49

Γενικοί Χειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Γενικό Χειρουργό εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Μαρούσι, Σαλαμίνος 37
Απλή επίσκεψη: 15€ - 150€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, εξέταση, ογκολογική συμβουλευτική και μικροεπέμβαση αν χρειαστεί) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Θεραπεία κήλης

Ο Πινιαλίδης Διονύσιος είναι Χειρουργός Λαπαροσκόπος, με ιδιωτικά ιατρεία στο Μαρούσι και στην Κω. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο έρευνας τον Καρκίνο του Παγκρέατος. Ασκήθηκε στη Γενική Ιατρική, ειδικεύτηκε στη Χειρουργική στα Νοσοκομεία 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και Σισμανόγλειο. Η μετεκπαίδευσή του έλαβε χώρα στο Leicester Royal Infirmary HBP department (UK), σε παθήσεις Ήπατος - Χοληφόρων - Παγκρέατος και στην αντιμετώπιση Ηπατικών μεταστάσεων με Micro Wave Ablation, ενώ έχει εκπαιδευθεί και στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική του παχέος εντέρου στο Στρασβούργο και είναι Πιστοποιημένος ιατρός στη Ρομποτική Χειρουργική από το ίδρυμα ερευνών Αθηνών. Διετέλεσε Επιμελητής Β' στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Νοσοκομείο Βοστάνειο Μυτιλήνης, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αργυρόκαστρου Αλβανίας εργάστηκε ως Διευθυντής. Επιπλέον, διετέλεσε Διευθυντής τμήματος επειγόντων περιστατικών 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (για 1 έτος) ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ στην επείγουσα ιατρική ως μέλος της ομάδας εργασίας για ένα ακόμη έτος. Εργάστηκε ως Επιμελητής Α' στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο 417 ΝΙΜΤΣ Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού, έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 2500 επεμβάσεις ως χειρουργός και περισσότερες από 2000 ως συμμετέχων χειρουργός, που του πρόσφεραν πολύτιμη εμπειρία. Είναι Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και συνεργάτης του ομίλου Ευρωκλινικής του Metropolitan Hospital και της Γενικής Κλινικής Αθηνών Βουγιουκλάκειο. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει υπηρεσίες για την αντιμετώπιση πρωτοπαθών κακοήθων όγκων, την αντιμετώπιση των ηπατικών μεταστάσεων, στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και επιλεγμένων τραυμάτων, καθώς και στις καλοήθεις χειρουργικές παθήσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γυμνό, Κοντογιάννη 1
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Κοτρογιάννης Ιωάννης είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Αμάρυνθο Εύβοιας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Χειρουργική Ογκολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Χειρουργικής του ίδιου πανεπιστημίου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, και αφού υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου Εύβοιας ξεκίνησε την ειδικότητα Παθολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Συνέχισε την ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, όπου και την ολοκλήρωσε. Σήμερα, συνεργάζεται με το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Μητέρα και με τη Βιοκλινική Αθηνών. Στο ιδιωτικό του ιατρείο προσφέρει εξατομικευμένη ιατρική αντιμετώπιση και ανθρωποκεντρική προσέγγιση, πραγματοποιώντας ευρύτατο φάσμα επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής, ώστε να διασφαλιστεί ότι όταν είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση, αυτή να πραγματοποιείται με την υψηλότερη ποιότητα, με ασφάλεια και ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνός, Ιωαννίνων 68
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Θεραπεία κήλης Λαπαροσκοπική χειρουργική

Ο Ιούμπας Λέων είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στον Κολωνό. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Κλουζ Ναπόκα, απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής, αφού πρώτα τελείωσε την ειδίκευση του στο Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός" στην 3η Χειρουργική Κλινική, της Λαπαροσκόπικης Μονάδας. Έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία εκτελώντας ένα μεγάλο αριθμό επεμβάσεων γενικής χειρουργικής όπως θυρεοειδεκτομή, χολοκυστεκτομή, κήλη, σκωληκοειδεκτομή, μαστεκτομή, σπληνεκτομή, αφαίρεση όγκων έντερου, στομάχου, παγκρέατος, αιμορροιδεκτομή και κύστη κόκκυγος, χρησιμοποιώντας την λαπαροσκόπηση ή την κλασική χειρουργική μέθοδο. Ο γιατρός συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές, όπως το Υγεία, το Μητέρα, το Ευγγενίδειο Θεραπευτήριο και το Αττικό Θεραπευτήριο. Στο ιδιωτικό του ιατρείο υπάρχει δυνατότητα πραγματοποιήσης μικρών επεμβάσεων, αναίμακτα και με τοπική αναισθησία, όπως όγκους-κύστες δέρματος, σπίλους δέρματος, βιοψίες, είσφρυση όνυχος καθώς και ευριαγγείες. Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα παρακολούθησε πάνω από 50 ελληνικά, διεθνή συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια. Επιπρόσθετα, συνέβαλε στη συγγραφή ιατρικών άρθρων, τα οποία είναι δημοσιευμένα στα ελληνικά και ξένα περιοδικά. Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (TC3000, Veinlite, κλίβανος αποστείρωσης Eastern Medical Autoclave, κ.ά.). Στο ιατρείο πραγματοποιούνται επεμβάσεις πολύ μικρής ή μικρής βαρύτητας, όπως παθήσεις του δέρματος που δεν απαιτούν νοσηλεία σε νοσοκομείο και μπορούν να πραγματοποιηθούν με τοπική αναισθησία. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις λεπτομέρειες στα πλαίσια της διάγνωσης, της εκτέλεσης της επέμβασης και της αποθεραπείας, καθώς και ο πιο σημαντικός παράγων είναι ο ασθενής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 9 - 11
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος Αντιμετώπιση παθήσεων χολής

Ο Γιάλβαλης Δημήτριος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Θυρεοειδούς & Ενδοκρινών Αδένων και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και διατελεί Διευθυντής του Ε' Χειρουργικού Τμήματος στην Ευρωκλινική Αθηνών, καθώς και αποκλειστικός εξειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης Ενδοκρινικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Metropolitan General. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία για τη συνέχιση της ειδικότητας, όπου απέκτησε πολύπλευρη εμπειρία σε αναγνωρισμένες θέσεις ειδικότητας στη Χειρουργική από το Royal College of Surgeons of England, αλλά και σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Καθ’ όλη τη διάρκεια της ειδικότητας, συμμετείχε σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα, καθώς και στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και παρουσιάσεων σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις νεότερες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, συμμετέχοντας σε πολυάριθμα σεμινάρια Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Κοιλίας σε αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού και πιστοποιήθηκε με Μάστερ στην Ελάχιστα επεμβατική & Ρομποτική Χειρουργική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Άνω Γαστρεντερικού στο St' James University Hospital και στην Ενδοκρινική Χειρουργική του King’s College Hospital, London, όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη χειρουργική καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων καθώς είχε την ευκαιρία να εκτελέσει πλήθος πολύπλοκων ανοικτών και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων και επανεπεμβάσεων, καθώς και να συμμετάσχει ενεργά στα αντίστοιχα ογκολογικά συμβούλια και τις επιστημονικές εργασίες του τμήματος. Επιπλέον είναι εκπαιδευτής τριτοετών και τεταρτοετών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του King's College, καθώς και των ειδικευόμενων ιατρών του χειρουργικού τμήματος. Επιπλέον, έχει μετεκπαιδευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πίζας στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική θυρεοειδεκτομή και στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική παραθυρεοειδεκτομή, ενώ παρακολουθεί ποικίλες επεμβάσεις χειρουργικής του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών, καθώς και επέμβαση Ρομποτικής Θυρεοειδεκτομής από την μασχάλη. Ο γιατρός, έχει ειδικό ενδιαφέρον και εμπειρία στην χειρουργική αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων, καθώς και στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αποκατάστασης διαφόρων παθήσεων του κοιλιακού τοιχώματος (πχ. κήλες) και ενδοκοιλιακών οργάνων (π.χ. σκωληκοειδούς απόφυσης, επινεφριδίων, εντέρου κ.α), εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους με σκοπό την γρήγορη ανάρρωση του εκάστοτε ασθενή, αλλά και τον εκμηδενισμό της όποιας πιθανότητας επιπλοκών, εξασφαλίζοντας μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Μεσογείων 107
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Χειρουργική μαστού

Ο Φλέσσας Ιωάννης είναι Μαστολόγος - Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια, έλαβε τίτλο ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής στην Α' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών "Χειρουργική Ήπατος - Χοληφόρων - Παγκρέατος", πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η εκπόνηση της εργασίας του είχε θέμα τη "Μελέτη του παραμένοντος ηπατικού παρεγχύματος μετά από μερική ηπατεκτομή με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων (τεχνική “open book”) σε πειραματικό μοντέλο χοίρου. Aνοσοϊστοχημική μελέτη της μιτωτικής και της αποπτωτικής δραστηριότητας". Εξειδικεύτηκε, επίσης, στην Ογκοπλαστική και επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού, στην τεχνική του λεμφαδένα φρουρού, στη διεγχειρητική ακτινοθεραπεία και την ηλεκτροχημειοθεραπεία στο Royal Free Hospital NHS Trust στο Λονδίνο. Μετά την ολοκλήρωση της μετεκπαίδευσής του καταλαμβάνει θέση Επιμελητού Α' στην Α' Χειρουργική Κλινική - Τμήμα Μαστού του Γενικού Νοσοκομείου Μαιευτηρίου "Έλενα Βενιζέλου", οπού υπηρετεί έως και σήμερα. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι, ο Φλέσσας Ιωάννης αναγορεύτηκε σε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής με τίτλο "Η δράση του αντιοξειδωτικού U-74389G σε πειραματικό πρότυπο ισχαιμίας / επαναιμάτωσης εντέρου σε χοίρο. Βιοχημική, αιμοδυναμική, ιστοπαθολογική μελέτη", που πραγματοποιήθηκε στο πειραματικό χειρουργικό και ερευνητικό κέντρο της ELPEN, διατριβή για την οποία έλαβε "Άριστα". Ο γιατρός είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και επιστημονικών εργασιών στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία, ενώ συμμετείχε και παρακολούθησε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων. Τέλος, ο κύριος Φλέσσας είναι Τακτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Αθηνών, της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας Μοριακά Στοχευμένων Θεραπειών και της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κορωπί, Κύπρου 60
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση με χειρουργικό ή μαστολογικό πρόβλημα, λήψη αναλυτικού ιστορικού, λεπτομερή ενημέρωση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος Αντιμετώπιση συριγγίου πρωκτού

Ο Πανουσόπουλος Ηλίας είναι Γενικός Χειρουργός - Μαστολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στο Κορωπί. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Περιφερειακό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά", στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς "Οι Άγιοι Ανάργυροι", καθώς και στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεών του, απέκτησε το δίπλωμα της Ελληνικής Εταιρείας της Παρεντερικής Διατροφής, το δίπλωμα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκοπικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής καθώς και άλλων Επεμβατικών Τεχνικών, το δίπλωμα της Laparoscopic Bariatric Surgery και το δίπλωμα Επεμβατικών Τεχνικών (τοποθέτηση Κεντρικών Γραμμών) σε Νεφροπαθείς και Ογκολογικούς ασθενείς. Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται συστηματικά με την αντιμετώπιση περιστατικών αιμορροιδοπάθειας, συριγγίων, ραγάδων, κύστης κόκκυγος με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας των υπερήχων και των lasers.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πατήσια, Ιωάννου Φωκά 40
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Θεραπεία κήλης Έλεγχος θυρεοειδούς

Ο Πανέρης Παντελεήμων είναι Γενικός Χειρούργος με ιδιωτικό ιατρείο στα Πατήσια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Semmelweis στη Βουδαπέστη, ειδικεύτηκε στη γενική χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ευαγγελισμός". Διετέλεσε Επικουρικός χειρουργός στη Δ’ Χειρουργική Kλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός" και στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων και είναι συνεργάτης ιατρός του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και έχει συμμετάσχει σε ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις και συνέδρια. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις όπως οι αιμορροΐδες, η κήλη, στην αιμορραγία εντέρου, στην επιμήκη γαστρεκτομή, στα κονδυλώματα, στη μαστοπάθεια και στο συρίγγιο πρωκτού και παρέχει υπηρεσίες αφαίρεσης ραμμάτων και λαπαροσκοπικής αντιμετώπισης της κήλης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Αθανασιάδου 4
Απλή επίσκεψη: 80€ - 100€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση εκκολπωμάτων Αντιμετώπιση καρκίνου παχέος εντέρου Ρομποτική χειρουργική

Η Πετροπούλου Θάλεια είναι ειδική Χειρουργός Παχέος Εντέρου και Ορθού με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι Διδάκτωρ Γενικής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου απέκτησε και το πτυχίο της στην ιατρική. Μετά τις σπουδές της ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και εκπαιδεύθηκε στη Ρομποτική Χειρουργική του Παχέος εντέρου στο Association of Laparoscopic surgeons of Great Britain and Ireland (ALSGBI). Επιπρόσθετα, έχει λάβει πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Ρομποτικής Χειρουργικής του Παχέος Εντέρου (EARCS) και το Royal College of Surgeons of England. Έχει εργαστεί ως Κλινική Συνεργάτιδα στο Yeovil Hospital και στο Freeman Hospital, ως Ρομποτική Χειρουργός στο Northern General Hospital, ενώ υπήρξε σύμβουλος Ορθοκολικής και Γενικής Χειρουργικής στο Brighton And Sussex University Hospitals και στο Mid Yorkshire Hospitals NHS Trust. Είναι πρωτοπόρος στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική χειρουργική του παχέος εντέρου (Ελάχιστα Επεμβατική) και σήμερα, είναι Σύμβουλος Ρομποτικής και Ελάχιστης Επεμβατικής Ορθοκολικής Χειρουργικής στην Ευρωκλινική Αθηνών και στο Brighton And Sussex University Hospitals της Αγγλίας. Το κέντρο της είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που συμμετέχει στις δύο ευρωπαϊκές πολυκεντρικές μελέτες (MIRAST/RESET) για τη Ρομποτική Χειρουργική του Παχέος Εντέρου. Η ιατρός προσφέρει εξατομικευμένη ιατρική προσέγγιση με επίκεντρο τον ασθενή προκειμένου να διασφαλίσει την ακριβή αξιολόγηση, διάγνωση και θεραπεία με τις πιο εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλαμαριά, Ανδριανουπόλεως 6 & Παπακυρίτση 8
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Ογκολογική χειρουργική

Ο Νικολαΐδης Γεώργιος είναι Γενικός Χειρουργός - Μαστολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το "Université de médecine et pharmacie" του Κλουζ της Γαλλίας, εκπαιδεύτηκε στην Ογκολογική Χειρουργική, τη Χειρουργική Μαστού, καθώς και τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου", απ' όπου έλαβε και την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής. Στα πλαίσια της εκπαίδευσής του, είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μεγάλες ογκολογικές επεμβάσεις, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις, καθώς και σε επεμβάσεις κηλών, μαστών, θυροειδούς, κ.α. Διετέλεσε Επιστημονικός συνεργάτης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ", όπου μέχρι και σήμερα δίνει πλήθος διαλέξεων και εκπαιδεύει φοιτητές Ιατρικής που έχουν περάσει το τρίτο έτος σπουδών τους. Ο ιατρός Νικολαΐδης έχει τεράστια εμπειρία στη Διαγνωστική και Επεμβατική Χρήση Υπερήχων Μαστού, κι αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι από τους ελάχιστους χειρουργούς, στην Ελλάδα, που έλαβε την πιστοποίηση "Advanced Laparoscopic" από τη Χειρουργική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τη Δ' Χειρουργική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η πολυετής εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει συνεργασίες με διάφορες δομές του Εθνικού συστήματος Υγείας, όπως το Χειρουργικό τμήμα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης, το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης "Μαματσείο", η Χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδος "Μποδοσάκειο", καθώς και το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας. Στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης "Euromedica", την Ιδιωτική Κλινική "Άγιος Λουκάς", την Κλινική "Γένεσις" στην Θεσσαλονίκη, και συνεχίζει να διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ", εκτός της εκπαιδευτικής του δραστηριότητας, ηγείται πλήθους ογκολογικών κι άλλων επεμβάσεων με κύριο αντικείμενο τις περιπτώσεις που αφορούν στον μαστό. Μέσα από τη συμμετοχή του σε πολυάριθμα σεμινάρια, συνεδρία και ημερίδες, καταφέρνει να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις του κλάδου του, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να παρέχει τις καλύτερες δυνατές και σύγχρονες θεραπείες στους επισκέπτες του ιδιωτικού του ιατρείου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παγκράτι, Πλατεία Μεσολογγίου 7
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης και ενημέρωσης) υπηρεσίες
Λαπαροσκοπική χειρουργική

Ο Καραΐσκος Ιωάννης είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στη Βάρη και το Παγκράτι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Α' Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό", έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Montefiore Medical Centre στην Νέα Υόρκη. Έχει στο ενεργητικό του 5 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις σε καταξιωμένα διεθνή ιατρικά περιοδικά και συμμετείχε στην μετάφραση στα Ελληνικά του "Current Surgical Therapy, John L. Cameron, 9th Edition", μεταφράζοντας το κεφάλαιο των κακώσεων. Είναι εξωτερικός συνεργάτης με όλα σχεδόν τα Ιδιωτικά Θεραπευτήρια και είναι πιστοποιημένος ιατρός του ΕΟΠΥΥ για χορήγηση συνταγών και παραπεμπτικών εξετάσεων και εξωτερικός συνεργάτης με όλα σχεδόν τα Ιδιωτικά Θεραπευτήρια. Είναι κάτοχος του Advanced Trauma Life Support (ATLS) και μέλος των World Association of Laparoscopic Surgeons, Society of Laparoendoscopic Surgeons, European Association for Endoscopic Surgery και Society of American Gastrointestinal and Endoscopic Surgeons. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα στον ασθενή εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μελίσσια, Ερμού & Απόλλωνος 16
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, έλεγχο εξετάσεων, συνταγογράφηση απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων) υπηρεσίες

Ο Σταυρόπουλος Σταύρος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής και πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη "Χειρουργική Ογκολογία" του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο διατριβής "Ελάχιστη Επεμβατική Χειρουργική στον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου: Ο ρόλος της καμπύλης εκμάθησης στο ογκολογικό αποτέλεσμα και στην ποιότητα του παρασκευάσματος". Ξεκίνησε την ειδικότητά του στο Hôpital Riviera Chablais της Ελβετίας ενώ ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Γ' Χειρουργική Κλινική και Μονάδα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός", απ' όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία. Έχει εξειδικευτεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και τη Χειρουργική Ογκολογία του Πεπτικού συστήματος και των ενδοκρινών αδένων. Ο γιατρός διαθέτει εμπειρία στη λαπαροσκοπική χειρουργική και αναλαμβάνει περιστατικά παθήσεων της χοληδόχου κύστεως, του λεπτού και παχέος εντέρου και του στομάχου, του θυρεοειδούς καθώς και των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση αλλά και την πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ραφήνα, Χρυσοστόμου Σμύρνης 6 & Χρήστου Μάντικα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Λαπαροσκοπική χειρουργική

Ο Νησωτάκης Κωνσταντίνος είναι Μαστολόγος - Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Ραφήνα. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου έλαβε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού. Επίσης, έχει λάβει εκπαίδευση και έγινε Clinical Fellow στο King's College Hospital of London. Ο ιατρός διατηρεί συνεργασίες με μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών και πολλά άλλα ιδιωτικά κέντρα και θεραπευτήρια. Διαθέτει πλούσιο συγγραφικό έργο και συμμετέχει ενεργά σε πολυάριθμα συνέδρια. Στο χειρουργικό ιατρείο του, παρέχει υψηλού επιπέδου Χειρουργικές υπηρεσίες καθώς και διερεύνηση, διάγνωση και θεραπεία σύνθετων παθήσεων. Αντιμετωπίζονται πλήθος περιστατικών που άπτονται στο φάσμα της Χειρουργικής Ογκολογίας (παχέος εντέρου, στομάχου, ήπατος - χοληφόρων, παγκρέατος, ενδοκρινών αδένων, σαρκώματα), της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής (χοληδόχου κύστης, κήλες, διαφραγματοκήλες, εντερεκτομές, ενδοκρινών αδένων, επεμβάσεις παχυσαρκίας) και της Γενικής Χειρουργικής (χοληδόχου κύστης, κήλες παντός τύπου, ενδοκρινών αδένων θυρεοειδούς - παραθυρεοειδούς, παθήσεις πρωκτού, κύστη κόκκυγος) και των Επεμβάσεων Μαστού (Καλοήθεις και Κακοήθεις Παθήσεις), αλλά και μικροεπεμβάσεις (λιπώματα, κύστες, αποστήματα υποδορίου).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 56 & Δελφών
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Σπηλιώτης Ιωάννης είναι Γενικός Χειρουργός - Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκεί πραγματοποίησε και τη διδακτορική του διατριβή. Έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Πατρών και μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια του Μονπελλιέ, της Χαϊδελβέργης, της Ουάσιγκτον και του Παρισίου. Τον Μάιο του 2016, εξελέγη επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Τορ Βεργκάτα (Tor Vergata) της Ρώμης και, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, του απονεμήθηκε στην Ουάσιγκτον ο τίτλος του εκπαιδευτή (Mentor) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Περιτοναϊκής Καρκινωμάτωσης. Έχει υπηρετήσει σε αποστολές του ΟΗΕ και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας στη Σομαλία και τη Ρουάντα και επιλέχθηκε, επίσης, ως Ιατρικός Διευθυντής (Medical Director) από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΟΗΕ για να οργανώσει το European Hospital της Παλαιστίνης. Έχει επισκεφτεί ως Ιατρικός Παρατηρητής το Ιράκ, το Ιράν, συμμετέχει ως Medical Inspector στη λειτουργία του νοσοκομείου της Βαβυλώνας και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Υγείας για την υγειονομική ανασυγκρότηση των χωρών της Μέσης Ανατολής. Από το 2009, ξεκινά η συνεργασία του με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά, αρχικά ως Συντονιστής Διευθυντής στο Α' Χειρουργικό τμήμα, παράλληλα υπήρξε Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, έχει εκτελέσει χρέη Διοικητή και από το 2014 έως σήμερα διατελεί Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας. Επιπλέον, ο κύριος Σπηλιώτης είναι Διευθυντής Κλινικής Αντιμετώπισης Περιτοναϊκής Κακοήθειας και Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Αξίζει να σημειωθεί το πλούσιο ερευνητικό, επιστημονικό και συγγραφικό του έργο, έχοντας στο ενεργητικό του 170 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις σε 4 γλώσσες και 150 ελληνικές, καθώς και 10 βιβλία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ηλιούπολη, Ποσειδώνος 20
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη για έλεγχο και αξιολόγηση) υπηρεσίες

Ο Γέμος Κωνσταντίνος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Τιμισοάρας στην Ρουμανία και Διδάκτωρ Χειρουργική στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Γενική Χειρουργική και συνέχισε με μετεκπαιδεύσεις σε πανεπιστήμια της Γαλλίας, της Νορβηγίας και της Γερμανίας στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική του Παχέος εντέρου, Λαπαροσκοπική Χειρουργική για αποκατάσταση των κηλών, στην Ελάχιστη Επεμβατική Χειρουργική Τεχνική, στην Επείγουσα Χειρουργική και Χειρουργική Παθολογία και στο Κοιλιακό Τραύμα. Παράλληλα, εργάστηκε στην Α' Χειρουργική Πανεπιστημιακή Κλινική Πάβιας Ιταλίας, στο Ι.Κ.Α Ηλιούπολης, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Χειρουργικού τμήματος. Είναι επίσης, μέλος σε διεθνείς και Ελληνικές Εταιρείες, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και μετεκπαιδευτικά μαθήματα. Στο ιατρείο του, προσφέρει εξατομικευμένη ιατρική αντιμετώπιση και ανθρωποκεντρική προσέγγιση, πραγματοποιώντας ευρύτατο φάσμα επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής, διαθέτοντας εξειδίκευση και εμπειρία, ώστε να διασφαλιστεί ότι όταν είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση, αυτή να πραγματοποιείται με την υψηλότερη ποιότητα, με ασφάλεια και ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλαμαριά, Νικολάου Πλαστήρα 1
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Αγγελόπουλος Βάιος είναι Γενικός Χειρουργός, ειδικός στην Ογκολογική και Αισθητική χειρουργική του Μαστού, με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά. Διδάκτωρ της Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την Χειρουργική Ογκολογίας με την έρευνα του για το Μελάνωμα του Δέρματος. Συνεργάζεται με την Βιοκλινική, με Κλινική Γένεσις, το Αττικό Θεραπευτήριο και την Euromedica Κυανούς Σταυρός. Παρακολουθεί και εφαρμόζει τις νεότερες εξελίξεις στην Ογκολογική και Αισθητική χειρουργική του Μαστού, πάντα με σεβασμό στις οδηγίες των διεθνών ιατρικών οργανισμών. Παράλληλα, υπηρετεί αντικείμενα της ειδικότητάς του, όπως είναι η αντιμετώπιση καλοήθων παθήσεων του μαστού, την ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού, την αυξητική στήθους, τη λαπαροσκοπική χειρουργική, την θεραπεία αιμορροΐδων με την τεχνική Lango, καθώς και την ογκολογική χειρουργική για την αντιμετώπιση του μελανώματος και άλλων καρκίνων του δέρματος και την χειρουργική Θυρεοειδούς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Διστόμου 5 - 7
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, φυσική εξέταση, εκτίμηση εξετάσεων, διαγνωστική προσπέλαση, θεραπευτικό πλάνο, χειρουργική αντιμετώπιση, συνταγογράφηση, μετεγχειρητική παρακολούθηση, φροντίδα τραυμάτων) υπηρεσίες

Ο Χουλιάρας Χρήστος είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Χειρουργική Παχέος Εντέρου - Πρωκτού, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εκπλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας της Πάρου και έκανε την ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά "Άγιος Παντελεήμων", όπου πραγματοποίησε ένα ευρύ φάσμα επεμβάσεων σε επείγουσα χειρουργική, χειρουργική παχέος εντέρου, ενδοκρινολογική χειρουργική, αγγειοχειρουργική, χειρουργική των χοληφόρων και χειρουργικές επεμβάσεις κοιλιακού τοιχώματος. Επιπροσθέτως, έλαβε ειδική εκπαίδευση στο Τμήμα Χειρουργικής Ογκολογίας, στο "Μεταξά" Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά, με έμφαση στην Κυτταρομειωτική χειρουργική σε συνδυασμό με την Υπέρθερμη Ενδοπεριτοναϊκή Χημειοθεραπεία, την Ρομποτική Χειρουργική και τον Καρκίνο του Μαστού. Ο ιατρός Χουλιάρας υπήρξε υπότροφος του NOI Εθνικού Ογκολογικού Ινστιτούτου Σλοβακίας, στη Χειρουργική Ογκολογία, όπως επίσης του απονεμήθηκε υποτροφία στη Χειρουργική Παχέος Εντέρου από το Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο του Αγίου Μάρκου στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε την ευκαιρία μέσα από κλινικές επισκέψεις στο St. Mark's Hospital, στο Λονδίνο, να εκτεθεί σε όλο το φάσμα της διαχείρισης της ορθοκολικής χειρουργικής: ρομποτική και λαπαροσκοπική χειρουργική του παχέος εντέρου, χειρουργική του πυελικού εδάφους, χειρουργικές περιπτώσεις φλεγμονώδους εντέρου, πολύπλοκη χειρουργική και πρωκτολογία καρκίνου του παχέος εντέρου. Αξίζει να σημειωθεί πως, έχει ενεργή συμμετοχή σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων με πολυάριθμες παρουσιάσεις. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πλατεία Μαβίλη, Βασιλίσσης Σοφίας 100
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης Λαπαροσκοπική χειρουργική Ρομποτική χειρουργική

O Τσεχπενάκης Αναστάσιος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στην Πλατεία Μαβίλη και στην Καλαμάτα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στην οποία φοίτησε με υποτροφία και είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών "Ελάχιστα επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική" από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής την ολοκλήρωσε στο "Λαϊκό" Νοσοκομείο Αθηνών, στην Κλινική Μεταμοσχεύσεων και Χειρουργικής Νεφροπαθών και στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, συμμετείχε σε προγράμματα μετεκπαίδευσης στην προχωρημένη λαπαροσκοπική Χειρουργική και λαπαροσκοπική Χειρουργική της παχυσαρκίας σε δύο νοσοκομειακά κέντρα στις ΗΠΑ (University of Miami, University of Connecticut) και έλαβε μέρος στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης χρήσης του ρομποτικού χειρουργικού συστήματος DaVinci στο κέντρο IRCAD του πανεπιστημίου του Στρασβούργου και στο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην προχωρημένη λαπαροσκοπική χειρουργική του πεπτικού συστήματος στο ίδιο κέντρο. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα "Fellowship on Minimal Access Surgery of the WALS – World Association of Laparoscopic Surgeons" στο Νέο Δελχί της Ινδίας, καθώς και πληθώρα άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων με κύριο αντικείμενο την προηγμένη λαπαροσκοπική Χειρουργική. Επιπρόσθετα, είναι μέλος του Αμερικανικού Κολεγίου Χειρουργών (American College of Surgeons) και άλλων ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιριών ενώ συμμετέχει στην συγγραφή εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ιωνία, Πλατεία Παναιτωλίου 8
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, οδηγίες) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Αντιμετώπιση παθήσεων χολής Θεραπεία κήλης

Ο Κουζανίδης Νικόλαος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελάχιστα επεμβατική λαπαροσκοπική και Ρομποτική χειρουργική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει, επίσης, παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών σε μεγάλα νοσοκομεία της Ευρώπης. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην σύγχρονη χειρουργική κι ελάχιστα επεμβατική καθώς και στην πρωκτολογία. Το ιατρείο, έχει εξοπλιστεί με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της χειρουργικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων. Η πολύχρονη εμπειρία του στο εξωτερικό, όπου έχει αναλάβει επιτυχώς χιλιάδες περιστατικά αλλά και η διαρκής ενημέρωσή του για τις τελευταίες εξελίξεις, αντικατοπτρίζονται στην ποιότητα των εργασιών του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Μεσογείων 107
Απλή επίσκεψη: 80€ υπηρεσίες

Ο Μπακογιάννης Απόστολος είναι Μαστολόγος - Γενικός Χειρουργός, με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Αποκτώντας το πτυχίο Ιατρικής, υπηρέτησε ως οπλίτης ιατρός σε κλιμάκια Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) κι έκανε το αγροτικό του στο χωριό Ασκληπιείο της Ρόδου. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στη Γενική Χειρουργική στη Δ' Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός" και στο Κέντρο Μαστού του Γενικού Αντικαρκινικού - Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών "Άγιος Σάββας". Το 2006, πήρε τον τίτλο του ειδικού Γενικού Χειρουργού κι έκτοτε εργάζεται ως Επιμελητής Α' στο Κέντρο Μαστού του Νοσοκομείου "Υγεία". Παράλληλα, το ίδιο έτος μετεκπαιδεύτηκε στην Παθολογία και Διάγνωση των παθήσεων Μαστού και διαχείριση λεμφαδένα φρουρού στο Κέντρο Μαστού στο Μιλάνο, υπό τον καθηγητή Umberto Veronese. Επίσης, εξειδικεύτηκε στη τοποθέτηση Port-A-Cath στο Catholic University Hospital στη Ρώμη, καθώς και στις μεθόδους ογκοπλαστικής χειρουργικής μαστού. Ο γιατρός έχει διατελέσει Διευθυντής της Γ' Χειρουργικής Κλινικής Μαστού του Ιασώ General και από το 2017 έως σήμερα είναι Διευθυντής της Β' Χειρουργικής Κλινικής Μαστού στο Ερρικός Ντυνάν Hospital Center. Έχει παρακολουθήσει ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Νερατζιωτίσσης 15
Απλή επίσκεψη: 50€ - 80€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, αξιολόγηση εργαστηριακών και παρακλινικών εξετάσεων, συμβουλευτική, η διάρκεια ραντεβού μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το περιστατικό) υπηρεσίες
Διάγνωση και θεραπεία καρκίνου μαστού Θυρεοειδεκτομή Χειρουργική παχέος εντέρου

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Αλεξίου είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική και Διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Δραστηριοποιείται από το 2020 στον ιδιωτικό τομέα υγείας, πραγματοποιώντας ευρύτατο φάσμα επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής έχοντας ιδιαίτερη ενασχόληση με τη Χειρουργική Ογκολογία, τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, τη Χειρουργική Ταχείας Ανάρρωσης (Fast Truck Surgery – Enhanced Recovery After Surgery – ERAS) και Επείγουσα Χειρουργική. Για 15 έτη, απέκτησε κλινική εμπειρία ως ειδικευμένος χειρουργός στην Α' ́ Χειρουργική Κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνών. Στο διάστημα αυτό εκτέλεσε περισσότερες από 9.000 επεμβάσεις, μικρές, μεσαίες, μεγάλες, βαρείες, εξαιρετικά βαρείες και ειδικές εγχειρήσεις. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, προσφέρει εξατομικευμένη ιατρική αντιμετώπιση και ανθρωποκεντρική προσέγγιση, πραγματοποιώντας ευρύτατο φάσμα επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής, διαθέτοντας εξειδίκευση και εμπειρία, ώστε να διασφαλιστεί ότι όταν είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση, αυτή να πραγματοποιείται με την υψηλότερη ποιότητα, με ασφάλεια και ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα