Καρδιολόγοι στην Αθήνα

Κλείστε Ραντεβού με Καρδιολόγο στην Αθήνα εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Πεδίον Άρεως, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 31Α
Απλή επίσκεψη: 50€ - 80€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ενημέρωση) υπηρεσίες
Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης Αντιμετώπιση καρδιακής ανεπάρκειας

Ο Σταυρουλάκης Γιώργος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Πεδίον Άρεως. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Λαϊκό, όπου και στη συνέχεια εργάσθηκε ως έμμισθος επιστημονικός συνεργάτης μέχρι το 2000. Το 2003 αναγορεύθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την Ενδοθηλιακή Λειτουργία σε ασθενείς με αρτηριακή υπέρταση. Μετά από μετεκπαίδευση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και εξετάσεις, έλαβε διαπίστευση για τη διενέργεια Ειδικών Υπερηχοκαρδιογραφικών Τεχνικών (διοισοφάγεια, stress echo) από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία. Επιπλέον, είναι κάτοχος πιστοποίησης στην Καρδιολογία του Αθλητισμού (Sports cardiology) μετά από εκπαίδευση στο εξειδικευμένο κέντρο St George’s Hospital στο University of London. Διατέλεσε συνεργάτης των αιμοδυναμικών εργαστηρίων (στεφανιογραφίες - αγγειοπλαστικές) του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας "Κωνσταντοπούλειο", του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό", καθώς και της Βιοκλινικής Αθηνών. Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση πολλών δημοσιευμένων εργασιών σε διεθνή περιοδικά, οι οποίες έχουν τύχει αντίστοιχων βιβλιογραφικών αναφορών, καθώς και στην ολοκλήρωση ερευνητικών προγραμμάτων και πολυκεντρικών μελετών. Επιπροσθέτως, έχει συμμετάσχει σε πλήθος ανακοινώσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι σε θέση να αναλάβει κάθε περιστατικό συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του εκπαίδευση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό που διαθέτει. Δίνει έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνάκι, Ιασίου 6
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση, το κόστος των 50€ είναι με triplex) υπηρεσίες
Triplex

Ο Παπαθανασίου Σωτήρης είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, με ερευνητικό έργο πάνω στην Αθηροσκληρυντική νόσο και τις Αρρυθμίες. Ο ιατρός είναι ειδικός καρδιολόγος, με εκπαίδευση και επιστημονική συνεργασία με τις πιο διακεκριμένες πανεπιστημιακές κλινικές του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιπποκράτειο, Αλεξάνδρα, Ωνάσειο, Αττικό, απ' όπου αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία. Έχει εξειδίκευση στην επεμβατική καρδιολογία, στις σύγχρονες διαγνωστικές απεικονιστικές τεχνικές υπερήχων της καρδιαγγειακής παθολογίας, με ιδιαίτερη ενασχόληση με τις σύμπλοκες αρρυθμίες, καθώς και την κολπική μαρμαρυγή, το σύνολο των βαλβιδικών καρδιοπαθειών, καθώς και τη μελέτη της καρδιαγγειακής παθολογίας παιδιών. Ιδιαίτερο αντικείμενό του αποτελεί η πρώιμη διάγνωση και η αντιμετώπιση της εξελισσόμενης αθηροσκληρυντικής (στεφανιαίας ή περιφερικής) νόσου σε όλα τα στάδιά της, η καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί με τις μυοκαρδιοπάθειες παίδων και ενηλίκων. Ένα μεγάλο τμήμα της καρδιαγγειακής διαγνωστικής διενεργείται στο ιατρείο, καρδιολογικό εργαστήριο, ενώ οι πιο σύνθετες διαγνωστικές πράξεις, σε συνεργασία με μεγάλα θεραπευτήρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επεμβατικής Καρδιολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης, μέλος της Ομάδας Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας. Είναι συνεργάτης και επιστημονικά υπεύθυνος τμημάτων μεγάλων θεραπευτηρίων των Αθηνών (Metropolitan General, Βιοκλινική Αθηνών, Ιατρικό Ψυχικού, Αθήναιον κ.ά.), για νοσηλεία τακτικών και επειγόντων περιστατικών και επεμβατικές καρδιολογικές πράξεις αιμοδυναμικού, καθώς και κάποιων διαγνωστικών ομίλων, όπως Affidea και Euromedica. Ο γιατρός διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία, παρέχει πλήθος εξατομικευμένων υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της καρδιολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνάκι, Σουηδίας 64
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρρυθμιών

Ο Σύρος Περικλής είναι Στρατιωτικός ιατρός, Ειδικός Καρδιολόγος και Επεμβατικός Αρρυθμιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Ιπποκράτειο. Παράλληλα, απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. Μετεκπαιδεύτηκε στην Καρδιολογική κλινική του IRCSS Policlino San Donato στο Μιλάνο της Ιταλίας στην Προληπτική Καρδιολογία και στις Συγγενείς Καρδιοπάθειες. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς του, εξειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Citta della salute e della scienza του Τορίνο, στην Εμφύτευση Καρδιακών Συσκευών (Βηματοδοτών, Απινιδωτών) και στην Επεμβατική Αντιμετώπιση Αρρυθμιών (επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία) με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών χαρτογράφησης. Υπηρέτησε ως Ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό και έχει διατελέσει Τμηματάρχης του Καρδιολογικού Τμήματος του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. Από το 2016, διατελεί Επιμελητής της Καρδιολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Επιπλέον, κατέχει διαπίστευση στην Διαθωρακική Υπερηχοκαρδιογραφία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιαγγειακής Απεικόνισης και είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθώς και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής και Αρρυθμιολογικής Εταιρείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κυψέλη, Αγίου Μελετίου 61Α
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Τριανταφύλλης Δημήτριος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Έχει ειδικευτεί στην Παθολογία στην Α' Παθολογική Κλινική του Γενικού Περιφερειακού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά "Μεταξά" και στην Καρδιολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών, απ' όπου έλαβε εξειδίκευση στις Νεότερες Τεχνικές Υπερήχων Καρδιάς στη Μονάδα Υπερήχων. Είναι πιστοποιημένος στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής από το American College of Emergency Physicians και στη Τετραδιάστατη Υπερηχογραφία και Πολυδιάστατη Απεικόνιση, 4D Διαθωρακική και 4D Διοισοφάγειο Υπερηχοκαρδιογραφία στην Κλινική Πράξη, από την Ακαδημία Ιατρικής Υπερηχογραφίας, στο Βερολίνο. Είναι κάτοχος άδειας εκτέλεσης υπερήχων καρδιολογίας για τις νεότερες τεχνικές (δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία, χρήση ακουστικών παραγόντων αντίθεσης, διοισοφάγεια υπερηχοκαρδιογραφία, ιστικό Doppler, color kinesis, αρμονικές συχνότητες απεικόνισης) από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο κύριος Τριανταφύλλης είναι συνεργάτης της Β' Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου "Μητέρα" και μέλος της Ομάδας Εργασίας Ηχοκαρδιογραφίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Heart Failure Association της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Αποκατάστασης και Φυσιολογίας της Άσκησης της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας και τέλος, είναι εγγεγραμμένος στο General Medical Council και στην Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του, έχει ενεργή συμμετοχή σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων του κλάδου του. Με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και την πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία του, αναλαμβάνει με επιτυχία και συνέπεια τη διάγνωση και θεραπεία για κάθε είδους καρδιολογική πάθηση, με την οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πλατεία Μαβίλη, Βασιλίσσης Σοφίας 104
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Τασσόπουλος Ανδρέας είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Πλατεία Μαβίλη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αναζωογόνηση. Είναι, επίσης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών αφού εκπόνησε διατριβή με τίτλο "Βασική έρευνα - Διερεύνηση της ενδεχόμενης εμφάνισης βακτηριακής διαμετάθεσης μετά από επιτυχημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε ζωικό μοντέλο καρδιακής ανακοπής". Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κι έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, όπου κα΄τοπιν υποτροφίας που έλαβε από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, εκπαιδεύτηκε στις νεότερες ηχωκαρδιογραφικές τεχνικές (Stress Echo, διοισοφάγεια ηχωκαρδιογραφία κ.α.). Έχει υπάρξει Επιστημονικός Συνεργάτης στο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea και στην Ευρωκλινική Αθηνών, ενώ εργάστηκε ως Επιμελητής στην Καρδιολογική Κλινική του Ιασώ. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων κι έχει συμμετάσχει ως ομιλητής, καθώς έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει περιστατικά από όλο το φάσμα της Καρδιολογίας, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για τη διενέργεια πράξεων όπως υπέρηχος (triplex) καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter ρυθμού και πίεσης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εκτέλεσης των συγκεκριμένων πράξεων κατ' οίκον. Η συνεχής προσπάθεια για αυστηρή εφαρμογή των κανόνων της ιατρικής επιστήμης και τέχνης, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των ανθρώπων, αντικατοπτρίζεται στην ικανοποίηση και τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει από τους ασθενείς του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Σισίνη Γεώργιου 1
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, καρδιολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση με κόστος 30€, αν διενεργηθεί triplex καρδιάς το κόστος είναι 70€) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης Αρτηριακή υπέρταση

Ο Κώντσας Κωνσταντίνος είναι Kαρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έκανε την ειδικότητά του στην Καρδιολογία στη Β' Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν", κι έλαβε εξειδίκευση, ως Υπότροφος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, στην Πνευμονική Υπέρταση και τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου (Royal Brompton Hospital), όπου εν συνεχεία εργάσθηκε ως Επιμελητής. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στην Καρδιοαναπνευστική Δοκιμασία Κόπωσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βέρνης, στην Ελβετία. Διαθέτει πιστοποίηση στην Υπερτασιολογία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης, έχοντας επίσης εξειδικευθεί στις νεότερες τεχνικές υπερήχων - ενδεικτικά αναφέρονται οι 2D Strain, 3D Echo, TOE, Stress Echo. Έχει υπάρξει συνεργάτης της Γενικής, Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής "Λητώ", και σήμερα συνεργάζεται με διάφορες ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών, όπως Metropolitan General, Ερρίκος Ντυνάν, Ιατρικό Αθηνών και τον Όμιλο "Υγεία". Πλέον, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, διατελεί Αναπληρωτής Διευθυντής του Καρδιολογικού τμήματος στη Γενική Κλινική "Λευκός Σταυρός Αθηνών". Επιπρόσθετα, παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια και έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις τόσο σε ελληνικά όσο και διεθνή συνέδρια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει λάβει βραβείο από την Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σ' έναν χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Βασιλίσσης Σοφίας 92
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Έλεγχος βηματοδοτών Holter ρυθμού

Ο Καρανίκας Σταύρος είναι Ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Έχει εξειδικευτεί στην καρδιακή βηματοδότηση και τη διαχείριση των αρρυθμιών. Είναι Επιμελητής Καρδιολόγος στην κλινική ενηλίκων και στο ηλεκτροφυσιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Μητέρα, ενώ εργάζεται και στην καρδιοχειρουργική μονάδα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού κέντρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς δημοσιεύσεις και αναρτημένες ανακοινώσεις, επίσης έχει συμμετοχή σε πολλά διεθνή συνέδρια. Απέκτησε σημαντική εμπειρία σε κέντρα της Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας τόσο στη διαχείριση περιστατικών γενικής καρδιολογίας όσο και στη διαχείριση του ασθενούς μετά από μεγάλες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Το φάσμα της εργασιακής του εμπειρίας περιλαμβάνει τη διαχείριση τόσο των χρόνιων όσο και των οξέων περιστατικών απειλητικών για τη ζωή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισιας 8
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα) υπηρεσίες

Ο Μαρινάκος Αθανάσιος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου "Semmelweis" της Βουδαπέστης. Ειδικεύτηκε για την Παθολογία και την Καρδιολογία στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης και για την Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο", στην μονάδα Υπέρτασης στην Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική αλλά και στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Αγία Όλγα". Μετεκπαιδεύτηκε στην Επεμβατική Καρδιολογία στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του του Γενικού Νοσοκομείου "Αγία Όλγα" και στις Νεότερες Τεχνικές Υπερήχων στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Εργάστηκε ως Επιμελητής Β' της Καρδιολογικής Κλινικής και του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό" και ως Επιμελητής Καρδιολόγος στην ομάδα επεμβατικής καρδιολογίας του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου “Μetropolitan”. Είναι πιστοποιημένος Ανανήπτης της Βασικής και Προχωρημένης Υποστήριξης της Ζωής, τομέας στον οποίο κατέχει πλούσιο συγγραφικό και εκπαιδευτικό έργο, ενώ έχει ενεργό συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και επιλέγει την κατάλληλη επεμβατική θεραπεία, με στόχο την παροχή εξατομικευμένης και ολοκληρωμένης φροντίδας σε κάθε ασθενή με υπευθυνότητα και άρτια επιστημονική κατάρτιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισίας 5
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Triplex

Ο Παληός Ιωάννης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στη Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Αττικόν. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά την ολοκλήρωση με βαθμό άριστα της διδακτορικής διατριβής του σχετικά με την αθηροσκλήρυνση στους ασθενείς με HIV λοίμωξη. Ο τομέας εξειδίκευσής του αφορά τις προχωρημένες απεικονιστικές τεχνικές στην Καρδιολογία όπως είναι η μαγνητική τομογραφία καρδιάς, η αξονική στεφανιογραφία, η ηχωκαρδιογραφία συμπεριλαμβανομένης της τρισδιάστατης και της διοισοφάγειας ηχωκαρδιογραφίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο Emory University Hospital, USA στην καρδιαγγειακή απεικόνιση και ειδικότερα στη μαγνητική τομογραφία καρδιάς και την ηχωκαρδιογραφία. Έχει συμμετάσχει ως ομιλίες στα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες εργασίες στη διεθνή βιβλιογραφία σχετικά με τη μαγνητική τομογραφία καρδιάς, την ηχωκαρδιογραφία, την καρδιαγγειακή έρευνα και την κλινική καρδιολογία. Είναι μέλος, μεταξύ άλλων, της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Διεθνούς Εταιρείας Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρυνσης, κ.α. Είναι Διευθυντής του Τμήματος Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς στο Νοσοκομείο Metropolitan και επιστημονικός συνεργάτης στη Β' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Αττικόν. Ο ιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα της Καρδιολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Πανόρμου 26 - 28
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση με λήψη ιστορικού, μέτρηση ζωτικών σημείων, αρτηριακή πίεση, καρδιακή συχνότητα, οξυμετρία και κλινική εξέταση, καρδιογράφημα και παρακολούθηση του ρυθμού, συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων αν χρειάζεται) υπηρεσίες
Triplex

Ο Σακελλαρίου Θεόδωρος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στη Βούλα. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί και αποκτήσει πλούσια εμπειρία στη διαχείριση καρδιολογικών ασθενών έχοντας θητεία στις Καρδιολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων Μεταξά Πειραιά, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών Παπαδημητρίου και Σισμανογλείου. Σήμερα, είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Καρδιολογική Κλινική του Hospital Center Ερρίκος Ντυνάν καθώς συνεργάζεται με καρδιολογικές κλινικές πολλών άλλων δημοσίων και ιδιωτικών θεραπευτηρίων. Στα ιδιωτικά του ιατρεία παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για την διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως αρτηριακή υπέρταση, η δυσλιπιδαιμία, οι αρρυθμίες, οι ταχυκαρδίες, η κολπική μαρμαρυγή, η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια και παρέχει ειδικές εξετάσεις, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, real time monitoring καρδιακού ρυθμού, triplex καρδιάς και holter ρυθμού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καρδιολόγοι στην Αθήνα
Χωρίς Online Booking

Παπαμιχαήλ Ανδρέας
Καρδιολόγος

  • Στουρνάρη 51, Αθήνα 10432, Αττική
Προφίλ γιατρού

Πλακογιαννάκης Γεώργιος
Καρδιολόγος

  • Μασσαλίας 16, Κολωνάκι 10680, Αττική
Προφίλ γιατρού

Χουρσαλάς Ιωάννης
Καρδιολόγος

  • Πινδάρου 26, Κολωνάκι 10673, Αττική
Προφίλ γιατρού

Παπαϊωάννου Σπυρίδων
Καρδιολόγος

  • Βασιλίσσης Σοφίας 77, Κολωνάκι 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μαυροκέφαλος Αριστομένης
Καρδιολόγος

  • Αρύββου 10, Παγκράτι 11633, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μασδράκης Αντώνιος
Καρδιολόγος

  • Αρχελάου 15, Παγκράτι 11635, Αττική
Προφίλ γιατρού

Βασιλόπουλος Γεώργιος
Καρδιολόγος

  • Αλκιμάχου 2-4, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κουτουλάκης Εμμανουήλ
Καρδιολόγος

  • Πρατίνου 3, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Στεργίου Αγάθη
Καρδιολόγος

  • Πρόκλου 15-17, Παγκράτι 11635, Αττική
Προφίλ γιατρού

Δήμας Αλέξιος
Καρδιολόγος

  • Ριζάρη 13, Παγκράτι 11635, Αττική
Προφίλ γιατρού