9

Νευρολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Νευρολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Νευρολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Νευρολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Νευρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Νευρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, Αντιμετώπιση άγχους, Αντιμετώπιση Αλτσχάιμερ, Αντιμετώπιση άνοιας, Αντιμετώπιση αυχεναλγίας, Αντιμετώπιση αυχενικού συνδρόμου, Αντιμετώπιση διαταραχών ύπνου, Αντιμετώπιση επιληψίας, Αντιμετώπιση ζάλης
Σχετικές ειδικότητες
Γενικοί Γιατροί, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι, Νευροχειρουργοί, Ορθοπαιδικοί - Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί, Ψυχίατροι

Αντωνοπούλου Μαίρη
Νευρολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας Αντιμετώπιση Αλτσχάιμερ Αντιμετώπιση άνοιας

Η Αντωνοπούλου Μαίρη είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύτηκε στην Νευρολογία στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου και εκπαιδεύτηκε στη διαγνωστική διερεύνηση και θεραπευτική αντιμετώπιση των νοσηλευόμενων ασθενών της Νευρολογικής Κλινικής, στην αντιμετώπιση επειγόντων νευρολογικών περιστατικών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, στη λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Νευρολογικού Ιατρείου και παρακολούθηση ασθενών με χρόνιες νευρολογικές νόσους, στη λειτουργία Νευροφυσιολογικού Εργαστηρίου και στις παρακλινικές εξετάσεις/διασυνδετική. Συνεχίζοντας την ειδικότητά της, εκπαιδεύτηκε στην Α' Παθολογική Κλινική, καθώς και στη Ψυχιατρική Κλινική, όπου και ήρθε σε επαφή με τη διαγνωστική αξιολόγηση και θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με διαταραχές διάθεσης,διαταραχές προσωπικότητας, διαταραχές προσαρμογής, ψυχωτικές διαταραχές και διαταραχές από χρήση ουσιών. Εκπαιδεύτηκε ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και συνέχισε την εκπαίδευσή της ως Γνωσιακή -Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια στο ίδιο κέντρο. Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, συνεργάζεται με μεγάλα Ιδιωτικά Πολυιατρεία των Αθηνών και παραδίδει ιατρικά μαθήματα σε Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο. Λαμβάνει ανελλιπώς μέρος σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της σε τομείς της ειδικότητάς της.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Βλάχου Ιλιάνα
Νευρολόγος

  • Κέρκυρα
Κέρκυρα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Βλάχου Ηλιάνα είναι Ειδική Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κέρκυρα. Απέκτησε πτυχίο από την Ιατρική Ακαδημία του Γκντανσκ Πολωνίας κι έκανε την πρακτική της άσκηση στην Πνευμολογική και Νευρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Στη συνέχεια, εξέτισε το αγροτικό της σε Νοσοκομείο της Πολωνίας, αλλά και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κασσιώπης στην Κέρκυρα. Απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία μέσα από τη συμμετοχή της σε εφημερίες Κλινικών κι αντιμετωπίζοντας κυρίως επείγοντα περιστατικά στις συνεργασίες της με ιδιωτικά ιατρεία. Επίσης, διετε΄λεσε επιστημονικός συνεργάτης σε ιδιωτικές κλινικές του ομίλου The Priory Hospital της Αγγλίας, σε προγράμματα απεξάρτησης και διατροφικών διαταραχών. Κατόπιν, υπήρξε έμμισθη βοηθός στην Γ' Ψυχιατρική Κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κι απέκτησε την ειδικότητα Νευρολογίας από την Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Από το 2016, παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, είναι μέλος της πρωτοβάθμιας επιτροπής πιστοποίησης αναπηρίας για οδηγούς / υποψήφιους οδηγούς με Νευρολογικές παθήσεις του Υπουργείου Συγκοινωνιών. Η γιατρός με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση και σεβασμό στον άνθρωπο, προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Νευρολογίας, με στόχο τη διάγνωση κι αντιμετώπιση όλων των νευρολογικών παθήσεων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιατρείο της, ένα ευχάριστο κι άνετο περιβάλλον, είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίας γενιάς Ηλεκτρομυογράφο Dantec Keypoint Focus (Workstation) τριών καναλιών για τη διενέργεια ηλεκτρομυογραφήματος και ηλεκτρονευρογραφήματος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Παπαγεωργίου Ερμιόνη MSc
Νευρολόγος

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Παπαγεωργίου Ερμιόνη είναι Ειδικός Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους Αθηνών. Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και Τέως Επιμελήτρια Νευρολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Κηφισιάς "Οι Άγιοι Ανάργυροι". Μετεκπαιδευθείσα σε Ιατρείο Πόνου Α' Αναισθησιολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου
Μέλος της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας (Ε.Ν.Ε), της Ελληνικής Εταιρείας Παρηγορητικής και Συμπτωματικής Φροντίδας Καρκινοπαθών και μη ασθενών (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.) και της Διεθνούς Εταιρείας Νόσου Parkinson & Κινητικών Διαταραχών (MDS).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Ρίκος Δημήτριος
Νευρολόγος

  • Λάρισα
Λάρισα
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει ιατρικό ιστορικό, κλινική εξέταση, κλινικές κλίμακες ανάλογα το περιστατικό) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας

Ο Ρίκος Δημήτριος είναι Στρατιωτικός Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, Πτυχιούχος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εξειδικευθεί στην Αεροδιαστημική Ιατρική στο San Antonio, TX και έχει υπηρετήσει σε διάφορες μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας ως Ιπτάμενος Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής. Ειδικεύτηκε στην Νευρολογία στην Νευρολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, κατά την διάρκεια της οποίας πήρε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες της σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο. Είναι κάτοχος τίτλου Μεταπτυχιακών σπουδών στην Βιοστατιστική, Βιοπληροφορική και Μεθοδολογία της Έρευνας
και συνεχίζει το ερευνητικό του έργο ως Υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο γιατρός έχει στο ενεργητικό του αρκετές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσεις σε συνέδρια. Συνεργάζεται με την Νευρολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στην λειτουργία του ειδικού Ιατρείου Ημικρανίας και παρεμβατικής Νευρολογίας, καθώς και στην διεξαγωγή ερευνών και συγγραφή επιστημονικών άρθρων σε διάφορους τομείς της Νευρολογίας. Είναι συνεργάτης της Νευρολογικής κλινικής του 404 Στρ. Νοσοκομείου Λάρισας και μέλος του τομέα κεφαλαλγίας της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας. Στο ιατρείο του αναλαμβάνει την αξιολόγηση και παρακολούθηση ασθενών, σε όλο το φάσμα των νευρολογικών παθήσεων, όπως Ημικρανία και άλλες κεφαλαλγίες, Πολλαπλή Σκλήρυνση, Άνοια και διαταραχές μνήμης, Κινητικές διαταραχές όπως η νόσος Parkinson και ο τρόμος, Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, Διαταραχές του ύπνου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τρίτη 14/02

Μουρατίδης Αχιλλέας
Νευρολόγος

  • Καλαμαριά
Καλαμαριά
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Νευρολογική εκτίμηση

Ο Μουρατίδης Αχιλλέας είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Στην συνέχεια, εργάστηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Πέτρας Ολύμπου» με την ειδικότητα της ψυχιατρικής και τελικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, καθώς και Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", ως ειδικευόμενος στην νευρολογία. Υπήρξε εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας με ειδικότητα στην παθολογία. Παρακολουθεί ανελλιπώς ημερίδες και επιστημονικά συνέδρια, Πανελλήνια και Διεθνή, με στόχο την συνεχή ενημέρωση και κατάρτισή του. Επίσης, είναι συνερευνητής σε πολυκεντρική - διπλή - τυφλή μελέτη για την νόσο Alzheimer. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία, με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση παθήσεων του Κεντρικού νευρικού συστήματος. Στο ιατρείο του παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που καλύπτουν όλο το φάσμα της ειδικότητάς του. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας. Επιπλέον, διατελεί εξωτερικός συνεργάτης στο κέντρο αποκατάστασης "Αρμονία".


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 14:00

Γραβάνη Ακριβή
Νευρολόγος

  • Κάτω Αχαΐα
Κάτω Αχαΐα
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει την κλινική εξέταση και τη συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση Αλτσχάιμερ Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας Αρχική αξιολόγηση Πάρκινσον και συναφών νοσημάτων

Η Γραβάνη Ακριβή είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικότητα στην Νευρολογία. Κατά την εργασία της ως Νευρολόγος στο ΙΚΑ στην Πάτρα απέκτησε πολύτιμη εμπειρία. Στην εξειδίκευσή της συγκαταλέγονται παθήσεις όπως η νόσος του Parkinson, Άνοια - νόσος Alzheimer. Συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική της κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό, η γιατρός προσφέρει τις υπηρεσίες της με γνώμονα την έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00

Θάνος Νικόλαος
Νευρολόγος

  • Βόλος
Βόλος
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση άνοιας Αντιμετώπιση επιληψίας

O Θάνος Νικόλαος είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο. Στα πλαίσια των σπουδών και της ειδίκευσης του στη Νευρολογία, εργάστηκε σε μεγάλα νοσοκομεία όπως το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Παπανικολάου", το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, καθώς και ως ειδικευόμενος ψυχίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Έλαβε εκπαίδευση στη Διάγνωση και Αντιμετώπιση ασθενών με Οξείες και Χρόνιες Παθήσεις του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, στην Ηλεκτρομυογραφία, το Διακρανιακό Μαγνητικό Ερεθισμό, την Ηλεκτροεγκεφαλογραφία και τα Προκλητά Δυναμικά. Είναι μέλος τη Ελληνικής Νευρολογικής εταιρείας (ΕΝΕ) και του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας, όπως επίσης και του Πανελλήνιου Συλλόγου Νευροφυσιολογίας. Επίσης, είναι συμβεβλημένος ιατρός με το μηχανολογικό για ανανέωση διπλώματος οδηγήσης καθώς και με την Τράπεζα της Ελλάδος. Το ιατρείο του είναι άρτια εξοπλισμένο, με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που επιτρέπουν την επίτευξη αξιόπιστης και ακριβούς διάγνωσης κι αποτελεί ένα σύγχρονο και καλαίσθητα διακοσμημένο χώρο υγείας, με δυνατότητα εύκολης πρόσβασης ΑΜΕΑ. Κάθε περίπτωση ασθενούς προσεγγίζεται εξατομικευμένα, λαμβάνοντας το πλήρες ιατρικό ιστορικό, επιλέγεται ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης της πάθησης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Στεβής Κωνσταντίνος
Νευρολόγος

  • Γλυφάδα
Γλυφάδα

Ο Στεβής Κωνσταντίνος είναι Στρατιωτικός Ιατρός - Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και απέκτησε τίτλο ειδικότητας στην Ψυχιατρική Κλινική του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων και στην Β' Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν". Απέκτησε πολύτιμη και αξιοσημείωτη εμπειρία ως Επιστημονικός υπεύθυνος του Νευρολογικού τμήματος της Ιδιωτικής Πολυκλινικής "Ίασις", ως επικεφαλής του Νευροφυσιολογικού τμήματος σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο, και υπεύθυνος εξωτερικών ιατρείων Νευρολογικού τμήματος και διασυνδετικής Νευρολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου. Έχοντας εξειδικευτεί στην Επιληψία, τη νόσο Alzheimer, τις Αγγειακές Εγκεφαλικές Παθήσεις, στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό. Επιπρόσθετα, έχει στο ενεργητικό του πληθώρα συμμετοχών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια σε αρκετά από αυτά και ως ομιλητής. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο κατέχει τη θέση του Επιμελητή στη Nευρολογική Kλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Νάσης Γεώργιος
Νευρολόγος

  • Κολωνάκι
Κολωνάκι
Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας Αντιμετώπιση Αλτσχάιμερ

Ο Νάσης Γεώργιος είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικεύτηκε στη Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ). Εξειδικεύθηκε στη διενέργεια ηλεκτρονευρογραφικού και ηλεκτρομυογραφικού ελέγχου και στα ανοϊκά σύνδρομα (νόσος Alzheimer), καθώς συμμετείχε ενεργά στη λειτουργία του ιατρείου μνήμης της νευρολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ και στη συνέχεια για τέσσερα χρόνια ως επιστημονικά υπεύθυνος του Ιατρείου Μνήμης σε Κέντρο Ημέρας σε Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης νόσου Alzheimer. Από το 2007 είναι επιστημονικός συνεργάτης της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, ενώ από το 2015 έχει αναλάβει την επιστημονική υπευθυνότητα του Νευρολογικού Τμήματος της Κλινικής. Εργασίες και ανακοινώσεις του έχουν γίνει σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συχνά έχει συμμετάσχει σε ομιλίες κυρίως με θέματα που αφορούν τα ανοϊκά σύνδρομα και την φαρμακευτική τους αντιμετώπιση. Στο ιατρείο του παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αντιμετωπίζονται παθήσεις, που καλύπτουν όλο το φάσμα της ειδικότητάς του. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00