2 Παιδοχειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοχειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοχειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοχειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδοχειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοχειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Επίσκεψη για Ανέργους - ΑΜΕΑ - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Θωρακοσκοπική Χειρουργική, Λαπαροσκοπική χειρουργική, Νεογνική χειρουργική, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Σχετικές ειδικότητες

Αναισθησιολόγοι, Γενικοί Χειρουργοί, Παιδίατροι

Σμαρόπουλος Ελευθέριος

  • Παιδοχειρουργός
  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σμαρόπουλος Ελευθέριος είναι Παιδοχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στην Ιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ίδιου ακαδημαϊκού ιδρύματος, από το 2000. Μετεκπαιδεύτηκε στις παιδοχειρουργικές λαπαροσκοπικές τεχνικές στο νοσοκομείο Schwarzwald-Baar Klinikum, στο Villingen-Schwenningen της Γερμανίας, στην Παιδοχειρουργική Κλινική. Διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία και κατάρτιση και έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Διευθυντής του ΕΣΥ στην Παιδοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Τέλος, αξιόλογο είναι το ακαδημαϊκό και διδακτικό του έργο το οποίο αποτελείται από πληθώρα συμμετοχών σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια καθώς και δημοσιεύσεων σε ερευνητικές και θεραπευτικές μελέτες. Ασκεί την Παιδοχειρουργική και Παιδο-ουρολογία σε όλο το εύρος της, από τη νεογνική μέχρι την εφηβική ηλικία, σε ποικιλία παθήσεων, συμπεριλαμβανόμενων και των ογκολογικών, στην κλινική "Άγιος Λουκάς", στη Θεσσαλονίκη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Βασιλειάδου Εύη

  • Παιδοχειρουργός
  • Βριλήσσια
Βριλήσσια

Η Βασιλειάδου Εύη είναι Παιδοχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην τραυματολογία καθώς είναι συνεργάτης του "Παίδων Μητέρα" και έχει εξειδικευτεί στην σκωληκοειδίτιδα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:00