10 Βελονιστές

Κλείστε Ραντεβού με Βελονιστή γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Βελονιστή της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Βελονιστή; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Βελονιστή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Βελονιστή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση άγχους, Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου, Αντιμετώπιση κεφαλαγίας - ημικρανίας, Αντιμετώπιση μυοσκελετικού πόνου, Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων, Αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων, Αντιμετώπιση οσφυαλγίας, Αντιμετώπιση παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση ρευματικών παθήσεων

Σχετικές ειδικότητες

Ομοιοπαθητικοί, Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί, Φυσίατροι, Φυσικοθεραπευτές, Αθλητίατροι

Κωνσταντέλιας Αθανάσιος

 • Νευροχειρουργός
 • Βελονιστής
 • Ιλίσια
Ιλίσια
Απλή επίσκεψη: 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου Αντιμετώπιση οσφυαλγίας Βελονισμός

Ο Αθανάσιος Κωνσταντέλιας είναι Νευροχειρουργός και Βελονιστής, με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο διατριβής την Επιδημιολογία των Όγκων του Εγκεφάλου στην Ελλάδα και Διεθνώς, καθώς και κάτος διπλώματος του Ιατρικού Βελονισμούαπό το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδος. Μετά την ειδίκευσή του στη Νευροχειρουργική εξειδικεύτηκε περαιτέρω στην αντιμετώπιση των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης και στην αντιμετώπιση του οξέος και χρόνιου πόνου. Μετεκπαιδευθείς στο τμήμα Νευροτραυματιολογίας και Σπονδυλικής Στήλης, στο SRH Zentralklinikum Suhl, της Γερμανίας και πίστοποιημένος στις Σύγχρονες Χειρουργικές Τεχνικές από το Intercollegiate BSS, το Βασιλικό Κολλέγιο Χειρουργών της Αγγλίας. Είναι Επιμελητής Νευροχειρουργός της Κλινικής Cereneo, στην Ελβετία και Συνεργάτης Νευροχειρουργός του Νοσοκομείου "Μητέρα", του "Υγεία", του Κέντρου Αποκατάστασης Άττικα, του Superleague Ελλάδας και των Νοσοκομείων "Άγιος Σάββας", Γενικό "Ασκληπιείο" Βούλας και Νοσκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Είναι μέλος της Πανευρωπαϊκής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, της Αμερικανικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κα του μητρώου Ιατρών Κύπρου. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της Νευρολογίας καθώς και του Ιατρικού Βελονισμού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Φραγκάκης Γιώργος MD, FEBPRM

 • Φυσίατρος
 • Βελονιστής
 • Αργυρούπολη
Αργυρούπολη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου Βελονισμός

Ο Φραγκάκης Γεώργιος είναι Φυσίατρος - Βελονιστής με ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη. Έχει πάρει την Ειδικότητα Φυσίατρου στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και κατέχει τον Ευρωπαϊκό τίτλο Φυσιάτρου, ενώ διαθέτει δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού μετά από επιτυχή παρακολούθηση με εξετάσεις υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ιατρικού Βελονισμού. Ήταν Επιστημονικός Διευθυντής για πέντε έτη στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι. Ο ιατρός έχει αναλάβει την παρακολούθηση σε μεγάλο αριθμό ασθενών κλειστής και ημερήσιας νοσηλείας μετά από Αγγειακό Εγκεφαλικό επεισόδιο, Νευρολογικές παθήσεις, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Κάκωση Νωτιαίου Μυελού και Ορθοπαιδικές κακώσεις. Παράλληλα με το ιατρείο του, είναι υπεύθυνος Φυσίατρος για την κλειστή και την ημερήσια νοσηλεία στο Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας στην Αθήνα. Η εμπειρία του στις ενδοαρθρικές εγχύσεις, αλλά και στις εγχύσεις με Botox για την σπαστικότητα είναι μεγάλη. Στα πλαίσια της κατάρτισης και επιμόρφωσής του, έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλγολογίας της Ελληνικής Εταιρίας Αναισθησιολογίας στη Μηχανική διάγνωση και Θεραπεία παθήσεων Σπονδυλικής στήλης και Άκρων με την μέθοδο McKenzie, καθώς και στην θεραπευτική χρήση με Μαγνητικό Διεγέρτη (Tesla 3) και με κρουστικά κύματα (Shock Wave). Διατελεί καθήκοντα ιατρού αγώνων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Χάντμπολ και Υδατοσφαίρησης). Εξειδικεύεται στο Ηλεκτρομυογράφημα, Βελονισμό, Μυοσκελετικό πόνο, Ενδοαρθρικές εγχύσεις και εγχύσεις με Botox. Τέλος, συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων με στόχο την συνεχή ενημέρωσή του για τις εξελίξεις του κλάδου του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Ιατρίδου Γεωργία PhD, MSc

 • Φυσικοθεραπευτής
 • Βελονιστής
 • Νέο Ψυχικό
Νέο Ψυχικό
Αντιμετώπιση μυοσκελετικού πόνου Βελονισμός Ιατρικός Βελονισμός

Η Ιατρίδου Γεωργία είναι Φυσικοθεραπεύτρια με ιδιωτικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας, "Physiospot", στο Νέο Ψυχικό. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει αποκτήσει με Άριστα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών "Άσκηση και Ποιότητα Ζωής", του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με αντικείμενο εξειδίκευσης την Πρόληψη, Παρέμβαση και Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων. Ενόσω φοιτούσε στη Σχολή Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας, βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το 2003 της απονεμήθηκε το Αριστείο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας. Εξειδικεύτηκε στον Βιοϊατρικό Βελονισμό από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Αλγολογίας και είναι κάτοχος διπλώματος Χειροπρακτικής από το Κολλέγιο του Ackermann, στη Σουηδία. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στην Υπερηχογραφία του Μυοσκελετικού Συστήματος (Musculoskeletal Ultrasound) στο Πανεπιστήμιο του Essex, αποτελώντας την πρώτη Ελληνίδα απόφοιτο του τμήματος με εξειδίκευση στο μυοσκελετικό υπέρηχο. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στη Μυοσκελετική Αποκατάσταση με τη σύγχρονη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων INDIBA activ, αποτελώντας επίσημη εκπαιδεύτρια της μεθόδου στην Ελλάδα. Μέσα από την πολυετή εργασιακή της εμπειρία έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην αποκατάσταση ορθοπαιδικών και ρευματολογικών παθήσεων, αθλητικών κακώσεων και στην μετεγχειρητική αποκατάσταση γονάτων, ώμων και σπονδυλικής στήλης. Η ιατρός διαθέτει αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο πάνω στην αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο με πλήθος δημοσιεύσεων σε έγκριτα ξενόγλωσσα περιοδικά. Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί ότι έχει στο ενεργητικό της πλήθος παρουσιάσεων και ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας παρέχονται εξειδικευμένες θεραπείες αποκατάστασης σε ορθοπεδικά και νευρολογικά προβλήματα με την εφαρμογή μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Περιφεράκης Κωνσταντίνος

 • Βελονιστής
 • Αιματολόγος
 • Κολωνός
Κολωνός
Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων

Ο Περιφεράκης Κωνσταντίνος είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος - Ειδικός Βελονισμού με ιδιωτικό ιατρείο στον Κολωνό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara και έλαβε ειδικότητα Βιοπαθολογίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά". Εκπαιδεύτηκε στον Βελονισμό στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού "Acupuncture Science", στη Κινεζική Βοτανοθεραπευτική από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού "Acupuncture Science", στην Ιριδολογία στο National Health Service (NHS), στην Ενεργειακή Θεραπεία Reiki και στον Αισθητικό Βελονισμό στο Oriental Medicine Training Centre . Μετεκπαιδεύτηκε στο Βελονισμό στο Beijing University of Chinese Medicine και στο Σύστημα Κοιλιακού Βελονισμού. Διαθέτει Διεθνώς Αναγνωρισμένο Πτυχίο Icmart - Fisa - GSATN στον Ωτικό Βελονισμό. Στο ιατρείο του παρέχει υπηρεσίες για την διακοπή καπνίσματος, διαχείριση κατάθλιψης, αντιμετώπιση οσφυαλγίας, ενώ διαθέτει εξειδίκευση στην Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσής του, λαμβάνει ανελλιπώς μέρος σε συνέδρια. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Ιριδολογίας. Επιπλέον, διατελεί μέλος της Διδακτικής Ομάδας της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:00

Αλεξανδρής Ιωάννης

 • Παθολόγος
 • Βελονιστής
 • Περαία
Περαία
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Αλεξανδρής Ιωάννης είναι ειδικός παθολόγος με ιατρική πράξη βελονισμού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Τελείωσε την διετή εκπαίδευση βελονισμού στο Ιπποκράτειο κέντρο Βελονισμού το 1993. Μετεκπαιδεύτηκε στον βελονισμό στην ακαδημία του Πεκίνου (Κίνα). Επί 10ετία διετέλεσε αντιπρόεδρος της Εταιρίας Βελονισμού Ελλάδος, καθώς και συνιδρυτής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδος. Διδάσκει τον βελονισμό επί 21ετία σε πτυχιούχους ιατρούς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της ICMART και καθηγητής στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδος. Master Αισθητικής Ιατρικής University Torino-Camerino (Italy).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Μυλωνάς Χρύσανθος

 • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
 • Βελονιστής
 • Ανάβυσσος
Ανάβυσσος
Βελονισμός

Ο Μυλωνάς Χρύσανθος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Τραυματιολόγος και Βελονιστής με ιατρεία στην Ανάβυσσο, στο Λαύριο και στη Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της ιδιωτικής Κλινικής "Medireraneo" και υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΙΚΑ Λαυρίου. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του, παρακολουθεί συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με θέματα την οστεοπόρωση, τα τραύματα, την χειρουργική αρθροπλαστική, τα νεοπλάσματα οστών. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και στο ιδιωτικό του ιατρείο προσφέρονται υπηρεσίες για την θεραπεία αθλητικών κακώσεων, ορθοπεδικών και μυοσκελετικών παθήσεων, καθώς και νευρολογικών παθήσεων όπως, αγγειακά και εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπαστικότητα, αλλά και παθολογικών παθήσεων όπως, διακοπή καπνίσματος, αντιμετώπιση παχυσαρκίας, αλλεργίες, ημικρανίες, γυναικολογικές διαταραχές, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00

Πουλής Αρσένιος

 • Παθολόγος
 • Βελονιστής
 • Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Πουλής Αρσένιος είναι Ειδικός Παθολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στην Αλσούπολη της Νέας Ιωνίας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Εσωτερική Παθολογία και εκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό, τον Κινέζικο Βελονισμό, την Ωτική Νευροτροποποίηση (ωτοβελονισμός) και το Νέο Κρανιοβελονισμό κατά YAMAMOTO (YNSA). Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, διατέλεσε επί 17 έτη Επιμελητής Α' , της Α' Παθολογικής Ογκολογικής κλινικής του Νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ". Σήμερα, διατελεί συνεργάτης του νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ" με πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση παθολογικών νοσημάτων και στην εφαρμογή του Ιατρικού Βελονισμού. Είναι συνεργάτης επί σειρά ετών του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών «ΥΓΕΙΑ», με εμπειρία στην αντιμετώπιση παθολογικών νοσημάτων και στην εφαρμογή του ιατρικού βελονισμού. Αποτελεί μέλος του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδος καθώς και ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Ωτικής Νευροτροποποίησης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Παπαδόπουλος Δημήτριος

 • Αναισθησιολόγος
 • Βελονιστής
 • Αχαρνές (Μενίδι)
Αχαρνές (Μενίδι)
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, αξιολόγηση απεικονιστικών εξετάσεων, κλινική εξέταση, εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Παπαδόπουλος Δημήτριος είναι Αναισθησιολόγος και Βελονιστής με ιδιωτικό ιατρείο στις Αχαρνές. Είναι κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βάρνας. Έλαβε την ειδίκευσή του για την Αναισθησιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Κωνσταντοπούλειο". Έκανε την εκπαίδευσή του, στο Ιατρείο Πόνου στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο "Άγιοι Ανάργυροι" και είναι κάτοχος Πιστοποιητικού στην Αλγολογία από την Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας. Εξειδικεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Ιατρικού Βελονισμού "AcuScience". Εργάστηκε ως Αναισθησιολόγος στο University Hospitals Birmingham NHS Foundation Trust και Επικουρικός Επιμελητής Β' Αναισθησιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του, συμμετέχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σχετικά με την Αναισθησιολογία τον Ιατρικό Βελονισμό. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του General Medical Council, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και του British Medical Acupuncture Society. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση, αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών για την αντιμετώπιση του μυοσκελετικού πόνου και των ρευματικών παθήσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Πήλιου Χρύσα

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Βελονιστής
 • Άλιμος
Άλιμος
Διακοπή καπνίσματος: 50€ - 60€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Πήλιου Χρύσα είναι Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με κέντρο αυτογνωσίας στον Άλιμο. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας από το University of Wales, έχει ειδικευτεί στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία του Πειραϊκού Ινστιτούτου Συνθετικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας και στο Mindfulness & Meditation Therapy & Coach από το International Association of Coaches, Therapists & Mentors καθώς και στις ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και στις εναλλακτικές θεραπείες. Παρέχει υπηρεσίες από τον κλάδο της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας και της ιατρικής με συμπληρωματικές θεραπείες, μέσω ατομικών και ομαδικών συνεδριών καθώς και βιωματικών σεμιναρίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης με στόχο την προσωπική ανάπτυξη, εξέλιξη και ισορροπία. Οι θεραπείες δρουν εξατομικευμένα για κάθε ασθενή, μέσα από ένα ένα σύνολο θεραπειών, συνδιάζοντας διάφορες παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες προσεγγίσεις, οι οποίες δύναται να πραγματοποιηθούν σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία. Συνδυάζοντας τη συνθετική προσέγγιση, με πιο σύγχρονες εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, έχει αναπτύξει έναν ολιστικό τρόπο προσέγγισης που δίνει λύση εξατομικευμένα στον κάθε ασθενή, για να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά, πολλαπλά προβλήματα υγείας, όπως, άγχος, πίεση, κατάθλιψη, αυπνία ψυχοσωματικές ασθένειες, διακοπή καπνίσματος, αδυνάτισμα, αυτοάνοσα. Βρίσκει τι ταιριάζει στον καθένα καλύτερα ώστε να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Η ολιστική αυτή προσέγγιση περιλαμβάνει διάφορες μεθόδους θεραπείας όπως είναι η ψυχοθεραπεία, ο διαλογισμός, το coaching, ο βελονισμός, και άλλες παραδοσιακές και σύγχρονες μεθόδους θεραπείας. Στόχος είναι η εξατομίκευση της θεραπευτικής προσέγγισης, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου. Η εξατομικευμένη εικόνα του κάθε οργανισμού, αποτελεί τον πιο σημαντικό οδηγό.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Βράιλα Ναυσικά

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Βελονιστής
 • Νέο Ψυχικό
Νέο Ψυχικό
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Βράιλα Ναυσικά με ιδιωτικo ιατρείο στο Νέο Ψυχικό όρια Χαλάνδρι.Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας (ΒΑ in Psychology) και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολέγιο, Deree. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργανωτική Ψυχολογία στο University of London (MSc in Occupational Psychology), ενώ παράλληλα απέκτησε Practitioner Diploma στο Executive & Life Coaching στο Λονδίνο, όπου δούλεψε με στελέχη επιχειρήσεων. Επίσης, Μετεκπαιδεύτηκε, στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία Παιδιού και Εφήβου, στην Παιδοψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Αθηνών. Χρησιμοποιεί εξειδικευμένα Ψυχομετρικά Εργαλεία, που αφορούν στον επαγγελματικό προσανατολισμό και την κλινική αξιολόγηση ενηλίκων και παιδιών, στα οποία εκπαιδεύτηκε και είναι πιστοποιημένη όσον αφορά στη χορήγηση και την ανάλυσή τους. Παράλληλα εξειδικεύεται στην Οικογενειακή – Συστημική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Δουλεύει με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και βιωματικές ομάδες αυτογνωσίας.
Η εμπειρία της έχει δημιουργηθεί από συνεργασίες με διαφορετικά πλαίσια, όπως: Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ΜΚΟ με Μονογονεϊκές οικογένειες – Συγκρουσιακά Διαζύγια και ΑμΕΑ ως ψυχολόγος, ως εξωτερικός συνεργάτης οικογενειακός σύμβουλος στο Δήμο Ψυχικού-Φιλοθέης, ως εργασιακή ψυχολόγος στην Ison Psychometrica και στο παρελθόν σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών - ως HR Consultant - ασχολούμενη με την αξιολόγηση προσωπικού και την ανάλυση ψυχομετρικών τεστ.
Συνεχίζει να εκπαιδευεται και να επιμορφώνεται συνεχώς με νέα εργαλεία,μεθόδους και εναλλακτικές θεραπείες συνδιαστικά. Εφαρμόζει τον Παραδοσιακό κινέζικο Ιατρικό βελονισμό. Είναι επίσης, στο δίκτυο της Hellas Employee Services ως σύμβουλος οικογένειας και εργασιακή ψυχολόγος. Παράλληλα, είναι πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ “Εν Δυνάμει” Προαγωγής Υγείας και εκπαίδευσης όπου συνεργάζεται με φορείς και δήμους στο κομμάτι της ψυχικής υγείας όπως ημερίδες και σεμινάρια, σχολές γονέων και εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, σε συνεργασία με κοινωνικό λειτουργό, νηπιαγωγό και νοσηλευτή. Είναι Μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Eταιρείας Ψυχοθεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ και EFTA) και του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:00