4

Καρδιολόγοι ΕΟΠΥΥ

Κλείστε Ραντεβού με Καρδιολόγο ΕΟΠΥΥ εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Βούλα, Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 85
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση με λήψη ιστορικού, μέτρηση ζωτικών σημείων, αρτηριακή πίεση, καρδιακή συχνότητα, οξυμετρία και κλινική εξέταση, καρδιογράφημα και παρακολούθηση του ρυθμού, συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων αν χρειάζεται) υπηρεσίες
Triplex

Ο Σακελλαρίου Θεόδωρος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στη Βούλα. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί και αποκτήσει πλούσια εμπειρία στη διαχείριση καρδιολογικών ασθενών έχοντας θητεία στις Καρδιολογικές Κλινικές των Νοσοκομείων Μεταξά Πειραιά, Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών Παπαδημητρίου και Σισμανογλείου. Σήμερα, είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Καρδιολογική Κλινική του Hospital Center Ερρίκος Ντυνάν καθώς συνεργάζεται με καρδιολογικές κλινικές πολλών άλλων δημοσίων και ιδιωτικών θεραπευτηρίων. Στα ιδιωτικά του ιατρεία παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για την διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως αρτηριακή υπέρταση, η δυσλιπιδαιμία, οι αρρυθμίες, οι ταχυκαρδίες, η κολπική μαρμαρυγή, η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια και παρέχει ειδικές εξετάσεις, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, real time monitoring καρδιακού ρυθμού, triplex καρδιάς και holter ρυθμού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κύμη, Σπύρου Βάμβα 13
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Triplex

Ο Αγγελόπουλος Παναγιώτης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κύμη και στο Αυλωνάρι Εύβοιας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κύμης και στο Περιφερειακό Ιατρείο Βρύσης Εύβοιας. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Σητείας και στην Καρδιολογία στην Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ιπποκράτειο", όπου και την ολοκλήρωσε. Στη συνέχεια, δίδαξε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, ως εργαστηριακός συνεργάτης στο μάθημα της Παθολογικής Φυσιολογίας, ενώ παράλληλα, υπηρέτησε ως υπεράριθμος στην Παθολογική Κλινική του γενικού Νοσοκομείου Σητείας. Επιπλέον, έχει αποκτήσει, πέρα από την κρατική, και την πανευρωπαϊκή πιστοποίηση για την πραγματοποίηση καρδιακών υπερηχογραφημάτων. Στα ιατρεία του, εξοπλισμένα με σύγχρονα καρδιολογικά μηχανήματα, παρέχεται πλήρης καρδιολογικός έλεγχος μέσω τρίπλεξ καρδιάς, τεστ κόπωσης, holter ρυθμού 24ώρου, περιπατητική καταγραφή αρτηριακής πίεσης (holter πίεσης), ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η παροχή δυνατότητας κατ' οίκον επίσκεψης για την προσφορά καρδιολογικών υπηρεσιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνάκι, Ιασίου 6
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Triplex Αντιμετώπιση αρρυθμιών Πλήρης παιδοκαρδιολογικός έλεγχος

Ο Παπαθανασίου Σωτήρης είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, με ερευνητικό έργο πάνω στις Αρρυθμίες και την Αθηροσκληρυντική νόσο. Ιδιαίτερο αντικείμενό του αποτελεί η πρώιμη διάγνωση και η αντιμετώπιση της εξελισσόμενης αθηροσκληρυντικής (στεφανιαίας ή περιφερικής) νόσου σε όλα τα στάδιά της, η καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ ταυτόχρονα έχει ασχοληθεί με τις μυοκαρδιοπάθειες παίδων και ενηλίκων. Ο ιατρός είναι ειδικός καρδιολόγος, με εκπαίδευση και επιστημονική συνεργασία με τις πιο διακεκριμένες πανεπιστημιακές κλινικές του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιπποκράτειο, Αλεξάνδρα, Ωνάσειο, Αττικό, απ' όπου αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία. Είναι εξειδικευμένος στην επεμβατική καρδιολογία, με έμφαση στις σύγχρονες διαγνωστικές απεικονιστικές τεχνικές υπερήχων της καρδιαγγειακής παθολογίας, με ιδιαίτερη ενασχόληση με τις σύμπλοκες αρρυθμίες, την κολπική μαρμαρυγή, το σύνολο των βαλβιδικών καρδιοπαθειών, καθώς και τη μελέτη της καρδιαγγειακής παθολογίας παιδιών. Ένα μεγάλο τμήμα της καρδιαγγειακής διαγνωστικής διενεργείται στο ιατρείο - καρδιολογικό εργαστήριο, ενώ οι πιο σύνθετες διαγνωστικές πράξεις, σε συνεργασία με μεγάλα θεραπευτήρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επεμβατικής Καρδιολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας και Αθηροσκλήρωσης, μέλος της Ομάδας Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας. Είναι συνεργάτης και επιστημονικά υπεύθυνος τμημάτων μεγάλων θεραπευτηρίων των Αθηνών (Metropolitan General, Βιοκλινική Αθηνών, Ιατρικό Ψυχικού, Αθήναιον κ.ά.), για νοσηλεία τακτικών και επειγόντων περιστατικών και επεμβατικές καρδιολογικές πράξεις αιμοδυναμικού, καθώς και κάποιων διαγνωστικών ομίλων, όπως Affidea και Euromedica. Ο γιατρός διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία, παρέχει πλήθος εξατομικευμένων υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της καρδιολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πεδίον Άρεως, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 31Α
Απλή επίσκεψη: 50€ - 80€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ενημέρωση) υπηρεσίες
Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης Αντιμετώπιση καρδιακής ανεπάρκειας

Ο Σταυρουλάκης Γιώργος είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Πεδίον Άρεως. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Λαϊκό, όπου και στη συνέχεια εργάσθηκε ως έμμισθος επιστημονικός συνεργάτης μέχρι το 2000. Το 2003 αναγορεύθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την Ενδοθηλιακή Λειτουργία σε ασθενείς με αρτηριακή υπέρταση. Μετά από μετεκπαίδευση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και εξετάσεις, έλαβε διαπίστευση για τη διενέργεια Ειδικών Υπερηχοκαρδιογραφικών Τεχνικών (διοισοφάγεια, stress echo) από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία. Επιπλέον, είναι κάτοχος πιστοποίησης στην Καρδιολογία του Αθλητισμού (Sports cardiology) μετά από εκπαίδευση στο εξειδικευμένο κέντρο St George’s Hospital στο University of London. Διατέλεσε συνεργάτης των αιμοδυναμικών εργαστηρίων (στεφανιογραφίες - αγγειοπλαστικές) του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας "Κωνσταντοπούλειο", του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό", καθώς και της Βιοκλινικής Αθηνών. Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση πολλών δημοσιευμένων εργασιών σε διεθνή περιοδικά, οι οποίες έχουν τύχει αντίστοιχων βιβλιογραφικών αναφορών, καθώς και στην ολοκλήρωση ερευνητικών προγραμμάτων και πολυκεντρικών μελετών. Επιπροσθέτως, έχει συμμετάσχει σε πλήθος ανακοινώσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι σε θέση να αναλάβει κάθε περιστατικό συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του εκπαίδευση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό που διαθέτει. Δίνει έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καρδιολόγοι ΕΟΠΥΥ
Χωρίς Online Booking

Τσουμπέλης Αντώνιος
Καρδιολόγος

 • Παυλάτων 4, Μεσολόγγι 30200, Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Προφίλ γιατρού

Σεργάκης Αλέξανδρος
Καρδιολόγος

 • Βάρβογλη 7-9, Τρίπολη 22132, Νομός Αρκαδίας
Προφίλ γιατρού

Νάσσης Δημήτριος
Καρδιολόγος

 • 28ης Οκτωβρίου 4, Τρίπολη 22131, Νομός Αρκαδίας
Προφίλ γιατρού

Τζιούμης Κωνσταντίνος
Καρδιολόγος

 • Πλατεία Κολοκοτρώνη 7, Τρίπολη 22132, Νομός Αρκαδίας
Προφίλ γιατρού

Σιντελές Ιωάννης
Καρδιολόγος

 • Αγίας Θεοδώρας 4, Άρτα 47100, Νομός Άρτας
Προφίλ γιατρού

Χαλάστρας Περικλής
Καρδιολόγος

 • Βασιλέως Πύρρου 46, Άρτα 47132, Νομός Άρτας
Προφίλ γιατρού

Παπανικολάου Κωνσταντίνος
Καρδιολόγος

 • Σκουφά 181, Άρτα 47132, Νομός Άρτας
Προφίλ γιατρού

Αναστόπουλος Παναγιώτης
Καρδιολόγος

 • Κλεομένους Οικονόμου 29, Αίγιο 25100, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Σκάρπας Κωνσταντίνος
Καρδιολόγος

 • Αγίου Ανδρέου 31, Αίγιο 25100, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Λαμπάκης Κωνσταντίνος
Καρδιολόγος

 • Φλέμινγκ 25, Κάτω Αχαΐα 25200, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Κοψιδά Γεωργία
Καρδιολόγος

 • Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α 34, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Σταθόπουλος Χρήστος
Καρδιολόγος

 • Φιλοποίμενος 24, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Χρηστάκου Βασιλική
Καρδιολόγος

 • Κολοκοτρώνη 29-33, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Καρυδάκης Ανδρέας
Καρδιολόγος

 • Ερμού 56-58, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Κανελόπουλος Κωνσταντίνος
Καρδιολόγος

 • Παντανάσσης 64, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Κότσαλος Aνδρέας
Καρδιολόγος

 • Πλατεία Υψηλών Αλωνίων 2, Πάτρα 26224, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Γράψτε τη διεύθυνσή σας