23

Παιδίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, 'Ελεγχος μεταβολισμού, Αναπτυξιολογική αξιολόγηση, Αντιμετώπιση αλλεργίας, Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία, Αντιμετώπιση ασθενειών, Αντιμετώπιση άσθματος, Αντιμετώπιση ατοπικής δερματίτιδας, Αντιμετώπιση εκζέματος, Αντιμετώπιση ίκτερου
Σχετικές ειδικότητες
Παιδοδοντίατροι, Παιδοενδοκρινολόγοι, Παιδοχειρουργοί, Παιδο-ΩΡΛ

Ευθυμίου Θεοδώρα
Παιδίατρος

  • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Ευθυμίου Θεοδώρα είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε την ειδικότητά της στην Β' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβε εξειδίκευση σε τμήματα όπως το Παιδοκαρδιολογικό, Παιδοαλλεργικό, Παιδοψυχιατρικό, Παιδοενδοκρινολογικό, καθώς και στο Λοιμωδών. Έχει διατελέσει Επιστημονικά Υπεύθυνη του Παιδιατρικού Τμήματος του Πολυιατρείου MEDICA στον Άγιο Στέφανο, ενεργό μέλος των γιατρών της HOMED και των γιατρών του paidy.gr. Επιπλέον, είναι μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Συμμετέχει ενεργά σε παιδιατρικά συνέδρια και παρακολουθεί την παγκόσμια βιβλιογραφία με στόχο την υπεύθυνη και έγκυρη παροχή υπηρεσιών για την υγεία και τη σωστή ανάπτυξη του νεογνού, του βρέφους, του νηπίου, του παιδιού και του εφήβου. Στον κατάλληλα διαμόρφωμένο και ευχάριστο χώρο του ιατρείου, αναλαμβάνει την παρακολούθηση βρεφών εως και την ηλικία των 18 ετών, ενώ η πολυετής εμπειρία της ως Παιδιάτρου SOS της δίνει την δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες της κατ' οίκον, ώστε το παιδί να αισθάνεται ασφάλεια και άνεση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:00

Καραβίτης Παναγιώτης
Παιδίατρος

  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, αναπτυξιακό έλεγχο, εμβολιασμό και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού Αντιμετώπιση αλλεργίας Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική

Ο Καραβίτης Παναγιώτης είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό του ιατρείο στο κέντρο του Περιστερίου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετά από διετή εκπαίδευση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, έλαβε ειδίκευση στη Χειρουργική. Επίσης, απέκτησε τίτλο ειδικότητας στην Παιδιατρική, στην Α' Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", όπου εκπαιδεύτηκε, επίσης, στα τμήματα Παιδοπνευμονολογίας, Νεογνολογίας, Παιδοαλλεργιολογίας, Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, καθώς και την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο γιατρός παρείχε παιδιατρικές υπηρεσίες σε δημόσια Κέντρα Υγείας και μέχρι σήμερα διατηρεί συνεργασίες με διάφορα ιδρύματα φροντίδας παιδιών, όπως ορφανοτροφεία και παιδικοί σταθμοί. Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης του κι ενημέρωσης πάνω στις εξελίξεις του τομέα του, παρακολουθεί πλήθος ελληνικών και ξένων συνεδρίων. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο και ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Παιδιατρικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Σύρμου Αρετή
Παιδίατρος

  • Μεταμόρφωση
Μεταμόρφωση
Συμβουλευτική θηλασμού

Η Σύρμου Αρετή είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Μεταμόρφωση Αττικής. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστημίο Θεσσαλονίκης κι απέκτησε τίτλο ειδικότητας Παιδιατρικής, στην Β' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού". Έχει μετεκπαιδευτεί στην έγκαιρη ανίχνευση διαταραχών αυτιστικού φάσματος έχοντας πιστοποιητικό επάρκειας στην Αναπτυξιακή δοκιμασία επικοινωνίας "Παις", κι έπειτα από το Σεμινάριο Ανανηπτών της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, έλαβε ένα ακόμα πιστοποιητικό εκπαίδευσης. Επίσης η ιατρός έχει παρακολουθήσει σημαντικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με τον Μητρικό Θηλασμό, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν", καθώς και στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική "Ρέα". Έχει διατέλεσει εφημερεύουσα ιατρός στην Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη και υπήρξε Επιμελήτρια στο Παιδιατρικό τμήμα της Ευρωκλινικής Παίδων και στο Μαιευτήριο "Λητώ". Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, είναι εξωτερικός συνεργάτης διαφόρων θεραπευτικών ομίλων. Επιπρόσθετα, έχει στο ενεργητικό της πληθώρα συμμετοχών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά. Τέλος, συμμετείχε στη συγγραφή βιβλίων, κι έχει αποσπάσει βραβεία από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Σακελλαρίου Αλέξανδρος
Παιδίατρος

  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σακελλαρίου Αλέξανδρος είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στην Παιδιατρική και Υποψήφιος Διδάκτωρ του ίδιου Πανεπιστημίου. Έλαβε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στην Α' Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού", και εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική Αλλεργιολογία στο St. Mary's Hospital του Imperial College του Λονδίνου και στη Νεογνολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου". Ο γιατρός διαθέτει πλούσιο συγγραφικό έργο και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, της European Academy of Allergy and Clinical Immunology, της European Respiratory Society και της European Academy of Pediatrics. Στο ιατρείο παρέχεται συμβουλευτική για τη διατροφή και το ρόλο της στις πρώτες 1000 ημέρες (από τη σύλληψη μέχρι το 2ο έτος του παιδιού), καθώς και συμβουλευτική γονέων-παιδιών σχετικά με τη διατροφή, την ανοσοποίηση και προβλήματα συμπεριφοράς εντός ή εκτός σχολείου. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την παρακολούθηση παιδιών από τη νεογνική μέχρι την εφηβική ηλικία, καθώς και για τη διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε παιδιατρικής πάθησης και επείγοντος περιστατικού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 21:30

Νικολαΐδου Φωφώ
Παιδίατρος

  • Αργυρούπολη
Αργυρούπολη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Νικολαΐδου Φωφώ είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικής και Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πάβιας, στην Ιταλία, όπου και έκανε μέρος της πρακτικής της άσκησης, στην Χειρουργική και Παθολογική Κλινική "Policlinico San Matteo" του Πανεπιστημίου, καθώς και σε ιατρείο γενικού ιατρού συμβεβλημένου με το Ιταλικό Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στην Β' Παιδιατρική κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαι΅ας Κυριακού", καθώς και στο τμήμα Νεογνολογίας της Β' Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Μητρικό Θηλασμό, κατέχοντας πληθώρα πιστοποιήσεων από το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, την Γ' Παιδιατρική και Γ' Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου" κι από το Lactaton Education Resources στην "Επικοινωνία στο Μητρικό Θηλασμό". Επίσης η ιατρός κατέχει πιστοποιήσεις στην Ανάνηψη Νεογνού, την Επείγουσα Υποστήριξη της Ζωής , την Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS), καθώς και στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής στα Παιδιά (EPLS provider). Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισής της, παρακολουθεί επιστημονικά συνέδρια. Τέλος, ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο της είναι η παρακολούθηση της υγείας νεογνών, παιδιών και εφήβων, εμβολιασμοί, προγεννητική συμβουλευτική, καθώς και συμβουλευτική και οδηγίες θηλασμού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Ζούβελου Βασιλική MD, PhD, MSc
Παιδίατρος, Παιδονευρολόγος

  • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη

Η Ζούβελου Βασιλική είναι Παιδίατρος-Παιδονευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία στο τομέα των νευρολογικών και γονιδιακών ασθενειών. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης της εργάστηκε σε πολλά γνωστά δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία όπως το Παίδων Αγία Σοφία , Παιδιατρικό Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου, αλλά και σε ερευνητικά ιδρύματα όπως Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών "Αλέξανδρος Φλέμινγκ". Έχει μετεκπαιδευτεί πάνω στην νευροφυσιολογία και έχει λάβει υποτροφία για την μετεκπαίδευση της στην μοριακή ιατρική. Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Για το ερευνητικό της έργο τιμήθηκε το 2007 με το "Βραβείο Νέου Ερευνητή" στο 6th International Conference on BMPs ενώ το 2009 συμμετείχε και διακρίθηκε σε έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Παράλληλα, έχει δημοσιεύσει πολλά επιστημονικά άρθρα σε αναγνωρισμένα έντυπα του ιατρικού κλάδου, όπως το International Journal of Developmental Biology. Στο πλήρως εξοπλισμένο παιδιατρικό ιατρείο της, προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση και αντιμετώπιση σε θέματα παιδιατρικών και παιδονευρολογικών παθήσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:00

Παπαγεωργίου Γεωργία
Παιδίατρος

  • Νέο Ψυχικό
Νέο Ψυχικό

Η Παπαγεωργίου Γεωργία είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό. Αποφοίτησε το 2003 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα παιδιατρικής στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης το 2012 και μεταπτυχιακό παιδιατρικής στην κλινική πράξη και έρευνα στο πανεπιστήμιο Αθήνας και είναι θεράπουσα ιατρός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Ζαΐρη Μαρία
Παιδίατρος

  • Βούλα
Βούλα
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, εμβολιασμό και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

H Ζαΐρη Μαρία είναι Παιδίατρος με το ιδιωτικό της ιατρείο στη Βούλα. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στην Β' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐας Κυριακού" καθώς και σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου, από όπου και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας και πολύτιμη εμπειρία. Ως Ειδικευόμενη Παιδοχειρουργικής εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Royal Alexandra Children’s Hospital, στο Νοσοκομείο Royal Manchester Children’s Hospital του Manchester ως Ειδικευόμενη Παιδιατρικής Πλαστικής Χειρουργικής και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Southampton General Hospital του Southampton ως Ειδικευόμενη Παιδιατρικής Καρδιολογίας. Εκπαιδεύτηκε στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής του Παιδιού και του ενήλικα και στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του General Medical Council, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής της παρακολουθεί πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων. Στο ιατρείο της, αναλαμβάνει την παρακολούθηση παιδιών και εφήβων, εμβολιασμούς, αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών καθώς και προγεννητική συμβουλευτική. Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της παιδιατρικής, καθώς και των προβλημάτων υγείας που προκύπτουν κατά την εφηβεία, εξατομικευμένες στο κάθε παιδί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Ζαφείρης Παναγιώτης
Παιδίατρος

  • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ζαφείρης Παναγιώτης είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα και έλαβε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Επίσης, παρακολούθησε το ειδικό τμήμα λοιμωδών νοσημάτων "Μακκά" στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Εξειδικεύτηκε στο Παιδοδερματολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός και στο Νεογνολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Αλεξάνδρα. Λαμβάνει συνεχώς επιστημονική ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της Παιδιατρικής, συμμετέχοντας σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, εργάζεται ως Επιμελητής Α' στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Με πολυετή νοσοκομειακή εμπειρία αναλαμβάνει την υγεία των παιδιών και λύνει κάθε απορία σχετικά με οποιοδήποτε ιατρικό θέμα προκύψει. Η αμεσότητα και η διάθεσή του να δώσει απαντήσεις με απλά και κατανοητά λόγια, βοηθάει ώστε να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις σχετικά με την παιδική φροντίδα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Γκούμα Βικτώρια
Παιδίατρος

  • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει τον εμβολιασμό) υπόλοιπες υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική

Η Γκούμα Βικτώρια είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη θητεία της ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Καλλιθέας του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας. Εν συνεχεία, υπήρξε ειδικευόμενη στις Παιδιατρικές Κλινικές διαφόρων Μονάδων Υγείας, όπως του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, καθώς στην Πανεπιστημιακή Παιδοχειρουργική Κλινική Lausanne και τη Γηριατρική Κλινική του Νοσοκομείου Martigny στην Ελβετία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε εκπαίδευση, μέσα από το πρόγραμμα Erasmus, στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Cochin στη Γαλλία. Επιπλέον, η ιατρός έχει παρακολουθήσει ειδικά προγράμματα Υποστήριξης Ζωής (Neonatal Life Support - NLS και Pediatric Advanced Life Support- PALS). Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, είναι Επιμελήτρια της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, καθώς επίσης και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Η γιατρός αναλαμβάνει την κλινική εξέταση βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων, καθώς και εμβολιασμούς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00