1 Καρδιοχειρουργός

Κλείστε Ραντεβού με Καρδιοχειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Καρδιοχειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Καρδιοχειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Καρδιοχειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Καρδιοχειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Stents αρτηριών, Triplex, Triplex θωρακικής αορτής, Triplex καρδιάς, Triplex καρωτίδων, Triplex κοιλιακής αορτής, Αγγειοπλαστική με stent (μπαλονάκι), Αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας, Ανεύρυσμα αορτής

Σχετικές ειδικότητες

Αναισθησιολόγοι, Γενικοί Χειρουργοί, Καρδιολόγοι, Νευροχειρουργοί

Παραμυθιώτης Ανδρέας MD, MSc

  • Καρδιοχειρουργός
  • Αθήνα
Αθήνα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Παραμυθιώτης Ανδρέας είναι καρδιοχειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Μπάρι της Ιταλίας και πτυχιούχος Ιατρικής του ίδιου Πανεπιστημίου. Στη Γαλλία, ειδικεύθηκε στην Χειρουργική Καρδιάς, Θώρακος και Αγγείων στην Πανεπιστημιακή κλινική της Ρεν, κατά την διάρκεια της ειδίκευσής του απόκτησε master από το Πανεπιστήμιο Marie Curie του Παρισιού με αντικείμενο την "Εμφύτευση μηχανών υποβοήθησης της καρδιάς". Εν συνεχεία μετέβη στον Καναδά και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημιακή κλινική του Laval University του Κεμπέκ με υποτροφία του Γαλλικού κράτους, όπου και εκτέλεσε επεμβάσεις καρδιάς όλων των τύπων ως πρώτος χειρουργός και υπερειδικεύθηκε στην τοποθέτηση Διαδερμικών Αορτικών Βαλβίδων (μέθοδος TAVI). Διατέλεσε συνεργάτης χειρουργός στην Πανεπιστημιακή κλινική του Πλύμουθ (Ηνωμένο Βασίλειο) οπού εκπαιδεύθηκε στην θωρακοσπική χειρουργική του θώρακα. Στην συνέχεια διατέλεσε συνεργάτης χειρουργός στο Νοσοκομείο Royal Harefield Hospital του Λονδίνου οπού υπερειδικεύθηκε πάνω στην μίνι-επεμβατική και ενδοσκοπική καρδιοχειρουργική. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Wythenshawe του Μάντσεστερ (Ηνωμένο Βασίλειο) όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα μεταμοσχεύσεων καρδιάς και πνεύμονα καθώς και το πρόγραμμα εμφυτεύσεως μηχανημάτων υποβοήθησης της καρδιακής λειτουργίας. Κατά την πολυετή παραμονή του στα Νοσοκομεία του εξωτερικού έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια στα οποία έχει διατελέσει και ομιλητής και έχει δημοσιεύσει εργασίες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Διατελεί επιμελητής της Γ’ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και είναι μέλος της γαλλικής, καναδικής και αγγλικής καρδιοχειρουργικής εταιρίας και έχει βοηθήσει στην εκπαίδευση νεότερων καρδιοχειρουργών και φοιτητών της Ιατρικής και πήρε επίσης μέρος σε πολυάριθμες επιτροπές προ-εγχειρητικής και μετεγχειρητικής αξιολογήσεως ασθενών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00