42 Γενικοί Χειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Γενικό Χειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Γενικό Χειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Γενικό Χειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Γενικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Γενικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αιμορροΐδων, Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, Αντιμετώπιση ελκών, Αντιμετώπιση ευρυαγγειών, Αντιμετώπιση καρκίνου οισοφάγου, Αντιμετώπιση καρκίνου παχέος εντέρου, Αντιμετώπιση καρκίνου πρωκτού, Αντιμετώπιση καρκίνου στομάχου, Αντιμετώπιση καρκίνου του δέρματος

Σχετικές ειδικότητες

Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι, Αναισθησιολόγοι, Γενικοί Γιατροί, Καρδιοχειρουργοί, Νευροχειρουργοί, Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί, Παιδοχειρουργοί

Σολάκης Ευάγγελος

 • Γενικός Χειρουργός
 • Μαστολόγος
 • Κορυδαλλός
Κορυδαλλός
Θεραπεία καρκίνου του μαστού Διάγνωση και θεραπεία καρκίνου μαστού Εξέταση μαστού Ψηλάφηση μαστών

Ο Σολάκης Ευάγγελος είναι Γενικός Χειρουργός - Μαστολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στον Κορυδαλλό και στο Κορωπί. Είναι πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτική Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών "Θρομβώσεις, Αιμορραγίες και Ιατρική των Μεταγγίσεων" και "Χειρουργική Ανατομία" του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδίκευσή του στη Χειρουργική στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών στην Α' Χειρουργική Κλινική, στο Γενικό Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός" στη Β' Χειρουργική Κλινική και στο Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Άγιος Σάββας", στην Α' Χειρουργική Κλινική Μαστού απ' όπου απέκτησε πολύτιμη εξειδικευμένη εμπειρία στην χειρουργική μαστού. Έχει μεγάλη εμπειρία σε όλη τη γκάμα της Γενικής Χειρουργικής και έχει εξειδικευτεί στην Χειρουργική Μαστού. Είναι συνεργάτης Γενικός Χειρουργός των κλινικών Mediterraneo Hospital και της Γενικής Κλινικής Αθηνών Βουγιουκλάκειο. Το ερευνητικό έργο του περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, ανακοινώσεις σε συνέδρια και συνεχή συμμετοχή σε εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο ιατρός διαθέτει εμπειρία στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και αναλαμβάνει περιστατικά για χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, του παχέως εντέρου, καθώς και για την αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγος, των αιμορροΐδων, της κήλης αλλά και του θυρεοειδούς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση αλλά και την πρόληψη. Στα σύγχρονα ιατρεία του, παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα στον ασθενή εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Αποστόλου Κωνσταντίνος

 • Γενικός Χειρουργός
 • Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων
 • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, έλεγχος εξετάσεων και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Θυρεοειδεκτομή Ογκολογική χειρουργική

Ο Αποστόλου Κωνσταντίνος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων με ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα και στην Γλυφάδα. Είναι αριστούχος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση τόσο στο πεδίο της Χειρουργικής των Ενδοκρινών Αδένων όσο και της Χειρουργικής Ογκολογίας. Επίσης, απέκτησε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο αντικείμενο της "Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, Ρομποτικής Χειρουργικής και Τηλεχειρουργικής". Έπειτα, εκπόνησε Διδακτορική διατριβή στην Α' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ύστερα από επιτυχή ολοκλήρωση και αξιολόγηση ανακηρύχθηκε ομόφωνα Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου με βαθμό "Άριστα". Ακολούθησε η εξειδίκευση του γενικού χειρουργού στη Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Βελιγραδίου, όπου απέκτησε τεράστια εμπειρία πραγματοποιώντας εκατοντάδες χειρουργικές επεμβάσεις του φάσματος της Ενδοκρινικής Χειρουργικής. Παράλληλα συμμετείχε ενεργά στην εκπαίδευση των ειδικευόμενων ιατρών, καθώς και των φοιτητών των τμημάτων Ιατρικής και Νοσηλευτικής του ομώνυμου Πανεπιστημίου στη Γενική Χειρουργική και τη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του ιατρού εγγυώνται την προσφορά ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας καθώς και προηγμένων θεραπειών στις παθήσεις τόσο των ενδοκρινών αδένων όσο και της γενικής και ογκολογικής χειρουργικής, διατηρώντας ως απόλυτο γνώμονα τον άνθρωπο, αφού η «ασθενοκεντρική» ιατρική αποτελεί την καρδιά της παρεχόμενης φροντίδας από τον ιατρό, αντανακλώντας τη φιλοσοφία του περί ιατρικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:00

Κορωναίος Αντώνιος

 • Γενικός Χειρουργός
 • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Θεραπεία καρκίνου του μαστού Θεραπεία κήλης Αντιμετώπιση αιμορροΐδων

Ο Κορωναίος Αντώνιος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα. Έχει σπουδάσει Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Βάρνας και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια του οποίου ασχολήθηκε με τις ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική, στη Γ' Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γενηματάς" και εξειδικεύτηκε στις Χειρουργικές παθήσεις και στη Χειρουργική Ογκολογία του Μαστού στην Α' Κλινική Μαστού του Γενικού Αντικαρκινικού - Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών "Άγιος Σάββας". Ο γιατρός διατελεί Επιμελητής Α' στη Δ' Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, εργάζεται ως Επιστημονικός συνεργάτης στο ιατρείο μαστού του Διαγνωστικού Κέντρου - Πολυϊατρείου "Ιατρόκοσμος" και έχει εργαστεί ως Επιμελητής Β' στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων. Υπήρξε εκπαιδευτής Ανατομίας - Φυσιολογίας στην Επαγγελματική Σχολή βοηθών νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γενηματάς". και έχει συμμετάσχει με Ανακοινώσεις σε πλήθος Ελληνικών Συνεδρίων καθώς και Συνεδρίων του Εξωτερικού. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, της European Society Of Surgical Oncology, καθώς και των European Pressure Ulcer Advisory Panel και European Wound Management Association. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξειδικεύεται στη χειρουργική παθήσεων πρωκτού, χειρουργική κηλών και χειρουργική μαστού, στο ιατρείο του αναλαμβάνει περιστατικά που απαντώνται σε όλο το φάσμα της γενικής χειρουργικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τρίτη 06/12

Σπηλιώτης Ιωάννης MD, PhD, FASPSM

 • Γενικός Χειρουργός
 • Ογκολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σπηλιώτης Ιωάννης είναι Γενικός Χειρουργός - Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκεί πραγματοποίησε και τη διδακτορική του διατριβή. Έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Πατρών και μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια του Μονπελλιέ, της Χαϊδελβέργης, της Ουάσινγκτον και του Παρισιού. Τον Μάϊο του 2016, εξελέγη επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Τορ Βεργκάτα (Tor Vergata) της Ρώμης και, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, του απονεμήθηκε στην Ουάσινγκτον ο τίτλος του εκπαιδευτή (Mentor) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Περιτοναϊκής Καρκινωμάτωσης. Έχει υπηρετήσει σε αποστολές του ΟΗΕ και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας στη Σομαλία και τη Ρουάντα και επιλέχθηκε, επίσης, ως Ιατρικός Διευθυντής (Medical Director) από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΟΗΕ για να οργανώσει το European Hospital της Παλαιστίνης. Έχει επισκεφτεί ως Ιατρικός Παρατηρητής το Ιράκ, το Ιράν, συμμετέχει ως Medical Inspector στη λειτουργία του νοσοκομείου της Βαβυλώνας και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Υγείας για την υγειονομική ανασυγκρότηση των χωρών της Μέσης Ανατολής. Από το 2009, ξεκινά η συνεργασία του με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά, αρχικά ως Συντονιστής Διευθυντής στο Α' Χειρουργικό τμήμα, παράλληλα υπήρξε Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, έχει εκτελέσει χρέη Διοικητή και από το 2014 έως σήμερα διατελεί Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας. Επιπλέον, ο κύριος Σπηλιώτης είναι Διευθυντής Κλινικής Αντιμετώπισης Περιτοναϊκής Κακοήθειας και Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Αξίζει να σημειωθεί το πλούσιο ερευνητικό, επιστημονικό και συγγραφικό του έργο, έχοντας στο ενεργητικό του 170 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις σε 4 γλώσσες και 150 ελληνικές, καθώς και 10 βιβλία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Αγγελόπουλος Βάιος

 • Γενικός Χειρουργός
 • Μαστολόγος
 • Πλαστικός Χειρουργός
 • Καλαμαριά
Καλαμαριά
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Αγγελόπουλος Βάιος είναι Γενικός Χειρουργός, ειδικός στην Ογκολογική και Αισθητική χειρουργική του Μαστού, με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά. Διδάκτωρ της Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την Χειρουργική Ογκολογίας με την έρευνα μου για το Μελάνωμα του Δέρματος. Συνεργάζεται με την Βιοκλινική, με Κλινική Γένεσις, το Αττικό Θεραπευτήριο και την Euromedica Κυανούς Σταυρός. Παρακολουθεί και εφαρμόζει τις νεότερες εξελίξεις στην Ογκολογική και Αισθητική χειρουργική του Μαστού, πάντα με σεβασμό στις οδηγίες των διεθνών ιατρικών οργανισμών. Παράλληλα υπηρετεί αντικείμενα της ειδικότητάς του, όπως είναι η αντιμετώπιση καλοήθων παθήσεων του μαστού, την ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού, την αυξητική στήθους, τη λαπαροσκοπική χειρουργική, την θεραπεία αιμορροΐδων με την τεχνική Lango, καθώς και την ογκολογική χειρουργική για την αντιμετώπιση του μελανώματος και άλλων καρκίνων του δέρματος και την χειρουργική Θυρεοειδούς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Σταυρόπουλος Σταύρος MD, MSc

 • Γενικός Χειρουργός
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, έλεγχο εξετάσεων, συνταγογράφηση απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σταυρόπουλος Σταύρος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής και πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη "Χειρουργική Ογκολογία" του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο διατριβής "Ελάχιστη Επεμβατική Χειρουργική στον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου: Ο ρόλος της καμπύλης μάθησης στο ογκολογικό αποτέλεσμα και στην ποιότητα του δείγματος". Έλαβε την ειδίκευσή του στη Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός", στη Γ' Χειρουργική Κλινική και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στην Β' Χειρουργική Κλινική απ' όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία. έχει εξειδικευτεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και την Ενδοκρινική Χειρουργική, είναι σύμβουλος, Γενικός Χειρουργός του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών "Υγεία", ο γιατρός διαθέτει εμπειρία στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και αναλαμβάνει περιστατικά για χειρουργική Ήπατος, Χοληφόρων, Παγκρέατος, καθώς και για την αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγος, των αιμορροΐδων, της κήλης αλλά και του θυρεοειδούς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση αλλά και την πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Ζυγομαλάς Απόλλων MD, MSc, PhD, FACS

 • Γενικός Χειρουργός
 • Πάτρα
Πάτρα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ζυγομαλάς Απόλλων είναι Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πα΄τρα. Σπούδασε στη Σχολή Ιατρικής και Χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Ανκόνα "Università Politecnica delle Marche", απ' όπου αποφοίτησε με Άριστα, έχοντας πλήρη υποτροφία σπουδών. Στη συνέχεια πραγματοποίησε το αγροτικό του στο Περιφερειακό Ιατρείο Λειβαρτζίου και υπηρέτησε ως Κελευστής Ιατρός στη Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης. Ειδικεύτηκε στη Κλασική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική, αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" και έπειτα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου έλαβε και τον τίτλο ειδικότητας. Μετεκπαιδεύτηκε στη προχωρημένη Λαπαροσκοπική, στη χειρουργική ΤΕΜ και στη χειρουργική Ενδοκρινών αδένων στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ospedale Universitario di Ancona, καθώς και στη χειρουργική Παγκρέατος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο San Raffaele di Milano. Επίσης, ο κύριος Ζυγομαλάς ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ιατρική Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου μελέτησε τη χρήση μικρο-ρομπότ στη χειρουργική δια μέσου φυσικών οπών (NOTES). Ανακηρύχθηκε ομόφωνα με Άριστα, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών στην Επιστήμη Τεχνολογίας Υπολογιστών - Χειρουργική Πληροφορική αναπτύσσοντας το εξειδικευμένο σύστημα PROMETHEiA™ για τη χειρουργική αντιμετώπιση ηπατικών όγκων υποβοηθούμενη από υπολογιστές. Η διατριβή του υποστηρίχθηκε με υποτροφία διδακτορικών σπουδών από το Ίδρυμα Ωνάση. Έχει, επίσης, διατελέσει επικουρικός επίκουρος καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Αξίζει να σημειωθεί πως, για το επιστημονικό του έργο έχει βραβευθεί δύο φορές από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρία. Το ερευνητικό έργο του περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, κεφάλαια σε βιβλία, ανακοινώσεις σε συνέδρια και συνεχή συμμετοχή σε εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Αλεξάνδρου Νικόλαος

 • Γενικός Χειρουργός
 • Κυψέλη
Κυψέλη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Αλεξάνδρου Νικόλαος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Α' Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Η Ελπίς", όπου απέκτησε εμπειρία σε όλo το εύρος των επεμβάσεων της Γενικής Χειρουργικής και ιδιαίτερα στην Επείγουσα Χειρουργική, επιπλέον διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου. Εργάσθηκε ως Επιμελητής Β' Εθνικού Συστήματος Υγείας στο Α' Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Η Ελπίς" και ως Επιμελητής της Ε' Χειρουργικής Κλινικής της Ευρωκλινικής Αθηνών. Συνεργάζεται με το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών "Υγεία" και το Νοσοκομείο "Μητέρα" και χειρουργεί στην Κλινική Λευκός Σταυρός - The Athens Clinic. Επιπροσθέτως, είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας, της Ελληνικής Εταιρίας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων, της Ελληνικής Εταιρίας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρείας Κολοπρωκτολογίας και της European Association for Endoscopic Surgery.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Γιάλβαλης Δημήτριος MD, MSc

 • Γενικός Χειρουργός
 • Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αιμορροΐδων Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος Αντιμετώπιση παθήσεων χολής Θεραπεία κήλης Θυρεοειδεκτομή Λαπαροσκοπική χειρουργική Ρομποτική χειρουργική

Ο Γιάλβαλης Δημήτριος είναι Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Θυρεοειδούς, Ενδοκρινών Αδένων με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και διατελεί αποκλειστικός εξειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης Ενδοκρινικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Metropolitan General. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία για τη συνέχιση της ειδικότητας, όπου απέκτησε πολύπλευρη εμπειρία σε αναγνωρισμένες θέσεις ειδικότητας στη Χειρουργική από το Royal College of Surgeons of England, αλλά και σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Β’ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Καθ’ όλη τη διάρκεια της ειδικότητας, συμμετείχε σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα, καθώς και στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και παρουσιάσεων σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις νεότερες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, συμμετέχοντας σε πολυάριθμα σεμινάρια Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Κοιλίας σε αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού και πιστοποιήθηκε με Μάστερ στην Ελάχιστα επεμβατική & Ρομποτική Χειρουργική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Άνω Γαστρεντερικού στο St' James University Hospital και στην Ενδοκρινική Χειρουργική του King’s College Hospital, London, όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη χειρουργική καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων καθώς είχε την ευκαιρία να εκτελέσει πλήθος πολύπλοκων ανοικτών και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων και επανεπεμβάσεων, καθώς και να συμμετάσχει ενεργά στα αντίστοιχα ογκολογικά συμβούλια και τις επιστημονικές εργασίες του τμήματος. Επιπλέον είναι εκπαιδευτής τριτοετών και τεταρτοετών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του King's College, καθώς και των ειδικευόμενων ιατρών του χειρουργικού τμήματος. Επιπλέον έχει μετεκπαιδευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πίζας στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική θυρεοειδεκτομή και στην ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική παραθυρεοειδεκτομή, ενώ παρακολουθεί ποικίλες επεμβάσεις χειρουργικής του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών, καθώς και επέμβαση Ρομποτικής Θυρεοειδεκτομής από την μασχάλη. Ο γιατρός, έχει ειδικό ενδιαφέρον και εμπειρία στην χειρουργική αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων, καθώς και στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αποκατάστασης διαφόρων παθήσεων του κοιλιακού τοιχώματος (πχ. κήλες) και ενδοκοιλιακών οργάνων (π.χ. σκωληκοειδούς απόφυσης, επινεφριδίων, εντέρου κ.α), εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους με σκοπό την γρήγορη ανάρρωση του εκάστοτε ασθενή, αλλά και τον εκμηδενισμό της όποιας πιθανότητας επιπλοκών, εξασφαλίζοντας μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:30

Δραγούμης Δημήτριος

 • Μαστολόγος
 • Ογκολόγος
 • Γενικός Χειρουργός
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Δημήτριος Δραγούμης είναι Ογκοπλαστικός Χειρουργός Μαστού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο πρώτος που εισήγαγε και εφάρμοσε στην Ελλάδα τεχνικές τμηματικής αποκατάστασης μαστού (Partial Breast Reconstruction) με χρήση κρημνών διατιτραινουσών αρτηριών θωρακικού τοιχώματος (Chest wall perforator flaps), προφυλάσσοντας έτσι σημαντικό αριθμό γυναικών από την εκτέλεση περιττών ακρωτηριαστικών μαστεκτομών. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Β' Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου, και διετέλεσε μόνιμος συνεργάτης στην κλινική "Άγιος Λουκάς", στο ιατρείο μαστού. Εργάστηκε ως επιμελητής στα "Guy’s and St Thomas" Hospital, King’s College Hospital και στο Glenfield Hospital του Leicester ως Διευθυντής - Consultant Breast & Oncoplastic Surgeon. ​Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος στη Χειρουργική Μαστού και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μαστολογίας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, της Βρετανικής Εταιρίας Χειρουργών Μαστού, του Ομίλου Ογκοπλαστικών Χειρουργών Μαστού. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ιατρικά περιοδικά, έχει δώσει διαλέξεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και έχει εργαστεί ως υπεύθυνος κλινικών μελετών στην ογκοπλαστική χειρουργική και αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή (iBRA, MASDA, TeaM, National Margins).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00