7

Αθλητίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Αθλητίατρο εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Βούλα, Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 39 & Αθηνάς
Απλή επίσκεψη: 30€ - 70€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης και εξέτασης, το κόστος για το ιατρείο στη βούλα είναι 70€) υπηρεσίες
Αρθροσκόπηση Αρθροπλαστική

Ο Σπαγάκος Γεώργιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός- Αθλητίατρος, με ιδιωτικά ιατρεία στη Βούλα και στο Μαρκόπουλο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Federico II της Νάπολι Ιταλίας. Εκπαιδεύτηκε στη Β' Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού" στην Ορθοπαιδική Παίδων και στην Ε' Ορθοπαιδική Κλινική και Μονάδα Άκρας Χειρός του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ορθοπαιδική Τραυματολογία, τη Μικροχειρουργική και σε Παθήσεις της Άκρας Χειρός. Συνέχισε τη μετεκπαίδευση του στη Μασαλία της Γαλλίας European School of Marseille και από το 2007 έως και σήμερα στη Νέα Υόρκη ΗΠΑ Hospital for Special Surgery. Είναι καθηγητής ορθοπαιδικής και αθλητιατρικής στο Αττικό Κολέγιο Αθηνών και στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος ενώ διετέλεσε εκπαιδευτής κατά την πρακτική άσκηση Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μικροχειρουργικής. Από το 2005 ασχολείται με την αθλητιατρική ως ιατρός ομάδων και αθλητών/τριων. Εξειδικεύτηκε στο Sports Medicine και στις αθλητικές κακώσεις στη Νέα Υόρκη και στη Μασαλία. Είναι αναγνωρισμένος Αθλητίατρος (FIMS Team Physician) από την FIMS (International Federation Of Sports Medicine).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Αριστείδου 3
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Ο Μαρκόπουλος Χρήστος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Πιεμόντε στο Τορίνο και ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική Χειρουργική στην Α' Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο "Αττικόν". Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών με τομέα ενδιαφέροντος την Ολική Αρθροπλαστική του γόνατος και του ισχίου. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης του, παρακολούθησε ως τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, τα Τμήματα Παίδων και Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Διαθέτει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Μεταβολικά Νοσήματα Οστών και είναι Υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής με θέμα διδακτορικής διατριβής την "Ανάλυση έκφρασης miRNA’s σε ιστοτεμάχια αρθρικού χόνδρου ασθενών που πάσχουν από εκφυλιστική οστεοαρθρίτιδα". Επίσης, συμμετείχε στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών και συγγραμμάτων, που έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια και δημοσιευθεί σε περιοδικά. Παράλληλα με το ιατρείο του, διατελεί Επιμελητής στο τμήμα Άνω άκρου και Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου Υγεία. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοπόρωσης και της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος της ιατρικής ομάδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 4
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού, έλεγχο με υπέρηχο μυοσκελετικού, συνταγογράφηση, ενημέρωση και εφαρμογή κατάλληλου θεραπευτικού πλάνου) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση

Ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής στη Γλυφάδα. Έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Οστεοπόρωση και Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην Αρθροσκοπική και Ανοιχτή Χειρουργική Ώμου και Γόνατος, τις Αθλητικές Κακώσεις, την Επανορθωτική χειρουργική και τις σύγχρονες συνδυαστικές βιολογικές θεραπείες. Μετεκπαιδεύτηκε σ' ένα από τα παγκοσμίου φήμης κέντρα Χειρουργικής Ώμου, το Centre Orthopédique Santy, FIFA Medical Center of Excellence, στη Λυών της Γαλλίας, όπου και έλαβε την εξειδίκευσή του (Shoulder Clinical Fellowship) υπό την καθοδήγηση κορυφαίων και διεθνώς αναγνωρισμένων χειρουργών. Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής του, εργάστηκε στην ιδιωτική κλινική Jean Mermoz - Ramsay Santé στη Λυών, όπου και ανέλαβε την αντιμετώπιση ενός σημαντικού αριθμού ορθοπαιδικών περιστατικών τόσο σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου, όσο και στη χειρουργική αποκατάσταση τους. Παράλληλα με το ιατρείο του, διατελεί Ιατρός της Γ' Ορθοπαιδικής Κλινικής των ιδιωτικών θεραπευτηρίων "Υγεία" & "Μητέρα", καθώς και του Κέντρου Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής Ώμου Αθηνών. Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Mediterraneo Hospital και του Athens Medical Laser Center. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού ως ομιλητής, ενώ συνεχίζει την κατάρτιση του με διαρκή παρουσία σε διεθνή συνέδρια πρακτικής άσκησης, μένοντας διαρκώς ενημερωμένος και εφαρμόζοντας στην καθημερινή του πράξη τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής στην Ορθοπαιδική και Τραυματολογία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 195 και Ιερέως Δούση 23
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αρθροπλαστική Αρθροσκόπηση

Ο Τόπκας Αθανάσιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος, με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Βάρνας με Άριστα και ξεκίνησε την ιατρική του καριέρα ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας. Αφετηρία για την ειδίκευση του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία υπήρξε το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Εδέσσης και συνέχισε την ειδικότητα στο Α’ Νοσοκομείο ΙΚΑ στα Μελίσσια. Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, υπήρξε Επιμελητής Β' στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων και στη συνέχεια στο Τμήμα Χειρουργικής Χειρός και Μικροχειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο. Κατά την ειδικότητα του, αλλά και όσο διατελούσε ως επιμελητής, εξειδικεύτηκε σε όλες τις επεμβάσεις άνω άκρου και άκρας χείρας, καθώς και στην Αθλητιατρική επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην Αρθροσκόπηση γόνατος και την Αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Παράλληλα, ο ιατρός απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στα Μεταβολικά νοσήματα των οστών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Τόπκας Αθανάσιος, ένας επιστήμονας πολυπράγμων, έχει στο ενεργητικό του εκπαιδευτικό έργο όντας Καθηγητής Χειρουργικής και Ανατομικής σε ΤΕΕ Νοσηλευτριών, έχει συμβάλλει στη συγγραφή δημοσιεύσεων κι έχει, ακόμη, ενεργή κι αξιοσημείωτη συμμετοχή στη δημιουργία εργασιών, σε πλείστα ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ο ιατρός αποτελεί Επιστημονικό Συνεργάτη διάφορων ιδιωτικών Ομίλων υγείας και Νοσοκομείων όπως το Meditarreneo Hospital, η Αθηναϊκή Κλινική, Euromedica, Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βριλήσσια, Λεωφόρος Πεντέλης 48
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και υπερηχογραφικό έλεγχο) υπηρεσίες
Αρθροσκόπηση Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Ο Σταθέλλης Απόστολος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος με ιδιωικά ιατρεία στα Βριλήσσια και στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε για συνολικά 8 έτη στην Κλινική Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στο Νοσοκομείο Bethanien του Moers στη Γερμανία, συνέχισε την εκπαίδευση της ιατρικής ειδικότητας της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στην Sportklinik-Stuttgart στη Γερμανία, όπου και εργάστηκε ως Επιμελητής, αποκτώντας επιπλέον χειρουργικές εμπειρίες και ικανότητες κυρίως στην Αρθροσκοπική Χειρουργική Ώμου, γόνατος, αγκώνα και ποδοκνημικής, καθώς και στην αντιμετώπιση των Αθλητικών κακώσεων. Έλαβε, κατόπιν εξετάσεων, τον τίτλο εξειδίκευσης της Αθλητιατρικής και την εκπαίδευσή του στην Υπερηχογραφία του μυοσκελετικού συστήματος. Ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Ούλμ της Γερμανίας, έπειτα από την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής με τίτλο ῞"Periarticular injections with continuous perfusion of local anaesthetics provide better pain relief and better function compared to femoral and sciatic blocks after TKA: a randomized clinical trial". Διετέλεσε Υπεύθυνος Ιατρός της ομάδας αμερικάνικου ποδοσφαίρου Crusaders Albershausen, καθώς και στα Παγκόσμια κύπελλα ενόργανης γυμναστικής (DTB Pokal), τα οποία έλαβαν μέρος στη Στουτγκάρδη. Η συνεχής εκπαίδευση του γιατρού σε συνδυασμό με την εμπειρία του στον τομέα της Ορθοπαιδικής και της Αθλητιατρικής εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές διασφαλίζει την ταχύτερη, ασφαλή και αποτελεσματική αποκατάσταση των Ορθοπαιδικών και Αθλητιατρικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Κηφισίας 127 & Δολιανής 74
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης και ενημέρωσης) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροσκόπηση Αρθροπλαστική

Ο Σκαρδούτσος Αναστάσιος είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Αθλητίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστήμιου Λειψίας στη Γερμανία και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου. Εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπαιδική και την Τραυματιολογία στο νοσοκομείο Bürgerhospital της Φρανκφουρτης και στο κέντρο ατυχημάτων του Klinikum Darmstadt καθώς και στην χειρουργική άκρας χειρός στην Klinik für Handchirurgie στο Bad Neustadt a.d. Saale, εργάστηκε αρχικά ως ειδικευόμενος και ως ειδικός Ορθοπαιδικός και Τραυματιολόγος στο Josefs Hospital στο Wiesbaden. Είναι εξειδικευμένος στην Ορθοπαιδική χειρουργική ισχίου και γόνατος και την αθλητιατρική. Εφαρμόζει χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας – ALMIS - καθώς και με υποβοήθηση πλοηγού/ρομποτικού συστήματος στην αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος καθώς και όλες τις σύγχρονες εφαρμογές της αρθροσκοπικής χειρουργικής. Διατελεί Επιμελητής ορθοπαιδικής κλινικής Oberarzt στη Schoen Klinik στο Lorsch της Γερμανίας και χειρουργεί στο κέντρο αρθροπλαστικής, καθώς είναι πιστοποιημένος από την Endocert. Έπειτα από μία θητεία σχεδόν 20 χρόνων σε σημαντικά ορθοπαιδικά κέντρα της Γερμανίας επέστρεψε στην Ελλάδα και παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ως εξειδικευμένος χειρούργος ισχίου και γόνατος με άρτια εκπαίδευση, συνείδηση και αγάπη για τον άνθρωπο, προσφέρει εξατομικευμένη αντιμετώπιση των ορθοπαιδικών προβλημάτων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παγκράτι, Ευτυχίδου 2
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συντογογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων Αρθροσκόπηση Αρθροπλαστική

Ο Βέβες Αριστείδης - Ηλίας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παγκράτι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Καρόλου της Πράγας και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Έπειτα, έλαβε την ειδικότητα του στη Χειρουργική Κλινική στο 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ Αθηνών, στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άργους και στην Παιδοορθοπαιδική Κλινική στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Στη συνέχεια μετέβη στη Σουηδία και συνέχισε την ειδικότητα του στην Αρθροσκόπηση στο χέρι και στο πόδι στο Skas Hospital, ενώ αργότερα εργάστηκε ως διευθυντής στην Μονάδα Αντικατάστασης Ισχίου στο Ryhov Hospital, στην Κλινική Τραυμάτων και στο Τμήμα Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής χεριών και ποδιών σε ιδιωτικές κλινικές της Σουηδίας, με τις οποίες συνεργάζεται ως και σήμερα. Είναι ορθοπαιδικός χειρουργός στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και στο Therapis General Hospital στο κέντρο της Αθήνας . Η συνεχής εκπαίδευση του ιατρού σε συνδυασμό με την εμπειρία του στον τομέα της Ορθοπαιδικής και της Αθλητιατρικής, εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές, διασφαλίζει την ταχύτερη, ασφαλή και αποτελεσματική αποκατάσταση των Ορθοπαιδικών και Αθλητιατρικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα