2

Παιδοορθοπαιδικοί

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοορθοπαιδικό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοορθοπαιδικό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοορθοπαιδικό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Παιδοορθοπαιδικοί ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοορθοπαιδικό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αρθρίτιδας, Αντιμετώπιση πλατυποδίας, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Οστεοαρθρίτιδα, Περιαρθρίτιδα, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Σπονδυλαρθρίτιδα, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπερτροφική οστεοαρθρίτιδα
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Παιδοορθοπαιδικοί στη Θεσσαλονίκη, Παιδοορθοπαιδικοί στο Ωραιόκαστρο, Παιδοορθοπαιδικοί στη Γλυφάδα
Σχετικές ειδικότητες
Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί
Ωραιόκαστρο, Λεωφόρος Δημοκρατίας 30
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Πεντερίδης Ιωάννης είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός με ιδιωτικό ιατρείο στο Ωραιόκαστρο. Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής του Victor Babes University of Medicine and Pharmacy της Ρουμανίας και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής. Είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός ιατρός της ομάδας του ΠΑΟΚ και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Σε ένα φιλικό και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση όλων των ορθοπαιδικών παθήσεων και των αθλητικών κακώσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Γούναρη 85 & Γορτυνίας 1
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει πλήρη λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, αξιολόγηση ευρημάτων, ιατρικές πράξεις και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Τάσιος Νικόλαος είναι Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική στην Ορθοπαιδική Κλινική στο Tμήμα Άκρας Χειρός στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Εργάστηκε στα πλαίσια μετεκπαίδευσης ως ορθοπεδικός χειρουργός στην Ορθοπεδική Κλινική στο Τμήμα Παθήσεων Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 'Erasme' στις Βρυξέλλες. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας. Η συνεχής εκπαίδευση του ιατρού σε συνδυασμό με την εμπειρία του στον τομέα της Ορθοπαιδικής και της Αθλητιατρικής εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς. Αναλαμβάνει την αντιμετώπιση οσφυαλγίας, αυχεναλγίας, οστεοπόρωσης, εκτινασσόμενου δάκτυλου, συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, την παρακολούθηση κατάγματος, την αντιμετώπιση ισχιαλγίας καθώς και την αρθροσκόπηση γόνατος. Σε ένα σύγχρονο και άνετο χώρο, παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της συντηρητικής ή και χειρουργικής προσέγγισης του ορθοπεδικού ασθενή, όπως αρθροπλαστική, αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι), αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων και ενδαρθρικές ενέσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα