48

Γενικοί Χειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Γενικό Χειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Γενικό Χειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Γενικό Χειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Γενικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Γενικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αιμορροΐδων, Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, Αντιμετώπιση ελκών, Αντιμετώπιση ευρυαγγειών, Αντιμετώπιση καρκίνου οισοφάγου, Αντιμετώπιση καρκίνου παχέος εντέρου, Αντιμετώπιση καρκίνου πρωκτού, Αντιμετώπιση καρκίνου στομάχου, Αντιμετώπιση καρκίνου του δέρματος
Σχετικές ειδικότητες
Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι, Αναισθησιολόγοι, Γενικοί Γιατροί, Καρδιοχειρουργοί, Νευροχειρουργοί, Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί, Παιδοχειρουργοί

Πινιαλίδης Διονύσιος
Γενικός Χειρουργός

 • Μαρούσι
Μαρούσι, Σαλαμίνος 37
Απλή επίσκεψη: 15€ - 150€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, εξέταση, ογκολογική συμβουλευτική και μικροεπέμβαση αν χρειαστεί) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Θεραπεία κήλης

Ο Πινιαλίδης Διονύσιος είναι Χειρουργός Λαπαροσκόπος, με ιδιωτικά ιατρεία στο Μαρούσι και στην Κω. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο έρευνας τον Καρκίνο του Παγκρέατος. Ασκήθηκε στη Γενική Ιατρική, ειδικεύτηκε στη Χειρουργική στα Νοσοκομεία 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και Σισμανόγλειο. Η μετεκπαίδευσή του έλαβε χώρα στο Leicester Royal Infirmary HBP department (UK), σε παθήσεις Ήπατος - Χοληφόρων - Παγκρέατος και στην αντιμετώπιση Ηπατικών μεταστάσεων με Micro Wave Ablation, ενώ έχει εκπαιδευθεί και στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική του παχέος εντέρου στο Στρασβούργο και είναι Πιστοποιημένος ιατρός στη Ρομποτική Χειρουργική από το ίδρυμα ερευνών Αθηνών. Διετέλεσε Επιμελητής Β' στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Νοσοκομείο Βοστάνειο Μυτιλήνης, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αργυρόκαστρου Αλβανίας εργάστηκε ως Διευθυντής. Επιπλέον, διετέλεσε Διευθυντής τμήματος επειγόντων περιστατικών 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (για 1 έτος) ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ στην επείγουσα ιατρική ως μέλος της ομάδας εργασίας για ένα ακόμη έτος. Εργάστηκε ως Επιμελητής Α' στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο 417 ΝΙΜΤΣ Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού, έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 2500 επεμβάσεις ως χειρουργός και περισσότερες από 2000 ως συμμετέχων χειρουργός, που του πρόσφεραν πολύτιμη εμπειρία. Είναι Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και συνεργάτης του ομίλου Ευρωκλινικής του Metropolitan Hospital και της Γενικής Κλινικής Αθηνών Βουγιουκλάκειο. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει υπηρεσίες για την αντιμετώπιση πρωτοπαθών κακοήθων όγκων, την αντιμετώπιση των ηπατικών μεταστάσεων, στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και επιλεγμένων τραυμάτων, καθώς και στις καλοήθεις χειρουργικές παθήσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Βαλλάς Χρυσόστομος MD, MSc
Γενικός Χειρουργός, Μαστολόγος

 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Μεσογείων 107
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση μαστών, αξιολόγηση απεικονιστικών εξετάσεων, υπολογισμό ρίσκου εμφάνισης καρκίνου του μαστού, τεστ παπ μαστών, συνταγογράφηση, υπέρηχο μαστών, η διάρκεια καθώς και το τελικό κόστος του ραντεβού μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το περιστατικό) υπηρεσίες

Ο Βαλλάς Χρυσόστομος είναι Μαστολόγος - Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στην Κηφισιά και στους Αμπελόκηπους. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μπολώνιας στην Ιταλία και στη συνέχεια ειδικεύθηκε και απέκτησε μετά από επιτυχείς εξετάσεις τον τίτλο του Γενικού Χειρουργού στην Α' Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην "Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική" της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έπειτα, εξειδικεύτηκε στην Ογκοπλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού στη Μονάδα Μαστού του Istituto Nazionale di Oncologia στο Μιλάνο και συνέχισε την εκπαίδευσή του στο ίδιο νοσοκομείο πάνω στην διαγνωστική και επεμβατική χρήση Υπερήχων Μαστού, όπου μετά από εξετάσεις έλαβε την πιστοποίηση για τη χρήση Υπερήχων Μαστού από την Ιταλική Ακαδημία Μαστού. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πολλά Επιστημονικά Συνέδρια και Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα διαγνωστικής προσέγγισης και Χειρουργικής του Μαστού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, Επιμελητής στο Νοσοκομείο Μητέρα και Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Ιατρείο Μαστού στα Διαγνωστικά Ιατρεία Αιμοδιάγνωση MED.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Δημογέροντας Γεώργιος MD, MSc, PhD
Γενικός Χειρουργός, Νευροχειρουργός

 • Χαϊδάρι
Χαϊδάρι, Καζαντζάκη Νικολάου 10
Απλή επίσκεψη: 50€ - 100€ υπηρεσίες

Ο Δημογέροντας Γεώργιος είναι Νευροχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαϊδάρι. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε το 1998 κι έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην Κλασσική, αλλά και στην Μοντέρνα -ελάχιστα επεμβατική- χειρουργική της σπονδυλικής στήλης, καθώς και στη Λειτουργική νευροχειρουργική. Ειδικεύθηκε στη νευροχειρουργική επί εξαετία στη Νευροχειρουργική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας, όπου συνέχισε να υπηρετεί επί τριετία ως Επιμελητής Νευροχειρουργικής, εξειδικευόμενος περαιτέρω στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης, στη λειτουργική νευροχειρουργική, στη νευροχειρουργική ογκολογία και στην αντιμετώπιση του τραύματος του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Επιπροσθέτως, υπηρέτησε ως Επιμελητής Νευροχειρουργικής στη Νευροχειρουργική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας επί τρία έτη, όπου εξειδικεύθηκε περαιτέρω στη Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης, στη Λειτουργική Νευροχειρουργική, στη Νευροχειρουργική Ογκολογία και στην αντιμετώπιση του τραύματος του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, καθώς και ως Επιμελητής Νευροχειρουργικής στο Τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Εγκεφάλου και Σπονδυλικής Στήλης του Metropolitan Hospital, επί τετραετία. Επίσης, διετέλεσε Διευθυντής Νευροχειρουργός – Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης & Υπεύθυνος Νευροχειρουργικής Κλινικής του Θεραπευτηρίου Metropolitan, προσφέροντας τις υπηρεσίες του τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά. Σήμερα, υπηρετεί ως Συνεργάτης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Ψυχικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιατρός έχει παρουσιάσει 158 εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει 25 άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Dr.med. Σεβαστιάδης Εμμανουήλ
Γενικός Χειρουργός

 • Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 37
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Θεραπεία κήλης

Ο Σεβαστιάδης Εμμανουήλ είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Αγία Παρασκευή. Μετά από 20ετή παραμονή στη Γερμανία, όπου αποφοίτησε με υποτροφία της DAAD από το Πανεπιστήμιο του Würzburg και απέκτησε την ειδικότητα της χειρουργικής, καθώς και την εξειδίκευση στην χειρουργική κοιλίας και σπλαχνικών οργάνων, και μετά από πολυετή εργασία σε μεγάλα γερμανικά νοσοκομεία. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Υγεία και, Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου του Würzburg, μετά την πετυχημένη αποδοχή της διατριβής του για την "Αυξημένη εμφάνιση νεοπλασιών σε νεφροπαθείς". Εξειδικεύεται στη λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της βουβωνοκήλης και όλων των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, στη λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή, στη λαπαροσκοπική σκωληκοειδεκτομή και στη λαπαροσκοπική αφαίρεση εντέρου σε περιπτώσεις καλοήθων ή κακοήθων παθήσεων. Ένα άλλο πεδίο εξειδίκευσης είναι η εξατομικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση των πρωκτολογικών παθήσεων, όπως αιμορροϊδοπάθεια, ραγάδα δακτυλίου, περιεδρικό συρίγγιο και απόστημα, κύστη κόκκυγος, με σύγχρονα μέσα. Επίσης, αναλαμβάνει τη λαπαροσκοπική λύση συμφύσεων και τη λαπαροσκοπική αφαίρεση κύστεων ωοθηκών, καθώς και την αποκατάσταση κιρσοκήλης. Όσον αφορά την ενδοκρινολογική χειρουργική, πραγματοποιεί μερική ή ολική θυρεοειδεκτομή και αντιμετωπίζει παθήσεις των παραθυρεοειδών αδένων. Όσον αφορά την ογκολογική χειρουργική, αναλαμβάνει επεμβάσεις για κακοήθεις όγκους, όπως ο καρκίνος παχέος εντέρου, ορθού, λεπτού εντέρου, θυρεοειδούς, δέρματος (μελάνωμα, βασικοκυτταρικό, ακανθοκυτταρικό), καθώς και για καρκίνο του μαστού και στομάχου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Πανέρης Παντελεήμων
Γενικός Χειρουργός

 • Πατήσια
Πατήσια, Ιωάννου Φωκά 40
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Θεραπεία κήλης Έλεγχος θυρεοειδούς

Ο Πανέρης Παντελεήμων είναι Γενικός Χειρούργος με ιδιωτικό ιατρείο στα Πατήσια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Semmelweis στη Βουδαπέστη, ειδικεύτηκε στη γενική χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ευαγγελισμός". Διετέλεσε Επικουρικός χειρουργός στη Δ’ Χειρουργική Kλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός" και στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων και είναι συνεργάτης ιατρός του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και έχει συμμετάσχει σε ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις και συνέδρια. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις όπως οι αιμορροΐδες, η κήλη, στην αιμορραγία εντέρου, στην επιμήκη γαστρεκτομή, στα κονδυλώματα, στη μαστοπάθεια και στο συρίγγιο πρωκτού και παρέχει υπηρεσίες αφαίρεσης ραμμάτων και λαπαροσκοπικής αντιμετώπισης της κήλης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Νικολαΐδης Γεώργιος
Γενικός Χειρουργός, Μαστολόγος

 • Καλαμαριά
Καλαμαριά, Ανδριανουπόλεως 6 & Παπακυρίτση 8
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Ογκολογική χειρουργική

Ο Νικολαΐδης Γεώργιος είναι Γενικός Χειρουργός - Μαστολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το "Université de médecine et pharmacie" του Κλουζ της Γαλλίας, εκπαιδεύτηκε στην Ογκολογική Χειρουργική, τη Χειρουργική Μαστού, καθώς και τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου", απ' όπου έλαβε και την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής. Στα πλαίσια της εκπαίδευσής του, είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μεγάλες ογκολογικές επεμβάσεις, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις, καθώς και σε επεμβάσεις κηλών, μαστών, θυροειδούς, κ.α. Διετέλεσε Επιστημονικός συνεργάτης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ", όπου μέχρι και σήμερα δίνει πλήθος διαλέξεων και εκπαιδεύει φοιτητές Ιατρικής που έχουν περάσει το τρίτο έτος σπουδών τους. Ο ιατρός Νικολαΐδης έχει τεράστια εμπειρία στη Διαγνωστική και Επεμβατική Χρήση Υπερήχων Μαστού, κι αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι από τους ελάχιστους χειρουργούς, στην Ελλάδα, που έλαβε την πιστοποίηση "Advanced Laparoscopic" από τη Χειρουργική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τη Δ' Χειρουργική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η πολυετής εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει συνεργασίες με διάφορες δομές του Εθνικού συστήματος Υγείας, όπως το Χειρουργικό τμήμα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης, το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης "Μαματσείο", η Χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδος "Μποδοσάκειο", καθώς και το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας. Στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης "Euromedica", την Ιδιωτική Κλινική "Άγιος Λουκάς", την Κλινική "Γένεσις" στην Θεσσαλονίκη, και συνεχίζει να διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ", εκτός της εκπαιδευτικής του δραστηριότητας, ηγείται πλήθους ογκολογικών κι άλλων επεμβάσεων με κύριο αντικείμενο τις περιπτώσεις που αφορούν στον μαστό. Μέσα από τη συμμετοχή του σε πολυάριθμα σεμινάρια, συνεδρία και ημερίδες, καταφέρνει να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις του κλάδου του, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να παρέχει τις καλύτερες δυνατές και σύγχρονες θεραπείες στους επισκέπτες του ιδιωτικού του ιατρείου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Γιάλβαλης Δημήτριος MD, MSc
Γενικός Χειρουργός, Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων

 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 9 - 11
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος Αντιμετώπιση παθήσεων χολής

Ο Γιάλβαλης Δημήτριος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Θυρεοειδούς, Ενδοκρινών Αδένων με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και διατελεί αποκλειστικός εξειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης Ενδοκρινικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Metropolitan General. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία για τη συνέχιση της ειδικότητας, όπου απέκτησε πολύπλευρη εμπειρία σε αναγνωρισμένες θέσεις ειδικότητας στη Χειρουργική από το Royal College of Surgeons of England, αλλά και σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Καθ’ όλη τη διάρκεια της ειδικότητας, συμμετείχε σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα, καθώς και στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και παρουσιάσεων σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις νεότερες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, συμμετέχοντας σε πολυάριθμα σεμινάρια Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Κοιλίας σε αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού και πιστοποιήθηκε με Μάστερ στην Ελάχιστα επεμβατική & Ρομποτική Χειρουργική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Άνω Γαστρεντερικού στο St' James University Hospital και στην Ενδοκρινική Χειρουργική του King’s College Hospital, London, όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη χειρουργική καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων καθώς είχε την ευκαιρία να εκτελέσει πλήθος πολύπλοκων ανοικτών και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων και επανεπεμβάσεων, καθώς και να συμμετάσχει ενεργά στα αντίστοιχα ογκολογικά συμβούλια και τις επιστημονικές εργασίες του τμήματος. Επιπλέον είναι εκπαιδευτής τριτοετών και τεταρτοετών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του King's College, καθώς και των ειδικευόμενων ιατρών του χειρουργικού τμήματος. Επιπλέον, έχει μετεκπαιδευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πίζας στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική θυρεοειδεκτομή και στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική παραθυρεοειδεκτομή, ενώ παρακολουθεί ποικίλες επεμβάσεις χειρουργικής του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών, καθώς και επέμβαση Ρομποτικής Θυρεοειδεκτομής από την μασχάλη. Ο γιατρός, έχει ειδικό ενδιαφέρον και εμπειρία στην χειρουργική αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων, καθώς και στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αποκατάστασης διαφόρων παθήσεων του κοιλιακού τοιχώματος (πχ. κήλες) και ενδοκοιλιακών οργάνων (π.χ. σκωληκοειδούς απόφυσης, επινεφριδίων, εντέρου κ.α), εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους με σκοπό την γρήγορη ανάρρωση του εκάστοτε ασθενή, αλλά και τον εκμηδενισμό της όποιας πιθανότητας επιπλοκών, εξασφαλίζοντας μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Αποστόλου Κωνσταντίνος MD, MSc, PhD
Γενικός Χειρουργός, Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων

 • Παγκράτι
Παγκράτι, Αστυδάμαντος 83
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, έλεγχο εξετάσεων και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Θυρεοειδεκτομή Ογκολογική χειρουργική

Ο Αποστόλου Κωνσταντίνος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων με ιδιωτικά ιατρεία στο Παγκράτι και στην Γλυφάδα. Είναι αριστούχος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση τόσο στο πεδίο της Χειρουργικής των Ενδοκρινών Αδένων όσο και της Χειρουργικής Ογκολογίας. Επίσης, απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο αντικείμενο της "Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, Ρομποτικής Χειρουργικής και Τηλεχειρουργικής". Έπειτα, εκπόνησε Διδακτορική διατριβή στην Α' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ύστερα από επιτυχή ολοκλήρωση και αξιολόγηση ανακηρύχθηκε ομόφωνα Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου με βαθμό "Άριστα". Ακολούθησε η εξειδίκευση του γενικού χειρουργού στη Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Βελιγραδίου, όπου απέκτησε τεράστια εμπειρία πραγματοποιώντας εκατοντάδες χειρουργικές επεμβάσεις του φάσματος της Ενδοκρινικής Χειρουργικής. Παράλληλα συμμετείχε ενεργά στην εκπαίδευση των ειδικευόμενων ιατρών, καθώς και των φοιτητών των τμημάτων Ιατρικής και Νοσηλευτικής του ομώνυμου Πανεπιστημίου στη Γενική Χειρουργική και τη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του ιατρού εγγυώνται την προσφορά ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας καθώς και προηγμένων θεραπειών στις παθήσεις τόσο των ενδοκρινών αδένων όσο και της γενικής και ογκολογικής χειρουργικής, διατηρώντας ως απόλυτο γνώμονα τον άνθρωπο, αφού η «ασθενοκεντρική» ιατρική αποτελεί την καρδιά της παρεχόμενης φροντίδας από τον ιατρό, αντανακλώντας τη φιλοσοφία του περί ιατρικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Νησωτάκης Κωνσταντίνος
Γενικός Χειρουργός, Μαστολόγος

 • Ραφήνα
Ραφήνα, Χρυσοστόμου Σμύρνης 6 & Χρήστου Μάντικα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Λαπαροσκοπική χειρουργική

Ο Νησωτάκης Κωνσταντίνος είναι Μαστολόγος - Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Ραφήνα. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου έλαβε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού. Επίσης, έχει λάβει εκπαίδευση και έγινε Clinical Fellow στο King's College Hospital of London. Ο ιατρός διατηρεί συνεργασίες με μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών και πολλά άλλα ιδιωτικά κέντρα και θεραπευτήρια. Διαθέτει πλούσιο συγγραφικό έργο και συμμετέχει ενεργά σε πολυάριθμα συνέδρια. Στο χειρουργικό ιατρείο του, παρέχει υψηλού επιπέδου Χειρουργικές υπηρεσίες καθώς και διερεύνηση, διάγνωση και θεραπεία σύνθετων παθήσεων. Αντιμετωπίζονται πλήθος περιστατικών που άπτονται στο φάσμα της Χειρουργικής Ογκολογίας (παχέος εντέρου, στομάχου, ήπατος - χοληφόρων, παγκρέατος, ενδοκρινών αδένων, σαρκώματα), της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής (χοληδόχου κύστης, κήλες, διαφραγματοκήλες, εντερεκτομές, ενδοκρινών αδένων, επεμβάσεις παχυσαρκίας) και της Γενικής Χειρουργικής (χοληδόχου κύστης, κήλες παντός τύπου, ενδοκρινών αδένων θυρεοειδούς - παραθυρεοειδούς, παθήσεις πρωκτού, κύστη κόκκυγος) και των Επεμβάσεων Μαστού (Καλοήθεις και Κακοήθεις Παθήσεις), αλλά και μικροεπεμβάσεις (λιπώματα, κύστες, αποστήματα υποδορίου).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Ζουριδάκης Ιωάννης MD, MSc
Γενικός Χειρουργός, Μαστολόγος

 • Παλαιό Φάληρο
Παλαιό Φάληρο, Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Διάγνωση και θεραπεία καρκίνου μαστού Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή Θεραπεία κήλης

Ο Ζουριδάκης Ιωάννης είναι Γενικός Χειρουργός και Μαστολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Κορυδαλλό. Ειδικός στη Λαπαροσκοπική και Ογκολογική Χειρουργική, αλλά και στη Χειρουργική του Μαστού, του Θυρεοειδούς και της Παχυσαρκίας, καθώς έχει εκπαιδευθεί σε εξειδικευμένα Ιατρικά Κέντρα της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Ρώμης "La Sapienza" και το 1994 απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής, στο Γενικό Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός". Από το 1992 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετέχοντας με την Διδακτορική του Διατριβή, με αντικείμενο τις "Επεμβάσεις σε Κιρρωτικούς Ασθενείς με Παθήσεις του Πεπτικού", ενώ έχει λάβει μέρος σε πολλά Επιστημονικά Συνέδρια της Ελλάδας και εξωτερικού. Έχει επίσης παρουσιάσει πολλές Επιστημονικές Εργασίες, επιτυγχάνοντας το Πρώτο Βραβείο καλύτερης Ιατρικής Χειρουργικής Εργασίας, στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη, το 1994. Απέκτησε το Πανεπιστημιακό Δίπλωμα εξειδίκευσης στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική από το Πανεπιστήμιο "Mont Pellie" της Γαλλίας, ενώ εξειδικεύθηκε στις Ογκολογικές Παθήσεις του Μαστού, στο 6ο Ογκολογικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", λαμβάνοντας την ίδια περίοδο Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Εξειδίκευσης στον Καρκίνο του Μαστού, από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Μαστού (EUSOMA). Στο Mestre της Ιταλίας, εξειδικεύτηκε στην ειδική τεχνική αντιμετώπισης της Βουβωνοκήλης με διπλό πλέγμα PHS, ενώ στο Αμβούργο της Γερμανίας το και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αργότερα, εξειδικεύτηκε στη Βαριατρική Χειρουργική και στη Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού και πολλών άλλων επιστημονικών εταιρειών. Αρχή του σαν Χειρουργός, είναι η ανθρώπινη προσέγγιση του ασθενούς, αντιμετωπίζοντας συνολικά τον ασθενή που έχει το πρόβλημα και όχι μόνο το πρόβλημα που έχει ο ασθενής. Αυτή του η προσέγγιση, συνοδευόμενη τόσο απ' την μακρόχρονη εμπειρία του στη Χειρουργική, όσο και απ' την αγάπη του γι' αυτήν, σε συνδυασμό με της άρτια επιστημονική του κατάρτιση, του επιτρέπει μία εξαίρετη και ειλικρινή σχέση με τον ασθενή, που εγγυάται μαζί με κάθε δυνατή ιατρική και ανθρώπινη προσπάθεια, την άριστη περίθαλψη και ασφαλή του ίαση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Γέμος Κωνσταντίνος
Γενικός Χειρουργός

 • Ηλιούπολη
Ηλιούπολη, Ποσειδώνος 20
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη για έλεγχο και αξιολόγηση) υπηρεσίες

Ο Γέμος Κωνσταντίνος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Τιμισοάρας στην Ρουμανία και Διδάκτωρ Χειρουργική στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Γενική Χειρουργική και συνέχισε με μετεκπαιδεύσεις σε πανεπιστήμια της Γαλλίας, της Νορβηγίας και της Γερμανίας στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική του Παχέος εντέρου, Λαπαροσκοπική Χειρουργική για αποκατάσταση των κηλών, στην Ελάχιστη Επεμβατική Χειρουργική Τεχνική, στην Επείγουσα Χειρουργική και Χειρουργική Παθολογία και στο Κοιλιακό Τραύμα. Παράλληλα, εργάστηκε στην Α' Χειρουργική Πανεπιστημιακή Κλινική Πάβιας Ιταλίας, στο Ι.Κ.Α Ηλιούπολης, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Χειρουργικού τμήματος. Είναι επίσης, μέλος σε διεθνείς και Ελληνικές Εταιρείες, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και μετεκπαιδευτικά μαθήματα. Στο ιατρείο του, προσφέρει εξατομικευμένη ιατρική αντιμετώπιση και ανθρωποκεντρική προσέγγιση, πραγματοποιώντας ευρύτατο φάσμα επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής, διαθέτοντας εξειδίκευση και εμπειρία, ώστε να διασφαλιστεί ότι όταν είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση, αυτή να πραγματοποιείται με την υψηλότερη ποιότητα, με ασφάλεια και ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Δραγούμης Δημήτριος
Γενικός Χειρουργός, Μαστολόγος, Ογκολόγος

 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη, Παλαιών Πατρών Γερμανού 44
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Δραγούμης Δημήτριος είναι Ογκοπλαστικός Χειρουργός Μαστού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο πρώτος που εισήγαγε και εφάρμοσε στην Ελλάδα τεχνικές τμηματικής αποκατάστασης μαστού (Partial Breast Reconstruction) με χρήση κρημνών διατιτραινουσών αρτηριών θωρακικού τοιχώματος (Chest wall perforator flaps), προφυλάσσοντας έτσι σημαντικό αριθμό γυναικών από την εκτέλεση περιττών ακρωτηριαστικών μαστεκτομών. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Β' Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου, και διετέλεσε μόνιμος συνεργάτης στην κλινική "Άγιος Λουκάς", στο ιατρείο μαστού. Εργάστηκε ως επιμελητής στα "Guy’s and St Thomas" Hospital, King’s College Hospital και στο Glenfield Hospital του Leicester ως Διευθυντής - Consultant Breast & Oncoplastic Surgeon. Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος στη Χειρουργική Μαστού και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μαστολογίας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, της Βρετανικής Εταιρείας Χειρουργών Μαστού, του Ομίλου Ογκοπλαστικών Χειρουργών Μαστού. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ιατρικά περιοδικά, έχει δώσει διαλέξεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και έχει εργαστεί ως υπεύθυνος κλινικών μελετών στην ογκοπλαστική χειρουργική και αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή (iBRA, MASDA, TeaM, National Margins).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Καλοχριστιανάκης Νικόλαος MD, MSc
Γενικός Χειρουργός

 • Μαρούσι
Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 141
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης, απλή εξέταση και συνταγογράφηση, αν υπάρξει ιατρική πράξη το κόστος ενδέχεται να τροποποιηθεί) υπηρεσίες
Λαπαροσκοπική χειρουργική Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή Θεραπεία κήλης

Ο Καλοχριστιανάκης Νικόλαος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Διαθέτει πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Διατελεί Διευθυντής της ΣΤ' Χειρουργικής Κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Εκπαιδεύτηκε στη Χειρουργική Ήπατος - Χοληφόρων στο Νοσοκομείο AKH CELLE, στη Γερμανία και παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω στο ίδιο αντικείμενο, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Αρχικά, εκπαιδεύτηκε στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στις προηγμένες λαπαροσκοπικές τεχνικές στο εκπαιδευτικό κέντρο IRCAD του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου. Διετέλεσε Επιμελητής της Α' Χειρουργικής Κλινικής, του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και έχει πραγματοποιήσει πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ η εμπειρία του διαρκώς αυξάνεται και έρχεται να συνοδεύσει τη συνεχή ενημέρωση στις τελευταίες εξελίξεις στη χειρουργική τεχνική. Τέλος, συμμετέχει ως εκπαιδευτής σε σεμινάρια Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών, καθώς και σε σεμινάρια χειρουργικών τεχνικών για την αποκατάσταση κηλών, όπου εκπαιδεύονται Έλληνες και ξένοι χειρουργοί. Εκπαίδευση και πιστοποίηση σε προχωρημένες τεχνικές Γενικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής στο εκπαιδευτικό - ερευνητικό κέντρο IRCAD του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου Γαλλίας. Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κήλης (European Hernia Society, EHS) και έχει συνεχή ενεργή παρουσία σε διεθνή συνέδρια στον τομέα της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής. Έχει εξειδίκευση και πολυετή πείρα στην προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος και του πεπτικού συστήματος (χοληδόχος κύστη, παχύ και λεπτό έντερο, στομάχι), καθώς και στις παθήσεις του πρωκτού. Πλαισιωμένος από μία ομάδα εξαιρετικών συναδέλφων ιατρών, προσπαθούνε καθημερινά να προσφέρουνε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζοντας τους ασθενείς με εντιμότητα και σεβασμό. H πολυετής του εμπειρία και η εξειδίκευση του στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική του επιτρέπουν να δίνει λύση σε κάθε χειρουργική πάθηση της κοιλιακής χώρας, με εφαρμογή σύγχρονων και ασφαλών χειρουργικών τεχνικών καθώς και με εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενούς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Θεοδωρόπουλος Διονύσιος
Γενικός Χειρουργός

 • Μαρούσι
Μαρούσι, Αγίου Όρους 34
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και διάγνωση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση παθήσεων χολής Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος

Ο Θεοδωρόπουλος Διονύσιος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι επίσης, επιστημονικά υπεύθυνος στο ιατρείο γενικής χειρουργικής Regen και εξωτερικός συνεργάτης Γενικός Χειρουργός της Α' Χειρουργικής κλινικής του ομίλου Ευρωκλινικής Αθηνών καθώς και σε άλλες ιδιωτικές κλινικές όπως το Mediterraneo κ.α. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του University of Medicine and Pharmacy "Grigore T. Popa" στην Ρουμανία. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Θήρας. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως ειδικευόμενος στην Κλινική Γενικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων και στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο, όπου ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική και συμμετείχε σε μεγάλο εύρος χειρουργικών επεμβάσεων με την λαπαροσκοπική και την ανοικτή μέθοδο. Έχει, επίσης, εξειδίκευση στην Αγγειοχειρουργική στο τελευταίο νοσοκομείο καθώς και Πλαστική χειρουργική στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι, στο πλαίσιο της ειδίκευσής του στην Γενική Χειρουργική. Επιπρόσθετα, έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος σε Ελλάδα, Σουηδία, Ισπανία και Ρουμανία. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, Derma Surgery Clinic, έναν χώρο ευχάριστο και φιλικό, προσφέρει εξατομικευμένη ιατρική αντιμετώπιση και ανθρωποκεντρική προσέγγιση, πραγματοποιώντας ευρύτατο φάσμα επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής, πραγματοποιεί όλες τις επεμβάσεις με τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, διαθέτοντας εξειδίκευση και εμπειρία, ώστε να διασφαλιστεί ότι όταν είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση, αυτή να πραγματοποιείται με την υψηλότερη ποιότητα, με ασφάλεια και ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Αντωνίου Πάνος
Γενικός Χειρουργός

 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι, Βολανάκη 4
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Αντιμετώπιση συριγγίου πρωκτού

Ο Αντωνίου Πάνος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων Αθηνών. Πτυχιούχος Ιατρικής από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στο 417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Επίσης, κατείχε τη θέση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας της Αθηναϊκής Κλινικής. Είναι εξειδικευμένος στη λαπαροσκοπική χειρουργική, τη χειρουργική των παθήσεων του παχέος εντέρου και πρωκτού, τη χειρουργική ογκολογία και στην αντιμετώπιση των παθήσεων του εντέρου με neuromodulation (νευροτροποποίηση). Επιπλέον, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πολλών ελληνικών και διεθνών επιστημονικών οργανώσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Μπαλοδήμου Φωτεινή
Γενικός Χειρουργός

 • Φιλοθέη
Φιλοθέη, Λεωφόρος Καποδίστριου 33
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος Λαπαροσκοπική χειρουργική

Η Μπαλοδήμου Φωτεινή είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Φιλοθέη. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, ξεκίνησε την ειδικότητά της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας" και εξειδικεύθηκε στην Εντατικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό". Κατά την διάρκεια της ειδικότητας και μετά, κατόπιν εξετάσεων στα πλαίσια των μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας απέσπασε βραβεία τα έτη 1997, 1999 και 2000. Ακολούθως, έλαβε υποτροφία από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία και μετέβη στο Παρίσι όπου εξειδικεύθηκε στην Χειρουργική Ογκολογία και στην Χειρουργική Μαστού στο Αντικαρκινικό Ινστιτούτο Gustave Roussy. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής της έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια. Σήμερα, συνεργάζεται με την ιδιωτική κλινική Μητέρα, Υγεία, Metropolitan, Λευκός Σταυρός, Athinaiki Mediclinic. Στο ιατρείο της, προσφέρει εξατομικευμένη ιατρική αντιμετώπιση και ανθρωποκεντρική προσέγγιση, πραγματοποιώντας ευρύτατο φάσμα επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής, διαθέτοντας εξειδίκευση και εμπειρία, ώστε να διασφαλιστεί ότι όταν είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση, αυτή να πραγματοποιείται με την υψηλότερη ποιότητα, με ασφάλεια και ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή, ενώ στον τομέα της Χειρουργικής Ογκολογίας εφαρμόζει την Τεχνική της Ενδοπεριτοναϊκής Υπερθερμικής Χημειοθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Σταυρόπουλος Σταύρος MD, MSc
Γενικός Χειρουργός, Ογκολόγος, Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων

 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι, Κηφισίας 354
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, έλεγχο εξετάσεων, συνταγογράφηση απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων) υπηρεσίες

Ο Σταυρόπουλος Σταύρος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής και πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη "Χειρουργική Ογκολογία" του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο διατριβής "Ελάχιστη Επεμβατική Χειρουργική στον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου: Ο ρόλος της καμπύλης εκμάθησης στο ογκολογικό αποτέλεσμα και στην ποιότητα του παρασκευάσματος". Ξεκίνησε την ειδικότητά του στο Hôpital Riviera Chablais της Ελβετίας ενώ ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Γ' Χειρουργική Κλινική και Μονάδα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός", απ' όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία. Έχει εξειδικευτεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και τη Χειρουργική Ογκολογία του Πεπτικού συστήματος και των ενδοκρινών αδένων. Ο γιατρός διαθέτει εμπειρία στη λαπαροσκοπική χειρουργική και αναλαμβάνει περιστατικά παθήσεων της χοληδόχου κύστεως, του λεπτού και παχέος εντέρου και του στομάχου, του θυρεοειδούς καθώς και των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση αλλά και την πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Κουζανίδης Νικόλαος MD, MSc
Γενικός Χειρουργός

 • Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία, Πλατεία Παναιτωλίου 8
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, οδηγίες) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Αντιμετώπιση παθήσεων χολής Θεραπεία κήλης

Ο Κουζανίδης Νικόλαος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελάχιστα επεμβατική λαπαροσκοπική και Ρομποτική χειρουργική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει, επίσης, παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών σε μεγάλα νοσοκομεία της Ευρώπης. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην σύγχρονη χειρουργική κι ελάχιστα επεμβατική καθώς και στην πρωκτολογία. Το ιατρείο, έχει εξοπλιστεί με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της χειρουργικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων. Η πολύχρονη εμπειρία του στο εξωτερικό, όπου έχει αναλάβει επιτυχώς χιλιάδες περιστατικά αλλά και η διαρκής ενημέρωσή του για τις τελευταίες εξελίξεις, αντικατοπτρίζονται στην ποιότητα των εργασιών του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Σολάκης Ευάγγελος
Γενικός Χειρουργός, Μαστολόγος

 • Κορυδαλλός
Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 34 - 36
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες
Διάγνωση και θεραπεία καρκίνου μαστού Εξέταση μαστού

Ο Ευάγγελος Σολάκης, γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Μαστού, με ιδιωτικά ιατρεία στον Κορυδαλλό και το Κορωπί. Είναι πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτική Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Συγχρόνως είναι κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών "Θρομβώσεις, Αιμορραγίες και Ιατρική των Μεταγγίσεων" και "Χειρουργική Ανατομία" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έλαβε την ειδίκευσή του στη Χειρουργική στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στο Γενικό Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και στο Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Άγιος Σάββας", στην Α' Χειρουργική Κλινική Μαστού απ' όπου απέκτησε εξειδικευμένη εμπειρία στην χειρουργική μαστού. Έχει μεγάλη εμπειρία σε όλη τη γκάμα της Γενικής Χειρουργικής και έχει εξειδικευτεί στη Χειρουργική Μαστού. Είναι συνεργάτης Γενικός Χειρουργός των κλινικών Mediterraneo Hospital και της Γενικής Κλινικής Αθηνών "Βουγιουκλάκειο". Το ερευνητικό έργο του περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, ανακοινώσεις σε συνέδρια και τακτική συμμετοχή σε εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο ιατρός διαθέτει εμπειρία στην χειρουργική ογκολογία του μαστού, στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και αναλαμβάνει περιστατικά για αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού καθώς και της κύστης κόκκυγος, της κήλης, των παθήσεων του δέρματος και των μαλακών μορίων (σπίλοι, κύστεις, λιπώματα, κλπ), της χοληδόχου κύστης (χολολιθίαση, πολύποδας), του πρωκτού (αιμορροΐδες, ραγάδα, κλπ), του παχέος εντέρου αλλά και του θυρεοειδούς αδένα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση αλλά και την πρόληψη. Στα σύγχρονα ιατρεία του, παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα στον ασθενή εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Ιούμπας Λέων
Γενικός Χειρουργός

 • Κολωνός
Κολωνός, Ιωαννίνων 68
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Θεραπεία κήλης Λαπαροσκοπική χειρουργική

Ο Ιούμπας Λέων είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στον Κολωνό. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Κλουζ Ναπόκα, απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής, αφού πρώτα τελείωσε την ειδίκευση του στο Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός" στην 3η Χειρουργική Κλινική, της Λαπαροσκόπικης Μονάδας. Έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία εκτελώντας ένα μεγάλο αριθμό επεμβάσεων γενικής χειρουργικής όπως θυρεοειδεκτομή, χολοκυστεκτομή, κήλη, σκωληκοειδεκτομή, μαστεκτομή, σπληνεκτομή, αφαίρεση όγκων έντερου, στομάχου, παγκρέατος, αιμορροιδεκτομή και κύστη κόκκυγος, χρησιμοποιώντας την λαπαροσκόπηση ή την κλασική χειρουργική μέθοδο. Ο γιατρός συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές, όπως το Υγεία, το Μητέρα, το Ευγγενίδειο Θεραπευτήριο και το Αττικό Θεραπευτήριο. Στο ιδιωτικό του ιατρείο υπάρχει δυνατότητα πραγματοποιήσης μικρών επεμβάσεων, αναίμακτα και με τοπική αναισθησία, όπως όγκους-κύστες δέρματος, σπίλους δέρματος, βιοψίες, είσφρυση όνυχος καθώς και ευριαγγείες. Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα παρακολούθησε πάνω από 50 ελληνικά, διεθνή συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια. Επιπρόσθετα, συνέβαλε στη συγγραφή ιατρικών άρθρων, τα οποία είναι δημοσιευμένα στα ελληνικά και ξένα περιοδικά. Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (TC3000, Veinlite, κλίβανος αποστείρωσης Eastern Medical Autoclave, κ.ά.). Στο ιατρείο πραγματοποιούνται επεμβάσεις πολύ μικρής ή μικρής βαρύτητας, όπως παθήσεις του δέρματος που δεν απαιτούν νοσηλεία σε νοσοκομείο και μπορούν να πραγματοποιηθούν με τοπική αναισθησία. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις λεπτομέρειες στα πλαίσια της διάγνωσης, της εκτέλεσης της επέμβασης και της αποθεραπείας, καθώς και ο πιο σημαντικός παράγων είναι ο ασθενής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα