27

Παιδίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Παιδίατροι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Ειδικοί για Αντιμετώπιση ουρολοίμωξης

Βρείτε εξειδικευμένο Παιδίατρο για Αντιμετώπιση ουρολοίμωξης και κλείστε ραντεβού άμεσα και δωρεάν.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, 'Ελεγχος μεταβολισμού, Αναπτυξιακές διαταραχές, Αναπτυξιολογική αξιολόγηση, Αντιμετώπιση αλλεργίας, Αντιμετώπιση αλλεργίας με ανοσοθεραπεία, Αντιμετώπιση ασθενειών, Αντιμετώπιση άσθματος, Αντιμετώπιση ατοπικής δερματίτιδας, Αντιμετώπιση εκζέματος, Αντιμετώπιση ίκτερου, Αντιμετώπιση ιλαράς, Αντιμετώπιση ίωσης γρίπης και κρυολογήματος, Αντιμετώπιση λοιμώξεων, Αντιμετώπιση ουρολοίμωξης, Αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση πρώιμης ή καθυστερημένης ήβης, Βεβαίωση υγείας, Διατομή χαλινού γλώσσας, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Δοκιμασία Mantoux, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έλεγχος αναπνοής - σπιρομέτρηση, Έλεγχος αντισωμάτων για Covid - 19, Έλεγχος άσθματος, Εμβολιασμός, Εμβόλιο γρίπης, Επίσκεψη νεογέννητου, Εφηβική ιατρική, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση εμβολίου γρίπης, Ιατρική βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες- αποκλεισμός συμπτωμάτων COVID-19, Οδηγίες διατροφής, Οδηγίες Θηλασμού, Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική, Παρακολούθηση παιδιού και εφήβου, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Προγεννητική συμβουλευτική, Προγραμματισμός και διενέργεια εμβολιασμών, Προετοιμασία και ενημέρωση εγκύου, Προληπτικοί έλεγχοι, Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική θηλασμού, Σύνδρομο Long Covid , Σωματική ανάπτυξη, Τεστ Αντιγόνου για Covid - 19 (rapid test), Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπέρηχος, Ψυχική ανάπτυξη
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Παιδίατροι στη Θεσσαλονίκη, Παιδίατροι στο Χαλάνδρι, Παιδίατροι στην Αργυρούπολη, Παιδίατροι στη Γλυφάδα, Παιδίατροι στο Περιστέρι, Παιδίατροι στο Νέο Ηράκλειο, Παιδίατροι στην Κάτω Τούμπα
Σχετικές ειδικότητες
Παιδοδιαβητολόγοι, Παιδοδοντίατροι, Παιδοενδοκρινολόγοι, Παιδοχειρουργοί, Παιδο-ΩΡΛ
Νέο Ηράκλειο, Μενελάου 62 & Ιφιγενείας
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει παρακολούθηση και κλινική εξέταση βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων, εμβολιασμό, συνταγογράφηση και οδηγίες) υπηρεσίες

Ο Ξενοφόντε Κώστας - Πέτρος, είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο. Έχει εργαστεί ως παιδίατρος σε Πανεπιστημιακή Κλινική το 1996. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως παιδίατρος στο Ιασώ από το 2008. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει την κλινική εξέταση βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων, καθώς και εμβολιασμούς ενώ συνταγογραφεί και δίνει οδηγίες προς τους γονείς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ίλιον, Ηρώς Κωνσταντοπούλου 46
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες
Οδηγίες διατροφής Οδηγίες Θηλασμού

Η Καψάλη Αργυρώ είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό Ιατρείο στο Ίλιον. Για την γιατρό, το να παρακολουθεί ένα παιδί, σημαίνει ότι φροντίζεί εξ’ ολοκλήρου την σωματική και ψυχική υγεία αυτού. Ο σκοπός της είναι να βοηθήσει την οικογένεια να μεγαλώσει έναν σωματικά και ψυχικά υγιή ενήλικα. Η διατροφή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό όπλο στην επιτυχία του σκοπού αυτού. Στο ιατρείο λοιπόν ενισχύεται και στηρίζεται ο θηλασμός. Στη συνέχεια δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή και υγιεινή διατροφή ανάλογα με την ηλικία, ενημερώνοντας τους γονείς προφορικά, με έντυπα και με newsletters. Άλλα σημαντικά όπλα στην επιτυχία του σκοπού αυτού είναι η πρόληψη, ο σωστός προγραμματισμός των εμβολιασμών και η διενέργεια αυτών. Επίσης, η ελαχιστοποίηση της χρήσης φαρμάκων και κυρίως αντιβιοτικών, δίνοντας λύσεις, οι οποίες δεν επιβαρύνουν την οικογένεια και κυρίως τον οργανισμό του παιδιού (π.χ. παραπομπή στο νοσοκομείο, ή εύκολη χρήση αντιβιοτικών). Αυτό βεβαίως σημαίνει αυξημένη ενασχόληση κατά την επίσκεψη και συχνή, ίσως και καθημερινή επικοινωνία με την οικογένεια, μέχρι την αποθεραπεία του παιδιού. Για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρακολούθηση των παιδιών, διατηρείται πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο, όπου εκτός από την παρακολούθηση συμπεριλαμβάνονται οι εμβολιασμοί και οι εξετάσεις των παιδιών. Το αρχείο αυτό είναι διαθέσιμο στους γονείς, ανά πάσα στιγμή. Η γιατρός πιστεύει πως η ενημέρωση των γονέων πρέπει να είναι πλήρης και αναλυτική, τόσο για την ανάπτυξη και εξέλιξη του παιδιού τους, όσο και για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει σε περίπτωση ασθενείας και την θεραπεία αυτής. Θέλει συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς σε κάθε περίπτωση. Στα πλαίσια της σωστής πρόληψης, είναι δική της ευθύνη η οργάνωση και παραπομπή του παιδιού σε ειδικό τμήμα όταν κριθεί αναγκαίο. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με ειδικούς που έχει επιλέξει, όπως Παιδοκαρδιολόγους, Παιδοδερματολόγους, Παιδοορθοπεδικούς κ.α. Επίσης, συνεργάζεται με ειδικά τμήματα μεγάλων Νοσοκομείων όπως το Τμήμα Παχυσαρκίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Τμήμα Υπερλιπιδαιμίας Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», κ.α. Αντιλαμβάνοντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας (έλλειψη χρόνου, οικονομικά προβλήματα, κ.λ.π.) είναι πάντοτε διαθέσιμη να επιλύσει μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια με το παιδί.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κερατσίνι, Μαγνησίας 7
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού

Ο Μιχαλόπουλος Χαράλαμπος είναι Παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κερατσίνι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 1999 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Επιστημών Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα "Εφαρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή – Κλινική Διατροφή". Διατελεί Επιμελητής Α' στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών και συνεργάζεται με την Βιοϊατρική. Ειδικεύτηκε στη Παιδιατρική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, "Άγιος Παντελεήμων". Το ιατρείο διαθέτει ξεχωριστό χώρο αναμονής, ειδικά διαμορφωμένο για να προσφέρει άνεση, τόσο στο γονέα όσο και στο παιδί και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να νιώθετε ασφαλείς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Λεωφόρος Ποσειδώνος 85
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Ζαφείρης Παναγιώτης είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα και έλαβε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Επίσης, παρακολούθησε το ειδικό τμήμα λοιμωδών νοσημάτων "Μακκά" στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Εξειδικεύτηκε στο Παιδοδερματολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός και στο Νεογνολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Αλεξάνδρα. Λαμβάνει συνεχώς επιστημονική ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της Παιδιατρικής, συμμετέχοντας σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, εργάζεται ως Επιμελητής Α' στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Με πολυετή νοσοκομειακή εμπειρία αναλαμβάνει την υγεία των παιδιών και λύνει κάθε απορία σχετικά με οποιοδήποτε ιατρικό θέμα προκύψει. Η αμεσότητα και η διάθεσή του να δώσει απαντήσεις με απλά και κατανοητά λόγια, βοηθάει ώστε να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις σχετικά με την παιδική φροντίδα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Μιλτιάδου 3
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Καραμπερόπουλος Δημήτριος είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ανακηρύχθηκε με άριστα Διδάκτωρ της Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, για την πολυσέλιδη εμπεριστατωμένη μελέτη, η οποία αναφέρεται στα έντυπα ελληνικά ιατρικά βιβλία της προεπαναστατικής εποχής. O γιατρός είναι ιδρυτής της Ελληνικής Εταιρείας Ιστορίας της Παιδιατρικής και έχει πολυετή εμπειρία. Είναι μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ιστορίας, Κοινωνιολογίας και Φιλοσοφίας των Ιατρικών Επιστημών, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Ιδρυτικό Μέλος της Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια. Ο γιατρός έχει ενεργό συμμετοχή σε πληθώρα συνεδρίων, διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κάτω Τούμπα, Ανατολικής Θράκης 68
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

Η Κουτσονικολή Άρτεμις είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος και Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι, επίσης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στην Παιδιατρική Κλινική και Νεογνολογική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης "Λοιμωδών". Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής της, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων. Η γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες με αφοσίωση στα παιδιά. Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο της, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την παρακολούθηση παιδιών από τη νεογνική μέχρι και την εφηβική ηλικία με στόχο τη διάγνωση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση κάθε παιδιατρικής πάθησης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μεταμόρφωση, Γεωργίου Παπανδρέου 54
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες
Συμβουλευτική θηλασμού

Η Σύρμου Αρετή είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Μεταμόρφωση Αττικής. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κι απέκτησε τίτλο ειδικότητας Παιδιατρικής, στην Β' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού". Έχει μετεκπαιδευτεί στην έγκαιρη ανίχνευση διαταραχών αυτιστικού φάσματος έχοντας πιστοποιητικό επάρκειας στην Αναπτυξιακή δοκιμασία επικοινωνίας "Παις", κι έπειτα από το Σεμινάριο Ανανηπτών της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, έλαβε ένα ακόμα πιστοποιητικό εκπαίδευσης. Επίσης, η ιατρός έχει παρακολουθήσει σημαντικά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με τον Μητρικό Θηλασμό, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν", καθώς και στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική "Ρέα". Έχει διατελέσει εφημερεύουσα ιατρός στην Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη και υπήρξε Επιμελήτρια στο Παιδιατρικό τμήμα της Ευρωκλινικής Παίδων και στο Μαιευτήριο "Λητώ". Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, είναι εξωτερικός συνεργάτης διαφόρων θεραπευτικών ομίλων. Επιπρόσθετα, έχει στο ενεργητικό της πληθώρα συμμετοχών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά. Τέλος, συμμετείχε στη συγγραφή βιβλίων, κι έχει αποσπάσει βραβεία από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Γρίβα 17 - 19
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει τον εμβολιασμό) υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική

Η Γκούμα Βικτώρια είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη θητεία της ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Καλλιθέας του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας. Εν συνεχεία, υπήρξε ειδικευόμενη στις Παιδιατρικές Κλινικές διαφόρων Μονάδων Υγείας, όπως του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, καθώς στην Πανεπιστημιακή Παιδοχειρουργική Κλινική Lausanne και τη Γηριατρική Κλινική του Νοσοκομείου Martigny στην Ελβετία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε εκπαίδευση, μέσα από το πρόγραμμα Erasmus, στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Cochin στη Γαλλία. Επιπλέον, η ιατρός έχει παρακολουθήσει ειδικά προγράμματα Υποστήριξης Ζωής (Neonatal Life Support - NLS και Pediatric Advanced Life Support- PALS). Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, είναι Επιμελήτρια της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, καθώς επίσης και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Η γιατρός αναλαμβάνει την κλινική εξέταση βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων, καθώς και εμβολιασμούς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περιστέρι, Χρυσοστόμου Σμύρνης 21
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, αναπτυξιακό έλεγχο, εμβολιασμό και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού Αντιμετώπιση αλλεργίας Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική

Ο Καραβίτης Παναγιώτης είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό του ιατρείο στο κέντρο του Περιστερίου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετά από διετή εκπαίδευση στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, έλαβε ειδίκευση στη Χειρουργική. Επίσης, απέκτησε τίτλο ειδικότητας στην Παιδιατρική, στην Α' Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", όπου εκπαιδεύτηκε, επίσης, στα τμήματα Παιδοπνευμονολογίας, Νεογνολογίας, Παιδοαλλεργιολογίας, Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, καθώς και την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο γιατρός παρείχε παιδιατρικές υπηρεσίες σε δημόσια Κέντρα Υγείας και μέχρι σήμερα διατηρεί συνεργασίες με διάφορα ιδρύματα φροντίδας παιδιών, όπως ορφανοτροφεία και παιδικοί σταθμοί. Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης του κι ενημέρωσης πάνω στις εξελίξεις του τομέα του, παρακολουθεί πλήθος ελληνικών και ξένων συνεδρίων. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο και ειδικά διαμορφωμένο για τα παιδιά, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Παιδιατρικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Πατριάρχου Διονυσίου Ε' 7
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει προληπτική παιδιατρική, βεβαιώσεις υγείας, αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων παθήσεων, εμβολιασμούς και εφηβική ιατρική) υπηρεσίες
Εφηβική ιατρική

Η Πλατή Χριστίνα είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έλαβε την ειδίκευσή της στην Παιδιατρική καθώς και στην Εφηβική Ιατρική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο CHUV της Λωζάνης, όπου και αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με αντικείμενο τις "Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Ιατρικής" του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο ιατρείο της, αναλαμβάνει την παρακολούθηση της σωματικής και ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης νεογνών, βρεφών, παιδιών και εφήβων, εμβολιασμούς, αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών καθώς και προγεννητική συμβουλευτική. Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της παιδιατρικής, καθώς και των προβλημάτων υγείας που προκύπτουν κατά την εφηβεία, εξατομικευμένες στο κάθε παιδί.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παιανία, Ιωάννου Μεταξά 6
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Οδηγίες Θηλασμού

Η Λουράκη Μάρα είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Παιανία. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου με αντικείμενο διατριβής, "Περιφερική νευροπάθεια σε παιδιά και εφήβους με ινσουλινοεξαρτώμενο σακχαρώδη διαβήτη".Το κλινικό μέρος της διατριβής εκπονήθηκε στο Ιατρείο Σακχαρώδη Διαβήτη της Β' Πανεπιστημιακής Κλινικής και το Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐας Κυριακού", σε συνεργασία με τη Μονάδα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη Α'. Έλαβε την ειδίκευσή της στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο Βούλας" και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐας Κυριακού". Είναι Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας (IBCLC) και πιστοποίηση στη διενέργεια της δοκιμασίας "Παίς", για την πρώιμη ανίχνευση διαταραχών αυτιστικού φάσματος, από τη Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β' Πανεπιστημιακής Κλινικής, του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐας Κυριακού". Επιπλέον, είναι κάτοχος επαίνου διακεκριμένης αναρτημένης ανακοίνωσης στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας, στη Θεσσαλονίκη για την εργασία με τίτλο: "Η συσχέτιση της διαβητικής νευροπάθειας με την παρουσία αυτοαντισωμάτων έναντι της αποκαρβοξυλάσης του γλουταμικού οξέος (anti-GAD 65) και του αντιγόνου των νησιδίων του παγκρέατος (anti-IA2) σε παιδιά και εφήβους με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 (ΣΔ1)". Στο ιατρείο εξυπηρετούνται τακτικά και έκτακτα περιστατικά που αφορούν νεογνά, βρέφη, παιδιά και εφήβους (ηλικίες 0 - 16 ετών). Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση και παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης νεογνού, συμβουλευτική μητρικού θηλασμού, παρακολούθηση ανάπτυξης, καθώς και εμβολιασμούς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βάρη, Λεωφόρος Βάρης - Κορωπίου 6
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, εμβολιασμό, συνταγογράφηση, συμβουλευτική θηλασμού και διατροφής) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αλλεργίας Παρακολούθηση ανάπτυξης νεογνού σωματική και ψυχοκινητική Οδηγίες Θηλασμού

Η Παπακωνσταντίνου Δέσποινα είναι Παιδίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Βάρη. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και εκπληρώνοντας την Υπηρεσία Υπαίθρου, ειδικεύτηκε ως Παιδίατρος στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και στην Α' Πανεπιστημιακή Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, έπειτα από την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα "Ο πολυμορφισμός του μετατρεπτικού ένζυμου της αγγειοτενσίνης και η σχέση του με τη λειτουργία των αναπνευστικών μυών σε νεογνά". Στη συνέχεια, και για επτά συναπτά έτη, υπήρξε Ιατρός σε διάφορες δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS trust), όπως η Παιδιατρική Κλινική των Barnet and Chase Farm Hospitals, η Εντατική Μονάδα Νεογνών του University College Hospital και η Παιδιατρική Κλινική του Leeds Children’s Hospital. Στο ίδιο νοσοκομείο, η γιατρός διατέλεσε επίσης, Επιμελήτρια της Παιδιατρικής Κλινικής και του Παιδοαλλεργιολογικού τμήματος. Από το 2020, παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, είναι Επιμελήτρια στην Παιδιατρική Κλινική και τα εξωτερικά ιατρεία του Ιασώ Παίδων. Αξίζει να σημειωθεί πως, η ιατρός Παπακωνσταντίνου διαθέτει σπουδαίο συγγραφικό έργο με πλήθος δημοσιεύσεων και είναι μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Παιδιάτρων Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Δολιανής 74
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Η Λουτρούκη Αικατερίνη είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λειψίας και ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στην Κλινική Παιδιατρικής και Νεογνολογίας της Κλινικής Ρουσελχάιμ (GPR - Klinikum Rüsselsheim). Εξειδικεύτηκε στην Παιδοουρολογία και την Παιδογαστρεντερολογία στην Διαγνωστική Κλινική Παίδων και Εφήβων στο Βισμπάντεν, όπου, εν συνεχεία, διετέλεσε Υπεύθυνη τμήματος Νεφρολογίας και Ουρολογίας Παίδων. Το 2020, εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα "H βία ως η πιο συνηθισμένη αιτία για στοματικούς και γναθοπροσωπικούς τραυματισμούς στους ασθενείς από χώρες με μέσο και χαμηλό εισόδημα", στο Τμήμα επειγόντων περιστατικών τραυματολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Βέρνης. Επίσης, είναι Γιατρός Τηλεϊατρικής στο Medgate Ελβετίας, στο τμήμα Παιδιατρικής και Γενικής Ιατρικής. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, ένα χώρο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, παρέχει εξατομικευμένη, ολιστική φροντίδα στα παιδιά, από τις πρώτες ώρες της ζωής τους με συμβουλευτική υποστήριξη για τους νέους γονείς με σύγχρονη και εξειδικευμένη παιδιατρική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Βασιλέως Γεωργίου 2
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες

Η Φουρλάνη Ελένη είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή στην Α' Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο "Οροεπιδημιολογική μελέτη ανοσίας έναντι διφθερίτιδας, τετάνου και κοκκύτη σε δείγμα ελληνικού πληθυσμού" και βαθμολογήθηκε με Άριστα. Σε ερευνητικό επίπεδο, η γιατρός απασχολήθηκε στο Τμήμα Λοιμώξεων της Α' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με διεξαγωγή εργαστηριακών εξετάσεων. Ειδικεύτηκε στην Α' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", και στο Παιδιατρικό Τμήμα, του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, στην ειδικότητα Παιδιατρικής. Διατελεί Επιστημονική Υπεύθυνη του Παίδων Μητέρα στα εξωτερικά ιατρεία και έχει συνεργαστεί με το Ιατρικό Αθηνών ως Εφημερεύουσα Παιδίατρος. Επιπρόσθετα, έχει στο ενεργητικό της πληθώρα συμμετοχών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά. Η γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες με αφοσίωση στα παιδιά. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο της είναι η παρακολούθηση της υγείας νεογνών, παιδιών και εφήβων, εμβολιασμοί, καθώς και συμβουλευτική και οδηγίες θηλασμού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ιωνία, Ηπείρου 1
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει kλινική εξέταση και συνταγογράφηση, το κόστος αφορά την επίσκεψη ενός παιδιού, για δύο παιδιά υπάρχει έκπτωση) υπηρεσίες
Συμβουλευτική θηλασμού

Η Καραλή Άινο Αμαρυλλίς είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε ως εκπαιδευόμενη ιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο North Karelia Central Hospital της Φινλανδίας. Στη συνέχεια, συμμετείχε στο κλινικό και ερευνητικό έργο της Γ' Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σωτηρία, ενώ παράλληλα εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ Σχολών Υγείας, όπου ασχολήθηκε με τη συγγραφή και παρουσίαση ιατρικών μαθημάτων. Έπειτα, ξεκίνησε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στη Νεογνολογική Κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου, στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων "Ανδρέας Συγγρός" και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν. Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητά της, εργάστηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, με ειδικό ενδιαφέρον και συμμετοχή στο έργο του Ιατρείου Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, και ακολούθως υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας. Επιπρόσθετα, έχει λάβει μέρος σε εκπαιδεύσεις για Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής στα Παιδιά (APLS) και για Υποστήριξη της Ζωής του Νεογνού (NLS), καθώς επίσης είναι κάτοχος πιστοποίησης συμβουλευτικής θηλασμού. Σήμερα, είναι επιστημονική υπεύθυνη στο κοινωνικό παιδιατρείο "Ο Καλός Σαμαρείτης", επιμελήτρια στο Νοσοκομείο Παίδων Ιασώ, στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών, και υπηρετεί ως παιδίατρος στα Παιδικά χωριά SOS, ενώ συνεργάζεται κατά καιρούς και με άλλες οργανώσεις που προωθούν την υγεία των παιδιών, ιδίως ευπαθών ομάδων. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισής της, παρακολουθεί τις εξελίξεις της παιδιατρικής επιστήμης, συμμετέχοντας σε συνέδρια και κάνοντας συνεχείς εκπαιδεύσεις σε αντικείμενα της ειδικότητάς της. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, ένα φιλόξενο και χαρούμενο χώρο, διαμορφωμένο με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών, προσφέρει παιδιατρικές υπηρεσίες από τη γέννηση μέχρι την εφηβική ηλικία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αργυρούπολη, Λεωφόρος Αργυρουπόλεως 28
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Νικολαΐδου Φωφώ είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικής και Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πάβιας, στην Ιταλία, όπου και έκανε μέρος της πρακτικής της άσκησης, στην Χειρουργική και Παθολογική Κλινική "Policlinico San Matteo" του Πανεπιστημίου, καθώς και σε ιατρείο γενικού ιατρού συμβεβλημένου με το Ιταλικό Εθνικό Σύστημα Υγείας. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στην Β' Παιδιατρική κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού", καθώς και στο τμήμα Νεογνολογίας της Β' Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Μητρικό Θηλασμό, κατέχοντας πληθώρα πιστοποιήσεων από το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού, την Γ' Παιδιατρική και Γ' Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου" κι από το Lactaton Education Resources στην "Επικοινωνία στο Μητρικό Θηλασμό". Επίσης η ιατρός κατέχει πιστοποιήσεις στην Ανάνηψη Νεογνού, την Επείγουσα Υποστήριξη της Ζωής, την Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS), καθώς και στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής στα Παιδιά (EPLS provider). Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισής της, παρακολουθεί επιστημονικά συνέδρια. Τέλος, ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο της είναι η παρακολούθηση της υγείας νεογνών, παιδιών και εφήβων, εμβολιασμοί, προγεννητική συμβουλευτική, καθώς και συμβουλευτική και οδηγίες θηλασμού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ψυχικό, Βασιλείου Φάβη 12
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

Η Παπαγεωργίου Γεωργία είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό. Αποφοίτησε το 2003 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα παιδιατρικής στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης το 2012 και μεταπτυχιακό παιδιατρικής στην κλινική πράξη και έρευνα στο πανεπιστήμιο Αθήνας και είναι θεράπουσα ιατρός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περιστέρι, Βασιλέως Αλεξάνδρου 14-20
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Σακελλαρίου Αλέξανδρος είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στην Παιδιατρική και Υποψήφιος Διδάκτωρ του ίδιου Πανεπιστημίου. Έλαβε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στην Α' Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐας Κυριακού", και εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική Αλλεργιολογία στο St. Mary's Hospital του Imperial College του Λονδίνου και στη Νεογνολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου". Ο γιατρός διαθέτει πλούσιο συγγραφικό έργο και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, της European Academy of Allergy and Clinical Immunology, της European Respiratory Society και της European Academy of Pediatrics. Στο ιατρείο παρέχεται συμβουλευτική για τη διατροφή και το ρόλο της στις πρώτες 1000 ημέρες (από τη σύλληψη μέχρι το 2ο έτος του παιδιού), καθώς και συμβουλευτική γονέων - παιδιών σχετικά με τη διατροφή, την ανοσοποίηση και προβλήματα συμπεριφοράς εντός ή εκτός σχολείου. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την παρακολούθηση παιδιών από τη νεογνική μέχρι την εφηβική ηλικία, καθώς και για τη διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε παιδιατρικής πάθησης και επείγοντος περιστατικού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Λαζαρίδη Σάββα 4
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Σπανός Ιωάννης είναι Παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μόντενα και του Ρέτζιο Εμίλια (Università degli Studi di Modena e Reggio Emilia) και εκπλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Θηρασίας και το Κέντρο Υγείας Θήρας. Στη συνέχεια, έκανε την ειδικότητα του στην Παιδιατρική στην Α' Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού" και στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο Βούλας", όπου έλαβε ειδική εκπαίδευση στο Ιατρείο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής. Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης του και ενημέρωσής πάνω στα θέματα της Παιδιατρικής, συμμετέχει ενεργά σε πληθώρα ελληνικών και διεθνών συνεδρίων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παλλήνη, Δερβενακίων 30
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, θεραπευτικό πλάνο) υπηρεσίες
Επίσκεψη νεογέννητου Συμβουλευτική θηλασμού Παρακολούθηση παιδιού και εφήβου

Η Συρίμη Ναταλία είναι Παιδίατρος, Στρατιωτικός Ιατρός με ιδιωτικό ιατρείο στην Παλλήνη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό Άριστα. Επιπλέον, την ίδια χρονιά αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων με την τιμητική ιδιότητα του Αρχηγού Σχολής βάσει πανεπιστημιακών και στρατιωτικών επιδόσεων. Aπέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην Παιδιατρική, την οποία πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", στην Α' Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου όπου εργάστηκε για 4 έτη. Συγκεκριμένα εργάστηκε ως Κλινικός συνεργάτης στη νεογνολογία στο Νοσοκομείο Southmead Hospital στην Αγγλία όπου εκπαιδεύτηκε στη Νεογνολογία και ως Ανώτερος κλινικός συνεργάτης στην Παιδιατρική και Νεογνολογία στο Νοσοκομείο Great Western Hospital στην Αγγλία (Παιδιατρική Κλινική, Παιδιατρικά Επείγοντα, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, Τοκετούς, Μαιευτήριο). Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Παιδιατρική Λοιμωξιολογία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικών Λοιμώξεων και έχει έντονο κλινικό και ερευνητικό ενδιαφέρον για την Παιδιατρική Λοιμωξιολογία. Έχει εκπονήσει δημοσιεύσεις σε έγκυρα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει με πολυάριθμες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει βραβευθεί για τις εργασίες της. Επιπρόσθετα, έχει συμμετάσχει σε κλινικές μελέτες και έχει πραγματοποιήσει Quality Improvement Projects, και Audit για βελτίωση παροχής υπηρεσιών υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, είναι επιμελήτρια Παιδιατρικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας καθώς και μέλος του Τμήματος Ενδοσοκομειακών Λοιμώξεων του νοσοκομείου με ενεργό ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας COVID-19. Στο ιδιωτικό της ιατρείο δέχεται με ευαισθησία και σοβαρότητα τους μικρούς της ασθενείς και παρακολουθεί τα πρώτα τους βήματα στη ζωή δίνοντας σημασία στον μητρικό θηλασμό, τη σωστή διατροφή και την πρόληψη. Σε έναν άρτια εξοπλισμένο και φιλικό για τα παιδιά και τους γονείς χώρο, αντιμετωπίζει τακτικά και επείγοντα παιδιατρικά περιστατικά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα