5 Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Ανάλυση αερίων αρτηριακού αίματος, Αντιμετώπιση αλλεργίας, Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία, Αντιμετώπιση άσθματος, Αντιμετώπιση καρκίνου του πνεύμονα, Αντιμετώπιση κορωνοϊού (Covid-19), Αντιμετώπιση πνευμονίας, Βρογχοδιαστολή

Σχετικές ειδικότητες

Αλλεργιολόγοι, Παθολόγοι, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ)

Συμιακάκης Μιχαήλ

  • Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
  • Νέα Ερυθραία
Νέα Ερυθραία
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Μελέτη (τεστ) ύπνου ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) Αντιμετώπιση άσθματος

Ο Συμιακάκης Μιχαήλ είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ερυθραία. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα διδακτορικής διατριβής: "Η επίδραση της παχυσαρκίας στο οξειδωτικό stress των ασθενών με σύνδρομο απνοιών ύπνου" και από το 2013 εργάζεται ως Επιμελητής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Έλαβε το δίπλωμα της Ιατρικής το 2003 και ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Καστορίου, Λακωνίας. Παρακολούθησε για 1 έτος τα Τακτικά Εξωτερικά Πνευμονολογικά Ιατρεία της Α' Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής Αθηνών και το ίδιο χρονικό διάστημα εντάχθηκε στην ομάδα εργασίας του ιατρείου μελέτης ύπνου της Α' Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής. Eιδικεύτηκε στην πνευμονολογία, στην Α' Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Αθηνών του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία", κάτω από την επίβλεψη των Καθηγητών Χαράλαμπου Ρούσσου, Μάνου Αλχανάτη και Νικόλαου Κουλούρη. Κατά την ειδικότητα υπηρέτησε για 1 έτος στην Ε' Παθολογική Κλινική Αθηνών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘’Ευαγγελισμός’’ και για 6 μήνες στην ΜΕΘ της Α' Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής στο Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία". Κατά την διάρκεια της ειδικότητάς του στην Α' Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Αθηνών εξειδικεύτηκε, εκτελώντας ερευνητικό έργο, στο Σύνδρομο Απνοιών Ύπνου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Σκόπας Βλάσιος MD, MSc

  • Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
  • Μελίσσια
Μελίσσια
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση ) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση άσθματος Αντιμετώπιση πνευμονίας ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) Βρογχοσκόπηση

Ο Σκόπας Βλάσιος είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Μελίσσια Αττικής και την Αταλάντη Λοκρίδος. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μπάρι Ιταλίας. Έχοντας ασκήσει την ειδικότητα της Πνευμονολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Σισμανόγλειο”, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν ως μόνιμος συνεργάτης Πνευμονολόγος στο Metropolitan Hospital, και τώρα ως Επιμελητής Β’ στη Γ’ Πνευμονολογική Κλινική του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων πάνω σε όλο το φάσμα της Πνευμονολογίας. Επιπροσθέτως, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην "Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση”, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με άριστη επίδοση, και με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη διαγνωστική μέθοδο της εργοσπιρομετρίας (καρδιοαναπνευστική δοκιμασία κόπωσης), στην άσκηση και αποκατάσταση ασθενών με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα όπως ΧΑΠ, άσθμα και πνευμονική ίνωση, αλλά και στη διενέργεια βρογχοσκόπησης. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του και ενημέρωσης πάνω στις εξελίξεις του τομέα του, παρακολουθεί
και συμμετέχει σε συνεδρία και ημερίδες, και έχει στο ενεργητικό του πλήθος δημοσιεύσεων κι ανακοινώσεων. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και του European Respiratory Society.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Αναστασόπουλος Ανδρέας

  • Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
  • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, σπιρομέτρηση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση καρκίνου του πνεύμονα

Ο Αναστασόπουλος Ανδρέας είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και πτυχούχος Τραυματιολογίας - ADVANCED TRAUMA LIFE SUPPORT (ΑTLS). Έλαβε την ειδικότητα στην Πνευμονολογία - Φυματιολογία από την 6η Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία". Συνεχίζοντας την εκπαίδευση του, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα "Ογκολογία Θώρακος: Σύγχρονη Κλινικοεργαστηριακή Προσέγγιση και έρευνα". Διατελεί Επιμελητής γιατρός και συνεργάτης γιατρός σε Ιδιωτικά Νοσοκομεία της Αθήνας. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Kαθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών, της ειδίκευσης και της σταδιοδρομίας του παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια, που αφορούν την επιστήμη του. Με την πολύτιμη επιστημονική κατάρτιση κι έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία, μπορεί να παρέχει υπεύθυνα και αξιόπιστα διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση πνευμονολογικών παθήσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00

Τράμπαρη Χρυσούλα

  • Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
  • Νέος Κόσμος
Νέος Κόσμος

Η Τράμπαρη Χρυσούλα είναι Πνευμολογός - Φυματιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Κόσμο. Μετά την αποφοίτηση από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Πατρών και την ολοκλήρωση του αγροτικού της στη γενέτειρά της, στο δήμο Μονεμβασίας, έλαβε την ειδικότητα της Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιώς. Εν συνεχεία, καταρτίστηκε στην Ιατρική Αισθητική μέσω μεταπτυχιακών σπουδών και σειρά σχετικών επιστημονικών σεμιναρίων. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς υγείας -ενδεικτικά, αναφέρονται η Βιοϊατρική, τα Affidea και το Γενικό Κρατικό Νίκαιας-, Ιατρός Εργασίας σε πολυεθνικές, μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς επίσης επί σειρά ετών ελεγκτής Ιατρός του ταμείου εμπόρων, του ΟΑΕΕ και του ΕΟΠΥΥ και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής του ΟΑΕΕ. Επιπροσθέτως, έχει υπάρξει υπεύθυνη Ιατρός των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων και εθελοντής Ιατρός των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αθηναίων. Η ιατρός έχει στο ενεργητικό της και εκπαιδευτικό έργο, αφού υπήρξε καθηγήτρια στο τμήμα Νοσηλευτικής και Αισθητικής σε ΤΕΕ Αθηνών και Πειραιά, και διδάσκουσα στη Σχολή Νοσηλευτικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, έχει να επιδείξει πλούσιο συγγραφικό έργο, δημοσιευμένο σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συμμετέχει διαρκώς σε ιατρικά ερευνητικά πρωτόκολλα, αρθρογραφεί σε ιατρικε΄ς στήλες τύπου και ιστοσελίδες και αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδας του επιστημονικού βιβλίου "Νεοπλάσματα Πνεύμονος". Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης της, η γιατρός έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί, αλλά και να συμμετέχει ενεργά σε σημαντικότατα συνέδρια και πολυάριθμα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, ώστε να έχει συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της ειδικότητάς της. Με τον επαγγελματισμό που διακρίνει τη γιατρό, την πολυετή και αξιοσημείωτη εμπερία κλινικού έργου, την καθημερινή τριβή της με σύνθετες, καινοτόμες ιατρικές πράξεις, με συμμάχους τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο ασθενής λαμβάνει υψίστης ποιότητας φροντίδα, σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Μανωλάκογλου Νικόλαος

  • Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος
  • Καλαμαριά
Καλαμαριά
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, οξυμετρία, πλήρης αναπνευστικός έλεγχος με σπιρομέτρηση και διαρκής συνταγογράφηση φαρμάκων και εργαστηριακών - παρακλινικών εξετάσεων, όπως και φυσικοθεραπειών) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ανάλυση αερίων αρτηριακού αίματος Αντιμετώπιση αλλεργίας Αντιμετώπιση κορωνοϊού (Covid-19) Αντιμετώπιση πνευμονίας Διακοπή καπνίσματος Έλεγχος μετά από λοίμωξη με Covid-19 ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια)

Ο Μανωλάκογλου Νικόλαος είναι Πνευμολόγος - Φυματιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ο γιατρός αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τη συμβουλευτική πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση πνευμονολογικών παθήσεων. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αντιμετώπιση και στη διαχείριση επειγόντων και χρονίων περιστατικών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00