12

Ψυχίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Ψυχίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ψυχίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ψυχίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ψυχίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ψυχίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αγχώδεις διαταραχές, Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών, Αντιμετώπιση άγχους - Stress, Αντιμετώπιση διαταραχών της διάθεσης, Αντιμετώπιση διπολικής διαταραχής, Αντιμετώπιση εθισμών, Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού, Αντιμετώπιση σχιζοφρένειας
Σχετικές ειδικότητες
Παιδοψυχολόγοι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές, Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας

Αττιλάκος Γιώργος
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής

  • Πειραιάς
Πειραιάς
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, διαγνωστική συνέντευξη και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού Αντιμετώπιση ψυχωτικής διαταραχής

Ο Αττιλάκος Γιώργος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στα πλαίσια της οποίας απέκτησε πλούσια εμπειρία σε οξέα και χρόνια περιστατικά, καθώς και στην κοινοτική ψυχιατρική στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου. Επιπροσθέτως, εργάστηκε ως Ψυχίατρος στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας. Στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κινητή Μονάδα ΝΑ Κυκλάδων "Κλίμακα". Έχει εκπαιδευτεί στη Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία των Αγχωδών Διαταραχών, καθώς και στη Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Καρακάσης Δημήτρης
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία που διαρκεί 50 λεπτά) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής Αντιμετώπιση σχιζοφρένειας Αντιμετώπιση ψυχωτικής διαταραχής Διάγνωση και Αντιμετώπιση διπολικής διαταραχής

Ο Καρακάσης Δημήτρης είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην "Θεολογία και Πολιτισμός" του ίδιου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στη διάρκεια αυτής απέκτησε τον τίτλο του Γνωστικού Αναλυτικού θεραπευτή. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στη Γνωστική Συμπεριφορική και στην ομαδική ψυχοθεραπεία. Ακολούθησε η τετραετής παραμονή τους στη Δανία, όπου εργάστηκε ως ειδικός Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική κλινική και στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Frederikshavn, καθώς και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Bronderslev. Επιπρόσθετα, εξειδικεύτηκε στη διαγνωστική εξέταση παρούσης ψυχικής κατάστασης PSE στο Aalborg University Hospital, η οποία καλύπτει ευρύ φάσμα ψυχικών διαταραχών, στη δομημένη διαγνωστική συνέντευξη SCID-II, η οποία επικεντρώνεται στις διαταραχές προσωπικότητας, και στη διπλή διάγνωση, η οποία αφορά τη συννοσηρότητα χρήσης ουσιών με άλλη ψυχική διαταραχή. Πιστεύει ότι, το κλειδί στην κατανόηση του τρόπου σκέψης των ασθενών είναι η συνεχής προσπάθεια υιοθέτησης διαφορετικών οπτικών, σε αυτό έχει βοηθήσει η ενασχόληση του με διαφορετικά αντικείμενα, αφού μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σε δύο ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, έχει σκηνοθετήσει μία μεγάλου μήκους ταινία, και έχει σπουδάσει Θεατρολογία στο Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, προσφέρει στον θεραπευόμενο ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, ο κατάλληλος συνδυασμός των οποίων προσφέρει την ταχύτερη δυνατή λύση των προβλημάτων του ενώ λαμβάνει πάντα υπόψη τους κανόνες που αφορούν τις ψυχοθεραπευτικές τεχνικές και τη χορήγηση σκευασμάτων καθώς η θεραπεία είναι προσαρμοσμένη στον άνθρωπο που πάσχει και όχι στην ασθένεια.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Νταϊλιάνης Κωνσταντίνος
Ψυχίατρος

  • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη

Ο Νταϊλιάνης Κωνσταντίνος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόκτησε ειδικότητα στη Νευρολογία - Ψυχιατρική. Ακόμη, έχει εκπαιδευτεί στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία από την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Αξίζει, επιπλέον να σημειωθεί ότι έχει εργαστεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για 25 έτη και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου, όπου διετέλεσε και Συντονιστής Διευθυντής για επιπλέον 3 έτη, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Κέντρου διοργάνωσε πλήθος εισηγήσεων και συνεδρίων. Επιπλέον, είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Ο γιατρός έχει συμμετοχή σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνεδρία, σεμινάρια και ημερίδες και έχει πραγματοποιήσει ανακοινώσεις σε αρκετά απ' αυτά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Μαμούνας Ιωάννης MD, PhD
Ψυχίατρος

  • Παγκράτι
Παγκράτι
Αντιμετώπιση σχιζοφρένειας

Ο Μαμούνας Ιωάννης είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στο Παγκράτι. Το 1986 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νάπολης στην Ιταλία και άσκησε την ειδικότητα του στην Ψυχιατρική, αρχικά στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Παμμακάριστος" και στη συνέχεια στην Ψυχιατρική κλινική του Αιγηνίτειου Νοσοκομείου. Παράλληλα με την ειδίκευσή του, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, συμμετείχε σε ψυχιατρική έρευνα και εργάσθηκε ως εφημερεύων ιατρός στην ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική "Γαλήνη". Στη συνέχεια, εργάσθηκε ως Ψυχίατρος στο Κέντρο Επαγγελματικής Προεργασίας του Αιγηνιτείου Νοσοκομείου, ως εφημερεύων Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη, και συνέχισε να εργάζεται στην Κλινική "Γαλήνη" εώς το 2003. Από τότε, διατελεί επιστημονικός συνεργάτης της Τοπικής Μονάδας Υγείας Παγκρατίου του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ταυτόχρονα ως Ιατρός του Ειδικού Σώματος Επιτροπών Αναπηρίας του Ιδρύματος. Επιπροσθέτως, ολοκλήρωσε την Εκπαίδευσή του στην Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, της οποίας αποτελεί και μέλος. Δεν πρέπει να παραληφθεί, ότι ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με επίδοση "Άριστα", έπειτα από την Διδακτορική του Διατριβή με τίτλο "Μελέτη της Προβλεπτικής Σημασίας Βιολογικών και Ψυχοκοινωνικών Παραγόντων για την Κλινική Βαρύτητα και Πορεία των Σχιζοφρενικών Διαταραχών". Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως έχει τιμηθεί ως ένας εκ των συγγραφέων, για την καλύτερη εργασία, στα πλαίσια του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχιατρικής. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε ψυχιατρικές ερευνητικές εργασίες, σε πλήθος Διεθνών και Ελληνικών Συνεδρίων και είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Ο ιατρός, με την πολυετή εμπειρία του, αλλά και την επιστημονική του εξειδίκευση, είναι σε θέση να αναλαμβάνει σημαντικά περιστατικά ψυχικής υγείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 14:00

Ψάρρα Βασιλική MSc
Ψυχίατρος

  • Πεύκη
Πεύκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Ψάρρα Βασιλική είναι Ψυχίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πεύκη. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Γνωσιακή Επιστήμη του ίδιου Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει Επιμελήτρια Α' στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής "Δαφνί", στο 3ο Ψυχιατρικό Τμήμα Οξέων Περιστατικών, με συμμετοχή στο πρόγραμμα εφημεριών, υπεύθυνη ψυχίατρος δομών αποκατάστασης (ψυχιατρικός ξενώνας, οικοτροφείο, προστατευόμενα διαμερίσματα). Συγγραφέας άρθρων σε έγκριτα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, συμμετοχή σε στρογγυλές τράπεζες, πολυάριθμες προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και διαθέτει ερευνητικό έργο σε κλινικές μελέτες Φάσης ΙΙΙ και μελέτες παρατήρησης, στο Πανευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα για την Άνοια και ενεργό συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικευόμενων ψυχιάτρων, νοσηλευτικού προσωπικού, φοιτητών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:00

Σεμερτζάκη Ευαγγελία
Ψυχίατρος

  • Μαρούσι
Μαρούσι

Η Σεμερτζάκη Ευαγγελία ειναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό της ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Παβίας Ιταλίας και ειδικεύθηκε στη Ψυχιατρική. Μέσα από τη θητεία της σε ψυχιατρικές δομές και Νοσοκομεία της Ελλάδας, αλλά και της Αυστρίας απέκτησε πολύχρονη κι αξιοσημείωτη εμπειρία. Η ιατρός αναλαμβάνει εξέχοντα ή μη περιστατικά ψυχικής υγείας με ψυχοθεραπευτική και φαρμακευτική αντιμετώπιση, ενώ αδιαλείπτως βρίσκεται σε εκπαίδευση. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Τιρόλο της Αυστρίας καθώς και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Ελαφρός Μιχάλης
Ψυχίατρος

  • Ομόνοια
Ομόνοια
Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού Διαχείριση Κατάθλιψης

Ο Ελαφρός Μιχάλης είναι Ψυχίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Ομόνοια. Είναι πτυχιούχος της Ψυχιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βερόνα στην Ιταλία και εξειδικεύτηκε στην Περιγραφική Ψυχοπαθολογία - Φαινομενολογία. Εργάστηκε ως Εφημερεύων Ψυχίατρος στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Λυράκου και στην Κλινική "Γαλήνη", στην οποία σήμερα είναι υπεύθυνος του Β' Ψυχιατρικού Τμήματος, αντιμετωπίζοντας πληθώρα περιστατικών και ασθενών με κατάθλιψη και απέκτησε πολύτιμη εμπειρία. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και κατάρτισής του συμμετέχει σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια και σεμινάρια και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Κατσιμαγκλής Χρύσανθος
Ψυχίατρος

  • Λάρισα
Λάρισα
Απλή επίσκεψη: 30€ - 60€ (περιλαμβάνει την διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχική υγείας) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Κατσιμαγκλής Χρύσανθος είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Ψυχίατρος και Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Είναι πτυχιούχος του Ιατρικού τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε την ειδικότητα του Ψυχίατρου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και εκπαιδεύτηκε στην Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εκπαίδευσης Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ψυχιατρικής κλινικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στην Αεροδιαστημική Ιατρική και στη διερεύνηση αεροπορικών ατυχημάτων στο United States Air Force School of Aerospace Medicine στο Texas, έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Ιπτάμενος Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής στην Πολεμική Αεροπορία και έχει συμμετάσχει σε διερευνήσεις μειζόνων αεροπορικών ατυχημάτων ως ειδικός στον ανθρώπινο παράγοντα. Διαθέτει μακρόχρονη και εκτεταμένη εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος των ψυχικών νόσων/διαταραχών και των ψυχολογικών - διαπροσωπικών δυσκολιών των ενηλίκων, με τη χρήση τόσο ψυχολογικών όσο και φαρμακευτικών παρεμβάσεων. Είναι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής και εκπαιδευτής της Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΠΕΓΑΨ), Γραμματέας της Διεθνούς Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (International Cognitive Analytic Therapy Association - ICATA) και μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: -

Μωρόγιαννης Κωνσταντίνος
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Απλή επίσκεψη: 50€ - 100€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, ψυχιατρική εκτίμηση, συνταγογράφηση, ψυχοδυναμική εκτίμηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης Αντιμετώπιση ψυχωτικής διαταραχής

Ο Μωρόγιαννης Κωνσταντίνος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στο Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αθήνας. Εκπαιδεύτηκε στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών και υπήρξε ιδρυτικό Μέλος του Eλληνικού Δίκτυου Ομαδικών Αναλυτών (ΕΔΟΑ) και νυν Πρόεδρος του. Εργάσθηκε στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και είναι εκ των ιδρυτών της Ομάδας Γιατρών Λέρου που πρωταγωνίστησε στην έμπρακτη κριτική των ασυλικών δομών με επίκεντρο το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, αλλά και την ελληνική ψυχιατρική πραγματικότητα γενικά. Εργασίες του έχουν παρουσιαστεί σε ψυχιατρικά και ομαδικοαναλυτικά συνέδρια ελληνικά και διεθνή και έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά. Από το 2007 και μέχρι σήμερα διευθύνει την σειρά "Ομαδική Ανάλυση", αρχικά, στις εκδόσεις Κανάκη και από το 2016 στις εκδόσεις Τόπος. Είναι υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ελληνικού Δικτύου Ομαδικών Αναλυτών και Συντονιστής της Εκπαιδευτικής Επιτροπής του ΕΔΟΑ. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών αξιοποιώντας την επιστημονική του αρτιότητα καθώς και την πολυετή του πείρα εξατομικεύοντας τις ανάγκες του κάθε περιστατικού .

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Ανδρεάδη Ιουστίνη
Ψυχίατρος

  • Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία
Αγχώδεις διαταραχές Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης

Η Ανδρεάδη Ιουστίνη είναι Ψυχίατρος - Ειδική Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την ειδικότητα της στην Ψυχιατρική Κλινική Τριπόλεως και ολοκλήρωσε στη Ψυχιατρική Κλινική Freinburg - Baden Württemberg της Γερμανίας, όπου και απέκτησε τον τίτλο της Ψυχιάτρου - Ψυχοθεραπείας, καθώς στη Γερμανία η απόκτηση τίτλου Ειδικότητας συνοδεύεται υποχρεωτικά και από εξειδίκευση σε κάποιο Ψυχοθεραπευτικό τομέα. Η ιατρός εξειδικεύθηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία κι εφαρμόζει και στη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία. Στα πλαίσια αυτά εργάστηκε ως συντονίστρια σε ομάδα ψυχοθεραπείας IPT. Με την έναρξη της ειδικότητάς της είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει βαριά, χρόνια περιστατικά ψύχωσης, έντονα επείγοντα περιστατικά γενικής ψυχιατρικής, αλλά και εγκληματικά ψυχιατρικά περιστατικά. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στη Νευρολογία, στο Βερολίνο, της δόθηκε η ευκαιρία, πέρα από τα καθαρά νευρολογικά περιστατικά, να ασχοληθεί με περιπτώσεις Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και Εγκεφαλικούς Όγκους. Δούλεψε με αυτά Ψυχοθεραπευτικά και ταυτόχρονα συμμετείχε στο Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε και σε θεραπείες χαλάρωσης (Autogennes Training). Στη συνέχεια και για δύο ολόκληρα χρόνια, τοποθετήθηκε στο Ψυχοσωματικό – Ψυχοθεραπευτικό τμήμα του νοσοκομείου Reichenau Baden-Württemberg, τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες με μετατραυματικό σοκ, είτε λόγω βιασμού, είτε κακοποίησης, με διαταραχές προσωπικότητας κυρίως εξαρτημένου και μεταιχμιακού τύπου, αλλά και για την αντιμετώπιση συναισθηματικών διαταραχών, κατάθλιψη, ΓΑΔ, Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Αξιόλογο αριθμό ασθενών αποτελούσαν κοπέλες με διατροφικές διαταραχές τόσο ως προς την ανορεξία, όσο όμως και προς τη βουλιμία. Τα περιστατικά αυτά αντιμετωπίζονταν, κατεξοχήν, ψυχοθεραπευτικά με συγκεκριμένο τρόπο και με ικανοποιητικά πάντοτε αποτελέσματα. Ακολούθησε η ενασχόληση της, επί δύο και πλέον έτη, στο Γεροντολογικό τμήμα του ιδίου νοσοκομείου τόσο στα επείγοντα περιστατικά, όσο και στα ψυχοθεραπευτικά. Απέκτησε τεράστια εμπειρία σε ό,τι αφορά στα οργανικά με τα παθολογικά νοσήματα και πως αυτά επιδρούν και συνυπάρχουν με τα Ψυχιατρικά (άνοια, ψύχωση, κατάθλιψη, κ.α), καθώς και στη σπουδαιότητα της εφαρμογής ειδικής δοσολογίας των φαρμάκων λόγω των αλληλεπιδράσεων με τα υπόλοιπα παθολογικά φάρμακα. Τέλος, η Ανδρέαδη Ιουστίνη εργάστηκε στο νοσοκομείο Reichenau Baden Württemberg, πέρα από τον τομέα της Γενικής Ψυχιατρικής και σε τμήμα απεξάρτησης αποκλειστικά από το αλκοόλ. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Γερμανία, συμμετείχε ως συντονίστρια υποστήριξης και ενημέρωσης ομάδων συγγενών ατόμων με ψυχικές νόσους.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00