1

Ρευματολόγος

Κλείστε Ραντεβού με Ρευματολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ρευματολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ρευματολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Ρευματολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ρευματολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Ειδικοί για Αντιμετώπιση ισχιαλγίας

Βρείτε εξειδικευμένο Ρευματολόγο για Αντιμετώπιση ισχιαλγίας και κλείστε ραντεβού άμεσα και δωρεάν.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση ισχιαλγίας, Αντιμετώπιση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου, Αντιμετώπιση οστεοαθρίτιδας, Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης, Αντιμετώπιση οσφυαλγίας, Αντιμετώπιση συστηματικού ερυθηματώδους λύκου, Αντιμετώπιση ψωρίασης, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Δυσπλασία οστών και αρθρώσεων, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ιατρικός Βελονισμός, Οστεοαρθρίτιδα, Περιαρθρίτιδα, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Ρευματολογική εκτίμηση, Σπονδυλαρθρίτιδα, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπερηχογράφημα, Υπερτροφική οστεοαρθρίτιδα, Χορήγηση γνωμάτευσης για επιτροπές αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α)
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Ρευματολόγοι στο Ηράκλειο Κρήτης
Σχετικές ειδικότητες
Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι, Ενδοκρινολόγοι, Καρδιολόγοι
Ηράκλειο, Μαυρολένης 20
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ψωρίασης

Ο Λασηθιωτάκης Ιωάννης είναι Ειδικός Ρευματολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός κατέχει τη θέση του Διευθυντή του Ρευματολογικού Τμήματος της Creta InterClinic. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και κατάρτισής του, συμμετέχει
ενεργά σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια, και επιστημονικές μελέτες του έχουν δημοσιευτεί σε ιατρικά περιοδικά. Διαθέτει πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων, παθήσεις αυχένα, οσφυαλγία, κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, καθώς και στη θεραπεία νοσημάτων, όπως οστεοπόρωση, οστεοαρθρίτιδα. Επιπροσθέτως, ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων νοσημάτων όπως ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο. Οι ιατρικές υπηρεσίες προσφέρονται με γνώμονα την έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα