93 Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κλείστε Ραντεβού με Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή συνεδρία, Art Therapy, Mentoring / Coaching, Test Νοημοσύνης WISC, Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών, Αντιμετώπιση άγχους και στρες, Αντιμετώπιση διαταραχών της διάθεσης, Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Αντιμετώπιση διπολικής διαταραχής, Αντιμετώπιση εθισμών

Σχετικές ειδικότητες

Παιδοψυχολόγοι, Ψυχίατροι, Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας

Αλεξίου Εύα

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Αντιμετώπιση άγχους και στρες

Η Αλεξίου Εύα είναι ψυχολόγος MSc - ψυχοθεραπεύτρια, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Γλυφάδα, ενώ παράλληλα εργάζεται εθελοντικά στην Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.), όπου διαχειρίζεται περιστατικά με αγχώδεις και συναφείς διαταραχές (αγοραφοβία, διαταραχή πανικού, άγχος υγείας, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή κ.α.), και εκπονεί επιστημονικές μελέτες. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Συνέχισε τις σπουδές της και έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master of Science, MSc) στην Θετική Ψυχολογία με βαθμό «Άριστα», επίσης από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, και συγκεκριμένα στην αξιολόγηση και τη διασυνδετική ψυχολογική παρέμβαση για την αντιμετώπιση Διαταραχών Άγχους, Διάθεσης και Ψυχωσικών Διαταραχών, και στην εφαρμογή Θεραπείας Συμπεριφοράς στις Διαταραχές Άγχους, στην Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, στην Μετατραυματική Διαταραχή και την Κατάθλιψη, στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) σε συνεργασία με την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Αιγινήτειου Νοσοκομείου. Η επαγγελματική της
εμπειρία περιλαμβάνει συνεργασίες με το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ανατολικής Αττικής, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, και την Υπηρεσία Α ́Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείριση προσφυγικών ροών. Εκτός από την θεωρητική κατάρτιση και την κλινική της εμπειρία, η επιστημονική της δραστηριότητα περιλαμβάνει επίσης την συγγραφή άρθρων, συνεργασίες σε έρευνες και εισηγήσεις σε συνέδρια. Ιδιωτικά αναλαμβάνει την συμβουλευτική υποστήριξη και θεραπεία εφήβων και ενηλίκων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Πέμπτη 06/10

Θεοδωρακόπουλος Κ. Ηλίας

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Παγκράτι
Παγκράτι
Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική Ομαδική ψυχαναλυτική θεραπεία Αντιμετώπιση άγχους και στρες Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής

O Θεοδωρακόπουλος Κ. Ηλίας είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής. Από το 2016 διατηρεί γραφείο ψυχολόγου με την διακριτική επωνυμία BeyondFreud. Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (MBPsS, Graduate Basis for Chartered Member, ID: 496992). Έχει εκπαιδευτεί στην Αναλυτική - Ψυχαναλυτική θεωρία και πράξη στο πενταετές πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΑΟ&ΟΨ) της οποίας είναι και μέλος. Είχε την τύχη να μαθητεύσει με τον επίτιμο πρόεδρο της Εταιρείας, ψυχαναλυτή - παιδοψυχίατρο - νευρολόγο Ματθαίο Γιωσαφάτ, με τον οποίο έκανε την 5ετή εκπαιδευτική ομαδική ανάλυση του. Επίσης, έχει ολοκληρώσει έναν 3ετή κύκλο εκπαιδευτικής ατομικής ανάλυσης με την ψυχαναλύτρια – παιδοψυχίατρο Παρσένια Παπανικολάου. Από το 2020 συνεργάζεται ως ομαδικός ψυχοθεραπευτής συντονίζοντας ψυχοθεραπευτικές ομάδες στο Κέντρο Επαγγελματικής Προεργασίας και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινητείου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Εργάζεται ως ομαδικός ψυχοθεραπευτής και εισηγητής σεμιναρίων στο κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. Επίσης εργάζεται ως εισηγητής και επόπτης στη ψυχαναλυτικά προσανατολισμένη συμβουλευτική της Ελληνικής Εταιρίας Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης 4Ε.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Βούλτσιου Άννα

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία
Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία Συμβουλευτική γονέων

Η Βούλτσιου Άννα είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Ιωνία. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας (BSc Psychology) από το University of East London, UK. Έχει συμπληρώσει τέσσερις μήνες πρακτικής άσκησης στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες». Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (C.B.T.) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής όπου και έχει συμπληρώσει 120 ώρες εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης στις κλινικές εφαρμογές των μεθόδων και τεχνικών, σε συνεργασία με το «Νέστωρ - Κέντρο Μνήμης». Τέλος, έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια σχετικά με την ψυχολογία και τις θεραπευτικές προσεγγίσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Χριστοπούλου Κωνσταντίνα

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Περιστέρι
Περιστέρι

Η Χριστοπούλου Κωνσταντίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, όπου και ξεκίνησε η κλινική της εμπειρία. Επενδύοντας στη γνώση και την εξέλιξη της, παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία", του Πανεπιστημίου Strathclyde στη Γλασκώβη. Έχει παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα "Διαπαιδαγώγηση στην παιδική & εφηβική ηλικία" και "Διαχείριση χωρισμού - διαζυγίου γονέων" του Εθνικού & Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι κάτοχος πιστοποιητικών εξειδικευμένης επιμόρφωσης στην "Ειδική αγωγή και Εκπαίδευση: Διαγνωστική, Θεραπευτική, Συμβουλευτική", καθώς και στην Προπονητική Ζωής (Life Coaching). Παράλληλα με το γραφείο της, συνεργάζεται με την ΜΚΟ "Αξία ζωής", όπου παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, σίτισης και βοήθειας σε ανθρώπους μηδενικού εισοδήματος. Αξίζει να σημειωθεί, ΄ότι ενημερώνεται συστηματικά για τις εξελίξεις πάνω στον τομέα της, παρακολουθώντας πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων. Στο ιδιωτικό της γραφείο, έναν χώρο καλαίσθητο και φιλικό, αναλαμβάνει συνεδρίες συνδυάζοντας την επιστημονική της κατάρτιση με την ενσυναίσθηση και τον επαγγελματισμό που διαθέτει.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Καραμανάβης Γ. Δημήτριος

 • Ψυχίατρος
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Λάρισα
Λάρισα
Ομαδική ψυχαναλυτική θεραπεία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Καραμανάβης Δημήτριος είναι Ψυχίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα. Μετά την ολοκλήρωση και των πτυχιακών σπουδών στο τμήμα Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εργάσθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο οποίο επέστρεψε μετά από την άσκηση της Ιατρικής σε Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας. Το 2010 ολοκλήρωσε την ειδίκευση στην Ψυχιατρική, στη Γ' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της ειδικοτητάς του, εκπαιδεύτηκε από εθνικά αναγνωρισμένους ειδικούς σε ψυχιατρικά και ψυχολογικά θέματα ενηλίκων, ζευγαριών και οικογενειών. Έλαβε εκπαίδευση σε πολλαπλές μορφές ψυχοθεραπείας, συμπεριλαμβανομένης της ψυχοδυναμικής ψυχοθεραπείας, της ομαδικής ψυχθεραπείας και ομαδικής ανάλυσης και στη συστημική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Το ειδικότερο ενδιαφέρον του περιλαμβάνει την ενσωμάτωση κατά το δυνατόν περισσότερων θεραπευτικών προσεγγίσεων για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως Επιμελητής της Ψυχιατρικής Κλινικής του 251ΓΝΑ, πριν μετατεθεί στο Ν.Λάρισας, όπου υπηρετεί έως σήμερα σε Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας. Τα τελευταία χρόνια έχει την τιμή να συμπληρώνει ως Επιστημονικός Συνεργάτης το ανθρώπινο δυναμικό και τη δράση της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης, σε πλαίσιο εφαρμογής της Κοινωνικής και Κοινοτικής Ψυχιατρικής. Επίσης κατόπιν υπηρεσιακής διάθεσης ασκεί την Ψυχιατρική σε πλαίσια Εξωτερικού Ιατρείου στην 110 Πτέρυγα Μάχης και στην Νευροψυχιατρική Κλινική του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου στη Λάρισα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:00

Δημητρακοπούλου Βασιλική MSc

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Αθήνα
Αθήνα
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Βασιλική Δημητρακοπούλου Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευ΄τρια και διατηρεί ιδιωτικό κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης ενηλίκων, παιδιών και ΑΜΕΑ στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κατέχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε θέματα Ειδικής Αγωγής. ‘Εχει υπάρξει για 10 έτη Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας στην Β’ Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη & Αγλαϊας Κυριακού και Eκπαιδεύτρια προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης ενηλίκων του Εθνικoύ και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Σύμβουλος – Ψυχολόγος στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας Ενηλίκων, στον Πανελλήνιο Κοινωνικό Φορέα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας του Dr Θάνου Ασκητή ως συνεργάτης του, για την σεξουαλική υγεία των ενηλίκων και τη θεραπεία ζευγαριών. Παράλληλα, για κάποια έτη, έχει επιτελέσει Υπεύθυνη Προγραμμάτων Υπηρεσίας Ημιαυτόνομης Διαβίωσης ατόμων με νοητική αναπηρία και έχει εργαστεί στο Ι.Π.Α.Π. «Θεοτόκος». Η κα Δημητρακοπούλου έχει συμμετάσχει στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και κεφαλαίων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συγγράμματα εκ των οποίων έχει τιμηθεί με τρία επιστημονικά βραβεία και διακρίσεις για ερευνητικές εργασίες. Έχει υπάρξει ομιλήτρια σε διάφορα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια/ημερίδες, προσκεκλημένη ομιλήτρια εκ μέρους της Μονάδας Εφηβικής Υγείας σε πολυάριθμα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ενημερώσει εκπαιδευτικούς, γονείς και εφήβους για διάφορα θέματα πρόληψης, εφηβικής και σεξουαλικής υγείας, ασφάλειας του διαδικτύου κλπ. Η δραστηριότητά της στον τομέα της έρευνας, εστιάζει στην ψυχική υγεία των εφήβων και στην πρόληψη, τις σεξουαλικές συνήθειες των Ελλήνων εφήβων, τις συμπεριφορές εξάρτησης στο διαδίκτυο, τη σεξουαλικότητα των αναπήρων και τον εκφοβισμό παιδιών και εφήβων. Έχει συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Έρευνα EUNEΤ ADB, η οποία διεξήχθη σε επτά Ευρωπαϊκές χώρες και αφορά τις διαδικτυακές συμπεριφορές υψηλού κινδύνου στους εφήβους. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής. Τέλος, είναι Εθελόντρια Κοινωνικής Πρόνοιας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το 2000.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Μωράκη Άρτεμις

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη

Η Μωράκη Άρτεμις είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Πανεπιστημίου Αθηνών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ. με Αρ. Μητρώου 2752). Συνέχισε τις σπουδές της με το τριετές μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και τη Ψυχοθεραπεία του University of East London (MA Counselling and Psychotherapy), στο οποίο εκπαιδεύτηκε στο Συνθετικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας. Έπειτα παρακολούθησε με επιτυχία το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων” του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός" και σήμερα συμμετέχει στο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Θεραπείας Συμπεριφοράς των Διαταραχών Άγχους, της Ιδεοψυχαναγκαστικής και της Μετατραυματικής Διαταραχής, του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής. Μέσα από τη συνεργασία της με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, παρείχε ατομική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες και εφήβους, και με το Κέντρο Ημέρας της Εταιρίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών στον Δήμο Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις και στα ιατρεία μνήμης. Επίσης συνεργάστηκε με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς "Οι Άγιοι Ανάργυροι" και στο Ασκληπιείο Βούλας. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί στο Παράρτημα ΑμεΑ Ανατολικής Αθήνας, το οποίο ανήκει στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, όπου έκανε συνεδρίες ατομικής συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας με τους περιθαλπόμενους του παραρτήματος και τις οικογένειές τους, και διοργάνωνε ψυχοθεραπευτικές ομάδες δραστηριοτήτων.
Στο ιδιωτικό της γραφείο αναλαμβάνει ενήλικες κι εφήβους και διοργανώνει ομάδες σεμινάρια ψυχοεκπαίδευσης, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τον Πολυχώρο “Αστεριών Δράσεις”, προσφέροντας ατομική ψυχοθεραπεία σε παιδιά και γονείς. Η κα Μωράκη παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για άγχος, κατάθλιψη, τραύμα, κρίσεις πανικού, φοβίες, πένθος, ιδεοψυχαναγκασμούς, όπως και ζητήματα σχέσεων και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία του ατόμου. Δεν πρέπει να παραληφθεί ότι έχει παραρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδριών, καθώς συνεχώς επιδιώκει να επιμορφώνεται.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Καλλιάς Χρήστος

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Άγιοι Θεόδωροι
Άγιοι Θεόδωροι
Απλή συνεδρία: 30€ (περιλαμβάνει αξιολόγηση, συνεδρία συμβουλευτικής) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας Συμβουλευτική διαχείρισης πένθους Αντιμετώπιση διαταραχών της διάθεσης

Ο Καλλιάς Χρήστος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Πανεπιστημίο Derby της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και απόφοιτος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας με ειδίκευση στην ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική. Έχει εκπαιδευτεί και αποκτήσει αξιοσημείωτη εμπειρία μέσα από τη θητεία του σε κοινωνικές υπηρεσίες και δομές ψυχικής υγείας, όπως το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, τη γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης "Μαζί για το παιδί", καθώς και το οικοτροφείο της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ. Επιπροσθέτως, έχει στο ενεργητικό του πλήθος ομιλιών που αφορούν στον τομέα της ψυχολογίας, καθώς και εισηγήσεις σεμιναρίων για τον όμιλο "Ευδόκιμος". Παράλληλα με το ιδιωτικό του γραφείο, εργάζεται και στο κέντρο αποκατάστασης Attica Rehabilitation center.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Παπαχρήστου Ανδριάνα

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή
Θεραπεία Ζεύγους

Η Παπαχρήστου Ανδριάνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Αγία Παρασκευή. Απέκτησε το πτυχίο Ψυχολογίας από το University of Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας και έλαβε ειδικότητα στην Κλινική Ψυχοπαθολογία παιδιών, εφήβων κι ενηλίκων στην Α' Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών του Αιγινήτειου Νοσοκομείου στα πλαίσια του μεταπτυχιακού της προγράμματος. Επιπροσθέτως, παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ομαδική Ανάλυση και Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας" της Ελληνικής Εταιρίας Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει στο ενεργητικό της πλούσιο ερευνητικό έργο, αφού έχει εκπονήσει εργασία πάνω στην κατάθλιψη και τη ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή εν μέσω οικονομικής κρίσης, καθώς και στη συνεργασία της με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, όπου είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα και να παρέχει ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής της και ενημέρωσης πάνω στις εξελίξεις του τομέα της, περιλαμβάνεται πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 12:00

Καστορίνη Βασιλική

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Νέο Ηράκλειο
Νέο Ηράκλειο
Αντιμετώπιση άγχους και στρες Διαχείριση Κατάθλιψης

Η Καστορίνη Βασιλική είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτεια με ιδιωτικό γραφείο στο Νέο Ηράκλειο. Έλαβε το πτυχίο της Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστημίο και μετεκπαιδεύτηκε στην Ψυχοδιαγνωστική και στην Δικαστική Ψυχολογία. Ειδικεύτηκε στην ψυχοθεραπεία "Gestalt" στο Gestalt Foundation της Αθήνας. Η ιατρός έχει συμμετοχή σε πολυάριθμα επιστημονικά συνεδρία, ημερίδες και σεμινάρια. Έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε διάφορες δομές, μεταξύ άλλων στο Αναρρωτήριο Παίδων Πεντέλης, στο Μαζί για το παιδί και στο τμήμα ψυχολογικής βοήθειας του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών εξατομικεύοντας τις ανάγκες του κάθε περιστατικού.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 16:30