3 Ποδίατροι - Ποδολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ποδίατρο - Ποδολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ποδίατρο - Ποδολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ποδίατρο - Ποδολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ποδίατρο - Ποδολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ποδίατρο - Ποδολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση κάλων, Αντιμετώπιση ονυχοκρύπτωσης, Αντιμετώπιση ονυχομυκητίασης, Αντιμετώπιση πλατυποδίας, Αντιμετώπιση σκληρύνσεων, Αντιμετώπιση τύλων, Αντιμετώπιση υπερκεράτωσης, Διαβητικό πόδι, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί, Διαβητολόγοι, Ενδοκρινολόγοι, Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί, Παθολόγοι

Κανάκη Βασιλική

  • Ποδίατρος - Ποδολόγος
  • Κερατσίνι
Κερατσίνι
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει ποδολογική εκτίμηση ονύχων, πελμάτων και ενημέρωση τεχνικών και συνεδριών που απαιτούνται) υπόλοιπες υπηρεσίες
Διαβητικό πόδι

Η Κανάκη Βασιλική είναι Ποδολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ποδολογικό κέντρο στο Κερατσίνι. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ποδολογίας με πολυετή εμπειρία και διακρίσεις που την ξεχώρισαν στην επαγγελματική της πορεία και τη μετάδοση γνώσεων της σε εκπαιδευτικά ιδρύματα πιστοποιημένων σπουδών. Έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαία ονόματα στον τομέα της ονυχοπλαστικής και ποδολογίας. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά. Η κυρία Κανάκη έχει συμμετάσχει σε πληθώρα εξειδικευμένων σεμιναρίων και συνεδρίων. Στο ιδιωτικό της ποδολογικό κέντρο, με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών και μηχανημάτων καθώς και τεχνογνωσία και την εμπειρία πολλών ετών, προσφέρει στους ασθενείς υπηρεσίες διάγνωσης και αποτελεσματικής θεραπείας παθήσεων των ποδιών και των νυχιών. Ακολουθούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής. Όλα τα εργαλεία απολυμαίνονται και αποστειρώνονται.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Στυλιανέλλης Ελευθέριος

  • Ποδίατρος - Ποδολόγος
  • Αθήνα
Αθήνα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Στυλιανέλλης Ελευθέριος είναι Ποδίατρος - Ποδολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Σπούδασε Ποδολογία και συνεχίζει τις σπουδές του στην Ποδιατρική στο Queen Margaret University. Η εκπαίδευσή του συνεχίστηκε στο ιατρείο διαβητικού ποδιού του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Λαϊκό και Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά, όπου αντιμετώπισε πλήθος περιστατικών. Έχει, επίσης, συμβάλλει στην επιτυχία της 5ης Πανελλαδικής εκστρατείας Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης "Με οδηγό το Διαβήτη" και με σημαία το σύνθημα "Ρύθμισε τον Διαβήτη σου, Προστάτεψε την Καρδιά σου, Ενημερώσου για την σημασία του Εμβολιασμού" ως μέλος της ιατρικής αποστολής ταξίδεψε και στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Παράλληλα, σε συνεργασία με απόφοιτο της σχολής καλών τεχνών κατασκεύασε και τοποθέτησε σε πειραματικό στάδιο δύο δάχτυλα πλήρως λειτουργικά σε ακρωτηριασμένο ασθενή λόγω διαβήτη. Σήμερα, συνεργάζεται με την κλινική Metropolitan General και στο ιατρείο του, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διάγνωσης και θεραπείας παθήσεων των κάτω άκρων, νυχιών και πελμάτων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Νικολάου Σοφία

  • Ποδίατρος - Ποδολόγος
  • Κερατσίνι
Κερατσίνι

Η Νικολάου Σοφία είναι Ποδολόγος και διατηρεί Ποδολογικό Αισθητικό Κέντρο στο Κερατσίνι. Είναι κάτοχος πτυχίου Ποδολογίας & Αισθητικής Άκρων. Στο κέντρο της, το οποίο είναι πιστοποιημένο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ποδολογίας και Αισθητικής Άκρων, παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής, διάγνωσης και θεραπείας παθήσεων των κάτω άκρων, νυχιών και πελμάτων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:30