18

Παιδοψυχολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοψυχολόγο εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Βριλήσσια, Νέστου 4
Απλή συνεδρία: 40€ υπηρεσίες

Η Δουληγέρη Άννα είναι Ψυχολόγος και Συστημική - Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, από όπου και διατηρεί άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία στο Πανεπιστήμιο του Durham ενώ παράλληλα ολοκληρώνει την 6ετή εκπαίδευσή της στη Συστημική - Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία στο Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη". Έχει εργαστεί, επί σειρά ετών, ως ψυχολόγος με ειδικές πληθυσμιακές ομάδες (παιδιά πρόσφυγες, επιζώντες και επιζήσασες έμφυλης βίας, κ.α) και έχει συνεργαστεί με διεθνείς ανθρωπιστικούς οργανισμούς και φορείς του Ο.Η.Ε. στα πλαίσια παροχής υποστήριξης σε έκτακτες ανάγκες. Στο ιδιωτικό της γραφείο, πλέον ασκεί το ψυχοθεραπευτικό έργο με παιδιά, εφήβους και ενήλικες και παρέχει συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων και θεραπείας οικογένειας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γκύζη, Πατριάρχου Ιερεμίου 55
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία) υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές

Η Αποστολοπούλου Πηνελόπη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στου Γκύζη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του University of Derby στην Αγγλία και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Παιδοψυχολογία από το University of Central Lancaster. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, έκανε την πρακτική της άσκηση ως Ψυχολόγος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ατόμων με Εγκεφαλική Παράλυση "Φροντίδα" και στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ. Έχει, επίσης, παρακολουθήσει πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετιζόμενα με το επιστημονικό της πεδίο, όπως του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με τίτλο "Συναισθηματική Νοημοσύνη Παιδιών, πώς την αναπτύσσουμε;", στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων "Ζητήματα Πρόληψης στο Σχολικό Περιβάλλον", το Ετήσιο εισαγωγικό σεμινάριο στην "Ψυχαναλυτική Σκέψη και Πρακτική" της Διεπιστημονικής & Ερευνητικής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών και Ενηλίκων ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ., κ.α. Σήμερα, παράλληλα με το ιδιωτικό της γραφείο, εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε κέντρα ειδικών θεραπειών και σε σχολείο. Στο ευχάριστο περιβάλλον του γραφείου της, παρέχει ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας ενηλίκων, παιδιών και εφήβων, Συμβουλευτική γονέων, Διαχείριση ΔΕΠΥ, Αντιμετώπιση Ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, Διαχείριση Πένθους και Ενίσχυση Αυτογνωσίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πετρούπολη, Κακαλετρίου 8
Απλή συνεδρία: 50€ υπηρεσίες

Η Γιαννοπούλου Κατερίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Πετρούπολη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και παρακολουθεί το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο "Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας" στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπρόσθετα, έχει ειδικευτεί στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της έχει ολοκληρώσει την παρακολούθηση διάφορων μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων επιμόρφωσης και εξειδίκευσης. Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος εθελοντικά στον συμβουλευτικό σταθμό δήμου Πετρούπολης και ως εξωτερικός συνεργάτης Ψυχολόγος σε ιδιωτικά γραφεία ψυχολόγων και παιδοψυχιάτρων. Στο γραφείο της παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχοθεραπείας ενηλίκων, παιδιών και εφήβων, θεραπεία ζεύγους και συμβουλευτική γονέων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Δαρειώτου 4
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία, το τελικό κόστος προκύπτει σε συνεννόηση με την ψυχολόγο και ανάλογα το περιστατικό) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

H Mπαλώτη Μαρία είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Έλαβε το πτυχίο Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και το Master of Art στην Ειδική Αγωγή από το Nottingham University, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Διπλωματική της εργασία αφορούσε την "Έρευνα της σχέσης της δυσκολίας στο διάβασμα, μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, και την αυτοπεποίθησή τους". Έχει παρακολουθήσει πολλά βιωματικά κι εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια, όπως "Διεργασία ομάδας", "Σχετίζεσθαι", "Διαμορφώνοντας Συστημική Προσέγγιση, ο δρόμος προς την Αυτοποίηση", κι άλλα που αφορούν στη συμβουλευτική ψυχολογία, τη Συστημική προσέγγιση και γενικότερα τον τομέα της. Επιπλέον, έχει στο ενεργητικό της πληθώρα δημοσιεύσεων άρθρων και παρουσίασης εργασιών σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Η συνεισφορά της κυρίας Μπαλώτη στην κοινότητα περιλαμβάνει τη διοργάνωση ομαδικών παιχνιδιών για την ενίσχυση της ομαδικότητας και της συνεργασίας σε παιδιά και γονείς και άλλες δράσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ζωγράφου, Γεωργίου Ζωγράφου 2
Απλή συνεδρία: 60€ (περιλαμβάνει συνεδρία αξιολόγησης και διερεύνησης προβλήματος) υπηρεσίες

Ο Μικές Μάριος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην περιοχή του Ζωγράφου, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης. Το 2003 αποφοίτησε από το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας και το ίδιο έτος έλαβε υποτροφία και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο νοσοκομείο Karolinska της Στοκχόλμης. Στην συνέχεια, μέσω κατακτητριών εξετάσεων εισήχθη ως δεύτερος στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αποφοιτώντας με άριστα και αργότερα υπηρέτησε στο Υγειονομικό σώμα του Στρατού Ξηράς. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές Σπουδές πάνω στην Κλινική Ψυχολογία και την Παιδοψυχολογία και ειδικεύθηκε στη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία ενηλίκων, καθώς και στη Διαλεκτική – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία ενηλίκων. Επιπλέον, είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, όπως επίσης και του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Σύρος, Οικισμός ΟΕΚ Πάγος, Σύρου
Απλή συνεδρία: 35€ υπηρεσίες

Η Χρυσολωρά Άρτεμις είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Σύρο. Είναι πτυχιούχος του Open University Milton Keynes στο Ηνωμένο Βασίλειο με μεταπτυχιακές σπουδές "Child and Youth Studies" στο University West της Σουηδίας. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο Art Therapy "Ανάλυση Συμπεριφοράς - Θεραπεία μέσω Τέχνης", καθώς και μεταπτυχιακή εκπαίδευση Παιγνιοθεραπείας με τη μέθοδο "Sensory & Messy Play". Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής της, ενημερώνεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις της για τις εξελίξεις του κλάδου της Ψυχολογίας, τα εργαλεία και τις μεθόδους πρόληψης και θεραπευτικών παρεμβάσεων μέσω σεμιναρίων, ημερίδων και πιστοποιημένων προγραμμάτων μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση κρίσεων πανικού, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), φοβιών, αγχωδών διαταραχών, πένθους, συμβουλευτική γονέων, θεραπεία μέσω εκφραστικών τεχνών και Art Therapy.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 58
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει ατομική συμβουλευτική διάρκειας 50 λεπτών) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων

Η Κοντοπούλου Ισαβέλλα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, με ιδιωτικό γραφείο στην Αγία Παρασκευή. Η θέλησή της να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν την καλύτερη ζωή που τους αξίζει την οδήγησαν στο Μaster στη Συμβουλευτική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου του Sheffield. Πραγματοποίησε την πρακτική της στο γραφείο συμβουλευτικής του ίδιου Πανεπιστημίου, καθώς και στο γραφείο του επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής καριέρας του διεθνούς τμήματος του πανεπιστημίου του Sheffield. Εκεί, ήρθε σε επαφή με άτομα διαφόρων εθνικοτήτων, γεγονός που την βοήθησε να κατανοήσει και άλλες κουλτούρες, αρκετά διαφορετικές από την ελληνική. Ακόμη, εργάσθηκε Νευροψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου παρακολουθούσε περιπτώσεις σχιζοφρένειας, ψυχώσεων, αυτοκτονίας καθώς και αλκοολισμού. Απέκτησε το βασικό πτυχίο στην "Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική" στο Bolton, ενώ παράλληλα έκανε εκπαίδευση στη Συστημική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Παρακολούθησε εκπαίδευση στην ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία και με αυτό τον τρόπο απέκτησε σφαιρικές και ολοκληρωμένες γνώσεις ώστε να μπορεί να προσφέρει στον κάθε θεραπευόμενο αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη. Επιπλέον, επιμορφώθηκε στον τομέα παιδοψυχολογίας, μέσω ενός ακόμα μεταπτυχιακού. Εστίασε σε θέματα όπως οι διαταραχές συμπεριφοράς, οι μαθησιακές δυσκολίες, η παιδική κακοποίηση, το bullying αλλά και η συμβουλευτική γονέων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γλυφάδα, Λαζαράκη 25
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Ατομικές συνεδρίες παιδιών Ατομικές συνεδρίες εφήβων

Η Κορομπίλια Άννα Μαρία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Γλυφάδα. Πτυχιούχος στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία και Κοινωνιολογία, του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει ολοκληρώσει δύο τετραετείς μεταπτυχιακές ειδικότητες στη Διαγνωστική Ψυχολογία και στη Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους. Λαμβάνει συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση μέσα από συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Έχει πολυετή προϋπηρεσία ως ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια σε θεραπευτικά πλαίσια στον ιδιωτικό τομέα, όπως κέντρα λογοθεραπείας και ειδικής αγωγής, κέντρα ατόμων με ειδικές ανάγκες, κέντρα επαγγελματικού προσανατολισμού, κέντρα ψυχοθεραπείας. Από το 2004 έως και σήμερα, ασχολείται με τη διάγνωση μέσω ψυχομετρικών τεστ σε άτομα όλων των ηλικιών, την ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, τη συμβουλευτική γονέων, την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, την ενδυνάμωση δεξιοτήτων για αποδοτικότερη μελέτη και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Από το 2010 έως και σήμερα, εργάζεται επίσης με ζευγάρια και οικογένειες, κάνει ατομική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, συντονίζει ομάδες ψυχοθεραπείας και προσωπικής εξέλιξης και ομάδες γονέων. Από το 2013 έως και σήμερα κάνει ομιλίες σχετικά με θέματα πρόληψης για την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων σε εκπαιδευτικά πλαίσια και δημιουργεί και διεξάγει σεμινάρια και ψυχο-εκπαιδευτικά προγράμματα για εφήβους και ενήλικες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Τραπεζούντος 12
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει tο κόστος ανά συνεδρία, το τελικό κόστος προκύπτει σε συνεννόηση με την ψυχολόγο και ανάλογα το περιστατικό) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) Αντιμετώπιση διαταραχής διάθεσης

Η Πατέρα Αλίκη είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Ιλίσια. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και από το 2012 εργάζεται στην Υπηρεσία Παιδιών και Εφήβων του Κέντρου Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα - Καισαριανής, της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής (Αιγινήτειο Νοσοκομείο) όπου παρέχει κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής (ΕΚΠΑ), με μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Α' Ψυχιατρική Κλινική (ΕΚΠΑ). Στην ιατρική σχολή του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος, πραγματοποίησε το Μεταπτυχιακό της, με τίτλο "Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών". Έχει παρακολουθήσει τέσσερα ετήσια μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν τη “Γονεϊκότητα και Ψυχική Υγεία”, "Ψυχιατρική της Εφηβείας", "Ταυτότητα Φύλου στην Εφηβεία" και τον "Έρωτα στην Εφηβεία", στο Τμήμα Ψυχικής Υγείας Εφήβων και Νέων του Γ.Ν.Α Γεννηματάς. Είναι εγγεγραμμένη στην Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας (ΑΚΣΠΑ) και από το 2018 παρακολουθεί το Σεμινάριο Λακανικής Ψυχανάλυσης που διεξάγεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής - Δαφνί. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει ψυχαναλυτικής κατεύθυνσης ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Εξειδικεύεται στις αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές του συναισθήματος, κοινωνικές δυσκολίες και συμβουλευτική γονέων. Παράλληλα, διδάσκει και κάνει εποπτεία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ψυχολογίας. Τέλος, συμμετέχει με παρουσιάσεις σε ημερίδες και συνέδρια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ιλίσια, Ξενίας 32
Απλή συνεδρία: 40€ υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων

Η Καπουλέα Κατερίνα είναι Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στα Ιλίσια. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στη συνέχεια έλαβε διετή Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει, επίσης, εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Στην παρούσα φάση, εκπαιδεύεται στην Ψυχαναλυτική Θεραπεία Ομάδας και Οικογένειας από την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας. Έχει εργαστεί σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές ψυχικής υγείας και αξιολόγησης. Δραστηριοποιείται ιδιωτικά ως ψυχολόγος από το 2012 και ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν συναισθηματικές και διαπροσωπικές δυσκολίες. Παράλληλα, από το 2016 παρέχει ψυχολογικές υπηρεσίες σε σχολικά πλαίσια διαφόρων βαθμίδων. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον αφορά τη γονεϊκότητα και την ψυχική προσαρμογή των παιδιών σε ψυχοπιεστικές συνθήκες, όπως το διαζύγιο.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Ναυάρχου Κουντουριώτου 8
Απλή συνεδρία: 40€ υπηρεσίες

Η Μαυροβίτου Ανδρομάχη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία της βρεφικής και νηπιακής ηλικίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Έχει, επίσης, μετεκπαιδευτεί στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης πιστοποιημένο από την European Family Therapy Association (E.F.T.A.) και την Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (Ε.Ε.Ψ.Ε.). Έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπείρια μέσα από τις συνεργασίες της με διάφορα πλαίσια ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών και των οικογενειών τους, καθώς και ενηλίκων. Ένα από αυτά είναι ο Χώρος Μητέρας και Παιδιού της ΜΕΤΑδρασης - Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, όπου εργάστηκε ως Ψυχολόγος - Συντονίστρια. Επιπλέον, σεβόμενη την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση, παρακολουθεί σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα ενώ αποτελεί μέλος της Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Στον χώρο της παρέχονται υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής διά ζώσης και online. Συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα για ατομική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ενηλίκων & εφήβων, οικογενειακή ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική γονέων και ζευγαριών. Η κυρία Μαυροβίτου είναι σε θέση να ακούσει και να υποστηρίξει τους προβληματισμούς κάθε ανθρώπου για θέματα άγχους & στρες, κατάθλιψης, ταυτότητας φύλου, διαπροσωπικών σχέσεων, διαχείρισης πένθους, γονέων & ζευγαριών, διατροφικών διαταραχών, αυτοεκτίμησης - αυτογνωσίας, κ.α.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Μεσογείων 46
Απλή συνεδρία: 60€ υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών Αντιμετώπιση διαταραχής διάθεσης

Ο Τζώρτζης Πέτρος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του University of Derby και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία του University of East London. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος Γνωσιακός Συμπεριφορικός Θεραπευτής με εξειδίκευση στους τομείς της Γνωστικής Συμπεριφορικής θεραπείας από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και της Κλινικής Ύπνωσης (Βιοθυμικής Ψυχοθεραπείας) πιστοποιημένο από το General Hypnotherapy Standards Council (GHSC). Έχει ολοκληρώσει την πρακτική του άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαΐτειο ενώ έχει εκπαιδευθεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής στην Α' Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα διεθνή και ελληνικά συνεδρία. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση αγχωδών διαταραχών, διαχείριση φοβιών, διατροφικών διαταραχών, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων και εφήβων και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία του ατόμου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Θερμοπυλών 4
Απλή συνεδρία: 40€ υπηρεσίες

Ο Αιμίλιος Παλάτος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία του ίδιου πανεπιστημίου. Έχει, επίσης, εκπαιδευθεί στη Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας. Έχει αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία σε πλαίσια ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών και των οικογενειών τους, υποστήριξης ενηλίκων, ενώ εργάστηκε ως ψυχολόγος στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και στο Χαμόγελου του Παιδιού. Επιπρόσθετα, είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων αλλά και της Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης παρακολουθεί σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Στο ιδιωτικό του γραφείο παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση αγχωδών διαταραχών, κατάθλιψης, ταυτότητας φύλου, διπολικής διαταραχής, οικογενειακή θεραπεία και θεραπεία ζεύγους, ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, εφήβων, παιδιών, διά ζώσης και διαδικτυακά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 196Α
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Ατομικές συνεδρίες εφήβων

Η Μεταλλίδη Εύα είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Κλινική Ψυχοπαθολόγος, Ψυχοπαθολόγος Βρέφους, Παιδιού και Εφήβου, Δικαστική Πραγματογνώμων και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καλλιθέα Αττικής. Έχει επιπρόσθετα εκπαιδευτεί στη Λακανική ανάλυση, την Γνωσιακή - Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, την Σχεσιακή ανάλυση και ψυχοθεραπεία, τη Διαχείριση Κρίσεων, την Κλινική Ψυχοπαθολογία, την Εγκληματολογική Ψυχολογία και την Ψυχιατροδικαστική Ψυχολογία. Εργάζεται συμβουλευτικά και ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, γονείς, ζευγάρια, εφήβους, ατομικά και ομαδικά. Διετέλεσε συνεργάτης επί δεκαετίας των Δημοτικών Ιατρείων Καλλιθέας Αττικής, διατελεί Επιστημονική Σύμβουλος σε δημοτικά σχολεία της Καλλιθέας για τις Σχολές Γονέων και αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες και στο διαδίκτυο, σε διακεκριμένες ιστοσελίδες, σε μηνιαία βάση. Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και ημερίδες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, πιστοποιημένη με το European Certificate of Counselor Accreditation. Επίσης, είναι μέλος της International Association for Relational Psychoanalysis & Psychotherapy (IARPP), της American Counseling Association (ACA) και της International Association for Counselling (IAC). Ως Δικαστική Πραγματογνώμων, είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας (ΕΨΔΕ) και συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες Πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γκύζη, Μπούσγου 16
Απλή συνεδρία: 40€ (περιλαμβάνει αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης και στοχοθεσία ψυχοθεραπείας) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Ομαδική Ψυχοθεραπεία με την μέθοδο Ψυχοδράματος

Η Θεοδωρίδη Άννα είναι Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στου Γκύζη. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα τις εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας στην ψυχική υγεία του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Από το 2019 εκπαιδεύεται στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας σε συνεργασία με την Ψυχοκίνηση. Στο πλαίσιο ανάπτυξης και εξέλιξης της κλινικής της εργασίας έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ειδικεύσεις για την ψυχοκινητική ανάπτυξη του παιδιού, την ψυχοκοινωνική υποστήριξη πρώην χρηστών των δημόσιων υπηρεσιών ψυχικής υγείας, εργαστήρια για την δημιουργία ομάδων αυτοβοήθειας στο διαδίκτυο, εκπαιδεύσεις στα διαγνωστικά κριτήρια των συναισθηματικών δυσκολιών, την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη στις διαταραχές αυτιστικού φάσματος, την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων. Ως ψυχολόγος, έχει εργαστεί σε προγράμματα αγωγής στην κοινότητα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, και πρώην χρήστες των υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Από το 2014 συνεργάζεται με κέντρα συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας και ειδικής αγωγής, πραγματοποιώντας ατομικές συνεδρίες με παιδιά , εφήβους και γονείς, ενώ παράλληλα, στο ιδιωτικό της γραφείο, πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες και συντονίζει ομάδες ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Φράγκων 19
Απλή συνεδρία: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων

Ο Κωστελίδης Γιώργος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Sheffield και συνέχισε τις σπουδές του με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University College London στην Ψυχαναλυτική Αναπτυξιακή Ψυχολογία και στην στην Θεραπεία βασισμένη στη νοημοσύνη για οικογένειες. Επιπλέον, έχει πιστοποίηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος EduCare Learning της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με την προστασία των παιδιών από κάθε είδους βία, παραμέληση, σχολικό εκφοβισμό. Παράλληλα, έχει εκπονήσει εποπτευόμενη παρατήρηση μητέρας - βρέφους για ένα χρόνο στο Anna Freud Centre και έχει εκπαιδευτεί στην Παρέμβαση με βάση την Εννόηση στην οικογένεια. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν γενικότερα θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία παιδιών κι εφήβων, καθώς εξειδικεύεται στη συμβουλευτική γονέα - παιδιού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άνω Πατήσια, Πατησίων 343
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Ατομικές συνεδρίες εφήβων Ατομικές συνεδρίες παιδιών Συμβουλευτική γονέων

Η Δροσάτου Κωνσταντίνα είναι ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στα Άνω Πατήσια. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπρόσθετα, είναι ειδικευόμενη στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία "Λόγω Ψυχής". Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία με παιδιά, εφήβους, γονείς και ενήλικες παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε κέντρο ειδικών θεραπειών, σε ξενώνα αστέγων, στο Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού στο πρόγραμμα αντιμετώπισης σχολικού εκφοβισμού, σε πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά με αυτισμό και σε σχολείο ειδικής αγωγής. Στο γραφείο της παρέχει ατομικές συνεδρίες σε παιδιά, έφηβους και γονείς διά ζώσης και διαδικτυακά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πάτρα, Αγίου Ανδρέου 97
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Παγανέλη Μαρία είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια, Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης της, έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο κέντρο ειδικών θεραπειών "Έχεις το λόγο μου", έναν πλήρως διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες κάθε παιδιού έχοντας την πλήρη συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας με στόχο την ανίχνευση, διάγνωση και παρέμβαση με εξατομικευμένη αντιμετώπιση των δυσκολιών κάθε παιδιού - εφήβου. Ο χώρος απαρτίζεται από ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα λογοθεραπείας παρέχοντας υλικά αντιμετώπισης εξατομικευμένα για κάθε διαταραχή, καθώς και αίθουσα εργοθεραπείας ειδικά διαμορφωμένη για την κάλυψη κάθε ανάγκης που ενδέχεται να παρουσιάζει το παιδί.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Παιδοψυχολόγοι
Χωρίς Online Booking

Ιακωβίδου Ευαγγελία
Παιδοψυχολόγος

  • Αντωνίου Μηλιαράκη 4, Ηράκλειο 71306, Νομός Ηρακλείου Κρήτης
Προφίλ γιατρού

Κουράκης Σήφης
Παιδοψυχολόγος

  • Ηλιουπόλεως 5-11, Βύρωνας 16232, Αττική
Προφίλ γιατρού