31

Καρδιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Καρδιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Καρδιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Καρδιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Καρδιολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Καρδιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Holter πίεσης, Holter ρυθμού, Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία), Triplex, Triplex θωρακικής αορτής, Triplex καρδιάς, Triplex καρωτίδων, Triplex κοιλιακής αορτής, Αντιμετώπιση ανευρύσματος, Αντιμετώπιση αρρυθμιών, Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης, Αντιμετώπιση καρδιακής ανεπάρκειας, Αντιμετώπιση κολπικής μαρμαρυγής, Αντιμετώπιση συγγενών καρδιοπαθειών, Αντιμετώπιση χοληστερίνης, Αρτηριακή υπέρταση, Βεβαίωση άθλησης, Δημιουργία εισηγητικού φακέλου για ΚΕΠΑ, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Διοισοφάγειο υπερηχογραφήμα, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία, Έλεγχος βηματοδοτών, Έλεγχος μετά από λοίμωξη με Covid-19, Εξάμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Εργομετρικό τεστ κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Κάρτα υγείας αθλητή, Μελέτη υπέρτασης με 24ωρο Holter πίεσης, Παρακολούθηση χοληστερίνης, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος, Πλήρης παιδοκαρδιολογικός έλεγχος, Προαθλητικός έλεγχος, Προεγχειρητικός καρδιολογικός έλεγχος, Στεφανιογραφία, Σύνδρομο Long Covid , Τεστ κοπώσεως (stress test), Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπέρηχος
Ιατρικά άρθρα
Χοληστερίνη, Πόνος στο στήθος
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Καρδιολόγοι στην Αθήνα, Καρδιολόγοι στους Αμπελόκηπους, Καρδιολόγοι στο Χαλάνδρι, Καρδιολόγοι στο Παλαιό Φάληρο, Καρδιολόγοι στη Θεσσαλονίκη, Καρδιολόγοι στο Κολωνάκι, Καρδιολόγοι στη Νέα Σμύρνη
Σχετικές ειδικότητες
Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι, Γενικοί Γιατροί, Ηπατολόγοι, Καρδιοχειρουργοί, Παθολόγοι, Ρευματολόγοι
Κυψέλη, Αγίου Μελετίου 61Α
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Τριανταφύλλης Δημήτριος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Έχει ειδικευτεί στην Παθολογία στην Α' Παθολογική Κλινική του Γενικού Περιφερειακού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά "Μεταξά" και στην Καρδιολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών, απ' όπου έλαβε εξειδίκευση στις Νεότερες Τεχνικές Υπερήχων Καρδιάς στη Μονάδα Υπερήχων. Είναι πιστοποιημένος στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής από το American College of Emergency Physicians και στη Τετραδιάστατη Υπερηχογραφία και Πολυδιάστατη Απεικόνιση, 4D Διαθωρακική και 4D Διοισοφάγειο Υπερηχοκαρδιογραφία στην Κλινική Πράξη, από την Ακαδημία Ιατρικής Υπερηχογραφίας, στο Βερολίνο. Είναι κάτοχος άδειας εκτέλεσης υπερήχων καρδιολογίας για τις νεότερες τεχνικές (δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία, χρήση ακουστικών παραγόντων αντίθεσης, διοισοφάγεια υπερηχοκαρδιογραφία, ιστικό Doppler, color kinesis, αρμονικές συχνότητες απεικόνισης) από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο κύριος Τριανταφύλλης είναι συνεργάτης της Β' Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου "Μητέρα" και μέλος της Ομάδας Εργασίας Ηχοκαρδιογραφίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Heart Failure Association της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Αποκατάστασης και Φυσιολογίας της Άσκησης της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας και τέλος, είναι εγγεγραμμένος στο General Medical Council και στην Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του, έχει ενεργή συμμετοχή σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων του κλάδου του. Με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και την πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία του, αναλαμβάνει με επιτυχία και συνέπεια τη διάγνωση και θεραπεία για κάθε είδους καρδιολογική πάθηση, με την οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνάκι, Σουηδίας 64
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρρυθμιών

Ο Σύρος Περικλής είναι Στρατιωτικός ιατρός, Ειδικός Καρδιολόγος και Επεμβατικός Αρρυθμιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Ιπποκράτειο. Παράλληλα, απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. Μετεκπαιδεύτηκε στην Καρδιολογική κλινική του IRCSS Policlino San Donato στο Μιλάνο της Ιταλίας στην Προληπτική Καρδιολογία και στις Συγγενείς Καρδιοπάθειες. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς του, εξειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Citta della salute e della scienza του Τορίνο, στην Εμφύτευση Καρδιακών Συσκευών (Βηματοδοτών, Απινιδωτών) και στην Επεμβατική Αντιμετώπιση Αρρυθμιών (επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία) με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών χαρτογράφησης. Υπηρέτησε ως Ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό και έχει διατελέσει Τμηματάρχης του Καρδιολογικού Τμήματος του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. Από το 2016, διατελεί Επιμελητής της Καρδιολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Επιπλέον, κατέχει διαπίστευση στην Διαθωρακική Υπερηχοκαρδιογραφία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιαγγειακής Απεικόνισης και είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθώς και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής και Αρρυθμιολογικής Εταιρείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Σμύρνη, Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου 5
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ υπηρεσίες
Triplex

Ο Κουρεμέτης Μιχάλης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Διδάκτωρ και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα του στην Καρδιολογία από την Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο", καθώς και στους Υπερήχους Καρδιάς και την Επεμβατική Καρδιολογία. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του ο γιατρός, είχε ενεργό συμμετοχή σε σε ελληνικά, ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια συνέδρια. Ο γιατρός είναι μέλος, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Καρδιολόγων. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε όλο το φάσμα της Κλινικής Καρδιολογίας (αρτηριακή υπέρταση, στεφανιαία νόσος, αρρυθμίες, μυοκαρδιοπάθειες, καρδιακή ανεπάρκεια, υπερλιπιδαιμία, βαλβιδοπάθειες), και αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Πανόρμου 39
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, μέτρηση πιέσεως, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση με κόστος 30€, αν διενεργηθεί triplex το κόστος είναι 50€) υπηρεσίες
Triplex

Ο Παπαμιχαήλ Νικόλαος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Απέκτησε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στην Καρδιολογική Κλινική του 417 Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, διατηρεί συνεργασίες με την Μονάδα Υπέρτασης της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών και την Κλινική Αθήναιον. Διατελεί Επιμελητής στη Β' Καρδιολογική Κλινική της Ευρωκλινικής, καθώς και στη Βιοκλινική Αθηνών. Επίσης, διετέλεσε Επιστημονικός Υπεύθυνος του Καρδιολογικού τμήματος στο Euromedica Παλαιού Φαλήρου. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής του, παρακολουθεί ανελλιπώς ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, διαθέτει πλήθος δημοσιεύσεων σε ιατρικά περιοδικά. Εξυπηρετεί ασθενείς ασφαλειών δικτύου FONEMED και AFFIDEANET και είναι συμβεβλημένος καρδιολόγος του ταμείου ΕΔΟΕΑΠ καθώς και ΑΤΠΣΥΤΕ. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, έναν χώρο σύγχρονο και καλαίσθητο, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες αντιμετώπισης όλου του φάσματος καρδιοαγγειακής νόσου, ενώ πραγματοποιεί επισκέψεις κατ' οίκον και νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 194
Απλή επίσκεψη: 25€ - 35€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Μπενέτος Γεώργιος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελοκήπους Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις "Μονάδες Εντατικής Θεραπείας – Καρδιολογική Νοσηλευτική" από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Καθ’ όλα τα έτη των σπουδών του έλαβε υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Απέκτησε την ειδικότητα Καρδιολογίας από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό", με θητεία και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Schwarzwald-Baar Klinikum, Villingen-Schwenningen στη Γερμανία. Ανακηρύχθηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για θέμα με τίτλο "Μελέτη της θερμικής ετερογένειας αθηρωματικών πλακών σε ασθενείς με νόσο καρωτίδων άμφω με τη μέθοδο της ακτινομετρίας μικροκυμάτων". Για την ερευνητική του δραστηριότητα έχει λάβει σημαντικές υποτροφίες από καταξιωμένες επιστημονικές εταιρείες, όπως το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας (ΕΛΙΚΑΡ) για διδακτορική έρευνα και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για μετεκπαίδευση. Συνεχίζοντας τις σπουδές του, μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ζυρίχης (USZ) σε μη επεμβατικές τεχνικές καρδιαγγειακής απεικόνισης και σε τεχνικές υβριδικής απεικόνισης/συγκερασμού τεχνικών. Παράλληλα, στο πλαίσιο της μετεκπαίδευσής του και της εκεί ερευνητικής του δραστηριότητας ανακηρύχτηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Του έχει απονεμηθεί η ανώτατη πιστοποίηση επάρκειας για την εκτέλεση αξονικών καρδιάς από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιαγγειακής Απεικόνισης (EACVI level 3 accreditation) και την Αμερικανική Εταιρεία Αξονικών Καρδιάς (SCCT level 3 accreditation). Επιπροσθέτως, διαθέτει πιστοποίηση για την εκτέλεση νεότερων τεχνικών υπερήχων καρδιάς (stress echo, strain, διοισοφάγειο υπερηχογράφημα). Είναι συγγραφέας περισσότερων των 51 επιστημονικών εργασιών, δημοσιευμένων σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει πληθώρα επιστημονικών εργασιών του στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά και διεθνή καρδιολογικά συνέδρια, ενώ επιστημονικές του εργασίες έχουν διακριθεί με διεθνή βραβεία. Είναι συνεργαζόμενος κριτής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων εσωτερικού και εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι Ακαδημαϊκός Υπότροφος της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο", παρέχοντας ερευνητικό και διδακτικό έργο, συνεργάτης του ιατρείου Καρδιοογκολογίας της ομώνυμης κλινικής, υπεύθυνος του τμήματος Cardiac CT της Κλινικής "Λευκός Σταυρός Αθηνών" (Αξονική στεφανιογραφία, αξονική TAVI, Αξονική καρδιάς) και συνεργάτης του Ομίλου "Βιοιατρική" στην Πυρηνική Καρδιολογία (σπινθηρογραφήματα αιματώσεως μυοκαρδίου). Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι σε θέση να αναλάβει κάθε περιστατικό συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του εκπαίδευση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό που διαθέτει. Δίνει έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νίκαια, Γερβασίου Γρεβενών 288 - 290
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία) Διοισοφάγειο υπερηχογραφήμα

Ο Μπαρμπαγιάννης Δημήτριος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νίκαια. Έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ειδικεύτηκε στο Akademisches Lehrkrankenhaus der Universität Duisburg-Essen του Oberhausen της Γερμανίας και την ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο". Το επιστημονικό του ενδιαφέρον κέντρισε η Ηχωκαρδιογραφία όπου και εξειδικεύτηκε. Είναι Διαπιστευμένος Καρδιολόγος από την European Association of Cardiovascular Imaging (EACVI), στο Διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς και στο Διοισοφάγειο υπερηχογράφημα καρδιάς. Μετεκπαιδεύεται ως Υπότροφος από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στις νεότερες Ηχωκαρδιογραφικές τεχνικές (stress echo, διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, Strain, 3D Echo), που πραγματοποιείται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ηχωκαρδιογραφίας του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά "Τζάνειο", προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και ερευνητικό έργο σε όλα τα τμήματα που το απαρτίζουν. Το ιατρείο του εδρεύει σε ένα χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, με ακεραιότητα και πίστη στο λειτούργημά του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Σμύρνη, Πλατεία Αθανασίου Καρύλλου 9
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, καρδιογράφημα, το κόστος των 50€ περιλαμβάνει και triplex καρδιάς) υπηρεσίες
Triplex Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης

Ο Ζαμπέλης Κωνσταντίνος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής, ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Καρδιολογία μετά από επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις, όπου βαθμολογήθηκε με Άριστα. Μέσα από την πολύτιμη και μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία του αναλαμβάνει τη διερεύνηση διάφορων συμπτωμάτων (θωρακικό άλγος, δύσπνοια, αίσθημα αρρυθμίας, λιποθυμικά επεισόδια) και τη διαχείριση παθήσεων (στεφανιαία νόσος, βαλβιδοπάθειες, μυοκαρδιοπάθειες, αρρυθμίες, υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, ανεύρυσμα αορτής), τη διάγνωση και εν γένει την αντιμετώπιση όλων των καρδιολογικών παθήσεων χρησιμοποιώντας τις πιο αξιόπιστες και σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο πλαίσιο ενός ολιστικού προτύπου φροντίδας, με επίκεντρο τις ανάγκες του ασθενή και σαφή στόχο την προαγωγή της υγείας και βελτίωση της καθημερινότητας του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παλαιό Φάληρο, Αγίου Αλεξάνδρου 3
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, καρδιολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση με κόστος 30€, αν διενεργηθεί triplex καρδιάς το κόστος είναι 70€) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης Αρτηριακή υπέρταση

Ο Κώντσας Κωνσταντίνος είναι Kαρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έκανε την ειδικότητά του στην Καρδιολογία στη Β' Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν", κι έλαβε εξειδίκευση, ως Υπότροφος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, στην Πνευμονική Υπέρταση και τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου (Royal Brompton Hospital), όπου εν συνεχεία εργάσθηκε ως Επιμελητής. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στην Καρδιοαναπνευστική Δοκιμασία Κόπωσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βέρνης, στην Ελβετία. Διαθέτει πιστοποίηση στην Υπερτασιολογία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης, έχοντας επίσης εξειδικευθεί στις νεότερες τεχνικές υπερήχων - ενδεικτικά αναφέρονται οι 2D Strain, 3D Echo, TOE, Stress Echo. Έχει υπάρξει συνεργάτης της Γενικής, Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής "Λητώ", και σήμερα συνεργάζεται με διάφορες ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών, όπως Metropolitan General, Ερρίκος Ντυνάν, Ιατρικό Αθηνών και τον Όμιλο "Υγεία". Πλέον, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, διατελεί Αναπληρωτής Διευθυντής του Καρδιολογικού τμήματος στη Γενική Κλινική "Λευκός Σταυρός Αθηνών". Επιπρόσθετα, παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια και έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις τόσο σε ελληνικά όσο και διεθνή συνέδρια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει λάβει βραβείο από την Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σ' έναν χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισίας 5
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Triplex

Ο Παληός Ιωάννης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στη Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Αττικόν. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά την ολοκλήρωση με βαθμό άριστα της διδακτορικής διατριβής του σχετικά με την αθηροσκλήρυνση στους ασθενείς με HIV λοίμωξη. Ο τομέας εξειδίκευσής του αφορά τις προχωρημένες απεικονιστικές τεχνικές στην Καρδιολογία όπως είναι η μαγνητική τομογραφία καρδιάς, η αξονική στεφανιογραφία, η ηχωκαρδιογραφία συμπεριλαμβανομένης της τρισδιάστατης και της διοισοφάγειας ηχωκαρδιογραφίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο Emory University Hospital, USA στην καρδιαγγειακή απεικόνιση και ειδικότερα στη μαγνητική τομογραφία καρδιάς και την ηχωκαρδιογραφία. Έχει συμμετάσχει ως ομιλίες στα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες εργασίες στη διεθνή βιβλιογραφία σχετικά με τη μαγνητική τομογραφία καρδιάς, την ηχωκαρδιογραφία, την καρδιαγγειακή έρευνα και την κλινική καρδιολογία. Είναι μέλος, μεταξύ άλλων, της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Διεθνούς Εταιρείας Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρυνσης, κ.α. Είναι Διευθυντής του Τμήματος Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς στο Νοσοκομείο Metropolitan και επιστημονικός συνεργάτης στη Β' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Αττικόν. Ο ιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα της Καρδιολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πλατεία Μαβίλη, Βασιλίσσης Σοφίας 104
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Τασσόπουλος Ανδρέας είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Πλατεία Μαβίλη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αναζωογόνηση. Είναι, επίσης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών αφού εκπόνησε διατριβή με τίτλο "Βασική έρευνα - Διερεύνηση της ενδεχόμενης εμφάνισης βακτηριακής διαμετάθεσης μετά από επιτυχημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε ζωικό μοντέλο καρδιακής ανακοπής". Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κι έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, όπου κα΄τοπιν υποτροφίας που έλαβε από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, εκπαιδεύτηκε στις νεότερες ηχωκαρδιογραφικές τεχνικές (Stress Echo, διοισοφάγεια ηχωκαρδιογραφία κ.α.). Έχει υπάρξει Επιστημονικός Συνεργάτης στο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea και στην Ευρωκλινική Αθηνών, ενώ εργάστηκε ως Επιμελητής στην Καρδιολογική Κλινική του Ιασώ. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων κι έχει συμμετάσχει ως ομιλητής, καθώς έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει περιστατικά από όλο το φάσμα της Καρδιολογίας, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για τη διενέργεια πράξεων όπως υπέρηχος (triplex) καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter ρυθμού και πίεσης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εκτέλεσης των συγκεκριμένων πράξεων κατ' οίκον. Η συνεχής προσπάθεια για αυστηρή εφαρμογή των κανόνων της ιατρικής επιστήμης και τέχνης, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των ανθρώπων, αντικατοπτρίζεται στην ικανοποίηση και τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει από τους ασθενείς του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ιωνία, Βυζαντίου 87
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει λήψη ατομικού και οικογενειακού ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Πανής Βασίλειος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νέα Ιωνία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και στη συνέχεια εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στα ορεινά χωριά της Άρτας και τον Πύργο της Τήνου. Υπήρξε ειδικευόμενος Παθολογίας στη Γ' Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία" κι έκανε την ειδικότητα του στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, καθώς και στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων "Αμαλία Φλέμινγκ". Έπειτα, εργάστηκε ως Επιμελητής Καρδιολόγος στο Τμήμα Καρδιολογικών Υπερήχων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ρεν, όπου εξειδικεύτηκε στις νεότερες τεχνικές καρδιαγγειακής απεικόνισης, καθώς και στις πλέον σύγχρονες διακαθετηριακές παρεμβάσεις στις καρδιακές βαλβίδες. Επίσης, συμμετείχε στις ερευνητικές δραστηριότητες με πολλαπλές δημοσιεύσεις σε ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά εγνωσμένου κύρους. Επιπροσθέτως, ο κύριος Πανής είναι κάτοχος των ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων διαθωρακικού και διοισοφάγειου υπερηχογραφήματος, του Ευρωπαϊκού διπλώματος Καρδιολογίας και της πιστοποίησης του Υπουργείου Υγείας των νεότερων υπερηχολογικών τεχνικών. Στο ιδιωτικό ιατρείο του, με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων μηχανημάτων, αντιμετωπίζει περιστατικά απ' όλο το φάσμα των καρδιακών παθήσεων προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κύμη, Σπύρου Βάμβα 13
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Triplex

Ο Αγγελόπουλος Παναγιώτης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κύμη και στο Αυλωνάρι Εύβοιας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κύμης και στο Περιφερειακό Ιατρείο Βρύσης Εύβοιας. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Σητείας και στην Καρδιολογία στην Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο", όπου και την ολοκλήρωσε. Στη συνέχεια, δίδαξε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, ως εργαστηριακός συνεργάτης στο μάθημα της Παθολογικής Φυσιολογίας, ενώ παράλληλα, υπηρέτησε ως υπεράριθμος στην Παθολογική Κλινική του γενικού Νοσοκομείου Σητείας. Επιπλέον, έχει αποκτήσει, πέρα από την κρατική, και την πανευρωπαϊκή πιστοποίηση για την πραγματοποίηση καρδιακών υπερηχογραφημάτων. Στα ιατρεία του, εξοπλισμένα με σύγχρονα καρδιολογικά μηχανήματα, παρέχεται πλήρης καρδιολογικός έλεγχος μέσω τρίπλεξ καρδιάς, τεστ κόπωσης, holter ρυθμού 24ώρου, περιπατητική καταγραφή αρτηριακής πίεσης (holter πίεσης), ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η παροχή δυνατότητας κατ' οίκον επίσκεψης για την προσφορά καρδιολογικών υπηρεσιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 57
Απλή επίσκεψη: 60€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης και ενημέρωσης) υπηρεσίες

O Παρπαράς Κωνσταντίνος είναι επεμβατικός Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έχει εξειδίκευση στις αγγειοπλαστικές επεμβάσεις, στις στεφανιαίες αρτηρίες και στη διακαθετηριακή τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας (TAVI). Έπειτα από 15 έτη εμπειρίας στο εθνικό σύστημα υγείας της Γερμανίας, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να ιδιωτεύσει και να αναπτύξει συνεργασίες με άξονα την επεμβατική καρδιολογία. Εφαρμόζει εδραιωμένες μεθόδους με σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η διακαθετηριακή τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας (TAVI), η διενέργεια πολύπλοκων επεμβάσεων στις στεφανιαίες αρτηρίες (αγγειοπλαστική κοινού στελέχους, Rotablation, διάνοιξη χρονίως αποφραχθέντων αρτηριών κ.α.), η διενέργεια κατάλυσης του μεσοκοιλιακού διαφράγματος με αιθανόλη για την αντιμετώπιση την υπερτροφικής αποφρακτικής καρδιομυοπάθειας, ανάμεσα σε άλλες τεχνικές στις οποίες έχει εξειδικευμένη κατάρτιση. Επίσης, ασχολείται με την μη επεμβατική καρδιολογία με πλήρως εξατομικευμένο πλάνο αντιμετώπισης για τον κάθε ασθενή και για εύρος καρδιολογικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παλαιό Φάληρο, Ίριδος 1 & Αγίου Αλεξάνδρου
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρρυθμιών Holter ρυθμού Triplex

Η Κεφαλά Άννα είναι Καρδιολόγος, Αρρυθμιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση" από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πολυετή εμπειρία ως Σύμβουλος Ηλεκτροφυσιολογίας σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου όπως το University Hospital Coventry & Warwickshire, το University Hospital of Dorset, το University Hospital of Southampton και το East Sussex Healthcare NHS Trust. Επίσης, κατέχει πιστοποίηση στην Επεμβατική Ηλεκτροφυσιολογία της Ευρωπαϊκής Αρρυθμιολογικής Εταιρείας και στη Διαθωρακική Υπερηχοκαρδιογραφία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιαγγειακής Απεικόνισης. Εξειδικεύεται στην ηλεκτροφυσιολογία ενηλίκων και παίδων, στις συγγενείς καρδιοπάθειες, στην κατάλυση αρρυθμιών, στις υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες, στην κολπική μαρμαρυγή και στις κοιλιακές ταχυκαρδίες. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, πραγματοποιεί εμφυτεύσεις διαφλέβιων βηματοδοτών, απινιδωτών (υποδόριων και διαφλέβιων), αμφικοιλιακών βηματοδοτών, εμφυτεύσιμα holter και αφαίρεση συσκευών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χολαργός, Βουτσινά 68
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Η Κουρκούτη Πολίνα είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χολαργό. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Εσωτερική Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική (ΕΠΙ) του ΕΚΑΒ. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας στην Καρδιολογική Κλινική του 417 Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), έλαβε διετή υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και εξειδικεύθηκε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Καρδιακής Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος της διαπίστευσης της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας στο Διαθωρακικό Υπέρηχο Καρδιάς και της Ελληνικής εταιρείας καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής (ALS), του προγράμματος εξειδικευμένης υποστήριξης της "Ζωής στο Τραύμα" (ATLS) American College of Emergency Physicians της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Σεμιναρίου Ανανηπτών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδισμό (BLS/AED) της Ελληνικής εταιρείας διαχείρισης επειγόντων περιστατικών. Εξειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο "Η Ελπίς" στις νεότερες τεχνικές της δυναμικής υπερηχοκαρδιογραφίας (Stress Echo) και του Διοισοφαγείου Υπερήχου Καρδιάς (TOE) και κατέχει πιστοποίηση εξειδίκευσης στις Νεότερες πρακτικές. Επιπλέον, είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατελεί Επιμελήτρια της Α' Καρδιολογικής Κλινικής και Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης, του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", με κύρια ενασχόλησή την αντιμετώπιση των καρδιακών αρρυθμιών, την κλινική καρδιολογία και τη διαχείρισης επειγόντων περιστατικών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βριλήσσια, Αγίου Αντωνίου 120 & Υμηττού
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση) υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Μιχαλακέας Χρήστος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Εισήχθη και ολοκλήρωσε της σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Καρδιολογίας στην Β' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν". Του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο διδακτορικής διατριβής, "Η κατάθλιψη σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια". Είναι ειδικός σύμβουλος της Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ), Επιστημονικός συνεργάτης της Β' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν" και επιμελητής Καρδιολόγος Εξωτερικών Ιατρείων στην Ευρωκλινική Αθηνών, καθώς και Επιστημονικός Υπεύθυνος Καρδιολογικού Τμήματος Σημείου Δ.Υ.Ο. Ευρωκλινικής. Ο γιατρός συνεργάζεται με τα ιδιωτικά νοσοκομεία, Ευρωκλινική Αθηνών, Βιοκλινική, Υγεία, Μητέρα. Είναι πιστοποιημένος στις νεότερες τεχνικές υπερήχων καρδιάς, αρθρογραφεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει στο ενεργητικό του έντεκα δημοσιεύσεις επιστημονικών εργασιών στο διαδίκτυο. Στο χώρο του ιατρείου, προσφέρεται η δυνατότητα εκτέλεσης διαγνωστικών εξετάσεων με στόχο την διερεύνηση πιθανής παθολογίας από την καρδιά και την κατάλληλη αντιμετώπιση των καρδιακών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βούλα, Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 85
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση με λήψη ιστορικού, μέτρηση ζωτικών σημείων, αρτηριακή πίεση, καρδιακή συχνότητα, οξυμετρία και κλινική εξέταση, καρδιογράφημα και παρακολούθηση του ρυθμού, συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων αν χρειάζεται) υπηρεσίες
Triplex

Ο Σακελλαρίου Θεόδωρος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στη Βούλα. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί και αποκτήσει πλούσια εμπειρία στη διαχείριση καρδιολογικών ασθενών έχοντας θητεία στις Καρδιολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων Μεταξά Πειραιά, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών Παπαδημητρίου και Σισμανογλείου. Σήμερα, είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Καρδιολογική Κλινική του Hospital Center Ερρίκος Ντυνάν καθώς συνεργάζεται με καρδιολογικές κλινικές πολλών άλλων δημοσίων και ιδιωτικών θεραπευτηρίων. Στα ιδιωτικά του ιατρεία παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για την διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως αρτηριακή υπέρταση, η δυσλιπιδαιμία, οι αρρυθμίες, οι ταχυκαρδίες, η κολπική μαρμαρυγή, η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια και παρέχει ειδικές εξετάσεις, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, real time monitoring καρδιακού ρυθμού, triplex καρδιάς και holter ρυθμού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλλιθέα, Ανδρέα Δημητρίου 3
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Βραχάτης Αντώνιος είναι καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα. Έλαβε την ειδικότητα της Καρδιολογίας και είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επί 29 έτη, προσέφερε τις υπηρεσίες του ως καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" και εξελίχθηκε μέχρι το βαθμό του Διευθυντή. Παράλληλα με την άσκηση κλινικής καρδιολογίας, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην αναδυόμενη τότε επεμβατική καρδιολογία. Εκπαιδεύτηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο και εν συνεχεία σε δύο νοσοκομεία του εξωτερικού το London Chest Hospital και το Catharina Ziekenhuis. Ασχολήθηκε με όλο το φάσμα της σύγχρονης διαγνωστικής και επεμβατικής καρδιολογίας (καθετηριασμοί, ενδοστεφανιαία θρομβόλυση (πρώτη εφαρμογή σε ελληνικό νοσοκομείο), συμβατική αγγειοπλαστική σε φυσικά αγγεία και μοσχεύματα, τοποθετήσεις stents, τοποθέτηση stent σε μυοκαρδιακή γέφυρα (πρώτη εφαρμογή σε Ελληνικό νοσοκομείο), αθηρεκτομές, τοποθετήσεις προσωρινών και μόνιμων βηματοδοτών) και ιδιαιτέρως με την αγγειοπλαστική στο οξύ έμφραγμα, που ξεκίνησε οργανωμένα στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" ήδη από το 1996. Υπήρξε επί σειρά ετών τακτικός ομιλητής στα της Α' Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συχνός ομιλητής στα εκπαιδευτικά προγράμματα άλλων πανεπιστημιακών κλινικών και μεγάλων κλινικών του ΕΣΥ. Έχει εκπαιδεύσει αρκετούς καρδιολόγους οι οποίοι εκτελούν με επιτυχία την κλινική και επεμβατική καρδιολογία στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Έκανε για πρώτη φορά ενδοστεφανιαία θρομβόλυση σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου (1985). Οργάνωσε την εφαρμογή αγγειοπλαστικής των στεφανιαίων αρτηριών στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", για πρώτη φορά στην Ελλάδα χωρίς την ύπαρξη in site Καρδιοχειρουργικής Υποστήριξης. Ως Επικεφαλής στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", έκανε την πρώτη τοποθέτηση stent στην Ελλάδα (και 2η παγκόσμια) σε περίπτωση μυοκαρδιακής γέφυρας (1990). Οργάνωσε τη συστηματική εκτέλεση αγγειοπλαστικής των στεφανιαίων αρτηριών στο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, στο αιμοδυναμικό εργαστήριο του Νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς". Κατά τη θητεία του συντόνισε και συμμετείχε στη δημιουργία και τη λειτουργία της συντακτικής επιτροπής που συνέγραψε, για πρώτη φορά στην Ελληνική γλώσσα, κατευθυντήριες οδηγίες για τις επεμβατικές τεχνικές, που δημοσιεύτηκαν σε ειδικό τεύχος 100 περίπου σελίδων, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Συνεργάζεται με την Κεντρική Κλινική Αθηνών για την εκτέλεση πράξεων επεμβατικής καρδιολογίας. Η πολυετής εμπειρία του γιστρού, ιδιαίτερα στην επεμβατική καρδιολογία, προσφέρει στους ασθενείς μία χρήσιμη γνώμη του στην αξιολόγηση προεπεμβατικών εξετάσεων για την λήψη της κρίσιμης απόφασης για τη διενέργεια ή μη επεμβατικής η χειρουργικής θεραπείας της στεφανιαίας νόσου και των βαλβιδικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ίλιον, Αγίου Νικολάου 42
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες

Ο Μουστόγιαννης Γεώργιος είναι Επεμβατικός Καρδιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο Ίλιον και στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Βάρνας και κάτοχος τριών μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Αθηνών, το πρώτο στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή, το δεύτερο στις Ενδοαγγειακές Τεχνικές των Περιφερικών Αγγείων και το τρίτο στην Επεμβατική Καρδιολογία. Έλαβε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμων" όπου και μετεκπαιδεύτηκε στην Επεμβατική Καρδιολογία στο Εργαστήριο Αιμοδυναμικής και Ηλεκτροφυσιολογίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και έχει λάβει μέρος σε διάφορα συνέδρια καρδιολογίας, ενώ έχει δημοσιεύσει σε πληθώρα περιοδικών άρθρα με θέματα όπως "Προγνωστική αξία του ινωδογώνου στην ενδονοσοκομειακή θνητότητα ασθενών με μη αιμορραγικό επεισόδιο" και "Η συμβαστατίνη μειώνει τον παράγοντα χημειοταξίας των μονοκυττάρων (MCP-1) σε υπερχοληστερολαιμικούς ασθενείς". Με πείρα ετών και επιστημονική γνώση, ο γιατρός αναλαμβάνει την έγκαιρη διάγνωση καρδιολογικών παθήσεων, ενώ χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, που τον διευκολύνουν στην εξέταση των ασθενών του, καθώς και στη θεραπεία τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Βασιλίσσης Σοφίας 92
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Έλεγχος βηματοδοτών Holter ρυθμού

Ο Καρανίκας Σταύρος είναι Ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Έχει εξειδικευτεί στην καρδιακή βηματοδότηση και τη διαχείριση των αρρυθμιών. Είναι Επιμελητής Καρδιολόγος στην κλινική ενηλίκων και στο ηλεκτροφυσιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Μητέρα, ενώ εργάζεται και στην καρδιοχειρουργική μονάδα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού κέντρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς δημοσιεύσεις και αναρτημένες ανακοινώσεις, επίσης έχει συμμετοχή σε πολλά διεθνή συνέδρια. Απέκτησε σημαντική εμπειρία σε κέντρα της Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας τόσο στη διαχείριση περιστατικών γενικής καρδιολογίας όσο και στη διαχείριση του ασθενούς μετά από μεγάλες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Το φάσμα της εργασιακής του εμπειρίας περιλαμβάνει τη διαχείριση τόσο των χρόνιων όσο και των οξέων περιστατικών απειλητικών για τη ζωή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα