9 Αγγειοχειρουργοί - Αγγειολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Αγγειοχειρουργό - Αγγειολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Αγγειοχειρουργό - Αγγειολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Αγγειοχειρουργό - Αγγειολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Αγγειοχειρουργό - Αγγειολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Αγγειοχειρουργό - Αγγειολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser για την αντιμετώπιση κιρσών, Laser ενδοφλέβια, Stents αρτηριών, Triplex, Triplex (υπέρηχος), Triplex αγγείων, Triplex θωρακικής αορτής, Triplex καρδιάς, Triplex καρωτίδων

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί, Καρδιολόγοι, Παθολόγοι, Παιδοχειρουργοί, Ρευματολόγοι

Σαμαράς Νικόλαος MD, MSc

 • Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος
 • Χαλκίδα
Χαλκίδα
Laser για την αντιμετώπιση κιρσών Ανεύρυσμα αορτής Ενδαγγειακή χειρουργική

Ο Σαμαράς Νικόλαος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Μελίσσια Αττικής και στη Χαλκίδα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) και στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Υγειονομικό Σώμα ως οπλίτης ιατρός. Από το 2010 έως το 2013 εκπαιδεύτηκε στο Αγγειοχειρουργικό και Α' Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Η Ελπίς" και στο Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Ολοκλήρωσε με άριστα το Μεταπτυχιακό του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα "Ενδαγγειακές Τεχνικές στην Αγγειοχειρουργική". Εξειδικεύεται στην υπερηχογραφική διάγνωση των αγγειακών παθήσεων με έγχρωμο duplex (triplex). Συμμετέχει και παρουσιάζει μελέτες σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει συγγραφικό έργο και είναι μέλος αρκετών επιστημονικών εταιρειών. Ταυτόχρονα έχει πλούσιο φιλανθρωπικό ιατρικό έργο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Χρονόπουλος Αναστάσιος, MD, PhD

 • Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος
 • Κολωνάκι
Κολωνάκι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Χρονόπουλος Αναστάσιος είναι αγγειοχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πτυχίο από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι εξειδικευμένος στην ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών και έχει ιδιαίτερη εμπειρία στις παθήσεις φλεβών και στις αρτηριακές παθήσεις. Παράλληλα με την κλινική εργασία ασχολήθηκε με την συγγραφή κεφαλαίων σε ιατρικά βιβλία, επιστημονικών δημοσιεύσεων καθώς και πολλών εργασιών που ανακοινώθηκαν σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Επίσης, διατέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Αγγειοχειρουργικής εταιρείας, ενώ στη συνέχεια έως και σήμερα είναι πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών Ελλάδας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Νικολόπουλος Ευάγγελος MD, MSc

 • Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος
 • Νέο Ηράκλειο
Νέο Ηράκλειο
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, triplex αγγείων και συνταγογράφηση ) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ενδαγγειακή χειρουργική

Ο Νικολόπουλος Ευάγγελος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος MD, MSc με ιδιωτικά ιατρεία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και στο Βαθύ της Σάμου. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του ίδιου Πανεπιστημίου. Είναι Επιμελητής Αγγειοχειρουργός στο Νοσοκομείο Metropolitan και διετέλεσε Επιμελητής Αγγειοχειρουργός στη Βιοκλινική Αθηνών. Βασικές αρχές του είναι: η ανάπτυξη άριστης σχέσης συνεργασίας μεταξύ ιατρού και ασθενούς, η αναλυτική, σαφής και πλήρης ενημέρωση του ασθενούς για το πρόβλημά του και τους τρόπους αντιμετώπισης και η απόλυτη τεκμηρίωση των θεραπευτικών μας προτάσεων με βάση τη σύγχρονη βιβλιογραφία και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Νικολάου Αχιλλέας

 • Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος
 • Αθήνα
Αθήνα
Αντιμετώπιση ανευρυσμάτων Αντιμετώπιση θρόμβωσης Αντιμετώπιση κιρσών - φλεβίτιδας

Ο Νικολάου Αχιλλέας MD, MSc είναι Αγγειοχειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα, στη Πλατεία Μαβίλης και στο Βόλο. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει Master of Endovascular Techniques από το ίδιο ίδρυμα και το University of Milano - Bicocca. Παράλληλα, κατέχει το PHTLS από το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και το National Instructor ATLS από το American college of surgeons. Έχει ειδικευτεί σε μεγάλα Νοσοκομεία των Αθηνών όπως στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του "Ερυθρού Σταυρού", στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας - Πειραιά και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Η Ελπίς". Επιπροσθέτως, έχει διατελέσει Βοηθός ιατρός του Αγγειοχειρουργικού τμήματος της Κλινικής "Νέο Αθήναιον", ενώ μέχρι και σήμερα είναι Επιστημονικός συνεργάτης Αγγειοχειρουργικής της ίδιας κλινικής. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων, ενώ αριθμεί και αρκετές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Πατέλης Νικόλαος MD, MSc, PhD, FACS Δρ.

 • Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Δρ. Πατέλης Νικόλαος MD, MSc, PhD, FACS είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος και διατελεί Αναπληρωτής Διευθυντής της Γ' Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και μέλος της ομάδας του Athens Diabetic Foot. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (βαθμός Άριστα) και κάτοχος Διακρατικού Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στις Ενδαγγειακές Τεχνικές (βαθμός Άριστα). Διενεργεί αγγειακούς υπερήχους (triplex) μετά από κρατική πιστοποίηση. Κατά την διάρκεια της ειδίκευσής του, έλαβε το 1ο Βραβείο και Υποτροφία από την Ελληνική Αγγειολογική Εταιρεία κατόπιν εξετάσεων στις οποίες και αρίστευσε. Μετεκπαιδεύθηκε στην Προχωρημένη Αορτική Ενδαγγειακή Χειρουργική στο νοσοκομείο St. George του Λονδίνου και στο Klinik für Gefäßchirurgie - Klinikum Nürnberg της Γερμανίας. Από το 2017 είναι εγγεγραμμένος ως Αγγειοχειρουργός στο Specialist Registry του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι μέλος της Αμερικανικής Χειρουργικής Εταιρείας (FACS). Έχει διατελέσει υπεύθυνος αγγειοχειρουργικού προμεταμοσχευτικού ελέγχου για την Μονάδα Μεταμόσχευσης Νεφρού του Γ.Ν. «Λαϊκό» και Ακαδημαϊκός Υπότροφος της Α' Χειρουργικής Κλινικής του ίδιου νοσοκομείου

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Λαμπρέτσας Κωνσταντίνος

 • Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος
 • Γενικός Χειρουργός
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, triplex και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Λαμπρέτσας Κωνσταντίνος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στην Ελλάδα και την Γερμανία και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Αγγειοχειρουργικής από τοΑrztekammer Nordrhein Westfalen στη Γερμανία. Ο γιατρός έχει εξειδικευτεί επί χρόνια στο εξωτερικό και διατέλεσε διευθυντής Αγγειοχειρουργικής κλινικής στη Χαϊδελβέργη με κύρια ασχολία παθήσεις, όπως είναι η φλεβοθρόμβωση, η στένωση καρωτίδων, το λεμφοίδημα, η περιφερειακή αποφρακτική νόσος, το διαβητικό πόδι. Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του γίνεται διάγνωση και προτείνεται άμεσα η αποτελεσματικότερη και πλέον ανώδυνη θεραπεία. Ο αγγειοχειρουργός θεραπεύει τις παθήσεις όλων των αγγείων του ανθρωπίνου σώματος (αρτηρίες, φλέβες, λεμφαγγεία), εκτός των αγγείων της καρδίας και του εγκέφαλου. Πραγματοποιεί, μόνο όπου απαιτείται και δεν αποδίδει η συντηρητική ή φαρμακευτική θεραπεία, χειρουργικές πράξεις, αλλά και σύγχρονες, μη χειρουργικές ενδοαγγειακές επεμβάσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:00

Ελευθερίου Γεώργιος

 • Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Απλή επίσκεψη: 70€ (περιλαμβάνει υπερηχογράφημα triplex αγγείων) υπόλοιπες υπηρεσίες
Laser για την αντιμετώπιση κιρσών Αντιμετώπιση ευρυαγγειών

Ο Ελευθερίου Γεώργιος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε και αποφοίτησε αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή Αθηνών, απέκτησε την ειδικότητα υπηρετώντας στην Β' Προπαιδευτική Χειρουργική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής του Metropolitan Hospital. Συνέχισε την μετεκπαίδευση του σε μεγάλα Αγγειοχειρουργικά κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής και ξεκίνησε να εργάζεται ως Επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" και στη συνέχεια ανέλαβε Υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού τμήματος του 7ου Νοσοκομείου ΙΚΑ. Με συμμετοχή σε πληθώρα διεθνών συνεδρίων παρουσιάζει πλούσιο συγγραφικό έργο σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά με θέμα τις νεότερες εξελίξεις στην Αγγειοχειρουργική. Με σκοπό να προσφέρει αξιόπιστες θεραπείες των αγγειακών προβλημάτων σε ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο με άρτια ενημερωμένο προσωπικό, αποσκοπεί στη λεπτομερή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε μορφής φλεβικής νόσου (κιρσοί, ευρυαγγείες, φλεβικά έλκη, θρόμβωση, φίστουλες κ.ά.). Στηρίζεται πάντα σε αποδεδειγμένες μεθόδους θεραπείας, εφαρμόζοντας απόλυτα σύγχρονες τεχνικές κάνοντας τη θεραπεία απλούστερη, ανώδυνη και ασφαλέστερη. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την μακροχρόνια πείρα και τις επιτυχημένες θεραπείες ασθενών καθιστούν τον Δόκτωρ Γεώργιο Ελευθερίου έναν από τους καλύτερους αγγειοχειρουργός στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα στην διάγνωση, θεραπεία και αντιμετώπιση κάθε μορφής φλεβικής και αρτηριακής πάθησης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 18:00

Μελάς Μιχαήλ

 • Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος
 • Πειραιάς
Πειραιάς
Αντιμετώπιση ευρυαγγειών Ενδαγγειακή χειρουργική

Ο Μελάς Μιχαήλ είναι Αγγειολόγος - Αγγειοχειρούργος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Ενδαγειακή χειρουργική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην ενδαγγειακή χειρουργική αρτηριών, στην ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών, στην κλασική χειρουργική και στις ευρυαγγείες, όπως αποκατάσταση στενώσεων αρτηριών, καρωτίδων, ανεπάρκεια φλεβών (φλεβίτιδα), όπως και τοποθέτηση μόνιμων καθετήρων για αιμοκάθαρση, καθώς και φίστουλες. Ο γιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη θεραπεία φλεβίτιδας, στους κιρσούς, στη στένωση καρωτίδων, στα ανευρύσματα - stent, στην περιφερική αρτηριοπάθεια, στο διαβητικό πόδι, στο υπερηχογράφημα αγγείων, στις εφαρμογές laser, στην κλασική και ενδοαυλική αγγειοχειρουργική και στα μοσχεύματα σε νεφροπαθείς. Τέλος, είναι συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών και έχει μετεκπαιδευθεί σε μεγάλα νοσοκομεία στο εξωτερικό και κλινικές των Αθηνών και Πειραιώς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Αυγός Σταύρος

 • Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος
 • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση και εξέταση με υπέρηχο - triplex) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Αυγός Σταύρος είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ειδικεύθηκε στην Αγγειοχειρουργική στο Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του συμμετείχε σε πλήθος αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων καλύπτοντας όλο το φάσμα της ανοικτής και ενδαγγειακής χειρουργικής και την εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας (ESVS), της Ελληνικής Εταιρείας Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής (HSVS) καθώς και της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας. Έχει ενεργή συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με ομιλίες και παρουσιάσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο με δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά. Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας στις νέες τεχνικές αντιμετώπισης των κιρσών και της φλεβικής ανεπάρκειας με Laser. Ειδικεύεται στη χρήση υπερήχων στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αττικόν. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Mediterraneo Hospital, και επιμελητής εφημεριών στην Α’ Αγγειοχειρουργική Κλινική του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00