13 Ενδοκρινολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ενδοκρινολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ενδοκρινολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ενδοκρινολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ενδοκρινολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ενδοκρινολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης, Αντιμετώπιση παχυσαρκίας, Απραξία - Δυσπραξία, Γυναικολογική ενδοκρινολογία, Διαβήτης, Δίαιτα και διατροφή, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Σχετικές ειδικότητες

Διαβητολόγοι, Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι, Παιδοενδοκρινολόγοι, Ρευματολόγοι, Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων

Λίτσας Ιωάννης

 • Ενδοκρινολόγος
 • Διαβητολόγος
 • Εύοσμος
Εύοσμος
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας Παρακολούθηση διαβήτη κύησης

Ο Λίτσας Ιωάννης είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικεύεται στο Θυρεοειδή, στο σακχαρώδη διαβήτη, στις διαταραχές έμμηνου ρύσεως, στην οστεοπόρωση, στην παχυσαρκία και τον μεταβολισμό, καθώς και στη γυναικολογική ενδοκρινολογία. Διατελεί επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Ενδοκρινολογίας Κύησης της Α' Μαιευτικής - Γυναικολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου", του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Έχοντας μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και εξίσου ενδιαφέρουσα ακαδημαϊκή πορεία, ο γιατρός ενημερώνεται συνεχώς πάνω σε νέα ιατρικά θέματα και καινούργιους τρόπους αντιμετώπισης ζητημάτων υγείας. Ειδικεύεται σε θέματα θυρεοειδούς, παρέχοντας σύγχρονες θεραπείες, που βασίζονται αποκλειστικά στις ανάγκες κάθε ασθενούς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, βοηθάει υπεύθυνα στην καταπολέμηση ορμονικών προβλημάτων και διαταραχών, που μπορούν να επηρεάσουν εύκολα τη γενικότερη λειτουργία του οργανισμού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Πέμπτη 01/01

Κουτσάκη Μαρία

 • Ενδοκρινολόγος
 • Καισαριανή
Καισαριανή
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει πλήρη εξέταση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Γυναικολογική ενδοκρινολογία Έλεγχος θυρεοειδούς

Η Κουτσάκη Μαρία είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καισαριανή. Έλαβε το πτυχίο Ιατρικής και Χειρουργικής από το Δεύτερο Πανεπιστήμιο Σπουδών της Νάπολι κι αφού εξετέλεσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Ερμιόνης, έκανε δυο χρόνια ειδικότητα Εσωτερικής Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας στην Κρήτη και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας μετά από άλλα τέσσερα έτη στην Κλινική Ενδοκρινολογίας Σακχαρώδη Διαβήτη και Νόσων του Μεταβολισμού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας. Στο πλαίσιο αυτό, ακολούθησε εκπαίδευση στην παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο "Παίδων η Αγία Σοφία". Στη συνέχεια εισήχθη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκειμένου να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Γυναικεία Αναπαραγωγή.Η ιατρός αριθμεί πολλαπλές συμμετοχές σε διαβητολογικά και ενδοκρινολογικά πανευρωπαϊκά και πανελλήνια συνέδρια με εργασίες κλινικής έρευνας και παρουσιάσεις περιστατικών, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση της σε θέματα ενδοκρινολογίας. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:00

Δεβετζάκη Όλγα

 • Ενδοκρινολόγος
 • Διαβητολόγος
 • Αθήνα
Αθήνα

Η Δεβετζάκη Όλγα είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και έλαβε την ειδικότητά της από το Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννήματος. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας καθώς και παθήσεις που αφορούν τον Διαβήτη, αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική της εκπαίδευση με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 16:00

Πετρολιάγκη Μαρία

 • Ενδοκρινολόγος
 • Διαβητολόγος
 • Κερατέα
Κερατέα

Η Πετρολιάγκη Μαρία είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικά ιατρεία σε Κερατέα και Λαύριο. Αφού αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή, εξέτισε το αγροτικό της στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και το Αγροτικό Ιατρείο Κάμπου Βοιών Λακωνίας κι έκανε την πρακτική της στην Παθολογία, στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άργους. Ακολούθησε η ειδίκευσή της στην Ενδοκρινολογία και το Σακχαρώδη Διαβήτη στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου διετέλεσε, μετέπειτα, Επιμελήτρια. Επίσης ειδικεύτηκε και στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στη Γενική και Παιδική Ενδοκρινολογία, καθώς και στον Σακχαρώδη διαβήτη και διαβήτη κύησης, συνεχίζει τη συνεργασία της με τα προαναφερθέντα νοσοκομεία παράλληλα με τα ιδιωτικά της ιατρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στα πλαίσια της εκπαίδευσης της, η ιατρός δεν παύει να συμμετέχει σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδροκινολογικής Εταιρίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 13:00

Μπενετάτος Νεκτάριος, MD

 • Ενδοκρινολόγος
 • Κουκάκι
Κουκάκι
Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης Εξέταση θυρεοειδή Παρακολούθηση διαταραχών περιόδου

Ο Μπενετάτος Νεκτάριος είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο Κουκάκι και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έπειτα από ισάριθμα Αριστεία προόδου με τα χρόνια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εισήχθη ως αριστούχος στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997 κι αποφοίτησε το 2003 με βαθμό πτυχίου "Άριστα". Ολοκληρώνοντας την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και στο "άγονο" Περιφερειακό Ιατρείο Βαλαώρας του νομού Ευρυτανίας, ξεκίνησε την απαιτούμενη διετή άσκηση στην Παθολογία στην Α’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας "Θριάσιο". Μετέπειτα, ειδικεύθηκε στην Ενδοκρινολογία και τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό». Κατά την περίοδο αυτή, εργάσθηκε και συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τις επιστημονικές δραστηριότητες και τις Εφημερίες της Α’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής και απόκτησε πολύτιμη εμπειρία στην αντιμετώπιση τακτικών και επειγόντων περιστατικών που αφορούν όλο το φάσμα της Κλινικής Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη. Η εκπαίδευσή του ολοκληρώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο – Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου" και στην Ενδοκρινολογική Μονάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, συμμετέχοντας στα Ιατρεία Ενδοκρινοπαθειών Κύησης, Εμμηνόπαυσης και Οστεοπόρωσης, Ενδοκρινολογίας της Αναπαραγωγής, Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών και στο Ανδρολογικό Ιατρείο. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής κι επιμόρφωσής του, ο ιατρός Μπενετάτος παρακολουθεί τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής με συμμετοχή σε πολυάριθμα σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ αποτελεί μέλος ελληνικών και ξένων επιστημονικών εταιρειών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:00

Πανάγου Μαρία MD

 • Διαβητολόγος
 • Ενδοκρινολόγος
 • Μελίσσια
Μελίσσια
Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη Εξέταση θυρεοειδή Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Η Πανάγου Μαρία είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Μελίσσια και στο Κορωπί. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Ενδοκρινολογία, καθώς και στην Παθολογία στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μελισσίων "Αμαλία Φλέμινγκ". Παράλληλα με τα ιδιωτικά ιατρεία, σήμερα αποτελεί Επιστημονική Υπεύθυνη στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο "Πράξις Υγείας", ενώ στο παρελθόν υπήρξε Επιστημονική Υπεύθυνη στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα της Κλινικής South East Aigaion στη Μύκονο. Τέλος, η γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στο θυρεοειδή, στο σακχαρώδη διαβήτη και στην οστεοπόρωση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Γεωργιάδου Έλλη

 • Ενδοκρινολόγος
 • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Η Γεωργιάδου Έλλη είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικεύτηκε στην A' Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Ασκληπιείο" Βούλας και στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", στον Σακχαρώδη Διαβήτη, τον Θυρεοειδή, την Οστεοπόρωση, την Παχυσαρκία και τον μεταβολισμό καθώς και στη Γυναικολογική Ενδοκρινολογία. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής της έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό συνεδρίων, έχει παρουσιάσει πλήθος επιστημονικών εργασιών και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε συνέδρια. Διατελεί Επιστημονικός συνεργάτης και Υπεύθυνη Ενδοκρινολογικού, Μεταβολισμού και Διαβήτη του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Δεδομένου ότι ασκεί το επάγγελμα της Ενδοκρινολογίας για πολλά χρόνια, έχει μεγάλη εμπειρία στην ενδοκρινολογία, τον μεταβολισμό και τον διαβήτη καθώς και στη θεραπεία ασθενειών σε όλο το φάσμα της ενδοκρινολογίας, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη, του διαβήτη κύησης, του μεταβολικού συνδρόμου, των νευροενδοκρινών όγκων, της νόσου του Addison και των ορμονικών διαταραχών. Φροντίζει ιδιαίτερα να καλύψει τις ατομικές ανάγκες των ασθενών της.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:00

Καραγιώργος Παναγιώτης

 • Ενδοκρινολόγος
 • Βριλήσσια
Βριλήσσια
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Καραγιώργος Παναγιώτης είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι εξειδικευμένος στην Ενδοκρινολογία και τον Διαβήτη στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Διαβητολογικού κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός" και του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού". Επίσης, διαθέτει διπλώματα Ομοιοπαθητικής, από το "Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής", τη "Βρετανική Σχολή Ομοιοπαθητικής" και την Πορτογαλική Ένωση Ομοιοπαθητικής. Συνεργάζεται και με την κλινική «ΙΑΖΩ» ως επικεφαλής του ενδοκρινολογικού τμήματος. Με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στον τομέα του, παρακολουθεί τακτικά Ελληνικά και διεθνή συνέδρια του Τομέα της Ενδοκρινολογίας και της Ομοιοπαθητικής, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες δημοσιεύσεις ιατρικών της άρθρων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επιπλέον, είναι υπεύθυνος διδασκαλίας μαθημάτων ιατρικής στο Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής. Ο γιατρός έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθώς και από την διδακτική εμπειρία, όντας επικεφαλής διδασκαλίας ιατρικών μαθημάτων στο "Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασικής Ομοιοπαθητικής". Η μακροχρόνια εξειδικευμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών Σακχαρώδους διαβήτη, παιδο-ενδοκρινολογικών διαταραχών και παθήσεων του θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, του δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλο το εύρος των περιστατικών της ενδοκρινολογίας. Παρέχονται υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή, με σκοπό την προσφορά της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πιο σύγχρονα διεθνή επιστημονικά δεδομένα και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του επιστημονικού αντικειμένου της ενδοκρινολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τετάρτη 05/10

Μπουτσούρης Κωνσταντίνος

 • Ενδοκρινολόγος
 • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη
Έλεγχος θυρεοειδούς

Ο Μπουτούρης Κωνσταντίνος είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Έχει πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και άδεια διενέργειας ενδοκρινικής υπερηχοτομογραφίας. Έχει Διδακτορικό από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με αντικείμενο, "Τρόπος Επίδρασης των Γονιδίων στην Εκδήλωση & στη Θεραπεία της Παχυσαρκίας και του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ". Διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης του Μαιευτηρίου "Μητέρα" καθώς και του Νοσοκομείου "Κυανούς Σταυρός". Έχει ειδικευτεί ως γιατρός Ενδοκρινολόγος, στο τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη, του Κοργιαλένειου - Μπενάκειου Νοσοκομείου και στην Παθολογική Κλινική, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθώς και στην Καρδιολογική Κλινική του. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας. Είναι ειδικός στον σακχαρώδη διαβήτη, τις διαταραχές του θυρεοειδούς, τις ορμονικές ανισορροπίες, το μεταβολισμό και τη διατροφή. Ο γιατρός πιστεύει ότι η ενδοκρινολογία είναι ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος τομέας με νέες έννοιες και ιδέες να εμφανίζονται στη βιβλιογραφία σχεδόν καθημερινά. Σε μια εποχή πληθώρας επιστημονικών πληροφοριών, ο ενδοκρινολόγος θα πρέπει να είναι αυτός που θα βοηθήσει στο φιλτράρισμα αυτών των πληροφοριών, έτσι ώστε να είναι εύκολο για τον ασθενή να κατανοήσει, αλλά κυρίως, να του δώσει την κατάλληλη θεραπεία. Ο γιατρός προσφέρει εξατομικευμένη Ιατρική φροντίδα και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Ιωακειμίδης Ηρακλής

 • Ενδοκρινολόγος
 • Διαβητολόγος
 • Ομόνοια
Ομόνοια

Ο Ιωακειμίδης Ηρακλής είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Ομόνοια. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή της Ρωσίας. Έπειτα, μετεκπαιδεύτηκε στο Βελονισμό και στην ομοιοπαθητική. Ακολούθως, εξειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία - Διαβητολογία και στον Μεταβολισμό στο Γένικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών " Ο Ευαγγελισμός". Διαθέτει πολυετή εμπειρία και συνεργάζεται με αρκετές ιδιωτικές ιατρικές κλινικές, όπως Ευρωκλινική, Βιοκλινική, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και ΥΓΕΙΑ. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης του, παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Ο γιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας καθώς και παθήσεις που αφορούν τον Διαβήτη, αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό που διαθέτει δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:00