17

Ενδοκρινολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ενδοκρινολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ενδοκρινολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ενδοκρινολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Ενδοκρινολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ενδοκρινολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Ειδικοί για Δίαιτα και διατροφή

Βρείτε εξειδικευμένο Ενδοκρινολόγο για Δίαιτα και διατροφή και κλείστε ραντεβού άμεσα και δωρεάν.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση δυσλιπιδαιμίας, Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης, Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης, Αντιμετώπιση παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση πρώιμης ή καθυστερημένης ήβης, Απραξία - Δυσπραξία, Αυτοάνοσα νοσήματα του ήπατος, Γυναικολογική ενδοκρινολογία, Διαβήτης, Δίαιτα και διατροφή, Διαχείριση γήρανσης και χρόνιων νοσημάτων, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έλεγχος βιολογικής ηλικίας, Έλεγχος επινεφριδίων, Έλεγχος θυρεοειδούς, Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη, Έλεγχος υπογονιμότητας, Έλεγχος υπόφυσης, Εξέταση θυρεοειδή, Εφηβική ενδοκρινολογία, Εφηβική ιατρική, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Μεταβολικό σύνδρομο, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού, Οστεοαρθρίτιδα, Παρακολούθηση διαβήτη κύησης, Παρακολούθηση διαταραχών περιόδου, Περιαρθρίτιδα, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Σπονδυλαρθρίτιδα, Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, Σωματική ανάπτυξη, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπερηχογράφημα θυρεοειδούς, Υπέρηχος, Υπερτροφική οστεοαρθρίτιδα, Υποστήριξη περιγεννητικής περιόδου - εγκυμοσύνης και θηλασμού
Ιατρικά άρθρα
Νόσος Graves, Χασιμότο (Hashimoto)
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Ενδοκρινολόγοι στην Αθήνα, Ενδοκρινολόγοι στα Βριλήσσια, Ενδοκρινολόγοι στη Νέα Σμύρνη, Ενδοκρινολόγοι στα Μελίσσια, Ενδοκρινολόγοι στην Ομόνοια, Ενδοκρινολόγοι στο Χαλάνδρι, Ενδοκρινολόγοι στο Κουκάκι
Σχετικές ειδικότητες
Διαβητολόγοι, Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι, Παιδοενδοκρινολόγοι, Ρευματολόγοι, Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων
Νέα Σμύρνη, Ομήρου 50
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη

Η Μεμή Ελένη είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Πτυχιούχος της Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επίσης, κατόπιν εξετάσεων έγινε δεκτή στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Université de PARIS VI και Université de Strasbourg, παρακολούθησε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Ερευνητικής Τεχνολογίας του τμήματος Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλλονίκης όπου έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης στην "Ιατρική Ερευνητική Τεχνολογία". Ακολούθως, συνέχισε τις σπουδές της με την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα "Μελέτη της έκφρασης των γλυκοζαμινογλυκανών και πρωτεογλυκανών σε παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα" και αναγoρεύθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του. Εργάστηκε ως ιατρός σε κέντρο υγείας του Νομού Θεσσαλονίκης, για την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ακολούθως, απασχολήθηκε με την υποστήριξη κλινικών μελετών με την ιδιότητα της μεταπτυχιακής ερευνήτριας, στην Ενδοκρινολογική Κλινική του 2ου Γενικού Νοσοκομείου ΙΚΑ – ΕΤΑΜ "Παναγία" Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της ειδίκευσής της στην ενδοκρινολογία, εργάστηκε αρχικά, ως ειδικευόμενη ιατρός, στη Β’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Παπανικολάου". Το 2007, μετέβη στο εξωτερικό, όπου εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός στο Τμήμα Μεταβολικών και Ενδοκρινικών Νοσημάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου (CHU) της Νιμ "Carémeau" στη Γαλλία. Εργάστηκε και εκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Νοσημάτων Οστών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης (HUG) στην Ελβετία, το οποίο συνεργάζεται με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για την Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λωζάννης (CHUV) στην Ελβετία, όπου, εκτός των άλλων, ανέλαβε την παρακολούθηση ασθενών στα Ειδικά Ιατρεία Παχυσαρκίας. Ολοκλήρωσε την ιατρική της εκπαίδευση για τη λήψη της ειδικότητας της Ενδοκρινολογίας στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα στο Διαβητολογικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Παρακολουθεί τις εργασίες του τμήματος Ενδοκρινολογίας και Σακχαρώδους Διαβήτη της Β’ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών "Αρεταίειο". Παράλληλα, συμμετέχει στην παρακολούθηση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη, στα πλαίσια κλινικών μελετών, στην Ευρωκλινική Αθηνών. Είναι επιστημονική συνεργάτιδα του Ιατρικού Αθηνών και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών "Αρεταίειο", ως Ακαδημαϊκή Υπότροφος της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο "Ενδοκρινολογία της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Σακχαρώδης Διαβήτης Κύησης". Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καισαριανή, Διοχάρους 24
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει πλήρη εξέταση, η επανεξέταση παρέχεται με χαμηλότερο κόστος) υπηρεσίες
Γυναικολογική ενδοκρινολογία Έλεγχος θυρεοειδούς

Η Κουτσάκη Μαρία είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καισαριανή. Έλαβε το πτυχίο Ιατρικής και Χειρουργικής από το Seconda Università di Napoli κι αφού εξετέλεσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Ερμιόνης, έκανε δυο χρόνια ειδικότητα Εσωτερικής Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας στην Κρήτη και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας μετά από άλλα τέσσερα έτη στην Κλινική Ενδοκρινολογίας Σακχαρώδη Διαβήτη και Νόσων του Μεταβολισμού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας. Στο πλαίσιο αυτό, ακολούθησε εκπαίδευση στην παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο "Παίδων η Αγία Σοφία". Στη συνέχεια εισήχθη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκειμένου να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Γυναικεία Αναπαραγωγή. Η ιατρός αριθμεί πολλαπλές συμμετοχές σε διαβητολογικά και ενδοκρινολογικά πανευρωπαϊκά και πανελλήνια συνέδρια με εργασίες κλινικής έρευνας και παρουσιάσεις περιστατικών, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση της σε θέματα ενδοκρινολογίας. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Λαύριο, Κωνσταντίνου Πλειώνη 21 - 23
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες

Η Πετρολιάγκη Μαρία είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικά ιατρεία σε Κερατέα και Λαύριο. Αφού αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή, εξέτισε το αγροτικό της στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, το Αγροτικό Ιατρείο Κάμπου Βοιών Λακωνίας κι έκανε την πρακτική της στην Παθολογία, στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άργους. Ακολούθησε η ειδίκευσή της στην Ενδοκρινολογία και τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου διετέλεσε, μετέπειτα, Επιμελήτρια. Επίσης, ειδικεύτηκε και στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στη Γενική και Παιδική Ενδοκρινολογία, καθώς και στον Σακχαρώδη διαβήτη και διαβήτη κύησης, συνεχίζει τη συνεργασία της με τα προαναφερθέντα νοσοκομεία παράλληλα με τα ιδιωτικά της ιατρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στα πλαίσια της εκπαίδευσης της, η γιατρός δεν παύει να συμμετέχει σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδροκινολογικής Εταιρείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βριλήσσια, Γράμμου 23
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, η επανεξέταση είναι δωρεάν) υπηρεσίες
Εξέταση θυρεοειδή Αντιμετώπιση παχυσαρκίας Μεταβολικό σύνδρομο

H Μωραΐτου Κρίστη είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Ειδικεύθηκε στην Ενδοκρινολογία στην Ενδοκρινολογική Μονάδα και Μονάδα Μεταβολικών Παθήσεων των Οστών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν" και στην Παθολογία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στην ενδοκρινολογική μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν" και κατέχει την πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Διατροφικής Ιατρικής με θέμα "Μεταβολομική και Διατροφική Ιατρική". Έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης του ιατρικού ομίλου Metabolomic Medicine στο τμήμα Αυτοάνοσων και Χρόνιων Νοσημάτων και συνεργαζόμενη ιατρός στο Γραφείου Φυσικής Αγωγής Νομού Λέσβου. Εργάσθηκε, επίσης, ως ελεγκτής ιατρός στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ), στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) και στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), ενώ τώρα εργάζεται στο "Υγεία". Στο ιδιωτικό της ιατρείο, ένα σύγχρονο χώρο, αναλαμβάνει περιστατικά που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας κι αντιμετωπίζει τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ασθενή, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βριλήσσια, Λεωφόρος Πεντέλης 39Α
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, η πρώτη επανεξέταση για την αξιολόγηση είναι δωρεάν και σε περίπτωση έκδοσης συνταγής το κόστος είναι 10€) υπηρεσίες

Ο Καραγιώργος Παναγιώτης είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι εξειδικευμένος στην Ενδοκρινολογία και τον Διαβήτη στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Διαβητολογικού κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός" και του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού". Επίσης, διαθέτει διπλώματα Ομοιοπαθητικής, από το "Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής", τη "Βρετανική Σχολή Ομοιοπαθητικής" και την Πορτογαλική Ένωση Ομοιοπαθητικής. Συνεργάζεται και με την κλινική «ΙΑΖΩ» ως επικεφαλής του ενδοκρινολογικού τμήματος. Με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στον τομέα του, παρακολουθεί τακτικά Ελληνικά και διεθνή συνέδρια του Τομέα της Ενδοκρινολογίας και της Ομοιοπαθητικής, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες δημοσιεύσεις ιατρικών της άρθρων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επιπλέον, είναι υπεύθυνος διδασκαλίας μαθημάτων ιατρικής στο Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασσικής Ομοιοπαθητικής. Ο γιατρός έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθώς και από την διδακτική εμπειρία, όντας επικεφαλής διδασκαλίας ιατρικών μαθημάτων στο "Ιπποκράτειο Κέντρο Κλασικής Ομοιοπαθητικής". Η μακροχρόνια εξειδικευμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών Σακχαρώδους διαβήτη, παιδο-ενδοκρινολογικών διαταραχών και παθήσεων του θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, του δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλο το εύρος των περιστατικών της ενδοκρινολογίας. Παρέχονται υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή, με σκοπό την προσφορά της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πιο σύγχρονα διεθνή επιστημονικά δεδομένα και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του επιστημονικού αντικειμένου της ενδοκρινολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Δουσμάνη 24
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Η Γεωργιάδου Έλλη είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικεύτηκε στην A' Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Ασκληπιείο" Βούλας και στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", στον Σακχαρώδη Διαβήτη, τον Θυρεοειδή, την Οστεοπόρωση, την Παχυσαρκία και τον μεταβολισμό καθώς και στη Γυναικολογική Ενδοκρινολογία. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής της έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό συνεδρίων, έχει παρουσιάσει πλήθος επιστημονικών εργασιών και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε συνέδρια. Διατελεί Επιστημονικός συνεργάτης και Υπεύθυνη Ενδοκρινολογικού, Μεταβολισμού και Διαβήτη του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Δεδομένου ότι ασκεί το επάγγελμα της Ενδοκρινολογίας για πολλά χρόνια, έχει μεγάλη εμπειρία στην ενδοκρινολογία, τον μεταβολισμό και τον διαβήτη καθώς και στη θεραπεία ασθενειών σε όλο το φάσμα της ενδοκρινολογίας, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη, του διαβήτη κύησης, του μεταβολικού συνδρόμου, των νευροενδοκρινών όγκων, της νόσου του Addison και των ορμονικών διαταραχών. Φροντίζει ιδιαίτερα να καλύψει τις ατομικές ανάγκες των ασθενών της.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρκόπουλο, Λεωφόρος Σουνίου 61
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιατρικού ιστορικού, λεπτομερή κλινική εξέταση και συνταγογράφηση φαρμάκων ή εξετάσεων) υπηρεσίες
Έλεγχος υπόφυσης Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης

H Κουρκούτη Χρυσούλα είναι Ενδοκρινολόγος - Παιδοενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρκόπουλο. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Υπόφυσης στο Queen Elizabeth Hospital Birmingham. Αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έπειτα από την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα τον Διαβήτη. Επιπλέον, ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία - Μεταβολισμό και Διαβήτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Εργάστηκε ως Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος - Παιδοενδοκρινολόγος στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Μαρκόπουλου και στο Κέντρο Υγείας Αποκατάστασης - Αποθεραπείας Κερατέας "Κ. Πρίφτης". Η κυρία Κουρκούτη αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική της εκπαίδευση με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγία Παρασκευή, Ηρώων Πολυτεχνείου 1
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης και ενημέρωσης) υπηρεσίες
Έλεγχος θυρεοειδούς

Η Αλεξάκη Σοφία είναι Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αγία Παρασκευή. Μετά την απόκτηση της Ιατρικής Ειδικότητας Ενδοκρινολογίας, Σακχαρώδους Διαβήτη & Μεταβολισμού, εργάστηκε ως Επιμελήτρια στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει πολυετή κλινική και ερευνητική εμπειρία στην Ελλάδα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γαλλία και στο Βέλγιο. Παράλληλα, είναι Ερευνήτρια σε θέματα ηλεκτρονικής υγείας στο Πανεπιστήμιο Ecole Des Ponts Paristech στο Παρίσι. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοκρινολογίας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Στο ιατρείο της, έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, παρέχει εξατομικευμένη ιατρική για την διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία των διαταραχών και παθήσεων του ενδοκρινικού συστήματος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πλατεία Μαβίλη, Δημητρίου Σούτσου 7
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Ρομπόπουλος Γρηγόριος είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του και αφού εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου σε αγροτικό ιατρείο στον Νομό Βοιωτίας, ξεκίνησε την ειδικότητα Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμων" και συνέχισε με την ειδικότητα Ενδοκρινολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ιπποκράτειο". Στο ιδιωτικό του ιατρείο, μέσα από τις εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία του, είναι σε θέση να αξιολογήσει, να διαγνώσει παθήσεις των ενδοκρινών αδένων, ενώ παράλληλα σχεδιάζει το πλάνο θεραπείας και δίνει τις απαραίτητες κατευθυντήριες οδηγίες για την πρόληψη των ορμονικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παλαιό Φάληρο, Τρίτωνος 111
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, αξιολόγηση παρακλινικού ελέγχου, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Διαβήτης Έλεγχος θυρεοειδούς Παρακολούθηση διαβήτη κύησης

H Σκιώτη Ράνια είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία, Διαβητολογία και στα Μεταβολικά Νοσήματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Η ιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας, παθήσεις που αφορούν τον Διαβήτη, αφού εξειδικεύεται στον σακχαρώδη διαβήτη, στον θυρεοειδή και τους παραθυρεοειδείς αδένες, καθώς και στην ενδοκρινολογία κύησης. Στο ιατρείο της, παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες προς τους ασθενείς, όπως κλινική εξέταση, λεπτομερής έλεγχος ιατρικού ιστορικού και Υπέρηχος Θυρεοειδούς με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ηράκλειο, Μαλικούτη 2
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπέρηχο και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας

Ο Μπούκης Μιχαήλ είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Αλεξάνδρα και συνέχισε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας, ενώ εκπαιδεύθηκε στην υπερηχογραφία ενδοκρινών αδένων. Επιπρόσθετα, είναι κάτοχος Ευρωπαϊκού Διπλώματος στην Ενδοκρινολογία, Διαβήτη & Μεταβολισμό του European Board of Endocrinology, Diabetes and Metabolism και βραβευμένος από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία. Έχει πλούσιο διδακτικό έργο αφού, υπήρξε Επίκουρος Καθηγητής Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και έχει διδάξει μεταπτυχιακούς φοιτητές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και σε πολλές άλλες ιδιωτικές και δημόσιες δομές. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του παρακολουθεί μέχρι και σήμερα και συμμετέχει ως ομιλητής σε πλήθος επιστημονικών συνέδριων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε εκπονήσεις διδακτορικών διατριβών. Είναι εξειδικευμένος στις παρακεντήσεις θυρεοειδικών όζων και στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει πλήρη διερεύνηση της παχυσαρκίας κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή, με σκοπό την προσφορά της καλύτερης δυνατής φροντίδας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μελίσσια, Λεωφόρος Δημοκρατίας 8
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει την επίσκεψη στο ιατρείο των μελισσίων με κόστος 50€, στο ιατρείο του κορωπίου το κόστος είναι 40€, συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη Εξέταση θυρεοειδή Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Η Πανάγου Μαρία είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Μελίσσια και το Κορωπί. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε την ειδικότητα της στην Παθολογία στην Β' Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Αμαλία Φλέμινγκ". Παράλληλα, συμμετείχε ενεργά στις εφημερίες της Αιματολογικής Κλινικής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι. Στη συνέχεια, απέκτησε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ. Η γιατρός, παράλληλα με το ιατρείο της, κατέχει τη θέση της Επιστημονικά Υπεύθυνης στα Ενδοκρινολογικά τμήματα της Κλινικής South East Aigaion στην Μύκονο και του ιατρικού - διαγνωστικού κέντρου Πράξις Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί πως, έχει στο ενεργητικό της πλούσια εθελοντική εργασία και διαρκή συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Με την άρτια επιστημονική κατάρτισή της κι αρωγό το ενδιαφέρον της, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αφορούν σε παθήσεις θυρεοειδούς, επινεφριδίων, υπόφυσης, τον σακχαρώδη διαβήτη, τις διαταραχές περιόδου, την εμμηνόπαυσή, κ.α.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Σπύρου Λέκκα 11
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Θωμόπουλος Ανδρέας είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νάπολης "Federico II", απ' όπου έλαβε και δίπλωμα Ειδίκευσης στην Κλινική Διαιτολογία. Έπειτα από εξαετή θητεία σε κάποια από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Αθηνών, όπως το Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου", το Αμαλία Φλέμινγκ Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων, το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", εξειδικεύτηκε σε Ενδοκρινολογία, Διαβήτη και Μεταβολισμό. Επιπλέον, έχει λάβει εξειδίκευση στους Υπερήχους Ενδοκρινών Αδένων στο Ακτινολογικό τμήμα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά "Μεταξά". Ο κύριος Θωμόπουλος, επί διετίας, παρακολούθησε θεωρητικά και κλινικά μαθήματα στην Ελληνική Εταιρεία Βελονισμού, απ' όπου απέκτησε και το Δίπλωμα Βελονιστή. Έχει διατελέσει υπεύθυνος στο Ενδοκρινολογικό και Διαβητολογικό τμήμα του ΙΚΑ Αμαρουσίου, ενώ στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, είναι Υπεύθυνος του Ενδοκρινολογικού τμήματος της Βιοκλινικής Αθηνών. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής και ενημέρωσής του στις εξελίξεις του τομέα του, παρακολουθεί πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων κι αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει δημοσιευμένες εργασίες τόσο σε διεθνή όσο και ελληνικά περιοδικά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Γρηγορίου Λαμπράκη 4
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και επανεξέταση) υπηρεσίες

Η Πατηνιώτη Ιωάννα είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος ενηλίκων και παίδων, με ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία - Κλινική Διατροφή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Γ' Παθολογική Ογκολογική Κλινική του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι, όπου παρέμεινε ως Επιστημονική Συνεργάτης σε συνεργασία με την Ελληνική Συνεργαζόμενη Ογκολογική Ομάδα (HeCOG). Επιπλέον, ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών και στο Ενδοκρινολογικό, Διαβητολογικό Κέντρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου συμμετείχε ενεργά στο ιατρείο κακοήθων νεοπλασμάτων θυρεοειδούς, αλλά και στο ιατρείο Σακχαρώδους Διαβήτη Κύησης, απ' όπου αποκόμισε σημαντική εμπειρία. Έχει λάβει μέρος σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως συγγραφέας επιστημονικών εργασιών και έχει συμμετάσχει σε διεθνείς και ελληνικές πολυκεντρικές κλινικές μελέτες και μελέτες παρατήρησης ως συντονιστής και συνερευνητής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κουκάκι, Αναστασίου Ζίννη 9
Απλή επίσκεψη: 60€ υπηρεσίες

Η Δεβετζάκη Όλγα είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και έλαβε την ειδικότητά της από το Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας, καθώς και παθήσεις που αφορούν τον Διαβήτη, αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική της εκπαίδευση με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Κολοκοτρώνη 12
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση, η επανεξέταση εντός του μήνα είναι δωρεάν) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης Διαβήτης Έλεγχος θυρεοειδούς

Η Δαλακούρα Στέλλα είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη "Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία" της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία - Διαβητολογία στο τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο" Ε.Ε.Σ. Στη διάρκεια της ειδίκευσής της, εξειδικεύτηκε και στην παρακολούθηση ασθενών που φέρουν αντλία ινσουλίνης. Στο ιατρείο της αναλαμβάνει περιστατικά που απαντώνται σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας - Διαβητολογίας - Μεταβολισμού. Η ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Ιατρικού Συλλόγου της Μ. Βρετανίας (General Medical Council). Το 2022 έλαβε πιστοποίηση SCOPE από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Παχυσαρκίας, κατόπιν λήψης υποτροφίας από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ομόνοια, 3ης Σεπτεμβρίου 51
Απλή επίσκεψη: 60€ - 80€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, αντικειμενική εξέταση, παραπεμπτικά για αιματολογικές ή, υπερηχογραφικές και άλλες εξετάσεις και εξέταση θυρεοειδούς αδένα) υπηρεσίες

Ο Ιωακειμίδης Ηρακλής είναι Ενδοκρινολόγος, Διαβητολόγος, Ομοιοπαθητικός και Βελονοθεραπευτής, με ιδιωτικό ιατρείο στην Ομόνοια. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή της Ρωσίας 1983-1989. Έπειτα, μετεκπαιδεύτηκε στο Βελονισμό (Ρωσία - Ελλάδα - Πεκίνο) και στην ομοιοπαθητική στο Ομοιοπαθητικό Κέντρο Γ. Βυθούλκας. Ακολούθως, εξειδικεύτηκε στην Παθολογία 1994 - 1996 στο Σπηλειοπούλειο Παθολογικό Νοσοκομείο Αθηνών Αγια Ελένη, 1999 - 2004 στην Ενδοκρινολογία - Διαβητολογία και στον Μεταβολισμό - Οστεοπόρωση στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Διαθέτει πολυετή εμπειρία και συνεργάζεται με αρκετές ιδιωτικές κλινικές, όπως Ευρωκλινική, Βιοκλινική, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και Υγεία. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης του, παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Ο γιατρός αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας καθώς και παθήσεις που αφορούν τον Διαβήτη, αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό που διαθέτει δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα