Σχετικά με εμάς

Το instaDoctor είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα η οποία παρέχει στους ασθενείς τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να βρουν τους κατάλληλους γιατρούς και να κλείσουν ραντεβού μαζί τους. Στόχος της πλατφόρμας είναι να διευκολύνει τους ασθενείς να βρουν άμεσα και απολύτως δωρεάν τον γιατρό που χρειάζονται και να κλείσουν ραντεβού μαζί του για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση.

Το instaDoctor ιδρύθηκε το 2022 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να συσπειρώσει την ιατρική κοινότητα, αφού συνεργάζεται με περισσότερους από 3.500 επαγγελματίες υγείας σε 310 περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, συνεργάζεται με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων (όπως οδοντιάτρους, γυναικολόγους, παθολόγους, καρδιολόγους, παιδιάτρους, ορθοπαιδικούς, δερματολόγους, οφθαλμιάτρους, ωτορινολαρυγγολόγους κ.α.), αλλά και με άλλους επαγγελματίες υγείας, όπως διαιτολόγους και ψυχολόγους.

  • 3.500+ γιατροί όλων των ειδικοτήτων σε όλη την Ελλάδα
  • Εύκολη αναζήτηση
  • Άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση ραντεβού
  • Δυνατότητα βιντεοκλήσης με τον γιατρό

Το όραμα και η αποστολή μας

Το όραμα του instaDoctor είναι να φέρει τον ασθενή στο επίκεντρο και να του δώσει τη δυνατότητα να αναζητά και να βρίσκει τον γιατρό που πληροί τα κριτήριά του, χωρίς περιττή ταλαιπωρία, από όπου κι αν βρίσκεται. Οι ζωτικής σημασίας υπηρεσίες υγείας είναι πλέον προσβάσιμες σε όλους, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας.

Αυτή την επιτακτική ανάγκη να συνδεθεί ο ασθενής με τον γιατρό που επιθυμεί την αντιληφθήκαμε από προσωπική εμπειρία, όταν χρειαστήκαμε επειγόντως γιατρό και δυσκολευτήκαμε να βρούμε στην περιοχή μας. Η διαδικασία αναζήτησης του ιατρού που μας ενδιέφερε ήταν ιδιαίτερα κουραστική και χρονοβόρα, αφού έπρεπε να καλούμε τηλεφωνικά έναν έναν γιατρό, χωρίς πρακτικά να γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν, την εμπειρία του και τις μεθόδους του, και να ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να κλείσουμε ραντεβού σε κάποια κοντινή ημερομηνία.

Η εμπειρία αυτή μας έκανε να καταλάβουμε κάτι πολύ απλό. Ότι στον ασθενή αξίζει να μπορεί να λύσει το πρόβλημα του με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτσι, συγκεντρώσαμε σε μία πλατφόρμα όλες τις ειδικότητες και θέσαμε ως κριτήριο για τη συνεργασία μας με κάθε γιατρό ξεχωριστά την παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών που διευκολύνουν τον ασθενή στην επιλογή του, όπως το βιογραφικό του, η εμπειρία του, η εξειδίκευσή του, οι υπηρεσίες που παρέχει και οι τιμές του. Παράλληλα, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να κλείσει κανείς ραντεβού σε γιατρό, δημιουργήσαμε την ηλεκτρονική υπηρεσία κράτησης μέσω της πλατφόρμας, ώστε ο χρήστης να μπορεί να κλείσει ψηφιακά ραντεβού σε όλους τους γιατρούς.

Δεν περιοριστήκαμε, όμως, σε αυτό. Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να συνεργαστούμε με τους κορυφαίους γιατρούς κάθε ειδικότητας και σε αυτή τη διαδικασία διαπιστώσαμε ότι σε πολλές περιοχές και μέρη της Ελλάδας δεν έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στον γιατρό που θα τους βοηθήσει με το πρόβλημά τους. Έτσι, αποφασίσαμε να εισάγουμε την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία της βιντεοκλήσης, έτσι ώστε κάθε ασθενής, σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκεται, να μπορεί να λάβει άμεσα ιατρική συμβουλή για το πρόβλημα υγείας του.

Γιατί να επιλέξω το instaDoctor;

Βασική μας αποστολή είναι να κάνουμε προσβάσιμες τις ιατρικές υπηρεσίες σε όλους. Και αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα, η οποία παρέχει στον χρήστη τις περισσότερες δυνατότητες, για να βρει τον γιατρό που επιθυμεί στην περιοχή που τον βολεύει, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες γιατρούς που έχουν συμπεριληφθεί με βάση τα πιο αυστηρά κριτήρια.

Μέσα από ένα μεγάλο εύρος φίλτρων αναζήτησης, ο χρήστης μπορεί να καταλήξει εύκολα και γρήγορα στον ιδανικό γιατρό και να δει το προφίλ του, όπου παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες. Με την ίδια ευκολία μπορεί να δει τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες και να κλείσει ηλεκτρονικά το ραντεβού του με ένα μόλις κλικ και απολύτως δωρεάν.

Σε κάθε γιατρό είναι ξεκάθαρες οι απαραίτητες πληροφορίες, όπως οι υπηρεσίες του και η τιμή κάθε μίας, καθώς και το αν πραγματοποιεί ραντεβού με φυσική παρουσία ή/και με βιντεοκλήση. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να δει τις αξιολογήσεις ασθενών και να αξιολογήσει ο ίδιος τον γιατρό μετά το ραντεβού του.

Η διαχείριση της πλατφόρμας και η υποστήριξη καινοτόμων υπηρεσιών, όπως η ηλεκτρονική κράτηση και η πραγματοποίηση ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης, πραγματοποιείται από την έμπειρη ομάδα μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένα άτομα του χώρου, ειδικούς στο αντικείμενό τους. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και των συνεργαζόμενων γιατρών, έτσι ώστε κάθε αίτημα να διεκπεραιώνεται αμέσως και αποδοτικά.

Αναζητήστε την ειδικότητα και την περιοχή που σας ενδιαφέρει και κλείστε ραντεβού με γιατρό με ένα κλικ!