3

Παιδοενδοκρινολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοενδοκρινολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοενδοκρινολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοενδοκρινολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Παιδοενδοκρινολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοενδοκρινολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, 'Ελεγχος μεταβολισμού, Αντιμετώπιση δυσλιπιδαιμίας, Αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση πρώιμης ή καθυστερημένης ήβης, Αντιμετώπιση σακχαρώδους διαβήτη, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έλεγχος επινεφριδίων, Έλεγχος θυρεοειδούς, Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη, Έλεγχος υπόφυσης, Εξέταση θυρεοειδή, Εφηβική ενδοκρινολογία, Εφηβική ιατρική, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ρύθμιση σακχαρώδη διαβήτη, Σωματική ανάπτυξη, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπερηχογράφημα θυρεοειδούς
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Παιδοενδοκρινολόγοι στο Μαρκόπουλο, Παιδοενδοκρινολόγοι στην Κερατέα, Παιδοενδοκρινολόγοι στο Λαύριο, Παιδοενδοκρινολόγοι στην Κηφισιά
Σχετικές ειδικότητες
Ενδοκρινολόγοι, Παιδίατροι, Χειρουργοί Ενδοκρινών Αδένων
Μαρκόπουλο, Λεωφόρος Σουνίου 61
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιατρικού ιστορικού, λεπτομερή κλινική εξέταση και συνταγογράφηση φαρμάκων ή εξετάσεων) υπηρεσίες
Έλεγχος υπόφυσης

H Κουρκούτη Χρυσούλα είναι Ενδοκρινολόγος - Παιδοενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρκόπουλο. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Υπόφυσης στο Queen Elizabeth Hospital Birmingham. Αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έπειτα από την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα τον Διαβήτη. Επιπλέον, ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία - Μεταβολισμό και Διαβήτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Εργάστηκε ως Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος - Παιδοενδοκρινολόγος στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Μαρκόπουλου και στο Κέντρο Υγείας Αποκατάστασης - Αποθεραπείας Κερατέας "Κ. Πρίφτης". Η κυρία Κουρκούτη αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας πληθώρα περιστατικών σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική της εκπαίδευση με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Λαύριο, Κωνσταντίνου Πλειώνη 21 - 23
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες

Η Πετρολιάγκη Μαρία είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος με ιδιωτικά ιατρεία σε Κερατέα και Λαύριο. Αφού αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή, εξέτισε το αγροτικό της στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, το Αγροτικό Ιατρείο Κάμπου Βοιών Λακωνίας κι έκανε την πρακτική της στην Παθολογία, στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άργους. Ακολούθησε η ειδίκευσή της στην Ενδοκρινολογία και τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου διετέλεσε, μετέπειτα, Επιμελήτρια. Επίσης, ειδικεύτηκε και στην Παιδοενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στη Γενική και Παιδική Ενδοκρινολογία, καθώς και στον Σακχαρώδη διαβήτη και διαβήτη κύησης, συνεχίζει τη συνεργασία της με τα προαναφερθέντα νοσοκομεία παράλληλα με τα ιδιωτικά της ιατρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στα πλαίσια της εκπαίδευσης της, η γιατρός δεν παύει να συμμετέχει σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδροκινολογικής Εταιρείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Γρηγορίου Λαμπράκη 4
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και επανεξέταση) υπηρεσίες

Η Πατηνιώτη Ιωάννα είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος ενηλίκων και παίδων, με ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία - Κλινική Διατροφή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Γ' Παθολογική Ογκολογική Κλινική του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι, όπου παρέμεινε ως Επιστημονική Συνεργάτης σε συνεργασία με την Ελληνική Συνεργαζόμενη Ογκολογική Ομάδα (HeCOG). Επιπλέον, ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών και στο Ενδοκρινολογικό, Διαβητολογικό Κέντρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου συμμετείχε ενεργά στο ιατρείο κακοήθων νεοπλασμάτων θυρεοειδούς, αλλά και στο ιατρείο Σακχαρώδους Διαβήτη Κύησης, απ' όπου αποκόμισε σημαντική εμπειρία. Έχει λάβει μέρος σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως συγγραφέας επιστημονικών εργασιών και έχει συμμετάσχει σε διεθνείς και ελληνικές πολυκεντρικές κλινικές μελέτες και μελέτες παρατήρησης ως συντονιστής και συνερευνητής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα