6

Γενικοί Γιατροί ΕΟΠΥΥ

Κλείστε Ραντεβού με Γενικό Γιατρό ΕΟΠΥΥ εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Νέα Σμύρνη, Ομήρου 1
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, διάγνωση, θεραπεία, συνταγογράφηση φαρμάκων και εξετάσεων, για περιστατικά διαβήτη κύησης το κόστος καθορίζεται σε συνεννόηση με τον γιατρό) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διαβήτη

Ο Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος είναι Γενικός Ιατρός - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής της Craiova Medicina si Farmacie της Ρουμανίας και έλαβε την ειδικότητά του, έπειτα από τετραετή εκπαίδευση, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Έχει μετεκπαιδευτεί στα χρόνια Νοσήματα επί σειρά ετών και κατέχει δίπλωμα στα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα - Διαβήτη, από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Metropolitan Hospital. Είναι μέλος του Ιατρικού συλλόγου Πειραιά, όπως και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας & της American Diabetes Association. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη ρύθμιση των πιο δύσκολων παθολογικών, αλλά και όλων των διαβητολογικών περιστατικών. Στο ιατρείο του, έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των χρόνιων παθολογικών νοσημάτων με έμφαση στην πρόληψη. Επίσης, εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής με συνεχή απολύμανση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Παπαδιαμαντοπούλου 59
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Γεωργακόπουλος Σταύρος είναι Γενικός Γιατρός με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εξειδικεύτηκε στην Α' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Λαϊκό, όπου διετέλεσε βοηθός γιατρός στο ιατρείο Αρτηριακής Υπέρτασης και στο ιατρείο Σακχαρώδους Διαβήτη. Στη σταδιοδρομία του, υπηρέτησε ως στρατεύσιμος ιατρός στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως βοηθός ιατρός στο Παθολογικό τμήμα της Γενικής Κλινικής "Γαληνός" και ως εφημερεύων ιατρός στη Γενική Κλινική Γεωργίου Γιάγκου. Ο κύριος Γεωργακόπουλος έχει αποκτήσει πολύτιμή εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί ως Επικουρικός Γενικός Ιατρός στη Μονάδα Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. Ζωγράφου, έχει συνεργαστεί με το συντονιστικό κέντρο "SOS Ιατροί" ενώ έχει υπάρξει ιατρός σε αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, συνεργαζόμενος με την Αθλητιατρική Εταιρεία Ιατρών Αγώνων. Στο ιατρείο του, παρέχει διάφορες υπηρεσίες, από τη διάγνωση οξέων προβλημάτων έως τη φροντίδα χρόνιων παθήσεων και τους προληπτικούς ελέγχους.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Πλατεία Αγίου Γεωργίου 10
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ υπηρεσίες

Η Βαλσαματζή Παναγιώτου Αικατερίνη είναι ειδικός Γενικός Ιατρός με ιδιωτικό ιατρείο στην Ροτόντα Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και διδακτορικό στην Γενετική Γονιδιωματική. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής - Οικογενειακής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανίων καθώς και στην Γερμανία, στο Νοσοκομείο του Ansbach. Επίσης, έχει παρακολουθήσει τον 15ο κύκλο μετεκπαιδευτικών μαθημάτων πάνω στον Σακχαρώδη Διαβήτη της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη διαβήτη. Ασχολείται με την μικροβιακή αντοχή, την κατάχρηση των αντιβιώσεων, με την έρευνα νέων καινοτόμων θεραπειών με τη χρήση και του mRNA με σκοπό την καταπολέμηση των μικροβίων στο μέλλον και την αντιμετώπιση της μικροβιακής αντοχής καθώς και με την πρόληψη των ασθενειών σε επίπεδο πρωτοβάθμιας υγείας, το ρόλο της κληρονομικότητας στην μελλοντική εμφάνιση ασθενειών, τη θεραπεία οξέων λοιμώξεων και χρόνιων παθήσεων όπως την αντιμετώπιση της Αρτηριακής Υπέρτασης, Δυσλιπιδαιμίας και Σακχαρώδη διαβήτη. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης της, έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και έχει στο ενεργητικό της δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Στο ιδιωτικό της ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής και η αντιμετώπιση των περιστατικών γίνεται με γνώμονα τις νέες κατευθυντήριες οδηγίες της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ πραγματοποιεί και επισκέψεις κατ' οίκον.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κερατσίνι, Θήρας 45
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης εξέτασης και ενημέρωσης) υπηρεσίες

Η Ρηνιώτου Ειρήνη είναι Γενικός Γιατρός με ιδιωτικό ιατρείο στο Κερατσίνι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει ολοκληρώσει την ειδικότητά της στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας - Πειραιά "Άγιος Παντελεήμων". Επίσης, παρακολουθεί πλήθος ιατρικών συνεδρίων με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της και τη συνεχή της επιμόρφωση σχετικά με όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα της Γενικής Ιατρικής. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθολογικών περιστατικών όπως παρακολούθηση διαβήτη, υπέρταση, αναιμία και άλλα, τα οποία ανά περιπτώσεις κατευθύνονται στην αρμόδια ειδικότητα αν χρειαστεί κάτι εξειδικευμένο.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Μάκρη, Λεωφόρος Μαραθώνος 57
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Σωμαράκης Εμμανουήλ είναι Γενικός γιατρός με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Μάκρη. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην αρτηριακή πίεση, την καρδιακή ανεπάρκεια και τις λοιμώξεις. Έχει αναλάβει πλήθος περιστατικών στο ιατρείο του όπου παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πόρος, Παπαδοπούλου 50
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διαβήτη

Ο Εξαδάκτυλος Πέτρος είναι Γενικός Γιατρός - Διαβητολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στον Πόρο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Università degli Studi di Milano της Ιταλίας και είναι Διδάκτωρ Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ειδικευθεί στην Εσωτερική Παθολογία, στην Γενική Ιατρική και Χειρουργική και έχει εκπαιδευθεί στην Επείγουσα Τραυματιολογία. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην κλινική εξέταση και πρόληψη και αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών όπως επειγόντων περιστατικών, καθαρισμό και περιποίηση τραυμάτων, αφαίρεση ραμμάτων, καθώς και θεραπεία και διαχείριση χρόνιων νοσημάτων, όπως σακχαρώδης διαβήτης και αρτηριακή υπέρταση, ενώ διενεργεί προληπτικούς ελέγχους, εκδίδει πιστοποιητικά υγείας, αλλά και παραπεμπτικά για εξετάσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γενικοί Γιατροί ΕΟΠΥΥ
Χωρίς Online Booking

Αραχωβίτης Ελευθέριος
Γενικός Γιατρός

 • Φοίνικος & Βλαχερνών, Αγρίνιο 30133, Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Προφίλ γιατρού

Μουρκούσης Νικόλαος
Γενικός Γιατρός

 • Πλατεία Μπότσαρη 2, Μεσολόγγι 30200, Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Προφίλ γιατρού

Τσίχλης Σταύρος
Γενικός Γιατρός

 • Ιωάννου Παπαϊωάννου 80, Μεγαλόπολη 22200, Νομός Αρκαδίας
Προφίλ γιατρού

Λάθουρος Αναστάσιος
Γενικός Γιατρός

 • Θεοδώρου Τουρλεντέ 20, Μεγαλόπολη 22200, Νομός Αρκαδίας
Προφίλ γιατρού

Χαντζάρα Κωνσταντίνα
Γενικός Γιατρός

 • Βασιλέως Πύρρου 54, Άρτα 47132, Νομός Άρτας
Προφίλ γιατρού

Δρογγίτης Γεώργιος
Γενικός Γιατρός

 • 25ης Μαρτίου 1, Κάτω Αχαΐα 25200, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Καραγιάννης Δημήτριος
Γενικός Γιατρός

 • Ερμού 85, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Ανδρουτσοπούλου Χριστίνα
Γενικός Γιατρός

 • Ιασίου 40, Πάτρα 26333, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Βασιλοπούλου Ελένη
Γενικός Γιατρός

 • Πανεπιστημίου 426, Πάτρα 26443, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Μπαρλίγκα Σπυριδούλα
Γενικός Γιατρός

 • Κανάρη 45, Πάτρα 26222, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Πράπα Δήμητρα
Γενικός Γιατρός

 • Εϋνάρδου 8, Πάτρα 26331, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Παπαγεωργίου Ν. Γεώργιος
Γενικός Γιατρός

 • Δημοκρατίας 8, Πάτρα 26334, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Μπελέζος Θεόδωρος
Γενικός Γιατρός

 • Πανεπιστημίου 197, Πάτρα 26443, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Γώγου Αργυρώ
Γενικός Γιατρός

 • Φαναρίου 82, Πάτρα 26226, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Γράψτε τη διεύθυνσή σας