7 Αθλητίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Αθλητίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Αθλητίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Αθλητίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Αθλητίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Αθλητίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αθλητική φυσικοθεραπεία, Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση κύφωσης, Αντιμετώπιση οστεοαθρίτιδας, Αντιμετώπιση οσφυαλγίας, Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης, Αντιμετώπιση συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, Αντιμετώπιση τενοντίτιδας

Σχετικές ειδικότητες

Βελονιστές, Ομοιοπαθητικοί, Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί, Φυσίατροι, Φυσικοθεραπευτές

Σταθέλλης Απόστολος MD, PhD

 • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
 • Αθλητίατρος
 • Βριλήσσια
Βριλήσσια
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και υπερηχογραφικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αρθροσκόπηση Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Ο Σταθέλλης Απόστολος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος με ιδιωικά ιατρεία στα Βριλήσσια και στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε για 4 χρόνια στην κλινική Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στο Νοσοκομείο Bethanien του Moers στη Γερμανία, συνέχισε την εκπαίδευση της ιατρικής ειδικότητας της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στην Sportklinik-Stuttgart στη Γερμανία. Εργάστηκε ως επιμελητής στην Sportklinik-Stuttgart αποκτώντας επιπλέον χειρουργικές εμπειρίες και ικανότητες κυρίως στην αρθροσκοπική χειρουργική ώμου, γόνατος, αγκώνα και ποδοκνημικής καθώς και στην αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων. Έλαβε κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο εξειδίκευσης της Αθλητιατρικής και την εκπαίδευσή του στην υπερηχογραφία του μυοσκελετικού συστήματος. Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Ούλμ της Γερμανίας για την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής με τίτλο ῞Periarticular injections with continuous perfusion of local anaesthetics provide better pain relief and better function compared to femoral and sciatic blocks after TKA: a randomized clinical trial. Διετέλεσε υπεύθυνος ιατρός της ομάδας αμερικάνικου ποδοσφαίρου Crusaders Albershausen, καθώς ήταν υπεύθυνος ιατρός στα Παγκόσμια κύπελλα ενόργανης γυμναστικής (DTB Pokal), τα οποία έλαβαν μέρος στη Στουτγκάρδη. Η συνεχής εκπαίδευση του γιατρού σε συνδυασμό με την εμπειρία του στον τομέα της Ορθοπαιδικής και της Αθλητιατρικής εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές διασφαλίζει την ταχύτερη, ασφαλή και αποτελεσματική αποκατάσταση των Ορθοπαιδικών και Αθλητιατρικών παθήσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:00

Τόπκας Αθανάσιος MD, MSc

 • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
 • Αθλητίατρος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση

Ο Τόπκας Αθανάσιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος, με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Βάρνας με Άριστα και ξεκίνησε την ιατρική του καριέρα ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας. Αφετηρία για την ειδίκευση του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία υπήρξε το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Εδέσσης και συνέχισε την ειδικότητα στο Α’ Νοσοκομείο ΙΚΑ στα Μελίσσια. Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, υπήρξε Επιμελητής Β' στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων και στη συνέχεια στο Τμήμα Χειρουργικής Χειρός και Μικροχειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο. Κατά την ειδικότητα του, αλλά και όσο διατελούσε ως επιμελητής, εξειδικεύτηκε σε όλες τις επεμβάσεις άνω άκρου και άκρας χείρας, καθώς και στην Αθλητιατρική επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην Αρθροσκόπηση γόνατος και την Αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Παράλληλα, ο ιατρός απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στα Μεταβολικά νοσήματα των οστών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Τόπκας Αθανάσιος, ένας επιστήμονας πολυπράγμων, έχει στο ενεργητικό του εκπαιδευτικό έργο όντας Καθηγητής Χειρουργικής και Ανατομικής σε ΤΕΕ Νοσηλευτριών, έχει συμβάλλει στη συγγραφή δημοσιεύσεων κι έχει, ακόμη, ενεργή κι αξιοσημείωτη συμμετοχή στη δημιουργία εργασιών, σε πλείστα ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ο ιατρός αποτελεί Επιστημονικό Συνεργάτη διάφορων ιδιωτικών Ομίλων υγείας και Νοσοκομείων όπως το Meditarreneo Hospital, η Αθηναϊκή Κλινική, Euromedica, Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 14:00

Παπαδόπουλος Παναγιώτης MD, MSc

 • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
 • Αθλητίατρος
 • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, έλεγχο με υπέρηχο μυοσκελετικού, συνταγογράφηση ενημέρωση και εφαρμογή κατάλληλου θεραπευτικού πλάνου) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροσκόπηση Αρθροπλαστική

Ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής στη Γλυφάδα. Έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Οστεοπόρωση και Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην Αρθροσκοπική και Ανοιχτή Χειρουργική Ώμου και Γόνατος, τις Αθλητικές Κακώσεις, την Επανορθωτική χειρουργική και τις σύγχρονες συνδυαστικές βιολογικές θεραπείες. Μετεκπαιδεύτηκε σ' ένα από τα παγκοσμίου φήμης κέντρα Χειρουργικής του Ώμου, το Centre Orthopédique Santy, FIFA Medical Center of Excellence, στη Λυών της Γαλλίας, όπου και έλαβε την εξειδίκευσή του (Shoulder Clinical Fellowship) υπό την καθοδήγηση κορυφαίων και διεθνώς αναγνωρισμένων χειρουργών. Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής του, εργάστηκε στην ιδιωτική κλινική Jean Mermoz - Ramsay Santé στη Λυών, όπου και ανέλαβε την αντιμετώπιση ενός σημαντικού αριθμού ορθοπαιδικών περιστατικών τόσο σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου όσο και στη χειρουργική αποκατάσταση τους. Παράλληλα με το ιατρείο του, διατελεί Ιατρός της Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής των ιδιωτικών θεραπευτηρίων "Υγεία" & "Μητέρα", καθώς και του Κέντρου Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής Ώμου Αθηνών. Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Mediterraneo Hospital και του Athens Medical Laser Center. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού ως ομιλητής, ενώ συνεχίζει την κατάρτιση του με διαρκή παρουσία σε διεθνή συνέδρια πρακτικής άσκησης, μένοντας διαρκώς ενημερωμένος και εφαρμόζοντας στην καθημερινή του πράξη τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής στην Ορθοπαιδική και Τραυματολογία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:30

Dr. Σπηλιωτόπουλος Γεώργιος

 • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
 • Αθλητίατρος
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αντιμετώπιση οστεοαθρίτιδας Αντιμετώπιση συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα Υπερηχογράφημα μυοσκελετικού Αντιμετώπιση τενοντίτιδας

Ο Σπηλιωτόπουλος Γεώργιος είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στις Σπέτσες. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής και υποψήφιος Διδάκτωρ Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύτηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Αθλητιατρική και τις σύγχρονες επανορθωτικές χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας. Μέρος της ειδικότητας του ολοκλήρωσε στα Νοσοκομεία ΚΑΤ, στην Κλινική Μικροχειρουργικής Χεριού και στο Παίδων "Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού", στην Παιδοορθοπαιδική κλινική, και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής μετά από εξετάσεις στην ειδική επιτροπή του Υπουργείου Υγείας. Έκτοτε δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών συνεδρίων ως ομιλητής. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία. Επιπλέον είναι Δικαστικός Ορθοπαιδικός πραγματογνώμονας (τεχνικός σύμβουλος) μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάζεται με τα ιδιωτικά θεραπευτήρια του Ιατρικού κέντρου Αθηνών, του Mediteranneo Hospital, της Ευρωκλινικής Αθηνών και του Metropolitan General, στο οποίο έχει διατελέσει Επιμελητής Ορθοπαιδικής κλινικής για 3 χρόνια. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης. Ο γιατρός είναι Πιστοποιημένος στην Οξφόρδη για την μονοδιαμερισματική αρθροπλαστική γόνατος, από την European Alliance of Associations for Rheumatology στο υπερηχογράφημα μυοσκελετικού. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, με γνώμονα την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και κυρίως την ικανοποίηση του ασθενούς, με θεραπείες βασισμένες στην εξέλιξη της σύγχρονης Ορθοπαιδικής. Η χρήση σύγχρονων και καινοτόμων χειρουργικών τεχνικών έχει σαν στόχο το βέλτιστο χειρουργικό αποτέλεσμα, την ελαχιστοποίηση του χρόνου νοσηλείας και την ταχεία αποκατάσταση των ασθενών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:00

Dr. Σκαρδούτσος Αναστάσιος

 • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
 • Αθλητίατρος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροσκόπηση Αρθροπλαστική

Ο Σκαρδούτσος Αναστάσιος είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστήμιου Λειψίας στη Γερμανία και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου. Εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπεδική και την Τραυματιολογία στο νοσοκομείο Bürgerhospital της Φρανκφουρτης και στο κέντρο ατυχημάτων του Klinikum Darmstadt καθώς και στην χειρουργική άκρας χείρας στην Klinik für Handchirurgie στο Bad Neustadt a.d. Saale, εργάστηκε αρχικά ως ειδικευόμενος και ως ειδικός Ορθοπεδικός και Τραυματιολόγος στο Josefs Hospital στο Wiesbaden. Είναι εξειδικευμένος στην Ορθοπεδική χειρουργική ισχίου και γόνατος και την αθλητιατρική. Εφαρμόζει χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας – ALMIS - καθώς και με υποβοήθηση πλοηγού/ρομποτικού συστήματος στην αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος καθώς και όλες τις σύγχρονες εφαρμογές τις αρθροσκοπικής χειρουργικής. Διατελεί Επιμελητής ορθοπεδικής κλινικής Oberarzt στη Schoen Klinik στο Lorsch της Γερμανίας και χειρουργεί στο κέντρο αρθροπλαστικής, καθώς είναι πιστοποιημένος από την Endocert. Έπειτα από μία θητεία σχεδόν 20 χρόνων σε σημαντικά ορθοπεδικά κέντρα της Γερμανίας επέστρεψε στην Ελλάδα και παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ως εξειδικευμένος χειρούργος ισχίου και γόνατος με άρτια εκπαίδευση, συνείδηση και αγάπη για τον άνθρωπο, προσφέρει εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ορθοπεδικών προβλημάτων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:30

Σπαγάκος Γεώργιος MD MSc

 • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
 • Αθλητίατρος
 • Βούλα
Βούλα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αρθροσκόπηση Αρθροπλαστική

Ο Σπαγάκος Γεώργιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός- Αθλητίατρος, με ιδιωτικά ιατρεία στη Βούλα και στο Μαρκόπουλο. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Federico II της Νάπολι Ιταλίας. Εκπαιδεύτηκε στη Β' Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων "Π&Α Κυριακού" στην Ορθοπαιδική Παίδων και στην Ε' Ορθοπαιδική Κλινική και Μονάδα Άκρας Χειρός του Γ.Π.Ν "Ασκληπιείου" Βούλας όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ορθοπαιδική Τραυματολογία, τη Μικροχειρουργική και σε Παθήσεις της Άκρας Χειρός. Συνέχισε τη μετεκπαίδευση του στη Μασαλία της Γαλλίας European School of Marseille και από το 2007 έως και σήμερα στη Νέα Υόρκη ΗΠΑ Hospital for Special Surgery. Είναι καθηγητής ορθοπαιδικής και αθλητιατρικής στο Αττικό Κολέγιο Αθηνών και στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος ενώ διετέλεσε εκπαιδευτής κατά την πρακτική άσκηση Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μικροχειρουργικής. Από το 2005 ασχολείται με την αθλητιατρική ως ιατρός ομάδων και αθλητών/τριων. Εξειδικεύτηκε στο Sports Medicine και στις αθλητικές κακώσεις στη Νέα Υόρκη και στη Μασαλία. Είναι αναγνωρισμένος Αθλητίατρος (FIMS Team Physician) από την FIMS (International Federation Of Sports Medicine).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Μαρκόπουλος Χρήστος

 • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
 • Αθλητίατρος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Ο Μαρκόπουλος Χρήστος είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του ανατολικού Πιεμόντε (Τορίνο, βόρεια Ιταλία), ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική Χειρουργική στην Α'΄ Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο "Αττικό". Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών με τομέα ενδιαφέροντος την Ολική αρθροπλαστική του γόνατος και του ισχίου.Κατά την διάρκεια της ειδίκευσης του παρακολούθησε, ως τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, τα τμήματα παίδων και μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου "ΚΑΤ". Διαθέτει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Μεταβολικά νοσήματα οστών – Οστεοπόρωση και είναι Υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής με θέμα διδακτορικής διατριβής: "Ανάλυση έκφρασης miRNA’s σε ιστοτεμάχια αρθρικού χόνδρου ασθενών που πάσχουν από εκφυλιστική οστεοαρθρίτιδα". Επίσης, συμμετείχε στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών και συγγραμμάτων, που έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια και δημοσιευθεί σε περιοδικά. Παράλληλα με το ιατρείο του, διατελεί Επιμελητής στο Τμήμα άνω άκρου και μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ ". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοπόρωσης και της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος της ιατρικής ομάδας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00