15

Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Νέο Ψυχικό, Αιμιλίου Βεάκη 1
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Σταθόπουλος Διονύσιος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ψυχικό. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας και είναι εξειδικευμένος σε ένα μεγάλο φάσμα θεραπειών και επεμβάσεων, τις οποίες χρησιμοποιεί για να βελτιώσει την υγεία, τη λειτουργικότητα και την ομορφιά του δέρματος, σε κάθε στάδιο της ζωής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Εξάρχεια, Στουρνάρη 39
Απλή επίσκεψη: 50€ - 60€ υπηρεσίες
Θεραπεία αντιγήρανσης ρυτίδων έκφρασης Αντιμετώπιση ψωρίασης Απολέπιση προσώπου

O Κακέπης Μιχαήλ είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Εξάρχεια, στους Αμπελόκηπους και στην Παλλήνη. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξάσκησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και εκτέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερικό ιατρείο Βελημαχίου στην ορεινή Γορτυνία Αρκαδίας, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε υπό την εποπτεία του 14 χωριά. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων Δυτικής Αττικής, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εργάστηκε σε 2 νοσοκομεία το The Royal Wolverhampton NHS Trust και το Dudley Group NHS Foundation Trust. Εκπόνησε διδακτορική διατριβή με τίτλο: "Επανεκτίμηση και αξιολόγηση των κλινικοεργαστηριακών παραμέτρων της ιδιοπαθούς υπομελάνωσης των κνημών. Θεραπευτική προσέγγιση" και ασχολείται ενεργά με τη ψωρίαση, τη δερματοχειρουργική και επεμβατική δερματολογία (laser για αποκατάσταση ουλών, αποτρίχωση, ευρυαγγείες, ανάπλαση προσώπου, αφαίρεση σπίλων, κύστεων, εμφυτεύματα και νήματα, αυτόλογους παράγοντες, βλαστοκύτταρα), τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (κονδυλώματα, μολυσματική τέρμινθος, έρπητας) και τέλος την ακμή και τoν καρκίνο του δέρματος. Προσφέρει πολλές καινοτόμες επεμβατικές πράξεις όπως φωτοδυναμική θεραπεία, χαρτογράφηση σπίλων, δερματοσκόπηση, κρυοθεραπεία και ιοντοφόρεση για υπεριδρωσία. Η πολύτιμη και πολυετής εμπειρία του, του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει πλήθος υπηρεσιών με προτεραιότητα την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Εύοσμος, Μεγάλου Αλεξάνδρου 59Α
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Κρυολιπόλυση Θεραπείες αισθητικής

Η Σάεβα Σταυριάννα είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο και είναι εξειδικευθείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης. Ακόμα, είναι εξειδικευμένη στην αισθητική δερματολογία, την παιδοδερματολογία, την αφροδισιολογία και την κλινική, επεμβατική και κλασική δερματολογία. Επίσης, είναι μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας και της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας. Η ειδικός δερματολόγος - αφροδισιολόγος στο σύγχρονο ιατρείο της αντιμετωπίζει περιστατικά που αφορούν την αισθητική δερματολογία, τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, τη δερματοχειρουργική, την κλινική δερματολογία, την λιποαναρρόφηση - λιποπρόσθεση, καθώς επίσης τη λιπογλυπτική και τα PDO & COG νήματα. Επιπλέον, έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη μεσοθεραπεία και έτσι στο ιατρείο της αντιμετωπίζει τέτοιου είδους περιστατικά με τη μέθοδο θεραπείας της έγχυσης βιταμινών, το υαλουρονικό οξύ και την αυτόλογη μεσοθεραπεία με αιμοπετάλια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ραφήνα, Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης 7
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ υπηρεσίες
Laser αποτρίχωση Θεραπείες αισθητικής

Η Μασούρη Σοφία είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Ραφήνα και στα Ιλίσια. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της θητείας της στο αγροτικό ιατρείο Μπατσίου στην Άνδρο. Ξεκίνησε ειδικότητα Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ" στην Αθήνα. Στη συνέχεια προσλήφθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός". Αποτέλεσε κύρια ερευνήτρια σε πλήθος ερευνητικών πρωτοκόλλων και κλινικών μελετών αναφορικά με τις καινοτόμες βιολογικές θεραπείες σε νοσήματα όπως η ψωρίαση, η διαπυητική ιδρωταδενίτιδα και η ατοπική δερματίτιδα. Επίσης εκπλήρωσε την διδακτορική της διατριβή με τίτλο "Κλινικά χαρακτηριστικά, συνοσηρότητα, ψωρίαση τύπου Ι & τύπου ΙΙ: ομοιότητες, διαφορές και συσχέτιση με αντιγόνα ιστοσυμβατότητας και πολυμορφισμούς γονιδίων." με και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ιατρική της ειδικότητα με εξετάσεις στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός" όπου και εκπαιδεύτηκε σε όλους τους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας, την Δερματοχειρουργική και την παιδοδερματολογία. Μετά από υποτροφία που έλαβε από το Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Δερματολογία στην κλινική Victoria Park, στο Μόντρεαλ του Καναδά και παρακολούθησε πρωτοπόρες θεραπείες laser, body sculpture και νεότερες τεχνικές ενέσιμων θεραπειών. Διαθέτει πλήθος παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κερατσίνι, Σολωμονίδου 23
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Laser αποτρίχωση Θεραπείες αισθητικής

Ο Παπαγεωργίου Βάιος είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος με το ιδιωτικό του ιατρείο στο Κερατσίνι. Είναι απόφοιτός της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και έλαβε την ειδίκευσή του στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία, από το Γενικό Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων "Αγία Βαρβάρα" και από το Γενικό Νοσοκομείο "O Ευαγγελισμός" στις Δερματολογικές Κλινικές. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί για πολλά έτη ως Δερματολόγος στις Νομαρχιακές Μονάδες ΕΟΠΠΥ Νέου Κόσμου και Πειραιά. Είναι εξειδικευμένος στην Αισθητική Δερματολογία και τη Δερματοχειρουργική. Η πολύτιμη και πολυετής εμπειρία του, του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει πλήθος υπηρεσιών με προτεραιότητα την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 9
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική επίσκεψη και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Λεωτσάκος Γεώργιος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι πτυχιούχος και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε την ειδικότητά του στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός". Σημαντική εμπειρία απέκτησε κατά την εργασία του ως ειδικευόμενος Παθολογίας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά", ως ειδικευόμενος Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, καθώς και κατά την υπηρεσία του ως Υγειονομικός Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος. Επιπροσθέτως, διατελεί Επιμελητής της Δερματολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Διαθέτει κλινική και εργασιακή εμπειρία και αναλαμβάνει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Ιατρικής - Αισθητικής Δερματολογίας, αλλά και Δερματοχειρουργικής. Στο ιατρείο του, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αντιμετωπίζονται όλες οι δερματολογικές παθήσεις, ενώ πραγματοποιούνται και όλες οι σύγχρονες εφαρμογές στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δερματο - Ογκολογίας (EADO). Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, παρακολουθεί τα σημαντικότερα, πανελλήνια και διεθνή, συνέδρια Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας και έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ελληνικά και ξενόγλωσσα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγρίνιο, Πλατεία Ειρήνης 11 - 13
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες
Laser αποτρίχωση Αντιμετώπιση ακμής

Ο Λουρόπουλος Θεόδωρος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Αγρίνιο. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ειδικεύτηκε στην Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ρίου. Έχει εξειδικευτεί στην Παιδοδερματολογία, τις ακμές παίδων και ενηλίκων και στις εφαρμογές laser. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως, έλεγχο, χαρτογράφηση σπίλων, δερματοχειρουργική, αντιμετώπιση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, καθώς και εφαρμογές laser (αποτρίχωση, ευρυαγγείες), ενέσιμες θεραπείες, παθήσεις τριχών και ονύχων, εξατομικευμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 192Α
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και θεραπεία) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση τριχόπτωσης/Ενδυνάμωση και αύξηση όγκου μαλλιών Αυτόλογη μεσοθεραπεία Θεραπεία κονδυλωμάτων

Ο Πανταζής Νίκος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με δωδεκαετή κλινική εμπειρία σε μεγάλα νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει ειδίκευση στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία και Δερματοχειρουργική και εξειδικεύτηκε στην Μεταμόσχευση μαλλιών και την Δερματοχειρουργική, στο ιατρείο Skinhair Dermatology Center. Έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας από το Γενικό Νοσοκομείο "Σωτηρία" και απο το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων Θεσσαλίας στην Β' Παθολογική Κλινική και στην Β' Χειρουργική Κλινική, που έλαβε την βασική εκπαίδευση στην Παθολογία. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων Αθηνών "Ανδρέας Συγγρός", στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο The Dudley Group of Hospitals NHS Foundation Trust, Russels Hall Hospital στο τμήμα Δερματολογίας στη Δερματολογική Κλινική στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Διετέλεσε Επιστημονικός συνεργάτης στον Παθολογικό Τομέα στο "Ευγενίδειο Θεραπευτήριο", στην Παθολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στην Παθολογική κλινική και την ογκολογική κλινική, όπου ασχολήθηκε με την διάγνωση, την θεραπεία και την παρακολούθηση ογκολογικών ασθενών με συμμετοχή στο πρόγραμμα εφημεριών. Στο ιατρείο του αντιμετωπίζονται σε επίπεδο θεραπείας αλλά και πρόληψης δερματολογικές παθήσεις ποικίλης κρισιμότητας με την καταλληλότερη μεθοδολογία, όπως ακμή, ψωρίαση, μελάνωμα, θηλώματα, μυρμηκιές, δερματίτιδες, κνίδωση, λεύκη, σπίλους και άλλες παθήσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ηράκλειο, Πανάρους 7
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες
Καθαρισμός με δερμοαπόξεση (peeling) Αντιμετώπιση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων

Ο Παπαδάκης Γεώργιος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Μέσα από την πολυετή εμπειρία του και τη διαρκή επιμόρφωσή του, έχει εξειδικευτεί στην Αισθητική και Επεμβατική Δερματολογία και την Αφροδισιολογία. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Ο ιατρός συμμετέχει ανελλειπώς σε συνέδρια, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στο ιατρείο του αναλαμβάνει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περιστέρι, Εθνάρχου Μακαρίου 7
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Laser αποτρίχωση

Η Κουτουδάκη Ευαγγελία είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε την ειδικότητα στην Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών "Ανδρέας Συγγρός". Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου, ως αγροτικός γιατρός στο Βαλτινό νομού Τρικάλων, πραγματοποίησε άσκηση στην παθολογία ως ειδικευόμενη βοηθός της Β' Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής. Επίσης, εργάστηκε ως Θεράπων Ιατρός στο ΙΚΑ Ανθούπολης. Η γιατρός είναι μέλος της Ελληνικής, αλλά και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής - Αφροδισιολογικής Εταιρείας. Στο ιατρείο προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Η εφαρμογή όλων των νέων, προηγμένων θεραπειών της σύγχρονης Ιατρικής και Δερματολογίας στην αντιμετώπιση των παθήσεων, παράλληλα με την επιστημονική εγκυρότητα της Δερματολόγου, εξασφαλίζουν οριστική λύση σε όποιο δερματολογικό/αισθητικό πρόβλημα σας απασχολεί. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και κατάρτισής της, η γιατρός λαμβάνει ανελλιπώς μέρος σε συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βόλος, Σπύρου Σπυρίδη 5
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Χονδροδήμου Ιωάννα είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, ξεκίνησε την ειδικότητα της στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο και συνέχισε με την ειδικότητα της Δερματολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και την ολοκλήρωσε. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες εργασίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και έχει παρουσιάσει εργασίες σε δερματολογικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα, είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας. Σήμερα, στο ιδιωτικό της ιατρείο, ασκεί κλινική και αισθητική Δερματολογία ενηλίκων και παίδων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γέρακας, Θεσσαλονίκης 16 & Ηρώων Πολυτεχνείου
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Θεραπεία κονδυλωμάτων Αφαίρεση θηλωμάτων με Laser

Ο Τσιγκρής Κ. Βασίλειος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Γέρακα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε την ειδικότητά στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Ο ιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας και στις εφαρμογές laser, καθώς και στην αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων. Με την πολύτιμη επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία του, είναι σε θέση να προσφέρει πλήθος υπηρεσιών και να αναλαμβάνει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Ιατρικής - Αισθητικής Δερματολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Σπάτα, Αισχύλου 2 & Βασιλέως Παύλου
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Laser αποτρίχωση

Η Παγανά Γεωργία είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Σπάτα. Είναι της πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κρεστένων στην Παθολογία και στο Γενικό Νοσοκομείο "Λοιμωδών" στη Δερματολογία και Αφροδισιολογία και στο Γενικό Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός". Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, παρακολουθεί τα σημαντικότερα συνέδρια Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας. Στο ιατρείο της παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε όλο το φάσμα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Βασιλίσσης Σοφίας & Σεμιτέλου 1
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Θεραπεία κονδυλωμάτων

Ο Πέτσας Κωνσταντίνος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Ιλίσια και στην Αγία Παρασκευή. Απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός". Έχει εξειδικευτεί στη Δερματοχειρουργική, στη Χειρουργική αποκατάσταση καρκίνων του δέρματος και βλεννογόνων, καθώς και στην Αισθητική χειρουργική. Το επιστημονικό και κλινικό ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στους τομείς της ακμής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, εφαρμογών laser, ψωρίασης, των παθήσεων τριχών και ονύχων και της παιδιατρικής δερματολογίας. Σήμερα, παράλληλα με τα ιατρεία του, συνεχίζει το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο ως Επιστημονικός Συνεργάτης του τμήματος Κρυοθεραπείας της Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός". Επίσης, είναι επιστημονικός σύμβουλος άλλων ειδικοτήτων σε δερματολογικά θέματα και παρέχει εκπαιδευτικό έργο σε δερματολόγους που ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες εφαρμογές επεμβατικής και αισθητικής δερματολογίας. Στα ιατρεία του, ο γιατρός παρέχει σύγχρονη εφαρμογή κλινικής και αισθητικής δερματολογίας και αναλαμβάνει κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, με σεβασμό και εχεμύθεια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισίας 10
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Σπανόπουλος Κωνσταντίνος είναι Δερματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Δερματολογία και Αφροδισιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" στο οποίο εργάστηκε στη συνέχεια. Είναι εξειδικευμένος στην Κρυοχειρουργική και στην Κλινική Δερματολογία και Αφοδισιολογία. Στο ιατρείο του αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάρμα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι
Χωρίς Online Booking

Καραγιάννη Ευανθία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Φωτάκου 11, Τρίπολη 22131, Νομός Αρκαδίας
Προφίλ γιατρού

Νικολαΐδης Ηλίας
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Πλατεία Αγίου Βασιλείου 36, Τρίπολη 22131, Νομός Αρκαδίας
Προφίλ γιατρού

Νικολοπούλου Γεωργία Στέλλα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Ασημάκη Φωτήλα 25, Αίγιο 25100, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Καράγιωργα Ντόρα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Μαιζώνος 100, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Κυριάκη Άσυ
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Ερμού 53, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού