5

Καρδιοχειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Καρδιοχειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Καρδιοχειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Καρδιοχειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Καρδιοχειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Καρδιοχειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Stents αρτηριών, Triplex, Triplex θωρακικής αορτής, Triplex καρδιάς, Triplex καρωτίδων, Triplex κοιλιακής αορτής, Αγγειοπλαστική με stent (μπαλονάκι), Αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας, Ανεύρυσμα αορτής
Σχετικές ειδικότητες
Αναισθησιολόγοι, Γενικοί Χειρουργοί, Καρδιολόγοι, Νευροχειρουργοί

Παραμυθιώτης Ανδρέας MD, MSc
Καρδιοχειρουργός

  • Μαρούσι
Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 56
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Παραμυθιώτης Ανδρέας είναι Καρδιοχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Μπάρι της Ιταλίας και πτυχιούχος Ιατρικής του ίδιου Πανεπιστημίου. Στη Γαλλία, ειδικεύθηκε στην Χειρουργική Καρδιάς, Θώρακος και Αγγείων στην Πανεπιστημιακή κλινική της Ρεν, κατά την διάρκεια της ειδίκευσής του απόκτησε master από το Πανεπιστήμιο Marie Curie του Παρισιού με αντικείμενο την "Εμφύτευση μηχανών υποβοήθησης της καρδιάς". Εν συνεχεία μετέβη στον Καναδά και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημιακή κλινική του Laval University του Κεμπέκ με υποτροφία του Γαλλικού κράτους, όπου και εκτέλεσε επεμβάσεις καρδιάς όλων των τύπων ως πρώτος χειρουργός και υπερειδικεύθηκε στην τοποθέτηση Διαδερμικών Αορτικών Βαλβίδων (μέθοδος TAVI). Διατέλεσε συνεργάτης χειρουργός στην Πανεπιστημιακή κλινική του Πλύμουθ (Ηνωμένο Βασίλειο), οπού εκπαιδεύθηκε στην θωρακοσπική χειρουργική του θώρακα. Στην συνέχεια, διατέλεσε συνεργάτης χειρουργός στο Νοσοκομείο Royal Harefield Hospital του Λονδίνου, οπού υπερειδικεύθηκε πάνω στην μίνι - επεμβατική και ενδοσκοπική καρδιοχειρουργική. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Wythenshawe του Μάντσεστερ (Ηνωμένο Βασίλειο) όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα μεταμοσχεύσεων καρδιάς και πνεύμονα καθώς και το πρόγραμμα εμφυτεύσεως μηχανημάτων υποβοήθησης της καρδιακής λειτουργίας. Κατά την πολυετή παραμονή του στα Νοσοκομεία του εξωτερικού, έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια στα οποία έχει διατελέσει και ομιλητής και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Διατελεί επιμελητής της Γ’ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και είναι μέλος της γαλλικής, καναδικής και αγγλικής καρδιοχειρουργικής εταιρείας και έχει βοηθήσει στην εκπαίδευση νεότερων καρδιοχειρουργών και φοιτητών της Ιατρικής και πήρε επίσης μέρος σε πολυάριθμες επιτροπές προ-εγχειρητικής και μετεγχειρητικής αξιολογήσεως ασθενών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Καρανίκας Σταύρος
Καρδιολόγος, Καρδιοχειρουργός

  • Ιλίσια
Ιλίσια, Βασιλίσσης Σοφίας 92
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Καρανίκας Σταύρος είναι Ειδικός Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Έχει εξειδικευτεί στην καρδιακή βηματοδότηση και τη διαχείριση των αρρυθμιών. Είναι Επιμελητής Καρδιολόγος στην κλινική ενηλίκων και στο ηλεκτροφυσιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Μητέρα, ενώ εργάζεται και στην καρδιοχειρουργική μονάδα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού κέντρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς δημοσιεύσεις και αναρτημένες ανακοινώσεις, επίσης έχει συμμετοχή σε πολλά διεθνή συνέδρια. Απέκτησε σημαντική εμπειρία σε κέντρα της Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας τόσο στη διαχείριση περιστατικών γενικής καρδιολογίας όσο και στη διαχείριση του ασθενούς μετά από μεγάλες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Το φάσμα της εργασιακής του εμπειρίας περιλαμβάνει τη διαχείριση τόσο των χρόνιων όσο και των οξέων περιστατικών απειλητικών για τη ζωή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Βραχάτης Δημήτριος
Καρδιολόγος, Καρδιοχειρουργός

  • Καλλιθέα
Καλλιθέα, Δημητρίου Ανδρέα 3
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ατομικού ιστορικού, κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνταγογράφηση εάν απαιτείται) υπηρεσίες

Ο Βραχάτης Δημήτριος είναι ειδικός Καρδιολόγος, Διδάκτωρ και Ακαδημαϊκός Υπότροφος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εισήχθη 3ος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος MSc Διοίκησης Μονάδων Υγείας. Εκπόνησε την Διδακτορική του Διατριβή στην Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκπαιδεύτηκε στην καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεω΄ργιος Γεννηματάς» όπου συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και του Εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης. Μετεκπαιδεύτηκε με υποτροφία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο Humanitas Clinical and Research Center στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Παρπαράς Κωνσταντίνος MD
Καρδιολόγος, Καρδιοχειρουργός

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 57
Απλή επίσκεψη: 60€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης και ενημέρωσης) υπηρεσίες
Αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας Διακαθετηριακή τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας

O Παρπαράς Κωνσταντίνος είναι επεμβατικός Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έχει εξειδίκευση στις αγγειοπλαστικές επεμβάσεις, στις στεφανιαίες αρτηρίες και στη διακαθετηριακή τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας (TAVI). Έπειτα από 15 έτη εμπειρίας στο εθνικό σύστημα υγείας της Γερμανίας, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να ιδιωτεύσει και να αναπτύξει συνεργασίες με άξονα την επεμβατική καρδιολογία. Εφαρμόζει εδραιωμένες μεθόδους με σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η διακαθετηριακή τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας (TAVI), η διενέργεια πολύπλοκων επεμβάσεων στις στεφανιαίες αρτηρίες (αγγειοπλαστική κοινού στελέχους, Rotablation, διάνοιξη χρονίως αποφραχθέντων αρτηριών κ.α.), η διενέργεια κατάλυσης του μεσοκοιλιακού διαφράγματος με αιθανόλη για την αντιμετώπιση την υπερτροφικής αποφρακτικής καρδιομυοπάθειας, ανάμεσα σε άλλες τεχνικές στις οποίες έχει εξειδικευμένη κατάρτιση. Επίσης, ασχολείται με την μη επεμβατική καρδιολογία με πλήρως εξατομικευμένο πλάνο αντιμετώπισης για τον κάθε ασθενή και για εύρος καρδιολογικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα

Σύρος Περικλής
Καρδιολόγος, Καρδιοχειρουργός

  • Κολωνάκι
Κολωνάκι, Σουηδίας 64
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και ηλεκτροκαρδιογράφημα) υπηρεσίες

Ο Σύρος Περικλής είναι Στρατιωτικός ιατρός, Ειδικός Καρδιολόγος και Επεμβατικός Αρρυθμιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Ιπποκράτειο. Παράλληλα, απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. Μετεκπαιδεύτηκε στην Καρδιολογική κλινική του IRCSS Policlino San Donato στο Μιλάνο της Ιταλίας στην προληπτική καρδιολογία και στις συγγενείς καρδιοπάθειες. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς του, εξειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Citta della salute e della scienza του Τορίνο, στην Εμφύτευση Καρδιακών Συσκευών (Βηματοδοτών, Απινιδωτών) και στην Επεμβατική Αντιμετώπιση Αρρυθμιών (επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία) με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών χαρτογράφησης. Υπηρέτησε ως Ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό και έχει διατελέσει Τμηματάρχης του Καρδιολογικού Τμήματος του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. Από το 2016, διατελεί Επιμελητής της Καρδιολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Επιπλέον, κατέχει διαπίστευση στην Διαθωρακική Υπερηχοκαρδιογραφία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιαγγειακής Απεικόνισης και είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθώς και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής και Αρρυθμιολογικής Εταιρείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα