13 Καρδιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Καρδιολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Καρδιολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Καρδιολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Καρδιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Καρδιολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Holter πίεσης, Holter ρυθμού, Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία), Triplex, Triplex θωρακικής αορτής, Triplex καρδιάς, Αντιμετώπιση ανευρύσματος, Αντιμετώπιση αρρυθμιών, Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης

Σχετικές ειδικότητες

Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι, Γενικοί Γιατροί, Ηπατολόγοι, Παθολόγοι, Ρευματολόγοι

Βραχάτης Δημήτριος

 • Καρδιολόγος
 • Καλλιθέα
Καλλιθέα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ατομικού αναμνηστικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνταγογράφηση εάν απαιτείται) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Βραχάτης Δημήτριος είναι ειδικός Καρδιολόγος, Διδάκτωρ και Ακαδημαϊκός Υπότροφος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εισήχθη 3ος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος MSc Διοίκησης Μονάδων Υγείας. Εκπόνησε την Διδακτορική του Διατριβή στην Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκπαιδεύτηκε στην καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεω΄ργιος Γεννηματάς» όπου συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και του Εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης. Μετεκπαιδεύτηκε με υποτροφία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο Humanitas Clinical and Research Center στο Μιλάνο της Ιταλίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Κουρεμέτης Μιχάλης

 • Καρδιολόγος
 • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη
Triplex

Ο Κουρεμέτης Μιχάλης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Διδάκτωρ και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα του στην Καρδιολογία από την Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο", καθώς και στους Υπερήχους Καρδιάς και την Επεμβατική Καρδιολογία. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του ο γιατρός, είχε ενεργό συμμετοχή σε σε ελληνικά, ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια συνέδρια. Ο γιατρός είναι μέλος, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Καρδιολόγων. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε όλο το φάσμα της Κλινικής Καρδιολογίας (αρτηριακή υπέρταση, στεφανιαία νόσος, αρρυθμίες, μυοκαρδιοπάθειες, καρδιακή ανεπάρκεια, υπερλιπιδαιμία, βαλβιδοπάθειες), και αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μαρινάκος Αθανάσιος

 • Καρδιολόγος
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μαρινάκος Αθανάσιος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου "Semmelweis" της Βουδαπέστης. Ειδικεύτηκε για την Παθολογία και την Καρδιολογία στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης και για την Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο", στην μονάδα Υπέρτασης στην Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική αλλά και στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Αγία Όλγα". Μετεκπαιδεύτηκε στην Επεμβατική Καρδιολογία στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του του Γενικού Νοσοκομείου "Αγία Όλγα" και στις Νεότερες Τεχνικές Υπερήχων στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Εργάστηκε ως Επιμελητής Β' της Καρδιολογικής Κλινικής και του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό" και ως Επιμελητής Καρδιολόγος στην ομάδα επεμβατικής καρδιολογίας του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου “Μetropolitan”. Είναι πιστοποιημένος Ανανήπτης της Βασικής και Προχωρημένης Υποστήριξης της Ζωής, τομέας στον οποίο κατέχει πλούσιο συγγραφικό και εκπαιδευτικό έργο, ενώ έχει ενεργό συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και επιλέγει την κατάλληλη επεμβατική θεραπεία, με στόχο την παροχή εξατομικευμένης και ολοκληρωμένης φροντίδας σε κάθε ασθενή με υπευθυνότητα και άρτια επιστημονική κατάρτιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 13:00

Χειμώνας Θεόδωρος

 • Καρδιολόγος
 • Χολαργός
Χολαργός
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, καρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Χειμώνας Θεόδωρος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χολαργό. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών με τον υψηλότερο βαθμό μεταξύ των συμφοιτητών του έτους του. Παράλληλα, μετέφρασε και επιμε­λήθηκε πολυάριθμα πανεπι­στημιακά ιατρικά συγγράμματα, εργασία που συνε­χίζει και σήμερα. Ανακυρήχθηκε Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά από επιτυχή υπεράσπιση της διατριβής του πάνω στον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Διατέλεσε επιστη­μονικός συνεργάτης του Ωνασείου Καρδιο­χειρουργικού Κέντρου και ειδικεύτηκε στην Καρδιο­λογία στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχι­κού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Ο ιατρός εργάζεται ως συνεργάτης της Α' Καρδιο­λογικής Κλινικής του Ερίκκος Ντυνάν Hospital Center και ως επιστη­μονικά υπεύθυνος του καρδιο­λογικού εργαστη­ρίου του διαγνω­στικού κέντρου Βιότυπος Ζωγράφου. Έχει εξειδι­κευτεί στις νεότερες τεχνικές υπερηχοκαρδιογραφίας, όπως 3D υπερηχο­καρδιογραφία, δυναμική υπερηχο­καρδιογραφία (stress echo), υπερηχο­καρδιογραφία αντίθεσης, ιστική παρα­μόρφωση (strain and speckle tracking), διοισο­φάγειος υπερηχο­καρδιογραφία, κ.α. Επίσης, έχει ασχοληθεί εκτενώς, τόσο κλινικά όσο και ερευνητικά, με την καρδιαγ­γειακή πρόληψη και συγκεκριμένα με την επιδημιο­λογία της καρδιαγ­γειακής νόσου, την εκτίμηση του καρδιαγ­γειακού κινδύνου, καθώς και τη διάγνωση και θεραπεία παραγόντων κινδύνου όπως η αρτηριακή υπέρταση, η δυσλιπιδαιμία και υπερχολη­στερολαιμία, το μεταβολικό σύνδρομο, κ.α. Έχει μάλιστα αποτελέσει επανειλημ­μένα μέλος της Συντονι­στικής Επιτροπής της Ομάδας Εργασίας Επιδημιο­λογίας και Πρόληψης της Ελληνικής Εται­ρείας Αθηρο­σκλήρωσης. Έχει μακρό­χρονη εμπειρία στην παρακο­λούθηση ασθενών με προβλή­ματα όπως στεφανιαία νόσο, έμφραγμα του μυο­καρδίου, καρδιακή ανεπάρκεια, υπερ­τροφική και διατατική μυοκαρδιο­πάθεια, κολπική μαρμα­ρυγή και πτερυγισμό, υπερ­κοιλιακή ταχυκαρδία, έκτακτες συστολές και άλλες αρρυθμίες, στένωση ή ανεπάρ­κεια αορτικής και μιτροειδούς βαλβίδας ή άλλες βαλβιδο­πάθειες, προσθετικές βαλβίδες, συγκοπικά και λιπo­θυμικά επεισόδια. Συνεργά­ζεται με καταξιω­μένους επεμβατικούς καρδιο­λόγους και καρδιο­χειρουργούς για την περαιτέρω αντιμετώ­πιση ασθενών που χρειάζονται παρεμ­βάσεις όπως αορτο­στεφανιαία παράκαμψη, αντικα­τάσταση βαλβίδας, στεφανιο­γραφία, αγγειο­πλαστική, εμφύτευση βηματο­δότη, ηλεκτρο­φυσιολογική μελέτη, κατά­λυση κολπικής μαρμαρυγής, κ.α.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Μπαρμπαγιάννης Δημήτριος MD, MSc

 • Καρδιολόγος
 • Νίκαια
Νίκαια
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία) Διοισοφάγειο υπερηχογραφήμα

Ο Μπαρμπαγιάννης Δημήτριος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νίκαια. Έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ειδικεύτηκε στο Akademisches Lehrkrankenhaus der Universität Duisburg-Essen του Oberhausen της Γερμανίας και την ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο". Το επιστημονικό του ενδιαφέρον κέντρισε η Ηχωκαρδιογραφία όπου και εξειδικεύτηκε. Είναι Διαπιστευμένος Καρδιολόγος από την European Association of Cardiovascular Imaging (EACVI), στο Διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς και στο Διοισοφάγειο υπερηχογράφημα καρδιάς. Μετεκπαιδεύται ως Υπότροφος από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για μετεκπαίδευση στις νεότερες Ηχωκαρδιογραφικές τεχνικές (stress echo, διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, Strain, 3D Echo), που πραγματοποιείται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ηχωκαρδιογραφίας του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά "Τζάνειο", προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και ερευνητικό έργο σε όλα τα τμήματα που το απαρτίζουν. Το ιατρείο του εδρεύει σε ένα χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, με ακεραιότητα και πίστη στο λειτούργημά του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Άγριος Ιωάννης

 • Καρδιολόγος
 • Παλαιό Φάληρο
Παλαιό Φάληρο
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, καρδιογράφημα, παραπεμπτικά εξετάσεων και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Holter πίεσης Holter ρυθμού Triplex Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Άγριος Ιωάννης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Αφού απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής, θήτευσε ως Ιατρός μονάδος του Πολεμικού Ναυτικού, στο "ΠΦΑ Καραβόγιαννος" κι εκπλήρωσε την Υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης "Βοστάνειο" και το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου. Στη συνέχεια, έκανε την ειδικότητα του στην Παθολογία, στη Β' Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βούλας "Ασκληπιείο", καθώς και την ειδικότητα στην Καρδιολογία, στο Καρδιολογικό τμήμα του 417 Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Υπήρξε, επί τέσσερα συναπτά έτη, Επιστημονικός συνεργάτης του Αιμοδυναμικού τμήματος και του τμήματος Υπερηχοκαρδιογραφίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Αλεξάνδρα", με ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα Επείγουσας Αγγειοπλαστικής. Έχει διατελέσει Επιμελητής Β' στην Καρδιολογική Κλινική του "Ερρικός Ντυνάν" κι αξίζει να σημειωθεί, ότι διατέλεσε, επίσης, Υπεύθυνος της Πανευρωπαϊκής Μελέτης Euroaspire IV, στην περιοχή των Αθηνών, που αφορά στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου βάσει του σακχαρώδους διαβήτη. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, υπάρχει η δυνατότητα πλήρους καρδιολογικού ελέγχου με ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπερηχογράφημα - triplex καρδίας και αορτής, Holter αρτηριακής πίεσης. Επίσης, παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες για τη διερεύνηση διάφορων συμπτωμάτων, όπως θωρακικό άλγος, αίσθημα αρρυθμίας, λιποθυμικά επεισόδια, καθώς και τη διαχείριση καρδιολογικών παθήσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Κώντσας Κωνσταντίνος MD, PhD

 • Καρδιολόγος
 • Παλαιό Φάληρο
Παλαιό Φάληρο
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, καρδιολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης Αρτηριακή υπέρταση

Ο Κώντσας Κωνσταντίνος είναι Kαρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έκανε την ειδικότητά του στην Καρδιολογία στην Β' Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν", κι έλαβε εξειδίκευση, ως Υπότροφος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, στην Πνευμονική Υπέρταση και τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου (Royal Brompton Hospital), όπου εν συνεχεία εργάσθηκε ως Επιμελητής. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στην Καρδιοαναπνευστική Δοκιμασία Κόπωσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βέρνης, στην Ελβετία. Διαθέτει πιστοποίηση στην Υπερτασιολογία από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Υπέρτασης, έχοντας επίσης εξειδικευθεί στις νεότερες τεχνικές υπερήχων - ενδεικτικά αναφέρονται οι 2D Strain, 3D Echo, TOE, Stress Echo. Έχει υπάρξει συνεργάτης της Γενικής, Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής "Λητώ", και σήμερα συνεργάζεται με διάφορες ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών, όπως Metropolitan General, Ερρίκος Ντυνάν, Ιατρικό Αθηνών και τον Όμιλο "Υγεία". Πλέον, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, διατελεί Αναπληρωτής Διευθυντής του Καρδιολογικού τμήματος στην Γενική Κλινική "Λευκός Σταυρός Αθηνών". Ο ιατρός Κώνστας παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια και έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις τόσο σε ελληνικά όσο και διεθνή συνέδρια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει λάβει βραβείο από την Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σ' έναν χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Καρτέλιας Γεώργιος

 • Καρδιολόγος
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, καρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Γεώργιος Καρτέλιας είναι Καρδιολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Έλαβε την ειδίκευσή του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο" και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στα οποία συνεχίζει ως επιστημονικός συνεργάτης. Ως ιατρός υπαίθρου εργάστηκε και εκπλήρωσε τις υπηρεσίες του στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης. Υπηρέτησε ως ιατρός στην Βάση Υποβρυχίων - Αρχηγείο Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού. Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από την Ιατρική σχολή Αθηνών, και έχει παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Νοσοκομείου "Υγεία". Έχει λάβει πιστοποίηση στην αντιμετώπιση των δυσλιπιδαιμιών και της αγγειακής νόσου από την Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης. Συμμετείχε, ως Clinical Research Associate, στον τομέα των κλινικών μελετών, σχετικά με την ασφάλεια φαρμακευτικών σκευασμάτων τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει και ενταχθεί στην κλινική πράξη. Αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (ESC) και της Ευρωπαϊκης Εταιρείας Προληπτικής Καρδιολογίας (EAPC) και εξειδικεύεται στις νεότερες τεχνικές υπερήχων καρδιάς, με υποτροφία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Στο άρτια εξοπλισμένο και υπερσύγχρονο ιατρείο του, πραγματοποιεί προληπτικό έλεγχο σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαικής Καρδιολογικής Εταιρείας,για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της καρδιαγγειακής νόσου. Ο γιατρός παρέχει υπηρεσίες 24ωρης καταγραφής αρτηριακής πίεσης (Holter Πίεσης), Triplex Θωρακικής Αορτής, Triplex Καρδιάς, αρτηριακής πίεσης, παρακολούθηση ασθενών με στεφανιαία νόσο, αρρυθμία, βαλβιδοπάθεια, καρδιακή ανεπάρκεια, καθώς και κατ' οίκον παρακολούθηση με φορητό εξοπλισμό. Στο ιατρείο λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας κατά του Covid-19,σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Ζαμπέλης Κωνσταντίνος

 • Καρδιολόγος
 • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, καρδιογράφημα) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης

Ο Ζαμπέλης Κωνσταντίνος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής με εξειδίκευση στην Καρδιολογία. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της Καρδιολογίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Τριανταφύλλης Δημήτριος

 • Καρδιολόγος
 • Κυψέλη
Κυψέλη
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Τριανταφύλλης Δημήτριος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Κυψέλη. Έχει ειδικευτεί στην Παθολογία στην Α' Παθολογική Κλινική του Γενικού Περιφερειακού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά "Μεταξά" και στην στην Καρδιολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", στο Αιμοδυναμικού Εργαστήριο της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του "Ιπποκράτειου" Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών, απ' όπου έλαβε εξειδίκευση στις Νεότερες Τεχνικές Υπερήχων Καρδιάς στη Μονάδα Υπερήχων, στην 1η Καρδιολογική Πανεπιστημιακή Κλινική. Είναι πιστοποιημένος στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη Της Ζωής από το American College of Emergency Physicians και στην Τετραδιάστατη Υπερηχογραφία και Πολυδιάστατη Απεικόνιση, 4D Διαθωρακική και 4D Διοισοφάγειος Υπερηχοκαρδιογραφία στην Κλινική Πράξη, από την Ακαδημία Ιατρικής Υπερηχογραφίας, στο Βερολίνο. Είναι κάτοχος αδείας εκτέλεσης υπερήχων Καρδιολογίας για τις Νεότερες Τεχνικές (δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία, χρήση ακουστικών παραγόντων αντίθεσης, διοισοφάγεια υπερηχοκαρδιογραφία, ιστικό Doppler, color kinesis, αρμονικές συχνότητες απεικόνισης) από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Είναι εξειδικευμένος στις Νεώτερες Τεχνικές Υπερηχοκαρδιογραφίας και Συνεργάτης Β' Καρδιολογικής Κλινικής νοσοκομείου "Μητέρα". Είναι μέλος της Ομάδας Εργασίας Ηχοκαρδιογραφίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Heart Failure Association της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Αποκατάστασης και Φυσιολογίας της Άσκησης της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας και τέλος είναι εγγεγραμμένος στο Βρετανικό General Medical και στην Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του, έχει ενεργώ συμμετοχή σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων του κλάδου του. Με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και την πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία του, αναλαμβάνει με επιτυχία και συνέπεια την διάγνωση και θεραπεία για κάθε είδους καρδιολογικής πάθησης, με την οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00