19

Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Cavitation - Θεραπεία για Κυτταρίτιδα, Fraxel Laser - ανάπλαση, Laser αποτρίχωση Full body, Laser αποτρίχωση αυχένας, Laser αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής, Laser αποτρίχωση κοιλιά, Laser αποτρίχωση κύστη κόκκυγος, Laser αποτρίχωση μασχάλη, Laser αποτρίχωση μπικίνι
Σχετικές ειδικότητες
Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες, Καρδιολόγοι, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί

Κουτουδάκη Ευαγγελία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Laser αποτρίχωσης

Η Κουτουδάκη Ευαγγελία είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε την ειδικότητα στην Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών "Ανδρέας Συγγρός". Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου, ως αγροτικός γιατρός στο Βαλτινό νομού Τρικάλων, πραγματοποίησε άσκηση στην παθολογία ως ειδικευόμενη βοηθός της Β' Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής. Επίσης, εργάστηκε ως Θεράπων Ιατρός στο ΙΚΑ Ανθούπολης. Η γιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής – ΑφροδισιολογικήςΕταιρίας και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής – Αφροδισιολογικής Εταιρίας EADV. Στο ιατρείο προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Η εφαρμογή όλων των νέων, προηγμένων θεραπειών της σύγχρονης Ιατρικής και Δερματολογίας στην αντιμετώπιση των παθήσεων, παράλληλα με την επιστημονική εγκυρότητα της Δερματολόγου, εξασφαλίζουν οριστική λύση σε όποιο δερματολογικό/αισθητικό πρόβλημα σας απασχολεί. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και κατάρτισής της, η γιατρός λαμβάνει ανελλιπώς μέρος σε συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:30

Δημοπούλου Σταυρούλα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Laser αποτρίχωσης Θεραπεία κονδυλωμάτων

Η Δημοπούλου Σταυρούλα είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε Ιατρική στη Σχολή Επιστήμων Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδίκευ΄ση της στην Παθολογία και στη Δερματολογία στο Νοσοκομείο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός". Εργάστηκε ως Επιμελήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο "Σισμανόγλειο" και ως Θεράπον γιατρός στο ΙΚΑ στο Α' Θεραπευτήριο Αθηνών. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Ακαδημίας. Η γιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάρμα της Κινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Λεωτσάκος Γεώργιος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική επίσκεψη και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Λεωτσάκος Γεώργιος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι πτυχιούχος και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε την ειδικότητά του στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός". Σημαντική εμπειρία απέκτησε κατά την εργασία του ως ειδικευόμενος Παθολογίας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά", ως ειδικευόμενος Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, καθώς και κατά την υπηρεσία του ως Υγειονομικός Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος. Επιπροσθέτως, διατελεί Επιμελητής της Δερματολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Διαθέτει κλινική και εργασιακή εμπειρία και αναλαμβάνει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Ιατρικής - Αισθητικής Δερματολογίας, αλλά και Δερματοχειρουργικής. Στο ιατρείο του, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αντιμετωπίζονται όλες οι δερματολογικές παθήσεις, ενώ πραγματοποιούνται και όλες οι σύγχρονες εφαρμογές στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δερματο - Ογκολογίας (EADO). Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, παρακολουθεί τα σημαντικότερα, πανελλήνια και διεθνή, συνέδρια Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας και έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ελληνικά και ξενόγλωσσα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Πέτσας Κωνσταντίνος MD
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Θεραπεία κονδυλωμάτων

Ο Πέτσας Κωνσταντίνος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Ιλίσια και στην Αγία Παρασκευή. Απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός". Έχει εξειδικευτεί στη Δερματοχειρουργική, στη Χειρουργική αποκατάσταση καρκίνων του δέρματος και βλεννογόνων, καθώς και στην Αισθητική χειρουργική. Το επιστημονικό και κλινικό ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στους τομείς της ακμής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, εφαρμογών laser, ψωρίασης, των παθήσεων τριχών και ονύχων και της παιδιατρικής δερματολογίας. Σήμερα, παράλληλα με τα ιατρεία του, συνεχίζει το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο ως Επιστημονικός Συνεργάτης του τμήματος Κρυοθεραπείας της Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός". Επίσης, είναι επιστημονικός σύμβουλος άλλων ειδικοτήτων σε δερματολογικά θέματα και παρέχει εκπαιδευτικό έργο σε δερματολόγους που ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες εφαρμογές επεμβατικής και αισθητικής δερματολογίας. Στα ιατρεία του, ο γιατρός παρέχει σύγχρονη εφαρμογή κλινικής και αισθητικής δερματολογίας και αναλαμβάνει κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, με σεβασμό και εχεμύθεια.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Μασούρη Σοφία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Ραφήνα
Ραφήνα
Laser αποτρίχωσης Θεραπείες αισθητικής

Η Μασούρη Σοφία είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Ραφήνα και στα Ιλίσια. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της θητείας της στο αγροτικό ιατρείο Μπατσίου στην Άνδρο. Ξεκίνησε ειδικότητα Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ" στην Αθήνα. Στη συνέχεια προσλήφθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός". Αποτέλεσε κύρια ερευνήτρια σε πλήθος ερευνητικών πρωτοκόλλων και κλινικών μελετών αναφορικά με τις καινοτόμες βιολογικές θεραπείες σε νοσήματα όπως η ψωρίαση, η διαπυητική ιδρωταδενίτιδα και η ατοπική δερματίτιδα. Επίσης εκπλήρωσε την διδακτορική της διατριβή με τίτλο "Κλινικά χαρακτηριστικά, συνοσηρότητα, ψωρίαση τύπου Ι & τύπου ΙΙ: ομοιότητες, διαφορές και συσχέτιση με αντιγόνα ιστοσυμβατότητας και πολυμορφισμούς γονιδίων." με και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ιατρική της ειδικότητα με εξετάσεις στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός" όπου και εκπαιδεύτηκε σε όλους τους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας, την Δερματοχειρουργική και την παιδοδερματολογία. Μετά από υποτροφία που έλαβε από το Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Δερματολογία στην κλινική Victoria Park, στο Μόντρεαλ του Καναδά και παρακολούθησε πρωτοπόρες θεραπείες laser, body sculpture και νεότερες τεχνικές ενέσιμων θεραπειών. Διαθέτει πλήθος παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Κακέπης Μιχαήλ
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Εξάρχεια
Εξάρχεια
Θεραπεία αντιγήρανσης ρυτίδων έκφρασης Αντιμετώπιση ψωρίασης Απολέπιση προσώπου Θεραπεία κονδυλωμάτων Θεραπεία σπιλών (ελιές)

O Κακέπης Μιχάλης είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Είναι Διδάκτωρ και Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξάσκησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, εκτέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερικό ιατρείο Βελημαχίου, ορεινή Γορτυνία Αρκαδίας κατά τη διάρκεια της οποίας, είχα υπό την εποπτεία του 14 χωριά. Στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων Δυτικής Αττικής ειδικεύτηκε Δερματολογία - Αφροδισιολογία, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εργάστηκε σε 2 νοσοκομεία το The Royal Wolverhampton NHS Trust και το Dudley Group NHS Foundation Trust. Πέραν της εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής, με τίτλο: "Επανεκτίμηση και αξιολόγηση των κλινικοεργαστηριακών παραμέτρων της ιδιοπαθούς υπομελάνωσης των κνημών. Θεραπευτική προσέγγιση", ασχολείται ενεργά με την ψωρίαση, την δερματοχειρουργική και επεμβατική δερματολογία (laser για αποκατάσταση ουλών, αποτρίχωση, ευρυαγγείες, ανάπλαση προσώπου, αφαίρεση σπίλων, κύστεων, εμφυτεύματα και νήματα, αυτόλογους παράγοντες, βλαστοκύτταρα), τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (κονδυλώματα, μολυσματική τέρμινθος, έρπητας) και τέλος την ακμή και τoν καρκίνο του δέρματος. Προσφέρει πολλές καινοτόμες επεμβατικές πράξεις όπως φωτοδυναμική θεραπεία, χαρτογράφηση σπίλων, δερματοσκόπηση, κρυοθεραπεία και ιοντοφόρεση για υπεριδρωσία. Η πολύτιμη και πολυετής εμπειρία του, του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει πλήθος υπηρεσιών με προτεραιότητα την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Χονδροδήμου Ιωάννα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Βόλος
Βόλος
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Χονδροδήμου Ιωάννα είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο. Είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, ξεκίνησε την ειδικότητα της στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχχιλοπούλειο και συνέχισε με την ειδικότητα της Δερματολογίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και την ολοκλήρωσε. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες εργασίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και έχει παρουσιάσει εργασίες σε δερματολογικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα, είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας. Σήμερα, στο ιδιωτικό της ιατρείο, ασκεί κλινική και αισθητική Δερματολογία ενηλίκων και παίδων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Παπαδάκης Γεώργιος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Ηράκλειο
Ηράκλειο
Καθαρισμός με δερμοαπόξεση (peeling) Αντιμετώπιση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων

Ο Παπαδάκης Γεώργιος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Μέσα από την πολυετή εμπειρία του και τη διαρκή επιμόρφωσή του, έχει εξειδικευτεί στην Αισθητική και Επεμβατική Δερματολογία και την Αφροδισιολογία. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Ο ιατρός συμμετέχει ανελλειπώς σε συνέδρια, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στο ιατρείο του αναλαμβάνει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Σταθόπουλος Διονύσιος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Νέο Ψυχικό
Νέο Ψυχικό
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σταθόπουλος Διονύσιος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ψυχικό. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας και είναι εξειδικευμένος σε ένα μεγάλο φάσμα θεραπειών και επεμβάσεων, τις οποίες χρησιμοποιεί για να βελτιώσει την υγεία, τη λειτουργικότητα και την ομορφιά του δέρματος, σε κάθε στάδιο της ζωής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Λουρόπουλος Θεόδωρος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Αγρίνιο
Αγρίνιο
Αντιμετώπιση ακμής

Ο Λουρόπουλος Θεόδωρος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Αγρίνιο. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ειδικεύτηκε στην Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ρίου. Έχει εξειδικευτεί στην παιδοδερματολογία, τις ακμές παίδων και ενηλίκων και στις εφαρμογές laser. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως, έλεγχο, χαρτογράφηση σπίλων, δερματοχειρουργική, αντιμετώπιση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, καθώς και εφαρμογές laser (αποτρίχωση, ευρυαγγείες), ενέσιμες θεραπείες, παθήσεις τριχών και ονύχων, εξατομικευμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00