1

Παιδοορθοπαιδικός

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοορθοπαιδικό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοορθοπαιδικό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοορθοπαιδικό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδοορθοπαιδικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοορθοπαιδικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση πλατυποδίας, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Οστεοαρθρίτιδα, Περιαρθρίτιδα, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ρευματοειδής αρθρίτιδα
Σχετικές ειδικότητες
Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί

Δρ. Πεντερίδης Ιωάννης
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Παιδοορθοπαιδικός

  • Ωραιόκαστρο
Ωραιόκαστρο
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Πεντερίδης Ιωάννης είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με ιδιωτικό ιατρείο στο Ωραιόκαστρο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο "Victor Babes" και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής. Είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός ιατρός της ομάδας του ΠΑΟΚ και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Σε ένα φιλικό και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση όλων των ορθοπαιδικών παθήσεων και των αθλητικών κακώσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00