οφθαλμολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Central Middlesex του Λονδίνου όπου ασχολήθηκε με την παθολογία και χειρουργική του αμφιβληστροειδούς όσο και με την παθολογία και ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση του γλαυκώματος, επίσης διετέλεσε Επιμελητής, στο οφθαλμολογικό νοσοκομείο Moorfields του Λονδίνου, το μεγαλύτερο οφθαλμολογικό νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου στα τμήματα καταρράκτη και υαλοειδούς όπου εξειδικεύτηκε σε τεχνικές καταρράκτη και στην χειρουργική υαλώδους-αμφιβληστροειδούς και ωχράς και στο Royal Berkshire Hospital NHS Foundation Trust όπου ολοκλήρωσε την εξειδίκευση του στην χειρουργική υαλοειδούς, στα νοσοκομεία Royal Berkshire Hospital, Reading και Prince Charles Eye Unit, Windsor. Παράλληλα, υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης των τμημάτων Καταρράκτη και Χειρουργικής Υαλοειδούς του νοσοκομείου Moorfields. Ανέλαβε τη διεύθυνση του τμήματος αμφιβληστροειδούς και τις χειρουργικές επεμβάσεις αμφιβληστροειδούς και καταρράκτη στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών. Συμμετείχε ως ερευνητής σε κλινικές μελέτες τόσο στη Γερμανία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων και προφορικών παρουσιάσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι επίσης κάτοχος του Ευρωπαϊκού Τίτλου Ειδικότητας στην Οφθαλμολογία (Fellow of the European Board of Ophthalmology, FEBO). Ο γιατρός με την εκπαίδευσή του σε ονομαστά οφθαλμολογικά κέντρα του εξωτερικού και την κλινική και χειρουργική του εμπειρία βρίσκεται στη διάθεσή σας για την διάγνωση και αντιμετώπιση ευρέος φάσματος οφθαλμολογικών παθήσεων. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με βάση τις ατομικές ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά και στοχεύει στην αντιμετώπιση των οφθαλμικών παθήσεων που εμποδίζουν την καθημερινότητα και στην διόρθωση των διαθλαστικών σφαλμάτων των ματιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 19:30

Βαΐου Αναστάσιος

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Κολωνάκι
Κολωνάκι
Εγχείρηση καταρράκτη Εξέταση γλαυκώματος Laser υπερμετρωπίας Laser μυωπίας

Ο Τάσος Βαΐου Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Ειδικεύεται στη χειρουργική του πρόσθιου ημιμορίου, δηλαδή στον καταρράκτη-γλαύκωμα. Επίσης, ειδικεύεται στη Διαθλαστική Χειρουργική, επεμβάσεις για τον μηδενισμό της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού (μυωπικού και υπερμετρωπικού), στους τρόπους αντιμετώπισης της πρεσβυωπίας και στους τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων της δακρυϊκής συσκευής. Είναι ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Ενδοφθάλμιων Φακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, καθώς επίσης και μέλος του American Academy of Ofthalmology. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην κλινική εξέταση, που του επιτρέπει να αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών, δίνει έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Παυλόπουλος Γεώργιος ΜD, PhD, FEBO

 • Οφθαλμίατρος
 • Νέος Κόσμος
Νέος Κόσμος
Τοπογραφία κερατοειδούς Laser μυωπίας Εγχείρηση καταρράκτη Χειρουργική αφαίρεση πτερυγίου

Ο Παυλόπουλος Γεώργιος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Κόσμο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ανακηρύχθηκε Fellow of the European Board of Ophthalmology το 2010. Έχει 25ετή νοσοκομειακή εμπειρία, όντας Διευθυντής και Επιμελητής Οφθαλμαλμολογικών Κλινικών των Νοσοκομείων 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και του 417 Νοσηλευτικού Iδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Έχει εξειδικευτεί στις Η.Π.Α. (UCSD) στις παθήσεις του κερατοειδούς και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην μικροχειρουργική καταρράκτη, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 εγχειρήσεις. Διαθέτει, επίσης, ιδιαίτερη και πολυετή εμπειρία στην διάγνωση και θεραπεία του κερατόκωνου (crosslinking), την αφαίρεση του πτερυγίου χωρίς ράμματα (βιολογική κόλλα) και του γλαυκώματος. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο Οφθαλμίατρο, που έχει διατελέσει εξεταστής για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας, αριθμεί πολλές δημοσιεύσεις σε περιοδικά του εξωτερικού και του εσωτερικού και έχει αξιοσημείωτο εκπαιδευτικό έργο σε συνέδρια και ημερίδες. Με τη διαρκή συμμετοχή του σε συνέδρια φροντίζει να ενημερώνεται πάνω στους τομείς των τελευταίων οφθαλμολογικών εξελίξεων και επεμβάσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 20:00

Κυριάκος Νικόλαος

 • Οφθαλμίατρος
 • Κυψέλη
Κυψέλη

Ο Κυριάκος Νικόλαος είναι Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευτεί στη Χειρουργική Πρόσθιου Ημιμορίου, στις παθήσεις Βυθού και Ωχράς Κηλίδας καθώς και στην διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών με χρήση Laser. Έχει στο ενεργητικό του αξιόλογο επιστημονικό έργο, και συμμετείχε σε ανακοινώσεις και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών, της Οφθαλμολογικής Κλινικής "Υπαπαντή" και της Eye Day Clinic. Με αρωγό την πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία του, σε αναγνωρισμένα οφθαλμολογικά κέντρα, αναλαμβάνει με επιτυχία και συνέπεια την διάγνωση και θεραπεία για κάθε είδους οφθαλμολογική πάθηση, που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας ενήλικας ή ένα παιδί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:30