1

Φυσίατρος

Κλείστε Ραντεβού με Φυσίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Φυσίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Φυσίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Φυσίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Φυσίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Επίσκεψη για φυσικοθεραπεία, Αθλητική φυσικοθεραπεία, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου, Αντιμετώπιση κύφωσης, Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης, Αντιμετώπιση συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, Αντιμετώπιση τενοντίτιδας, Αξιολόγηση & Ανάλυση στάσης και βάδισης
Σχετικές ειδικότητες
Βελονιστές, Ομοιοπαθητικοί, Φυσικοθεραπευτές, Αθλητίατροι

Φραγκάκης Γιώργος MD, FEBPRM
Φυσίατρος, Βελονιστής

  • Αργυρούπολη
Αργυρούπολη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Ηλεκτρομυογράφημα

Ο Φραγκάκης Γεώργιος είναι Φυσίατρος - Βελονιστής με ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη. Έχει πάρει την ειδικότητα Φυσίατρου στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και κατέχει τον ευρωπαϊκό τίτλο Φυσιάτρου, ενώ διαθέτει δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού μετά από επιτυχή παρακολούθηση με εξετάσεις υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ιατρικού Βελονισμού. Ήταν επιστημονικός διευθυντής για πέντε έτη στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι. Ο ιατρός έχει αναλάβει την παρακολούθηση σε μεγάλο αριθμό ασθενών κλειστής και ημερήσιας νοσηλείας μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, νευρολογικές παθήσεις, σκλήρυνση κατά πλάκας και κάκωση νωτιαίου μυελού και ορθοπαιδικές κακώσεις. Παράλληλα με το ιατρείο του, είναι υπεύθυνος Φυσίατρος για την κλειστή και την ημερήσια νοσηλεία στο Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας στην Αθήνα. Η εμπειρία του στις ενδοαρθρικές εγχύσεις, αλλά και στις εγχύσεις με μπότοξ για την σπαστικότητα είναι μεγάλη. Στα πλαίσια της κατάρτισης και επιμόρφωσής του, έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλγολογίας της Ελληνικής Εταιρίας Αναισθησιολογίας στη μηχανική διάγνωση και θεραπεία παθήσεων σπονδυλικής στήλης και άκρων με την μέθοδο McKenzie, καθώς και στην θεραπευτική χρήση με Μαγνητικό Διεγέρτη (Tesla 3) και με κρουστικά κύματα (Shock Wave). Διατελεί καθήκοντα ιατρού αγώνων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Χάντμπολ και Υδατοσφαίρησης). Εξειδικεύεται στο ηλεκτρομυογράφημα, βελονισμό, μυοσκελετικό πόνο, ενδοαρθρικές εγχύσεις και εγχύσεις με μπότοξ. Τέλος, συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων με στόχο την συνεχή ενημέρωσή του για τις εξελίξεις του κλάδου του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 21:30