10

Ψυχίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Ψυχίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ψυχίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ψυχίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Ψυχίατροι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ψυχίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Ειδικοί για Αντιμετώπιση κατάθλιψης

Βρείτε εξειδικευμένο Ψυχίατρο για Αντιμετώπιση κατάθλιψης και κλείστε ραντεβού άμεσα και δωρεάν.

Ειδικοί για Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού

Βρείτε εξειδικευμένο Ψυχίατρο για Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού και κλείστε ραντεβού άμεσα και δωρεάν.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αγχώδεις διαταραχές, Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών, Αντιμετώπιση άγχους - Stress, Αντιμετώπιση άνοιας, Αντιμετώπιση βουλιμίας - νευρικής ανορεξίας, Αντιμετώπιση διαταραχής διάθεσης, Αντιμετώπιση διαταραχών ύπνου, Αντιμετώπιση εθισμών, Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής (OCD), Αντιμετώπιση κατάθλιψης, Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού, Αντιμετώπιση σχιζοφρένειας, Αντιμετώπιση του μετατραυματικού στρες, Αντιμετώπιση ψυχωτικής διαταραχής, Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης, Γνωμάτευση για δικαστική χρήση, Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία, Δημιουργία εισηγητικού φακέλου για ΚΕΠΑ, Διάγνωση και αντιμετώπιση διπολικής διαταραχής, Διαταραχές εξάρτησης, Διαταραχές προσωπικότητας, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), Διαχείριση κατάθλιψης, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Επαναληπτική συνεδρία, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Θεραπεία ζεύγους και συμβουλευτική, Θεραπεία σχημάτων, Κλινική σεξολογία, Κλινική ύπνωση, Οικογενειακή θεραπεία, Ομαδική ψυχαναλυτική θεραπεία, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Συμβουλευτική για θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού, Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης, Συμβουλευτική ζεύγους, Συμβουλευτική οικογένειας, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων, Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών, Συνεδρία Online, Συστημική αναπαράσταση, Συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία, Συστημική ψυχοθεραπεία, Ταυτότητα φύλου, Τεχνική έκθεση για δικαστική χρήση, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπνοθεραπεία, Ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία, Ψυχοθεραπεία, Ψυχοθεραπεία ΛΟΑΤΚΙ+
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Ψυχίατροι στην Αθήνα, Ψυχίατροι στη Λάρισα, Ψυχίατροι στα Τρίκαλα, Ψυχίατροι στην Καρδίτσα, Ψυχίατροι στο Μαρούσι, Ψυχίατροι στην Ομόνοια, Ψυχίατροι στα Ιλίσια
Σχετικές ειδικότητες
Παιδοψυχολόγοι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές, Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας
Τρίκαλα, Ασκληπιού 20
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Διαχείριση κατάθλιψης Αντιμετώπιση άγχους - Stress

Ο Αποστολίκας Απόστολος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικά ιατρεία στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Επιπρόσθετα, είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και έπειτα στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις πάνω στη θεραπεία των ψυχικών παθήσεων. Ταυτόχρονα με την άσκηση της ειδικότητάς του, παρακολούθησε έναν εκπαιδευτικό κύκλο στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου, που αντικείμενό του ήταν η Οικογενειακή Θεραπεία, ενώ έχει εκπαιδευθεί στη Βραχεία Ψυχοδυναμική Θεραπεία (STAPP). Έχει εργαστεί στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Τρικάλων και σήμερα είναι επιστημονικά υπεύθυνος στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας που ανήκει στην ΜΚΟ "Αποστολή" της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει ψυχιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου, με σεβασμό στον άνθρωπο και τη μοναδικότητά του και αντιμετωπίζει ένα ευρύτατο φάσμα ζητημάτων της ψυχικής υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Αρκαδίου 10
Απλή επίσκεψη: 60€ - 80€ υπηρεσίες
Ψυχοθεραπεία

Η Σεμερτζάκη Ευαγγελία ειναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό της ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Παβίας Ιταλίας και ειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική. Μέσα από τη θητεία της σε ψυχιατρικές δομές και Νοσοκομεία της Ελλάδας, αλλά και της Αυστρίας απέκτησε πολύχρονη κι αξιοσημείωτη εμπειρία. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Τιρόλο της Αυστρίας, καθώς και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, ενώ αδιαλείπτως βρίσκεται σε εκπαίδευση. Η ιατρός αναλαμβάνει εξέχοντα ή μη περιστατικά ψυχικής υγείας με ψυχοθεραπευτική και φαρμακευτική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ομόνοια, Κατακουζηνού 12
Απλή επίσκεψη: 70€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία, για την πρώτη επίσκεψη γίνετε λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού Αντιμετώπιση διαταραχής διάθεσης

Ο Ελαφρός Μιχάλης είναι Ψυχίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Ομόνοια. Είναι πτυχιούχος της Ψυχιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βερόνα στην Ιταλία και εξειδικεύτηκε στην Περιγραφική Ψυχοπαθολογία - Φαινομενολογία. Εργάστηκε ως Εφημερεύων Ψυχίατρος στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Λυράκου και στην Κλινική "Γαλήνη", στην οποία σήμερα είναι υπεύθυνος του Β' Ψυχιατρικού Τμήματος, αντιμετωπίζοντας πληθώρα περιστατικών και ασθενών με κατάθλιψη και απέκτησε πολύτιμη εμπειρία. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και κατάρτισής του συμμετέχει σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια και σεμινάρια και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Λάρισα, Ασκληπιού 21
Απλή επίσκεψη: 70€ υπηρεσίες
Ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία Θεραπεία ζεύγους και συμβουλευτική

Ο Καραμανάβης Δημήτριος είναι Ψυχίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Μετά την ολοκλήρωση και των πτυχιακών σπουδών στο τμήμα Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εργάσθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο οποίο επέστρεψε μετά από την άσκηση της Ιατρικής σε Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας. Το 2010 ολοκλήρωσε την ειδίκευση στην Ψυχιατρική, στη Γ' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της ειδικοτητάς του, εκπαιδεύτηκε από εθνικά αναγνωρισμένους ειδικούς σε ψυχιατρικά και ψυχολογικά θέματα ενηλίκων, ζευγαριών και οικογενειών. Έλαβε εκπαίδευση σε πολλαπλές μορφές ψυχοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένης της ψυχοδυναμικής ψυχοθεραπείας, της ομαδικής ψυχθεραπείας και ομαδικής ανάλυσης και στη συστημική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Το ειδικότερο ενδιαφέρον του περιλαμβάνει την ενσωμάτωση κατά το δυνατόν περισσότερων θεραπευτικών προσεγγίσεων για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως Επιμελητής της Ψυχιατρικής Κλινικής του 251ΓΝΑ, πριν μετατεθεί στη Λάρισα, όπου υπηρετεί έως σήμερα σε Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας. Τα τελευταία χρόνια έχει την τιμή να συμπληρώνει ως Επιστημονικός Συνεργάτης το ανθρώπινο δυναμικό και τη δράση της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης, σε πλαίσιο εφαρμογής της Κοινωνικής και Κοινοτικής Ψυχιατρικής. Επίσης, κατόπιν υπηρεσιακής διάθεσης ασκεί την Ψυχιατρική σε πλαίσια Εξωτερικού Ιατρείου στην 110 Πτέρυγα Μάχης και στην Νευροψυχιατρική Κλινική του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου στη Λάρισα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 51
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία που διαρκεί 50 λεπτά) υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής (OCD) Αντιμετώπιση σχιζοφρένειας

Ο Καρακάσης Δημήτρης είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην "Θεολογία και Πολιτισμός" του ίδιου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στη διάρκεια αυτής απέκτησε τον τίτλο του Γνωστικού Αναλυτικού θεραπευτή. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στη Γνωστική Συμπεριφορική και στην ομαδική ψυχοθεραπεία. Ακολούθησε η τετραετής παραμονή τους στη Δανία, όπου εργάστηκε ως ειδικός Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική κλινική και στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Frederikshavn, καθώς και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Bronderslev. Επιπρόσθετα, εξειδικεύτηκε στη διαγνωστική εξέταση παρούσης ψυχικής κατάστασης PSE στο Aalborg University Hospital, η οποία καλύπτει ευρύ φάσμα ψυχικών διαταραχών, στη δομημένη διαγνωστική συνέντευξη SCID-II, η οποία επικεντρώνεται στις διαταραχές προσωπικότητας, και στη διπλή διάγνωση, η οποία αφορά τη συννοσηρότητα χρήσης ουσιών με άλλη ψυχική διαταραχή. Πιστεύει ότι, το κλειδί στην κατανόηση του τρόπου σκέψης των ασθενών είναι η συνεχής προσπάθεια υιοθέτησης διαφορετικών οπτικών, σε αυτό έχει βοηθήσει η ενασχόληση του με διαφορετικά αντικείμενα, αφού μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σε δύο ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, έχει σκηνοθετήσει μία μεγάλου μήκους ταινία, και έχει σπουδάσει Θεατρολογία στο Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, προσφέρει στον θεραπευόμενο ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, ο κατάλληλος συνδυασμός των οποίων προσφέρει την ταχύτερη δυνατή λύση των προβλημάτων του ενώ λαμβάνει πάντα υπόψη τους κανόνες που αφορούν τις ψυχοθεραπευτικές τεχνικές και τη χορήγηση σκευασμάτων καθώς η θεραπεία είναι προσαρμοσμένη στον άνθρωπο που πάσχει και όχι στην ασθένεια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Άρνης 8
Απλή επίσκεψη: 60€ (περιλαμβάνει ψυχιατρική εξέταση - αξιολόγηση, σχεδιασμό σε συνεργασία με τον θεραπευόμεν και ατομικό θεραπευτικό πλάνο) υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού Συμβουλευτική ζεύγους

Ο Κουκλινός Άγγελος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στην Οικογενειακή Θεραπεία και στην Ομαδική Ανάλυση, καθώς και του μεταπτυχιακού εκπαιδευτικού προγράμματος "Διοίκηση και κοινωνικός σχεδιασμός στην αντιμετώπιση της Τοξικοεξάρτησης" της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας του ΚΕΘΕΑ. Είναι πιστοποιημένος στη "Συμβουλευτική ατόμων εθισμένων στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά" από την Hellenic Association of Continuing Education. Διετέλεσε Συνεργάτης του Ψυχιατρικού Τμήματος Εφήβων και Νέων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", που συνέβαλε στην επιμόρφωσή του και τον βοήθησε να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία. Διαθέτει 30ετή εμπειρία στην Ψυχιατρική, που του δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει με εγκυρότητα αγχώδεις εκδηλώσεις, κρίσεις πανικού, την κατάθλιψη, τον αυτοκτονικό ιδεασμό, το πένθος, τις διαταραχές διατροφής, τις σεξουαλικές διαταραχές, τις εξαρτίσεις, την θεραπεία ζεύγους και οικογένειας και την ομαδική ψυχοθεραπεία καθώς και το σύνδρομο Burn-out. Βρίσκεται δίπλα στα άτομα που θα ζητήσουν την βοήθειά του, ώστε δουλέψει μαζί τους για την ψυχική τους υγεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέα Ιωνία, Αγίας Φωτεινής 57
Απλή επίσκεψη: 80€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία και διαρκεί 60 λεπτά, το κόστος είναι ενδεικτικό και μπορεί να διαφοροποιηθεί) υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης

Η Ανδρεάδη Ιουστίνη είναι Ψυχίατρος - Ειδική Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την ειδικότητα της στην Ψυχιατρική Κλινική Τριπόλεως και ολοκλήρωσε στη Ψυχιατρική Κλινική Freinburg - Baden Württemberg της Γερμανίας, όπου και απέκτησε τον τίτλο της Ψυχιάτρου - Ψυχοθεραπεύτριας. Η ιατρός εξειδικεύθηκε στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία κι εφαρμόζει Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία. Στα πλαίσια αυτά εργάστηκε ως συντονίστρια σε ομάδα ψυχοθεραπείας IPT. Με την έναρξη της ειδικότητάς της είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει βαριά, χρόνια περιστατικά ψύχωσης, έντονα επείγοντα περιστατικά γενικής ψυχιατρικής, αλλά και εγκληματικά ψυχιατρικά περιστατικά. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στη Νευρολογία, στο Βερολίνο, της δόθηκε η ευκαιρία, πέρα από τα καθαρά νευρολογικά περιστατικά, να ασχοληθεί με περιπτώσεις Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και Εγκεφαλικούς Όγκους. Δούλεψε με αυτά Ψυχοθεραπευτικά και ταυτόχρονα συμμετείχε στο Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε και σε θεραπείες Autogennes Training. Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε στο Ψυχοσωματικό – Ψυχοθεραπευτικό τμήμα του νοσοκομείου Reichenau Baden Württemberg, τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες με μετατραυματικό σοκ, είτε λόγω βιασμού, είτε κακοποίησης, με διαταραχές προσωπικότητας κυρίως εξαρτημένου και μεταιχμιακού τύπου, αλλά και για την αντιμετώπιση συναισθηματικών διαταραχών, κατάθλιψη, ΓΑΔ, Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, καθώς και με διατροφικές διαταραχές τόσο ως προς την ανορεξία, όσο όμως και προς τη βουλιμία. Ακολούθησε η ενασχόληση της, στο Γεροντολογικό τμήμα του ιδίου νοσοκομείου τόσο στα επείγοντα περιστατικά, όσο και στα ψυχοθεραπευτικά. Απέκτησε πολύτιμη εμπειρία σε ό,τι αφορά στα οργανικά, παθολογικά νοσήματα και πως αυτά επιδρούν και συνυπάρχουν με τα Ψυχιατρικά (άνοια, ψύχωση, κατάθλιψη, κ.α), καθώς και στην σπουδαιότητα της εφαρμογής ειδικής δοσολογίας των φαρμάκων λόγω των αλληλεπιδράσεων με τα υπόλοιπα παθολογικά φάρμακα. Τέλος, η Ανδρέαδη Ιουστίνη εργάστηκε στο νοσοκομείο Reichenau Baden Württemberg, πέρα από τον τομέα της Γενικής Ψυχιατρικής και σε τμήμα απεξάρτησης αποκλειστικά από το αλκοόλ. Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Γερμανία, συμμετείχε ως συντονίστρια υποστήριξης και ενημέρωσης ομάδων συγγενών ατόμων με ψυχικές νόσους.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πεύκη, Λεωφόρος Ειρήνης 14
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ υπηρεσίες

Η Ψάρρα Βασιλική είναι Ψυχίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πεύκη. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Γνωσιακή Επιστήμη του ίδιου Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει Επιμελήτρια Α' στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής "Δαφνί", στο 3ο Ψυχιατρικό Τμήμα Οξέων Περιστατικών, με συμμετοχή στο πρόγραμμα εφημεριών, υπεύθυνη ψυχίατρος δομών αποκατάστασης (ψυχιατρικός ξενώνας, οικοτροφείο, προστατευόμενα διαμερίσματα). Συγγραφέας άρθρων σε έγκριτα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, συμμετοχή σε στρογγυλές τράπεζες, πολυάριθμες προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και διαθέτει ερευνητικό έργο σε κλινικές μελέτες Φάσης ΙΙΙ και μελέτες παρατήρησης, στο Πανευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα για την Άνοια και ενεργό συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικευόμενων ψυχιάτρων, νοσηλευτικού προσωπικού, φοιτητών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Λάρισα, Ρούσβελτ 6
Απλή επίσκεψη: 30€ - 60€ (περιλαμβάνει κλινική εκτίμηση και πρόταση θεραπευτικής παρέμβασης) υπηρεσίες
Διαχείριση κατάθλιψης

Ο Κατσιμαγκλής Χρύσανθος είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Ψυχίατρος και Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Είναι πτυχιούχος του Ιατρικού τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε την ειδικότητα του Ψυχίατρου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και εκπαιδεύτηκε στην Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εκπαίδευσης Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ψυχιατρικής κλινικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στην Αεροδιαστημική Ιατρική και στη διερεύνηση αεροπορικών ατυχημάτων στο United States Air Force School of Aerospace Medicine στο Texas, έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Ιπτάμενος Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής στην Πολεμική Αεροπορία και έχει συμμετάσχει σε διερευνήσεις μειζόνων αεροπορικών ατυχημάτων ως ειδικός στον ανθρώπινο παράγοντα. Διαθέτει μακρόχρονη και εκτεταμένη εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος των ψυχικών νόσων/διαταραχών και των ψυχολογικών - διαπροσωπικών δυσκολιών των ενηλίκων, με τη χρήση τόσο ψυχολογικών όσο και φαρμακευτικών παρεμβάσεων. Είναι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής και εκπαιδευτής της Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΠΕΓΑΨ), Γραμματέας της Διεθνούς Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (International Cognitive Analytic Therapy Association - ICATA) και μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παγκράτι, Υμηττού 105
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης) υπηρεσίες
Διαχείριση κατάθλιψης Αντιμετώπιση σχιζοφρένειας

Ο Μαμούνας Ιωάννης είναι Ψυχίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παγκράτι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νάπολης στην Ιταλία και άσκησε την ειδικότητα του στην Ψυχιατρική, αρχικά στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Παμμακάριστος" και στη συνέχεια στην Ψυχιατρική κλινική του Αιγηνίτειου Νοσοκομείου. Ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, έπειτα από την Διδακτορική του Διατριβή με τίτλο "Μελέτη της Προβλεπτικής Σημασίας Βιολογικών και Ψυχοκοινωνικών Παραγόντων για την Κλινική Βαρύτητα και Πορεία των Σχιζοφρενικών Διαταραχών". Παράλληλα με την ειδίκευσή του, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, συμμετείχε σε ψυχιατρική έρευνα και εργάσθηκε ως εφημερεύων ιατρός στην ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική "Γαλήνη". Στη συνέχεια, εργάσθηκε ως Ψυχίατρος στο Κέντρο Επαγγελματικής Προεργασίας του Αιγηνιτείου Νοσοκομείου, ως εφημερεύων Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη, και συνέχισε να εργάζεται στην Κλινική "Γαλήνη". Από τότε, διατελεί επιστημονικός συνεργάτης της Τοπικής Μονάδας Υγείας Παγκρατίου του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ταυτόχρονα ως Ιατρός του Ειδικού Σώματος Επιτροπών Αναπηρίας του Ιδρύματος. Επιπροσθέτως, ολοκλήρωσε την Εκπαίδευσή του στην Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, της οποίας αποτελεί και μέλος. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως έχει τιμηθεί ως ένας εκ των συγγραφέων, για την καλύτερη εργασία, στα πλαίσια του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχιατρικής. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε ψυχιατρικές ερευνητικές εργασίες, σε πλήθος Διεθνών και Ελληνικών Συνεδρίων και είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Ο ιατρός, με την πολυετή εμπειρία του, αλλά και την επιστημονική του εξειδίκευση, είναι σε θέση να αναλαμβάνει σημαντικά περιστατικά ψυχικής υγείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα