6

Αλλεργιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Αλλεργιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Αλλεργιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Αλλεργιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Αλλεργιολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Αλλεργιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Patch Tests, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Αλλεργιολογικές εξετάσεις, Αντιμετώπιση αλλεργίας, Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία, Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση αλλεργιών άνοιξης, Αντιμετώπιση άσθματος, Αντιμετώπιση άτυπων εξανθημάτων, Αντιμετώπιση κνίδωσης, Διάγνωση ατοπικής δερματίτιδας και βρεφικού εκζέματος, Διάγνωση και θεραπεία αλλεργικής και χρόνιας Ρινίτιδας, Διάγνωση και θεραπεία Δερματίτιδας, Διάγνωση και θεραπεία ρινικών πολυπόδων, Διάγνωση και θεραπεία σε τσιμπήματα υμενοπτέρων (Μέλισσα, Σφήκες), Διάγνωση και θεραπεία τροφικής αλλεργίας, Διάγνωση και θεραπεία χρόνιας παραρρινοκολπίτιδας, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία, Έλεγχος αναπνοής - σπιρομέτρηση, Έλεγχος άσθματος, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Θεραπεία ατοπικής δερματίτιδας και βρεφικού εκζέματος, Λειτουργικός έλεγχος και θεραπεία Βρογχικού Άσθματος, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Αλλεργιολόγοι στη Λάρισα, Αλλεργιολόγοι στην Καρδίτσα, Αλλεργιολόγοι στο Αιγάλεω, Αλλεργιολόγοι στο Περιστέρι, Αλλεργιολόγοι στη Νέα Ερυθραία, Αλλεργιολόγοι στη Νέα Ιωνία, Αλλεργιολόγοι στο Αγρίνιο
Σχετικές ειδικότητες
Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ)
Λάρισα, Παπαναστασίου 21
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

Ο Πούλιος Γεώργιος είναι Ειδικός Αλλεργιολόγος Ενηλίκων & Παίδων με ιδιωτικά ιατρεία στη Λάρισα και στην Καρδίτσα. Απέκτησε την ειδικότητα της Αλλεργιολογίας στο Αλλεργιολογικό τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό" και είναι επιστημονικός συνεργάτης της Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες σε έγκριτα ξενόγλωσσα περιοδικά. Επίσης έχει συμμετοχές, προφορικές ανακοινώσεις, ομιλίες και βραβεύσεις εργασιών σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Ακόμη έχει εκπαιδευθεί και σε άλλες πανεπιστημιακές κλινικές δερματολογίας, πνευμονολογίας και ανοσολογίας. Σε ένα χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο και ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα για τη διάγνωση και αντιμετώπιση των αλλεργικών παθήσεων, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το ηλικιακό φάσμα (βρέφη, παιδιά, ενήλικες) καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών, από τη διάγνωση των ατοπικών νοσημάτων, τη θεραπεία, έως και τη μακροχρόνια παρακολούθησή τους. Η διάγνωση των νοσημάτων αυτών, γίνεται με τη βοήθεια ειδικών διαγνωστικών δοκιμασιών βάσει διεθνών πρωτοκόλλων. Ο θεραπευτικός σχεδιασμός συντάσσεται με κύριο γνώμονα την προσπάθεια εξατομίκευσης της θεραπείας για κάθε ασθενή, δεδομένης της δυναμικής των αλλεργικών νοσημάτων. Διαθέτει κλινική εμπειρία στη διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση όλου του φάσματος των αλλεργικών νοσημάτων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αιγάλεω, Μητροπολίτου Κυδωνιών Γρηγορίου 5
Απλή επίσκεψη: 20€ - 40€ (περιλαμβάνει το κόστος της πρώτης επίσκεψης είναι 40€, η επανεξέταση κοστίζει από 20€ - 30€, δεν περιλαμβάνονται τα αλλεργικά tests) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση άσθματος

Η Πανανάκη Άννα είναι Αλλεργιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Αιγάλεω. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Louis Pasteur στη Γαλλία, όπου φοίτησε με υποτροφία Erasmus. Πραγματοποίησε την ειδικότητα της αλλεργιολογίας στο Αναπνευστικό Εργαστήριο Αλλεργιολογικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού", στο Γενικό Νοσοκομείο "Λαϊκό", στο Αναπνευστικό εργαστήριο Αλλεργιολογικού της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία", καθώς και στο Δερματοαλλεργιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Brabois της Γαλλίας. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και την επιστημονική της αρτιότητα, αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, που άπτονται όλου του φάσματος της ειδικότητάς της. Με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και εξοπλισμό, για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία όλων των αλλεργικών νοσημάτων, πραγματοποιεί δερματικά τεστ αλλεργίας, patch test, σπιρομέτρηση, βρογχικές προκλήσεις, ανοσοθεραπεία, διάγνωση και αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας. Επιπλέον, η γιατρός διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία στην αναπνευστική αλλεργία (Άσθμα). Επίσης, η γιατρός συνεργάζεται με το Ιδιωτικό Θεραπευτήριο ''Βουγιουκλάκειο''.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περιστέρι, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 63
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αλλεργιολογικές εξετάσεις Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας Αντιμετώπιση άσθματος

Ο Μητρόπουλος Δημήτριος είναι Αλλεργιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Carol Davila University of Medicine and Pharmacy και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών "Περιβάλλον και Yγεία" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία "Οι Επιπτώσεις της Kλιματικής Aλλαγής στα Αεροαλλεργιογόνα". Με την ολοκλήρωση των σπουδών του έλαβε την ειδικότητα της Αλλεργιολογίας ενηλίκων και παίδων στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού". Επιπλέον, είναι διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, ενώ έχει βραβευτεί με το 1ο Βραβείο Αλλεργιολογικής Σκέψης του Κολλεγίου Αλλεργιολογίας Παίδων. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής του, έχει πλήθος συμμετοχών σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, πραγματοποιούνται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και εξοπλισμό, πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία όλων των αλλεργικών νοσημάτων ενηλίκων και παίδων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγρίνιο, Παναγοπούλου & Γρίβα 34
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Κούρτης Γεώργιος είναι ειδικός Αλλεργιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Αγρίνιο. Τελείωσε την Ιατρική και Χειρουργική σχολή του Μπάρι Ιταλίας το 2004 με άριστα. Έλαβε την ειδικότητά του στο τμήμα Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του πανεπιστημίου του Μπάρι Ιταλίας το 2008 με άριστα και έπαινο. Ο γιατρός κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκτέλεσε ερευνητικό έργο πάνω στο αλλεργικό άσθμα με πρωτοποριακές θεραπείες (management - έλεγχος άσθματος, μονοκλωνικά αντισώματα). Το ερευνητικό του έργο πάνω στο management του αλλεργικού άσθματος βραβεύτηκε το 2007 στο πανευρωπαϊκό συνέδριο του EAACI (European Academy of Allergy and Clinical Immunology). Μέχρι και σήμερα ο γιατρός λαμβάνει ενεργά μέρος σε διεθνή συνέδρια με ομιλίες καθώς και παρουσιάσεις εργασιών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (EAACI). Επίσης ο ιατρός έχει εξειδίκευση στις τελευταίες θεραπείες αντιμετώπισης σοβαρών νόσων με μονοκλωνικά αντισώματα (κνίδωση, άσθμα, ρινικοί πολύποδες) καθώς και στην ορθή διάγνωση των αλλεργικών tests (δερματικά δια νυγμού, patch, μοριακή διαγνωστική) και την αντιμετώπιση των αλλεργικών παθήσεων στο αίτιο και όχι συμπτωματολογικά διαμέσου της ανοσοθεραπείας με σημαντικότατη βελτίωση των συμπτωμάτων σε βάθος χρόνου. Εξειδικευμένοι τομείς αλλεργικών νόσων: Ανοσοθεραπεία αλλεργικής ρινίτιδας και άσθματος (Ενέσιμη, υπογλώσσια), μονοκλωνικά αντισώματα στη θεραπεία του βαρέως άσθματος, ρινικών πολυπόδων, ατοπικής δερματίτιδας, συγγενούς αγγειοοιδήματος και χρόνιας αυθόρμητης κνίδωσης, απευαισθητοποίηση σε φάρμακα (μονοκλωνικά αντισώματα, ασπιρίνη κλπ).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ερυθραία, Θαλή Μιλήσιου 13
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας Αντιμετώπιση κνίδωσης

Ο Κωνσταντινόπουλος Αναστάσιος είναι Αλλεργιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στη Νέα Ερυθραία, τη Ναύπακτο και στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Pecs της Ουγγαρίας, έλαβε την ειδίκευσή του στο Αλλεργιολογικό τμήμα της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού", ενώ εξειδικεύεται στην Παιδική αλλεργιολογία, την Κνίδωση και στη Ρινίτιδα. Έχει παρακολουθήσει Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με τίτλο "Διοίκηση Μονάδων Υγείας", επίσης είναι διπλωματούχος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (EAACI-UEMS) και γραμματέας της ειδικής επιτροπής τροφικής αλλεργίας της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας. Είναι εξωτερικός Συνεργάτης της ιδιωτικής Κλινικής "Ολύμπιον Θεραπευτήριο". Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την αντιμετώπιση οξείας και χρόνιας κνίδωσης, αντιμετώπιση αλλεργιών αναπνευστικού όπως ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, άσθμα, και νοσήματα γαστρεντερικού, αλλεργική πρωκτοκολίτιδα, ηωσινοφιλικές νόσοι γαστρεντερικού καθώς και δερματικές δοκιμασίες νυγμού (δερματικά τεστ) για τροφικές και αναπνευστικές αλλεργίες (ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, άσθμα), latex.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ιωνία, Ανατολής 9
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αλλεργίας Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία

Ο Βούρδας Δημήτριος είναι Αλλεργιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι Διευθυντής του Αλλεργιολογικού Τμήματος του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Έχει ειδικευτεί στην Αλλεργιολογία και στην Κλινική Ανοσολογία, εξειδικεύτηκε στην Αεροπορική Ιατρική στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής της Πολεμικής Αεροπορίας. Επιπλέον, εξειδικεύτηκε στη Β' Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού", στο Αλλεργιολογικό τμήμα. Διατελεί Υπεύθυνος της Ελληνικής Ομάδας Ανοσοθεραπείας και καταμετρά συμμετοχή σε πάνω από 100 διεθνή και ελληνικά ιατρικά συνέδρια, ενώ οι ακαδημαϊκές του δημοσιεύσεις ξεπερνάνε τις 300 και έχουν αναρτηθεί σε ελληνικά και σε ξένα ιατρικά περιοδικά. Διαθέτει πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά νοσοκομεία και έχοντας υπάρξει Προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Σχολής Ικάρων, της 114 Πτέρυγας Μάχης και της 130 Σμηναρχίας Μάχης. Παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Αλλεργιολογίας, όπως διάγνωση και θεραπεία κνίδωσης, αλλεργικής και χρόνιας ρινίτιδας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα