14

Παιδοψυχολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοψυχολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοψυχολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοψυχολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδοψυχολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοψυχολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή συνεδρία, Test Νοημοσύνης RAVEN, Test Νοημοσύνης WISC, Αγχώδεις διαταραχές, Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών, Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού, Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, Αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση σχολικού εκφοβισμού (bullying)
Σχετικές ειδικότητες
Παιδίατροι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές, Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας

Μαρκολέφα Βάλια MSc
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Κολωνάκι
Κολωνάκι
Απλή συνεδρία: 60€ (περιλαμβάνει ατομική συνεδρία γνωσιακής & συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής

Η Μαρκολέφα Βάλια είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Κολωνάκι. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια έλαβε το Μεταπτυχιακό δίπλωμα "Εφαρμοσμένη Γνωστική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία" (Applied Cognitive and Developmental Psychology) του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Έχει ειδικευτεί στην Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία, παρακολουθώντας το τετραετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εταιρίας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, σύμφωνα με τα Training and Supervision Standards of European Association for Behavioral and Cognitive Therapies (EABCT). Επίσης, έχει λάβει εκπαίδευση πάνω στην Ειδική Αγωγή από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά το παρελθόν, έχει εργαστεί παρέχοντας υπηρεσίες Ψυχολόγου σε διάφορα πλαίσια, όπως στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", το Κέντρο Ημέρας της Μ.Κ.Ο "Ανοιχτή αγκαλιά", την Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το παιδί "Σπύρος Δοξιάδης", το ΚΕΘΕΑ, καθώς και ΚΕΔΔΥ Β' Αθηνών. Σήμερα, στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε ενήλικους, εφήβους και παιδιά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Κωστελίδης Γιώργος
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων

Ο Κωστελίδης Γιώργος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Sheffield και συνέχισε τις σπουδές του με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University College London στην Ψυχαναλυτική Αναπτυξιακή Ψυχολογία και στην στην Θεραπεία βασισμένη στη νοημοσύνη για οικογένειες. Επιπλέον, έχει πιστοποίηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος EduCare Learning της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με την προστασία των παιδιών από κάθε είδους βία, παραμέληση, σχολικό εκφοβισμό. Παράλληλα, έχει εκπονήσει εποπτευόμενη παρατήρηση μητέρας - βρέφους για ένα χρόνο στο Anna Freud Centre και έχει εκπαιδευτεί στην Παρέμβαση με βάση την Εννόηση στην οικογένεια. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν γενικότερα θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία παιδιών κι εφήβων, καθώς εξειδικεύεται στην συμβουλευτική γονέα - παιδιού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:30

Αποστολοπούλου Πηνελόπη
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Γκύζη
Γκύζη
Αγχώδεις διαταραχές

Η Αποστολοπούλου Πηνελόπη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στου Γκύζη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του University of Derby στην Αγγλία και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Παιδοψυχολογία από το University of Central Lancaster. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, έκανε την πρακτική της άσκηση ως Ψυχολόγος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ατόμων με Εγκεφαλική Παράλυση "Φροντίδα" και στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ. Έχει, επίσης, παρακολουθήσει πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετιζόμενα με το επιστημονικό της πεδίο, όπως του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με τίτλο "Συναισθηματική Νοημοσύνη Παιδιών, πώς την αναπτύσσουμε;", στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων "Ζητήματα Πρόληψης στο Σχολικό Περιβάλλον", το Ετήσιο εισαγωγικό σεμινάριο στην "Ψυχαναλυτική Σκέψη και Πρακτική" της Διεπιστημονικής & Ερευνητικής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών και Ενηλίκων ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ., κ.α. Σήμερα, παράλληλα με το ιδιωτικό της γραφείο, εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε κέντρα ειδικών θεραπειών και σε σχολείο. Στο ευχάριστο περιβάλλον του γραφείου της, παρέχει ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας ενηλίκων, παιδιών και εφήβων, Συμβουλευτική γονέων, Διαχείριση ΔΕΠΥ, Αντιμετώπιση Ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, Διαχείριση Πένθους και Ενίσχυση Αυτογνωσίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Χρυσολωρά Άρτεμις
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Σύρος
Σύρος

Η Χρυσολωρά Άρτεμις είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Σύρο. Είναι πτυχιούχος του Open University Milton Keynes στο Ηνωμένο Βασίλειο με μεταπτυχιακές σπουδές "Child and Youth Studies" στο University West της Σουηδίας. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Art Therapy "Ανάλυση Συμπεριφοράς - Θεραπεία μέσω Τέχνης", καθώς και μεταπτυχιακή εκπαίδευση Παιγνιοθεραπείας με τη μέθοδο "Sensory & Messy Play". Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής της ενημερώνεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις της για τις εξελίξεις του κλάδου της Ψυχολογίας, τα εργαλεία και τις μεθόδους πρόληψης και θεραπευτικών παρεμβάσεων μέσω σεμιναρίων, ημερίδων και πιστοποιημένων προγραμμάτων μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση κρίσεων πανικού, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), φοβιών, αγχωδών διαταραχών, πένθους, συμβουλευτική γονέων, θεραπεία μέσω εκφραστικών τεχνών και Art Therapy.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:00

Ζιωτοπούλου Ευαγγελία
Παιδοψυχολόγος, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική διαχείρισης πένθους Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

Η Ζιωτοπούλου Ευαγγελία είναι ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό Κέντρο συναισθηματικής ανάπτυξης και ειδικής αγωγής στο Περιστέρι Αττικής. Από τα φοιτητικά της χρόνια, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην συμπερίληψη συμφοιτητών της με αναπηρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κι έτσι ασχολήθηκε ενεργά με την ένταξη, συνοδεία και υποστήριξη τους σε εθελοντική βάση. Αργότερα, αποφάσισε να εκπαιδευτεί στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες από την Μονάδα Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Αθηνών, αλλά και στην πρώιμη παρέμβαση του αυτισμού μέσω ανάλυσης συμπεριφοράς από το Ινστιτούτο Συστημικής Ανάλυσης Συμπεριφοράς. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων κυρίως συστημικής προσέγγισης με γνώμονα το παιδί, τον έφηβο και την οικογένεια του. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεργάζεται με την ΜΚΟ "Παιδιά εν Τάξη" που βλέπει συμβουλευτικά γονείς και υποστηρίζει παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας να διαχειριστούν ζητήματα κοινωνικής και σχολικής ένταξης. Σημαντική εμπειρία ήταν για εκείνη η συνεργασία της στο φιλανθρωπικό σωματείο "Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος", όπου συμμετείχε στην αξιολόγηση, επιλογή και εκπαίδευση του επιστημονικού προσωπικού αλλά και του προσωπικού φροντίδας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Πατέρα Αλίκη MSc
Παιδοψυχολόγος, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Συμβουλευτική γονέων Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)

Η Πατέρα Αλίκη είναι ψυχολόγος MSc και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιλίσια. Από το 2011 έως το 2013 έχει εργαστεί στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας ενηλίκων και από το 2013 έως σήμερα εργάζεται στην Υπηρεσία Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα - Καισαριανής, το οποίο αποτελεί τμήμα της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινήτειου Νοσοκομείου. Είναι απόφοιτη του προγράμματος Ψυχολογίας, με μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Α' Ψυχιατρική Κλινική του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην ιατρική σχολή του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος, πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό της στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών. Έχει παρακολουθήσει τέσσερα ετήσια μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν την “Γονεϊκότητα και Ψυχική Υγεία”, "Ψυχιατρική της Εφηβείας", "Έρωτας στην Εφηβεία", "Ταυτότητα Φύλου στην Εφηβεία" και είναι εγγεγραμμένη στην Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας (ΑΚΣΠΑ). Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Παράλληλα, διδάσκει και κάνει εποπτεία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ψυχολογίας. Τέλος, εξειδικεύεται στις συναισθηματικές και αγχώδεις διαταραχές καθώς και στην συμβουλευτική γονέων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:00

Παγανέλη Μαρία
Λογοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Πάτρα
Πάτρα
Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Παγανέλη Μαρία είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο κέντρο ειδικών θεραπειών "Έχεις το λόγο μου", έναν πλήρως διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες κάθε παιδιού έχοντας την πλήρη συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας με στόχο την ανίχνευση, διάγνωση και παρέμβαση με εξατομικευμένη αντιμετώπιση των δυσκολιών κάθε παιδιού - εφήβου. Ο χώρος απαρτίζεται από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα λογοθεραπείας παρέχοντας υλικά αντιμετώπισης εξατομικευμένα για κάθε διαταραχή καθώς και αίθουσα εργοθεραπείας ειδικά διαμορφωμένη για την κάλυψη κάθε ανάγκης που ενδέχεται να παρουσιάζει το παιδί.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:30

Θεοδωρίδη Άννα
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Γκύζη
Γκύζη
Συμβουλευτική γονέων Ομαδική Ψυχοθεραπεία με την μέθοδο Ψυχοδράματος

Η Θεοδωρίδη Άννα είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην περιοχή Γκύζη. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα τις εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας στην ψυχική υγεία του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Από το 2019 εκπαιδεύεται στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας σε συνεργασία με την Ψυχοκίνηση. Στο πλαίσιο ανάπτυξης και εξέλιξης της κλινικής της εργασίας έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ειδικεύσεις για την ψυχοκινητική ανάπτυξη του παιδιού, την ψυχοκοινωνική υποστήριξη πρώην χρηστών των δημόσιων υπηρεσιών ψυχικής υγείας, εργαστήρια για την δημιουργία ομάδων αυτοβοήθειας στο διαδίκτυο, εκπαιδεύσεις στα διαγνωστικά κριτήρια των συναισθηματικών δυσκολιών, την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη στις διαταραχές αυτιστικού φάσματος, την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων. Ως ψυχολόγος, έχει εργαστεί σε προγράμματα αγωγής στην κοινότητα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, και πρώην χρήστες των υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Από το 2014 συνεργάζεται με κέντρα συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας και ειδικής αγωγής, πραγματοποιώντας ατομικές συνεδρίες με παιδιά , εφήβους και γονείς, ενώ παράλληλα, στο ιδιωτικό της γραφείο, πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες και συντονίζει ομάδες ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:00

Μπαλωτή Μαρία
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Κηφισιά
Κηφισιά
Συμβουλευτική γονέων Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

H Mπαλώτη Μαρία είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Έλαβε το πτυχίο Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και το Master of Art στην Ειδική Αγωγή από το Nottingham University, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Διπλωματική της εργασία αφορούσε την "Έρευνα της σχέσης της δυσκολίας στο διάβασμα, μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, και την αυτοπεποίθησή τους". Έχει παρακολουθήσει πολλά βιωματικά κι εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια, όπως "Διεργασία ομάδας", "Σχετίζεσθαι", "Διαμορφώνοντας Συστημική Προσέγγιση, ο δρόμος προς την Αυτοποίηση", κι άλλα που αφορούν στη συμβουλευτική ψυχολογία, τη Συστημική προσέγγιση και γενικότερα τον τομέα της. Επιπλέον, έχει στο ενεργητικό της πληθώρα δημοσιεύσεων άρθρων και παρουσίασης εργασιών σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Η συνεισφορά της κυρίας Μπαλώτη στην κοινότητα περιλαμβάνει τη διοργάνωση ομαδικών παιχνιδιών για την ενίσχυση της ομαδικότητας και της συνεργασίας σε παιδιά και γονείς και άλλες δράσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Σπυροπούλου Κατερίνα Γκζιμπέκ
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή συνεδρία: 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων

Η Σπυροπούλου Κατερίνα Γκζιμπέκ είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00