16

Βελονιστές

Κλείστε Ραντεβού με Βελονιστή γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Βελονιστή της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Βελονιστή; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Βελονιστή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Βελονιστή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση άγχους, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση αυχεναλγίας, Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου, Αντιμετώπιση γυναικολογικών προβλημάτων, Αντιμετώπιση ισχιαλγίας, Αντιμετώπιση κεφαλαγίας - ημικρανίας, Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας, Αντιμετώπιση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου
Σχετικές ειδικότητες
Ομοιοπαθητικοί, Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί, Φυσίατροι, Φυσικοθεραπευτές, Αθλητίατροι

Ευθυμίου Χριστίνα
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ), Βελονιστής, Παιδο-ΩΡΛ

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει πλήρη ωρλ κλινικό έλεγχο και συνταγογράφηση, η διάρκεια του ραντεβού εξαρτάται από το περιστατικό) υπόλοιπες υπηρεσίες
Βελονισμός

Η Ευθυμίου Χριστίνα είναι Ωτορινολαρυγγολόγος - Βελονιστής με ιδωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακό στην Ρινολογία, Ρινοχειρουργική, Αλλεργιολογία από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθώς και στην Νευροωτολογία, Ακοολογία, Νευροχειρουργική, Νευροανατομία, Σύνδρομα Νευρικού Συστήματος, Ειδικής ανοσίας, Ανοσολογία & Αυτοάνοσα Συστηματικά Ρευματικά Νοσήματα από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα, εργάστηκε ως Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Η Σωτηρία, ως νευροχειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" και ως Πλαστική Χειρουργούς στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών 401. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών και παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων, με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στο τομέα της ειδίκευσης της. Στο εξειδικευμένο κέντρο ΩΡΛ και ολιστικού ιατρικού βελονισμού ΕΥίασις, προσφέρεται ένα πλήθος εξειδικευμένων υπηρεσιών καθώς διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Κωνσταντέλιας Αθανάσιος
Νευροχειρουργός, Βελονιστής

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου Αντιμετώπιση οσφυαλγίας Βελονισμός

Ο Αθανάσιος Κωνσταντέλιας είναι Νευροχειρουργός και Βελονιστής, με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο διατριβής την Επιδημιολογία των Όγκων του Εγκεφάλου στην Ελλάδα και Διεθνώς, καθώς και κάτος διπλώματος του Ιατρικού Βελονισμούαπό το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδος. Μετά την ειδίκευσή του στη Νευροχειρουργική εξειδικεύτηκε περαιτέρω στην αντιμετώπιση των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης και στην αντιμετώπιση του οξέος και χρόνιου πόνου. Μετεκπαιδευθείς στο τμήμα Νευροτραυματιολογίας και Σπονδυλικής Στήλης, στο SRH Zentralklinikum Suhl, της Γερμανίας και πίστοποιημένος στις Σύγχρονες Χειρουργικές Τεχνικές από το Intercollegiate BSS, το Βασιλικό Κολλέγιο Χειρουργών της Αγγλίας. Είναι Επιμελητής Νευροχειρουργός της Κλινικής Cereneo, στην Ελβετία και Συνεργάτης Νευροχειρουργός του Νοσοκομείου "Μητέρα", του "Υγεία", του Κέντρου Αποκατάστασης Άττικα, του Superleague Ελλάδας και των Νοσοκομείων "Άγιος Σάββας", Γενικό "Ασκληπιείο" Βούλας και Νοσκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Είναι μέλος της Πανευρωπαϊκής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, της Αμερικανικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κα του μητρώου Ιατρών Κύπρου. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της Νευρολογίας καθώς και του Ιατρικού Βελονισμού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Αλεξανδρής Ιωάννης
Παθολόγος, Βελονιστής

  • Περαία
Περαία
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Αλεξανδρής Ιωάννης είναι ειδικός παθολόγος με ιατρική πράξη βελονισμού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Τελείωσε την διετή εκπαίδευση βελονισμού στο Ιπποκράτειο κέντρο Βελονισμού το 1993. Μετεκπαιδεύτηκε στον βελονισμό στην ακαδημία του Πεκίνου (Κίνα). Επί 10ετία διετέλεσε αντιπρόεδρος της Εταιρίας Βελονισμού Ελλάδος, καθώς και συνιδρυτής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδος. Διδάσκει τον βελονισμό επί 21ετία σε πτυχιούχους ιατρούς στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της ICMART και καθηγητής στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδος. Master Αισθητικής Ιατρικής University Torino-Camerino (Italy).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Γαληνός Ιωσήφ
Φυσικοθεραπευτής, Βελονιστής

  • Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση μυοσκελετικού πόνου Βελονισμός Ιατρικός Βελονισμός Αντιμετώπιση κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου

Ο Γαληνός Ιωσήφ είναι Φυσικοθεραπευτής - Βελονιστής και διατηρεί ιδιωτικό Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο στην Μυτιλήνη. Είναι πτυχιούχος Κινησιοθεραπείας της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Κραϊόβα στην Ρουμανία, και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Επιπροσθέτως, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία και τα 3 σεμινάρια εκπαίδευσης Δυτικού Ιατρικού Βελονισμού (Western Medical Acupuncture) στα πρότυπα του foundation course της Αγγλίας. Έχει πιστοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων για την αντιμετώπιση τραυματία αθλητή Softe της ECOSEP, ενώ έχει εκπαιδευτεί σε χειρισμούς Μanual Τherapy (Χειροπρακτικής) αναγνωρισμένου Ελληνικού εκπαιδευτικού προγράμματος. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στην αντιμετώπιση των παραγόντων κινδύνου πτώσεων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων (μέθοδος OTAGO). Αποτελεί έναν από τους πρώτους πιστοποιημένους χειριστές Te.C.A.R πανελλαδικά, με πιστοποίηση από την Ιταλία, καθώς και πιστοποίηση ESWT (Extracorporeal Shock Wave Therapy) απο την Ελβετία. Κατέχει ευρωπαϊκό δίπλωμα πρώτων βοηθειών και είναι διασώστης καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χειριστής απινιδωτή. Ο κύριος Γαληνός είναι, επίσης, εκπαιδευτής των τμημάτων Φυσικοθεραπείας και Ποδολογίας του Δ.ΙΕΚ Μυτιλήνης. Είναι ιδιοκτήτης και Επιστημονικός Διευθυντής των Physiogalinos Rehabilitation Clinics 1 & 2, σύγχρονων κέντρων καινοτόμων εφαρμογών φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης και αποκατάστασης, τα οποία είναι εξοπλισμένα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας - ενδεικτικά αναφέρονται ο Μαγνητικός Διεγέρτης 3 Τesla, η Papimi Nanopulse Therapy, και το PiezoWave2 ESWT- που καλύπτουν όλο το εύρος των παθήσεων και προβλημάτων, με σκοπό την ταχύτερη αποκατάσταση της υγείας σας και τη βελτίωση της επίδοσης του σώματός σας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Δέρκα Σπυριδούλα MD, DDS, PhD, PhD
Γναθοχειρουργός, Βελονιστής, Οδοντίατρος, Χειρουργός Οδοντίατρος

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη που αφορά ενημέρωση και αξιολόγηση για το περιστατικό, σε αυτό το ραντεβού ο ασθενής ενημερώνεται για το τελικό κόστος) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ιατρικός Βελονισμός

Η Δέρκα Σπυριδούλα είναι Γναθοχειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία τους Αμπελόκηπους και στη στη Γλυφάδα Αττικής. Είναι πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής Σχολής, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχικού διπλώματος Προσθετικής από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς" και ειδικεύτηκε στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου"Αττικόν". Συνεχίζοντας τις σπουδές της, μετέβη στη Γερμανία, όπου μετεκπαιδεύτηκε στα Εμφυτεύματα και στην Ανατομία. Επιπλέον, εκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό, με εξειδίκευση στον Ωτοβελονισμό και μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Πεκίνου. Έχει στο ενεργητικό της πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο, συμμετοχή στη συγγραφή επιστημονικών συγγραμμάτων και έχει αποσπάσει το 1ο Βραβείο Βασικής Έρευνας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας Στόματος με την εργασία: "Role of oncogenes and tumor suppressor genes in sequential stages of oral oncogenesis in an experimental animal model". Η ευρύτατη χειρουργική εμπειρία της, για επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και της Πλαστικής Χειρουργικής του Προσώπου, καθώς και το πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό της έργο, εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Μαρίνου Στυλιανή
Βελονιστής, Αναισθησιολόγος

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Μαρίνου Στυλιανή είναι Αναισθησιολόγος - Βελονίστρια και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Semmelweis University στην Ουγγαρία κι έχει αποκτήσει την ειδικότητα της Αναισθησιολογίας και της Επείγουσας Ιατρικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Γεννηματάς". Στη συνέχεια, εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ" και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής και είχε πολυετή συνεργασία με το Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης "Embryolab ". Η κυρία Μαρίνου έχει ειδικευτεί στον Ιατρικό Βελονισμό και την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και έχει, επίσης, αποκτήσει δίπλωμα Βασικής και Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής ενηλίκων και παίδων από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ανάνηψης (ERC). Στο ιδιωτικό της ιατρείο, με αρωγό την πλούσια και πολύτιμη εμπειρία της στη διαχείριση πόνου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Πουλής Αρσένιος
Παθολόγος, Βελονιστής

  • Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Πουλής Αρσένιος είναι Ειδικός Παθολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στην Αλσούπολη της Νέας Ιωνίας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Εσωτερική Παθολογία και εκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό, τον Κινέζικο Βελονισμό, την Ωτική Νευροτροποποίηση (ωτοβελονισμός) και το Νέο Κρανιοβελονισμό κατά YAMAMOTO (YNSA). Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, διατέλεσε επί 17 έτη Επιμελητής Α' , της Α' Παθολογικής Ογκολογικής κλινικής του Νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ". Σήμερα, διατελεί συνεργάτης του νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ" με πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση παθολογικών νοσημάτων και στην εφαρμογή του Ιατρικού Βελονισμού. Είναι συνεργάτης επί σειρά ετών του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών «ΥΓΕΙΑ», με εμπειρία στην αντιμετώπιση παθολογικών νοσημάτων και στην εφαρμογή του ιατρικού βελονισμού. Αποτελεί μέλος του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Βελονισμού Ελλάδος καθώς και ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Ωτικής Νευροτροποποίησης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Παπαδόπουλος Δημήτριος
Αναισθησιολόγος, Βελονιστής

  • Αχαρνές (Μενίδι)
Αχαρνές (Μενίδι)
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, αξιολόγηση απεικονιστικών εξετάσεων, κλινική εξέταση, εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Παπαδόπουλος Δημήτριος είναι Αναισθησιολόγος και Βελονιστής με ιδιωτικό ιατρείο στις Αχαρνές. Είναι κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βάρνας. Έλαβε την ειδίκευσή του για την Αναισθησιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Κωνσταντοπούλειο". Έκανε την εκπαίδευσή του, στο Ιατρείο Πόνου στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο "Άγιοι Ανάργυροι" και είναι κάτοχος Πιστοποιητικού στην Αλγολογία από την Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας. Εξειδικεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Ιατρικού Βελονισμού "AcuScience". Εργάστηκε ως Αναισθησιολόγος στο University Hospitals Birmingham NHS Foundation Trust και Επικουρικός Επιμελητής Β' Αναισθησιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του, συμμετέχει σε πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σχετικά με την Αναισθησιολογία τον Ιατρικό Βελονισμό. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του General Medical Council, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και του British Medical Acupuncture Society. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση, αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών για την αντιμετώπιση του μυοσκελετικού πόνου και των ρευματικών παθήσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μυλωνάς Χρύσανθος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Βελονιστής

  • Ανάβυσσος
Ανάβυσσος
Βελονισμός

Ο Μυλωνάς Χρύσανθος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Τραυματιολόγος και Βελονιστής με ιατρεία στην Ανάβυσσο, στο Λαύριο και στη Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της ιδιωτικής Κλινικής "Medireraneo" και υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΙΚΑ Λαυρίου. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του, παρακολουθεί συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με θέματα την οστεοπόρωση, τα τραύματα, την χειρουργική αρθροπλαστική, τα νεοπλάσματα οστών. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και στο ιδιωτικό του ιατρείο προσφέρονται υπηρεσίες για την θεραπεία αθλητικών κακώσεων, ορθοπεδικών και μυοσκελετικών παθήσεων, καθώς και νευρολογικών παθήσεων όπως, αγγειακά και εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπαστικότητα, αλλά και παθολογικών παθήσεων όπως, διακοπή καπνίσματος, αντιμετώπιση παχυσαρκίας, αλλεργίες, ημικρανίες, γυναικολογικές διαταραχές, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00

Φραγκάκης Γιώργος MD, FEBPRM
Φυσίατρος, Βελονιστής

  • Αργυρούπολη
Αργυρούπολη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου Βελονισμός

Ο Φραγκάκης Γεώργιος είναι Φυσίατρος - Βελονιστής με ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη. Έχει πάρει την ειδικότητα Φυσίατρου στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και κατέχει τον ευρωπαϊκό τίτλο Φυσιάτρου, ενώ διαθέτει δίπλωμα Ιατρικού Βελονισμού μετά από επιτυχή παρακολούθηση με εξετάσεις υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ιατρικού Βελονισμού. Ήταν επιστημονικός διευθυντής για πέντε έτη στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι. Ο ιατρός έχει αναλάβει την παρακολούθηση σε μεγάλο αριθμό ασθενών κλειστής και ημερήσιας νοσηλείας μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, νευρολογικές παθήσεις, σκλήρυνση κατά πλάκας και κάκωση νωτιαίου μυελού και ορθοπαιδικές κακώσεις. Παράλληλα με το ιατρείο του, είναι υπεύθυνος Φυσίατρος για την κλειστή και την ημερήσια νοσηλεία στο Κέντρο Αποκατάστασης Θησέας στην Αθήνα. Η εμπειρία του στις ενδοαρθρικές εγχύσεις, αλλά και στις εγχύσεις με μπότοξ για την σπαστικότητα είναι μεγάλη. Στα πλαίσια της κατάρτισης και επιμόρφωσής του, έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλγολογίας της Ελληνικής Εταιρίας Αναισθησιολογίας στη μηχανική διάγνωση και θεραπεία παθήσεων σπονδυλικής στήλης και άκρων με την μέθοδο McKenzie, καθώς και στην θεραπευτική χρήση με Μαγνητικό Διεγέρτη (Tesla 3) και με κρουστικά κύματα (Shock Wave). Διατελεί καθήκοντα ιατρού αγώνων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Χάντμπολ και Υδατοσφαίρησης). Εξειδικεύεται στο ηλεκτρομυογράφημα, βελονισμό, μυοσκελετικό πόνο, ενδοαρθρικές εγχύσεις και εγχύσεις με μπότοξ. Τέλος, συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων με στόχο την συνεχή ενημέρωσή του για τις εξελίξεις του κλάδου του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 22:00