22

Καρδιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Καρδιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Καρδιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Καρδιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Καρδιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Καρδιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Holter πίεσης, Holter ρυθμού, Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία), Triplex, Triplex θωρακικής αορτής, Triplex καρδιάς, Triplex καρωτίδων, Triplex κοιλιακής αορτής, Αντιμετώπιση ανευρύσματος
Σχετικές ειδικότητες
Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι, Γενικοί Γιατροί, Ηπατολόγοι, Καρδιοχειρουργοί, Παθολόγοι, Ρευματολόγοι

Βραχάτης Δημήτριος
Καρδιολόγος

  • Καλλιθέα
Καλλιθέα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ατομικού ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνταγογράφηση εάν απαιτείται) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Βραχάτης Δημήτριος είναι ειδικός Καρδιολόγος, Διδάκτωρ και Ακαδημαϊκός Υπότροφος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εισήχθη 3ος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος MSc Διοίκησης Μονάδων Υγείας. Εκπόνησε την Διδακτορική του Διατριβή στην Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκπαιδεύτηκε στην καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεω΄ργιος Γεννηματάς» όπου συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και του Εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης. Μετεκπαιδεύτηκε με υποτροφία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο Humanitas Clinical and Research Center στο Μιλάνο της Ιταλίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σάββατο 04/02

Μπαρμπαγιάννης Δημήτριος MD, MSc
Καρδιολόγος

  • Νίκαια
Νίκαια
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία) Διοισοφάγειο υπερηχογραφήμα

Ο Μπαρμπαγιάννης Δημήτριος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νίκαια. Έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ειδικεύτηκε στο Akademisches Lehrkrankenhaus der Universität Duisburg-Essen του Oberhausen της Γερμανίας και την ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο". Το επιστημονικό του ενδιαφέρον κέντρισε η Ηχωκαρδιογραφία όπου και εξειδικεύτηκε. Είναι Διαπιστευμένος Καρδιολόγος από την European Association of Cardiovascular Imaging (EACVI), στο Διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς και στο Διοισοφάγειο υπερηχογράφημα καρδιάς. Μετεκπαιδεύεται ως Υπότροφος από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στις νεότερες Ηχωκαρδιογραφικές τεχνικές (stress echo, διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, Strain, 3D Echo), που πραγματοποιείται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ηχωκαρδιογραφίας του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά "Τζάνειο", προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και ερευνητικό έργο σε όλα τα τμήματα που το απαρτίζουν. Το ιατρείο του εδρεύει σε ένα χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, με ακεραιότητα και πίστη στο λειτούργημά του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τετάρτη 08/02

Ζαμπέλης Κωνσταντίνος
Καρδιολόγος

  • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, καρδιογράφημα, το κόστος των 50€ περιλαμβάνει και triplex καρδιάς) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης

Ο Ζαμπέλης Κωνσταντίνος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Νέα Σμύρνη. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής με εξειδίκευση στην Καρδιολογία. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της Καρδιολογίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:00

Κουρεμέτης Μιχάλης
Καρδιολόγος

  • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη
Triplex

Ο Κουρεμέτης Μιχάλης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Διδάκτωρ και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα του στην Καρδιολογία από την Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο", καθώς και στους Υπερήχους Καρδιάς και την Επεμβατική Καρδιολογία. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του ο γιατρός, είχε ενεργό συμμετοχή σε σε ελληνικά, ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια συνέδρια. Ο γιατρός είναι μέλος, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Καρδιολόγων. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε όλο το φάσμα της Κλινικής Καρδιολογίας (αρτηριακή υπέρταση, στεφανιαία νόσος, αρρυθμίες, μυοκαρδιοπάθειες, καρδιακή ανεπάρκεια, υπερλιπιδαιμία, βαλβιδοπάθειες), και αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Πανής Βασίλειος
Καρδιολόγος

  • Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει λήψη ατομικού και οικογενειακού ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Πανής Βασίλειος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νέα Ιωνία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και στη συνέχεια εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στα ορεινά χωριά της Άρτας και τον Πύργο της Τήνου. Υπήρξε ειδικευόμενος Παθολογίας στην Γ' Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία" κι έκανε την ειδικότητα του στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, καθώς και στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων "Αμαλία Φλέμινγκ". Έπειτα, εργάστηκε ως Επιμελητής Καρδιολόγος στο Τμήμα Καρδιολογικών Υπερήχων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ρεν, όπου εξειδικεύτηκε στις νεότερες τεχνικές καρδιαγγειακής απεικόνισης, καθώς και στις πλέον σύγχρονες διακαθετηριακές παρεμβάσεις στις καρδιακές βαλβίδες. Επίσης, συμμετείχε στις ερευνητικές δραστηριότητες με πολλαπλές δημοσιεύσεις σε ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά εγνωσμένου κύρους. Επιπροσθέτως, ο κύριος Πανής είναι κάτοχος των ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων διαθωρακικού και διοισοφάγειου υπερηχογραφήματος, του Ευρωπαϊκού διπλώματος Καρδιολογίας και της πιστοποίησης του Υπουργείου Υγείας των νεότερων υπερηχολογικών τεχνικών. Στο ιδιωτικό ιατρείο του, με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων μηχανημάτων, αντιμετωπίζει περιστατικά απ' όλο το φάσμα των καρδιακών παθήσεων προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Κατσουράκης Δημήτριος
Καρδιολόγος

  • Ηλιούπολη
Ηλιούπολη

Ο Κατσουράκης Δημήτριος είναι ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Novisad της Σερβίας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, μετέβη στην Σουηδία όπου ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο του Ystad, επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αρχάγγελου και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Έπειτα, συνέχισε την ειδικότητα του στην Εσωτερική Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο" και στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας όπου την ολοκλήρωσε και παρέμεινε ως παρατασιακός ειδικευόμενος ιατρός Καρδιολόγος. Εκπαιδεύτηκε στην εκτέλεση διαφόρων διαγνωστικών εξετάσεων, όπως υπερηχοκαρδιογράφημα - triplex καρδιάς και ανιούσης αορτής ενηλίκων και παίδων, stress - echo (δυναμική ηχοκαρδιογραφία) στο εργαστήριο Υπερηχοκαρδιογραφίας (έγχρωμο Doppler, διαθωρακικό και διοισοφάγειο υπερηχοκαρδιογράφημα), δοκιμασίες κόπωσης, holter ρυθμού στο εργαστήριο Βηματοδότησης και holter πιέσεως. Έχει, επίσης, εκπαιδευθεί στην εκτίμηση αρρυθμιολογικών συμβαμάτων στο Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, στην πυρηνική Καρδιολογία στο τμήμα πυρηνικής Ιατρικής του Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά και στην επεμβατική αντιμετώπιση οξέων στεφανιαίων συμβαμάτων στο Αιμοδυναμικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας. Επιπλέον, διαθέτει αξιόλογη εμπειρία από το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Ιπποκράτειο. Σήμερα, είναι Επιμελητής Β' και Επιστημονικός Συνεργάτης στην Καρδιολογική Κλινική της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου. Στο άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό του ιατρείο, πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες παρακλινικές εξετάσεις, διενεργείται πλήρες check up και προεγχειρητικός έλεγχος, όπως και προαθλητικός έλεγχος για χορήγηση πιστοποιητικών υγείας καθώς σκοπός της λειτουργίας του είναι πρωτίστως η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες του ασθενή. Στόχος του ιατρού είναι να προάγεται η υγεία του ατόμου, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και προλαμβάνοντας καταστάσεις επικίνδυνες για την ζωή του ενώ για επείγοντα περιστατικά και άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν, πραγματοποιούνται επισκέψεις κατ' οίκον.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:30

Κουρκούτη Πολίνα MD, PhD, MSc
Καρδιολόγος

  • Χολαργός
Χολαργός
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Η Κουρκούτη Πολίνα είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χολαργό. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Εσωτερική Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική (ΕΠΙ) του ΕΚΑΒ. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας στην Καρδιολογική Κλινική του 417 Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), έλαβε διετή υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και εξειδικεύθηκε στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Καρδιακής Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος της διαπίστευσης της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας στο Διαθωρακικό Υπέρηχο Καρδιάς και της Ελληνικής εταιρείας καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής (ALS), του προγράμματος εξειδικευμένης υποστήριξης της "Ζωής στο Τραύμα" (ATLS) American College of Emergency Physicians της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Σεμιναρίου Ανανηπτών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδισμό (BLS/AED) της Ελληνικής εταιρείας διαχείρισης επειγόντων περιστατικών. Εξειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο "Η Ελπίς" στις νεότερες τεχνικές της δυναμικής υπερηχοκαρδιογραφίας (Stress Echo) και του Διοισοφαγείου Υπερήχου Καρδιάς (TOE) και κατέχει πιστοποίηση εξειδίκευσης στις Νεότερες πρακτικές. Επιπλέον, είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατελεί Επιμελήτρια της Α' Καρδιολογικής Κλινικής και Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης, του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", με κύρια ενασχόλησή την αντιμετώπιση των καρδιακών αρρυθμιών, την κλινική καρδιολογία και τη διαχείρισης επειγόντων περιστατικών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Καρανίκας Σταύρος
Καρδιολόγος, Καρδιοχειρουργός

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Έλεγχος βηματοδοτών Holter ρυθμού

Ο Καρανίκας Σταύρος είναι Ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Έχει εξειδικευτεί στην καρδιακή βηματοδότηση και τη διαχείριση των αρρυθμιών. Είναι Επιμελητής Καρδιολόγος στην κλινική ενηλίκων και στο ηλεκτροφυσιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Μητέρα, ενώ εργάζεται και στην καρδιοχειρουργική μονάδα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού κέντρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς δημοσιεύσεις και αναρτημένες ανακοινώσεις, επίσης έχει συμμετοχή σε πολλά διεθνή συνέδρια. Απέκτησε σημαντική εμπειρία σε κέντρα της Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας τόσο στη διαχείριση περιστατικών γενικής καρδιολογίας όσο και στη διαχείριση του ασθενούς μετά από μεγάλες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Το φάσμα της εργασιακής του εμπειρίας περιλαμβάνει τη διαχείριση τόσο των χρόνιων όσο και των οξέων περιστατικών απειλητικών για τη ζωή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Παπαθανασίου Σωτήρης
Καρδιολόγος

  • Κολωνάκι
Κολωνάκι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Triplex

Ο Παπαθανασίου Σωτήρης είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, με ερευνητικό έργο πάνω στην Αθηροσκληρυντική νόσο και τις Αρρυθμίες. Ο ιατρός είναι ειδικός καρδιολόγος, με εκπαίδευση και επιστημονική συνεργασία με τις πιο διακεκριμένες πανεπιστημιακές κλινικές του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιπποκράτειο, Αλεξάνδρα, Ωνάσειο, Αττικό, απ' όπου αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία. Έχει εξειδίκευση στην επεμβατική καρδιολογία, στις σύγχρονες διαγνωστικές απεικονιστικές τεχνικές υπερήχων της καρδιαγγειακής παθολογίας, με ιδιαίτερη ενασχόληση με τις σύμπλοκες αρρυθμίες, καθώς και την κολπική μαρμαρυγή, το σύνολο των βαλβιδικών καρδιοπαθειών, καθώς και τη μελέτη της καρδιαγγειακής παθολογίας παιδιών. Ιδιαίτερο αντικείμενό του αποτελεί η πρώιμη διάγνωση και η αντιμετώπιση της εξελισσόμενης αθηροσκληρυντικής (στεφανιαίας ή περιφερικής) νόσου σε όλα τα στάδιά της, η καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί με τις μυοκαρδιοπάθειες παίδων και ενηλίκων. Ένα μεγάλο τμήμα της καρδιαγγειακής διαγνωστικής διενεργείται στο ιατρείο, καρδιολογικό εργαστήριο, ενώ οι πιο σύνθετες διαγνωστικές πράξεις, σε συνεργασία με μεγάλα θεραπευτήρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επεμβατικής Καρδιολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης, μέλος της Ομάδας Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας. Είναι συνεργάτης και επιστημονικά υπεύθυνος τμημάτων μεγάλων θεραπευτηρίων των Αθηνών (Metropolitan General, Βιοκλινική Αθηνών, Ιατρικό Ψυχικού, Αθήναιον κ.ά.), για νοσηλεία τακτικών και επειγόντων περιστατικών και επεμβατικές καρδιολογικές πράξεις αιμοδυναμικού, καθώς και κάποιων διαγνωστικών ομίλων, όπως Affidea και Euromedica. Ο γιατρός διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία, παρέχει πλήθος εξατομικευμένων υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της καρδιολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Κεφαλά Άννα
Καρδιολόγος

  • Παλαιό Φάληρο
Παλαιό Φάληρο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρρυθμιών Holter ρυθμού Triplex Αντιμετώπιση κολπικής μαρμαρυγής

Η Κεφαλά Άννα είναι Καρδιολόγος, Αρρυθμιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Έχει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος ηλεκτροφυσιολογίας σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου όπως το University Hospital Coventry & Warwickshire, το University Hospital of Dorset, το University Hospital of Southampton και το East Sussex Healthcare NHS Trust. Επίσης, κατέχει πιστοποίηση στην Επεμβατική Ηλεκτροφυσιολογία της Ευρωπαϊκής Αρρυθμιολογικής Εταιρείας και στη Διαθωρακική Υπερηχοκαρδιογραφία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιαγγειακής Απεικόνισης. Εξειδικεύεται στην ηλεκτροφυσιολογία ενηλίκων και παίδων, στις συγγενείς καρδιοπάθειες, στην κατάλυση αρρυθμιών, στις υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες, στην κολπική μαρμαρυγή και στις κοιλιακές ταχυκαρδίες. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, πραγματοποιεί εμφυτεύσεις διαφλέβιων βηματοδοτών, απινιδωτών (υποδόριων και διαφλέβιων), αμφικοιλιακών βηματοδοτών, εμφυτεύσιμα holter και αφαίρεση συσκευών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00