Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στην Αθήνα

Κλείστε Ραντεβού με Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο στην Αθήνα εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Αθήνα, Στουρνάρη 57
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ υπηρεσίες
Laser αποτρίχωση Θεραπείες αισθητικής

Η Μασούρη Σοφία είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Ραφήνα και στα Ιλίσια. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της θητείας της στο αγροτικό ιατρείο Μπατσίου στην Άνδρο. Ξεκίνησε ειδικότητα Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ" στην Αθήνα. Στη συνέχεια προσλήφθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός". Αποτέλεσε κύρια ερευνήτρια σε πλήθος ερευνητικών πρωτοκόλλων και κλινικών μελετών αναφορικά με τις καινοτόμες βιολογικές θεραπείες σε νοσήματα όπως η ψωρίαση, η διαπυητική ιδρωταδενίτιδα και η ατοπική δερματίτιδα. Επίσης εκπλήρωσε την διδακτορική της διατριβή με τίτλο "Κλινικά χαρακτηριστικά, συνοσηρότητα, ψωρίαση τύπου Ι & τύπου ΙΙ: ομοιότητες, διαφορές και συσχέτιση με αντιγόνα ιστοσυμβατότητας και πολυμορφισμούς γονιδίων." με και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ιατρική της ειδικότητα με εξετάσεις στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός" όπου και εκπαιδεύτηκε σε όλους τους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας, την Δερματοχειρουργική και την παιδοδερματολογία. Μετά από υποτροφία που έλαβε από το Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Δερματολογία στην κλινική Victoria Park, στο Μόντρεαλ του Καναδά και παρακολούθησε πρωτοπόρες θεραπείες laser, body sculpture και νεότερες τεχνικές ενέσιμων θεραπειών. Διαθέτει πλήθος παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Εξάρχεια, Στουρνάρη 39
Απλή επίσκεψη: 50€ - 60€ υπηρεσίες
Θεραπεία αντιγήρανσης ρυτίδων έκφρασης Αντιμετώπιση ψωρίασης Απολέπιση προσώπου

O Κακέπης Μιχαήλ είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Εξάρχεια, στους Αμπελόκηπους και στην Παλλήνη. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξάσκησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και εκτέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερικό ιατρείο Βελημαχίου στην ορεινή Γορτυνία Αρκαδίας, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε υπό την εποπτεία του 14 χωριά. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων Δυτικής Αττικής, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εργάστηκε σε 2 νοσοκομεία το The Royal Wolverhampton NHS Trust και το Dudley Group NHS Foundation Trust. Εκπόνησε διδακτορική διατριβή με τίτλο: "Επανεκτίμηση και αξιολόγηση των κλινικοεργαστηριακών παραμέτρων της ιδιοπαθούς υπομελάνωσης των κνημών. Θεραπευτική προσέγγιση" και ασχολείται ενεργά με τη ψωρίαση, τη δερματοχειρουργική και επεμβατική δερματολογία (laser για αποκατάσταση ουλών, αποτρίχωση, ευρυαγγείες, ανάπλαση προσώπου, αφαίρεση σπίλων, κύστεων, εμφυτεύματα και νήματα, αυτόλογους παράγοντες, βλαστοκύτταρα), τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (κονδυλώματα, μολυσματική τέρμινθος, έρπητας) και τέλος την ακμή και τoν καρκίνο του δέρματος. Προσφέρει πολλές καινοτόμες επεμβατικές πράξεις όπως φωτοδυναμική θεραπεία, χαρτογράφηση σπίλων, δερματοσκόπηση, κρυοθεραπεία και ιοντοφόρεση για υπεριδρωσία. Η πολύτιμη και πολυετής εμπειρία του, του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει πλήθος υπηρεσιών με προτεραιότητα την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 9
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική επίσκεψη και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Λεωτσάκος Γεώργιος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι πτυχιούχος και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε την ειδικότητά του στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός". Σημαντική εμπειρία απέκτησε κατά την εργασία του ως ειδικευόμενος Παθολογίας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά", ως ειδικευόμενος Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, καθώς και κατά την υπηρεσία του ως Υγειονομικός Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος. Επιπροσθέτως, διατελεί Επιμελητής της Δερματολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Διαθέτει κλινική και εργασιακή εμπειρία και αναλαμβάνει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Ιατρικής - Αισθητικής Δερματολογίας, αλλά και Δερματοχειρουργικής. Στο ιατρείο του, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αντιμετωπίζονται όλες οι δερματολογικές παθήσεις, ενώ πραγματοποιούνται και όλες οι σύγχρονες εφαρμογές στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δερματο - Ογκολογίας (EADO). Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, παρακολουθεί τα σημαντικότερα, πανελλήνια και διεθνή, συνέδρια Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας και έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ελληνικά και ξενόγλωσσα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Βασιλίσσης Σοφίας & Σεμιτέλου 1
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Θεραπεία κονδυλωμάτων

Ο Πέτσας Κωνσταντίνος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Ιλίσια και στην Αγία Παρασκευή. Απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός". Έχει εξειδικευτεί στη Δερματοχειρουργική, στη Χειρουργική αποκατάσταση καρκίνων του δέρματος και βλεννογόνων, καθώς και στην Αισθητική χειρουργική. Το επιστημονικό και κλινικό ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στους τομείς της ακμής, των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, εφαρμογών laser, ψωρίασης, των παθήσεων τριχών και ονύχων και της παιδιατρικής δερματολογίας. Σήμερα, παράλληλα με τα ιατρεία του, συνεχίζει το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο ως Επιστημονικός Συνεργάτης του τμήματος Κρυοθεραπείας της Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός". Επίσης, είναι επιστημονικός σύμβουλος άλλων ειδικοτήτων σε δερματολογικά θέματα και παρέχει εκπαιδευτικό έργο σε δερματολόγους που ενδιαφέρονται για τις σύγχρονες εφαρμογές επεμβατικής και αισθητικής δερματολογίας. Στα ιατρεία του, ο γιατρός παρέχει σύγχρονη εφαρμογή κλινικής και αισθητικής δερματολογίας και αναλαμβάνει κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, με σεβασμό και εχεμύθεια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 192Α
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και θεραπεία) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση τριχόπτωσης/Ενδυνάμωση και αύξηση όγκου μαλλιών Αυτόλογη μεσοθεραπεία Θεραπεία κονδυλωμάτων

Ο Πανταζής Νίκος είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με δωδεκαετή κλινική εμπειρία σε μεγάλα νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει ειδίκευση στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία και Δερματοχειρουργική και εξειδικεύτηκε στην Μεταμόσχευση μαλλιών και την Δερματοχειρουργική, στο ιατρείο Skinhair Dermatology Center. Έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας από το Γενικό Νοσοκομείο "Σωτηρία" και απο το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων Θεσσαλίας στην Β' Παθολογική Κλινική και στην Β' Χειρουργική Κλινική, που έλαβε την βασική εκπαίδευση στην Παθολογία. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων Αθηνών "Ανδρέας Συγγρός", στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο The Dudley Group of Hospitals NHS Foundation Trust, Russels Hall Hospital στο τμήμα Δερματολογίας στη Δερματολογική Κλινική στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Διετέλεσε Επιστημονικός συνεργάτης στον Παθολογικό Τομέα στο "Ευγενίδειο Θεραπευτήριο", στην Παθολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στην Παθολογική κλινική και την ογκολογική κλινική, όπου ασχολήθηκε με την διάγνωση, την θεραπεία και την παρακολούθηση ογκολογικών ασθενών με συμμετοχή στο πρόγραμμα εφημεριών. Στο ιατρείο του αντιμετωπίζονται σε επίπεδο θεραπείας αλλά και πρόληψης δερματολογικές παθήσεις ποικίλης κρισιμότητας με την καταλληλότερη μεθοδολογία, όπως ακμή, ψωρίαση, μελάνωμα, θηλώματα, μυρμηκιές, δερματίτιδες, κνίδωση, λεύκη, σπίλους και άλλες παθήσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισίας 10
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Σπανόπουλος Κωνσταντίνος είναι Δερματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Δερματολογία και Αφροδισιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός" στο οποίο εργάστηκε στη συνέχεια. Είναι εξειδικευμένος στην Κρυοχειρουργική και στην Κλινική Δερματολογία και Αφοδισιολογία. Στο ιατρείο του αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάρμα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι στην Αθήνα
Χωρίς Online Booking

Καπελλάρη Αργυρή
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Βασιλίσσης Σοφίας 77, Αθήνα 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού

Λάριος Γεώργιος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Ευτυχίδου 35, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού

Καρδάση Χριστόφιλου Μαρία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, Παγκράτι 11635, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κρανιδιώτη Ευαγγελία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Αναχάρσιδος 2-4, Παγκράτι 11635, Αττική
Προφίλ γιατρού

Χαρακίδα Αικατερίνη
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Εμπεδοκλέους 68, Παγκράτι 11632, Αττική
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού

Παπανικολάου Ασημίνα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 28, Παγκράτι 11635, Αττική
Προφίλ γιατρού

Πολίτη Έλενα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

  • Ιφικράτους 63, Παγκράτι 11633, Αττική
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού
Προφίλ γιατρού