33

Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Ορθοπαιδικό - Ορθοπαιδικό Χειρουργό εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Πλατεία Μαβίλη, Ξενίας 5
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ειδικές δοκιμασίες - κλινικά tests, ανασκόπηση ειδικών απεικονιστικών και μη εξετάσεων, συμβουλευτική και φαρμακευτική αγωγή με e-συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση

Ο Ζάχος Βασίλειος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με αντικείμενο διατριβής και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός εξειδικεύτηκε την Ανακατασκευή Αρθρώσεων, στην Αθλητιατρική και στη Μικροχειρουργική Άνω Άκρου και εκπαιδεύτηκε στο Ορθοπαιδικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Έχει εξειδικευθεί στις Αθλητικές Κακώσεις και στη Μικροχειρουργική και την Επανορθωτική χειρουργική του χεριού κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του όπως και ως ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Διετέλεσε υπεύθυνος επικεφαλής ιατρός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος. Ασκεί με συνέπεια το ιατρικό επάγγελμα από το 1993, υπηρετεί την Ορθοπαιδική Χειρουργική από το 2004 και έχει αντιμετωπίσει πληθώρα τυπικών αλλά και πολύπλοκων χειρουργικών ορθοπαιδικών περιστατικών. Η κλινική και χειρουργική του εμπειρία έχουν εμπλουτιστεί και αναπτυχθεί κατά τη εξάσκηση των καθηκόντων του στην επαγγελματική του διαδρομή κατά τη διάρκεια των χρόνων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βούλα, Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 39 & Αθηνάς
Απλή επίσκεψη: 30€ - 70€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης και εξέτασης, το κόστος για το ιατρείο στη βούλα είναι 70€) υπηρεσίες
Αρθροσκόπηση Αρθροπλαστική

Ο Σπαγάκος Γεώργιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός- Αθλητίατρος, με ιδιωτικά ιατρεία στη Βούλα και στο Μαρκόπουλο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Federico II της Νάπολι Ιταλίας. Εκπαιδεύτηκε στη Β' Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού" στην Ορθοπαιδική Παίδων και στην Ε' Ορθοπαιδική Κλινική και Μονάδα Άκρας Χειρός του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ορθοπαιδική Τραυματολογία, τη Μικροχειρουργική και σε Παθήσεις της Άκρας Χειρός. Συνέχισε τη μετεκπαίδευση του στη Μασαλία της Γαλλίας European School of Marseille και από το 2007 έως και σήμερα στη Νέα Υόρκη ΗΠΑ Hospital for Special Surgery. Είναι καθηγητής ορθοπαιδικής και αθλητιατρικής στο Αττικό Κολέγιο Αθηνών και στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος ενώ διετέλεσε εκπαιδευτής κατά την πρακτική άσκηση Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μικροχειρουργικής. Από το 2005 ασχολείται με την αθλητιατρική ως ιατρός ομάδων και αθλητών/τριων. Εξειδικεύτηκε στο Sports Medicine και στις αθλητικές κακώσεις στη Νέα Υόρκη και στη Μασαλία. Είναι αναγνωρισμένος Αθλητίατρος (FIMS Team Physician) από την FIMS (International Federation Of Sports Medicine).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ρόδος, 5ο χλμ Λεωφ. Ρόδου - Λίνδου
Απλή επίσκεψη: 60€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αντιμετώπιση οστεοαθρίτιδας

Ο Φραγκεσκάκης Γεώργιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Ρόδο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος Βιοχημείας του King' s College London. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και έπειτα της Ορθοπαιδικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός" και στο Γενικό νοσοκομείο & Νοσοκομείο ατυχημάτων ΚΑΤ. Στη συνέχεια, μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία όπου απέκτησε πείρα και εξειδίκευση σε κορυφαία κέντρα του NHS, αφού εργάστηκε ως Specialty Doctor και Senior Clinical Fellow σε αναγνωρισμένα προγράμματα εξειδίκευσης του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών της Αγγλίας, στα νοσοκομεία Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust και Ashford and St. Peter's Hospitals NHS Foundation Trust. Η εμπειρία του σε ένα από τα κορυφαία συστήματα υγείας παγκοσμίως, μαζί με την εκπαίδευση που έλαβε από αναγνωρισμένους Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς στον τομέα της εξειδίκευσής τους, αποτελούν τα πολύτιμα εφόδια που αξιοποιεί προσφέροντας τις υπηρεσίες του κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Σήμερα, συνεργάζεται με κορυφαία ιδιωτικά κέντρα της Αθήνας και στο ιδιωτικό του ιατρείο καλύπτει ευρέως το φάσμα των Ορθοπαιδικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αργοστόλι, Βεργώτη 71
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Χριστοφοράτος Νικόλαος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιατρείο στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής σχολής από το 2003 και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το 2004. Ειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό" και εξειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Αθλητιατρική και τις σύγχρονες επανορθωτικές χειρουργικές τεχνικές. Μέρος της ειδικότητάς του, ολοκλήρωσε στην Κλινική μικροχειρουργικής χεριού του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ και στην Παιδοορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού". Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών - Οστεοπόρωσης της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης, της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αχαρνές (Μενίδι), Αλκμήνης 2
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση σπονδυλολίσθησης και σπονδυλικής στένωσης Αντιμετώπιση δισκοκήλης Κυφοπλαστική

Ο Τσιάβος Κωνσταντίνος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή Αχαρνές. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές με αντικείμενο "Τα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών και την Οστεοπόρωση" στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική ως συνεργάτης ιατρός του Καθηγητή κυρίου Σουκάκου στη Βιοκλινική Αθηνών και μετέπειτα, εργάστηκε ως Χειρουργός Ορθοπαιδικός στα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Αθηνών, συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Αττικόν" και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτης και Αγλαΐας Κυριακού". Είναι Επιμελητής του Τμήματος Σπονδυλικής Στήλης του Νοσοκομείου "Υγεία" καθώς εξειδικεύεται στη Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης, στην Επανορθωτική Χειρουργική Ενηλίκων και στην Αντιμετώπιση Τραύματος. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη Χειρουργική Ορθοπαιδική, ενώ μέχρι σήμερα χειρουργεί με επιτυχία μεγάλο αριθμό ασθενών καθημερινά, σε παθήσεις που αφορούν τη Σπονδυλική Στήλη. Έχει λάβει πιστοποίηση στη Λειτουργική Διαχείριση Καταγμάτων, ενώ επίσης, επιμορφώνεται συστηματικά και συμμετέχει σε παγκόσμια ιατρικά συνέδρια με σκοπό την πιστοποίησή του στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων της Ορθοπαιδικής, σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή ιατρικά πρότυπα. Στο ιατρείο του προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, καλύπτοντας όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής παθολογίας και χειρουργικής και αναλαμβάνει κάθε περιστατικό με τη φροντίδα και την προσοχή που του χρειάζεται.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μάνδρα, Ζερβονικόλα 6
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Αναγνωστάκος Κωνσταντίνος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στον Γέρακα και την Μάνδρα Αττικής. Αποφοίτησε από το Πανεπιστημίο Grigore T. Popa του Ιάσιου και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Κρατικό θεραπευτήριο Λέρου, ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην Ορθοπαιδική στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και συνέχισε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "ΚΑΤ", όπου ειδικεύτηκε στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων, καθώς και στο τμήμα Κλινικής Χεριού, Άνω άκρου και Μικροχειρουργικής. Επιπλέον, ειδικεύτηκε στην Α' Παιδορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού". Ο γιατρός έχει εκπαιδευτεί σε αναγνωρισμένα κέντρα της Ελλάδος και του εξωτερικού στη διάγνωση και αντιμετώπιση ορθοπεδικών παθήσεων και τραυματολογικών κακώσεων. Στα ιδιωτικά του ιατρεία αντιμετωπίζεται επιτυχώς όλο το εύρος των περιστατικών της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Η περίπτωση του κάθε ασθενούς αξιολογείται με τη δέουσα προσοχή, γεγονός που επιτρέπει τη σωστή διάγνωση και τον σχεδιασμό της θεραπείας και αποθεραπείας, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων. Στους ασθενείς, οι οποίοι χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης, εξηγείται αναλυτικά το είδος της επέμβασης που θα χρειαστεί, καθώς και τα προσδοκώμενα οφέλη από αυτή. Μεγάλη προσοχή δίνεται στον πόνο του ασθενούς, με στόχο την εντελώς ανώδυνη μετεγχειρητική εικόνα του ασθενούς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Ο Τόπκας Αθανάσιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος, με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Βάρνας με Άριστα και ξεκίνησε την ιατρική του καριέρα ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας. Αφετηρία για την ειδίκευση του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία υπήρξε το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Εδέσσης και συνέχισε την ειδικότητα στο Α’ Νοσοκομείο ΙΚΑ στα Μελίσσια. Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, υπήρξε Επιμελητής Β' στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων και στη συνέχεια στο Τμήμα Χειρουργικής Χειρός και Μικροχειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο. Κατά την ειδικότητα του, αλλά και όσο διατελούσε ως επιμελητής, εξειδικεύτηκε σε όλες τις επεμβάσεις άνω άκρου και άκρας χείρας, καθώς και στην Αθλητιατρική επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην Αρθροσκόπηση γόνατος και την Αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Παράλληλα, ο ιατρός απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στα Μεταβολικά νοσήματα των οστών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Τόπκας Αθανάσιος, ένας επιστήμονας πολυπράγμων, έχει στο ενεργητικό του εκπαιδευτικό έργο όντας Καθηγητής Χειρουργικής και Ανατομικής σε ΤΕΕ Νοσηλευτριών, έχει συμβάλλει στη συγγραφή δημοσιεύσεων κι έχει, ακόμη, ενεργή κι αξιοσημείωτη συμμετοχή στη δημιουργία εργασιών, σε πλείστα ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ο ιατρός αποτελεί Επιστημονικό Συνεργάτη διάφορων ιδιωτικών Ομίλων υγείας και Νοσοκομείων όπως το Meditarreneo Hospital, η Αθηναϊκή Κλινική, Euromedica, Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 4
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, έλεγχο με υπέρηχο μυοσκελετικού, συνταγογράφηση, ενημέρωση και εφαρμογή κατάλληλου θεραπευτικού πλάνου) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αντιμετώπιση ρήξης υπερακανθίου Αρθροπλαστική

Ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής στη Γλυφάδα. Έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Οστεοπόρωση και Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην Αρθροσκοπική και Ανοιχτή Χειρουργική Ώμου και Γόνατος, τις Αθλητικές Κακώσεις, την Επανορθωτική χειρουργική και τις σύγχρονες συνδυαστικές βιολογικές θεραπείες. Μετεκπαιδεύτηκε σ' ένα από τα παγκοσμίου φήμης κέντρα Χειρουργικής Ώμου, το Centre Orthopédique Santy, FIFA Medical Center of Excellence, στη Λυών της Γαλλίας, όπου και έλαβε την εξειδίκευσή του (Shoulder Clinical Fellowship) υπό την καθοδήγηση κορυφαίων και διεθνώς αναγνωρισμένων χειρουργών. Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής του, εργάστηκε στην ιδιωτική κλινική Jean Mermoz - Ramsay Santé στη Λυών, όπου και ανέλαβε την αντιμετώπιση ενός σημαντικού αριθμού ορθοπαιδικών περιστατικών τόσο σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου, όσο και στη χειρουργική αποκατάσταση τους. Παράλληλα με το ιατρείο του, διατελεί Ιατρός της Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής των ιδιωτικών θεραπευτηρίων "Υγεία" & "Μητέρα", καθώς και του Κέντρου Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής Ώμου Αθηνών. Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Mediterraneo Hospital και του Athens Medical Laser Center. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού ως ομιλητής, ενώ συνεχίζει την κατάρτιση του με διαρκή παρουσία σε διεθνή συνέδρια πρακτικής άσκησης, μένοντας διαρκώς ενημερωμένος και εφαρμόζοντας στην καθημερινή του πράξη τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής στην Ορθοπαιδική και Τραυματολογία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αχαρνές (Μενίδι), Δεκελείας 97
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση εξετάσεων - φαρμάκων, αξιολόγηση αποτελεσμάτων - απεικονιστικών εξετάσεων) υπηρεσίες
Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση

Ο Γεωργίου Λοΐζος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Τραυματολόγος με ιατρείο στις Αχαρνές. Είναι εξωτερικός συνεργάτης κλινικών, όπως Γενική Κλινική ΙΑΣΩ, Ευρωκλινική, Ερρίκος Ντυνάν, Κεντρική Κλινική Αθηνών, Αθηναϊκή Mediclinic και Doctors’ Hospital. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποφοιτώντας με Άριστα (9.84/10) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου "Carol Davila", Βουκουρέστι. Ο ιατρός εκπαιδεύτηκε σε μεγάλα νοσοκομεία, όπως ΚΑΤ, Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, Νοσοκομείο "Παμμακάριστος", Νοσοκομείο Σύρου, Νοσοκομείο Σαντορίνης αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε ορθοπαιδικές χειρουργικές επεμβάσεις όλου του φάσματος της ειδικότητας, καθώς και σε συντηρητικές μεθόδους αποθεραπείας. Παράλληλα, η επιστημονική του κατάρτιση εμπλουτίστηκε με την συμμετοχή του στα Τμήματα Νευροχειρουργικής - Σπονδυλικής Στήλης, Πλαστικής Χειρουργικής και Μικροχειρουργικής - Παθήσεων Άνω Άκρου. Έχει εργαστεί ως επιμελητής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Κλινική Αμαρουσίου), ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, καθώς και στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας Πειραιά. Είναι κάτοχος τίτλων, όπως του ATLS (Advanced Trauma Life Support), BLS (Basic life support) και της U/S Hip Graaf Method. Ενώ, παράλληλα, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Αθλητιατρικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, της AO TRAUMA Foundation, του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου. Επίσης, συμβάλλει στην σύσταση ιατρικού ερευνητικού υλικού σε ιατρικά περιοδικά, όπως το Cureus. Επιπλέον, έχει διατελέσει ιατρός αθλητικών σωματείων, όπως της Ομόνοιας Λευκωσίας, της ΑΕΚ Λάρνακας, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, καθώς επίσης, έχει συνεργαστεί ως βοηθός ιατρικού επιτελείου στην DINAMO FC Βουκουρεστίου με τον Dr. Liviu Batineanu. Ακόμα, ήταν υπεύθυνος ιατρός σε Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Αχαρνών Ταύρου. Συμμετέχει σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες της ειδικότητάς του και όχι μόνο. Ενημερώνεται διαρκώς για τα τελευταία νέα με στόχο τη συνεχόμενη εκπαίδευση, καθώς και τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς τους ασθενείς. Προτεραιότητά του είναι ο σεβασμός στον ασθενή και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ορθοπαιδικών παθήσεων άμεσα και υπεύθυνα. Τέλος, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε αρθροσκοπήσεις, αρθροπλαστικές και στην τραυματολογία αρθρώσεων ώμου, γόνατος, ισχίου και ποδοκνημικής. Ταυτόχρονα, στο ιατρείο του παρακολουθούνται και περιστατικά που αντιμετωπίζονται συντηρητικά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Αριστείδου 3
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Ο Μαρκόπουλος Χρήστος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Πιεμόντε στο Τορίνο και ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική Χειρουργική στην Α' Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο "Αττικόν". Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών με τομέα ενδιαφέροντος την Ολική Αρθροπλαστική του γόνατος και του ισχίου. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης του, παρακολούθησε ως τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, τα Τμήματα Παίδων και Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Διαθέτει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Μεταβολικά Νοσήματα Οστών και είναι Υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής με θέμα διδακτορικής διατριβής την "Ανάλυση έκφρασης miRNA’s σε ιστοτεμάχια αρθρικού χόνδρου ασθενών που πάσχουν από εκφυλιστική οστεοαρθρίτιδα". Επίσης, συμμετείχε στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών και συγγραμμάτων, που έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια και δημοσιευθεί σε περιοδικά. Παράλληλα με το ιατρείο του, διατελεί Επιμελητής στο τμήμα Άνω άκρου και Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου Υγεία. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοπόρωσης και της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος της ιατρικής ομάδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παγκράτι, Πρατίνου 3
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροπλαστική

Ο Μπέκας Γεώργιος είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στο Παγκράτι και στους Αγίους Αναργύρους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική, στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου Χατζηκώστα και στην Ορθοπαιδική, στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών όπου ασχολήθηκε και με την Παιδοορθοπαιδική. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στο τμήμα Μικροχειρουργικής – Άνω άκρου στο ΚΑΤ και έχει εργασθεί ως επιμελητής Ορθοπαιδικός - Χειρουργός στο Metropolitan Hospital. Εκτός από το ιδιωτικό ιατρείο του, εργάζεται παράλληλα ως Ορθοπαιδικός - Χειρουργός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και ως επιστημονικός συνεργάτης στο Μητέρα. Επίσης, η ιατρική ομάδα του αναλαμβάνει πλήθος τακτικών ορθοπαιδικών χειρουργικών περιστατικών (αρθροσκοπήσεις, ολικές αρθροπλαστικές, μικροχειρουργική άνω άκρου, αθλητικές κακώσεις) και στο ιατρείο διενεργούνται σύγχρονες βιολογικές θεραπείες (prp, έγχυση υαλουρονικού – κορτιζόνης). Ο ιατρός ενσκήπτει με ιδιαίτερη ευαισθησία σε κάθε περιστατικό που αντιμετωπίζει, παρέχοντας την ενδεδειγμένη θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες εκάστοτε ασθενούς και της κατάστασής του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Νάξου 15Δ και Θεμιστοκλέους
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Μικροχειρουργική Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός Σύνδρομο πίεσης και παγίδευσης νεύρων

Ο Μανουσαρίδης Ιορδάνης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στη Χειρουργική Χεριού - Άνω Άκρου και Επανορθωτική Μικροχειρουργική με ιδιωτικό ιατρείο στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Μεταβολικά νοσήματα των οστών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του και αφού υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Σέρβου Δημητσάνας και στο Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, ξεκίνησε την ειδικότητα του στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στην Ορθοπαιδική στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Croydon στην Αγγλία και στο Γενικό νοσοκομείο ατυχημάτων ΚΑΤ, όπου την ολοκλήρωσε. Ακολούθως, εξειδικεύτηκε στη χειρουργική Χεριού - Άνω Άκρου και Επανορθωτική Μικροχειρουργική στην ομώνυμη κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ όπου και συμμετείχε στο κλινικό και εκπαιδευτικό έργο της ως έμμισθος υπότροφος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, ενώ το ερευνητικό του ενδιαφέρον εξαπλώνεται και στην Ορθοπαιδική Τραυματολογία. Σήμερα, συνεργάζεται με το Νοσοκομείο Metropolitan ως έμμισθος Ορθοπαιδικός Χειρουργός στη κλινική Χειρουργικής Άνω Άκρου και Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Γούναρη 85 & Γορτυνίας 1
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει πλήρη λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, αξιολόγηση ευρημάτων, ιατρικές πράξεις και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροπλαστική

Ο Τάσιος Νικόλαος είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική στην Ορθοπαιδική Κλινική στο Tμήμα Άκρας Χειρός στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Εργάστηκε στα πλαίσια μετεκπαίδευσης ως ορθοπεδικός χειρουργός στην Ορθοπεδική Κλινική στο Τμήμα Παθήσεων Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 'Erasme' στις Βρυξέλλες. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας. Η συνεχής εκπαίδευση του ιατρού σε συνδυασμό με την εμπειρία του στον τομέα της Ορθοπαιδικής και της Αθλητιατρικής εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς. Αναλαμβάνει την αντιμετώπιση οσφυαλγίας, αυχεναλγίας, οστεοπόρωσης, εκτινασσόμενου δάκτυλου, συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, την παρακολούθηση κατάγματος, την αντιμετώπιση ισχιαλγίας καθώς και την αρθροσκόπηση γόνατος. Σε ένα σύγχρονο και άνετο χώρο, παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της συντηρητικής ή και χειρουργικής προσέγγισης του ορθοπεδικού ασθενή, όπως αρθροπλαστική, αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι), αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων και ενδαρθρικές ενέσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άλιμος, Λεωφόρος Καλαμακίου 67
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Ο Ντούσης Διονύσιος είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στον Άλιμο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών όπου και ολοκλήρωσε τη Μεταπτυχιακή του Εξειδίκευση στα "Μεταβολικά Νοσήµατα των Οστών". Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Πρεβέζης, στο Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών ειδικεύτηκε στην Χειρουργική στον Ορθοπαιδικό τομέα, στα πλαίσια της υποχρεωτικής υπηρεσίας Υπαίθρου και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Παναγιώτης & Αγλαΐας Κυριακού" στη Β' Παιδοορθοπεδική Κλινική, καθώς και στο "ΚΑΤ" Γενικό Νοσοκομείο & Νοσοκομείο Ατυχημάτων ειδικεύτηκε στην Κλινική Χεριού, Άνω Άκρου & Μικροχειρουργικής και στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του ίδιου Νοσοκομείου, εκπαιδεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο Βούλας", στην Δ' Ορθοπεδική Κλινική Αθλητικών Κακώσεων. Συνεργάστηκε με το πρότυπο Διαγνωστικό-Ερευνητικό Θεραπευτικό Κέντρο "Κεντρική Κλινική Αθηνών", ως Ορθοπεδικός Χειρουργός με συμμετοχή στο Σύστημα Εφημεριών-Εξωτερικών Ιατρείων και Χειρουργείων της Κλινικής. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, διατελεί Επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός, στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών "Υγεία". Στους τομείς εξειδίκευσης του ιατρού ανήκουν οι αθλητικές κακώσεις γόνατος (ρήξη χιαστού-μηνίσκου) και ώμου (εξάρθρημα ώμου), η αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου, ο βλαισός μέγας δάκτυλος του ποδιού (κότσι). Παρέχει τις υπηρεσίες του, φροντίζοντας για τα ορθοπεδικά προβλήματα των συμπολιτών του με αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό και άρτια, σύγχρονη και τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση. Με γνώμονα την εξατομικευμένη αντιμετώπιση των αναγκών του κάθε ασθενή και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συνανθρώπων μας, ο ιατρός αντιμετωπίζει συντηρητικά και χειρουργικά το σύνολο των ορθοπαιδικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βριλήσσια, Λεωφόρος Πεντέλης 48
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και υπερηχογραφικό έλεγχο) υπηρεσίες
Αρθροσκόπηση Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Ο Σταθέλλης Απόστολος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος με ιδιωικά ιατρεία στα Βριλήσσια και στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε για συνολικά 8 έτη στην Κλινική Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στο Νοσοκομείο Bethanien του Moers στη Γερμανία, συνέχισε την εκπαίδευση της ιατρικής ειδικότητας της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στην Sportklinik-Stuttgart στη Γερμανία, όπου και εργάστηκε ως Επιμελητής, αποκτώντας επιπλέον χειρουργικές εμπειρίες και ικανότητες κυρίως στην Αρθροσκοπική Χειρουργική Ώμου, γόνατος, αγκώνα και ποδοκνημικής, καθώς και στην αντιμετώπιση των Αθλητικών κακώσεων. Έλαβε, κατόπιν εξετάσεων, τον τίτλο εξειδίκευσης της Αθλητιατρικής και την εκπαίδευσή του στην Υπερηχογραφία του μυοσκελετικού συστήματος. Ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Ούλμ της Γερμανίας, έπειτα από την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής με τίτλο ῞"Periarticular injections with continuous perfusion of local anaesthetics provide better pain relief and better function compared to femoral and sciatic blocks after TKA: a randomized clinical trial". Διετέλεσε Υπεύθυνος Ιατρός της ομάδας αμερικάνικου ποδοσφαίρου Crusaders Albershausen, καθώς και στα Παγκόσμια κύπελλα ενόργανης γυμναστικής (DTB Pokal), τα οποία έλαβαν μέρος στη Στουτγκάρδη. Η συνεχής εκπαίδευση του γιατρού σε συνδυασμό με την εμπειρία του στον τομέα της Ορθοπαιδικής και της Αθλητιατρικής εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές διασφαλίζει την ταχύτερη, ασφαλή και αποτελεσματική αποκατάσταση των Ορθοπαιδικών και Αθλητιατρικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισίας 118
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και ανάλυση θεραπευτικού πλάνου και στόχων) υπηρεσίες

Ο Σαράντης Μιχαήλ είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών του ίδιου πανεπιστημίου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στη Β' Γενική Χειρουργική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ. Στη συνέχεια, ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" και την ολοκλήρωσε στη Δ' Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης, εξειδικεύτηκε στα ειδικά τμήματα των Αθλητικών κακώσεων και της Μικροχειρουργικής του νοσοκομείου ΚΑΤ, στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα. Από το 2020, είναι υποψήφιος διδάκτωρ στη Β' Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα, είναι επιμελητής στο Metropolitan Hospital. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών σε όλο το φάσμα της επιστήμης του διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ορθοπαιδικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παλλήνη, Λεωφόρος Μαραθώνος 91
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αρθροπλαστική Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Ο Χαραλαμπίδης Ευστάθιος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με ιδιωτικό ιατρείο στην Παλλήνη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου "Ovidius" έλαβε την εκπαίδευσή του για την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στην Β' Ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείο Αθηνών "Ευαγγελισμός", όπου και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση τραύματος καθώς και την αντιμετώπιση παθήσεων του άνω και κάτω άκρου, επίσης διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις όπως, αθλητικές κακώσεις και κατάγματα. Πραγματοποίησε εξάμηνη ειδίκευση στην Ορθοπαιδική Ογκολογία στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά" καθώς και εξάμηνη ειδίκευση στην Χειρουργική Άκρας Χειρός και στη Μικροχειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "KAT" και ετήσια ειδίκευση στην Παιδοορθοπαιδική. Εργάστηκε ως επιμελητής στην Kλινική Αθλητικών Κακώσεων του Mediterraneo Hospital και εργάζεται ως επιμελητής στην Κλινική Ορθοπαιδικής και Αθλητικής Ορθοπαιδικής του ίδιου Νοσοκομείου. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας, της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας και του Osteosynthesis and Trauma Care Hellas. Ο γιατρός στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του, έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το ιατρείο λειτουργεί σε χώρο σύγχρονο και άριστα οργανωμένο και εξοπλισμένο για να υποδεχθεί κάθε ασθενή. Στόχος του ιατρείου αλλά και του ίδιου του ιατρού είναι να δοθεί σε κάθε ασθενή η δέουσα προσοχή και ο απαραίτητος χρόνος ώστε να ολοκληρωθεί σωστά η κλινική του εξέταση. Συγκεκριμένα κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα με τη λήψη πλήρους ιστορικού και τη λεπτομερή αξιολόγηση των παρακλινικών του εξετάσεων. Όταν τεθεί η διάγνωση της πάθησης και η αντιμετώπιση εκλογής είναι η χειρουργική, η επέμβαση πραγματοποιείται σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θέρμη, Λεωφόρος Ιασωνίδου 19
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ υπηρεσίες

Ο Γαντάς Γεώργιος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με το ιδιωτικό του ιατρείο στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής, και διατελεί γιατρός της Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. Ο γιατρός διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία και παρέχει υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες υπηρεσίες, για την αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων, της δισκοκήλης, της κύφωσης, των καταγμάτων, καθώς και των περιστατικών που χρειάζονται αρθροσκοπικές επεμβάσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ακριβή διάγνωση, στις σωστές θεραπευτικές ενδείξεις και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πλατεία Μαβίλη, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 117
Απλή επίσκεψη: 80€ (περιλαμβάνει επίσκεψη στο ιατρείο για παθήσεις ισχίου και γόνατος και αντιμετώπιση καταγμάτων, επιπλέον πράξεις, όπως ενέσιμες θεραπείες, τοποθέτηση γύψου, πιθανόν να αυξήσουν το κόστος) υπηρεσίες
Αρθροπλαστική

Ο Παπαγιαβής Αναστάσιος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με ιδιωτικό ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλη. Ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική σε Νοσοκομεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού και ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευση του με Υποτροφία της Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας στην Ελάχιστα Επεμβατική και Ρομποτική Χειρουργική Ισχίου και Γόνατος στην Αγγλία και Η.Π.Α. Εφαρμόζει την πλέον πρωτοποριακή τεχνική SuperPATH MIS στην Αρθροπλαστική του Ισχίου έχοντας εκπαιδευτεί από τον εφευρέτη της μεθόδου Dr. Jimmy Chow. Στη Χειρουργική Γόνατος εφαρμόζει ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές σε συνδυασμό με ρομποτική υποβοήθηση και η αποκατάσταση είναι ταχύτατη με λιγότερο πόνο και επιπλοκές. Αναλαμβάνει περίπλοκα περιστατικά της ειδικότητας του προσφέροντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες. Έχει συμμετάσχει ως συντονιστής και εισηγητής με παρουσιάσεις σε πολλά ελληνικά και διεθνή ορθοπαιδικά συνέδρια και παρακολουθεί συστηματικά μετεκπαιδευτικά προγράμματα στη Σύγχρονη Χειρουργική Ισχίου – Γόνατος. Διατελεί Διευθυντής στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο και χειρουργεί στον Όμιλο Υγεία και σε άλλες ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας. Ο γιατρός διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής δίνοντας έμφαση στην εξατομικευμένη θεραπεία που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενή με τη χρήση των τελευταίων επιτευγμάτων της Ορθοπαιδικής και της Τεχνολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 56 & Δελφών
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροσκόπηση Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Ο Παπουλίδης Νικόλαος είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό και στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων. Ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στη Νάουσα Ημαθίας και κατόπιν ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας "Μποδοσάκειο" και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη ΣΤ' Ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Κ.Α.Τ.", όπου απέκτησε ειδική εμπειρία στη χειρουργική αποκατάσταση καταγμάτων και χρόνιων παθήσεων πηχεοκαρπικής άρθρωσης, στη χειρουργική αποκατάσταση παραμορφώσεων του άκρου πόδα, στη χειρουργική αποκατάσταση του κάτω άκρου (ενδομυελικές ηλώσεις) και σε ιδιαίτερα πολύπλοκα περιστατικά τραύματος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών με αντικείμενο, "Άθληση και Υγεία" και κατεύθυνση την Αθλητιατρική, και παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα "Αποκατάσταση Βλαβών Νωτιαίου Μυελού. Διαχείριση του πόνου Σπονδυλικής Προέλευσης", ολοκλήρωσε επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο "Τραυματολογία" και παράλληλα διατελεί ιατρός αγώνων διαφόρων αθλημάτων. Είναι επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός στην ομάδα της Osteon Orthopedic & Spine Clinic στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η άρτια εκπαίδευση του γιατρού σε συνδυασμό με την εμπειρία του στον τομέα της Ορθοπαιδικής και της Αθλητιατρικής εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς. Σε ένα σύγχρονο και άνετο χώρο, παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της συντηρητικής ή και χειρουργικής προσέγγισης του ορθοπεδικού ασθενή, όπως αρθροπλαστική, αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι) και αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα