4

Παιδοχειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοχειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοχειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοχειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδοχειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοχειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Θωρακοσκοπική χειρουργική, Λαπαροσκοπική χειρουργική, Νεογνική χειρουργική, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Προγεννητική συμβουλευτική, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Σχετικές ειδικότητες
Αναισθησιολόγοι, Γενικοί Χειρουργοί, Παιδίατροι

Καμπούρογλου Γεώργιος
Παιδοχειρουργός

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Λαπαροσκοπική χειρουργική Νεογνική χειρουργική

Ο Καμπούρογλου Γεώργιος είναι Παιδοχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι Διδάκτωρ και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Χειρουργική Ανατομία. Παράλληλα με την εκπαίδευσή του στην Χειρουργική Παίδων, εργάστηκε στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Γενεύσης, Γιούρα και Νιόν στην Ελβετία. Έχει εξειδικευθεί στη Λαπαροσκοπική, Διαδερμική και Ελάχιστα επεμβατική Χειρουργική στην Ελβετία (Γενεύη, Davos), στο IRCAD - Στρασβούργο, όπως και στις ενδοσκοπήσεις του πεπτικού στο Νοσοκομείο "Η Αγία Σοφία" και στο IRCAD. Κατά την εκπαίδευσή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης, ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με την Παιδοουρολογία και τη Χειρουργική Ήπατος και Χοληφόρων στα παιδιά. Ο γιατρός, είναι ένας επιστήμων παραγωγικός με πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο και μετράει πληθώρα συμμετοχών σε διεθνείς και ελληνικές δημοσιεύσεις και κεφάλαια επιστημονικών συγγραμμάτων. Επίσης, συμμετέχει ενεργά με ανακοινώσεις και ομιλίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, κι όντας πολυπράγμων είναι κριτής διεθνών επιστημονικών περιοδικών και διδάσκει μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Είναι Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών και έχει πραγματοποιήσει και συμμετάσχει σε περισσότερες από 3000 ανοιχτές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της Χειρουργικής Παίδων και Παιδοουρολογίας, αποκομίζοντας την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει. Ασχολείται με τις χειρουργικές και ουρολογικές παθήσεις από τη νεογνική έως και την εφηβική ηλικία (16 ετών), έτσι, αντιμετωπίζει χειρουργικές παθήσεις του τραχήλου, του θώρακα, της κοιλιάς, του ουρογεννητικού συστήματος και του δέρματος, σε νεογνά, βρέφη, παιδιά και εφήβους.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Χαρμάνης Γεώργιος
Παιδοχειρουργός

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Χαρμάνης Γεώργιος είναι Παιδοχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελοκήπους. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδικότητα της Χειρουργικής Παίδων από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Επιπλέον, διαθέτει εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και είναι εκπαιδευτής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ανάνηψης (European Resuscitation Council) και του Advanced Life Support Group group Manchester (ALSG). Έχει στο ενεργητικό του πληθώρα συμμετοχών σε επιστημονικά συνέδρια, καθώς και πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, διατελεί Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Μητέρα". Ο γιατρός παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πιο σύγχρονα διεθνή επιστημονικά δεδομένα και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του επιστημονικού του αντικειμένου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Σμαρόπουλος Ελευθέριος
Παιδοχειρουργός

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σμαρόπουλος Ελευθέριος είναι Παιδοχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στην Ιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ίδιου ακαδημαϊκού ιδρύματος, από το 2000. Μετεκπαιδεύτηκε στις παιδοχειρουργικές λαπαροσκοπικές τεχνικές στο νοσοκομείο Schwarzwald-Baar Klinikum, στο Villingen-Schwenningen της Γερμανίας, στην Παιδοχειρουργική Κλινική. Διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία και κατάρτιση και έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Διευθυντής του ΕΣΥ στην Παιδοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Τέλος, αξιόλογο είναι το ακαδημαϊκό και διδακτικό του έργο το οποίο αποτελείται από πληθώρα συμμετοχών σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια καθώς και δημοσιεύσεων σε ερευνητικές και θεραπευτικές μελέτες. Ασκεί την Παιδοχειρουργική και Παιδο-ουρολογία σε όλο το εύρος της, από τη νεογνική μέχρι την εφηβική ηλικία, σε ποικιλία παθήσεων, συμπεριλαμβανόμενων και των ογκολογικών, στην κλινική "Άγιος Λουκάς", στη Θεσσαλονίκη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:30

Βασιλειάδου Εύη
Παιδοχειρουργός

  • Βριλήσσια
Βριλήσσια

Η Βασιλειάδου Εύη είναι Παιδοχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Έχει εξειδικευτεί στην Σκωληκοειδίτιδα και διαθέτει πολυετή εμπειρία στη Λαπαροσκοπική χειρουργική, στην Τραυματολογία και τις Συγγενείς Ανωμαλίες. Είναι Αναπληρώτρια Διευθύντρια Β' Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Παίδων "Μητέρα" και συνεργάτης του "Ιασώ". Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισής της, παρακολουθεί πλήθος διεθνών συνεδρίων του τομέα της.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τρίτη 07/02