4

Ποδίατροι - Ποδολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ποδίατρο - Ποδολόγο εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Γαλάτσι, Αγίας Γλυκερίας 1
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει γενικό ποδιατρικό έλεγχο, θεραπευτικό πλάνο και αντιμετώπιση) υπηρεσίες
Αξιολόγηση & Ανάλυση στάσης και βάδισης Διαβητικό πόδι

Η Παπαλεξάνδρου Νάγια είναι Ποδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο, PNPodiatry, στο Γαλάτσι. Απέκτησε το πτυχίο της Ποδιατρικής (Bachelor of Science, Podiatric Medicine) από το Queen Margaret University και μετεκπαιδεύτηκε στο BORGinsole Training Centre λαμβάνοντας εξειδίκευση στη Εμβιομηχανική Αξιολόγηση. Συνεργάστηκε με το Ιατρείο Διαβητικού Ποδιού στο Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων Αμαλία Φλέμιγκ. Στο ιδιωτικό της ποδιατρείο, μαζί με τους συνεργάτες της παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όπως εμβιομηχανική αξιολόγηση στάσης και βάδισης, παιδοποδιατρική αξιολόγηση, θεραπεία παραμορφωμένων νυχιών, προσθετική και αποκατάσταση ονυχαίας πλάκας, συντηρητική αντιμετώπιση ανατομικών δυσμορφιών, κατασκευή ορθοτικών πελμάτων και αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών που άπτονται σ' ολόκληρο το φάσμα της ποδιατρικής. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια και είναι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Ποδίατρων - Ποδολόγων και της Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού (Ε.ΜΕ.ΔΙ.Π).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Εγνατία 64
Απλή επίσκεψη: 50€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη στορικού, διάγνωση και αντιμετώπιση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση πλατυποδίας Διαβητικό πόδι Εμβιομηχανική αξιολόγηση

Η Παπαδοπούλου Μαριάνα είναι Ποδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Ποδιατρικής Σχολής του Queen Margaret University στην Σκωτία και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Εμβιομηχανικής. Στα πλαίσια πρακτικής άσκησης, συνεργάστηκε με τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Είναι μέλος του International Federation of Podiatrist, του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων - Ποδολόγων και έχει λάβει άδεια ασκήσεως από το Health and Care Professions Council (HCPC). Στο ιατρείο της, έναν χώρο εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ποδιατρικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη, ενώ εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κερατσίνι, Λεωφόρος Σαλαμίνος & Κωνσταντινουπόλεως 69
Απλή επίσκεψη: 35€ υπηρεσίες

Η Νικολάου Σοφία είναι Θεραπευτικός Αισθητικός άκρων και διατηρεί Κέντρο στο Κερατσίνι. Είναι κάτοχος πτυχίου Αισθητικού και Θεραπευτικού Πεντικιούρ (κάτω άκρων). Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων και το Ποδολογικό Κέντρο είναι πιστοποιημένο. Παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής, διάγνωσης και θεραπείας παθήσεων των κάτω άκρων, νυχιών και πελμάτων. Απευθύνεται επίσης, σε ανθρώπους που μπορεί να πάσχουν από κάποια πάθηση ή πρόβλημα με τα άκρα τους, στις οποίες οι ποδολογικές υπηρεσίες αποτελούν επιτακτική ανάγκη, όπως ηλικιωμένους, άτομα με κινητικά προβλήματα και εγκυμονούσες που δυσκολεύονται να σκύψουν και να φροντίσουν τα κάτω άκρα τους.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νάξος, Βίβλος Νάξου
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κάλων Αντιμετώπιση ονυχοκρύπτωσης Αντιμετώπιση ονυχομυκητίασης

Η Σφυρόερα Ευαγγελία είναι Ποδολόγος με ιδιωτικό Κέντρο Ποδολογίας στην Νάξο. Είναι πτυχιούχος Τεχνικός αισθητικής Ποδολογίας, Καλλωπισμού νυχιών και Ονυχοπλαστικής του Δημόσιου ΙΕΚ Νάξου όπου αργότερα εργάστηκε και ως εκπαιδεύτρια. Η πολύχρονη εμπειρία της στο αντικείμενο της Ποδολογίας, αλλά και η διαρκής ενημέρωσή της για τις τελευταίες εξελίξεις, αντικατοπτρίζονται στην ποιότητα των εργασιών της. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην Ποδολογία και την αισθητική άκρων και ιδιαίτερα σε περιστατικά με παθήσεις των νυχιών και βλάβες του δέρματος όπως κάλους, σκληρύνσεις, αποκατάσταση φυσικού νυχιού, εισφρύσεις όνυχος, ονυχογρύπωσης, παχυονυχία, μυκητιάσεις, κ.α. Στο ιδιωτικό κέντρο, παρέχονται υπηρεσίες κυρίως διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία παθήσεων των νυχιών και του δέρματος των ποδιών και των χεριών, αλλά και απλής και αισθητικής περιποίησης άνω και κάτω άκρων, ενώ η υγιεινή έχει πρωταρχικό ρόλο γι' αυτό εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής καθώς υπάρχει χώρος και μηχανήματα αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ποδίατρος - Ποδολόγος
Χωρίς Online Booking

Κυδωνάκης Θεοχάρης
Ποδίατρος - Ποδολόγος

  • Αρχιμήδους 1, Ηράκλειο 71306, Νομός Ηρακλείου Κρήτης
Προφίλ γιατρού