1 Οφθαλμίατρος στο Γαλάτσι

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο στο Γαλάτσι γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οφθαλμίατρο της επιλογής σας στο Γαλάτσι

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οφθαλμίατρο στο Γαλάτσι; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Γαλάτσι

Βρείτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στο Γαλάτσι. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς, Laser για την αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, Laser καταρράκτη, Laser μυωπίας, Laser πρεσβυωπίας, Laser υπερμετρωπίας, YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη, Αναίμακτη αντιμετώπιση εκτρόπιο και εντρόπιο βλεφάρων, Αναίμακτη αφαίρεση μορφωμάτων

Σχετικές ειδικότητες

Αλλεργιολόγοι στο Γαλάτσι, Γενικοί Γιατροί στο Γαλάτσι, Οδοντίατροι στο Γαλάτσι, Παθολόγοι στο Γαλάτσι, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στο Γαλάτσι

Αθανασίου Κωνσταντίνα

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Γαλάτσι
Γαλάτσι

Η Αθανασίου Κωνσταντίνα είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Γαλάτσι. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης Οφθαλμίατρος στην Α' Χειρουργική Κλινική του "Metropolitan", εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν". Το ιατρείο λειτουργεί σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα. Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία που της επιτρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες της με έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

4 Οφθαλμίατροι κοντά στο Γαλάτσι

Σταυρίδης Ευάγγελος MD, PhD

 • Οφθαλμίατρος
 • Αχαρνές (Μενίδι)
Αχαρνές (Μενίδι)
Απλή επίσκεψη: 35€ (περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, τονομέτρηση, βυθοσκόπηση, απεικόνιση οποιασδήποτε παθολογίας στο πρόσθιο και οπίσθιο ημιμόριο και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σταυρίδης Ευάγγελος είναι Οφθαλμίατρος με ιδιωτικά ιατρεία στις Αχαρνές και στην Χαλκίδα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Homburg. έχει λάβει ειδίκευση στην Παιδοοφθαλμολογία και στον έλεγχο και την αντιμετώπιση του γλαυκώματος, του καταρράκτη, καθώς και των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και της ωχράς κηλίδας. Αξίζει να σημειωθεί η ξεχωριστή εμπειρία που διαθέτει σε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως βυθοσκόπηση, τονομέτρηση και σε επεμβάσεις καταρράκτη, γλαυκώματος και laser μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας. Είναι συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Οφθαλμολογίας Athens Vision και του Αττικού Οφθαλμολογικού Κέντρου, καθώς και στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Provision. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Κερατοειδούς, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφθάλμιων Φακών & Διαθλαστικής Χειρουργικής και της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος, αλλά και του του European Board of Ophthalmology, της European Society of Cataract and Refractive Surgeons. Ο γιατρός αναλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο και συνταγογράφηση, χορήγηση γυαλιών, εξέταση γλαυκώματος, εξέταση καταρράκτη και πλήθος υπηρεσιών δίνοντας έμφαση στην πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 20:30

Μπουρίτης Δημήτριος

 • Οφθαλμίατρος
 • Περιστέρι
Περιστέρι
Laser μυωπίας

Ο Μπουρίτης Δημήτριος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, από όπου αποφοίτησε το 2002. Πραγματοποίησε την ειδικότητα Οφθαλμολογίας στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Γ.Γεννηματάς. Στη συνέχεια έγινε δεκτός σαν επιστημονικός συνεργάτης στο εξειδικευμένο τμήμα του Υαλοειδούς και Αμφιβληστροειδούς στο Νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς, στο πληρέστερο ίσως οφθαλμολογικό τμήμα Δημόσιου Νοσοκομείου της Ελλάδας, όπου παρέμεινε από το 2011 εώς το 2018. Στο ιατρείο του ασχολείται με τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα περιστατικά. Ο εξοπλισμός του ιατρείου είναι πλήρης και προσφέρονται υπηρεσίες για όλο το φάσμα της οφθαλμολογίας. Η παρουσία του μηχανήματος OCT, μου δίνει τη δυνατότητα να διαγιγνώσκει και να παρακολουθεί δύσκολα περιστατικά που σχετίζονται με παθήσεις της ωχράς κηλίδας και το γλαύκωμα. Επίσης, στο χειρουργικό τομέα ασχολείται με το χειρουργείο του καταρράκτη και τη διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού με laser.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Παππά Ελένη

 • Οφθαλμίατρος
 • Περιστέρι
Περιστέρι

Η Παππά Ελένη είναι χειρουργός οφθαλμίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι από το 2021. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την πενταετή ειδίκευσή της στην οφθαλμολογία σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της βορείου Γερμανίας το Klinikum Bremen-Mitte. Στο ίδιο νοσοκομείο εργάστηκε και ως επιμελήτρια έως τον Μάρτιο του 2020 αποκτώντας σημαντική εμπειρία στην διάγνωση, στην παρακολούθηση καθώς και στην συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση οφθαλμολογικών παθήσεων σε παιδιά και ενήλικες. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι επιμελήτρια στην Ευρωκλινική Παίδων και από το 2021 και στην Ευρωκλινική Αθηνών. Κατέχει το Ευρωπαϊκό, Γερμανικό και Ελληνικό Εθνικό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας. Καταμετρά πολυάριθμες συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις οφθαλμολογίας, καθώς και ομιλίες/poster σε γερμανικά συνέδρια. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γερμανικά

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:30

Κυριάκος Νικόλαος

 • Οφθαλμίατρος
 • Κυψέλη
Κυψέλη

Ο Κυριάκος Νικόλαος είναι Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευτεί στη Χειρουργική Πρόσθιου Ημιμορίου, στις παθήσεις Βυθού και Ωχράς Κηλίδας καθώς και στην διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών με χρήση Laser. Έχει στο ενεργητικό του αξιόλογο επιστημονικό έργο, και συμμετείχε σε ανακοινώσεις και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών, της Οφθαλμολογικής Κλινικής "Υπαπαντή" και της Eye Day Clinic. Με αρωγό την πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία του, σε αναγνωρισμένα οφθαλμολογικά κέντρα, αναλαμβάνει με επιτυχία και συνέπεια την διάγνωση και θεραπεία για κάθε είδους οφθαλμολογική πάθηση, που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας ενήλικας ή ένα παιδί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00