18 Παιδίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αναπτυξιολογική αξιολόγηση, Αντιμετώπιση αλλεργίας, Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία, Αντιμετώπιση ασθενειών, Αντιμετώπιση ατοπικής δερματίτιδας, Αντιμετώπιση εκζέματος, Αντιμετώπιση ίκτερου, Αντιμετώπιση ιλαράς, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος

Σχετικές ειδικότητες

Παιδοδοντίατροι, Παιδοενδοκρινολόγοι, Παιδοχειρουργοί, Παιδο-ΩΡΛ

Γκούμα Βικτώρια

 • Παιδίατρος
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει τον εμβολιασμό) υπόλοιπες υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική

Η Γκούμα Βικτώρια είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη θητεία της ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Καλλιθέας του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας. Εν συνεχεία, υπήρξε ειδικευόμενη στις Παιδιατρικές Κλινικές διαφόρων Μονάδων Υγείας, όπως του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, καθώς στην Πανεπιστημιακή Παιδοχειρουργική Κλινική Lausanne και τη Γηριατρική Κλινική του Νοσοκομείου Martigny στην Ελβετία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε εκπαίδευση, μέσα από το πρόγραμμα Erasmus, στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Cochin στη Γαλλία. Επιπλέον, η ιατρός έχει παρακολουθήσει ειδικά προγράμματα Υποστήριξης Ζωής (Neonatal Life Support - NLS και Pediatric Advanced Life Support- PALS). Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, είναι Επιμελήτρια της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, καθώς επίσης και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Η γιατρός αναλαμβάνει την κλινική εξέταση βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων, καθώς και εμβολιασμούς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Νικολαΐδου Φωφώ

 • Παιδίατρος
 • Αργυρούπολη
Αργυρούπολη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Νικολαΐδου Φωφώ είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικής και Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πάβιας, στην Ιταλία, όπου και έκανε μέρος της πρακτικής της άσκησης, στην Χειρουργική και Παθολογική Κλινική "Policlinico San Matteo" του Πανεπιστημίου, καθώς και σε ιατρείο γενικού ιατρού συμβεβλημένου με το Ιταλικό Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στην Β' Παιδιατρική κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαι΅ας Κυριακού", καθώς και στο τμήμα Νεογνολογίας της Β' Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Μητρικό Θηλασμό, κατέχοντας πληθώρα πιστοποιήσεων από το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, την Γ' Παιδιατρική και Γ' Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου" κι από το Lactaton Education Resources στην "Επικοινωνία στο Μητρικό Θηλασμό". Επίσης η ιατρός κατέχει πιστοποιήσεις στην Ανάνηψη Νεογνού, την Επείγουσα Υποστήριξη της Ζωής , την Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS), καθώς και στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής στα Παιδιά (EPLS provider). Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισής της, παρακολουθεί επιστημονικά συνέδρια. Τέλος, ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο της είναι η παρακολούθηση της υγείας νεογνών, παιδιών και εφήβων, εμβολιασμοί, προγεννητική συμβουλευτική, καθώς και συμβουλευτική και οδηγίες θηλασμού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Καστανού Μαρία

 • Παιδίατρος
 • Αρτέμιδα
Αρτέμιδα

Η Καστανού Μαρία είναι Παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αρτέμιδα και στη Νέα Ιωνία. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Ιατρική του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στην Πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου παίδων Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού". Διαθέτει πολυετή εμπειρία και παράλληλα διατελεί Επιστημονικός συνεργάτης του Ιασώ Παίδων. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 11:00

Ξενοφόντε Κώστας - Πέτρος

 • Παιδίατρος
 • Νέο Ηράκλειο
Νέο Ηράκλειο
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει παρακολούθηση και κλινική εξέταση βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων, εμβολιασμό, συνταγογράφηση και οδηγίες) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ξενοφόντε Κώστας - Πέτρος, είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο. Έχει εργαστεί ως παιδίατρος σε Πανεπιστημιακή Κλινική το 1996. Επιπλέον έχει εργαστεί ως παιδίατρος στο ΙΑΣΩ από το 2008. Ο γιατρός αναλαμβάνει την κλινική εξέταση βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων, καθώς και εμβολιασμούς. Συνταγογραφεί και δίνει οδηγίες προς τους γονείς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:30

Παπακωνσταντίνου Δέσποινα

 • Παιδίατρος
 • Βάρη
Βάρη
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, εμβολιασμό, συνταγογράφηση, συμβουλευτική θηλασμού και διατροφής) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αλλεργίας Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική Οδηγίες Θηλασμού

Η Παπακωνσταντίνου Δέσποινα είναι Παιδίατρος, με ιδιωτικό ιατρείο στη Βάρη. Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και παράλληλα, διατελεί Επιμελήτρια στην Παιδιατρική κλινική και εξωτερικά ιατρεία στο Ιασώ Παίδων. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και στην Ά Πανεπιστημιακή Κλινική ΕΚΠΑ Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία". Διαθέτει πολυετή εμπειρία και κατάρτιση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS Trust), καθώς έχει εργαστεί στο Leeds Children’s Hospital και σε άλλες κλινικές. Έχει συμμετάσχει ως Διδάσκουσα στο εκπαιδευτικό ενδοτμηματικό πρόγραμμα ειδικευομένων του Leeds Teaching Hospital, NHS Trust. Τέλος, έχει σπουδαίο ερευνητικό υπόβαθρο με πληθώρα δημοσιεύσεων και έχει παρακολουθήσει πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Dr. Λουτρούκη Αικατερίνη

 • Παιδίατρος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Λουτρούκη Αικατερίνη είναι Παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Λειψίας Γερμανίας και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Βέρνης Ελβετίας. Απέκτησε επαγγελματική εμπειρία δουλεύοντας σε νοσοκομεία της Γερμανίας τα τελευταία 18 χρόνια. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στη νεογνολογία και στην υπερηχογραφία και εξειδικεύτηκε στην παιδοουρολογία και την παιδογαστρεντερολογία στην κλινική DKD στο Wiesbaden. Τέλος, έχει διατελέσει υπεύθυνη του τμήματος Νεφρολογίας και Ουρολογίας Παίδων της DKD Wiesbaden.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 16:30

Καραβίτης Παναγιώτης

 • Παιδίατρος
 • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, αναπτυξιακό έλεγχο, εμβολιασμό και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού Αντιμετώπιση αλλεργίας Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική

Ο Καραβίτης Παναγιώτης είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό του ιατρείο στο κέντρο του Περιστερίου. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης με βαθμό Αριστα. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" καθώς και στη Χειρουργική επι διετία στο 401 ΓΣΝ. Έχει λάβει Εκπαίδευση στα Τμήματα Παιδοαλλεργιολογίας, Παιδοπνευμονολογίας, Νεογνολογίας, Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Αναπτυξιακής Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Παράλληλα με το ιδιωτικό ιατρείο, παρείχε παιδιατρικές υπηρεσίες στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας και ΙΚΑ Περιστερίου. Επίσης, συνεργάζεται με παιδικούς σταθμούς, ορφανοτροφεία και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Ο παιδίατρος συμμετέχει ενεργά και σταθερά σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Το παιδιατρικό ιατρείο του είναι χώρος ιδιαίτερα ζεστός και όμορφα διακοσμημένος. Προσφέρει άνεση σε συνδυασμό με τη φιλική ατμόσφαιρα και τις άριστες συνθήκες υγιεινής που απαιτούνται για κάθε σύγχρονο ιατρικό χώρο. Αποτελείται από τον χώρο υποδοχής των επισκεπτών και τη γραμματεία, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμονής για παιδιά και γονείς καθώς και το πλήρες εξοπλισμένο εξεταστήριο. Παρέχονται: Δωρεάν προγεννητική ενημέρωση στους μελλοντικούς γονείς για θέματα που αφορούν θηλασμό, διατροφή, περιποίηση νεογνού κλπ. Συμβουλευτική μητρικού θηλασμού με αναλυτικές οδηγίες καθ' όλη τη διάρκεια του θηλασμού και παροχή έντυπου υλικού. Επίλυση προβλημάτων γαλουχίας. Πλήρης κλινική εξέταση. Έλεγχος και παρακολούθηση της αύξησης της ανάπτυξης του βρέφους/νηπίου/εφήβου. Εμβολιασμοί, δοκιμασία φυματίνης (Mantoux test), strep test, test γρίπης. Διάγνωση και αντιμετώπιση ασθενειών καθώς και οδηγίες πρόληψης των λοιμώξεων. Χορήγηση ιατρικών βεβαιώσεων. Συμβουλευτική υποστήριξη σε προβλήματα συμπεριφοράς, αναπτυξιακές διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες, προβλήματα διατροφής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Σπανός Ιωάννης

 • Παιδίατρος
 • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σπανός Ιωάννης είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Μόντενα στην Ιταλία και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στο Γενικό Νοσοκομείο “Ασκληπιείο Βούλας” και στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού". Στα πλαίσια της ειδικότητάς του, έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στο Ιατρείο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας και στο Νεογνολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου – Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου». Τέλος, συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Καψάλη Αργυρώ

 • Παιδίατρος
 • Ίλιον
Ίλιον
Οδηγίες διατροφής Οδηγίες Θηλασμού

Η Καψάλη Αργυρώ είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό Ιατρείο στο Ίλιον. Για την γιατρό, το να παρακολουθεί ένα παιδί, σημαίνει ότι φροντίζεί εξ’ ολοκλήρου την σωματική και ψυχική υγεία αυτού. Ο σκοπός της είναι να βοηθήσει την οικογένεια να μεγαλώσει έναν σωματικά και ψυχικά υγιή ενήλικα. Η διατροφή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό όπλο στην επιτυχία του σκοπού αυτού. Στο ιατρείο λοιπόν ενισχύεται και στηρίζεται ο θηλασμός. Στη συνέχεια δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή και υγιεινή διατροφή ανάλογα με την ηλικία, ενημερώνοντας τους γονείς προφορικά, με έντυπα και με newsletters. Άλλα σημαντικά όπλα στην επιτυχία του σκοπού αυτού είναι η πρόληψη, ο σωστός προγραμματισμός των εμβολιασμών και η διενέργεια αυτών. Επίσης, η ελαχιστοποίηση της χρήσης φαρμάκων και κυρίως αντιβιοτικών, δίνοντας λύσεις, οι οποίες δεν επιβαρύνουν την οικογένεια και κυρίως τον οργανισμό του παιδιού (π.χ. παραπομπή στο νοσοκομείο, ή εύκολη χρήση αντιβιοτικών). Αυτό βεβαίως σημαίνει αυξημένη ενασχόληση κατά την επίσκεψη και συχνή, ίσως και καθημερινή επικοινωνία με την οικογένεια, μέχρι την αποθεραπεία του παιδιού. Για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρακολούθηση των παιδιών, διατηρείται πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο, όπου εκτός από την παρακολούθηση συμπεριλαμβάνονται οι εμβολιασμοί και οι εξετάσεις των παιδιών. Το αρχείο αυτό είναι διαθέσιμο στους γονείς, ανά πάσα στιγμή. Η γιατρός πιστεύει πως η ενημέρωση των γονέων πρέπει να είναι πλήρης και αναλυτική, τόσο για την ανάπτυξη και εξέλιξη του παιδιού τους, όσο και για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει σε περίπτωση ασθενείας και την θεραπεία αυτής. Θέλει συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς σε κάθε περίπτωση. Στα πλαίσια της σωστής πρόληψης, είναι δική της ευθύνη η οργάνωση και παραπομπή του παιδιού σε ειδικό τμήμα όταν κριθεί αναγκαίο. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με ειδικούς που έχει επιλέξει, όπως Παιδοκαρδιολόγους, Παιδοδερματολόγους, Παιδοορθοπεδικούς κ.α. Επίσης, συνεργάζεται με ειδικά τμήματα μεγάλων Νοσοκομείων όπως το Τμήμα Παχυσαρκίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Τμήμα Υπερλιπιδαιμίας Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», κ.α. Αντιλαμβάνοντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας (έλλειψη χρόνου, οικονομικά προβλήματα, κ.λ.π.) είναι πάντοτε διαθέσιμη να επιλύσει μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια με το παιδί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Καραμπερόπουλος Δημήτριος

 • Παιδίατρος
 • Κηφισιά
Κηφισιά
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Καραμπερόπουλος Δημήτριος είναι παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ της Ιστορίας του ίδιου πανεπιστημίου. O γιατρός είναι ιδρυτής της Ελληνικής Εταιρείας Ιστορίας της Παιδιατρικής και έχει πολυετή εμπειρία. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00