9

Νευρολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Νευρολόγο εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Αμπελόκηποι, Πανόρμου 38
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, οδηγίες και συνταγογράφηση φαρμάκων) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας Αντιμετώπιση επιληψίας Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια

Ο Καραγιώργης Γεώργιος είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Στρατιωτικής Σχολής και Υποψήφιος Διδάκτωρ, με γνωστικό αντικείμενο την Κεφαλαλγία στο Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο (ΑΕΕ), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του ξεκίνησε την ειδικότητα της Νευρολογίας στην Α' Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου και στη Νευρολογική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, όπου διατελεί Επιμελητής. Είναι, επίσης, Επιστημονικός Συνεργάτης στη Νευρολογική Κλινική της Ευρωκλινικής Αθηνών και Διευθυντής του ιατρείου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει στο ενεργητικό του επιστημονικές δημοσιεύσεις. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση επιληψίας, άνοιας, αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων, σκλήρυνσης κατά πλάκας, κεφαλαλγίας αντιμετωπίζοντας κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, λαμβάνοντας το πλήρες ιατρικό ιστορικό και επιλέγοντας τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης της πάθησης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Πρίγκιπος Πέτρου 39
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες

Ο Στεβής Κωνσταντίνος είναι Στρατιωτικός Ιατρός - Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και απέκτησε τίτλο ειδικότητας στην Ψυχιατρική Κλινική του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων και στην Β' Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν". Απέκτησε πολύτιμη και αξιοσημείωτη εμπειρία ως Επιστημονικός υπεύθυνος του Νευρολογικού τμήματος της Ιδιωτικής Πολυκλινικής "Ίασις", ως επικεφαλής του Νευροφυσιολογικού τμήματος σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο, και υπεύθυνος εξωτερικών ιατρείων Νευρολογικού τμήματος και διασυνδετικής Νευρολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου. Έχοντας εξειδικευτεί στην Επιληψία, τη νόσο Alzheimer, τις Αγγειακές Εγκεφαλικές Παθήσεις, στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό. Επιπρόσθετα, έχει στο ενεργητικό του πληθώρα συμμετοχών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια σε αρκετά από αυτά και ως ομιλητής. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο κατέχει τη θέση του Επιμελητή στη Nευρολογική Kλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κέρκυρα, Σαμαρά 2
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Η Βλάχου Ηλιάνα είναι Ειδική Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κέρκυρα. Απέκτησε πτυχίο από την Ιατρική Ακαδημία του Γκντανσκ Πολωνίας κι έκανε την πρακτική της άσκηση στην Πνευμολογική και Νευρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Στη συνέχεια, εξέτισε το αγροτικό της σε Νοσοκομείο της Πολωνίας, αλλά και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κασσιόπης στην Κέρκυρα. Απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία μέσα από τη συμμετοχή της σε εφημερίες Κλινικών κι αντιμετωπίζοντας κυρίως επείγοντα περιστατικά στις συνεργασίες της με ιδιωτικά ιατρεία. Επίσης, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης σε ιδιωτικές κλινικές του ομίλου The Priory Hospital της Αγγλίας, σε προγράμματα απεξάρτησης και διατροφικών διαταραχών. Κατόπιν, υπήρξε έμμισθη βοηθός στη Γ' Ψυχιατρική Κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κι απέκτησε την ειδικότητα Νευρολογίας από την Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Από το 2016, παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, είναι μέλος της πρωτοβάθμιας επιτροπής πιστοποίησης αναπηρίας για οδηγούς / υποψήφιους οδηγούς με Νευρολογικές παθήσεις του Υπουργείου Συγκοινωνιών. Η γιατρός με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση και σεβασμό στον άνθρωπο, προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Νευρολογίας, με στόχο τη διάγνωση κι αντιμετώπιση όλων των νευρολογικών παθήσεων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιατρείο της, ένα ευχάριστο κι άνετο περιβάλλον, είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίας γενιάς Ηλεκτρομυογράφο Dantec Keypoint Focus (Workstation) τριών καναλιών για τη διενέργεια ηλεκτρομυογραφήματος και ηλεκτρονευρογραφήματος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισίας 77
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση Αλτσχάιμερ Αντιμετώπιση άνοιας Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας

Η Αντωνοπούλου Μαίρη είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύτηκε στη Νευρολογία στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου και εκπαιδεύτηκε στη διαγνωστική διερεύνηση και θεραπευτική αντιμετώπιση των νοσηλευόμενων ασθενών της Νευρολογικής Κλινικής, στην αντιμετώπιση επειγόντων νευρολογικών περιστατικών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, στη λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Νευρολογικού Ιατρείου και παρακολούθηση ασθενών με χρόνιες νευρολογικές νόσους, στη λειτουργία Νευροφυσιολογικού Εργαστηρίου και στις παρακλινικές εξετάσεις/διασυνδετική. Συνεχίζοντας την ειδικότητά της, εκπαιδεύτηκε στην Α' Παθολογική Κλινική, καθώς και στην Ψυχιατρική Κλινική, όπου και ήρθε σε επαφή με τη διαγνωστική αξιολόγηση και θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με διαταραχές διάθεσης προσωπικότητας, προσαρμογής, ψυχωτικές διαταραχές και διαταραχές από χρήση ουσιών. Εκπαιδεύτηκε ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και συνέχισε την εκπαίδευσή της ως Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια στο ίδιο κέντρο. Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, συνεργάζεται με μεγάλα Ιδιωτικά Πολυϊατρεία των Αθηνών και παραδίδει ιατρικά μαθήματα σε Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο. Λαμβάνει ανελλιπώς μέρος σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της σε τομείς της ειδικότητάς της.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βόλος, Ανθίμου Γαζή 130 & Σπυρίδη
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση άνοιας Αντιμετώπιση επιληψίας

O Θάνος Νικόλαος είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Βόλο. Στα πλαίσια των σπουδών και της ειδίκευσης του στη Νευρολογία, εργάστηκε σε μεγάλα νοσοκομεία όπως το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Παπανικολάου", το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, καθώς και ως ειδικευόμενος ψυχίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Έλαβε εκπαίδευση στη Διάγνωση και Αντιμετώπιση ασθενών με Οξείες και Χρόνιες Παθήσεις του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, στην Ηλεκτρομυογραφία, το Διακρανιακό Μαγνητικό Ερεθισμό, την Ηλεκτροεγκεφαλογραφία και τα Προκλητά Δυναμικά. Είναι μέλος τη Ελληνικής Νευρολογικής εταιρείας (ΕΝΕ) και του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας, όπως επίσης και του Πανελλήνιου Συλλόγου Νευροφυσιολογίας. Επίσης, είναι συμβεβλημένος ιατρός με το μηχανολογικό για ανανέωση διπλώματος οδήγησης, καθώς και με την Τράπεζα της Ελλάδος. Το ιατρείο του είναι άρτια εξοπλισμένο, με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που επιτρέπουν την επίτευξη αξιόπιστης και ακριβούς διάγνωσης κι αποτελεί ένα σύγχρονο και καλαίσθητα διακοσμημένο χώρο υγείας, με δυνατότητα εύκολης πρόσβασης ΑΜΕΑ. Κάθε περίπτωση ασθενούς προσεγγίζεται εξατομικευμένα, λαμβάνοντας το πλήρες ιατρικό ιστορικό, επιλέγεται ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης της πάθησης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Λάρισα, 8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας- Αθηνών, 41 500
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιατρικού ιστορικού, συμπλήρωση ειδικών κλιμάκων και ερωτηματολογίων ανάλογα με την πάθηση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας

Ο Ρίκος Δημήτριος είναι Στρατιωτικός Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Είναι απόφοιτος Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, Πτυχιούχος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εξειδικευθεί στην Αεροδιαστημική Ιατρική στο San Antonio και έχει υπηρετήσει σε διάφορες μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας ως Ιπτάμενος Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής. Ειδικεύτηκε στη Νευρολογία στη Νευρολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, κατά την διάρκεια της οποίας πήρε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες της σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο. Είναι κάτοχος τίτλου Μεταπτυχιακών σπουδών στη Βιοστατιστική, Βιοπληροφορική και Μεθοδολογία της Έρευνας και συνεχίζει το ερευνητικό του έργο ως Υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο γιατρός έχει στο ενεργητικό του αρκετές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσεις σε συνέδρια. Συνεργάζεται με τη Νευρολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στη λειτουργία του ειδικού Ιατρείου Ημικρανίας και παρεμβατικής Νευρολογίας, καθώς και στη διεξαγωγή ερευνών και συγγραφή επιστημονικών άρθρων σε διάφορους τομείς της Νευρολογίας. Είναι συνεργάτης της Νευρολογικής κλινικής του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας και μέλος του τομέα κεφαλαλγίας της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας. Στο ιατρείο του αναλαμβάνει την αξιολόγηση και παρακολούθηση ασθενών, σε όλο το φάσμα των νευρολογικών παθήσεων, όπως Ημικρανία και άλλες κεφαλαλγίες, Πολλαπλή Σκλήρυνση, Άνοια και διαταραχές μνήμης, Κινητικές διαταραχές όπως η νόσος Parkinson και ο τρόμος, Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, Διαταραχές του ύπνου, κ.α.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλαμαριά, Κερασούντος 51
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Νευρολογική εκτίμηση

Ο Μουρατίδης Αχιλλέας είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Στην συνέχεια, εργάστηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Πέτρας Ολύμπου» με την ειδικότητα της ψυχιατρικής και τελικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, καθώς και Γενικό Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", ως ειδικευόμενος στην νευρολογία. Υπήρξε εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας με ειδικότητα στην παθολογία. Παρακολουθεί ανελλιπώς ημερίδες και επιστημονικά συνέδρια, Πανελλήνια και Διεθνή, με στόχο την συνεχή ενημέρωση και κατάρτισή του. Επίσης, είναι συνερευνητής σε πολυκεντρική - διπλή - τυφλή μελέτη για την νόσο Alzheimer. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία, με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση παθήσεων του Κεντρικού νευρικού συστήματος. Στο ιατρείο του παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που καλύπτουν όλο το φάσμα της ειδικότητάς του. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας. Επιπλέον, διατελεί εξωτερικός συνεργάτης στο κέντρο αποκατάστασης "Αρμονία".

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Βασιλίσσης Σοφίας 62
Απλή επίσκεψη: 60€ υπηρεσίες

Η Παπαγεωργίου Ερμιόνη είναι Ειδικός Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους Αθηνών. Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και Τέως Επιμελήτρια Νευρολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Κηφισιάς "Οι Άγιοι Ανάργυροι". Μετεκπαιδευθείσα σε Ιατρείο Πόνου της Α' Αναισθησιολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου, είναι επίσης μέλος της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Παρηγορητικής και Συμπτωματικής Φροντίδας Καρκινοπαθών και μη ασθενών και της Διεθνούς Εταιρείας Νόσου Parkinson & Κινητικών Διαταραχών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κάτω Αχαΐα, 25ης Μαρτίου 3
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει την κλινική εξέταση και τη συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση Αλτσχάιμερ Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας Αρχική αξιολόγηση Πάρκινσον και συναφών νοσημάτων

Η Γραβάνη Ακριβή είναι Νευρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικότητα στη Νευρολογία. Κατά την εργασία της ως Νευρολόγος στο ΙΚΑ στην Πάτρα απέκτησε πολύτιμη εμπειρία. Στην εξειδίκευσή της συγκαταλέγονται παθήσεις, όπως η νόσος του Parkinson και η Άνοια - νόσος Alzheimer. Συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική της κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό, η γιατρός προσφέρει τις υπηρεσίες της με γνώμονα την έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νευρολόγοι
Χωρίς Online Booking

Λυγερός Χρήστος
Νευρολόγος

 • Κύπρου 29, Τρίπολη 22132, Νομός Αρκαδίας
Προφίλ γιατρού

Μεταλληνός Ιωάννης
Νευρολόγος

 • Παύλου Μελά 8, Πάτρα 26223, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Κάνιστρας Κωνσταντίνος
Νευρολόγος

 • Φιλοποίμενος 36-41, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Γραμματικόπουλος Γεράσιμος
Νευρολόγος

 • Αγίου Κωνσταντίνου 51, Πάτρα 26442, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Κονδύλη Μαρία
Νευρολόγος

 • Κολοκοτρώνη 34, Πάτρα 26221, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Τσιτσάρας Νικόλαος
Νευρολόγος

 • Αγίου Κωνσταντίνου 51, Πάτρα 26442, Νομός Αχαΐας
Προφίλ γιατρού

Σικαλιά Μαρία
Νευρολόγος

 • Πατρών 24, Πύργος Ηλείας 27131, Νομός Ηλείας
Προφίλ γιατρού

Γιακουμάκης Εμμανουήλ
Νευρολόγος

 • Καντάνου 54, Ηράκλειο 71303, Νομός Ηρακλείου Κρήτης
Προφίλ γιατρού

Σπανάκης Γεώργιος
Νευρολόγος

 • Θησέως 18, Ηράκλειο 71201, Νομός Ηρακλείου Κρήτης
Προφίλ γιατρού

Καπετανάκη Στεφανία
Νευρολόγος

 • Κωνσταντίνου Πετράκη 21, Μοίρες 70400, Νομός Ηρακλείου Κρήτης
Προφίλ γιατρού

Γεράρδου Αγγελική
Νευρολόγος

 • Περιάνδρου 78, Κόρινθος 20131, Νομός Κορινθίας
Προφίλ γιατρού