Ψυχίατροι στην Αθήνα

Κλείστε Ραντεβού με Ψυχίατρο στην Αθήνα εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Παγκράτι, Υμηττού 105
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης) υπηρεσίες
Διαχείριση κατάθλιψης Αντιμετώπιση σχιζοφρένειας

Ο Μαμούνας Ιωάννης είναι Ψυχίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Παγκράτι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νάπολης στην Ιταλία και άσκησε την ειδικότητα του στην Ψυχιατρική, αρχικά στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Παμμακάριστος" και στη συνέχεια στην Ψυχιατρική κλινική του Αιγηνίτειου Νοσοκομείου. Ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, έπειτα από την Διδακτορική του Διατριβή με τίτλο "Μελέτη της Προβλεπτικής Σημασίας Βιολογικών και Ψυχοκοινωνικών Παραγόντων για την Κλινική Βαρύτητα και Πορεία των Σχιζοφρενικών Διαταραχών". Παράλληλα με την ειδίκευσή του, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, συμμετείχε σε ψυχιατρική έρευνα και εργάσθηκε ως εφημερεύων ιατρός στην ιδιωτική Ψυχιατρική Κλινική "Γαλήνη". Στη συνέχεια, εργάσθηκε ως Ψυχίατρος στο Κέντρο Επαγγελματικής Προεργασίας του Αιγηνιτείου Νοσοκομείου, ως εφημερεύων Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη, και συνέχισε να εργάζεται στην Κλινική "Γαλήνη". Από τότε, διατελεί επιστημονικός συνεργάτης της Τοπικής Μονάδας Υγείας Παγκρατίου του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ταυτόχρονα ως Ιατρός του Ειδικού Σώματος Επιτροπών Αναπηρίας του Ιδρύματος. Επιπροσθέτως, ολοκλήρωσε την Εκπαίδευσή του στην Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, της οποίας αποτελεί και μέλος. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως έχει τιμηθεί ως ένας εκ των συγγραφέων, για την καλύτερη εργασία, στα πλαίσια του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχιατρικής. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε ψυχιατρικές ερευνητικές εργασίες, σε πλήθος Διεθνών και Ελληνικών Συνεδρίων και είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Ο ιατρός, με την πολυετή εμπειρία του, αλλά και την επιστημονική του εξειδίκευση, είναι σε θέση να αναλαμβάνει σημαντικά περιστατικά ψυχικής υγείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Άρνης 8
Απλή επίσκεψη: 60€ - 70€ (περιλαμβάνει ψυχιατρική εξέταση - αξιολόγηση, σχεδιασμό σε συνεργασία με τον θεραπευόμενο και ατομικό θεραπευτικό πλάνο) υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού Συμβουλευτική ζεύγους

Ο Κουκλινός Άγγελος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στην Οικογενειακή Θεραπεία και στην Ομαδική Ανάλυση, καθώς και του μεταπτυχιακού εκπαιδευτικού προγράμματος "Διοίκηση και κοινωνικός σχεδιασμός στην αντιμετώπιση της Τοξικοεξάρτησης" της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας του ΚΕΘΕΑ. Είναι πιστοποιημένος στη "Συμβουλευτική ατόμων εθισμένων στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά" από την Hellenic Association of Continuing Education. Διετέλεσε Συνεργάτης του Ψυχιατρικού Τμήματος Εφήβων και Νέων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", που συνέβαλε στην επιμόρφωσή του και τον βοήθησε να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία. Διαθέτει 30ετή εμπειρία στην Ψυχιατρική, που του δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει με εγκυρότητα αγχώδεις εκδηλώσεις, κρίσεις πανικού, την κατάθλιψη, τον αυτοκτονικό ιδεασμό, το πένθος, τις διαταραχές διατροφής, τις σεξουαλικές διαταραχές, τις εξαρτίσεις, την θεραπεία ζεύγους και οικογένειας και την ομαδική ψυχοθεραπεία καθώς και το σύνδρομο Burn-out. Βρίσκεται δίπλα στα άτομα που θα ζητήσουν την βοήθειά του, ώστε δουλέψει μαζί τους για την ψυχική τους υγεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ψυχίατροι στην Αθήνα
Χωρίς Online Booking

Τσόπελας Νικόλαος
Ψυχίατρος

 • Βλαδίμηρου Μπένση 1, Κολωνάκι 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού

Σταχτέα Ξανθή
Ψυχίατρος

 • Ιασίου 8, Κολωνάκι 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού

Γκοτζαμάνης Κωνσταντίνος
Ψυχίατρος

 • Υψηλάντου 40, Κολωνάκι 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού

Καλαντζή Έυα
Ψυχίατρος

 • Μασσαλίας 12, Κολωνάκι 10680, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κουτσουρίδου Χριστίνα
Ψυχίατρος

 • Δεινοκράτους 113, Κολωνάκι 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μητροσύλης Σπυρίδων
Ψυχίατρος

 • Ευγένιου Βουλγάρεως 34Α, Παγκράτι 11636, Αττική
Προφίλ γιατρού

Χατζής Ηλίας
Ψυχίατρος

 • Σπύρου Μερκούρη 80, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κοτρώτσου Μαρία
Ψυχίατρος

 • Αγίου Φανουρίου 12, Παγκράτι 11633, Αττική
Προφίλ γιατρού

Αντωνάτος Σπυρίδων
Ψυχίατρος

 • Αντήνορος 7, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Λαδάς Γεώργιος
Ψυχίατρος

 • Αρχελάου 27, Παγκράτι 11635, Αττική
Προφίλ γιατρού

Σούρας Δημήτριος
Ψυχίατρος

 • Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 24, Παγκράτι 11635, Αττική
Προφίλ γιατρού

Καττάν Καμάλ
Ψυχίατρος

 • Αστυδάμαντος 74, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Πολυχρονίδου Παναγιώτα
Ψυχίατρος

 • Ευφρονίου 23, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Σκόνδρας Μάρκος
Ψυχίατρος

 • Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 30, Παγκράτι 11635, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κούρια Βαφειάδου Ερμοφίλη
Ψυχίατρος

 • Μάρκου Μουσούρου 69, Παγκράτι 11636, Αττική
Προφίλ γιατρού

Γιωτάκος Ορέστης
Ψυχίατρος

 • Υμηττού 112, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Αναγνωστοπούλου Κωνσταντίνα
Ψυχίατρος

 • Σπύρου Μερκούρη 35-37, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού

Νικολάου Κωνσταντίνος
Ψυχίατρος

 • Ριζάρη 17, Παγκράτι 11634, Αττική
Προφίλ γιατρού