25 Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας

Κλείστε Ραντεβού με Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή συνεδρία, Art Therapy, Coaching δημιουργικότητας, Mentoring / Coaching, Αντιμετώπιση - διαχείριση φοβιών, Αντιμετώπιση άγχους και στρες, Αντιμετώπιση διαταραχών της διάθεσης, Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Αντιμετώπιση εθισμών, Αντιμετώπιση Κρίσης Πανικού

Σχετικές ειδικότητες

Παιδοψυχολόγοι, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κοκκίνη Εβελίνα MSc

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Καισαριανή
Καισαριανή
Θεραπεία Ζεύγους

Η Κοκκίνη Εβελίνα είναι Ψυχοθεραπεύτρια - Ομαδική Αναλύτρια με ιδιωτικό γραφείο στην Καισαριανή. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας, απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπροσθέτως, παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής & Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας αποκτώντας Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης στην Ομαδική Ανάλυση και Οικογενειακή Θεραπεία. Έχει διατελέσει επιστημονική συνεργάτης, ως Σύμβουλος γονέων, των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, καθώς και ως Σύμβουλος Προσωπικής ανάπτυξης του προγράμματος "Active Women". Στην εξειδίκευσή της συγκαταλέγονται η θεραπεία ζεύγους, η ομαδική και οικογενειακή θεραπεία, το άγχος, η κατάθλιψη κι άλλες διαταραχές διάθεσης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:00

Λάζαρη Κλεοπάτρα

 • Λογοθεραπευτής
 • Εργοθεραπευτής
 • Παιδοψυχολόγος
 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Καλλιθέα
Καλλιθέα
Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών: 30€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Λάζαρη Κλεοπάτρα είναι Λογοθεραπεύτρια - Εργοθεραπεύτρια και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, με ιδιωτικό Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα. Αποφοίτησε από το τμήμα Λογοθεραπείας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Πατρών και μετεκπαιδεύτηκε στην "Ειδική Αγωγή" και την "Εκπαιδευτική Ψυχολογία" στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συμμετέχοντας παράλληλα σε προγράμματα επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης. Από το 2006 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα ως λογοθεραπεύτρια, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες λογοθεραπείας σε παιδιά και ενήλικες. Η κλινική της εμπειρία περιλαμβάνει περιστατικά όπως Διαταραχές άρθρωσης και φωνολογίας, Καθυστέρηση λόγου, Διαταραχές ροής της ομιλίας (τραυλισμός, ταχυλαλία), Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Αυτισμός, σύνδρομο Asperger), Αναπτυξιακές Γλωσσικές Διαταραχές, Μαθησιακές δυσκολίες & Δυσλεξία καθώς και επίκτητες νευρολογικές διαταραχές ενηλίκων (αφασία, δυσπραξία, δυσαρθρία, δυσφαγία).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Πρεβεζιάνου Ελισάβετ

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Κηφισιά
Κηφισιά
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Ελισάβετ Πρεβεζιάνου είναι ψυχοθεραπεύτρια - σύμβουλος ψυχικής υγείας, σύμβουλος ομάδων και οργανισμών και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία (Diploma in CounsellingPsychology, Edexcel International, United Kingdom) και Κοινωνιολογία (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Μετεκπαιδεύτηκε ως Σύμβουλος Ομάδων και Οργανισμών στον Ελληνικό Οργανισμό Παιδείας και Ψυχοθεραπείας στην Ομαδική Ανάλυση και στη συνέχεια ως Ψυχοθεραπεύτρια στην Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας "Γίγνεσθαι". Συνέχισε τη μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), στο πρόγραμμα ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση διευθύνοντας το γραφείο ΣΕΠ, έχει συνεργαστεί με την Εταιρεία Ψυχολογικής Υποστήριξης και Θεραπείας ΕΨΥΘΕ, το Ψυχήλατον (Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας), την Ηλιαχτίδα ( Κέντρο Προσχολικής Αγωγής) και το Satoriland (Τόπος έκφρασης, δημιουργίας και θεραπείας). Είναι εκπαιδεύτρια σχολών γονέων του Ιδρύματος Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας και Επιστημονικός Συνεργάτης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου του προγράμματος Αριάδνη για τον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων μεταξύ των οποίων, Κλινικό Σεμινάριο ‘Έφηβοι σε θεραπεία’, στο τμήμα Ψυχιατρικής Εφήβων & Νέων, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς’", σεμινάριο Διαπολιτισμικής Συμβουλευτικής στο Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, σεμινάρια art therapy στο Μουσείο Μπενάκη & γραφολογίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Γραφολογίας. H κυρία Πρεβεζιάνου έχει και πλούσιο συγγραφικό έργο, ανάμεσα στους τίτλους των έργων και τα "Ο χρόνος διαλέγει τη στιγμή", "Στον καθρέφτη του ονείρου", "Ego", "Memoria Immortalis", κ.α. Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ελληνικής εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού και της European Association for Psychotherapy.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Θλιβερού Μαρία

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Περιστέρι
Περιστέρι
Απλή συνεδρία: 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική αξιολόγηση, διερεύνηση αιτήματος) υπόλοιπες υπηρεσίες

H Θλιβερού Μαρία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Περιστέρι. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στη Συμβουλευτική στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Κατόπιν, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Roots Wellness Center και μετεκπαιδεύτηκε στις Μαθησιακές Δυσκολίες και σε θέματα Ειδικής Αγωγής παρακολουθώντας σεμινάριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επιπροσθέτως, μετεκπαιδεύτηκε στον Σχεδιασμό και Συντονισμό Ψυχοεκπαιδευτικών ομάδων στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και "Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων", επιμορφωτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής (E.A.C). Η αγάπη της για την ψυχική υγεία και τις ανθρώπινες σχέσεις την ωθεί σε συνεχή εξέλιξη και εκπαίδευση στον τομέα της Συμβουλευτικής και της Ψυχοθεραπείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:30

Μαυρουδή Άννα

 • Λογοθεραπευτής
 • Εργοθεραπευτής
 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Άγιος Αθανάσιος
Άγιος Αθανάσιος
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

Η Μαυρουδή Άννα είναι Λογοθεραπεύτρια με ιδιωτικό λογοθεραπευτικό κέντρο στον Άγιο Αθανάσιο. Απέκτησε το πτυχίο Λογοθεραπείας από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιωαννίνων και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της στην Ειδική Αγωγή με Άριστα. Στα πλαίσια της εκπαίδευσής της και συνεχούς επιμόρφωσής της, έχει καταγράψει πάνω από 500 ώρες σε σεμινάρια ειδικής αγωγής και πάνω από 450 ώρες σε μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον, έχει υπάρξει εκπαιδεύτρια του ψυχοεκπαιδευτικού προγρα΄μματος Cygnet. Στο ιδιωτικό της Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΛογοΓράφω, παρέχονται υψηλής ποιότητας θεραπευτικές συνεδρίες λογοθεραπείας - εργοθεραπείας και συμβουλευτικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Μιχέλη Θεοδοσία

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Ηλιούπολη
Ηλιούπολη
Θεραπεία Ζεύγους Θεραπεία οικογένειας

Η Θεοδοσία Μιχέλη είναι Ψυχοθεραπεύτρια Οικογένειας, με ιδιωτικό γραφείο στην Ηλιούπολη. Έχοντας στην κατοχή της πτυχίο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έλαβε τετραετή, μεταπτυχιακή εκπαίδευση από το Ινστιτούτο Θεραπείας Οικογένειας του Ανοιχτου΄ Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου Αθηνών. Στα πλαίσια της μετεκπαίδευσής της, έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα Εκπαιδευτών – Συντονιστών Σχολών Γονέων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Σχολών Γονέων, που αφορά στη Συμβουλευτική γονέων, και περιλαμβάνει το "Εξελικτικό Σύστημα" της Μαρίας Χουρδάκη. Έχει εκπαιδευτεί, στο μοντέλο θεραπείας EFT (Emotionally Focused Therapy), μια συγκινησιακά εστιασμένη προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία του ζεύγους και της οικογένειας κι έχει, επιπλέον, ολοκληρώσει το ετήσιο πρόγραμμα επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πάνω στην Ειδική αγωγή και Εκπαίδευση. Η κυρία Μιχέλη διαθέτει ουσιαστική κλινική εμεπιρία στην ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, στην ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική γονέων σε συνδυασμό με συντονισμό ομάδων γονέων, στην ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική ζεύγους σε συνδυασμό με συντονισμό ομάδων ζευγαριών, καθώς και στη θεραπεία οικογένειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, έχει στο ενεργητικό της ενημερωτικές ομιλίες για γονείς και παιδιά σε σχολεία και άλλους φορείς και παρακολουθεί, ανελλιπώς, τις επιστημονικές εξελίξεις με πληθώρα σεμιναρίων και ημερίδων που άπτονται της ψυχοθεραπευτικής της ιδιότητας και έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά συνέδρια Ψυχολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Τουρλούκη Ελένη

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Μαρούσι
Μαρούσι

Η Τουρλούκη Ελένη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Life & Business Coach και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μαρούσι.
Σπούδασε στον τομέα της Πληροφορικής και του Προγραμματισμού και το 1990 ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της έρευνας αγοράς Marketing περνώντας από διάφορες διοικητικές θέσεις, ξεκινώντας από E.D.P. Manager & Head of Ad hoc Unit και κλείνοντας τον κύκλο το 2019 σαν Project Management Officer.
Παράλληλα με την επαγγελματική της εξέλιξη, το 2016 ξεκίνησε στο Κολλέγιο ανθρωπιστικών Σπουδών (ICPS) το «Triple Certificate in Coaching» παίρνοντας τρεις πιστοποιήσεις (CCU-AMA-MDI). Η κατάρτιση αυτή σε συνδυασμό με την σχεδόν τριακονταετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, της έδωσε την ώθηση να εργαστεί ως Corporate Coach, παρέχοντας υπηρεσίες Business και Executive Coaching. To 2018 ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε site και να παρέχει και τις υπηρεσίες της ως Life Coach. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Θεραπευτική Συμβουλευτική (Diploma in Therapeutic Counselling, Pearson) και έχει παρακολουθήσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου το ετήσιο πρόγραμμα Παιδοψυχολογίας και πλήθος σεμιναρίων.
Σήμερα συνεχίζει να αρθρογραφεί και είναι Founder of CreatetheLifeYouDesire.
Τέλος, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Προσέγγισης (ΠΕΕΠΒΙΠ) και εθελόντρια στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο σπίτι «Το σπίτι μας στο Μαρούσι».

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00

Μακράτζη Αναστασία

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Χανιά
Χανιά
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Ατομική συνεδρία

Η Μακράτζη Αναστασία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και διατηρεί γραφείο στα Χανιά. Η καριέρα της ξεκίνησε ως νηπιαγωγός, εμπλουτίστηκε με συνεχείς επιμορφώσεις και πρακτική ως εν ενεργεία νηπιαγωγός για 36 χρόνια, τόσο στον τομέα των Παιδαγωγικών με την απόκτηση Διδακτορικού στην Πρώιμη Ανίχνευση και Παρέμβαση διαταραχών της αντιληπτικής διακριτικότητας του χωρόχρονου, όσο και στον τομέα της Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας. Είναι μέλος της Ελληνικής, αλλά και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής. Επίσης, είναι Ενεργειακή θεραπεύτρια. Τέλος, έχει γράψει πολλά βιβλία προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Τσίρκα Ρεγγίνα

 • Ψυχοθεραπευτής
 • Κηφισιά
Κηφισιά
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική Θεραπεία οικογένειας

Η Ρεγγίνα Τσίρκα είναι Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κηφισιά. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας και μεταπτυχιακού στην Παιδοψυχολογία - Εξελικτική ψυχολογία παιδιών και εφήβων (Maîtrise, Psychologie de l'enfant et de l'adolescent). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, τετραετούς εξειδίκευσης, στην Ψυχοθεραπεία - Ατομική και Ομαδική Ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Ζεύγους και Θεραπεία Οικογενείας Συστημικής Προσέγγισης. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεωρίας και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA CIM). Με έμφαση στη δια βίου μάθηση, εξέλιξη και κατάρτιση ως επαγγελματίας, έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να επενδύει σε μια πληθώρα σεμιναρίων, (όπως Άνοια, Μετατραυματικό στρες και Αγχώδεις διαταραχές, Δεξιότητες και Τεχνικές στη θεραπεία ζεύγους, κ.α.) και εθελοντισμό σε σκοπούς και κοινωνικές δράσεις που υποστηρίζει όπως "Διαβάζω για τους άλλους". Καθ 'όλη τη διάρκεια της κατάρτισης και της καριέρας της, εμπνεύστηκε και εμπνέεται από αξιόλογους ανθρώπους που μοιράζονται μαζί της το πάθος, την αγάπη και την προσφορά τους για τον άνθρωπο, ακεραιότητα, ηθική, ευθύνη, δικαιοσύνη, τη σημασία για την κοινωνία των ευαίσθητων φορέων και του τομέα της υγείας στο σύνολό του, καθώς επίσης τη φροντίδα για τον θεραπευμένο ως μέλος ενός συστήματος που δρά και αλληλεπιδρά στα πλαίσια τα οποία κινείται.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:00

Μεταλλίδη Εύα

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
 • Καλλιθέα
Καλλιθέα
Απλή συνεδρία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική Ατομικές συνεδρίες εφήβων Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού

Η Εύα Μεταλλίδη είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Κλινική Ψυχοπαθολόγος, Ψυχοπαθολόγος Βρέφους, Παιδιού και Εφήβου, Δικαστική Πραγματογνώμων και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Καλλιθέα Αττικής. Έχει επιπρόσθετα εκπαιδευτεί στην Λακανική ανάλυση, τη Γνωσιακή-Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, την Σχεσιακή ανάλυση και ψυχοθεραπεία, την Διαχείριση Κρίσεων, την Κλινική Ψυχοπαθολογία, την Εγκληματολογική Ψυχολογία και την Ψυχιατροδικαστική Ψυχολογία. Εργάζεται συμβουλευτικά και ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, γονείς, ζευγάρια, εφήβους, ατομικά και ομαδικά. Διετέλεσε συνεργάτης επί δεκαετίας των Δημοτικών Ιατρείων Καλλιθέας Αττικής, διατελεί Επιστημονική Σύμβουλος σε δημοτικά σχολεία της Καλλιθέας για τις Σχολές Γονέων και αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες και στο διαδίκτυο, σε διακεκριμένες ιστοσελίδες, σε μηνιαία βάση. Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και ημερίδες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, πιστοποιημένη με το European Certificate of Counselor Accreditation. Επίσης, είναι μέλος της International Association for Relational Psychoanalysis & Psychotherapy (IARPP), της American Counseling Association (ACA) και της International Association for Counselling (IAC). Ως Δικαστική Πραγματογνώμων, είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχιατροδικαστικής Εταιρείας (ΕΨΔΕ) και συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες Πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:00