Οφθαλμίατροι κοντά στο Γαλάτσι

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο στο Γαλάτσι εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Νέο Ψυχικό, Λεωφόρος Μεσογείων 213 - 215
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει καταγραφή λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού, πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο και βυθοσκόπηση με μυδρίαση, όπου απαιτείται) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση βλεφαρίτιδας Βυθοσκόπηση Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών

Ο Ανέστης Ηλίας είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Universita Degli Studi Di Padova και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ιατρική Απεικόνιση στην Οφθαλμολογία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών του, πρόσφερε εθελοντικά της υπηρεσίες του στην Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάντοβα και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε ως ιατρός Μονάδος στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας Αγίου Ανδρέα. Στη συνέχεια, αφού υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στο Περιφερειακό Ιατρείο Χαιρώνειας, εργάστηκε στη Μονάδα απεξάρτησης ΟΚΑΝΑ στην Λιβαδειά και ξεκίνησε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στην Οφθαλμολογική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών ενώ την ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Έχει υπάρξει επικουρικός ιατρός Οφθαλμολογίας στο Ιατρείο ΠΕΔΥ-ΜΥ Δραπετσώνας και στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου "Σκυλίτσειο". Σήμερα, συνεργάζεται με οφθαλμολογικά κέντρα και οφθαλμολογικές κλινικές, όπου πραγματοποιεί Laser μυωπίας - υπερμετρωπίας - αστιγματισμού, καθώς και χειρουργεία καταρράκτη με την χρήση ενδοφακών νέας τεχνολογίας. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, έναν χώρο εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και οπτικό τομογράφο συνοχής (OCT) για την απεικόνιση του πρόσθιου και οπίσθιου ημιμορίου του οφθαλμού και οπτικών πεδίων, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τόσο στο διαγνωστικό, όσο και στο θεραπευτικό τομέα, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε οφθαλμολογική πάθηση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πλατεία Μαβίλη, Τιμολέοντος Βάσσου 17
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει διάθλαση, μέτρηση γυαλιών, κλινική εξέταση, βυθοσκόπηση) υπηρεσίες
Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς Εξέταση διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας - ωχροπάθεια

Ο Παπανδρέου Ηλίας είναι Χειρουργός - Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αλλά και της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, στη συνέχεια μετέβη στην Γερμανία όπου ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινικη "Stiftungsklinikum Mittelrhein" του Πανεπιστημίου "Johannes Gutenberg" και στην Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημίου της Κολωνίας, όπου εκπόνησε και την διδακτορική του διατριβή. Εργάστηκε στο Οφθαλμολογικό Κέντρο της πόλης Koblenz ως ειδικός Οφθαλμίατρος, όπου απέκτησε εμπειρία στην Χειρουργική Καταρράκτη και τη διαθλαστική χειρουργική. Συνέχισε την εξειδίκευση του Επιμελητής στο οφθαλμολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Central Middlesex του Λονδίνου όπου ασχολήθηκε με την παθολογία και χειρουργική του αμφιβληστροειδούς όσο και με την παθολογία και ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση του γλαυκώματος, επίσης διετέλεσε Επιμελητής, στο οφθαλμολογικό νοσοκομείο Moorfields του Λονδίνου, το μεγαλύτερο οφθαλμολογικό νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου στα τμήματα καταρράκτη και υαλοειδούς όπου εξειδικεύτηκε σε τεχνικές καταρράκτη και στην χειρουργική υαλώδους-αμφιβληστροειδούς και ωχράς και στο Royal Berkshire Hospital NHS Foundation Trust όπου ολοκλήρωσε την εξειδίκευση του στην χειρουργική υαλοειδούς, στα νοσοκομεία Royal Berkshire Hospital, Reading και Prince Charles Eye Unit, Windsor. Παράλληλα, υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης των τμημάτων Καταρράκτη και Χειρουργικής Υαλοειδούς του νοσοκομείου Moorfields. Ανέλαβε τη διεύθυνση του τμήματος αμφιβληστροειδούς και τις χειρουργικές επεμβάσεις αμφιβληστροειδούς και καταρράκτη στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών. Συμμετείχε ως ερευνητής σε κλινικές μελέτες τόσο στη Γερμανία όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει σημαντικό αριθμό ανακοινώσεων και προφορικών παρουσιάσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι επίσης κάτοχος του Ευρωπαϊκού Τίτλου Ειδικότητας στην Οφθαλμολογία (Fellow of the European Board of Ophthalmology, FEBO). Ο γιατρός με την εκπαίδευσή του σε ονομαστά οφθαλμολογικά κέντρα του εξωτερικού και την κλινική και χειρουργική του εμπειρία βρίσκεται στη διάθεσή σας για την διάγνωση και αντιμετώπιση ευρέος φάσματος οφθαλμολογικών παθήσεων. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με βάση τις ατομικές ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά και στοχεύει στην αντιμετώπιση των οφθαλμικών παθήσεων που εμποδίζουν την καθημερινότητα και στην διόρθωση των διαθλαστικών σφαλμάτων των ματιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 110
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, χορήγηση γυαλιών, έλεγχο οπτικής οξύτητας και αντανακλαστικών της κόρης, βιομικροσκοπία και τονομέτρηση, το κόστος για το ιατρείο του πειραιά είναι 40€, για το ιατρείο στα ιλίσια το κόστος είναι 60€) υπηρεσίες
Laser μυωπίας Εξέταση γλαυκώματος Εξέταση καταρράκτη

Ο Γεωργόπουλος Μηνάς είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στον Πειραιά. Είναι διευθυντής των κλινικών Γλαυκώματος και Καταρράκτη στα νοσοκομεία Surrey and Sussex NHS Trust από το 2018. Ειδικεύθηκε στην οφθαλμολογία σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου και εξειδικεύθηκε στο Γλάυκωμα, τον Καταρράκτη και τις παθήσεις του προσθίου ημιμορίου στα νοσοκομεία του Buckinghamshire και Queen Victoria Hospital. Έχει πολυετή εμπειρία τόσο στην παραδοσιακή χειρουργική γλαυκώματος όσο και στις νέες ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους (MIGS). Κατόπιν εξετάσεων, πήρε τον τίτλο Fellow in European Board of Ophthalmology το 2016 στο Παρίσι. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του με Άριστα στις Διαθλαστικές Επεμβάσεις και τον Καταρράκτη υπό τον καθηγητή Dan Reinstein. Πλέον, έχει την έδρα του στην Ελλάδα όπου εξετάζει και χειρουργεί σε διάφορες κλινικές ενώ εξακολουθεί να χειρουργεί σε νοσοκομεία της Αγγλίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνάκι, Λουκιανού 19
Απλή επίσκεψη: 60€ - 80€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το περιστατικό) υπηρεσίες
Διαθλαστική χειρουργική Εξέταση γλαυκώματος Laser μυωπίας

Ο Βαΐου Αναστάσιος Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Ειδικεύεται στη χειρουργική του πρόσθιου ημιμορίου, δηλαδή στον καταρράκτη-γλαύκωμα. Επίσης, ειδικεύεται στη Διαθλαστική Χειρουργική, επεμβάσεις για τον μηδενισμό της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού (μυωπικού και υπερμετρωπικού), στους τρόπους αντιμετώπισης της πρεσβυωπίας και στους τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων της δακρυϊκής συσκευής. Είναι ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Ενδοφθάλμιων Φακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, καθώς επίσης και μέλος του American Academy of Ofthalmology. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην κλινική εξέταση, που του επιτρέπει να αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών, δίνει έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέος Κόσμος, Ηλιουπόλεως 72 - 74
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ υπηρεσίες
Τοπογραφία κερατοειδούς Laser μυωπίας Εγχείρηση καταρράκτη

Ο Παυλόπουλος Γεώργιος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Κόσμο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ανακηρύχθηκε Fellow of the European Board of Ophthalmology το 2010. Έχει 25ετή νοσοκομειακή εμπειρία, όντας Διευθυντής και Επιμελητής Οφθαλμαλμολογικών Κλινικών των Νοσοκομείων 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και του 417 Νοσηλευτικού Iδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Έχει εξειδικευτεί στις Η.Π.Α. (UCSD) στις παθήσεις του κερατοειδούς και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην μικροχειρουργική καταρράκτη, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 εγχειρήσεις. Διαθέτει, επίσης, ιδιαίτερη και πολυετή εμπειρία στην διάγνωση και θεραπεία του κερατόκωνου (crosslinking), την αφαίρεση του πτερυγίου χωρίς ράμματα (βιολογική κόλλα) και του γλαυκώματος. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο Οφθαλμίατρο, που έχει διατελέσει εξεταστής για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας, αριθμεί πολλές δημοσιεύσεις σε περιοδικά του εξωτερικού και του εσωτερικού και έχει αξιοσημείωτο εκπαιδευτικό έργο σε συνέδρια και ημερίδες. Με τη διαρκή συμμετοχή του σε συνέδρια φροντίζει να ενημερώνεται πάνω στους τομείς των τελευταίων οφθαλμολογικών εξελίξεων και επεμβάσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Οφθαλμίατροι στο Γαλάτσι
Χωρίς Online Booking

Γκώνια Ελένη
Οφθαλμίατρος

 • Σιβόρων 73, Γαλάτσι 11142, Αττική
Προφίλ γιατρού

Καρδαρά Μαρίνα
Οφθαλμίατρος

 • Λεωφ. Γαλατσίου 58-60, Γαλάτσι 11141, Αττική
Προφίλ γιατρού

Χουζούρη Σωτηρία
Οφθαλμίατρος

 • Αγίας Γλυκερίας 20, Γαλάτσι 11146, Αττική
Προφίλ γιατρού

Γιάγκου Γεώργιος
Οφθαλμίατρος

 • Λεωφ. Γαλατσίου 14, Γαλάτσι 11141, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μηταράκη Αποστολέρη Φλώρα
Οφθαλμίατρος

 • Αγίας Λαύρας 9, Γαλάτσι 11141, Αττική
Προφίλ γιατρού
Οφθαλμίατροι κοντά στο Γαλάτσι
Χωρίς Online Booking

Στεφάνου Γεώργιος
Οφθαλμίατρος

 • Λασκαράτου 8-10, Άνω Πατήσια 11141, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μπουκουβαλέα Υβόννη
Οφθαλμίατρος

 • Κωνσταντίνου Θεοτόκη 1, Άνω Πατήσια 11141, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μαυρόπουλος Γεώργιος
Οφθαλμίατρος

 • Μακ Μίλαν 1, Άνω Πατήσια 11144, Αττική
Προφίλ γιατρού

Σοφιανός Γεώργιος
Οφθαλμίατρος

 • Λεωφ. Πατησίων 340, Άνω Πατήσια 11141, Αττική
Προφίλ γιατρού

Βάσιος Ελευθέριος
Οφθαλμίατρος

 • Γαλατσίου 1, Άνω Πατήσια 11141, Αττική
Προφίλ γιατρού

Σταμάτη Κωνσταντίνα
Οφθαλμίατρος

 • Πατησίων 305, Άνω Πατήσια 11144, Αττική
Προφίλ γιατρού

Παπαδόπουλος Βασίλειος
Οφθαλμίατρος

 • Καυταντζόγλου 8, Πατήσια 11144, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μελισουργάκη Μαρία
Οφθαλμίατρος

 • Λεωφ. Κηφισίας 162, Ελληνορώσων 11525, Αττική
Προφίλ γιατρού

Γιαννάκης Ιωάννης
Οφθαλμίατρος

 • Μανουήλ Γεδεών 6, Ελληνορώσων 11525, Αττική
Προφίλ γιατρού

Παπάζογλου Νικόλαος
Οφθαλμίατρος

 • Λεωφ. Κηφισίας 140, Ελληνορώσων 11525, Αττική
Προφίλ γιατρού