9

Φυσικοθεραπευτές

Κλείστε Ραντεβού με Φυσικοθεραπευτή εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Μυτιλήνη, Ασκληπιού 70
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Επίσκεψη για βελονισμό Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αντιμετώπιση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου

Ο Γαληνός Ιωσήφ είναι Φυσικοθεραπευτής - Βελονιστής και διατηρεί ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο στην Μυτιλήνη. Είναι πτυχιούχος Κινησιοθεραπείας της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Κραϊόβα στην Ρουμανία, και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Επιπροσθέτως, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία και τα 3 σεμινάρια εκπαίδευσης Δυτικού Ιατρικού Βελονισμού (Western Medical Acupuncture) στα πρότυπα του foundation course της Αγγλίας. Έχει πιστοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων για την αντιμετώπιση τραυματία αθλητή Softe της ECOSEP, ενώ έχει εκπαιδευτεί σε χειρισμούς Μanual Τherapy (Χειροπρακτικής) αναγνωρισμένου Ελληνικού εκπαιδευτικού προγράμματος. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στην αντιμετώπιση των παραγόντων κινδύνου πτώσεων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων (μέθοδος OTAGO). Αποτελεί έναν από τους πρώτους πιστοποιημένους χειριστές Te.C.A.R πανελλαδικά, με πιστοποίηση από την Ιταλία, καθώς και πιστοποίηση ESWT (Extracorporeal Shock Wave Therapy) απο την Ελβετία. Κατέχει ευρωπαϊκό δίπλωμα πρώτων βοηθειών και είναι διασώστης καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χειριστής απινιδωτή. Ο κύριος Γαληνός είναι, επίσης, εκπαιδευτής των τμημάτων Φυσικοθεραπείας και Ποδολογίας του Δ.ΙΕΚ Μυτιλήνης. Είναι ιδιοκτήτης και Επιστημονικός Διευθυντής των Physiogalinos Rehabilitation Clinics 1 & 2, σύγχρονων κέντρων καινοτόμων εφαρμογών φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης και αποκατάστασης, τα οποία είναι εξοπλισμένα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας - ενδεικτικά αναφέρονται ο Μαγνητικός Διεγέρτης 3 Τesla, η Papimi Nanopulse Therapy, και το PiezoWave2 ESWT- που καλύπτουν όλο το εύρος των παθήσεων και προβλημάτων, με σκοπό την ταχύτερη αποκατάσταση της υγείας σας και τη βελτίωση της επίδοσης του σώματός σας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βόλος, Καρκαβίτσα 23
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης, εξέτασης και αξιολόγησης, το τελικό κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το περιστατικό) υπηρεσίες

Ο Βαλασσάς Λαυρέντης είναι Φυσικοθεραπευτής - Οστεοπαθητικός με ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο στον Βόλο. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητισμού Σόφιας και κάτοχος διπλώματος Οστεοπαθητικής της Οστεοπαθητικής Σχολής Γερμανίας (OSD). Επιπλέον, έχει εκπαιδευθεί στη Μικρασιατική Τραπεζούντιο Θεραπεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κι έχει δίπλωμα Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Βελονισμού από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Βελονισμού (WFCMS) και Χειροπρακτικής από το Ackermann College, όπου σήμερα διδάσκει. Έχει εργαστεί ως Φυσικοθεραπευτής σε γυμναστικούς συλλόγους και σε ειδικό σχολείο στον Βόλο, καθώς και σε Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Σήμερα, είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του σεμιναριακού κέντρου Physio Health Club και ενός σύγχρονου κέντρου οστεοπαθητικής και βελονισμού. Επίσης, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και έχει περισσότερα από 20 χρόνια πετυχημένης κλινικής εμπειρίας. Στο Physio Iasis, σ' έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο και εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένο στην αποκατάσταση παθήσεων και κακώσεων της σπονδυλικής στήλης, ατυχημάτων στις αρθρώσεις, καθώς και τμήμα για νευρολογικές, ρευματολογικές και αναπνευστικές παθήσεις, όπως και πρόληψης καρδιακών εμφραγμάτων, ο ασθενής ολοκληρώνει το θεραπευτικό κύκλο με απόλυτα ασφαλή και επιτυχημένο τρόπο.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ψυχικό, Αδριανείου 25Α
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: Δωρεάν (περιλαμβάνει την γνωριμία με τον ασθενή, αξιολόγηση του προβλήματος και λήψη ιστορικού, το κόστος των επόμενων επισκέψεων κυμαίνεται από 25€ έως 50€ αναλόγως το πλάνο που θα ακολουθηθεί) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Επίσκεψη για βελονισμό

Η Ιατρίδου Γεωργία είναι Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας, "Physiospot" στο Νέο Ψυχικό. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει αποκτήσει με Άριστα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών "Άσκηση και Ποιότητα Ζωής", του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με αντικείμενο εξειδίκευσης την Πρόληψη, Παρέμβαση και Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων. Ενώ φοιτούσε στη Σχολή Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας, βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το 2003 της απονεμήθηκε το Αριστείο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας. Εξειδικεύτηκε στον Βιοϊατρικό Βελονισμό από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Αλγολογίας και είναι κάτοχος διπλώματος Χειροπρακτικής από το Κολλέγιο του Ackermann, στη Σουηδία. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στην Υπερηχογραφία του Μυοσκελετικού Συστήματος (Musculoskeletal Ultrasound) στο Πανεπιστήμιο του Essex, αποτελώντας την πρώτη Ελληνίδα απόφοιτο του τμήματος με εξειδίκευση στο μυοσκελετικό υπέρηχο. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στη Μυοσκελετική Αποκατάσταση με τη σύγχρονη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων INDIBA activ, αποτελώντας επίσημη εκπαιδεύτρια της μεθόδου στην Ελλάδα. Μέσα από την πολυετή εργασιακή της εμπειρία έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην αποκατάσταση ορθοπαιδικών και ρευματολογικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων και στην μετεγχειρητική αποκατάσταση γονάτων, ώμων και σπονδυλικής στήλης. Η ιατρός διαθέτει αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο πάνω στην αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο με πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα ξενόγλωσσα περιοδικά. Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί ότι έχει στο ενεργητικό της πλήθος παρουσιάσεων και ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας παρέχονται εξειδικευμένες θεραπείες αποκατάστασης σε ορθοπεδικά και νευρολογικά προβλήματα με την εφαρμογή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κερατσίνι, Ναύαρχου Κουντουριώτου 13Α -15
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: 30€ υπηρεσίες

Η Θεοδώρου Ευαγγελία είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια και Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ινστιτούτο στο Κερατσίνι. Εφαρμόζει φυσιοθεραπεία στα παιδιά που παρουσιάζουν κινητική καθυστέρηση (λόγω διαφόρων διαταραχών), έχει ως βασικό εργαλείο ανάπτυξης της θεραπευτικής προσέγγισης την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση με βάση φυσιολογικά αναπτυξιακά σταδία, θα κατευθύνουν τον φυσιοθεραπευτή στον προσδιορισμό του θεραπευτικού προγράμματος και των στόχων που θα τεθούν. Παράλληλα με σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση των γονέων, χωρίς να χάνουν το ρόλο τους ως γονείς, αποτελούν κύριο παράγοντα στην προώθηση της υγείας και της ανάπτυξης του παιδιού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Κωνσταντινουπόλεως 24
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: 40€ - 60€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων

Η Κασινά Βασιλικη είναι Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε την εξάμηνη πρακτική της στο Ασκληπιείο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά κέντρα φυσικοθεραπείας με κύριο αντικείμενο μυοσκελετικά και νευρολογικά νοσήματα, καθώς και σε αθλητικό όμιλο υδατοσφαίρισης, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές. Είναι υπεύθυνη του ιδιωτικού κέντρου φυσικοθεραπείας Physiosoma. Το 2015, συμμετείχε ως εισηγήτρια στην επιστημονική ημερίδα του Mediterranean College με θέμα "Διάγνωση και κατάταξη της οσφυαλγίας".

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Κρήνη, Ανδρούτσου 63
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: 20€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου Αντιμετώπιση δισκοκήλης

Ο Μπουκουβάλας Νικόλαος είναι Φυσικοθεραπευτής με ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καλαμαριά. Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών (Α.Τ.Ε.Ι.), μετεκπαιδευθείς στην Αγγλία. Είναι πιστοποιημένος χρήστης Smart Tools, για αποκατάσταση όλων των μυοσκελετικών και αθλητικών κακώσεων. Το κέντρο φυσικοθεραπείας του κυρίου Μπουκουβάλα παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, με τα πιο προηγμένα σε τεχνολογία μηχανήματα. Καλύπτει όλο το εύρος των μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων. Αναλαμβάνει, αποτελεσματικά, τη θεραπεία δισκοκήλης σε αυχένα και μέση, με τη μέθοδο N.D. Yag Laser, τη θεραπεία σε ασβεστοποιούς τενοντίτιδες, επικονδυλίτιδες, άκανθα πτέρνας, αχίλλειο τενοντίτιδα με κρουστικό υπέρηχο. Το φυσικοθεραπευτήριο παρέχει το καινοτόμο θεραπευτικό σύστημα Μαγνητικού Διεγέρτη (Super Inductive System - SIS), το οποίο αντιμετωπίζει οστικά οιδήματα - οστεονεκρώσεις, τενοντίτιδες, κατάγματα, παρέχει μείωση σπαστικών σε εγκεφαλικά επεισόδια. Επίσης είναι εξοπλισμένο με το νέο μηχάνημα Tecar Therapy, που χρησιμοποιείται για αποκατάσταση θλαστικών τραυμάτων, προβλημάτων οσφυαλγίας, ισχιαλγίας και ωμοπλατιαίου. Αναλαμβάνει ειδική μυοπεριτονιακή μάλαξη με τη μέθοδο IASTM και αντιμετωπίζονται παντός τύπου λεμφοιδήματα με ειδικό μηχάνημα πρεσοθεραπείας και με χειρομάλαξη. Πραγματοποιείται ηλεκτρονική αποσυμπίεση σπονδύλου με το σύστημα Accu Spina για αυχένα και μέση, καθώς και ανώδυνη αποτελεσματική θεραπεία για αποκατάσταση δισκοκηλών. Για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα βάδισης, διενεργείται εξέταση με ψηφιακό πελματογράφο τελευταίας τεχνολογίας και, μέσω της τρισδιάστατης απεικόνισης και της στατικής και δυναμικής ανάλυσης βάδισης, ο φυσικοθεραπευτής αναλαμβάνει να κατασκευάσει τα κατάλληλα ορθωτικά πέλματα για εσάς. Υπάρχουν μεμονωμένες αίθουσες θεραπείας για κάθε ασθενή, καθώς και μεγάλο γυμναστήριο αποκατάστασης με όλα τα όργανα και ειδική αίθουσα για χαλαρωτικό μασάζ, καθώς οι εγκαταστάσεις του θεραπευτηρίου βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο 250 μέτρων σε 2 επίπεδα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Χαλκηδόνα, Δερβενακίων 12
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: 30€ - 50€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων Επίσκεψη για βελονισμό

Ο Σπύρος Νικόλαος είναι Φυσικοθεραπευτής με ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο στη Νέα Χαλκηδόνα. Είναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έχει, επίσης, εργαστεί ως Φυσικοθεραπευτής στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και στο πρότυπο κέντρο Φυσικοθεραπείας, παρέχονται εξειδικευμένες θεραπείες αποκατάστασης σε ορθοπεδικά και νευρολογικά προβλήματα με την εφαρμογή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περιστέρι, Θηβών 273
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Γεωργόπουλος Χρήστος είναι Φυσικοθεραπευτής με ιδιωτικά Κέντρα Φυσικοθεραπείας στην Καλλιθέα, στο Περιστέρι και στη Νίκαια. Είναι απόφοιτος Φυσικοθεραπείας του Ανώτατου Τεχνολογικού Επαγγελματικού Ιδρύματος Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Άσκηση και Υγεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ σήμερα φοιτά στην Ιατρική Σχολή του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας "Ασκληπιός" εργάστηκε ως φυσικοθεραπευτής στο Κέντρο Καρδιοαναπνευστικής Αποκατάστασης Ιατρικής Σχολής στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο καθώς πραγματοποιούσε και επισκέψεις κατ' οίκον για μυοσκελετικά και νευρολογικά περιστατικά. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων. Σήμερα, είναι συνιδρυτής του Κέντρου Φυσικοθεραπείας Εξέλιξη, όπου έχοντας υψηλό βαθμό εξειδίκευσης και συνεργαζόμενος με άλλους επιστήμονες υγείας, επιτυγχάνει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προσφέροντας θεραπεία, πρόληψη και υγεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αχαρνές (Μενίδι), Αρχαίου Θεάτρου 15
Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αντιμετώπιση νευρολογικών παθήσεων Αντιμετώπιση τενοντίτιδας

Ο Αλεξόπουλος Αλέξιος είναι Φυσικοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στις Αχαρνές. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έχει μακρόχρονη εμπειρία στην Αθλητιατρική, στην Ορθοπαιδική και στην Νευρολογία και στην αποκατάσταση των αντίστοιχων περιστατικών. Το φυσικοθεραπευτήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο ακόμη και με ειδικές συσκευές θεραπείας όπως Tecar, Shockwave Therapy, θεραπεία μαγνητικών πεδίων, Laser υψηλής ισχύος και πολλά ακόμη. Η μακρόχρονη εμπειρία του, η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση στις νέες εξελίξεις και η επιτυχής έκβαση εκατοντάδων περιστατικών αποτελούν την καλύτερη απόδειξη των παρεχόμενων υπηρεσιών του ιατρείου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Φυσικοθεραπευτές
Χωρίς Online Booking

Φακέν Μασσαρού Υβόν
Φυσικοθεραπευτής

  • Φιλελλήνων 1, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου 72100, Νομός Λασιθίου
Προφίλ γιατρού

Μπλέτσας Αλέξανδρος
Φυσικοθεραπευτής

  • Λεωφ. Αλεξάνδρας 116Α, Αμπελόκηποι 11471, Αττική
Προφίλ γιατρού

Πετριανός Ιωάννης
Φυσικοθεραπευτής

  • Λεωφ. Ιωνίας 248, Πατήσια 11144, Αττική
Προφίλ γιατρού

Τσουκάτος Δημήτρης
Φυσικοθεραπευτής

  • Μυστρά 50Α, Γλυφάδα 16561, Αττική
Προφίλ γιατρού

Λεκάκης Ιωάννης
Φυσικοθεραπευτής

  • Αγίου Νικολάου 115, Ίλιον 13123, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μάμαλης Βασίλειος
Φυσικοθεραπευτής

  • Πανταζίδου 7, Κάτω Πατήσια 11145, Αττική
Προφίλ γιατρού