12

Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Αγγειοχειρουργό - Αγγειολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Αγγειοχειρουργό - Αγγειολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Αγγειοχειρουργό - Αγγειολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Αγγειοχειρουργό - Αγγειολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Laser για την αντιμετώπιση κιρσών, Laser ενδοφλέβια, Stents αρτηριών, Triplex, Triplex (υπέρηχος), Triplex αγγείων, Triplex θωρακικής αορτής, Triplex καρδιάς, Triplex καρωτίδων, Triplex κάτω άκρων, Triplex κοιλιακής αορτής, Αγγειακές προσπελάσεις νεφροπαθών - φίστουλες, Αγγειοπλαστική με stent (μπαλονάκι), Ανεύρυσμα αορτής, Αντιμετώπιση ανευρυσμάτων, Αντιμετώπιση ελκών, Αντιμετώπιση ευρυαγγειών, Αντιμετώπιση θρόμβωσης, Αντιμετώπιση κιρσών - φλεβίτιδας, Αντιμετώπιση στένωσης καρωτίδων, Δημιουργία εισηγητικού φακέλου για ΚΕΠΑ, Διαβήτης, Διαβητικό πόδι, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Ενδαγγειακή χειρουργική, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Θεραπεία λεμφοιδήματος, Κιρσοί κάτω άκρων, Ραδιοσυχνότητες RF για την αντιμετώπιση κιρσών, Ρομποτική χειρουργική, Σκληροθεραπεία ευρυαγγειών (σε υγρή μορφή), Σκληροθεραπεία κιρσών (με αφρό), Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπερηχογραφική διερεύνηση φλεβικού συστήματος, Υπέρηχος
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι στην Αθήνα, Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι στη Θεσσαλονίκη, Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι στους Αμπελόκηπους, Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι στη Χαλκίδα, Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι στα Μελίσσια, Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι στο Νέο Ηράκλειο, Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι στο Νέο Φάληρο
Σχετικές ειδικότητες
Γενικοί Γιατροί, Καρδιολόγοι, Παθολόγοι, Παιδοχειρουργοί, Ρευματολόγοι
Μελίσσια, Ανδρέα Παπανδρέου 4
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ υπηρεσίες
Laser για την αντιμετώπιση κιρσών Ανεύρυσμα αορτής Ενδαγγειακή χειρουργική

Ο Σαμαράς Νικόλαος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Μελίσσια Αττικής και στη Χαλκίδα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου και στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Υγειονομικό Σώμα ως οπλίτης ιατρός. Από το 2010 έως το 2013 εκπαιδεύτηκε στο Αγγειοχειρουργικό και Α' Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Η Ελπίς" και στο Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Ολοκλήρωσε με άριστα το Μεταπτυχιακό του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα "Ενδαγγειακές Τεχνικές στην Αγγειοχειρουργική". Εξειδικεύεται στην υπερηχογραφική διάγνωση των αγγειακών παθήσεων με έγχρωμο duplex (triplex). Συμμετέχει και παρουσιάζει μελέτες σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει συγγραφικό έργο και είναι μέλος αρκετών επιστημονικών εταιρειών. Ταυτόχρονα έχει πλούσιο φιλανθρωπικό ιατρικό έργο.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Φάληρο, Εθν. Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου 1
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, triplex αγγείων και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Ενδαγγειακή χειρουργική

Ο Νικολόπουλος Ευάγγελος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο Νέο Ηράκλειο και το Νέο Φάληρο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εμπλούτισε την εμπειρία του ως μετεκπαιδευόμενος ιατρός στο Ealing Hospital του Λονδίνου. Στη συνέχεια, ακολούθησε η υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Καλαβρύτων κι έπειτα ξεκίνησε την ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ακολούθησε μετεκπαίδευση στην Αγγειοχειρουργική Κλινική - Κλινική Ενδαγγειακής Χειρουργικής της Νυρεμβέργης, υπό τον καθηγητή Prof. Eric Verhoeven. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στις "Ενδαγγειακές Τεχνικές" και πιστοποιήθηκε για την εκτέλεση αγγειακών υπερήχων (triplex) από το Υπουργείο Υγείας. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχει ασχοληθεί επίσης, με τη συγγραφή ιατρικών εργασιών σε διεθνή ιατρικά περιοδικά, με τη συγγραφή κεφαλαίου σε βιβλίο, με τη διδασκαλία νοσηλευτικού προσωπικού, με την εκπαίδευση φοιτητών στην αγγειοχειρουργική και με την εκμάθηση των βασικών αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων σε νεότερους ειδικευόμενους ιατρούς. Διατελεί Διευθυντής Αγγειοχειρουργός του Metropolitan Hospital. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του, έλαβε πολύτιμη εμπειρία λόγω της καθοδήγησης από εξαιρετικούς τόσο σε επίπεδο γνώσεων, όσο και σε επίπεδό ήθους, καθηγητές, αλλά και της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας της Αλεξανδρούπολης. Ο εξαιρετικός αυτός συνδυασμός εμπλουτίστηκε κατόπιν από τις εμπειρίες κατά τη μετεκπαίδευση στη Γερμανία, ιδίως στην ενδαγγειακή αντιμετώπιση των ανευρυσμάτων της κοιλιακής αορτής. Σήμερα, η καθημερινή νοσοκομειακή επαφή και τριβή με το αντικείμενο έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός εξαιρετικά ικανού και ολοκληρωμένου περιβάλλοντος για τη διάγνωση και αντιμετώπιση των αγγειοχειρουργικών παθήσεων σε όλο τους το φάσμα, από την κλασσική βαρεία χειρουργική έως τις πλέον σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές ενδαγγειακές μεθόδους. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση, παρέχει υπηρεσίες εξατομικευμένες, με στόχο την ολοκληρωμένη, αποτελεσματική και ηθική αντιμετώπιση των παθήσεων των αγγείων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πειραιάς, Ηρώων Πολυτεχνείου 65
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ευρυαγγειών Ενδαγγειακή χειρουργική

Ο Μελάς Μιχαήλ είναι Αγγειολόγος - Αγγειοχειρούργος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Ενδαγειακή χειρουργική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην ενδαγγειακή χειρουργική αρτηριών, στην ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών, στην κλασική χειρουργική και στις ευρυαγγείες, όπως αποκατάσταση στενώσεων αρτηριών, καρωτίδων, ανεπάρκεια φλεβών (φλεβίτιδα), όπως και τοποθέτηση μόνιμων καθετήρων για αιμοκάθαρση, καθώς και φίστουλες. Ο γιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη θεραπεία φλεβίτιδας, στους κιρσούς, στη στένωση καρωτίδων, στα ανευρύσματα - stent, στην περιφερική αρτηριοπάθεια, στο διαβητικό πόδι, στο υπερηχογράφημα αγγείων, στις εφαρμογές laser, στην κλασική και ενδοαυλική αγγειοχειρουργική και στα μοσχεύματα σε νεφροπαθείς. Τέλος, είναι συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών και έχει μετεκπαιδευθεί σε μεγάλα νοσοκομεία στο εξωτερικό και κλινικές των Αθηνών και Πειραιώς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ψυχικό, Λεωφόρος Μεσογείων 215
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Η Κατσένη Κωνσταντίνα είναι Αγγειοχειρουργός και διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο Cure Innovative Medicine στο Νέο Ψυχικό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (2009) και έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με γνωστικό αντικείμενο τις "Ενδαγγειακές Τεχνικές" (2014). Έχει ανακηρυχθεί Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2016) μετά από εκπόνηση διατριβής με θέμα "Πειραματική μελέτη της επίδρασης αντιοξειδωτικών φαρμάκων στο Σύνδρομο Ισχαιμίας/ Επαναιμάτωσης μετά από αποκλεισμό της υπονεφρικής μοίρας της κοιλιακής αορτής". Επίσης κατέχει Πιστοποίηση για τη διενέργεια Αγγειακών Υπερήχων από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας (2022). Η κα Κατσένη ειδικεύθηκε στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Αρεταίειου Νοσοκομείου και στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν" και στην Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων "Γεώργιος Χατζηκώστας", στις Α' και Β' Χειρουργικές Κλινικές του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου "Ο Άγιος Σάββας". Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εκπαιδεύτηκε σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης των αγγειακών παθήσεων - ανοιχτή και ενδαγγειακή χειρουργική - και το 2019 απέκτησε τον τίτλο της Αγγειοχειρουργικής Ειδικότητας. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, πραγματεύεται όλο το φάσμα των αγγειοχειρουργικών παθήσεων (αρτηριακών, φλεβικών και λεμφικών). Στα ιδιαίτερα κλινικά ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται το ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, η στένωση των καρωτίδων, η ισχαιμία των κάτω άκρων, οι αρτηριοφλεβικές επικοινωνίες σε νεφροπαθείς για αιμοκάθαρση, καθώς και η αντιμετώπιση των κιρσών τόσο με κλασική χειρουργική όσο και με νέες τεχνικές (Laser Ablation ή RF Ablation).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισίας 118
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και triplex εφόσον απαιτείται, η διάρκεια και το κόστος της επίσκεψης διαμορφώνεται ανάλογα με το περιστατικό) υπηρεσίες

Ο Πατέλης Νικόλαος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Medical University Plovdiv της Βουλγαρίας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Ενδαγγειακές Τεχνικές και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό μετά από εκπαίδευση τόσο στις ανοικτές όσο και στις ενδαγγειακές μεθόδους. Επιπροσθέτως, εκπαιδεύθηκε στην Προχωρημένη Αορτική Ενδαγγειακή Χειρουργική, με υποτροφία από την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία, στο νοσοκομείο St. George του Λονδίνου υπό τον Καθηγητή Matt Thompson. Συνέχισε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, για την απόκτηση επιπλέον εμπειρίας στην προχωρημένη αορτική ενδαγγειακή χειρουργική στο Klinik für Gefäßchirurgie - Klinikum Nürnberg, υπό τον Καθηγητή Eric Verhoeven. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας, παρέμεινε επί δύο έτη στην Α' Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Λαϊκό, όπου και υπήρξε Ακαδημαϊκός Υπότροφος. Διατέλεσε αρχικά Επιμελητής και έπειτα Αναπληρωτής Διευθυντής της Γ' Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στις Ενδαγγειακές Τεχνικές από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και κρατικής πιστοποίησης στη διενέργεια αγγειακών υπερήχων. Είναι μέλος της Αμερικανικής Χειρουργικής Εταιρείας (Fellow of the American College of Surgeons) και εγγεγραμμένος Αγγειοχειρουργός στο Specialist Registry του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιπροσθέτως, ο γιατρός έχει στο ενεργητικό του πλούσιο ερευνητικό, συγγραφικό και εκπαιδευτικό έργο.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καλαμαριά, Κομνηνών 68
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, triplex και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κιρσών - φλεβίτιδας Αντιμετώπιση ευρυαγγειών Αγγειακές προσπελάσεις νεφροπαθών - φίστουλες

Ο Κουτσουμπέλης Ανδρέας είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά. Είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του αγγλόφωνου Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Ενδαγγειακές Τεχνικές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, διεκπεραίωσε την ειδικότητα του στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Λαϊκό". Έπειτα, εξειδικεύτηκε στην πολύπλοκη Ενδαγγειακή Αγγειοχειρουργική στο διεθνούς φήμης κέντρο Αορτικών παθήσεων "Complex Aortic Unit Birmingham Heartlands Hospital NHS trust" της Αγγλίας, όπου συμμετείχε και ανέλαβε πάνω από 200 επεμβάσεις. Eπιπλέον, συμμετείχε και διεκπεραίωνε λίστες ακτινολογικών επεμβάσεων και εκπαιδεύτηκε στην ενδαγγειακή φλεβική χειρουργική. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ως Επιμελητής Β' διεκπεραιώνοντας πάνω από 600 επεμβάσεις όλου του εύρους της Αγγειοχειρουργικής κι έπειτα ανέλαβε μόνιμη θέση Αγγειοχειρουργού Επιμελητή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ", όπου και εξελίχθηκε σε Επιμελητή Α' έχοντας κάνει πάνω από 200 αρτηριακές και φλεβικές επεμβάσεις. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης του, έχει συμμετοχή σε δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή περιοδικά, ενώ έχει πολυάριθμες ομιλίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες με στόχο την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των φλεβικών και αγγειακών παθήσεων, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη, την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνάκι, Πινδάρου 3
Απλή επίσκεψη: 100€ υπηρεσίες

Ο Χρονόπουλος Αναστάσιος είναι Αγγειοχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πτυχίο από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι εξειδικευμένος στην ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών και έχει ιδιαίτερη εμπειρία στις παθήσεις φλεβών και στις αρτηριακές παθήσεις. Παράλληλα με την κλινική εργασία, ασχολήθηκε με τη συγγραφή κεφαλαίων σε ιατρικά βιβλία, επιστημονικών δημοσιεύσεων καθώς και πολλών εργασιών που ανακοινώθηκαν σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Επίσης, διατέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Αγγειοχειρουργικής εταιρείας, ενώ στη συνέχεια έως και σήμερα είναι πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών Ελλάδας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Αγίας Σοφίας 9
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Παπασταύρου Δημήτριος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Bratislava, με μετεκπαίδευση στο Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ και Πανεπιστημιακό νοσοκομείο "Uniklinik RWTH" στο Aachen της Γερμανίας. Εκπαιδεύτηκε στην Γενική Χειρουργική, στα Επείγοντα και την Φλεβολογία στην Α’ χειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Stare Μesto Miskewicova. Συνέχισε στην Αγγειοχειρουργική και στις Ανοιχτές Αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις, τις καρωτίδες, την ενδοαρτηρεκτομή, την ανοιχτή αορτή, τα περιφερειακά bypass, το διαβητικό πόδι, τη θεραπεία φλεβών και στην επούλωση χρονίων τραυμάτων, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Cyril & Method Prim Slysko. Ολοκληρώνοντας την ειδικότητα του, στο Εθνικό Καρδιαγγειακό Ινστιτούτο Nusch Bratislava, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Αγγειοχειρουργός Οπλίτης Ιατρός στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως. Ο δρ. Παπασταύρου εξειδικεύεται στις φλεβικές παθήσεις όπως κιρσοί, ευρυαγγείες, αιμαγγειώματα, άτονα έλκη και λεμφοιδήματα, καθώς και στις αρτηριακές παθήσεις, στο διαβητικό πόδι, στις σκληρυντικές ενέσεις, στον σκληρυντικό αφρό, στο χειρουργείο με ενδοαυλικό Laser, στην ενδαγγειακή χειρουργική PTA stent και στις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας πάνω στον τομέα της αγγειοχειρουργικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Κηφισίας 74
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, έλεγχο υπερήχων και dopller, συνταγογράφηση, η διάρκεια της εξέτασης εξαρτάται από τις ανάγκες του ασθενούς) υπηρεσίες

Ο Κανελλόπουλος Ελευθέριος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Iuliu Hațieganu University of Medicine and Pharmacy Cluj-Napoca. Αγγειοχειρουργός από το 2000 από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, είχε ενεργό συμμετοχή στις δραστηριότητες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής κοινότητας μέσω δημοσιεύσεων, άρθρων και ομιλιών σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι εξειδικευμένος στην ανοικτή, την ελάχιστα επεμβατική και ενδαγγειακή αντιμετώπιση των αγγειακών παθήσεων και στο ιδιωτικό του ιατρείο αντιμετωπίζει την φλεβική παθολογία με σύγχρονες τεχνικές και την θεραπεία των κιρσών με την χρήση ανώδυνων, ενδοαυλικών μεθόδων, θερμικών (Laser) και εξελιγμένων χημικών - μηχανικών, έχοντας φιλοδοξία και στόχο στο μέλλον την όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη των ανώδυνων, αναίμακτων ενδαγγειακών τεχνικών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πλατεία Μαβίλη, Σούτσου Δημητρίου 41
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει το triplex αγγείων και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ανευρυσμάτων Αντιμετώπιση θρόμβωσης Αντιμετώπιση κιρσών - φλεβίτιδας

Ο Νικολάου Αχιλλέας είναι Αγγειοχειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στη Πλατεία Μαβίλη και στο Βόλο. Είναι πτυχιούχος που Πανεπιστημίου Gr. T. Popa και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπόνησε Διδακτορική Διατριβή με θέμα, "Συγκριτική μελέτη της ταχύτητας μετάδοσης του όγκου παλμού στην αορτή, σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε ανοικτή και ενδαγγειακή αποκατάσταση υπονεφρικού ανευρύσματος κοιλιακής αορτής". Έχει ειδικευτεί στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του "Ερυθρού Σταυρού", στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Η Ελπίς". Διετέλεσε βοηθός ιατρός του Αγγειοχειρουργικού τμήματος της Κλινικής "Νέο Αθήναιον", και πλέον είναι Επιστημονικός συνεργάτης Αγγειοχειρουργικής της ίδιας κλινικής. Αριθμεί δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά και στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής του, παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια του τομέας του. Ο γιατρός διαθέτει άρτια επιστημονική εκπαίδευση και διαθέτει πολυετή εμπειρία. Παρέχει τις υπηρεσίες του με αφοσίωση για την αντιμετώπιση του διαβητικού ποδιού, τους κιρσούς κάτω άκρων, την στένωση καρωτίδων και τα ανευρύσματα κοιλιακής αορτής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Πλάτωνος 9 & Εγνατίας
Απλή επίσκεψη: 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, triplex και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κιρσών - φλεβίτιδας

Ο Λαμπρέτσας Κωνσταντίνος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στην Ελλάδα και την Γερμανία και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Αγγειοχειρουργικής από τοΑrztekammer Nordrhein Westfalen στη Γερμανία. Ο γιατρός έχει εξειδικευτεί επί χρόνια στο εξωτερικό και διατέλεσε διευθυντής Αγγειοχειρουργικής κλινικής στη Χαϊδελβέργη με κύρια ασχολία παθήσεις, όπως είναι η φλεβοθρόμβωση, η στένωση καρωτίδων, το λεμφοίδημα, η περιφερειακή αποφρακτική νόσος, το διαβητικό πόδι. Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του γίνεται διάγνωση και προτείνεται άμεσα η αποτελεσματικότερη και πλέον ανώδυνη θεραπεία. Ο αγγειοχειρουργός θεραπεύει τις παθήσεις όλων των αγγείων του ανθρωπίνου σώματος (αρτηρίες, φλέβες, λεμφαγγεία), εκτός των αγγείων της καρδίας και του εγκέφαλου. Πραγματοποιεί, μόνο όπου απαιτείται και δεν αποδίδει η συντηρητική ή φαρμακευτική θεραπεία, χειρουργικές πράξεις, αλλά και σύγχρονες, μη χειρουργικές ενδοαγγειακές επεμβάσεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Κηφισίας 18
Απλή επίσκεψη: 70€ (περιλαμβάνει κινική εξέταση, υπερηχογράφημα triplex αγγείων και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Laser για την αντιμετώπιση κιρσών Αντιμετώπιση ευρυαγγειών

Ο Ελευθερίου Γεώργιος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε και αποφοίτησε αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή Αθηνών, απέκτησε την ειδικότητα υπηρετώντας στην Β' Προπαιδευτική Χειρουργική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής του Metropolitan Hospital. Συνέχισε την μετεκπαίδευση του σε μεγάλα Αγγειοχειρουργικά κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής και ξεκίνησε να εργάζεται ως Επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" και στη συνέχεια ανέλαβε Υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού τμήματος του 7ου Νοσοκομείου ΙΚΑ. Με συμμετοχή σε πληθώρα διεθνών συνεδρίων παρουσιάζει πλούσιο συγγραφικό έργο σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά με θέμα τις νεότερες εξελίξεις στην Αγγειοχειρουργική. Με σκοπό να προσφέρει αξιόπιστες θεραπείες των αγγειακών προβλημάτων σε ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο με άρτια ενημερωμένο προσωπικό, αποσκοπεί στη λεπτομερή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε μορφής φλεβικής νόσου (κιρσοί, ευρυαγγείες, φλεβικά έλκη, θρόμβωση, φίστουλες κ.ά.). Στηρίζεται πάντα σε αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας, εφαρμόζοντας απόλυτα σύγχρονες τεχνικές κάνοντας τη θεραπεία απλούστερη, ανώδυνη και ασφαλέστερη. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την μακροχρόνια πείρα και τις επιτυχημένες θεραπείες ασθενών καθιστούν τον Δόκτωρ Γεώργιο Ελευθερίου έναν από τους καλύτερους αγγειοχειρουργός στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα στην διάγνωση, θεραπεία και αντιμετώπιση κάθε μορφής φλεβικής και αρτηριακής πάθησης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα