4

Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων

Κλείστε Ραντεβού με Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Εξέταση θυρεοειδή, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ρομποτική χειρουργική, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων στην Αθήνα, Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων στα Μελίσσια, Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων στο Μαρούσι, Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων στη Γλυφάδα, Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων στο Παγκράτι, Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων στο Χαλάνδρι, Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων στην Καλαμάτα
Σχετικές ειδικότητες
Γενικοί Χειρουργοί, Ενδοκρινολόγοι, Παιδοενδοκρινολόγοι
Μελίσσια, Ερμού & Απόλλωνος 16
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, έλεγχο εξετάσεων, συνταγογράφηση απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων) υπηρεσίες

Ο Σταυρόπουλος Σταύρος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής και πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη "Χειρουργική Ογκολογία" του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο διατριβής "Ελάχιστη Επεμβατική Χειρουργική στον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου: Ο ρόλος της καμπύλης εκμάθησης στο ογκολογικό αποτέλεσμα και στην ποιότητα του παρασκευάσματος". Ξεκίνησε την ειδικότητά του στο Hôpital Riviera Chablais της Ελβετίας ενώ ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Γ' Χειρουργική Κλινική και Μονάδα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός", απ' όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία. Έχει εξειδικευτεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και τη Χειρουργική Ογκολογία του Πεπτικού συστήματος και των ενδοκρινών αδένων. Ο γιατρός διαθέτει εμπειρία στη λαπαροσκοπική χειρουργική και αναλαμβάνει περιστατικά παθήσεων της χοληδόχου κύστεως, του λεπτού και παχέος εντέρου και του στομάχου, του θυρεοειδούς καθώς και των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση αλλά και την πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 56 & Δελφών
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Ρομποτική χειρουργική

Ο Παππής Χαρίλαος είναι Γενικός Χειρουργός - Μαστολόγος, Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Η εξειδίκευσή του είναι η Ελάχιστα Επεμβατική προσέγγιση των χειρουργικών παθήσεων. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στη Χειρουργική στη Γερμανία, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Κρατικό Αθηνών "Γ. Γεννηματάς". Μετεκπαιδεύτηκε στη Γερμανία, στη Γαλλία και στο Βέλγιο στην Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική όλων των οργάνων της κοιλιάς. Έχει διατελέσει Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στην Ευρωκλινική Αθηνών επί εξαετία και Διευθυντής της Γ' Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ επί 12 έτη. Σήμερα διευθύνει την Κλινική Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Παχυσαρκίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Στην εποχή που διανύουμε, υπάρχουν τεχνικές επίλυσης των διάφορων χειρουργικών προβλημάτων με ελάχιστη νοσηλεία, άμεση ανώδυνη αποκατάσταση και ταχεία επάνοδο στην εργασία. Με αυτό το πρίσμα αντιμετωπίζει τους ασθενείς του, ώστε να έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους για όλο το φάσμα των παθήσεων. Η μακρά εμπειρία του στο Εξωτερικό και στην Ελλάδα οδηγεί σε λύσεις, που βοηθούν τον ασθενή να αποτινάξει χρόνια ή οξέα προβλήματα με απλό τρόπο. Τα χιλιάδες περιστατικά που έχει διαχειριστεί με επιτυχή έκβαση, είναι η παρακαταθήκη που προσφέρει στους μελλοντικούς ασθενείς του. Ο άψογος τεχνολογικός εξοπλισμός του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, του δίνει τη δυνατότητα για Ρομποτικές και Λαπαροσκοπικές Επεμβάσεις με απίστευτες δυνατότητες που δεν υπήρχαν πριν λίγα χρόνια. Μαζί με την υπόλοιπη υλικοτεχνική υποδομή και την εμπειρία πλειάδας συναδέλφων, επιτυγχάνει τη μέγιστη συνεισφορά σε κάθε χειρουργική πάθηση, σε ιατρικές συνθήκες εφάμιλλες των καλύτερων κέντρων Ευρώπης και Αμερικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παγκράτι, Αστυδάμαντος 83
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, έλεγχο εξετάσεων και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Αποστόλου Κωνσταντίνος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων με ιδιωτικά ιατρεία στο Παγκράτι και στην Γλυφάδα. Είναι αριστούχος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση τόσο στο πεδίο της Χειρουργικής των Ενδοκρινών Αδένων όσο και της Χειρουργικής Ογκολογίας. Επίσης, απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο αντικείμενο της "Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, Ρομποτικής Χειρουργικής και Τηλεχειρουργικής". Έπειτα, εκπόνησε Διδακτορική διατριβή στην Α' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ύστερα από επιτυχή ολοκλήρωση και αξιολόγηση ανακηρύχθηκε ομόφωνα Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου με βαθμό "Άριστα". Ακολούθησε η εξειδίκευση του γενικού χειρουργού στη Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Βελιγραδίου, όπου απέκτησε τεράστια εμπειρία πραγματοποιώντας εκατοντάδες χειρουργικές επεμβάσεις του φάσματος της Ενδοκρινικής Χειρουργικής. Παράλληλα συμμετείχε ενεργά στην εκπαίδευση των ειδικευόμενων ιατρών, καθώς και των φοιτητών των τμημάτων Ιατρικής και Νοσηλευτικής του ομώνυμου Πανεπιστημίου στη Γενική Χειρουργική και τη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του ιατρού εγγυώνται την προσφορά ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας καθώς και προηγμένων θεραπειών στις παθήσεις τόσο των ενδοκρινών αδένων όσο και της γενικής και ογκολογικής χειρουργικής, διατηρώντας ως απόλυτο γνώμονα τον άνθρωπο, αφού η «ασθενοκεντρική» ιατρική αποτελεί την καρδιά της παρεχόμενης φροντίδας από τον ιατρό, αντανακλώντας τη φιλοσοφία του περί ιατρικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 9 - 11
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Ρομποτική χειρουργική

Ο Γιάλβαλης Δημήτριος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Θυρεοειδούς, Ενδοκρινών Αδένων με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και διατελεί αποκλειστικός εξειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης Ενδοκρινικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Metropolitan General. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία για τη συνέχιση της ειδικότητας, όπου απέκτησε πολύπλευρη εμπειρία σε αναγνωρισμένες θέσεις ειδικότητας στη Χειρουργική από το Royal College of Surgeons of England, αλλά και σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Καθ’ όλη τη διάρκεια της ειδικότητας, συμμετείχε σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα, καθώς και στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και παρουσιάσεων σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις νεότερες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, συμμετέχοντας σε πολυάριθμα σεμινάρια Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Κοιλίας σε αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού και πιστοποιήθηκε με Μάστερ στην Ελάχιστα επεμβατική & Ρομποτική Χειρουργική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Άνω Γαστρεντερικού στο St' James University Hospital και στην Ενδοκρινική Χειρουργική του King’s College Hospital, London, όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη χειρουργική καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων καθώς είχε την ευκαιρία να εκτελέσει πλήθος πολύπλοκων ανοικτών και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων και επανεπεμβάσεων, καθώς και να συμμετάσχει ενεργά στα αντίστοιχα ογκολογικά συμβούλια και τις επιστημονικές εργασίες του τμήματος. Επιπλέον είναι εκπαιδευτής τριτοετών και τεταρτοετών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του King's College, καθώς και των ειδικευόμενων ιατρών του χειρουργικού τμήματος. Επιπλέον, έχει μετεκπαιδευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πίζας στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική θυρεοειδεκτομή και στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική παραθυρεοειδεκτομή, ενώ παρακολουθεί ποικίλες επεμβάσεις χειρουργικής του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών, καθώς και επέμβαση Ρομποτικής Θυρεοειδεκτομής από την μασχάλη. Ο γιατρός, έχει ειδικό ενδιαφέρον και εμπειρία στην χειρουργική αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων, καθώς και στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αποκατάστασης διαφόρων παθήσεων του κοιλιακού τοιχώματος (πχ. κήλες) και ενδοκοιλιακών οργάνων (π.χ. σκωληκοειδούς απόφυσης, επινεφριδίων, εντέρου κ.α), εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους με σκοπό την γρήγορη ανάρρωση του εκάστοτε ασθενή, αλλά και τον εκμηδενισμό της όποιας πιθανότητας επιπλοκών, εξασφαλίζοντας μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα