7

Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Πνευμονολόγο - Φυματιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αλλαγή τραχειοστομίας, Αλλεργικά δερματικά test (skin prick test), Ανάλυση αερίων αρτηριακού αίματος, Αντιμετώπιση αλλεργίας, Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία, Αντιμετώπιση άσθματος, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος, Αντιμετώπιση καρκίνου του πνεύμονα, Αντιμετώπιση κορωνοϊού (Covid-19), Αντιμετώπιση λοιμώξεων, Αντιμετώπιση πνευμονίας, Βρογχοδιαστολή, Βρογχοσκόπηση, Δημιουργία εισηγητικού φακέλου για ΚΕΠΑ, Διακοπή καπνίσματος, Διερεύνηση και θεραπεία Φυματίωσης, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Δοκιμασία Mantoux, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία, Έλεγχος αναπνοής - σπιρομέτρηση, Έλεγχος άσθματος, Έλεγχος μετά από λοίμωξη με Covid-19, Έλεγχος υπνικής άπνοιας, Εμβόλιο γρίπης, Εργοσπιρομετρία, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Λειτουργικός έλεγχος του αναπνευστικού με διάχυση, Λοιμωξιολογική εκτίμηση, Μελέτη (τεστ) ύπνου, Μέτρηση λειτουργίας αναπνευστικών μυών, Νυχτερινή Οξυμετρία, Ογκολογία Θώρακος, Οξυγονοθεραπεία, Οξυμετρία, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Σύνδρομο Long Covid , Συνταγογράφηση Οξυγονοθεραπείας, Τεστ γρίπης, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια)
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στην Αθήνα, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στη Θεσσαλονίκη, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στη Δραπετσώνα, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στους Αμπελόκηπους, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στα Βριλήσσια, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στα Σπάτα, Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι στα Μελίσσια
Σχετικές ειδικότητες
Αλλεργιολόγοι, Παθολόγοι, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ)
Δραπετσώνα, Χατζοπούλου 1
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση με κόστος 40€, αν πραγματοποιηθεί σπιρομέτρηση καθώς και οποιαδήποτε επιπλέον υπηρεσία που μπορεί να παρασχεθεί στο ιατρείο όπως άμεση χορήγηση φαρμάκων κτλ το κόστος είναι 50€, η διάρκεια της επίσκεψης μπορεί να διαφέρει ανάλογα το περιστατικό) υπηρεσίες
Βρογχοσκόπηση

Ο Ρουσσάκης Νικόλαος είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Ειδικός Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Δραπετσώνα εντός των πολυιατρείων "lifecheck". Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Δημόσια Υγεία. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, εκπαιδεύτηκε για 9 μήνες στην Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και εν συνεχεία διετέλεσε για τρία έτη διευθυντής του ΣΤΕΠ (Ιατρείο - Αναρρωτήριο 17 κλινών) στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Ναυπλίου και Υπηρεσιακός Ιατρός Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του νομού Αργολίδας. Εν συνεχεία ειδικεύθηκε στην Πνευμονολογία - Φυματιολογία στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου - Αττικόν (κέντρο αναφοράς σπάνιων νοσημάτων πνεύμονα), ενώ κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του πραγματοποίησε ειδίκευση στην εσωτερική παθολογία στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Τζάνειου. Έπειτα, υπηρέτησε με τον βαθμό του Επίατρου ως διευθυντής του Πνευμονολογικού τμήματος του 216 ΚΙΧΝΕ στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με διάθεση στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα εφημερίες και στο Πνευμονολογικό Τμήμα - Μονάδα covid του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Σήμερα βρίσκεται για μετεκπαίδευση στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, εργάζεται στα πολυϊατρεία Lifeckeck Δραπετσώνας και επιπλέον πραγματοποιεί κατ' οίκον επισκέψεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 209
Απλή επίσκεψη: 80€ - 100€ (περιλαμβάνει πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, υπερηχογραφία πνεύμονος, αιτιολογική - οριστική - διάγνωση βήχα, δύσπνοιας, κόπωσης, εφαρμογή φαρμακολογικής θεραπείας, διατροφής και μεθόδων αποκατάστασης) υπηρεσίες

Ο Μαθιουδάκης Γεώργιος είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Ανθυποσμηναγός ιατρός στην Νευρολογική και Παθολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Υπήρξε, επίσης, υπεύθυνος στο Βρογχολογικό Εργαστήριο και στο Εργαστήριο Λειτουργικού Ελέγχου Αναπνοής του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά Τζάνειο, όπου αργότερα διετέλεσε Διευθυντής Πνευμονολογίας. Στη συνέχεια, ίδρυσε την Πνευμονολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο και υπήρξε Συντονιστής Διευθυντής, ενώ αργότερα διετέλεσε διευθυντής του Παθολογικού Τομέα του ίδιου νοσοκομείου. Επιπρόσθετα, συνεργάστηκε με το Ιασώ General Hospital στο Πνευμονολογικό του Τμήμα. Παράλληλα, στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής του έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων καθώς έχει συγγράψει επιστημονικά ιατρικά βιβλία και έχει λάβει βραβείο ιατρικής δεοντολογίας από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών ενώ έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις σε ελληνικά ιατρικά περιοδικά και διακεκριμένα παγκόσμια ιατρικά συνέδρια. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, με την πολύτιμη επιστημονική κατάρτιση κι έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία, μπορεί να παρέχει υπεύθυνα και αξιόπιστα διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση πνευμονολογικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βριλήσσια, Εθνικής Αντιστάσεως 42
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και απλή συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Η Θεοδωρακοπούλου Ελπίδα είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Πτυχιούχος Ιατρικής και Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, άσκησε την ειδικότητα της Πνευμονολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία". Ως υπεύθυνη ιατρός στο τμήμα Πνευμονικής Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία" και συνεργάτης του εργαστηρίου Λειτουργικού Ελέγχου της Αναπνοής διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων πάνω σε όλο το φάσμα της Πνευμονολογίας. Παρακολουθεί ανελλιπώς επιστημονικά συνέδρια με στόχο την άρτια κατάρτισή της και συμμετέχει στα περισσότερα από αυτά παρουσιάζοντας δημοσιεύσεις και επιστημονικές εργασίες. Στο Πνευμονολογικό Κέντρο Love Your Lungs παρέχει υπηρεσίες πνευμονολογίας σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Σπάτα, Βασιλέως Παύλου 166 & Αισχύλου 2
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες

Η Μωραϊτάκη Πέννη είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Σπάτα. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μιλάνου, απ' όπου και απέκτησε το πτυχίο της. Ειδικεύτηκε στην Ε' Πνευμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Η Σωτηρία", όπου αντιμετώπισε τόσο τακτικά όσο κι επείγοντα πνευμονολογικά περιστατικά. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας, ολοκλήρωσε το πιο εξειδικευμένο και προχωρημένο κομμάτι της, συμμετείχε στη διαγνωστική προσπέλαση και θεραπευτική αντιμετώπιση αναπνευστικών παθήσεων, σε ασθενείς που είχε την αποκλειστική φροντίδα και επιμέλεια τους. Ασχολήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή και επιμονή με τον καρκίνο του πνεύμονα, την φυματίωση και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Επιπρόσθετα, ασχολήθηκε ιδιαίτερα τόσο σε κλινικό όσο και σε ερευνητικό - συγγραφικό επίπεδο με το Άσθμα και τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) - παθήσεις με τις οποίες ασχολείται επισταμένως μέχρι σήμερα. Με γνώμονα τη βέλτιστη και ασφαλή θεραπευτική αντιμετώπιση των πνευμονολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και με δεδομένη τη βαθιά επιστημονική της κατάρτιση, δέχεται τους ενδιαφερόμενους στο πλήρως εξοπλισμένο πνευμονολογικό της ιατρείο για πλήρη λειτουργικό έλεγχο της αναπνοής με τελευταίας γενιάς μηχανήματα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μελίσσια, Παναγή Τσαλδάρη 32 - 34 & Πραξιτέλους 2
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση άσθματος Αντιμετώπιση πνευμονίας ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια)

Ο Σκόπας Βλάσιος είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Μελίσσια Αττικής και την Αταλάντη Λοκρίδος. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μπάρι Ιταλίας. Έχοντας ασκήσει την ειδικότητα της Πνευμονολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Σισμανόγλειο”, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν ως μόνιμος συνεργάτης Πνευμονολόγος στο Metropolitan Hospital, και τώρα ως Επιμελητής Β’ στη Γ’ Πνευμονολογική Κλινική του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων πάνω σε όλο το φάσμα της Πνευμονολογίας. Επιπροσθέτως, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην "Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση”, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με άριστη επίδοση, και με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη διαγνωστική μέθοδο της εργοσπιρομετρίας (καρδιοαναπνευστική δοκιμασία κόπωσης), στην άσκηση και αποκατάσταση ασθενών με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα όπως ΧΑΠ, άσθμα και πνευμονική ίνωση, αλλά και στη διενέργεια βρογχοσκόπησης. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του και ενημέρωσης πάνω στις εξελίξεις του τομέα του, παρακολουθεί
και συμμετέχει σε συνεδρία και ημερίδες, και έχει στο ενεργητικό του πλήθος δημοσιεύσεων κι ανακοινώσεων. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας και του European Respiratory Society.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλαμαριά, Μητροπολίτου Χρυσάνθου 2
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, οξυμετρία, πλήρη αναπνευστικό έλεγχο με σπιρομέτρηση, διαρκή συνταγογράφηση φαρμάκων και εργαστηριακών - παρακλινικών εξετάσεων, όπως και φυσικοθεραπειών, η τιμή της επίσκεψης διαφοροποιείται ανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και τη διάρκειά της) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αλλεργίας Αντιμετώπιση πνευμονίας Διακοπή καπνίσματος

Ο Μανωλάκογλου Νικόλαος είναι Πνευμολόγος - Φυματιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Παράλληλα εργάζεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου όπου αντιμετωπίζονται βαρέως πάσχοντες ασθενείς από παθολογικά ή και από χειρουργικά αίτια, μετά από αντίστοιχη πενταετή προϋπηρεσία στην ΜΕΘ της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης. Διαθέτει τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας Πνευμονολογίας - Φυματιολογίας από το 2006, χρονιά που ολοκλήρωσε την πενταετή εκπαίδευση του στην Επεμβατική Πνευμονολογία, στην Μονάδα Αναπνευστικής Ανεπάρκειας & Εντατικής Θεραπείας, Βρογχοσκόπησης, Ιατρείο Άσθματος, Ιατρείο Διάμεσων Νοσημάτων, Ιατρείο Ανοσολογίας, Μονάδα Αναπνευστικών Λοιμώξεων, Ιατρείο Ύπνου, Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος, στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης. Η εκπαίδευση και η εξειδίκευση του στην Πνευμονολογία – Φυματολογία και στην Επεμβατική Πνευμονολογία (Βρογχοσκόπηση), η πλήρης εκπαίδευση στην Εντατικολογία (προεγχειρητικός – μετεγχειρητικός έλεγχος ασθενή, καταστολή, διασωλήνωση, διαδικασία αποδέσμευσης από μηχανικό αερισμό, αντιμετώπιση βαρέως πάσχοντα ασθενή, αντιμετώπιση λοιμώξεων της κοινότητας και ενδονοσοκομειακών), του δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τη συμβουλευτική πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση πνευμονολογικών παθήσεων. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αντιμετώπιση και στη διαχείριση επειγόντων και χρονίων περιστατικών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυκά Νερά, Κορυτσάς 1 & Λαυρίου
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση άσθματος ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια)

Η Μελαχροινίδου Μυρσίνη είναι Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Γλυκά Νερά. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε ειδικότητα στην Πνευμονολογία – Φυματιολογία, από το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία". Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης των Νοσοκομείων Υγεία και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ενώ συμμετείχε στην Πνευμονολογική ομάδα του Υγεία, του Μητέρα και της Βιοκλινικής. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της, έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων της ειδικότητάς της. Στο ιατρείο της, παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά και επεμβατικά μέσα και προσφέρονται σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα