5

Ποδίατροι - Ποδολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ποδίατρο - Ποδολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ποδίατρο - Ποδολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ποδίατρο - Ποδολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ποδίατρο - Ποδολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ποδίατρο - Ποδολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση κάλων, Αντιμετώπιση ονυχοκρύπτωσης, Αντιμετώπιση ονυχομυκητίασης, Αντιμετώπιση πλατυποδίας, Αντιμετώπιση σκληρύνσεων, Αντιμετώπιση τύλων, Αντιμετώπιση υπερκεράτωσης, Αξιολόγηση & Ανάλυση στάσης και βάδισης, Διαβητικό πόδι
Σχετικές ειδικότητες
Γενικοί Γιατροί, Διαβητολόγοι, Ενδοκρινολόγοι, Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί, Παθολόγοι

Παπαλεξάνδρου Νάγια
Ποδίατρος

  • Γαλάτσι
Γαλάτσι, Αγίας Γλυκερίας 1
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει γενικό ποδιατρικό έλεγχο, θεραπευτικό πλάνο και αντιμετώπιση) υπηρεσίες
Αξιολόγηση & Ανάλυση στάσης και βάδισης Διαβητικό πόδι

Η Παπαλεξάνδρου Νάγια είναι Ποδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο, PNPodiatry, στο Γαλάτσι. Απέκτησε το πτυχίο της Ποδιατρικής (Bachelor of Science, Podiatric Medicine) από το Queen Margaret University και μετεκπαιδεύτηκε στο BORGinsole Training Centre λαμβάνοντας εξειδίκευση στη Εμβιομηχανική Αξιολόγηση. Συνεργάστηκε με το Ιατρείο Διαβητικού Ποδιού στο Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων Αμαλία Φλέμιγκ. Στο ιδιωτικό της ποδιατρείο, μαζί με τους συνεργάτες της παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όπως εμβιομηχανική αξιολόγηση στάσης και βάδισης, παιδοποδιατρική αξιολόγηση, θεραπεία παραμορφωμένων νυχιών, προσθετική και αποκατάσταση ονυχαίας πλάκας, συντηρητική αντιμετώπιση ανατομικών δυσμορφιών, κατασκευή ορθοτικών πελμάτων και αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών που άπτονται σ' ολόκληρο το φάσμα της ποδιατρικής. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια και είναι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Ποδίατρων - Ποδολόγων και της Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού (Ε.ΜΕ.ΔΙ.Π).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Στυλιανέλλης Ελευθέριος
Ποδίατρος - Ποδολόγος

  • Αθήνα
Αθήνα, Αριστοτέλους 21
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Στυλιανέλλης Ελευθέριος είναι Ποδίατρος - Ποδολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Σπούδασε Ποδολογία και συνεχίζει τις σπουδές του στην Ποδιατρική στο Queen Margaret University. Η εκπαίδευσή του συνεχίστηκε στο ιατρείο διαβητικού ποδιού του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Λαϊκό και Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά, όπου αντιμετώπισε πλήθος περιστατικών. Έχει, επίσης, συμβάλλει στην επιτυχία της 5ης Πανελλαδικής εκστρατείας Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης "Με οδηγό το Διαβήτη" και με σημαία το σύνθημα "Ρύθμισε τον Διαβήτη σου, Προστάτεψε την Καρδιά σου, Ενημερώσου για την σημασία του Εμβολιασμού" ως μέλος της ιατρικής αποστολής ταξίδεψε και στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Παράλληλα, σε συνεργασία με απόφοιτο της σχολής καλών τεχνών κατασκεύασε και τοποθέτησε σε πειραματικό στάδιο δύο δάχτυλα πλήρως λειτουργικά σε ακρωτηριασμένο ασθενή λόγω διαβήτη. Σήμερα, συνεργάζεται με την κλινική Metropolitan General και στο ιατρείο του, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διάγνωσης και θεραπείας παθήσεων των κάτω άκρων, νυχιών και πελμάτων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Νικολάου Σοφία
Ποδολόγος

  • Κερατσίνι
Κερατσίνι, Λεωφόρος Σαλαμίνος & Κωνσταντινουπόλεως 69
Απλή επίσκεψη: 35€ υπηρεσίες

Η Νικολάου Σοφία είναι Θεραπευτικός Αισθητικός άκρων και διατηρεί Κέντρο στο Κερατσίνι. Είναι κάτοχος πτυχίου Αισθητικού και Θεραπευτικού Πεντικιούρ (κάτω άκρων). Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων και το Ποδολογικό Κέντρο είναι πιστοποιημένο. Παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής, διάγνωσης και θεραπείας παθήσεων των κάτω άκρων, νυχιών και πελμάτων. Απευθύνεται επίσης, σε ανθρώπους που μπορεί να πάσχουν από κάποια πάθηση ή πρόβλημα με τα άκρα τους, στις οποίες οι ποδολογικές υπηρεσίες αποτελούν επιτακτική ανάγκη, όπως ηλικιωμένους, άτομα με κινητικά προβλήματα και εγκυμονούσες που δυσκολεύονται να σκύψουν και να φροντίσουν τα κάτω άκρα τους.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Κανάκη Βασιλική
Ποδολόγος

  • Κερατσίνι
Κερατσίνι, Ελευθερίου Βενιζέλου 157
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει ποδολογική εκτίμηση ονύχων, πελμάτων και ενημέρωση τεχνικών και συνεδριών που απαιτούνται) υπηρεσίες
Διαβητικό πόδι

Η Κανάκη Βασιλική είναι Ποδολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ποδολογικό κέντρο στο Κερατσίνι. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ποδολογίας με πολυετή εμπειρία και διακρίσεις που την ξεχώρισαν στην επαγγελματική της πορεία και τη μετάδοση γνώσεων της σε εκπαιδευτικά ιδρύματα πιστοποιημένων σπουδών. Έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαία ονόματα στον τομέα της ονυχοπλαστικής και ποδολογίας. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά. Η κυρία Κανάκη έχει συμμετάσχει σε πληθώρα εξειδικευμένων σεμιναρίων και συνεδρίων. Στο ιδιωτικό της ποδολογικό κέντρο, με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών και μηχανημάτων καθώς και τεχνογνωσία και την εμπειρία πολλών ετών, προσφέρει στους ασθενείς υπηρεσίες διάγνωσης και αποτελεσματικής θεραπείας παθήσεων των ποδιών και των νυχιών. Ακολουθούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής. Όλα τα εργαλεία απολυμαίνονται και αποστειρώνονται.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Σφυρόερα Ευαγγελία
Ποδολόγος

  • Νάξος
Νάξος, Βίβλος Νάξου
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κάλων Αντιμετώπιση ονυχοκρύπτωσης Αντιμετώπιση ονυχομυκητίασης

Η Σφυρόερα Ευαγγελία είναι Ποδολόγος με ιδιωτικό Κέντρο Ποδολογίας στην Νάξο. Είναι πτυχιούχος Τεχνικός αισθητικής Ποδολογίας, Καλλωπισμού νυχιών και Ονυχοπλαστικής του Δημόσιου ΙΕΚ Νάξου όπου αργότερα εργάστηκε και ως εκπαιδεύτρια. Η πολύχρονη εμπειρία της στο αντικείμενο της Ποδολογίας, αλλά και η διαρκής ενημέρωσή της για τις τελευταίες εξελίξεις, αντικατοπτρίζονται στην ποιότητα των εργασιών της. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην Ποδολογία και την αισθητική άκρων και ιδιαίτερα σε περιστατικά με παθήσεις των νυχιών και βλάβες του δέρματος όπως κάλους, σκληρύνσεις, αποκατάσταση φυσικού νυχιού, εισφρύσεις όνυχος, ονυχογρύπωσης, παχυονυχία, μυκητιάσεις, κ.α. Στο ιδιωτικό κέντρο, παρέχονται υπηρεσίες κυρίως διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία παθήσεων των νυχιών και του δέρματος των ποδιών και των χεριών, αλλά και απλής και αισθητικής περιποίησης άνω και κάτω άκρων, ενώ η υγιεινή έχει πρωταρχικό ρόλο γι' αυτό εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής καθώς υπάρχει χώρος και μηχανήματα αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα