12 Παιδοψυχολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοψυχολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοψυχολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοψυχολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδοψυχολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοψυχολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή συνεδρία, Test Νοημοσύνης RAVEN, Test Νοημοσύνης WISC, Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών, Αντιμετώπιση άγχους και στρες, Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση σχολικού εκφοβισμού (bullying), Ατομικές συνεδρίες εφήβων

Σχετικές ειδικότητες

Παιδίατροι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές, Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας

Ζιωτοπούλου Ευαγγελία

 • Παιδοψυχολόγος
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική διαχείρισης πένθους Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

Η Ζιωτοπούλου Ευαγγελία είναι ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό Κέντρο συναισθηματικής ανάπτυξης και ειδικής αγωγής στο Περιστέρι Αττικής. Από τα φοιτητικά της χρόνια, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην συμπερίληψη συμφοιτητών της με αναπηρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κι έτσι ασχολήθηκε ενεργά με την ένταξη, συνοδεία και υποστήριξη τους σε εθελοντική βάση. Αργότερα, αποφάσισε να εκπαιδευτεί στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από την Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Αθηνών, αλλά και στην πρώιμη παρέμβαση του αυτισμού μέσω ανάλυσης συμπεριφοράς από το Ινστιτούτο Συστημικής Ανάλυσης Συμπεριφοράς. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων κυρίως συστημικής προσέγγισης με γνώμονα το παιδί, τον έφηβο και την οικογένεια του. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεργάζεται με την ΜΚΟ "Παιδιά εν Τάξη" που βλέπει συμβουλευτικά γονείς και υποστηρίζει παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας να διαχειριστούν ζητήματα κοινωνικής και σχολικής ένταξης. Σημαντική εμπειρία ήταν για εκείνη η συνεργασία της στο φιλανθρωπικό σωματείο "Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος", όπου συμμετείχε στην αξιολόγηση, επιλογή και εκπαίδευση του επιστημονικού προσωπικού αλλά και του προσωπικού φροντίδας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 15:00

Λάζαρη Κλεοπάτρα

 • Λογοθεραπευτής
 • Εργοθεραπευτής
 • Παιδοψυχολόγος
 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Καλλιθέα
Καλλιθέα
Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών: 30€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Λάζαρη Κλεοπάτρα είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, με ιδιωτικό Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα. Αποφοίτησε από το τμήμα Λογοθεραπείας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Πατρών και μετεκπαιδεύτηκε στην "Ειδική Αγωγή" και την "Εκπαιδευτική Ψυχολογία" στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετέχοντας παράλληλα σε προγράμματα επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης. Από το 2006 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα ως λογοθεραπεύτρια, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες. Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει περιστατικά όπως Διαταραχές άρθρωσης και φωνολογίας, Καθυστέρηση λόγου, Διαταραχές ροής της ομιλίας (τραυλισμός, ταχυλαλία), Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Αυτισμός, σύνδρομο Asperger), Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές, Μαθησιακές δυσκολίες & Δυσλεξία καθώς και επίκτητες νευρολογικές διαταραχές ενηλίκων (αφασία, δυσπραξία, δυσαρθρία, δυσφαγία).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Μαρκολέφα Βάλια MSc

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Παιδοψυχολόγος
 • Κολωνάκι
Κολωνάκι
Απλή συνεδρία: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει ατομική συνεδρία γνωσιακής & συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Μαρκολέφα Βάλια είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Κολωνάκι. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια έλαβε το Μεταπτυχιακό δίπλωμα "Εφαρμοσμένη Γνωστική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία" (Applied Cognitive and Developmental Psychology) του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Έχει ειδικευτεί στην Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία, παρακολουθώντας το τετραετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εταιρίας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, σύμφωνα με τα Training and Supervision Standards of European Association for Behavioral and Cognitive Therapies (EABCT). Επίσης, έχει λάβει εκπαίδευση πάνω στην Ειδική Αγωγή από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά το παρελθόν, έχει εργαστεί παρέχοντας υπηρεσίες Ψυχολόγου σε διάφορα πλαίσια, όπως στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", το Κέντρο Ημέρας της Μ.Κ.Ο "Ανοιχτή αγκαλιά", την Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το παιδί "Σπύρος Δοξιάδης", το ΚΕΘΕΑ, καθώς και ΚΕΔΔΥ Β' Αθηνών. Σήμερα, στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε ενήλικους, εφήβους και παιδιά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Θεοδωρίδη Άννα

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Παιδοψυχολόγος
 • Γκύζη
Γκύζη
Συμβουλευτική γονέων Ομαδική Ψυχοθεραπεία με την μέθοδο Ψυχοδράματος

Η Θεοδωρίδη Άννα είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην περιοχή Γκύζη. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει λάβει Μεταπτυχιακό δίπλωμα "Δυνητικές Κοινότητες, Ψυχολογικές και Κοινωνικές Προσεγγίσεις και Τεχνικές Εφαρμογές" του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Στα πλαίσια των σπουδών της, έκανε την Πρακτική της Άσκηση στο 1ο Ειδικό σχολείο Θεσσαλονίκης, και μετά το πέρας των σπουδών της μετεκπαιδεύτηκε στην Ψυχοπαθολογία, στην Α' Ψυχιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εν συνεχεία, εκπαιδεύτηκε στην Ψυχοθεραπεία Κοινωνικής και Συναισθηματικής ανάπτυξης για άτομα με αυτισμό μέσης και υψηλής λειτουργικότητας, στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου. Επιπλέον, έλαβε ψυχοδραματική εκπαίδευση κατά Moreno, στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανα΄πτυξης της Προσωπικότητας και το κέντρο "Ψυχοκίνηση". Έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια ως Ψυχοπαιδαγωγός σε Κέντρα Ειδικής Αγωγής στα πλαίσια της Παράλληλης στήριξης σε Σχολεία Τυπικής Ανάπτυξης, κι έχει ακόμα να επιδείξει εθελοντικό έργο, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη στον Ξενώνα Διαβίωσης πρώην Χρηστών των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας. Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, διατελεί ψυχολόγος σε Κέντρα Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας, από το 2015 εώς σήμερα. Η κυρία Θεοδωρίδη, με ενσυναίσθηση και πραγματικό ενδιαφέρον, αναλαμβάνει πληθω΄ρα περιστατικών που άπτονται της ψυχικής υγείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 08:00

Μπαλωτή Μαρία

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Παιδοψυχολόγος
 • Κηφισιά
Κηφισιά
Συμβουλευτική γονέων Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

H Mπαλώτη Μαρία είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Έλαβε το πτυχίο Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και το Master of Art στην Ειδική Αγωγή από το Nottingham University, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Διπλωματική της εργασία αφορούσε την "Έρευνα της σχέσης της δυσκολίας στο διάβασμα, μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, και την αυτοπεποίθησή τους". Έχει παρακολουθήσει πολλά βιωματικά κι εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια, όπως "Διεργασία ομάδας", "Σχετίζεσθαι", "Διαμορφώνοντας Συστημική Προσέγγιση, ο δρόμος προς την Αυτοποίηση", κι άλλα που αφορούν στη συμβουλευτική ψυχολογία, τη Συστημική προσέγγιση και γενικότερα τον τομέα της. Επιπλέον, έχει στο ενεργητικό της πληθώρα δημοσιεύσεων άρθρων και παρουσίασης εργασιών σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Η συνεισφορά της κυρίας Μπαλώτη στην κοινότητα περιλαμβάνει τη διοργάνωση ομαδικών παιχνιδιών για την ενίσχυση της ομαδικότητας και της συνεργασίας σε παιδιά και γονείς και άλλες δράσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Καπουλέα Κατερίνα

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Παιδοψυχολόγος
 • Ιλίσια
Ιλίσια
Συμβουλευτική γονέων

Η Καπουλέα Κατερίνα είναι Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Παγκράτι. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στη συνέχεια έλαβε διετή Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει, επίσης, εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Στην παρούσα φάση, εκπαιδεύεται στην Ψυχαναλυτική Θεραπεία Ομάδας και Οικογένειας από την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας. Έχει εργαστεί σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές ψυχικής υγείας και αξιολόγησης. Δραστηριοποιείται ιδιωτικά ως ψυχολόγος από το 2012 και ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν συναισθηματικές και διαπροσωπικές δυσκολίες. Παράλληλα, από το 2016 παρέχει ψυχολογικές υπηρεσίες σε σχολικά πλαίσια διαφόρων βαθμίδων. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον αφορά τη γονεϊκότητα και την ψυχική προσαρμογή των παιδιών σε ψυχοπιεστικές συνθήκες, όπως το διαζύγιο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Πατέρα Αλίκη

 • Παιδοψυχολόγος
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Ιλίσια
Ιλίσια
Συμβουλευτική γονέων Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)

Η Πατέρα Αλίκη είναι Παιδοψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιλίσια. Από το 2011 έως το 2013 έχει εργαστεί στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας ενηλίκων και από το 2013 έως σήμερα εργάζεται στην Υπηρεσία Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα - Καισαριανής, το οποίο αποτελεί τμήμα της Ά Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινήτειου Νοσοκομείου. Είναι απόφοιτη του προγράμματος Ψυχολογίας, με μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Ά Ψυχιατρική Κλινική του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην ιατρική σχολή του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος, πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό της στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών. Έχει παρακολουθήσει τέσσερα ετήσια μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν την “Γονεϊκότητα και Ψυχική Υγεία”, "Ψυχιατρική της Εφηβείας", "Έρωτας στην Εφηβεία" , "Ταυτότητα Φύλου στην Εφηβεία" και είναι εγγεγραμμένη στην Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας (ΑΚΣΠΑ). Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει ψυχαλυτικής κατεύθυνσης ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Παράλληλα, διδάσκει και κάνει εποπτεία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ψυχολογίας. Τέλος, εξειδικεύεται στις συναισθηματικές και αγχώδεις διαταραχές καθώς και στην συμβουλευτική γονέων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 08:00

Αργύρη Ειρήνη

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Παιδοψυχολόγος
 • Πειραιάς
Πειραιάς
Συμβουλευτική γονέων

Η Αργύρη Ειρήνη είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στον Πειραιά. Έλαβε το πτυχίο της Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Central Lancashire της Μεγάλης Βρετανίας. Συνεχίζοντας τις σπουδές της, ειδικεύτηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων, Εφήβων και Παιδιών στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Έχοντας εργαστεί σε διάφορους φορείς όπως Κέντρα Ειδικών Θεραπειών, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σε Νοσοκομεία, αλλά και ως Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Metropolitan College, απέκτησε αξιοσημείωτη εμπειρία.Επιπλέον, ειδικεύτηκε στη Θεραπεία μέσω Τέχνης, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ασχολείται με ενήλικες, εφήβους και παιδιά αναλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών και διαταραχών ενηλίκων (διαταραχές άγχους π.χ. κρίσεις πανικού, κρίσεις άγχους, ψυχοσωματικά, διαταραχές διάθεσης, διαχείριση θυμού, διαπροσωπικές σχέσεις, έλλειψη αυτοεκτίμησης, εφήβων και παιδιών (διαταραχή διαγωγής, προβλήματα συμπεριφοράς, διαταραχή άγχους αποχωρισμού, γενικευμένο άγχος, φοβίες, σχολική φοβία, κρίσεις πανικού, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής – υπερκινητικότητα κ.α ) όπως και με τη συμβουλευτική γονέων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Σπυροπούλου Κατερίνα Γκζιμπέκ

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Παιδοψυχολόγος
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή συνεδρία: 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων

Η Σπυροπούλου Κατερίνα Γκζιμπέκ είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Κορομπίλια Άννα Μαρία

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Παιδοψυχολόγος
 • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Ατομικές συνεδρίες εφήβων Ατομικές συνεδρίες παιδιών Συμβουλευτική γονέων

Η Κορομπίλια Άννα Μαρία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Γλυφάδα. Πτυχιούχος BSc στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία και Κοινωνιολογία, του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει ολοκληρώσει δύο τετραετείς μεταπτυχιακές ειδικότητες στην Διαγνωστική Ψυχολογία και στη Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους. Λαμβάνει συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση μέσα από συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Ενδεικτικά θέματα σεμιναρίων που έχει παρακολουθήσει αφορούν: την αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών, την ψυχιατρική, την ομαδική δυναμική, το ψυχόδραμα, τη σχέση ψυχικής και σωματικής υγείας, την ύπνωση, τη συστημική ψυχοθεραπεία. Έχει πολυετή προϋπηρεσία ως ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια με άτομα όλων των ηλικιών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Ειδικότερα, έχει εργαστεί με παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε θεραπευτικά πλαίσια στον ιδιωτικό τομέα, όπως κέντρα λογοθεραπείας και ειδικής αγωγής, κέντρα ατόμων με ειδικές ανάγκες, κέντρα επαγγελματικού προσανατολισμού, κέντρα ψυχοθεραπείας. Από το 2004 έως και σήμερα ασχολείται με τη διάγνωση μέσω ψυχομετρικών τεστ σε άτομα όλων των ηλικιών, την ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, τη συμβουλευτική γονέων, την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, την ενδυνάμωση δεξιοτήτων για αποδοτικότερη μελέτη και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Από το 2010 έως και σήμερα εργάζεται με ζευγάρια και οικογένειες, κάνει ατομική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, συντονίζει ομάδες ψυχοθεραπείας και προσωπικής εξέλιξης και ομάδες γονέων. Από το 2013 έως και σήμερα κάνει ομιλίες σχετικά με θέματα πρόληψης για την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων σε εκπαιδευτικά πλαίσια και δημιουργεί και διεξάγει Σεμινάρια και Ψυχο-εκπαιδευτικά Προγράμματα για εφήβους και ενήλικες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:30