3 Φυσικοθεραπευτές

Κλείστε Ραντεβού με Φυσικοθεραπευτή γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Φυσικοθεραπευτή της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Φυσικοθεραπευτή; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Φυσικοθεραπευτή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Φυσικοθεραπευτή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία, Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου, Αντιμετώπιση δισκοκήλης, Αντιμετώπιση επικονδυλίτιδας, Αντιμετώπιση ισχιαλγίας, Αντιμετώπιση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου, Αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων, Αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων

Σχετικές ειδικότητες

Βελονιστές, Ομοιοπαθητικοί, Φυσίατροι, Αθλητίατροι

Ιατρίδου Γεωργία PhD, MSc

  • Φυσικοθεραπευτής
  • Βελονιστής
  • Νέο Ψυχικό
Νέο Ψυχικό
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: Δωρεάν (περιλαμβάνει αξιολόγηση του προβλήματος και λήψη ιστορικού) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Βελονισμός

Η Ιατρίδου Γεωργία είναι Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας, "Physiospot", στο Νέο Ψυχικό. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει αποκτήσει με Άριστα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών "Άσκηση και Ποιότητα Ζωής", του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με αντικείμενο εξειδίκευσης την Πρόληψη, Παρέμβαση και Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων. Ενόσω φοιτούσε στη Σχολή Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας, βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το 2003 της απονεμήθηκε το Αριστείο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας. Εξειδικεύτηκε στον Βιοϊατρικό Βελονισμό από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Αλγολογίας και είναι κάτοχος διπλώματος Χειροπρακτικής από το Κολλέγιο του Ackermann, στη Σουηδία. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στην Υπερηχογραφία του Μυοσκελετικού Συστήματος (Musculoskeletal Ultrasound) στο Πανεπιστήμιο του Essex, αποτελώντας την πρώτη Ελληνίδα απόφοιτο του τμήματος με εξειδίκευση στο μυοσκελετικό υπέρηχο. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στη Μυοσκελετική Αποκατάσταση με τη σύγχρονη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων INDIBA activ, αποτελώντας επίσημη εκπαιδεύτρια της μεθόδου στην Ελλάδα. Μέσα από την πολυετή εργασιακή της εμπειρία έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην αποκατάσταση ορθοπαιδικών και ρευματολογικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων και στην μετεγχειρητική αποκατάσταση γονάτων, ώμων και σπονδυλικής στήλης. Η ιατρός διαθέτει αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο πάνω στην αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο με πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα ξενόγλωσσα περιοδικά. Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί ότι έχει στο ενεργητικό της πλήθος παρουσιάσεων και ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας παρέχονται εξειδικευμένες θεραπείες αποκατάστασης σε ορθοπεδικά και νευρολογικά προβλήματα με την εφαρμογή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Θεοδώρου Ευαγγελία

  • Λογοθεραπευτής
  • Εργοθεραπευτής
  • Φυσικοθεραπευτής
  • Κερατσίνι
Κερατσίνι
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: 30€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Θεοδώρου Ευαγγελία είναι Λογοθεραπευτής - Εργοθεραπευτής και Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ινστιτούτο στο Κερατσίνι. Εφαρμόζει φυσιοθεραπεία στα παιδιά που παρουσιάζουν κινητική καθυστέρηση (λόγω διαφόρων διαταραχών), έχει ως βασικό εργαλείο ανάπτυξης της θεραπευτικής προσέγγισης την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση με βάση φυσιολογικά αναπτυξιακά σταδία, θα κατευθύνουν τον φυσιοθεραπευτή στον προσδιορισμό του θεραπευτικού προγράμματος και των στόχων που θα τεθούν. Παράλληλα με σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση των γονέων, χωρίς να χάνουν το ρόλο τους ως γονείς αποτελούν κύριο παράγοντα στην προώθηση της υγείας και της ανάπτυξης του παιδιού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Κασινά Βασιλική

  • Φυσικοθεραπευτής
  • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: 40€ - 60€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Κασινά Βασιλικη είναι Φυσικοθεραπεύτρια με ιδωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης - Α.Τ.Ε.Ι.Θ. (2014) και πραγματοποίησε την εξάμηνη πρακτική της στο Ασκληπιείο - Γενικό Νοσοκομείο Βούλας. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά κέντρα φυσικοθεραπείας με κύριο αντικείμενο μυοσκελετικά και νευρολογικά νοσήματα, καθώς και σε αθλητικό όμιλο υδατοσφαίρισης, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές. Είναι υπεύθυνη του ιδιωτικού κέντρου φυσικοθεραπείας Physiosoma. Το 2015, συμμετείχε ως εισηγήτρια στην επιστημονική ημερίδα του Mediterranean College με θέμα «Διάγνωση και κατάταξη της οσφυαλγίας».

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00