Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές στη Θεσσαλονίκη

Κλείστε Ραντεβού με Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή στη Θεσσαλονίκη εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 30
Απλή συνεδρία: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει την πρώτη συνεδρία με κόστος 30€, για κάθε επόμενη συνεδρία το κόστος είναι 40€) υπηρεσίες

Ο Κύρου Δημήτριος είναι Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Έχει, επίσης εκπαιδευθεί στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών και είναι διακεκριμένος με υποτροφίες επίδοσης του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο σχολείο ειδικής αγωγής ΚΔΑΠ ΜεΑ "Η Αρμονία", στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, στην Ψυχιατρική Ενηλίκων στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του, παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων καθώς παράλληλα εργάζεται ως ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις, βασισμένες στην σύγχρονη κλινική θεωρία, προσαρμοσμένη στην πολυπλοκότητα των δυσκολιών, των αναγκών, των συνθηκών ζωής και της προσωπικότητας του κάθε ατόμου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Φράγκων 19
Απλή συνεδρία: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού και αξιολόγηση) υπηρεσίες
Συμβουλευτική γονέων Συμβουλευτική γονέων - παιδιών

Ο Κωστελίδης Γιώργος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Sheffield και συνέχισε τις σπουδές του με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University College London στην Ψυχαναλυτική Αναπτυξιακή Ψυχολογία και στην στην Θεραπεία βασισμένη στη νοημοσύνη για οικογένειες. Επιπλέον, έχει πιστοποίηση του εκπαιδευτικού ιδρύματος EduCare Learning της Μεγάλης Βρετανίας σχετικά με την προστασία των παιδιών από κάθε είδους βία, παραμέληση, σχολικό εκφοβισμό. Παράλληλα, έχει εκπονήσει εποπτευόμενη παρατήρηση μητέρας - βρέφους για ένα χρόνο στο Anna Freud Centre και έχει εκπαιδευτεί στην Παρέμβαση με βάση την Εννόηση στην οικογένεια. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν γενικότερα θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία παιδιών κι εφήβων, καθώς εξειδικεύεται στη συμβουλευτική γονέα - παιδιού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Θερμοπυλών 4
Απλή συνεδρία: 40€ υπηρεσίες

Ο Αιμίλιος Παλάτος είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Παιδοψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία του ίδιου πανεπιστημίου. Έχει, επίσης, εκπαιδευθεί στη Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας. Έχει αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία σε πλαίσια ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών και των οικογενειών τους, υποστήριξης ενηλίκων, ενώ εργάστηκε ως ψυχολόγος στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και στο Χαμόγελου του Παιδιού. Επιπρόσθετα, είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων αλλά και της Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης παρακολουθεί σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Στο ιδιωτικό του γραφείο παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση αγχωδών διαταραχών, κατάθλιψης, ταυτότητας φύλου, διπολικής διαταραχής, οικογενειακή θεραπεία και θεραπεία ζεύγους, ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, εφήβων, παιδιών, διά ζώσης και διαδικτυακά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 96
Απλή συνεδρία: 60€ υπηρεσίες
Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους - κρίσεων πανικού

Η Μακρίδου Ιωάννα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία στο Middlesex του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκπαιδεύτηκε ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο COSCA - Counseling & Psychotherapy, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα μετεκπαιδευτικά προγράμματα του εξωτερικού από τα οποία έχει αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις στη Θεραπεία Τραύματος και Μετατραυματικού Στρες (PTSD), Θεραπεία Ζευγαριών, στην Οικογενειακή θεραπεία και στην Θεραπεία Gestalt. Είναι ιδρύτρια του "Theratree Awakening the Senses of the Soul" που στόχο έχει την Αφύπνιση των Αισθήσεων της Ψυχής κυρίως μέσα από τη βιωματική εργασία με αρχέτυπα και αρχαιοελληνικούς μύθους στα πλαίσια της Χειρώνιας Θεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Φράγκων 13
Απλή συνεδρία: 30€ υπηρεσίες

Ο Αντωνιάδης Δημήτριος είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ψυχοθεραπείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον έχει εκπαιδευθεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία στο City Unity College και στη Θεραπευτική προσέγγιση Gestalt. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής του έχει παρακολουθήσει, και εξακολουθεί να παρακολουθεί, πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο ιδιωτικό του γραφείο, παρέχει ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις για την αϋπνία, τη διαταραχή πανικού, τις διαταραχές διατροφής, συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού ενώ εργάζεται με ενήλικες, εφήβους και θεραπεία ζεύγους.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Εγνατία 6
Απλή συνεδρία: 35€ - 40€ υπηρεσίες

Η Βουλτσίδου Κατερίνα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία του University of East London. Έχει, επίσης, εξειδικευθεί στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς. Κατά την διάρκεια της φοίτησης της στο πανεπιστήμιο είχε επαφή με την Ομάδα Αυτοβοήθειας των Ανωνύμων Αλκοολικών, ενώ έκανε την πρακτική της άσκηση στην Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων Άρσις. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στο δήμο Λαγκαδά στα πλαίσια της προώθησης της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα και στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο "Στήριξης". Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής της έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδριών που αφορούν την ψυχική υγεία. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει εξειδικευμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, άγχους, εθισμών, ψυχοσωματικών διαταραχών, συμβουλευτική ζεύγους, συμβουλευτική γονέων, ατομικές συνεδρίες ενηλίκων και εφήβων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 51
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Αντιμετώπιση ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής (OCD) Αντιμετώπιση σχιζοφρένειας

Ο Καρακάσης Δημήτρης είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην "Θεολογία και Πολιτισμός" του ίδιου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στη διάρκεια αυτής απέκτησε τον τίτλο του Γνωστικού Αναλυτικού θεραπευτή. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στη Γνωστική Συμπεριφορική και στην ομαδική ψυχοθεραπεία. Ακολούθησε η τετραετής παραμονή τους στη Δανία, όπου εργάστηκε ως ειδικός Ψυχίατρος στην Ψυχιατρική κλινική και στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Frederikshavn, καθώς και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Bronderslev. Επιπρόσθετα, εξειδικεύτηκε στη διαγνωστική εξέταση παρούσης ψυχικής κατάστασης PSE στο Aalborg University Hospital, η οποία καλύπτει ευρύ φάσμα ψυχικών διαταραχών, στη δομημένη διαγνωστική συνέντευξη SCID-II, η οποία επικεντρώνεται στις διαταραχές προσωπικότητας, και στη διπλή διάγνωση, η οποία αφορά τη συννοσηρότητα χρήσης ουσιών με άλλη ψυχική διαταραχή. Πιστεύει ότι, το κλειδί στην κατανόηση του τρόπου σκέψης των ασθενών είναι η συνεχής προσπάθεια υιοθέτησης διαφορετικών οπτικών, σε αυτό έχει βοηθήσει η ενασχόληση του με διαφορετικά αντικείμενα, αφού μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σε δύο ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, έχει σκηνοθετήσει μία μεγάλου μήκους ταινία, και έχει σπουδάσει Θεατρολογία στο Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, προσφέρει στον θεραπευόμενο ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, ο κατάλληλος συνδυασμός των οποίων προσφέρει την ταχύτερη δυνατή λύση των προβλημάτων του ενώ λαμβάνει πάντα υπόψη τους κανόνες που αφορούν τις ψυχοθεραπευτικές τεχνικές και τη χορήγηση σκευασμάτων καθώς η θεραπεία είναι προσαρμοσμένη στον άνθρωπο που πάσχει και όχι στην ασθένεια.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλαμαριά, Κοτυώρων 18
Απλή συνεδρία: 50€ (περιλαμβάνει ατομική συνεδρία δια ζώσης ή online) υπηρεσίες
Αγχώδεις διαταραχές Θεραπεία ζεύγους

Η Αγωγιάτου Χριστίνα είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμαριά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Γνωστική-Συμπεριφορική Θεραπεία. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στον τομέα της ψυχικής υγείας, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής της. Προσέφερε εθελοντική εργασία στο ΚΕΠΕΠ "Άγιος Δημήτριος" και στα Κέντρα Ημέρας της Alzheimer Hellas. Από το 2004 εργάζεται στην Alzheimer Hellas, με εμπειρία στην έρευνα, τη διάγνωση, το σχεδιασμό και την εφαρμογή μη φαρμακευτικών θεραπειών. Έχει διδάξει σε πολυάριθμα σεμινάρια που απευθύνονταν σε επαγγελματίες υγείας, σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια για περιθάλποντες ασθενών με άνοια αλλά και το ευρύ κοινό. Έχει συμμετοχές με ερευνητικές εργασίες σε πολλά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ερευνητικές εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή αγγλόφωνα επιστημονικά περιοδικά. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει συμβουλευτική, ατομική ψυχοθεραπεία εφήβων και ενηλίκων, νευροψυχολογική εκτίμηση, μη-φαρμακευτικές θεραπείες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλαμαριά, Θεμιστοκλή Σοφούλη 60
Απλή συνεδρία: 50€ - 60€ (περιλαμβάνει ατομική συνεδρία και διαρκεί 55 με 90 λεπτά) υπηρεσίες
Ατομική ψυχοθεραπεία Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας

Ο Νικηφορίδης Παναγιώτης είναι Κλινικός Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμαριά. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδίκευσης στην Κλινική και Κοινωνική Ψυχολογία. Έχει ειδική εκπαίδευση και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ατομική και ομαδική θεραπεία ενηλίκων και εφήβων. Είναι πιστοποιημένος θεραπευτής και επόπτης στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στη Θεραπεία Σχημάτων. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας Συμπεριφοράς, του Συλλόγου Βρετανών Ψυχολόγων, και της Διεθνούς Εταιρείας Θεραπείας Σχημάτων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πυλαία, Πτολεμαίων 27Β
Απλή συνεδρία: 50€ υπηρεσίες
Θεραπεία διαζυγίου

Ο Δημητριάδης Θεόδωρος είναι Κλινικός Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στην Πυλαία. Eίναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του University of East London (UEL). Επιπλέον, έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Μέσω της κλινικής ψυχολογίας έχει πάρει κατεύθυνση στη Γνωστική Συμπεριφορική Προσέγγιση - Θεραπεία, που θεωρείται κατάλληλη για την αντιμετώπιση του άγχους, της κατάθλιψης, των διατροφικών διαταραχών, των κρίσεων πανικού, των διαταραχών προσωπικότητας, κ.α. Επίσης, έχει σπουδές στη Θετική ψυχολογία (Life coaching), έχει εκπαιδευτεί στη Διαχείριση του άγχους (Burn out), αλλά και στη Διαχείριση Επιχειρήσεων. Συνδύασε τις σπουδές της Ψυχολογίας με Οικονομικές σπουδές και εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις ως HR Manager ή ως σύμβουλος για πάνω από 15 χρόνια. Επιπροσθέτως, κατέχει εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στη Δικαστική Ψυχολογία, και έχει εργαστεί σε ποικίλες υποθέσεις ποινικού δικαίου ως Δικαστικός Ψυχολόγος. Έχει αναπτύξει τακτικές και είναι σε θέση να προσφέρει ψυχοεκπαίδευση, διαθέτοντας εμπειρία πάνω σε υποθέσεις - προβλήματα που αφορούν τα τραύματα, την κακοποίηση, την εξουθένωση, αλλά και τον επαναπρογραμματισμό εννοιών, όπως της αυτοεξερεύνησης, της αυτογνωσίας, της αυτοεξέλιξης, του επαγγελματικού προσανατολισμού. Στο ιδιωτικό γραφείο του πραγματοποιούνται συνεδρίες δια ζώσης, αλλά και συνεδρίες online προς διευκόλυνση των πελατών - θεραπευόμενων, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Λαγκαδάς, Περιβολάκι
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Κωνσταντινίδης Αρχάγγελος είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με ιδιωτικό γραφείο στο Περιβολάκι Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Teesside University στο πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας, και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία, με εξειδίκευση στην Κλινική κοινοτική Ψυχολογία, από το University of East London. Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού του εκπαιδεύτηκε στην Οικογενειακή Συστημική Θεραπεία και στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία. Έκανε την πρώτη πρακτική του στο κέντρο υποδοχής και υποστήριξης προσφύγων "Κοινωνική Αλληλεγγύη" στη Θεσσαλονίκη, στο τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών και ολοκλήρωσε τη δεύτερη πρακτική του υπό εποπτεία στο κέντρο ψυχοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί διαλέξεις και σεμινάρια πάντα στο πεδίο της Ψυχικής Υγείας και της Ψυχοθεραπείας, όπως συμβουλευτική ζευγαριών, ψυχοθεραπευτικές τεχνικές και προσεγγίσεις. Εκπαιδεύτηκε στις πρώτες βοήθειες Ψυχικής Υγείας στο Vancouver του Καναδά από την Alberta Health Services. Έχει υπηρετήσει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ως εθελοντής διασώστης με εξειδίκευση στις Α' Βοήθειες, την ασφάλεια, τις Μαζικές Καταστροφές και τις Ανθρωπιστικές αποστολές για 5 χρόνια, λαμβάνοντας μέρος σε δεκάδες ασκήσεις και εκπαιδεύσεις καθώς και αποστολές στο εξωτερικό όπως στο σεισμό και τσουνάμι του 2004 στην Ινδονησία και το σεισμό του 2006 στο Κασμίρ του Πακιστάν. Διετέλεσε υπεύθυνος εφημεριών για τους διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στην Γ' Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για δύο χρόνια. Παρέδωσε πολλές διαλέξεις και εκπαιδεύσεις με θέμα την διασωστική ψυχολογία, την ψυχολογία κρίσεων και τις Ψυχολογικές Πρώτες Βοήθειες σε διάφορα πλαίσια. Πήρε μέρος σε αποστολές πολλαπλού χαρακτήρα για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση στην Ειδομένη Κιλκίς, ως επικεφαλής κλιμακίου ομάδας εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας και ως παροχέας Ψυχολογικών Πρώτων Βοηθειών. Έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του σε πιο δύσκολες και πολύπλοκες περιπτώσεις, όπου αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία που του δίνει την δυνατότητα να αναλάβει την παροχή ποιοτικών ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών σε περιπτώσεις κλινικές και μη, γύρω από το άγχος και τη διάθεση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άγιος Αθανάσιος, Πάροδος Ιωάννου Μεταξά 3
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

Η Μαυρουδή Άννα είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών στον Άγιο Αθανάσιο και στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Απέκτησε το πτυχίο Λογοθεραπείας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιωαννίνων και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της στην Ειδική Αγωγή με Άριστα. Στα πλαίσια της εκπαίδευσής της και συνεχούς επιμόρφωσής της, έχει καταγράψει πάνω από 500 ώρες σε σεμινάρια ειδικής αγωγής και πάνω από 450 ώρες σε μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον, έχει υπάρξει εκπαιδεύτρια του ψυχοεκπαιδευτικού προγράμματος Cygnet. Στα ιδιωτικά της Κέντρα Ειδικών Θεραπειών (ΛογοΓράφω και ThessTherapy), παρέχονται υψηλής ποιότητας θεραπευτικές συνεδρίες λογοθεραπείας - εργοθεραπείας και συμβουλευτικής - οικογενειακής ψυχοθεραπείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα