28

Καρδιολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Καρδιολόγο εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Κυψέλη, Αγίου Μελετίου 61Α
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Τριανταφύλλης Δημήτριος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Έχει ειδικευτεί στην Παθολογία στην Α' Παθολογική Κλινική του Γενικού Περιφερειακού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά "Μεταξά" και στην Καρδιολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών, απ' όπου έλαβε εξειδίκευση στις Νεότερες Τεχνικές Υπερήχων Καρδιάς στη Μονάδα Υπερήχων. Είναι πιστοποιημένος στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής από το American College of Emergency Physicians και στη Τετραδιάστατη Υπερηχογραφία και Πολυδιάστατη Απεικόνιση, 4D Διαθωρακική και 4D Διοισοφάγειο Υπερηχοκαρδιογραφία στην Κλινική Πράξη, από την Ακαδημία Ιατρικής Υπερηχογραφίας, στο Βερολίνο. Είναι κάτοχος άδειας εκτέλεσης υπερήχων καρδιολογίας για τις νεότερες τεχνικές (δυναμική υπερηχοκαρδιογραφία, χρήση ακουστικών παραγόντων αντίθεσης, διοισοφάγεια υπερηχοκαρδιογραφία, ιστικό Doppler, color kinesis, αρμονικές συχνότητες απεικόνισης) από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο κύριος Τριανταφύλλης είναι συνεργάτης της Β' Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου "Μητέρα" και μέλος της Ομάδας Εργασίας Ηχοκαρδιογραφίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Heart Failure Association της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Αποκατάστασης και Φυσιολογίας της Άσκησης της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας και τέλος, είναι εγγεγραμμένος στο General Medical Council και στην Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Εξωνοσοκομειακής Ιατρικής. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του, έχει ενεργή συμμετοχή σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων του κλάδου του. Με αρωγό την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και την πολυετή κλινική και χειρουργική εμπειρία του, αναλαμβάνει με επιτυχία και συνέπεια τη διάγνωση και θεραπεία για κάθε είδους καρδιολογική πάθηση, με την οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Αμυκλών 63
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα) υπηρεσίες
Triplex

Ο Κανελλόπουλος Γεώργιος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής της Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάστηκε ως Ειδικευόμενος στην Παθολογία και στη συνέχεια της Καρδιολογίας στο Νοσοκομείο "Κοργιαλένειο Μπενάκειο" και εξειδικεύεται στην Υπερηχοκαρδιολογία, την Λιπιδολογία και την Αρτηριακή Πίεση. Διετέλεσε Επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ιασώ" General και είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Νοσοκομείου Metroppolitan General. Ο γιατρός διαθέτει άρτια εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία και αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νίκαια, Γερβασίου Γρεβενών 288 - 290
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία) Διοισοφάγειο υπερηχογραφήμα

Ο Μπαρμπαγιάννης Δημήτριος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νίκαια. Έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ειδικεύτηκε στο Akademisches Lehrkrankenhaus der Universität Duisburg-Essen του Oberhausen της Γερμανίας και την ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο". Το επιστημονικό του ενδιαφέρον κέντρισε η Ηχωκαρδιογραφία όπου και εξειδικεύτηκε. Είναι Διαπιστευμένος Καρδιολόγος από την European Association of Cardiovascular Imaging (EACVI), στο Διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς και στο Διοισοφάγειο υπερηχογράφημα καρδιάς. Μετεκπαιδεύεται ως Υπότροφος από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στις νεότερες Ηχωκαρδιογραφικές τεχνικές (stress echo, διοισοφάγειο υπερηχογράφημα, Strain, 3D Echo), που πραγματοποιείται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ηχωκαρδιογραφίας του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά "Τζάνειο", προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και ερευνητικό έργο σε όλα τα τμήματα που το απαρτίζουν. Το ιατρείο του εδρεύει σε ένα χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, με ακεραιότητα και πίστη στο λειτούργημά του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παλαιό Φάληρο, Αγίου Αλεξάνδρου 3
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, καρδιολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση με κόστος 30€, αν διενεργηθεί triplex καρδιάς το κόστος είναι 70€) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης Αρτηριακή υπέρταση

Ο Κώντσας Κωνσταντίνος είναι Kαρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έκανε την ειδικότητά του στην Καρδιολογία στη Β' Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν", κι έλαβε εξειδίκευση, ως Υπότροφος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, στην Πνευμονική Υπέρταση και τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου (Royal Brompton Hospital), όπου εν συνεχεία εργάσθηκε ως Επιμελητής. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στην Καρδιοαναπνευστική Δοκιμασία Κόπωσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βέρνης, στην Ελβετία. Διαθέτει πιστοποίηση στην Υπερτασιολογία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης, έχοντας επίσης εξειδικευθεί στις νεότερες τεχνικές υπερήχων - ενδεικτικά αναφέρονται οι 2D Strain, 3D Echo, TOE, Stress Echo. Έχει υπάρξει συνεργάτης της Γενικής, Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής "Λητώ", και σήμερα συνεργάζεται με διάφορες ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών, όπως Metropolitan General, Ερρίκος Ντυνάν, Ιατρικό Αθηνών και τον Όμιλο "Υγεία". Πλέον, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, διατελεί Αναπληρωτής Διευθυντής του Καρδιολογικού τμήματος στη Γενική Κλινική "Λευκός Σταυρός Αθηνών". Επιπρόσθετα, παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια και έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις τόσο σε ελληνικά όσο και διεθνή συνέδρια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει λάβει βραβείο από την Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σ' έναν χώρο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Σμύρνη, Πλατεία Αθανασίου Καρύλλου 9
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, καρδιογράφημα, το κόστος των 50€ περιλαμβάνει και triplex καρδιάς) υπηρεσίες
Triplex Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης

Ο Ζαμπέλης Κωνσταντίνος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής, ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Καρδιολογία μετά από επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις, όπου βαθμολογήθηκε με Άριστα. Μέσα από την πολύτιμη και μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία του αναλαμβάνει τη διερεύνηση διάφορων συμπτωμάτων (θωρακικό άλγος, δύσπνοια, αίσθημα αρρυθμίας, λιποθυμικά επεισόδια) και τη διαχείριση παθήσεων (στεφανιαία νόσος, βαλβιδοπάθειες, μυοκαρδιοπάθειες, αρρυθμίες, υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, ανεύρυσμα αορτής), τη διάγνωση και εν γένει την αντιμετώπιση όλων των καρδιολογικών παθήσεων χρησιμοποιώντας τις πιο αξιόπιστες και σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο πλαίσιο ενός ολιστικού προτύπου φροντίδας, με επίκεντρο τις ανάγκες του ασθενή και σαφή στόχο την προαγωγή της υγείας και βελτίωση της καθημερινότητας του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισίας 5
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Triplex

Ο Παληός Ιωάννης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στη Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Αττικόν. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά την ολοκλήρωση με βαθμό άριστα της διδακτορικής διατριβής του σχετικά με την αθηροσκλήρυνση στους ασθενείς με HIV λοίμωξη. Ο τομέας εξειδίκευσής του αφορά τις προχωρημένες απεικονιστικές τεχνικές στην Καρδιολογία όπως είναι η μαγνητική τομογραφία καρδιάς, η αξονική στεφανιογραφία, η ηχωκαρδιογραφία συμπεριλαμβανομένης της τρισδιάστατης και της διοισοφάγειας ηχωκαρδιογραφίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο Emory University Hospital, USA στην καρδιαγγειακή απεικόνιση και ειδικότερα στη μαγνητική τομογραφία καρδιάς και την ηχωκαρδιογραφία. Έχει συμμετάσχει ως ομιλίες στα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες εργασίες στη διεθνή βιβλιογραφία σχετικά με τη μαγνητική τομογραφία καρδιάς, την ηχωκαρδιογραφία, την καρδιαγγειακή έρευνα και την κλινική καρδιολογία. Είναι μέλος, μεταξύ άλλων, της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Διεθνούς Εταιρείας Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρυνσης, κ.α. Είναι Διευθυντής του Τμήματος Μαγνητικής Τομογραφίας Καρδιάς στο Νοσοκομείο Metropolitan και επιστημονικός συνεργάτης στη Β' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Αττικόν. Ο ιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα της Καρδιολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνάκι, Ιασίου 6
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση, το κόστος των 50€ είναι με triplex) υπηρεσίες
Triplex

Ο Παπαθανασίου Σωτήρης είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, με ερευνητικό έργο πάνω στην Αθηροσκληρυντική νόσο και τις Αρρυθμίες. Ο ιατρός είναι ειδικός καρδιολόγος, με εκπαίδευση και επιστημονική συνεργασία με τις πιο διακεκριμένες πανεπιστημιακές κλινικές του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιπποκράτειο, Αλεξάνδρα, Ωνάσειο, Αττικό, απ' όπου αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία. Έχει εξειδίκευση στην επεμβατική καρδιολογία, στις σύγχρονες διαγνωστικές απεικονιστικές τεχνικές υπερήχων της καρδιαγγειακής παθολογίας, με ιδιαίτερη ενασχόληση με τις σύμπλοκες αρρυθμίες, καθώς και την κολπική μαρμαρυγή, το σύνολο των βαλβιδικών καρδιοπαθειών, καθώς και τη μελέτη της καρδιαγγειακής παθολογίας παιδιών. Ιδιαίτερο αντικείμενό του αποτελεί η πρώιμη διάγνωση και η αντιμετώπιση της εξελισσόμενης αθηροσκληρυντικής (στεφανιαίας ή περιφερικής) νόσου σε όλα τα στάδιά της, η καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί με τις μυοκαρδιοπάθειες παίδων και ενηλίκων. Ένα μεγάλο τμήμα της καρδιαγγειακής διαγνωστικής διενεργείται στο ιατρείο, καρδιολογικό εργαστήριο, ενώ οι πιο σύνθετες διαγνωστικές πράξεις, σε συνεργασία με μεγάλα θεραπευτήρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επεμβατικής Καρδιολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης, μέλος της Ομάδας Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας. Είναι συνεργάτης και επιστημονικά υπεύθυνος τμημάτων μεγάλων θεραπευτηρίων των Αθηνών (Metropolitan General, Βιοκλινική Αθηνών, Ιατρικό Ψυχικού, Αθήναιον κ.ά.), για νοσηλεία τακτικών και επειγόντων περιστατικών και επεμβατικές καρδιολογικές πράξεις αιμοδυναμικού, καθώς και κάποιων διαγνωστικών ομίλων, όπως Affidea και Euromedica. Ο γιατρός διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία, παρέχει πλήθος εξατομικευμένων υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της καρδιολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Βούλγαρη 1
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Triplex

Ο Κελεμάνης Ιωάννης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παρακολουθεί πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Αθλητιατρικής στην Ιατρική Σχολή του ίδιου ιδρύματος. Έχει ειδικευθεί στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας, καθώς και στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου πραγματοποίησε και την υπηρεσία υπαίθρου. Εξειδικεύεται στην Κλινική Καρδιολογία και στο Triplex καρδιάς. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε όλο το φάσμα της Kλινικής Καρδιολογίας και ειδικά στη χρήση διαγνωστικών εξετάσεων (triplex καρδιάς, Holter ρυθμού, Holter πίεσης κ.ά.). Αντιμετωπίζει ολιστικά παράγοντες κινδύνου και καρδιαγγειακών νόσων όπως, δυσλιπιδαιμίες (υψηλή χοληστερόλη/τριγλυκερίδια), υπέρταση, διαβήτης, παχυσαρκία, αρρυθμίες (κολπική μαρμαρυγή κ.ά.), στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια, με έμφαση στη διατροφική παρέμβαση και τις αλλαγές στον τρόπο ζωής για μεγιστοποίηση του οφέλους.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ηλιούπολη, Λεωφόρος Πρωτόπαπα 67 & Μεσολογγίου
Απλή επίσκεψη: 30€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, συνταγογράφηση, σύνταξη ενημερωτικού σημειώματος με κόστος 30€, αν διενεργηθεί triplex καρδιάς το κόστος είναι 60€) υπηρεσίες

Ο Κατσουράκης Δημήτριος είναι ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Novisad της Σερβίας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, μετέβη στην Σουηδία όπου ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο του Ystad, επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αρχάγγελου και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Έπειτα, συνέχισε την ειδικότητα του στην Εσωτερική Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "Τζάνειο" και στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας όπου την ολοκλήρωσε και παρέμεινε ως παρατασιακός ειδικευόμενος ιατρός Καρδιολόγος. Εκπαιδεύτηκε στην εκτέλεση διαφόρων διαγνωστικών εξετάσεων, όπως υπερηχοκαρδιογράφημα - triplex καρδιάς και ανιούσης αορτής ενηλίκων και παίδων, stress - echo (δυναμική ηχοκαρδιογραφία) στο εργαστήριο Υπερηχοκαρδιογραφίας (έγχρωμο Doppler, διαθωρακικό και διοισοφάγειο υπερηχοκαρδιογράφημα), δοκιμασίες κόπωσης, holter ρυθμού στο εργαστήριο Βηματοδότησης και holter πιέσεως. Έχει, επίσης, εκπαιδευθεί στην εκτίμηση αρρυθμιολογικών συμβαμάτων στο Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, στην πυρηνική Καρδιολογία στο τμήμα πυρηνικής Ιατρικής του Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά και στην επεμβατική αντιμετώπιση οξέων στεφανιαίων συμβαμάτων στο Αιμοδυναμικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας. Επιπλέον, διαθέτει αξιόλογη εμπειρία από το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Ιπποκράτειο. Σήμερα, είναι Επιμελητής Β' και Επιστημονικός Συνεργάτης στην Καρδιολογική Κλινική της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου. Επιπλέον, είναι Επιστημονικός υπεύθυνος στο Καρδιολογικό τμήμα του Διαγνωστικού ομίλου Affidea και Επιστημονικός συνεργάτης του Διαγνωστικού κέντρου Ιατρόπολις Νέας Σμύρνης. Στο άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό του ιατρείο, πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες παρακλινικές εξετάσεις, διενεργείται πλήρες check up και προεγχειρητικός έλεγχος, όπως και προαθλητικός έλεγχος για χορήγηση πιστοποιητικών υγείας καθώς σκοπός της λειτουργίας του είναι πρωτίστως η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες του ασθενή. Στόχος του ιατρού είναι να προάγεται η υγεία του ατόμου, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και προλαμβάνοντας καταστάσεις επικίνδυνες για την ζωή του ενώ για επείγοντα περιστατικά και άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν, πραγματοποιούνται επισκέψεις κατ' οίκον.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παλαιό Φάληρο, Ίριδος 1 & Αγίου Αλεξάνδρου
Απλή επίσκεψη: 50€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αρρυθμιών Holter ρυθμού Triplex

Η Κεφαλά Άννα είναι Καρδιολόγος, Αρρυθμιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση" από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πολυετή εμπειρία ως Σύμβουλος Ηλεκτροφυσιολογίας σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου όπως το University Hospital Coventry & Warwickshire, το University Hospital of Dorset, το University Hospital of Southampton και το East Sussex Healthcare NHS Trust. Επίσης, κατέχει πιστοποίηση στην Επεμβατική Ηλεκτροφυσιολογία της Ευρωπαϊκής Αρρυθμιολογικής Εταιρείας και στη Διαθωρακική Υπερηχοκαρδιογραφία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιαγγειακής Απεικόνισης. Εξειδικεύεται στην ηλεκτροφυσιολογία ενηλίκων και παίδων, στις συγγενείς καρδιοπάθειες, στην κατάλυση αρρυθμιών, στις υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες, στην κολπική μαρμαρυγή και στις κοιλιακές ταχυκαρδίες. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, πραγματοποιεί εμφυτεύσεις διαφλέβιων βηματοδοτών, απινιδωτών (υποδόριων και διαφλέβιων), αμφικοιλιακών βηματοδοτών, εμφυτεύσιμα holter και αφαίρεση συσκευών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ίλιον, Αγίου Νικολάου 42
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες

Ο Μουστόγιαννης Γεώργιος είναι Επεμβατικός Καρδιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο Ίλιον και στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Βάρνας και κάτοχος τριών μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Αθηνών, το πρώτο στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή, το δεύτερο στις Ενδοαγγειακές Τεχνικές των Περιφερικών Αγγείων και το τρίτο στην Επεμβατική Καρδιολογία. Έλαβε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμων" όπου και μετεκπαιδεύτηκε στην Επεμβατική Καρδιολογία στο Εργαστήριο Αιμοδυναμικής και Ηλεκτροφυσιολογίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και έχει λάβει μέρος σε διάφορα συνέδρια καρδιολογίας, ενώ έχει δημοσιεύσει σε πληθώρα περιοδικών άρθρα με θέματα όπως "Προγνωστική αξία του ινωδογώνου στην ενδονοσοκομειακή θνητότητα ασθενών με μη αιμορραγικό επεισόδιο" και "Η συμβαστατίνη μειώνει τον παράγοντα χημειοταξίας των μονοκυττάρων (MCP-1) σε υπερχοληστερολαιμικούς ασθενείς". Με πείρα ετών και επιστημονική γνώση, ο γιατρός αναλαμβάνει την έγκαιρη διάγνωση καρδιολογικών παθήσεων, ενώ χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, που τον διευκολύνουν στην εξέταση των ασθενών του, καθώς και στη θεραπεία τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κουκάκι, Παρθενώνος 1
Απλή επίσκεψη: 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και triplex καρδιάς) υπηρεσίες

Ο Σταθογιάννης Κωνσταντίνος είναι Ειδικός Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κουκάκι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Semmelweis University of Budapest και Διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κρικέλλου, και ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Σισμανόγλειο". Ολοκλήρωσε την ειδικότητα Καρδιολογίας στην Α' Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο" και έπειτα μετέβη στην Αγγλία όπου εξειδικεύθηκε στη Μαγνητική Τομογραφία στο Essex Cardiothoracic Center. Έχει, επίσης, λάβει εξειδίκευση στην Επεμβατική Καρδιολογία στο Stanford School of Medicine των Η.Π.Α.. Αξίζει να σημειωθεί ότι, έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις ενώ στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής του έχει παρακολουθήσει συνέδρια στο εξωτερικό κι έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Σήμερα, συνεργάζεται με το Νοσοκομείο Υγεία στο τμήμα Διαδερμικών Βαλβίδων, όπου πραγματοποιούνται οι πλέον εξειδικευμένες επεμβάσεις σε όλο το φάσμα των βαλβιδοπαθειών και της στεφανιαίας νόσου. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για τη διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως αρτηριακή υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια, υπέρταση, στεφανιαία νόσο και παρέχει ειδικές εξετάσεις, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, holter ρυθμού και triplex καρδιάς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλλιθέα, Ανδρέα Δημητρίου 3
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Βραχάτης Αντώνιος είναι καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα. Έλαβε την ειδικότητα της Καρδιολογίας και είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επί 29 έτη, προσέφερε τις υπηρεσίες του ως καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" και εξελίχθηκε μέχρι το βαθμό του Διευθυντή. Παράλληλα με την άσκηση κλινικής καρδιολογίας, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην αναδυόμενη τότε επεμβατική καρδιολογία. Εκπαιδεύτηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο και εν συνεχεία σε δύο νοσοκομεία του εξωτερικού το London Chest Hospital και το Catharina Ziekenhuis. Ασχολήθηκε με όλο το φάσμα της σύγχρονης διαγνωστικής και επεμβατικής καρδιολογίας (καθετηριασμοί, ενδοστεφανιαία θρομβόλυση (πρώτη εφαρμογή σε ελληνικό νοσοκομείο), συμβατική αγγειοπλαστική σε φυσικά αγγεία και μοσχεύματα, τοποθετήσεις stents, τοποθέτηση stent σε μυοκαρδιακή γέφυρα (πρώτη εφαρμογή σε Ελληνικό νοσοκομείο), αθηρεκτομές, τοποθετήσεις προσωρινών και μόνιμων βηματοδοτών) και ιδιαιτέρως με την αγγειοπλαστική στο οξύ έμφραγμα, που ξεκίνησε οργανωμένα στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" ήδη από το 1996. Υπήρξε επί σειρά ετών τακτικός ομιλητής στα της Α' Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συχνός ομιλητής στα εκπαιδευτικά προγράμματα άλλων πανεπιστημιακών κλινικών και μεγάλων κλινικών του ΕΣΥ. Έχει εκπαιδεύσει αρκετούς καρδιολόγους οι οποίοι εκτελούν με επιτυχία την κλινική και επεμβατική καρδιολογία στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Έκανε για πρώτη φορά ενδοστεφανιαία θρομβόλυση σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου (1985). Οργάνωσε την εφαρμογή αγγειοπλαστικής των στεφανιαίων αρτηριών στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", για πρώτη φορά στην Ελλάδα χωρίς την ύπαρξη in site Καρδιοχειρουργικής Υποστήριξης. Ως Επικεφαλής στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", έκανε την πρώτη τοποθέτηση stent στην Ελλάδα (και 2η παγκόσμια) σε περίπτωση μυοκαρδιακής γέφυρας (1990). Οργάνωσε τη συστηματική εκτέλεση αγγειοπλαστικής των στεφανιαίων αρτηριών στο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, στο αιμοδυναμικό εργαστήριο του Νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς". Κατά τη θητεία του συντόνισε και συμμετείχε στη δημιουργία και τη λειτουργία της συντακτικής επιτροπής που συνέγραψε, για πρώτη φορά στην Ελληνική γλώσσα, κατευθυντήριες οδηγίες για τις επεμβατικές τεχνικές, που δημοσιεύτηκαν σε ειδικό τεύχος 100 περίπου σελίδων, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Συνεργάζεται με την Κεντρική Κλινική Αθηνών για την εκτέλεση πράξεων επεμβατικής καρδιολογίας. Η πολυετής εμπειρία του γιστρού, ιδιαίτερα στην επεμβατική καρδιολογία, προσφέρει στους ασθενείς μία χρήσιμη γνώμη του στην αξιολόγηση προεπεμβατικών εξετάσεων για την λήψη της κρίσιμης απόφασης για τη διενέργεια ή μη επεμβατικής η χειρουργικής θεραπείας της στεφανιαίας νόσου και των βαλβιδικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλλιθέα, Δημητρίου Ανδρέα 3
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ατομικού ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνταγογράφηση εάν απαιτείται) υπηρεσίες

Ο Βραχάτης Δημήτριος είναι ειδικός Καρδιολόγος, Διδάκτωρ και Ακαδημαϊκός Υπότροφος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εισήχθη 3ος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος MSc Διοίκησης Μονάδων Υγείας. Εκπόνησε την Διδακτορική του Διατριβή στην Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκπαιδεύτηκε στην καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεω΄ργιος Γεννηματάς» όπου συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και του Εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης. Μετεκπαιδεύτηκε με υποτροφία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο Humanitas Clinical and Research Center στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Βασιλίσσης Σοφίας 92
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Έλεγχος βηματοδοτών Holter ρυθμού

Ο Καρανίκας Σταύρος είναι Ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Έχει εξειδικευτεί στην καρδιακή βηματοδότηση και τη διαχείριση των αρρυθμιών. Είναι Επιμελητής Καρδιολόγος στην κλινική ενηλίκων και στο ηλεκτροφυσιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Μητέρα, ενώ εργάζεται και στην καρδιοχειρουργική μονάδα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού κέντρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς δημοσιεύσεις και αναρτημένες ανακοινώσεις, επίσης έχει συμμετοχή σε πολλά διεθνή συνέδρια. Απέκτησε σημαντική εμπειρία σε κέντρα της Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας τόσο στη διαχείριση περιστατικών γενικής καρδιολογίας όσο και στη διαχείριση του ασθενούς μετά από μεγάλες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Το φάσμα της εργασιακής του εμπειρίας περιλαμβάνει τη διαχείριση τόσο των χρόνιων όσο και των οξέων περιστατικών απειλητικών για τη ζωή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παλαιό Φάληρο, Λεωφόρος Αγίας Βαρβάρας 32
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, καρδιογράφημα, παραπεμπτικά εξετάσεων και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Holter πίεσης Holter ρυθμού Triplex

Ο Άγριος Ιωάννης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Αφού απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής, θήτευσε ως Ιατρός μονάδας του Πολεμικού Ναυτικού, στο "ΠΦΑ Καραβόγιαννος" κι εκπλήρωσε την Υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης "Βοστάνειο" και το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου. Στη συνέχεια, έκανε την ειδικότητα του στην Παθολογία, στη Β' Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βούλας "Ασκληπιείο", καθώς και την ειδικότητα στην Καρδιολογία, στο Καρδιολογικό τμήμα του 417 Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Υπήρξε, επί τέσσερα συναπτά έτη, επιστημονικός συνεργάτης του Αιμοδυναμικού τμήματος και του τμήματος Υπερηχοκαρδιογραφίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Αλεξάνδρα", με ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα Επείγουσας Αγγειοπλαστικής. Έχει διατελέσει Επιμελητής Β' στην Καρδιολογική Κλινική του "Ερρικός Ντυνάν" κι αξίζει να σημειωθεί, ότι διατέλεσε, επίσης, Υπεύθυνος της Πανευρωπαϊκής Μελέτης Euroaspire IV, στην περιοχή των Αθηνών, που αφορά στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου βάσει του σακχαρώδους διαβήτη. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, υπάρχει η δυνατότητα πλήρους καρδιολογικού ελέγχου με ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπερηχογράφημα - triplex καρδίας και αορτής, Holter αρτηριακής πίεσης. Επίσης, παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες για τη διερεύνηση διάφορων συμπτωμάτων, όπως θωρακικό άλγος, αίσθημα αρρυθμίας, λιποθυμικά επεισόδια, καθώς και τη διαχείριση καρδιολογικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κύμη, Σπύρου Βάμβα 13
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Triplex

Ο Αγγελόπουλος Παναγιώτης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κύμη και στο Αυλωνάρι Εύβοιας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κύμης και στο Περιφερειακό Ιατρείο Βρύσης Εύβοιας. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Σητείας και στην Καρδιολογία στην Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο", όπου και την ολοκλήρωσε. Στη συνέχεια, δίδαξε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, ως εργαστηριακός συνεργάτης στο μάθημα της Παθολογικής Φυσιολογίας, ενώ παράλληλα, υπηρέτησε ως υπεράριθμος στην Παθολογική Κλινική του γενικού Νοσοκομείου Σητείας. Επιπλέον, έχει αποκτήσει, πέρα από την κρατική, και την πανευρωπαϊκή πιστοποίηση για την πραγματοποίηση καρδιακών υπερηχογραφημάτων. Στα ιατρεία του, εξοπλισμένα με σύγχρονα καρδιολογικά μηχανήματα, παρέχεται πλήρης καρδιολογικός έλεγχος μέσω τρίπλεξ καρδιάς, τεστ κόπωσης, holter ρυθμού 24ώρου, περιπατητική καταγραφή αρτηριακής πίεσης (holter πίεσης), ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η παροχή δυνατότητας κατ' οίκον επίσκεψης για την προσφορά καρδιολογικών υπηρεσιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ιωνία, Βυζαντίου 87
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ατομικού και οικογενειακού ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Stress Echo (Δυναμική Υπερηχοκαρδιογραφία)

Ο Πανής Βασίλειος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Νέα Ιωνία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και στη συνέχεια εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στα ορεινά χωριά της Άρτας και τον Πύργο της Τήνου. Υπήρξε ειδικευόμενος Παθολογίας στη Γ' Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία" κι έκανε την ειδικότητα του στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, καθώς και στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων "Αμαλία Φλέμινγκ". Έπειτα, εργάστηκε ως Επιμελητής Καρδιολόγος στο Τμήμα Καρδιολογικών Υπερήχων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ρεν, όπου εξειδικεύτηκε στις νεότερες τεχνικές καρδιαγγειακής απεικόνισης, καθώς και στις πλέον σύγχρονες διακαθετηριακές παρεμβάσεις στις καρδιακές βαλβίδες. Επίσης, συμμετείχε στις ερευνητικές δραστηριότητες με πολλαπλές δημοσιεύσεις σε ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά εγνωσμένου κύρους. Επιπροσθέτως, ο κύριος Πανής είναι κάτοχος των ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων διαθωρακικού και διοισοφάγειου υπερηχογραφήματος, του Ευρωπαϊκού διπλώματος Καρδιολογίας και της πιστοποίησης του Υπουργείου Υγείας των νεότερων υπερηχολογικών τεχνικών. Στο ιδιωτικό ιατρείο του, με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων μηχανημάτων, αντιμετωπίζει περιστατικά απ' όλο το φάσμα των καρδιακών παθήσεων προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πλατεία Μαβίλη, Βασιλίσσης Σοφίας 104
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Τασσόπουλος Ανδρέας είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Πλατεία Μαβίλη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αναζωογόνηση. Είναι, επίσης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών αφού εκπόνησε διατριβή με τίτλο "Βασική έρευνα - Διερεύνηση της ενδεχόμενης εμφάνισης βακτηριακής διαμετάθεσης μετά από επιτυχημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε ζωικό μοντέλο καρδιακής ανακοπής". Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κι έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, όπου κα΄τοπιν υποτροφίας που έλαβε από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, εκπαιδεύτηκε στις νεότερες ηχωκαρδιογραφικές τεχνικές (Stress Echo, διοισοφάγεια ηχωκαρδιογραφία κ.α.). Έχει υπάρξει Επιστημονικός Συνεργάτης στο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea και στην Ευρωκλινική Αθηνών, ενώ εργάστηκε ως Επιμελητής στην Καρδιολογική Κλινική του Ιασώ. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων κι έχει συμμετάσχει ως ομιλητής, καθώς έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει περιστατικά από όλο το φάσμα της Καρδιολογίας, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για τη διενέργεια πράξεων όπως υπέρηχος (triplex) καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter ρυθμού και πίεσης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εκτέλεσης των συγκεκριμένων πράξεων κατ' οίκον. Η συνεχής προσπάθεια για αυστηρή εφαρμογή των κανόνων της ιατρικής επιστήμης και τέχνης, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των ανθρώπων, αντικατοπτρίζεται στην ικανοποίηση και τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει από τους ασθενείς του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βούλα, Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 85
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση με λήψη ιστορικού, μέτρηση ζωτικών σημείων, αρτηριακή πίεση, καρδιακή συχνότητα, οξυμετρία και κλινική εξέταση, καρδιογράφημα και παρακολούθηση του ρυθμού, συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων αν χρειάζεται) υπηρεσίες
Triplex

Ο Σακελλαρίου Θεόδωρος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στη Βούλα. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί και αποκτήσει πλούσια εμπειρία στη διαχείριση καρδιολογικών ασθενών έχοντας θητεία στις Καρδιολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων Μεταξά Πειραιά, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών Παπαδημητρίου και Σισμανογλείου. Σήμερα, είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Καρδιολογική Κλινική του Hospital Center Ερρίκος Ντυνάν καθώς συνεργάζεται με καρδιολογικές κλινικές πολλών άλλων δημοσίων και ιδιωτικών θεραπευτηρίων. Στα ιδιωτικά του ιατρεία παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για την διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως αρτηριακή υπέρταση, η δυσλιπιδαιμία, οι αρρυθμίες, οι ταχυκαρδίες, η κολπική μαρμαρυγή, η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια και παρέχει ειδικές εξετάσεις, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, real time monitoring καρδιακού ρυθμού, triplex καρδιάς και holter ρυθμού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα