1

Φυσίατρος

Κλείστε Ραντεβού με Φυσίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Φυσίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Φυσίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Φυσίατροι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Φυσίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Ειδικοί για Αντιμετώπιση τενοντίτιδας

Βρείτε εξειδικευμένο Φυσίατρο για Αντιμετώπιση τενοντίτιδας και κλείστε ραντεβού άμεσα και δωρεάν.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία, Αθλητική φυσικοθεραπεία, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου, Αντιμετώπιση κύφωσης, Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης, Αντιμετώπιση συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, Αντιμετώπιση τενοντίτιδας, Αξιολόγηση & Ανάλυση στάσης και βάδισης, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Εμβιομηχανική αξιολόγηση, Ηλεκτρομυογράφημα, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Θεραπεία λεμφοιδήματος, Θεραπεία με εξωσωματικά κρουστικά κύματα, Θεραπεία με στοχευμένη ραδιοσυχνότητα - TecarTherapy, Κρουστικός υπέρηχος, Οστεοαρθρίτιδα, Παθήσεις σπονδυλικής στήλης, Περιαρθρίτιδα, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Σπονδυλαρθρίτιδα, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπέρηχος, Υπερτροφική οστεοαρθρίτιδα
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Φυσίατροι στην Αργυρούπολη
Σχετικές ειδικότητες
Βελονιστές, Ομοιοπαθητικοί, Φυσικοθεραπευτές, Αθλητίατροι
Αργυρούπολη, Μαρίνου Γερουλάνου 151
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Ηλεκτρομυογράφημα

Ο Φραγκάκης Γεώργιος είναι Φυσίατρος - Βελονιστής με ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη. Έχει πάρει την ειδικότητα Φυσίατρου στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και κατέχει τον ευρωπαϊκό τίτλο Φυσιάτρου, ενώ διαθέτει δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού μετά από επιτυχή παρακολούθηση με εξετάσεις υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ιατρικού Βελονισμού. Ήταν επιστημονικός διευθυντής για πέντε έτη στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι. Ο ιατρός έχει αναλάβει την παρακολούθηση σε μεγάλο αριθμό ασθενών κλειστής και ημερήσιας νοσηλείας μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, νευρολογικές παθήσεις, σκλήρυνση κατά πλάκας και κάκωση νωτιαίου μυελού και ορθοπαιδικές κακώσεις. Παράλληλα με το ιατρείο του, είναι υπεύθυνος Φυσίατρος για την κλειστή και την ημερήσια νοσηλεία στο Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας στην Αθήνα. Η εμπειρία του στις ενδοαρθρικές εγχύσεις, αλλά και στις εγχύσεις με μπότοξ για την σπαστικότητα είναι μεγάλη. Στα πλαίσια της κατάρτισης και επιμόρφωσής του, έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλγολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Αναισθησιολογίας στη μηχανική διάγνωση και θεραπεία παθήσεων σπονδυλικής στήλης και άκρων με την μέθοδο McKenzie, καθώς και στην θεραπευτική χρήση με Μαγνητικό Διεγέρτη (Tesla 3) και με κρουστικά κύματα (Shock Wave). Διατελεί καθήκοντα ιατρού αγώνων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Χάντμπολ και Υδατοσφαίρησης). Εξειδικεύεται στο ηλεκτρομυογράφημα, βελονισμό, μυοσκελετικό πόνο, ενδοαρθρικές εγχύσεις και εγχύσεις με μπότοξ. Τέλος, συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων με στόχο την συνεχή ενημέρωσή του για τις εξελίξεις του κλάδου του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα