1 Παιδοορθοπαιδικός

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοορθοπαιδικό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοορθοπαιδικό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοορθοπαιδικό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδοορθοπαιδικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοορθοπαιδικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση πλατυποδίας, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Επίσκεψη για Ανέργους - ΑΜΕΑ - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Οστεοαρθρίτιδα, Περιαρθρίτιδα, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ρευματοειδής αρθρίτιδα

Σχετικές ειδικότητες

Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί

Πεντερίδης Ιωάννης Δρ.

  • Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
  • Παιδοορθοπαιδικός
  • Ωραιόκαστρο
Ωραιόκαστρο
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Πεντερίδης Ιωάννης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός & Παιδοορθοπαιδικός με ιδιωτικό ιατρείο στο Ωραιόκαστρο. Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο "Victor Babes". Διαθέτει πολυετή κατάρτιση και εμπειρία έχοντας εργαστεί σε πολλές κλινικές της χώρας. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, διατελεί Ορθοπαιδικός Χειρουργός στα τμήματα υποδομής της ομάδας του ΠΑΟΚ, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και άλλες ιδιωτικές κλινικές, με τις οποίες συνεργάζεται.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00