1 Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων

Κλείστε Ραντεβού με Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Εξέταση θυρεοειδή, Επίσκεψη για Ανέργους - ΑΜΕΑ - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Χειρουργοί, Ενδοκρινολόγοι, Παιδοενδοκρινολόγοι

Δρ Παππής Χαρίλαος, MD, PhD, FACS, FEBS (Hon)

  • Γενικός Χειρουργός
  • Μαστολόγος
  • Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων
  • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Παππής Χαρίλαος είναι Γενικός Χειρουργός - Μαστολόγος Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων. Η εξειδίκευσή του είναι η Ελάχιστα Επεμβατική προσέγγιση των χειρουργικών παθήσεων. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στη Χειρουργική στη Γερμανία, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Κρατικό Αθηνών "Γ. Γεννηματάς". Μετεκπαιδεύτηκε στη Γερμανία, στη Γαλλία και στο Βέλγιο στην Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική όλων των οργάνων της κοιλιάς. Έχει διατελέσει Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στην Ευρωκλινική Αθηνών επί εξαετία και Διευθυντής της Γ' Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ επί 12 έτη. Σήμερα διευθύνει την Κλινική Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Παχυσαρκίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Στην εποχή που διανύουμε, υπάρχουν τεχνικές επίλυσης των διάφορων χειρουργικών προβλημάτων με ελάχιστη νοσηλεία, άμεση ανώδυνη αποκατάσταση και ταχεία επάνοδο στην εργασία. Με αυτό το πρίσμα αντιμετωπίζει τους ασθενείς του, ώστε να έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους για όλο το φάσμα των παθήσεων. Η μακρά εμπειρία του στο Εξωτερικό και στην Ελλάδα οδηγεί σε λύσεις, που βοηθούν τον ασθενή να αποτινάξει χρόνια ή οξέα προβλήματα με απλό τρόπο. Τα χιλιάδες περιστατικά που έχει διαχειριστεί με επιτυχή έκβαση, είναι η παρακαταθήκη που προσφέρει στους μελλοντικούς ασθενείς του. Ο άψογος τεχνολογικός εξοπλισμός του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, του δίνει τη δυνατότητα για Ρομποτικές και Λαπαροσκοπικές Επεμβάσεις με απίστευτες δυνατότητες που δεν υπήρχαν πριν λίγα χρόνια. Μαζί με την υπόλοιπη υλικοτεχνική υποδομή και την εμπειρία πλειάδας συναδέλφων, επιτυγχάνει τη μέγιστη συνεισφορά σε κάθε χειρουργική πάθηση, σε ιατρικές συνθήκες εφάμιλλες των καλύτερων κέντρων Ευρώπης και Αμερικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 08:00