1

Παιδοδιαβητολόγος

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοδιαβητολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοδιαβητολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοδιαβητολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Παιδοδιαβητολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοδιαβητολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, 'Ελεγχος μεταβολισμού, Αντιμετώπιση δυσλιπιδαιμίας, Αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση σακχαρώδους διαβήτη, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη, Εφηβική ενδοκρινολογία, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ρύθμιση σακχαρώδη διαβήτη, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Παιδοδιαβητολόγοι στην Κηφισιά
Σχετικές ειδικότητες
Διαβητολόγοι, Παιδίατροι
Κηφισιά, Γρηγορίου Λαμπράκη 4
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και επανεξέταση) υπηρεσίες

Η Πατηνιώτη Ιωάννα είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος ενηλίκων και παίδων, με ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία - Κλινική Διατροφή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Γ' Παθολογική Ογκολογική Κλινική του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι, όπου παρέμεινε ως Επιστημονική Συνεργάτης σε συνεργασία με την Ελληνική Συνεργαζόμενη Ογκολογική Ομάδα (HeCOG). Επιπλέον, ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών και στο Ενδοκρινολογικό, Διαβητολογικό Κέντρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου συμμετείχε ενεργά στο ιατρείο κακοήθων νεοπλασμάτων θυρεοειδούς, αλλά και στο ιατρείο Σακχαρώδους Διαβήτη Κύησης, απ' όπου αποκόμισε σημαντική εμπειρία. Έχει λάβει μέρος σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως συγγραφέας επιστημονικών εργασιών και έχει συμμετάσχει σε διεθνείς και ελληνικές πολυκεντρικές κλινικές μελέτες και μελέτες παρατήρησης ως συντονιστής και συνερευνητής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα