36

Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Ορθοπαιδικό - Ορθοπαιδικό Χειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ορθοπαιδικό - Ορθοπαιδικό Χειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ορθοπαιδικό - Ορθοπαιδικό Χειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ορθοπαιδικό - Ορθοπαιδικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ορθοπαιδικό - Ορθοπαιδικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αναίμακτη χειρουργική καταγμάτων, Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, Αντιμετώπιση άκανθα πτέρνας, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση ασβεστοποιού τεντονοπάθειας, Αντιμετώπιση αυχεναλγίας, Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου, Αντιμετώπιση δισκοκήλης, Αντιμετώπιση δισκοπάθειας
Σχετικές ειδικότητες
Βελονιστές, Ομοιοπαθητικοί, Παιδοορθοπαιδικοί, Ποδίατροι - Ποδολόγοι, Φυσίατροι, Φυσικοθεραπευτές, Αθλητίατροι

Μπενάκης Λεονάρδος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

  • Βριλήσσια
Βριλήσσια
Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση

Ο Μπενάκης Λεονάρδος είναι Ορθοπαιδκός Χειρουργός, με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αλεξανδρούπολης, ειδικεύτηκε σαν Ορθοπαιδικός Χειρουργός στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στην Β' Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού", στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας", στο Γενικό Νοσοκομείο "Θριάσιο" και στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης Βοστάνειο. Επίσης ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης Βοστάνειο και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Διατελεί Επιμελητής Ορθοπαιδικής Κλινικής του Metropolitan Hospital και εξειδικεύεται στις αθλητικές κακώσεις, την αρθροπλαστική Superpath και την Αρθροπλαστική Γόνατος Ελάχιστης Επεμβατικότητας. Έχει λάβει Υποτροφία από την Ελληνική Εταιρία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής Τραυματολογίας και από την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ειδικών σεμιναρίων σε νέες τεχνικές και εκπαιδευτικών courses και σαν ομιλητής σε συνέδρια Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, επιπλέον αριθμεί πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Υπήρξε μεταξύ των πρώτων Ορθοπαιδικών Χειρουργών στην Ελλάδα που εκπαιδεύτηκαν στην ολική αρθροπλαστική ισχίου με την ελάχιστα επεμβατική προσπέλαση SuperPath. Αναλαμβάνει την αρθροσκοπική αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων στις περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνονται στη συντηρητική αγωγή. Στο ιατρείο υπάρχει η δυνατότητα βιολογικών θεραπειών με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Ο γιατρός διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και άρτια εκπαίδευση, παρέχει πλήθος υπηρεσιών στο πλήθος εξοπλισμένο ιατρείο του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Σάσαλος Γρηγόριος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

  • Γαλάτσι
Γαλάτσι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σάσαλος Γρηγόριος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, με ιδιωτικό ιατρείο στο Γαλάτσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Α' Πανεπιστημιακή κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι Υπότροφος μεταπτυχιακού προγράμματος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Διετέλεσε Επιστημονικός συνεργάτης της Β' Πανεπιστημιακής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διατελεί Επιμελητής Ορθοπαιδικής κλινικής του Metropolitan Hospital. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιστημονικής του κατάρτισης, έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων σε νέες τεχνικές του τομέα του. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και αναλαμβάνει την αρθροσκοπική αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων στις περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνονται στη συντηρητική αγωγή, καθώς και την αντιμετώπιση περιστατικών σε ολόκληρο το φάσμα της Ορθοπαιδικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 19:00

Δρ. Σπηλιωτόπουλος Γεώργιος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Αθλητίατρος

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αντιμετώπιση εκτινασσόμενου δάκτυλου Αντιμετώπιση ρήξης μηνίσκου Αντιμετώπιση οστεοαθρίτιδας Αντιμετώπιση συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα Αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων Υπερηχογράφημα μυοσκελετικού Αντιμετώπιση τενοντίτιδας

Ο Σπηλιωτόπουλος Γεώργιος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στις Σπέτσες. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής και υποψήφιος Διδάκτωρ Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύτηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Αθλητιατρική και τις σύγχρονες επανορθωτικές χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας. Μέρος της ειδικότητας του ολοκλήρωσε στα Νοσοκομεία ΚΑΤ, στην Κλινική Μικροχειρουργικής Χεριού και στο Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού", στην Παιδοορθοπαιδική κλινική, και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής μετά από εξετάσεις στην ειδική επιτροπή του Υπουργείου Υγείας. Έκτοτε δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών συνεδρίων ως ομιλητής. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία. Επιπλέον είναι Δικαστικός Ορθοπαιδικός πραγματογνώμονας (τεχνικός σύμβουλος) μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάζεται με τα ιδιωτικά θεραπευτήρια του Ιατρικού κέντρου Αθηνών, του Mediteranneo Hospital, της Ευρωκλινικής Αθηνών και του Metropolitan General, στο οποίο έχει διατελέσει Επιμελητής Ορθοπαιδικής κλινικής για 3 χρόνια. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης. Ο γιατρός είναι Πιστοποιημένος στην Οξφόρδη για την μονοδιαμερισματική αρθροπλαστική γόνατος, από την European Alliance of Associations for Rheumatology στο υπερηχογράφημα μυοσκελετικού. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, με γνώμονα την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και κυρίως την ικανοποίηση του ασθενούς, με θεραπείες βασισμένες στην εξέλιξη της σύγχρονης Ορθοπαιδικής. Η χρήση σύγχρονων και καινοτόμων χειρουργικών τεχνικών έχει σαν στόχο το βέλτιστο χειρουργικό αποτέλεσμα, την ελαχιστοποίηση του χρόνου νοσηλείας και την ταχεία αποκατάσταση των ασθενών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 21:30

Δεμπεγιώτης Πέτρος MD, MSc
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

  • Κυψέλη
Κυψέλη
Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση

Ο Δεμπεγιώτης Πέτρος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέληο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και της Νοσηλευτικής του ίδιου Πανεπιστημίου. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην "Πληροφορική της Υγείας" και Διπλωματούχος ιατρός στη Neural Therapy. Είναι Συνεργάτης ιατρός της Ευρωκλινικής Αθηνών, της Βιοκλινικής, Doctor's Hospital και του Metropolitan General. Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής του, συμμετέχει σε πλήθος διεθνών εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε όλο το φάσμα της ορθοπαιδικής ενηλίκων και παίδων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τετάρτη 08/02

Μάντσης Λάζαρος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αρθροπλαστική

Ο Μάντσης Λάζαρος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι Διδάκτορας της Ορθοπαιδικής του LMU Πανεπιστημίου του Μονάχου, με θέμα διδακτορικής διατριβής, "Ολική Αρθροπλαστική του Ισχίου - Μια ανάλυση 2688 Επεμβάσεων" και είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στην Γενική χειρουργική στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Γιαννιτσών και ξεκίνησε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής – Τραυματιολογίας στην Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Μονάχου (Universitätsklinikum Grsshadern). Συνέχισε την ειδίκευση του στην ορθοπαιδική κλινική του "Ιπποκρατείου" Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου, έλαβε τον τίτλο του ειδικού Ορθοπαιδικόυ - Χειρουργού. Ειδικεύεται στις ολικές αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος, στις αρθροπλαστικές επεμβάσεις όλων των αρθρώσεων και στο ορθοπαιδικό τραύμα. Έχει συμμετάσχει ως Ομιλητής σε πολλά συνέδρια, τόσο ελληνικά όσο και διεθνή. Εργάσθηκε ως επιμελητής στην Κλινική Ώμου Αγκώνα στο Κupferdreh, στο Essen της Γερμανίας και συνεργάζεται με την Euromedica Γενική Κλινική και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Διενεργεί επεμβάσεις με σύγχρονες τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας και άμεσης (fast-track) κινητοποίησης και αποκατάστασης. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και αναλαμβάνει τη διάγνωση, την παρακολούθηση και τη θεραπεία στο πλήρες εύρος των ορθοπεδικών παθήσεων, με βάση τις πλέον σύγχρονες τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας και ταχύτατης αποκατάστασης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:30

Δρ. Σκαρδούτσος Αναστάσιος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Αθλητίατρος

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροσκόπηση Αρθροπλαστική

Ο Σκαρδούτσος Αναστάσιος είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστήμιου Λειψίας στη Γερμανία και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου. Εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπεδική και την Τραυματιολογία στο νοσοκομείο Bürgerhospital της Φρανκφουρτης και στο κέντρο ατυχημάτων του Klinikum Darmstadt καθώς και στην χειρουργική άκρας χείρας στην Klinik für Handchirurgie στο Bad Neustadt a.d. Saale, εργάστηκε αρχικά ως ειδικευόμενος και ως ειδικός Ορθοπεδικός και Τραυματιολόγος στο Josefs Hospital στο Wiesbaden. Είναι εξειδικευμένος στην Ορθοπεδική χειρουργική ισχίου και γόνατος και την αθλητιατρική. Εφαρμόζει χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας – ALMIS - καθώς και με υποβοήθηση πλοηγού/ρομποτικού συστήματος στην αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος καθώς και όλες τις σύγχρονες εφαρμογές τις αρθροσκοπικής χειρουργικής. Διατελεί Επιμελητής ορθοπεδικής κλινικής Oberarzt στη Schoen Klinik στο Lorsch της Γερμανίας και χειρουργεί στο κέντρο αρθροπλαστικής, καθώς είναι πιστοποιημένος από την Endocert. Έπειτα από μία θητεία σχεδόν 20 χρόνων σε σημαντικά ορθοπεδικά κέντρα της Γερμανίας επέστρεψε στην Ελλάδα και παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ως εξειδικευμένος χειρούργος ισχίου και γόνατος με άρτια εκπαίδευση, συνείδηση και αγάπη για τον άνθρωπο, προσφέρει εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ορθοπεδικών προβλημάτων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Γεωργίου Λοΐζος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση εξετάσεων/φαρμάκων, αξιολόγηση αποτελεσμάτων/απεικονιστικών εξετάσεων) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση

Ο Γεωργίου Λοΐζος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Τραυματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου "Carol Davila" του Βουκουρεστίου, ενός από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, με παράδοση στην Ιατρική. Έλαβε με άριστα και έπαινο την Ειδικότητα στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία ως εκπαιδευόμενος σε νοσοκομεία της χώρας και του εξωτερικού. Επίσης, διαθέτει κατάρτιση στην Αρθροσκοπική Χειρουργική και τις Ολικές Αρθροπλαστικές μεγάλων αρθρώσεων. Ο ιατρός είναι μέλος των κυριότερων εγχώριων και διεθνών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών. Είναι συνεργάτης των Νοσοκομείων "Ιασώ", Ευρωκλινικής Αθηνών, Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, Doctors’ Hospital και Αθηναϊκής Κλινικής. Στα πλαίσια της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής του σταδιοδρομίας, λαμβάνει μέρος σε συνέδρια, σεμινάρια και διαλέξεις, εξελίσσοντας διαρκώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές του. Ο γιατρός είναι αφοσιωμένος στον τομέα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και στην ασφαλή, αλλά και αποτελεσματική φροντίδα κάθε ασθενούς. Διαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση σε όλες τις πτυχές των χειρουργικών επεμβάσεων και της ορθοπαιδικής τραυματολογίας, καθώς και σε πληθώρα συντηρητικών μεθόδων αποθεραπείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Αναγνώστου Αντώνιος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη

Ο Αναγνώστου Αντώνιος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικεύτηκε στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας την ειδικότητά του στην Β' Πανεπιστημιακή Κλινική του νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου και εκπαιδεύτηκε σε υψηλό επίπεδο τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και στην Ορθοπαιδική, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Γεννηματάς", στην Β' Πανεπιστημιακή κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας. Σε έναν σύγχρονο χώρο και πλήρως εξοπλισμένο, εύκολα προσβάσιμο για όλες τις ηλικίες, προσφέρει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες για τη διάγνωση, τη θεραπεία και τη μετεγχειρητική παρακολούθηση των ασθενών. Συγκεκριμένα ασχολείται με την ολική αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου, την συνδεσμοπλαστική χιαστών γόνατος, την επανορθωτική χειρουργική, τις αθλητικές κακώσεις, τις παθήσεις ώμου, την αυτόλογη μεσοθεραπεία, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, το σύνδρομο Στενωτικής Τενοντοελυτρίτιδας (De Quervain), τις εγχύσεις και την ορθοπαιδική παίδων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 21:30

Χριστοφοράτος Νικόλαος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

  • Αργοστόλι
Αργοστόλι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Χριστοφοράτος Νικόλαος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιατρείο στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής σχολής από το 2003 και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το 2004. Ειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαικό" και εξειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Αθλητιατρική και τις σύγχρονες επανορθωτικές χειρουργικές τεχνικές. Μέρος της ειδικότητάς του, ολοκλήρωσε στην Κλινική μικροχειρουργικής χεριού του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ και στην Παιδοορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού". Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών - Οστεοπόρωσης της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης, της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Πετρίδης Γεώργιος MD, MSc
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αντιμετώπιση οστεοαθρίτιδας Αντιμετώπιση ρήξης υπερακανθίου Αντιμετώπιση ρήξης μηνίσκου Αρθροσκόπηση

Ο Πετρίδης Γεώργιος είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Αναλαμβάνει υπεύθυνα και αξιόπιστα τη συμβουλευτική πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση ορθοπεδικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων και τραυματισμών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αντιμετώπιση και στη διαχείριση επειγόντων και χρονίων περιστατικών καθώς και προβλημάτων σκελετικής υγείας και οστικού μεταβολισμού. Ειδικεύεται στις χειρουργικές τεχνικές της αρθροσκόπησης και της ρομποτικής ορθοπεδικής καθώς και στην αντιμετώπιση καταγμάτων οστών, τραυματισμών τενόντων και μυών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02