4

Νευροχειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Νευροχειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Νευροχειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Νευροχειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Νευροχειρουργοί ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Νευροχειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου, Αντιμετώπιση δισκοκήλης, Αντιμετώπιση επιληψίας, Αντιμετώπιση οσφυαλγίας, Αντιμετώπιση συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, Δημιουργία εισηγητικού φακέλου για ΚΕΠΑ, Διαδερμική Σπονδυλοδεσία, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Κινητικές διαταραχές, Κυφοπλαστική, Ρομποτική χειρουργική, Σπονδυλοδεσία, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Χειρουργική εγκεφάλου, Χειρουργική σπονδυλικής στήλης
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Νευροχειρουργοί στην Αθήνα, Νευροχειρουργοί στο Χαϊδάρι, Νευροχειρουργοί στα Ιλίσια, Νευροχειρουργοί στη Γλυφάδα, Νευροχειρουργοί στους Αμπελόκηπους
Σχετικές ειδικότητες
Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι, Αναισθησιολόγοι, Γενικοί Χειρουργοί, Καρδιοχειρουργοί, Νευρολόγοι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές
Χαϊδάρι, Καζαντζάκη Νικολάου 10
Απλή επίσκεψη: 50€ - 100€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση δισκοκήλης Διαδερμική Σπονδυλοδεσία Χειρουργική σπονδυλικής στήλης

Ο Δημογέροντας Γεώργιος είναι Νευροχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαϊδάρι. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε το 1998 κι έχει αποκτήσει εξειδίκευση στην Κλασσική, αλλά και στην Μοντέρνα -ελάχιστα επεμβατική- χειρουργική της σπονδυλικής στήλης, καθώς και στη Λειτουργική νευροχειρουργική. Ειδικεύθηκε στη νευροχειρουργική επί εξαετία στη Νευροχειρουργική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας, όπου συνέχισε να υπηρετεί επί τριετία ως Επιμελητής Νευροχειρουργικής, εξειδικευόμενος περαιτέρω στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης, στη λειτουργική νευροχειρουργική, στη νευροχειρουργική ογκολογία και στην αντιμετώπιση του τραύματος του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Επιπροσθέτως, υπηρέτησε ως Επιμελητής Νευροχειρουργικής στη Νευροχειρουργική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας επί τρία έτη, όπου εξειδικεύθηκε περαιτέρω στη Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης, στη Λειτουργική Νευροχειρουργική, στη Νευροχειρουργική Ογκολογία και στην αντιμετώπιση του τραύματος του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, καθώς και ως Επιμελητής Νευροχειρουργικής στο Τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Εγκεφάλου και Σπονδυλικής Στήλης του Metropolitan Hospital, επί τετραετία. Επίσης, διετέλεσε Διευθυντής Νευροχειρουργός – Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης & Υπεύθυνος Νευροχειρουργικής Κλινικής του Θεραπευτηρίου Metropolitan, προσφέροντας τις υπηρεσίες του τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά. Σήμερα, υπηρετεί ως Συνεργάτης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Ψυχικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιατρός έχει παρουσιάσει 158 εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει 25 άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 5-7
Απλή επίσκεψη: 40€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου Αντιμετώπιση δισκοκήλης Αντιμετώπιση οσφυαλγίας

Ο Κωνσταντέλιας Αθανάσιος είναι Νευροχειρουργός και Βελονιστής, με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο διατριβής την Επιδημιολογία των Όγκων του Εγκεφάλου στην Ελλάδα και Διεθνώς, καθώς και κάτοχος διπλώματος του Ιατρικού Βελονισμού από το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδος. Μετά την ειδίκευσή του στη Νευροχειρουργική εξειδικεύτηκε περαιτέρω στην αντιμετώπιση των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης και στην αντιμετώπιση του οξέος και χρόνιου πόνου. Μετεκπαιδευθείς στο τμήμα Νευροτραυματιολογίας και Σπονδυλικής Στήλης, στο SRH Zentralklinikum Suhl, της Γερμανίας και πιστοποιημένος στις Σύγχρονες Χειρουργικές Τεχνικές από το Intercollegiate BSS, το Βασιλικό Κολλέγιο Χειρουργών της Αγγλίας. Είναι Επιμελητής Νευροχειρουργός της Κλινικής Cereneo, στην Ελβετία και Συνεργάτης Νευροχειρουργός του Νοσοκομείου "Μητέρα", του "Υγεία", του Κέντρου Αποκατάστασης Άττικα, του Superleague Ελλάδας και των Νοσοκομείων "Άγιος Σάββας", Γενικό "Ασκληπιείο" Βούλας και Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Είναι μέλος της Πανευρωπαϊκής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, της Αμερικανικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κα του μητρώου Ιατρών Κύπρου. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της Νευροχειρουργικής καθώς και του Ιατρικού Βελονισμού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Ηλείας 8 - 12
Απλή επίσκεψη: 70€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση δισκοκήλης

Ο Σταυρόπουλος Σταύρος είναι Νευροχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη “Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας” από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής, και κατόπιν έχοντας εκπαιδευθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, έλαβε την ειδικότητα της Νευροχειρουργικής. Αμέσως μετά τη λήψη της ειδικότητας μετεκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στη Μεγάλη Βρετανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Coventry και στο Royal Infirmary του Kingston upon Hull επί τριετίας περίπου. Εκεί εκπαιδεύθηκε σε μεγάλο φάσμα της σύγχρονης Νευροχειρουργικής που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την αντιμετώπιση όγκων εγκεφάλου με τη χρήση Νευροπλοήγησης (NeuroNavigation), τη χειρουργική εξαίρεση όγκων εγκεφάλου με τον ασθενή "ξυπνητό" – Awake Craniotomy, τις επεμβάσεις σπονδυλικής στήλης με "Ελάχιστα Επεμβατικές" τεχνικές (Minimally Invasive Surgery) καθώς και την αντιμετώπιση της φαρμακοανθεκτικής επιληψίας με εμφύτευση διεγέρτη του πνευμονογαστρικού νεύρου. Κατέχει θέση Επιμελητή στο Mediterraneo Hospital στη Γλυφάδα. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και κατάρτισής του συμμετέχει σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια και σεμινάρια, σε αρκετά από τα οποία και ως ομιλητής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Μεσογείων 107
Απλή επίσκεψη: 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, πλήρη νευρολογικό έλεγχο, ανάλυση απεικονιστικών εξετάσεων, συζήτηση θεραπευτικών επιλογών και ορισμό πλάνου αντιμετώπισης) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου Αντιμετώπιση δισκοκήλης Σπονδυλοδεσία

Ο Χαριτίδης Χαράλαμπος είναι Νευροχειρουργός - Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης και διατηρεί ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Πραγματοποίησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του 417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Επιπλέον, έχει πενταετή εξειδίκευση στα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Λονδίνου στη χειρουργική σπονδυλικής στήλης ενηλίκων και παίδων, μετά την οποία, διετέλεσε Διευθυντής του τμήματος Σπονδυλικής Στήλης (Spinal Consultant) στο Leeds Teaching Hospitals του NHS Trust και στο Brighton and Sussex University Hospital. Στο παρόν, παράλληλα με το ιατρείο του, είναι Διευθυντής του τμήματος Σπονδυλικής Στήλης στο Ιασώ Παίδων και στελεχώνει το τμήμα Σκολίωσης του νοσοκομείου Μητέρα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα