5 Αλλεργιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Αλλεργιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Αλλεργιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Αλλεργιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Αλλεργιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Αλλεργιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Patch Tests, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Αντιμετώπιση αλλεργίας, Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία, Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας, Αντιμετώπιση αλλεργιών άνοιξης, Αντιμετώπιση άσθματος, Αντιμετώπιση άτυπων εξανθημάτων, Αντιμετώπιση κνίδωσης

Σχετικές ειδικότητες

Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ)

Βούρδας Δημήτριος

  • Αλλεργιολόγος
  • Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει kλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αλλεργίας Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία

Ο Βούρδας Δημήτριος είναι Αλλεργιολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει ειδικευτεί στην Αλλεργιολογία και στην Κλινική Ανοσολογία. Διευθυντής του Αλλεργιολογικού Τμήματος του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας από το 2004. Επιπλέον, εξειδικεύτηκε στην Αεροπορική Ιατρική στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής της Πολεμικής Αεροπορίας και ολοκλήρωσε εκπαίδευση στο Αλλεργιολογικό τμήμα της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Π. & Α. Κυριακού". Διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά νοσοκομεία και έχοντας υπάρξει Προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Σχολής Ικάρων, της 114 Πτέρυγας Μάχης και της 130 Σμηναρχίας Μάχης. Σήμερα, στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει πλήθος ιατρικών υπηρεσιών, όπως διάγνωση και θεραπεία αλλεργικής και χρόνιας ρινίτιδας, διάγνωση και θεραπεία κνίδωσης και διενέργεια ειδικών θεραπειών. Τέλος, αποτελεί Υπεύθυνος της Ελληνικής Ομάδας Ανοσοθεραπείας και καταμετρά συμμετοχή σε πάνω από 100 διεθνή και ελληνικά ιατρικά συνέδρια, ενώ οι ακαδημαϊκές του δημοσιεύσεις ξεπερνάνε τις 300 σε αριθμό και έχουν αναρτηθεί τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα ιατρικά περιοδικά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Πανανάκη Άννα

  • Αλλεργιολόγος
  • Αιγάλεω
Αιγάλεω
Αντιμετώπιση άσθματος

Η Πανανάκη Άννα είναι Αλλεργιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Αιγάλεω. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Louis Pasteur στη Γαλλία στο οποίο φοίτησε με Υποτροφία Erasmus. Πραγματοποίησε την ειδικότητα της αλλεργιολογίας στο Αναπνευστικό Εργαστήριο Αλλεργιολογικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Π. & Α. Κυριακού", στο Γενικό Νοσοκομείο "Λαϊκό", στο Αναπνευστικό εργαστήριο Αλλεργιολογικού της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία", καθώς και στο Δερματοαλλεργιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Brabois της Γαλλίας. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και την επιστημονική της αρτιότητα, αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, που άπτονται όλου του φάσματος της ειδικότητάς της. Με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και εξοπλισμό, για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία όλων των αλλεργικών νοσημάτων, πραγματοποιεί δερματικά τεστ αλλεργίας, patch test, σπιρομέτρηση, βρογχικές προκλήσεις, ανοσοθεραπεία, διάγνωση και αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας. Επιπλέον, η γιατρός διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία στην αναπνευστική αλλεργία (Άσθμα). Επίσης, η γιατρός συνεργάζεται με το Ιδιωτικό Θεραπευτήριο ''Βουγιουκλάκειο''.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Πούλιος Γεώργιος

  • Αλλεργιολόγος
  • Λάρισα
Λάρισα

Ο Πούλιος Γεώργιος είναι Ειδικός Αλλεργιολόγος Ενηλίκων & Παίδων με ιδιωτικά ιατρεία στη Λάρισα και στην Καρδίτσα. Απέκτησε την ειδικότητα της Αλλεργιολογίας στο Αλλεργιολογικό τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό" και είναι επιστημονικός συνεργάτης της Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες σε έγκριτα ξενόγλωσσα περιοδικά. Επίσης έχει συμμετοχές, προφορικές ανακοινώσεις, ομιλίες και βραβεύσεις εργασιών σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Ακόμη έχει εκπαιδευθεί και σε άλλες πανεπιστημιακές κλινικές δερματολογίας, πνευμονολογίας και ανοσολογίας. Σε ένα χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο και ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα για τη διάγνωση και αντιμετώπιση των αλλεργικών παθήσεων, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το ηλικιακό φάσμα (βρέφη, παιδιά, ενήλικες) καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών, από τη διάγνωση των ατοπικών νοσημάτων, τη θεραπεία, έως και τη μακροχρόνια παρακολούθησή τους. Η διάγνωση των νοσημάτων αυτών, γίνεται με τη βοήθεια ειδικών διαγνωστικών δοκιμασιών βάσει διεθνών πρωτοκόλλων. Ο θεραπευτικός σχεδιασμός συντάσσεται με κύριο γνώμονα την προσπάθεια εξατομίκευσης της θεραπείας για κάθε ασθενή, δεδομένης της δυναμικής των αλλεργικών νοσημάτων. Διαθέτει κλινική εμπειρία στη διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση όλου του φάσματος των αλλεργικών νοσημάτων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Κούρτης Γεώργιος

  • Αλλεργιολόγος
  • Αγρίνιο
Αγρίνιο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Κούρτης Γεώργιος είναι ειδικός Αλλεργιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Αγρίνιο. Τελείωσε την Ιατρική και Χειρουργική σχολή του Μπάρι Ιταλίας το 2004 με άριστα. Έλαβε την ειδικότητά του στο τμήμα Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του πανεπιστημίου του Μπάρι Ιταλίας το 2008 με άριστα και έπαινο. Ο γιατρός κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκτέλεσε ερευνητικό έργο πάνω στο αλλεργικό άσθμα με πρωτοποριακές θεραπείες (management - έλεγχος άσθματος, μονοκλωνικά αντισώματα). Το ερευνητικό του έργο πάνω στο management του αλλεργικού άσθματος βραβεύτηκε το 2007 στο πανευρωπαϊκό συνέδριο του EAACI (European Academy of Allergy and Clinical Immunology). Μέχρι και σήμερα ο γιατρός λαμβάνει ενεργά μέρος σε διεθνή συνέδρια με ομιλίες καθώς και παρουσιάσεις εργασιών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) και της Ευρωπαικής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (EAACI). Επίσης ο ιατρός έχει εξειδίκευση στις τελευταίες θεραπείες αντιμετώπισης σοβαρών νόσων με μονοκλωνικά αντισώματα (κνίδωση, άσθμα, ρινικοί πολύποδες) καθώς και στην ορθή διάγνωση των αλλεργικών tests (δερματικά δια νυγμού, patch, μοριακή διαγνωστική) και την αντιμετώπιση των αλλεργικών παθήσεων στο αίτιο και όχι συμπτωματολογικά διαμέσου της ανοσοθεραπείας με σημαντικότατη βελτίωση των συμπτωμάτων σε βάθος χρόνου. Εξειδικευμένοι τομείς αλλεργικών νόσων: Ανοσοθεραπεία αλλεργικής ρινίτιδας και άσθματος (Ενέσιμη, υπογλώσσια), μονοκλωνικά αντισώματα στη θεραπεία του βαρέως άσθματος, ρινικών πολυπόδων, ατοπικής δερματίτιδας, συγγενούς αγγειοοιδήματος και χρόνιας αυθόρμητης κνίδωσης, απευαισθητοποίηση σε φάρμακα (μονοκλωνικά αντισώματα, ασπιρίνη κλπ).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Κωνσταντινόπουλος Αναστάσιος

  • Αλλεργιολόγος
  • Νέα Ερυθραία
Νέα Ερυθραία
Αντιμετώπιση αλλεργικής ρινίτιδας Αντιμετώπιση κνίδωσης

Ο Κωνσταντινόπουλος Αναστάσιος είναι Αλλεργιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στη Νέα Ερυθραία, τη Ναύπακτο και στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Pecs της Ουγγαρίας, έλαβε την ειδίκευσή του στο Αλλεργιολογικό τμήμα της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού", ενώ εξειδικεύεται στην Παιδική αλλεργιολογία, την Κνίδωση και στη Ρινίτιδα. Έχει παρακολουθήσει Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με τίτλο "Διοίκηση Μονάδων Υγείας", επίσης είναι διπλωματούχος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (EAACI-UEMS) και γραμματέας της ειδικής επιτροπής τροφικής αλλεργίας της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας. Είναι εξωτερικός Συνεργάτης με την ιδιωτική Κλινική "Ολύμπιον Θεραπευτήριο". Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι, δερματικές δοκιμασίες νυγμού (δερματικά τεστ) για τροφικές και αναπνευστικές αλλεργίες (ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, άσθμα), latex, αντιμετώπιση οξείας και χρόνιας κνίδωσης, αντιμετώπιση αλλεργιών αναπνευστικού (ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, άσθμα, και νοσήματα γαστρεντερικού, όπως αλλεργική πρωκτοκολίτιδα, ηωσινοφιλικές νόσοι γαστρεντερικού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00