35

Οφθαλμίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Οφθαλμίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οφθαλμίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς, Laser αστιγματισμού, Laser για την αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, Laser καταρράκτη, Laser μυωπίας, Laser πρεσβυωπίας, Laser υπερμετρωπίας, YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη, Αναίμακτη αντιμετώπιση εκτρόπιο και εντρόπιο βλεφάρων
Σχετικές ειδικότητες
Αλλεργιολόγοι, Γενικοί Γιατροί, Οδοντίατροι, Παθολόγοι, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ)

Ρεζίτη Ιωάννα
Οφθαλμίατρος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

  • Πάτρα
Πάτρα
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει απλή οφθαλμολογική εξέταση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Ρεζίτη Ιωάννα είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών έχοντας κάνει την ειδικότητα στο Παίδων Πεντέλης, στο Edgeware Hospital και στο Birmingham eye Hospital, καθώς και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Είναι Μέλος της Οφθαλμολογικής Εταιρίας με συμμετοχή σε πληθώρα εγχώριων και διεθνών συνεδρίων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας όπως μικροεπεμβάσεις, πλήρη μελέτη Γλαυκώματος και βυθού, διαβητική αμφιβληστροπάθεια και αντιμετώπιση καταρράκτη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:30

Θεοδωρόπουλος Παύλος
Οφθαλμίατρος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

  • Καλλιθέα
Καλλιθέα
Laser μυωπίας Διαθλαστική χειρουργική

Ο Θεοδωρόπουλος Παύλος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής. Ειδικεύεται στη χειρουργική οφθαλμολογία και στη Διαθλαστική Χειρουργική, επεμβάσεις για τον μηδενισμό της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού (μυωπικού και υπερμετρωπικού). Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία, στο ιατρείο του προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, σε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο, αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Μεσσήνη Ελένη
Οφθαλμίατρος

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει σχισμοειδή λυχνία, συνταγογράφηση, τονομέτρηση, βυθοσκόπηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Laser καταρράκτη Laser μυωπίας YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη Laser υπερμετρωπίας Laser πρεσβυωπίας Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς

Η Μεσσήνη Ελένη είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος, με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύεται στην χειρουργική του καταρράκτη και τη διαθλαστική χειρουργική με laser μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού και την τεχνική monovision για την διόρθωση της πρεσβυωπίας. Διαθέτει 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην πρόληψη, παρακολούθηση και θεραπεία των παθήσεων οφθαλμικής επιφάνειας, ξηροφθαλμικού συνδρόμου, γλαυκώματος, παθήσεων βυθού ενηλίκων και παίδων. Παρακολουθεί όλα τα σημαντικά συνέδρια και ενημερώνεται διαρκώς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης της. Το ιατρείο της διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και τηρούνται με ευσυνειδησία όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας. Σέβεται τον ασθενή, αφουγκράζεται τις ανάγκες του και εμβαθύνει στο πρόβλημά του. Αγαπάει την επιστήμη της και χαίρεται να προσφέρει μέσω αυτής στον άνθρωπο. Διαθέτει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και τον ΕΔΟΕΑΠ. Χορηγεί βεβαιώσεις για άδειες οδήγησης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τετάρτη 08/02

Μαρινόπουλος Κωνσταντίνος
Οφθαλμίατρος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

  • Κατερίνη
Κατερίνη
Laser μυωπίας Εξέταση καταρράκτη Laser καταρράκτη Παιδοφθαλμολογικός έλεγχος

Ο Μαρινόπουλος Κωνσταντίνος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) με τον βαθμό του Ανθυποσμηναγού. Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στην Οφθαλμολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και στην Α' Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ". Έλαβε τον τίτλο του Χειρουργού Οφθαλμιάτρου και το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας. Εργάζεται ως Ιατρός στην Υγειονομική Υπηρεσία της Αεροπορικής Βάσης Σέδες, ενώ παράλληλα ασκεί καθήκοντα επιμελητή στην Οφθαλμολογική Κλινική του 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως. Επίσης, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α' Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι συνεργάτης της Κλινικής "Άγιος Λουκάς", όπου πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις. Έχει συμμετάσχει με εργασίες σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή οφθαλμολογικά συνέδρια και είναι μέλος των σημαντικότερων ελληνικών και ευρωπαϊκών επιστημονικών οφθαλμολογικών εταιρειών. Έχει την εμπειρία της διαχείρισης πλήθους κλινικών περιστατικών και της διενέργειας σημαντικού αριθμού χειρουργικών επεμβάσεων. Στόχος του είναι να προσφέρει καθημερινά την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε ασθενή, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του και τις επιστημονικές του γνώσεις, έχοντας ως κινητήριο μοχλό το ενδιαφέρον του για τον άνθρωπο. Είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Πέμπτη 09/02

Σταυρίδης Ευάγγελος MD, PhD
Οφθαλμίατρος

  • Αχαρνές (Μενίδι)
Αχαρνές (Μενίδι)
Απλή επίσκεψη: 35€ (περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, τονομέτρηση, βυθοσκόπηση, απεικόνιση οποιασδήποτε παθολογίας στο πρόσθιο και οπίσθιο ημιμόριο και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σταυρίδης Ευάγγελος είναι Οφθαλμίατρος με ιδιωτικά ιατρεία στις Αχαρνές και στην Χαλκίδα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Homburg. έχει λάβει ειδίκευση στην Παιδοοφθαλμολογία και στον έλεγχο και την αντιμετώπιση του γλαυκώματος, του καταρράκτη, καθώς και των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και της ωχράς κηλίδας. Αξίζει να σημειωθεί η ξεχωριστή εμπειρία που διαθέτει σε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως βυθοσκόπηση, τονομέτρηση και σε επεμβάσεις καταρράκτη, γλαυκώματος και laser μυωπίας, αστιγματισμού και υπερμετρωπίας. Είναι συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Οφθαλμολογίας Athens Vision και του Αττικού Οφθαλμολογικού Κέντρου, καθώς και στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Provision. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Κερατοειδούς, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφθάλμιων Φακών & Διαθλαστικής Χειρουργικής και της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος, αλλά και του του European Board of Ophthalmology, της European Society of Cataract and Refractive Surgeons. Ο γιατρός αναλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο και συνταγογράφηση, χορήγηση γυαλιών, εξέταση γλαυκώματος, εξέταση καταρράκτη και πλήθος υπηρεσιών δίνοντας έμφαση στην πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τρίτη 07/02

Αλατσάκη Μυρσίνη
Οφθαλμίατρος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Laser μυωπίας

Η Αλατσάκη Μυρσίνη είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Αθηνών ενώ υπήρξε συνεργάτης στο Τμήμα Διάθλασης και Στραβισμού. Έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διαθλαστική Χειρουργική και έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας. Στα πλαίσια της συνεχούς της επιμόρφωσης, παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ είναι μέλος της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής και της Αμερικάνικης Οφθαλμολογικής Εταιρείας. Η γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία καθώς έχει πραγματοποιήσει επεμβάσεις σε πολλές μεγάλες κλινικές, είναι σε θέση να προσφέρει πλήθος υπηρεσιών καθώς είναι άρτια καταρτισμένη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Γωνιωτάκη Αθηνά
Οφθαλμίατρος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

  • Ηράκλειο
Ηράκλειο
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει έλεγχο οπτικής οξύτητας και τονομέτρηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Γωνιωτάκη Αθηνά είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Η γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών όπως, κλινική εξέταση βυθοσκόπηση, laser μυωπίας, καθώς και διαθλαστικό έλεγχο και χορήγηση γυαλιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Τσουμπρής Ιωάννης MD, FEBO
Οφθαλμίατρος

  • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο - διαθλαστικό έλεγχο, τονομέτρηση και βυθοσκόπηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Laser μυωπίας

Ο Τσουμπρής Ιωάννης είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής, ειδικεύτηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο "Οφθαλμιατρείο Αθηνών". Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής Εταιρίας Υαλοειδούς - Αμφιβληστροειδούς. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Ωχράς Κηλίδας και στα Σύγχρονα Πολϊατρεια Medifirst. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του παρακολουθεί παρακολουθεί συνέδρια Οφθαλμολογίας. Μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία του ο γιατρός είναι σε θέση να αναλάβει παθήσεις σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας καθώς και της χειρουργικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση. Το οφθαλμιατρείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα οφθαλμολογικά μηχανήματα, που επιτρέπουν τον πλήρη και οφθαλμολογικό έλεγχο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Κωστούλας Χαράλαμπος
Οφθαλμίατρος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

  • Κάτω Τούμπα
Κάτω Τούμπα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Κωστούλας Χαράλαμπος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών όπως, πλήρη Οφθαλμολογικό έλεγχο, Χειρουργική Καταρράκτη, Γλαυκώματος, Laser Μυωπίας, Αστιγματισμού και Υπερμετρωπίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Δρ. Καϊάφας Κωνσταντίνος MD, FEBO
Οφθαλμίατρος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

  • Πάτρα
Πάτρα
Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT) Εξέταση καταρράκτη

Ο Καϊάφας Κωνσταντίνος είναι Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Πάτρας και αφού ολοκλήρωσε τη τη στρατιωτική του θητεία, μετέβη στη Γερμανία όπου και έλαβε κατόπιν σχετικών εξετάσεων την άδεια άσκησης του επαγγέλματος του ιατρού στη Γερμανία (Approbation). Πήρε την ειδικότητα της οφθαλμολογίας στην κλινική “Augenärzte OWL Dres Giers, von Lovenberg und Faßbender” στο Detmold, τη μεγαλύτερη κλινική στο Ost-Westphalen-Lippe και μια από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη τη Γερμανία. Εκεί αντιμετώπισε πληθώρα περιστατικών όλου του εύρους της οφθαλμολογίας και εκπαιδεύτηκε στην διάγνωση και την αντιμετώπιση τους με βάση ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει στο χώρο. Ιδιαιτέρως ασχολήθηκε με τη διάγνωση και θεραπεία ειδικών παθήσεων του αμφιβληστροειδούς (ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, αγγειακές αποφράξεις, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια), του φακού (καταρράκτης) και του οπτικού νεύρου (γλαύκωμα). Από επεμβατικής απόψεως (απέκτησε πολυετή εμπειρία και) εξειδικεύτηκε ιδιαιτέρως: στη μικροχειρουργική του καταρράκτη (με τη μέθοδο της φακοθρυψίας) στην αντιμετώπιση του γλαυκώματος με ποικίλους τρόπους (είτε με την πλέον μοντέρνα/σύγχρονη χειρουργική, ελάχιστα επεμβατική (MIGS> Minimal Invasive Glaucoma Surgery) είτε με την goldstandard χειρουργική επέμβαση (trabeculectomy), είτε με λέιζερ (SLT, ELT, ALT, YAG) στη διαθλαστική χειρουργική (διόρθωση μυωπίας, αστιγματισμού και λοιπών διαθλαστικών ανωμαλιών με τη χρήση του excimer ή/και του femto λέιζερ, αντιμετώπιση του κερατόκωνου με το crosslinking) σε μικροχειρουργεία βλεφάρων (χαλάζιο, βλεφαροπλαστική κτλ). Παράλληλα με την ειδικότητα ασχολήθηκε με τη διδακτορική του διατριβή στο πανεπιστήμιο του Duisburg/Essen, με θέμα “'Losses of endothelial cells after uncomplicated phacoemulsication using different viscoelastic devices ”. Μετά την ολοκλήρωση και παρουσίαση της διατριβής του καθώς και ύστερα από επιτυχείς εξετάσεις του απονεμήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 ο τίτλος του διδάκτορα ιατρικής (Dr. Med.). Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της οφθαλμολογίας περνώντας με επιτυχία τις αντίστοιχες εξετάσεις στο Münster της Γερμανίας. Έλαβε το δίπλωμα της ευρωπαϊκής ακαδημίας οφθαλμολογίας και τον τίτλο FEBO. Πλέον, παρέχει τις υπηρεσίες του ως ειδικός οφθαλμοχειρούργος στο σύγχρονο ιδιωτικό ιατρείο που διατηρεί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00