135

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κλείστε Ραντεβού με Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή συνεδρία, Art Therapy, Mentoring / Coaching, Test Νοημοσύνης WISC, Αγχώδεις διαταραχές, Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών, Αντιμετώπιση άγχους - Stress, Αντιμετώπιση διαταραχών της διάθεσης, Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Αντιμετώπιση διπολικής διαταραχής
Σχετικές ειδικότητες
Παιδοψυχολόγοι, Ψυχίατροι, Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας

Μαρκολέφα Βάλια MSc
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Κολωνάκι
Κολωνάκι
Απλή συνεδρία: 60€ (περιλαμβάνει ατομική συνεδρία γνωσιακής & συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας) υπόλοιπες υπηρεσίες
Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία Αγχώδεις διαταραχές Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής

Η Μαρκολέφα Βάλια είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Κολωνάκι. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια έλαβε το Μεταπτυχιακό δίπλωμα "Εφαρμοσμένη Γνωστική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία" (Applied Cognitive and Developmental Psychology) του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Έχει ειδικευτεί στην Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία, παρακολουθώντας το τετραετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εταιρίας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, σύμφωνα με τα Training and Supervision Standards of European Association for Behavioral and Cognitive Therapies (EABCT). Επίσης, έχει λάβει εκπαίδευση πάνω στην Ειδική Αγωγή από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατά το παρελθόν, έχει εργαστεί παρέχοντας υπηρεσίες Ψυχολόγου σε διάφορα πλαίσια, όπως στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία", το Κέντρο Ημέρας της Μ.Κ.Ο "Ανοιχτή αγκαλιά", την Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το παιδί "Σπύρος Δοξιάδης", το ΚΕΘΕΑ, καθώς και ΚΕΔΔΥ Β' Αθηνών. Σήμερα, στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε ενήλικους, εφήβους και παιδιά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Αλεξίου Εύα MSc
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Αγχώδεις διαταραχές

Η Αλεξίου Εύα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Γλυφάδα, ενώ παράλληλα εργάζεται εθελοντικά στην Μονάδα Θεραπείας Συμπεριφοράς του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.), όπου διαχειρίζεται περιστατικά με αγχώδεις και συναφείς διαταραχές (αγοραφοβία, διαταραχή πανικού, άγχος υγείας, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή κ.α.), και εκπονεί επιστημονικές μελέτες. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Συνέχισε τις σπουδές της και έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master of Science, MSc) στην Θετική Ψυχολογία με βαθμό "Άριστα", επίσης από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, και συγκεκριμένα στην αξιολόγηση και τη διασυνδετική ψυχολογική παρέμβαση για την αντιμετώπιση Διαταραχών Άγχους, Διάθεσης και Ψυχωσικών Διαταραχών, και στην εφαρμογή Θεραπείας Συμπεριφοράς στις Διαταραχές Άγχους, στην Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, στην Μετατραυματική Διαταραχή και την Κατάθλιψη, στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) σε συνεργασία με την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Αιγινήτειου Νοσοκομείου. Επιπλέον, είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει συνεργασίες με το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ανατολικής Αττικής, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, και την Υπηρεσία Α' Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείριση προσφυγικών ροών. Εκτός από την θεωρητική κατάρτιση και την κλινική της εμπειρία, η επιστημονική της δραστηριότητα περιλαμβάνει επίσης την συγγραφή άρθρων, συνεργασίες σε έρευνες και εισηγήσεις σε συνέδρια. Ιδιωτικά αναλαμβάνει την συμβουλευτική υποστήριξη και θεραπεία εφήβων και ενηλίκων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:00

Ζαχαριάδης Γιώργος ΜSc, PhD
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Γλυφάδα
Γλυφάδα

Ο Ζαχαριάδης Γιώργος είναι Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής και Κοινωνιολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης στον τομέα της Πολιτικής Ανθρωπολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της Κλινικής Ψυχολογίας με διατριβή στην Επιγενετική και Νευροπλαστικότητα από το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης. Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση σε ιδιωτικό ίδρυμα ψυχικής υγείας AntiLoneliness στην Ολλανδία και εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Ρότερνταμ, καθώς συμμετείχε στην χορήγηση ψυχοδιαγνωστικών οργάνων μέτρησης νευροεκφυλιστικών διαταραχών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του, προσπαθεί πάντα να παραμένει ενημερωμένος με τις τελευταίες ερευνητικές και ακαδημαϊκές εξελίξεις ακολουθώντας και συμμετέχοντας σε πολυάριθμα συνέδρια. Επιπλέον, συνεργάζεται ως ψυχοθεραπευτής σε ιδιωτικά ιδρύματα όπως το Δέντρο της Θεραπείας καθώς και σε ακαδημαϊκές θέσεις διαχείρισης εκπαιδευτικών σεμιναρίων και προγραμμάτων σπουδών όπως στο Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Συνθετικής Προσέγγισης. Ειδικεύεται στη Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, κρίσεων πανικού, κατάθλιψης, εθισμών, όπως και ζητήματα σχέσεων και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία του ατόμου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Τσίμπρη Πηνελόπη MSc
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Τσίμπρη Πηνελόπη είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και μετεκπαιδεύσεων σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπείας, και στο παρόν εκπαιδεύεται στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία Ομάδας. Ως ψυχολόγος, έχει εργαστεί σε δομές ψυχικής υγείας, τόσο με παιδιά και εφήβους όσο και με ενήλικες, και για τρία χρόνια εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, στο τμήμα της Διασυνδετικής Ψυχιατρικής. Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα, όπως αγχώδεις διαταραχές, συναισθηματικές διαταραχές και διαταραχές της διάθεσης, δυσκολίες στη διαχείριση πένθους, απωλειών, διαπροσωπικών σχέσεων, κ.α.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Μωράκη Άρτεμις
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Νέα Σμύρνη
Νέα Σμύρνη

Η Μωράκη Άρτεμις είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Πανεπιστημίου Αθηνών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ. με Αρ. Μητρώου 2752). Συνέχισε τις σπουδές της με το τριετές μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και τη Ψυχοθεραπεία του University of East London (MA Counselling and Psychotherapy), στο οποίο εκπαιδεύτηκε στο Συνθετικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας. Έπειτα παρακολούθησε με επιτυχία το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων” του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός" και σήμερα συμμετέχει στο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Θεραπείας Συμπεριφοράς των Διαταραχών Άγχους, της Ιδεοψυχαναγκαστικής και της Μετατραυματικής Διαταραχής, του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής. Μέσα από τη συνεργασία της με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, παρείχε ατομική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες και εφήβους, και με το Κέντρο Ημέρας της Εταιρίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών στον Δήμο Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις και στα ιατρεία μνήμης. Επίσης συνεργάστηκε με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς "Οι Άγιοι Ανάργυροι" και στο Ασκληπιείο Βούλας. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί στο Παράρτημα ΑμεΑ Ανατολικής Αθήνας, το οποίο ανήκει στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, όπου έκανε συνεδρίες ατομικής συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας με τους περιθαλπόμενους του παραρτήματος και τις οικογένειές τους, και διοργάνωνε ψυχοθεραπευτικές ομάδες δραστηριοτήτων.
Στο ιδιωτικό της γραφείο αναλαμβάνει ενήλικες κι εφήβους και διοργανώνει ομάδες σεμινάρια ψυχοεκπαίδευσης, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τον Πολυχώρο “Αστεριών Δράσεις”, προσφέροντας ατομική ψυχοθεραπεία σε παιδιά και γονείς. Η κα Μωράκη παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για άγχος, κατάθλιψη, τραύμα, κρίσεις πανικού, φοβίες, πένθος, ιδεοψυχαναγκασμούς, όπως και ζητήματα σχέσεων και γενικότερα θέματα που σχετίζονται με τη ψυχική υγεία του ατόμου. Δεν πρέπει να παραληφθεί ότι έχει παραρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδριών, καθώς συνεχώς επιδιώκει να επιμορφώνεται.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Μανωλόπουλος Ευάγγελος
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι

Ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στους Αμπελόκηπους. Απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Υποφήφιος Διδάκτωρ Αθλητικής Ψυχολογίας και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Αθλητική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Μετεκπαιδεύεται στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Έχει αναπτύξει συνεργασίες με το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Αθηνών, τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Λαμίας, το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ, το Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών και πλήθος αθλητικών συλλόγων και ακαδημιών. Ακόμη, συμμετέχει στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση προγραμμάτων για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ευπαθών ομάδων. Ενημερώνεται συστηματικά για τις εξελίξεις πάνω στον τομέα του, παρακολουθώντας πλήθος σεμιναρίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, και έχει παρουσιάσει σημαντικό ερευνητικό έργο. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών αξιοποιώντας την επιστημονική του αρτιότητα καθώς και την πολυετή του πείρα, εξατομικεύοντας τις ανάγκες του κάθε περιστατικού. Επιπροσθέτως, να αναφέρουμε ότι η παροχή όλων των υπηρεσιών (συνεδρίες ατομικής ψυχοθεραπείας & συμβουλευτικής, συνεδρίες & σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας), μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά, είτε λόγω απόστασης είτε λόγω άλλων περιορισμών. Είναι μέλος του European Network of Young Specialists in Sport Psychology (ENYSSP), κατέχοντας τη θέση του εκπροσώπου στην Ελλάδα (Greece Country Rep), καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχολογίας της Άσκησης και του Αθλητισμού (ΕΕΨΑΑ).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Σταθάκη Αλεξία
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Κάτω Τούμπα
Κάτω Τούμπα
Απλή συνεδρία: 25€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και διαχείριση αιτήματος) υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού Αντιμετώπιση κρίσεων πανικού Συμβουλευτική γονέων

Η Σταθάκη Αλεξία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικά γραφεία στην Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ψυχολογία, στο αντίστοιχο τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με το Κέντρο Κακοποιημένων Γυναικών (Ε.Κ.Α.Ψ.Υ.), το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών "ΚΑΛΥΨΩ", καθώς και την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ", απέκτησε πολύτιμες γνώσεις, εργαλεία και εμπειρία . Συμμετέχει ανελλιπώς σε συνέδρια και σεμινάρια, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της σε τομείς της ειδικότητάς της. Αυτό της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η γιατρός διαθε΄τει ιδιαίτερη εμπειρία και εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Διαχείρισης άγχους, στην αντιμετώπιση Κρίσεων πανικού και στην Συμβουλευτική Διαχείρισης Κατάθλιψης. Στο ιδιωτικό της γραφείο αναλαμβάνει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, συνδυάζοντας την επιστημονική της κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό που διαθέτει. Επιπλέον, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ό,τι κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο με τίτλο "Παιδί και διατροφή".

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:00

Αττιλάκος Γιώργος
Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής

  • Πειραιάς
Πειραιάς
Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού: 50€ (περιλαμβάνει το κόστος συνεδρίας, κλινική εξέταση, ψυχοθεραπεία και φαρμακοθεραπεία) υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού Αντιμετώπιση ψυχωτικής διαταραχής

Ο Αττιλάκος Γιώργος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στα πλαίσια της οποίας απέκτησε πλούσια εμπειρία σε οξέα και χρόνια περιστατικά, καθώς και στην κοινοτική ψυχιατρική στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου. Επιπροσθέτως, εργάστηκε ως Ψυχίατρος στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας. Στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κινητή Μονάδα ΝΑ Κυκλάδων "Κλίμακα". Έχει εκπαιδευτεί στη Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία των Αγχωδών Διαταραχών, καθώς και στη Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Κύρου Δημήτριος
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή συνεδρία: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει την πρώτη συνεδρία με κόστος 30€, για κάθε επόμενη συνεδρία το κόστος είναι 40€) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Κύρου Δημήτριος είναι Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Έχει, επίσης εκπαιδευθεί στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών και είναι διακεκριμένος με υποτροφίες επίδοσης του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο σχολείο ειδικής αγωγής ΚΔΑΠ ΜεΑ "Η Αρμονία", στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, στην Ψυχιατρική Ενηλίκων στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων καθώς παράλληλα εργάζεται ως ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Στο ιδιωτικό του γραφείο παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις, βασισμένες στην σύγχρονη κλινική θεωρία, προσαρμοσμένη στην πολυπλοκότητα των δυσκολιών, των αναγκών, των συνθηκών ζωής και της προσωπικότητας του κάθε ατόμου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:00

Κωστελίδης Γιώργος
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Παιδοψυχολόγος

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Συμβουλευτική γονέων - παιδιών

Ο Κωστελίδης Γιώργος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Sheffield και συνέχισε τις σπουδές του με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University College London στην Ψυχαναλυτική Αναπτυξιακή Ψυχολογία και στην στην Θεραπεία βασισμένη στη νοημοσύνη για οικογένειες. Επιπλέον, έχει πιστοποίηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος EduCare Learning της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με την προστασία των παιδιών από κάθε είδους βία, παραμέληση, σχολικό εκφοβισμό. Παράλληλα, έχει εκπονήσει εποπτευόμενη παρατήρηση μητέρας - βρέφους για ένα χρόνο στο Anna Freud Centre και έχει εκπαιδευτεί στην Παρέμβαση με βάση την Εννόηση στην οικογένεια. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν γενικότερα θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία παιδιών κι εφήβων, καθώς εξειδικεύεται στην συμβουλευτική γονέα - παιδιού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:30