15

Βελονιστές

Κλείστε Ραντεβού με Βελονιστή εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Αργοστόλι, Βεργώτη 71
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Χριστοφοράτος Νικόλαος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιατρείο στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής σχολής από το 2003 και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το 2004. Ειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό" και εξειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Αθλητιατρική και τις σύγχρονες επανορθωτικές χειρουργικές τεχνικές. Μέρος της ειδικότητάς του, ολοκλήρωσε στην Κλινική μικροχειρουργικής χεριού του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ και στην Παιδοορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού". Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών - Οστεοπόρωσης της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης, της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 5-7
Επίσκεψη για βελονισμό: 40€ υπηρεσίες
Επίσκεψη για βελονισμό Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου Αντιμετώπιση οσφυαλγίας

Ο Κωνσταντέλιας Αθανάσιος είναι Ιατρός Νευροχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Ειδικεύεται στην Ελάχιστα Επεμβατική Νευροχειρουργική με κύρια κατεύθυνση τις παθήσεις Σπονδυλικής στήλης και τη Νευροογκολογία. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και απέκτησε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο Διατριβής την Επιδημιολογία των Όγκων του Εγκεφάλου Διεθνώς. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε σε θέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και μετεκπαιδεύτηκε στο τμήμα Σπονδυλικής Στήλης στο SRH Zentralklinikum Suhl στη Γερμανία. Έχει πραγματοποιήσει μετεκπαίδευση στην Ενδοσκοπική Νευροχειρουργική στο Università degli Studi di Verona της Ιταλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει διατελέσει Επιμελητής Νευροχειρουργός (Facharzt Neurochirurgie) στην κλινική Cereneo στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Επιπροσθέτως, έχει πραγματοποιήσει έρευνα ως Research Fellow στο Alfa Institute of Biomedical Sciences για περισσότερα από 5 έτη και οι βιβλιογραφικές του αναφορές υπερβαίνουν τις 920. Διαθέτει Δίπλωμα στον Ιατρικό Βελονισμό του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ιατρικού Βελονισμού ICMART μετά από 2 ετή εκπαίδευση και κατόπιν εξετάσεων. Εφαρμόζει θεραπείες Ιατρικού Βελονισμού βάσει θεραπευτικών ενδείξεων και θεραπευτικών πρωτοκόλλων στο ιδιωτικό του ιατρείο. Ο ιατρός συνεργάζεται με Ιδιωτικά Νοσοκομεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ηράκλειο, Έρμου 8
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Ιατρικός Βελονισμός

Ο Σακελλαρίου - Βάγγερ Δαυΐδ είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Απέκτησε το πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Ιασίου "Grigore T. Popa" στη Ρουμανία. Το 1997 εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή, ενώ παράλληλα έκανε την πρακτική του άσκηση στο οικογενειακό Οδοντιατρείο. Αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης και το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ανέλαβε το οικογενειακό οδοντιατρείο και μέχρι σήμερα εργάζεται σ' αυτό. Από τότε που τελείωσε την Οδοντιατρική σχολή έχει παρακολουθήσει πολλά επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες οδοντιατρικής, και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να παρακολουθεί ειδικά, πρακτικά σεμινάρια με κύρια έμφαση την Εμφυτευματολογία. Ο κύριος Βάγγερ θέλοντας να παρέχει εξειδικευμένη και σφαιρική οδοντιατρική φροντίδα εκπαιδεύτηκε στην Ομοιοπαθητική από την Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας αποκτώντας το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ομοιοπαθητικής. Ακολούθως, παρακολούθησε μαθήματα κλασικής Ομοιοπαθητικής από τον καθηγητή Γ. Βυθούλκα στην Αθήνα και απέκτησε επίσης το Δίπλωμα κλασικής Ομοιοπαθητικής. Στα πλαίσια της κατάρτισής του, απέκτησε επίσης, Δίπλωμα Βελονισμού από το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Ελλάδος. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, αφοσιωμένος στους ασθενείς και την στοματική τους υγεία, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ψυχικό, Αδριανείου 25Α
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Επίσκεψη για βελονισμό Αντιμετώπιση μυοσκελετικού πόνου Ιατρικός Βελονισμός

Η Ιατρίδου Γεωργία είναι Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας, "Physiospot" στο Νέο Ψυχικό. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει αποκτήσει με Άριστα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών "Άσκηση και Ποιότητα Ζωής", του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με αντικείμενο εξειδίκευσης την Πρόληψη, Παρέμβαση και Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων. Ενώ φοιτούσε στη Σχολή Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας, βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το 2003 της απονεμήθηκε το Αριστείο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας. Εξειδικεύτηκε στον Βιοϊατρικό Βελονισμό από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Αλγολογίας και είναι κάτοχος διπλώματος Χειροπρακτικής από το Κολλέγιο του Ackermann, στη Σουηδία. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στην Υπερηχογραφία του Μυοσκελετικού Συστήματος (Musculoskeletal Ultrasound) στο Πανεπιστήμιο του Essex, αποτελώντας την πρώτη Ελληνίδα απόφοιτο του τμήματος με εξειδίκευση στο μυοσκελετικό υπέρηχο. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στη Μυοσκελετική Αποκατάσταση με τη σύγχρονη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων INDIBA activ, αποτελώντας επίσημη εκπαιδεύτρια της μεθόδου στην Ελλάδα. Μέσα από την πολυετή εργασιακή της εμπειρία έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην αποκατάσταση ορθοπαιδικών και ρευματολογικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων και στην μετεγχειρητική αποκατάσταση γονάτων, ώμων και σπονδυλικής στήλης. Η ιατρός διαθέτει αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο πάνω στην αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο με πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα ξενόγλωσσα περιοδικά. Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί ότι έχει στο ενεργητικό της πλήθος παρουσιάσεων και ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας παρέχονται εξειδικευμένες θεραπείες αποκατάστασης σε ορθοπεδικά και νευρολογικά προβλήματα με την εφαρμογή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αχαρνές (Μενίδι), Δεκελείας 75
Επίσκεψη για βελονισμό: 40€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά) υπηρεσίες
Επίσκεψη για βελονισμό Διακοπή καπνίσματος

Ο Παπαδόπουλος Δημήτριος είναι Αναισθησιολόγος και Βελονιστής με ιδιωτικό ιατρείο στις Αχαρνές. Είναι κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βάρνας. Έλαβε την ειδίκευσή του για την Αναισθησιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Κωνσταντοπούλειο". Έκανε την εκπαίδευσή του, στο Ιατρείο Πόνου στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο "Άγιοι Ανάργυροι" και είναι κάτοχος Πιστοποιητικού στην Αλγολογία από την Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας. Εξειδικεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Ιατρικού Βελονισμού "AcuScience". Εργάστηκε ως Αναισθησιολόγος στο University Hospitals Birmingham NHS Foundation Trust και Επικουρικός Επιμελητής Β' Αναισθησιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του, συμμετέχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σχετικά με την Αναισθησιολογία τον Ιατρικό Βελονισμό. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του General Medical Council, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και του British Medical Acupuncture Society. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση, αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών για την αντιμετώπιση του μυοσκελετικού πόνου και των ρευματικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ψυχικό, Τζαβέλλα 53
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Βράιλα Ναυσικά είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στο Νέο Ψυχικό. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολέγιο Deree. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργανωτική Ψυχολογία στο University of London, ενώ παράλληλα απέκτησε Practitioner Diploma στο Executive & Life Coaching στο Λονδίνο, όπου δούλεψε με στελέχη επιχειρήσεων. Επίσης, μετεκπαιδεύτηκε στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία Παιδιού και Εφήβου, στην Παιδοψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Αθηνών. Χρησιμοποιεί εξειδικευμένα Ψυχομετρικά Εργαλεία, που αφορούν στον επαγγελματικό προσανατολισμό και την κλινική αξιολόγηση ενηλίκων και παιδιών, στα οποία εκπαιδεύτηκε και είναι πιστοποιημένη όσον αφορά στη χορήγηση και την ανάλυσή τους. Παράλληλα εξειδικεύεται στην Οικογενειακή - Συστημική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Δουλεύει με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και βιωματικές ομάδες αυτογνωσίας. Η εμπειρία της έχει δημιουργηθεί από συνεργασίες με διαφορετικά πλαίσια, όπως: Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ΜΚΟ με Μονογονεϊκές οικογένειες – Συγκρουσιακά Διαζύγια και ΑμΕΑ ως ψυχολόγος, ως εξωτερικός συνεργάτης οικογενειακός σύμβουλος στο Δήμο Ψυχικού - Φιλοθέης, ως εργασιακή ψυχολόγος στην Ison Psychometrica και στο παρελθόν σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, ως HR Consultant, ασχολούμενη με την αξιολόγηση προσωπικού και την ανάλυση ψυχομετρικών τεστ. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να επιμορφώνεται συνεχώς με νέα εργαλεία, μεθόδους και εναλλακτικές θεραπείες συνδυαστικά. Εφαρμόζει τον Παραδοσιακό κινέζικο Ιατρικό βελονισμό. Είναι επίσης, στο δίκτυο της Hellas Employee Services ως σύμβουλος οικογένειας και εργασιακή ψυχολόγος. Παράλληλα, είναι πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ “Εν Δυνάμει” Προαγωγής Υγείας και εκπαίδευσης όπου συνεργάζεται με φορείς και δήμους στο κομμάτι της ψυχικής υγείας όπως ημερίδες και σεμινάρια, σχολές γονέων και εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, σε συνεργασία με κοινωνικό λειτουργό, νηπιαγωγό και νοσηλευτή. Είναι Μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Eταιρείας Ψυχοθεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ και EFTA) και του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Δάσους 7
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Μουστακάκης Ευάγγελος είναι Ιατρός - Βελονιστής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά. Απέκτησε πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μπάρι στην Ιταλία, όπου έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο με θέμα "Συγκριτική μεταξύ Δυτικής και Κινεζικής Διατροφής". Εκπληρώνοντας τη θητεία του ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, έκανε την άσκηση του στην Παθολογία στο Αμαλία Φλέμινγκ Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων καθώς και στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Σισμανόγλειο. Παράλληλα με την άσκηση Παθολογίας, παρακολουθούσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Διεθνούς Μετεκπαιδευτικού Κέντρου Βελονισμού "AcuScience". Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Α' Καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, καθώς επίσης και Καθηγητής της Σχολής Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων Ασπρόπυργου και του Κέντρου Επιμόρφωσης Στελεχών του Εμπορικού Ναυτικού. Από το 2008, ο κύριος Μουστακάκης διατελεί Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ιατρείου Σωματικής και Ψυχικής Υγείας "Ιάσθαι". Πιστεύει ακράδαντα στη τέχνη της φυσικής θεραπείας μέσω του Βελονισμού και της κινεζικής βοτανοθεραπείας. Η φιλοσοφία του βασίζεται στην ασθενοκεντρική ιατρική, εστιάζοντας την ιατρική φροντίδα στις εξατομικευμένες ανάγκες και ανησυχίες του ασθενούς, μέσα από μια θεραπευτική προσέγγιση και αντιμετώπιση της ολότητας των σωματικών, ψυχικών και διατροφικών διαταραχών, προσφέρει μια ιατρικά υπεύθυνη και πιστοποιημένη ενημέρωση και θεραπεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μυτιλήνη, Ασκληπιού 70
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Επίσκεψη για βελονισμό Αντιμετώπιση μυοσκελετικού πόνου Ιατρικός Βελονισμός

Ο Γαληνός Ιωσήφ είναι Φυσικοθεραπευτής - Βελονιστής και διατηρεί ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο στην Μυτιλήνη. Είναι πτυχιούχος Κινησιοθεραπείας της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Κραϊόβα στην Ρουμανία, και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Επιπροσθέτως, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία και τα 3 σεμινάρια εκπαίδευσης Δυτικού Ιατρικού Βελονισμού (Western Medical Acupuncture) στα πρότυπα του foundation course της Αγγλίας. Έχει πιστοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων για την αντιμετώπιση τραυματία αθλητή Softe της ECOSEP, ενώ έχει εκπαιδευτεί σε χειρισμούς Μanual Τherapy (Χειροπρακτικής) αναγνωρισμένου Ελληνικού εκπαιδευτικού προγράμματος. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στην αντιμετώπιση των παραγόντων κινδύνου πτώσεων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων (μέθοδος OTAGO). Αποτελεί έναν από τους πρώτους πιστοποιημένους χειριστές Te.C.A.R πανελλαδικά, με πιστοποίηση από την Ιταλία, καθώς και πιστοποίηση ESWT (Extracorporeal Shock Wave Therapy) απο την Ελβετία. Κατέχει ευρωπαϊκό δίπλωμα πρώτων βοηθειών και είναι διασώστης καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χειριστής απινιδωτή. Ο κύριος Γαληνός είναι, επίσης, εκπαιδευτής των τμημάτων Φυσικοθεραπείας και Ποδολογίας του Δ.ΙΕΚ Μυτιλήνης. Είναι ιδιοκτήτης και Επιστημονικός Διευθυντής των Physiogalinos Rehabilitation Clinics 1 & 2, σύγχρονων κέντρων καινοτόμων εφαρμογών φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης και αποκατάστασης, τα οποία είναι εξοπλισμένα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας - ενδεικτικά αναφέρονται ο Μαγνητικός Διεγέρτης 3 Τesla, η Papimi Nanopulse Therapy, και το PiezoWave2 ESWT- που καλύπτουν όλο το εύρος των παθήσεων και προβλημάτων, με σκοπό την ταχύτερη αποκατάσταση της υγείας σας και τη βελτίωση της επίδοσης του σώματός σας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πυλαία, Τζων Κέννεντυ 11
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Μαρίνου Στυλιανή είναι Αναισθησιολόγος - Βελονίστρια και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Semmelweis University στην Ουγγαρία κι έχει αποκτήσει την ειδικότητα της Αναισθησιολογίας και της Επείγουσας Ιατρικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Γεννηματάς". Στη συνέχεια, εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ" και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής και είχε πολυετή συνεργασία με το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης "Embryolab ". Η κυρία Μαρίνου έχει ειδικευτεί στον Ιατρικό Βελονισμό και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και έχει, επίσης, αποκτήσει δίπλωμα Βασικής και Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής ενηλίκων και παίδων από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ανάνηψης (ERC). Στο ιδιωτικό της ιατρείο, με αρωγό την πλούσια και πολύτιμη εμπειρία της στη διαχείριση πόνου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Δημητρίου Γούναρη 112
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Επίσκεψη για βελονισμό

Ο Μυλωνάς Χρύσανθος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Τραυματιολόγος και Βελονιστής με ιατρεία στην Ανάβυσσο, στο Λαύριο και στη Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της ιδιωτικής Κλινικής "Medireraneo" και υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΙΚΑ Λαυρίου. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του, παρακολουθεί συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με θέματα την οστεοπόρωση, τα τραύματα, την χειρουργική αρθροπλαστική, τα νεοπλάσματα οστών. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και στο ιδιωτικό του ιατρείο προσφέρονται υπηρεσίες για την θεραπεία αθλητικών κακώσεων, ορθοπεδικών και μυοσκελετικών παθήσεων, καθώς και νευρολογικών παθήσεων όπως, αγγειακά και εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπαστικότητα, αλλά και παθολογικών παθήσεων όπως, διακοπή καπνίσματος, αντιμετώπιση παχυσαρκίας, αλλεργίες, ημικρανίες, γυναικολογικές διαταραχές, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ιωνία, Πλατεία Παναιτωλίου 10 & Ρούμελης 2
Επίσκεψη για βελονισμό: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία με διάρκεια 30 - 45 λεπτά) υπηρεσίες

Ο Πουλής Αρσένιος είναι Ειδικός Παθολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στην Αλσούπολη της Νέας Ιωνίας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Εσωτερική Παθολογία και εκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό, τον Κινέζικο Βελονισμό, την Ωτική Νευροτροποποίηση (ωτοβελονισμός) και το Νέο Κρανιοβελονισμό κατά YAMAMOTO (YNSA). Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, διατέλεσε επί 17 έτη Επιμελητής Α' , της Α' Παθολογικής Ογκολογικής κλινικής του Νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ". Σήμερα, διατελεί συνεργάτης του νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ" με πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση παθολογικών νοσημάτων και στην εφαρμογή του Ιατρικού Βελονισμού. Είναι συνεργάτης επί σειρά ετών του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών «ΥΓΕΙΑ», με εμπειρία στην αντιμετώπιση παθολογικών νοσημάτων και στην εφαρμογή του ιατρικού βελονισμού. Αποτελεί μέλος του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδος καθώς και ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Ωτικής Νευροτροποποίησης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λ. Κηφισίας & Περικλή Σταύρου 9
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Ιατρικός Βελονισμός

Η Δέρκα Σπυριδούλα είναι Γναθοχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής Σχολής, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Προσθετικής από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" και ειδικεύτηκε στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου"Αττικόν". Συνεχίζοντας τις σπουδές της, μετέβη στη Γερμανία, όπου μετεκπαιδεύτηκε στα Εμφυτεύματα και στην Ανατομία. Επιπλέον, εκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό, με εξειδίκευση στον Ωτοβελονισμό και μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Πεκίνου. Έχει στο ενεργητικό της πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο, συμμετοχή στη συγγραφή επιστημονικών συγγραμμάτων και έχει αποσπάσει το 1ο Βραβείο Βασικής Έρευνας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας Στόματος με την εργασία: "Role of oncogenes and tumor suppressor genes in sequential stages of oral oncogenesis in an experimental animal model". Η ευρύτατη χειρουργική εμπειρία της, για επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και της Πλαστικής Χειρουργικής του Προσώπου, καθώς και το πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό της έργο, εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Παραδείσου 3
Επίσκεψη για βελονισμό: 60€ υπηρεσίες
Επίσκεψη για βελονισμό

Η Ευθυμίου Χριστίνα είναι Ωτορινολαρυγγολόγος - Βελονιστής με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακό στην Ρινολογία, Ρινοχειρουργική, Αλλεργιολογία από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθώς και στην Νευροωτολογία, Ακοολογία, Νευροχειρουργική, Νευροανατομία, Σύνδρομα Νευρικού Συστήματος, Ειδικής ανοσίας, Ανοσολογία & Αυτοάνοσα Συστηματικά Ρευματικά Νοσήματα από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα, εργάστηκε ως Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Η Σωτηρία, ως νευροχειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" και ως Πλαστική Χειρουργούς στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών 401. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών και παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων, με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στο τομέα της ειδίκευσης της. Στο εξειδικευμένο κέντρο ΩΡΛ και ολιστικού ιατρικού βελονισμού ΕΥίασις, προσφέρεται ένα πλήθος εξειδικευμένων υπηρεσιών καθώς διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνός, Βορείου Ηπείρου 8-10
Επίσκεψη για βελονισμό: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων

Ο Περιφεράκης Κωνσταντίνος είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος - Ειδικός Βελονισμού με ιδιωτικό ιατρείο στον Κολωνό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara και έλαβε ειδικότητα Βιοπαθολογίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά". Εκπαιδεύτηκε στον Βελονισμό στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού "Acupuncture Science", στη Κινεζική Βοτανοθεραπευτική από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού "Acupuncture Science", στην Ιριδολογία στο National Health Service (NHS), στην Ενεργειακή Θεραπεία Reiki και στον Αισθητικό Βελονισμό στο Oriental Medicine Training Centre . Μετεκπαιδεύτηκε στο Βελονισμό στο Beijing University of Chinese Medicine και στο Σύστημα Κοιλιακού Βελονισμού. Διαθέτει Διεθνώς Αναγνωρισμένο Πτυχίο Icmart - Fisa - GSATN στον Ωτικό Βελονισμό. Στο ιατρείο του παρέχει υπηρεσίες για την διακοπή καπνίσματος, διαχείριση κατάθλιψης, αντιμετώπιση οσφυαλγίας, ενώ διαθέτει εξειδίκευση στην Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσής του, λαμβάνει ανελλιπώς μέρος σε συνέδρια. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Ιριδολογίας. Επιπλέον, διατελεί μέλος της Διδακτικής Ομάδας της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αργυρούπολη, Μαρίνου Γερουλάνου 151
Επίσκεψη για βελονισμό: 30€ - 40€ υπηρεσίες
Επίσκεψη για βελονισμό Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου

Ο Φραγκάκης Γεώργιος είναι Φυσίατρος - Βελονιστής με ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη. Έχει πάρει την ειδικότητα Φυσίατρου στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και κατέχει τον ευρωπαϊκό τίτλο Φυσιάτρου, ενώ διαθέτει δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού μετά από επιτυχή παρακολούθηση με εξετάσεις υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ιατρικού Βελονισμού. Ήταν επιστημονικός διευθυντής για πέντε έτη στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι. Ο ιατρός έχει αναλάβει την παρακολούθηση σε μεγάλο αριθμό ασθενών κλειστής και ημερήσιας νοσηλείας μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, νευρολογικές παθήσεις, σκλήρυνση κατά πλάκας και κάκωση νωτιαίου μυελού και ορθοπαιδικές κακώσεις. Παράλληλα με το ιατρείο του, είναι υπεύθυνος Φυσίατρος για την κλειστή και την ημερήσια νοσηλεία στο Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας στην Αθήνα. Η εμπειρία του στις ενδοαρθρικές εγχύσεις, αλλά και στις εγχύσεις με μπότοξ για την σπαστικότητα είναι μεγάλη. Στα πλαίσια της κατάρτισης και επιμόρφωσής του, έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλγολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Αναισθησιολογίας στη μηχανική διάγνωση και θεραπεία παθήσεων σπονδυλικής στήλης και άκρων με την μέθοδο McKenzie, καθώς και στην θεραπευτική χρήση με Μαγνητικό Διεγέρτη (Tesla 3) και με κρουστικά κύματα (Shock Wave). Διατελεί καθήκοντα ιατρού αγώνων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Χάντμπολ και Υδατοσφαίρησης). Εξειδικεύεται στο ηλεκτρομυογράφημα, βελονισμό, μυοσκελετικό πόνο, ενδοαρθρικές εγχύσεις και εγχύσεις με μπότοξ. Τέλος, συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων με στόχο την συνεχή ενημέρωσή του για τις εξελίξεις του κλάδου του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα