8

Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Ανάλυση αερίων αρτηριακού αίματος, Αντιμετώπιση αλλεργίας, Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία, Αντιμετώπιση άσθματος, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος, Αντιμετώπιση καρκίνου του πνεύμονα, Αντιμετώπιση κορωνοϊού (Covid-19), Αντιμετώπιση λοιμώξεων
Σχετικές ειδικότητες
Αλλεργιολόγοι, Παθολόγοι, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ)

Συμιακάκης Μιχαήλ
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

  • Νέα Ερυθραία
Νέα Ερυθραία
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Μελέτη (τεστ) ύπνου ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) Αντιμετώπιση άσθματος

Ο Συμιακάκης Μιχαήλ είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ερυθραία. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα διδακτορικής διατριβής: "Η επίδραση της παχυσαρκίας στο οξειδωτικό stress των ασθενών με σύνδρομο απνοιών ύπνου" και από το 2013 εργάζεται ως Επιμελητής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Έλαβε το δίπλωμα της Ιατρικής το 2003 και ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Καστορίου, Λακωνίας. Παρακολούθησε για 1 έτος τα Τακτικά Εξωτερικά Πνευμονολογικά Ιατρεία της Α' Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής Αθηνών και το ίδιο χρονικό διάστημα εντάχθηκε στην ομάδα εργασίας του ιατρείου μελέτης ύπνου της Α' Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής. Eιδικεύτηκε στην πνευμονολογία, στην Α' Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Αθηνών του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία", κάτω από την επίβλεψη των Καθηγητών Χαράλαμπου Ρούσσου, Μάνου Αλχανάτη και Νικόλαου Κουλούρη. Κατά την ειδικότητα υπηρέτησε για 1 έτος στην Ε' Παθολογική Κλινική Αθηνών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘’Ευαγγελισμός’’ και για 6 μήνες στην ΜΕΘ της Α' Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής στο Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία". Κατά την διάρκεια της ειδικότητάς του στην Α' Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Αθηνών εξειδικεύτηκε, εκτελώντας ερευνητικό έργο, στο Σύνδρομο Απνοιών Ύπνου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Μαθιουδάκης Γεώργιος MD, PhD
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή επίσκεψη: 80€ - 100€ (περιλαμβάνει πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, υπερηχογραφία πνεύμονος, αιτιολογική - οριστική - διάγνωση βήχα, δύσπνοιας, κόπωσης, εφαρμογή φαρμακολογικής θεραπείας, διατροφής και μεθόδων αποκατάστασης) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μαθιουδάκης Γεώργιος είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Ανθυποσμηναγός ιατρός στην Νευρολογική και Παθολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Υπήρξε, επίσης, υπεύθυνος στο Βρογχολογικό Εργαστήριο και στο Εργαστήριο Λειτουργικού Ελέγχου Αναπνοής του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά Τζάνειο, όπου αργότερα διετέλεσε Διευθυντής Πνευμονολογίας. Στη συνέχεια, ίδρυσε την Πνευμονολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο και υπήρξε Συντονιστής Διευθυντής, ενώ αργότερα διετέλεσε διευθυντής του Παθολογικού Τομέα του ίδιου νοσοκομείου. Επιπρόσθετα, συνεργάστηκε με το Ιασώ General Hospital στο Πνευμονολογικό του Τμήμα. Παράλληλα, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής του έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων καθώς έχει συγγράψει επιστημονικά ιατρικά βιβλία και έχει λάβει βραβείο ιατρικής δεοντολογίας από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών ενώ έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις σε ελληνικά ιατρικά περιοδικά και διακεκριμένα παγκόσμια ιατρικά συνέδρια. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, με την πολύτιμη επιστημονική κατάρτιση κι έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία, μπορεί να παρέχει υπεύθυνα και αξιόπιστα διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση πνευμονολογικών παθήσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Μελαχροινίδου Μυρσίνη
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

  • Γλυκά Νερά
Γλυκά Νερά
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση άσθματος ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια)

Η Μελαχροινίδου Μυρσίνη είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Γλυκά Νερά. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε ειδικότητα, στην Πνευμονολογία – Φυματιολογία, από Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία". Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας, της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Πνευμονολογικη΄ Εταιρία. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης των Νοσοκωμείων Υγεία και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ενώ συμετείχε στην Πνευμονολογική ομάδα του Υγεία, του Μητέρα και της Βιοκληνικής. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων της ειδικότητάς της. Στο ιατρείο της γιατρού, παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά και επεμβατικά μέσα και προσφέρονται σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μωραϊτάκη Πέννυ MD, PhD
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

  • Σπάτα
Σπάτα

Η Μωραϊτάκη Πέννη είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Σπάτα. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μιλάνου, απ' όπου και απέκτησε το πτυχίο της. Ειδικεύτηκε στην Ε' Πνευμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία", όπου αντιμετώπισε τόσο τακτικά όσο κι επείγοντα πνευμονολογικά περιστατικά. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας, ολοκλήρωσε το πιο εξειδικευμένο και προχωρημένο κομμάτι της, συμμετείχε στη διαγνωστική προσπέλαση και θεραπευτική αντιμετώπιση αναπνευστικών παθήσεων, σε ασθενείς που είχε την αποκλειστική φροντίδα και επιμέλεια τους. Ασχολήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή και επιμονή με τον καρκίνο του πνεύμονα, την φυματίωση και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Επιπρόσθετα, ασχολήθηκε ιδιαίτερα τόσο σε κλινικό όσο και σε ερευνητικό - συγγραφικό επίπεδο με το Άσθμα και τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) - παθήσεις με τις οποίες ασχολείται επισταμένως μέχρι σήμερα. Με γνώμονα τη βέλτιστη και ασφαλή θεραπευτική αντιμετώπιση των πνευμονολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και με δεδομένη τη βαθιά επιστημονική της κατάρτιση, δέχεται τους ενδιαφερόμενους στο πλήρως εξοπλισμένο πνευμονολογικό της ιατρείο για πλήρη λειτουργικό έλεγχο της αναπνοής με τελευταίας γενιάς μηχανήματα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Τράμπαρη Χρυσούλα
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

  • Νέος Κόσμος
Νέος Κόσμος

Η Τράμπαρη Χρυσούλα είναι Πνευμολόγος - Φυματιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Κόσμο. Μετά την αποφοίτηση από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Πατρών και την ολοκλήρωση του αγροτικού της στη γενέτειρά της, στο δήμο Μονεμβασίας, έλαβε την ειδικότητα της Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιώς. Εν συνεχεία, καταρτίστηκε στην Ιατρική Αισθητική μέσω μεταπτυχιακών σπουδών και σειρά σχετικών επιστημονικών σεμιναρίων. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς υγείας ενδεικτικά, αναφέρονται η Βιοϊατρική, τα Affidea και το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, Ιατρός Εργασίας σε πολυεθνικές, μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς, καθώς επίσης επί σειρά ετών ελεγκτής Ιατρός του ταμείου εμπόρων, του ΟΑΕΕ και του ΕΟΠΥΥ και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής του ΟΑΕΕ. Επιπροσθέτως, έχει υπάρξει υπεύθυνη ιατρός των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Αθηναίων και εθελοντής ιατρός των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αθηναίων. Έχει στο ενεργητικό της και εκπαιδευτικό έργο, αφού υπήρξε καθηγήτρια στο τμήμα Νοσηλευτικής και Αισθητικής σε ΤΕΕ Αθηνών και Πειραιά, και διδάσκουσα στη Σχολή Νοσηλευτικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, έχει να επιδείξει πλούσιο συγγραφικό έργο, δημοσιευμένο σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συμμετέχει διαρκώς σε ιατρικά ερευνητικά πρωτόκολλα, αρθρογραφεί σε ιατρικε΄ς στήλες τύπου και ιστοσελίδες και αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδας του επιστημονικού βιβλίου "Νεοπλάσματα Πνεύμονος". Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης της, η γιατρός έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί, αλλά και να συμμετέχει ενεργά σε σημαντικότατα συνέδρια και πολυάριθμα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, ώστε να έχει συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της ειδικότητάς της. Με τον επαγγελματισμό που διακρίνει τη γιατρό, την πολυετή και αξιοσημείωτη εμπερία κλινικού έργου, την καθημερινή τριβή της με σύνθετες, καινοτόμες ιατρικές πράξεις, με συμμάχους τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ο ασθενής λαμβάνει υψίστης ποιότητας φροντίδα, σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Μανωλάκογλου Νικόλαος
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

  • Καλαμαριά
Καλαμαριά
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, οξυμετρία, πλήρη αναπνευστικό έλεγχο με σπιρομέτρηση και διαρκή συνταγογράφηση φαρμάκων και εργαστηριακών - παρακλινικών εξετάσεων, όπως και φυσικοθεραπειών, η τιμή της επίσκεψης διαφοροποιείται ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και τη διάρκειά της) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αλλεργίας Αντιμετώπιση πνευμονίας Διακοπή καπνίσματος ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) Αντιμετώπιση κορωνοϊού (Covid-19) Ανάλυση αερίων αρτηριακού αίματος

Ο Μανωλάκογλου Νικόλαος είναι Πνευμολόγος - Φυματιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Παράλληλα εργάζεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου όπου αντιμετωπίζονται βαρέως πάσχοντες ασθενείς από παθολογικά ή και από χειρουργικά αίτια, μετά από αντίστοιχη πενταετή προϋπηρεσία στην ΜΕΘ της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης. Διαθέτει τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας Πνευμονολογίας - Φυματιολογίας από το 2006, χρονιά που ολοκλήρωσε την πενταετή εκπαίδευση του στην Επεμβατική Πνευμονολογία, στην Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας & Εντατικής Θεραπείας, Βρογχοσκόπησης, Ιατρείο Άσθματος, Ιατρείο Διάμεσων Νοσημάτων, Ιατρείο Ανοσολογίας, Μονάδα Αναπνευστικών Λοιμώξεων, Ιατρείο Ύπνου, Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος, στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης. Η εκπαίδευση και η εξειδίκευση του στην Πνευμονολογία – Φυματολογία και στην Επεμβατική Πνευμονολογία (Βρογχοσκόπηση), η πλήρης εκπαίδευση στην Εντατικολογία (προεγχειρητικός – μετεγχειρητικός έλεγχος ασθενή, καταστολή, διασωλήνωση, διαδικασία αποδέσμευσης από μηχανικό αερισμό, αντιμετώπιση βαρέως πάσχοντα ασθενή, αντιμετώπιση λοιμώξεων της κοινότητας και ενδονοσοκομειακών), του δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τη συμβουλευτική πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση πνευμονολογικών παθήσεων. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αντιμετώπιση και στη διαχείριση επειγόντων και χρονίων περιστατικών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Θεοδωρακοπούλου Ελπίδα
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

  • Βριλήσσια
Βριλήσσια
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και απλή συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Θεοδωρακοπούλου Ελπίδα είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Πτυχιούχος Ιατρικής και Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, άσκησε την ειδικότητα της Πνευμονολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία". Ως Υπεύθυνη ιατρός στο τμήμα Πνευμονικής Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία" και Συνεργάτης του εργαστηρίου Λειτουργικού Ελέγχου της Αναπνοής διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων πάνω σε όλο το φάσμα της Πνευμονολογίας. Παρακολουθεί ανελλιπώς επιστημονικά συνέδρια με στόχο την άρτια κατάρτισή της και συμμετέχει στα περισσότερα από αυτά παρουσιάζοντας δημοσιεύσεις και επιστημονικές εργασίες. Στο Πνευμονολογικό Κέντρο Love Your Lungs παρέχει υπηρεσίες πνευμονολογίας σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Σκόπας Βλάσιος MD, MSc
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

  • Μελίσσια
Μελίσσια
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση άσθματος Αντιμετώπιση πνευμονίας ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) Βρογχοσκόπηση

Ο Σκόπας Βλάσιος είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Μελίσσια Αττικής και την Αταλάντη Λοκρίδος. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μπάρι Ιταλίας. Έχοντας ασκήσει την ειδικότητα της Πνευμονολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Σισμανόγλειο”, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν ως μόνιμος συνεργάτης Πνευμονολόγος στο Metropolitan Hospital, και τώρα ως Επιμελητής Β’ στη Γ’ Πνευμονολογική Κλινική του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων πάνω σε όλο το φάσμα της Πνευμονολογίας. Επιπροσθέτως, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην "Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση”, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με άριστη επίδοση, και με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη διαγνωστική μέθοδο της εργοσπιρομετρίας (καρδιοαναπνευστική δοκιμασία κόπωσης), στην άσκηση και αποκατάσταση ασθενών με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα όπως ΧΑΠ, άσθμα και πνευμονική ίνωση, αλλά και στη διενέργεια βρογχοσκόπησης. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του και ενημέρωσης πάνω στις εξελίξεις του τομέα του, παρακολουθεί
και συμμετέχει σε συνεδρία και ημερίδες, και έχει στο ενεργητικό του πλήθος δημοσιεύσεων κι ανακοινώσεων. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και του European Respiratory Society.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30