3

Παιδοδοντίατροι

Κλείστε Ραντεβού με Παιδοδοντίατρο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Παιδοδοντίατρο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Παιδοδοντίατρο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Παιδοδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Παιδοδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Στοματικός έλεγχος, Σφράγισμα δοντιών, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Εξαγωγή δοντιού, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Καθαρισμός δοντιών, Νάρθηκες δοντιών
Σχετικές ειδικότητες
Οδοντίατροι, Παιδίατροι

Θεοχαροπούλου Κατερίνα DDS, MSc
Παιδοδοντίατρος

  • Γαλάτσι
Γαλάτσι
Σφράγισμα δοντιών: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά συνεδρία, κλινικό έλεγχο και πιθανόν ακτινογραφικό, εάν ενδείκνυται και το σφράγισμα σύνθετης ρητίνης - άσπρο σφράγισμα και διαρκεί 15-30 λεπτά) υπόλοιπες υπηρεσίες
Σφράγισμα δοντιών

Η Θεοχαροπούλου Κατερίνα είναι παιδοδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Γαλάτσι. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατά την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Γκέτεμποργκ, της Σουηδίας. Εργάσθηκε σαν γενικός οδοντίατρος στο Οδοντιατρικό και Προσθετικό Τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και στη συνέχεια στην ιδιωτική κλινική Integrated Dental Holdings στην Αγγλία συμβεβλημένη με το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας, καθώς και στην Tandarts praktijk West 5 Modern Dental Care. Έγινε δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στην Οδοντιατρική σχολή Academic Center for Dentistry του Άμστερνταμ για την εξειδίκευση της στην Παιδοδοντιατρική, την ολοκλήρωσε κερδίζοντας πολύτιμή εμπειρία στην οδοντιατρική φροντίδα παιδιών και ατόμων με ειδικές ικανότητες (ΑμεΑ), καθώς και στη διεκπεραίωση οδοντιατρικής θεραπείας με χρήση μέθης, καταστολής και γενικής αναισθησίας. Εργάζεται σαν παιδοδοντίατρος σε ιδιωτικές κλινικές ενώ διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Παιδοδοντιατρικού Τμήματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής της έχει παρακολουθήσει πλήθος Συνεδρίων και Σεμιναρίων. Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών όπως, έλεγχο τερηδόνας και ουλίτιδας, καθαρισμό και φθορίωση, καθώς και προληπτικές επικαλύψεις οπών και σχισμών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία του παιδικού στόματος και τα παιδιά να φεύγουν χαρούμενα από τον οδοντίατρο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Γκανά Δήμητρα
Οδοντίατρος, Παιδοδοντίατρος

  • Νέο Ψυχικό
Νέο Ψυχικό
Σφράγισμα δοντιών: 40€ - 70€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Γκανά Δήμητρα είναι Οδοντίατρος - Παιδοδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό. Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής και έκανε την πρακτική της Εξάσκηση στο "Πρότυπο Οδοντιατρικό Κέντρο". Είναι Μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Στοματολογικής Εταιρείας. Η ιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία, στο οδοντιατρείο της προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες γενικής οδοντιατρικής, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως προσθετική, επανορθωτική, αντιμετώπιση ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, καθαρισμός δοντιών, εξαγωγές και υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη πρόληψη. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Γκαβέλη Μαρία
Οδοντίατρος, Παιδοδοντίατρος, Χειρουργός Οδοντίατρος

  • Παλαιό Φάληρο
Παλαιό Φάληρο

Η Γκαβέλη Μαρία είναι Παιδοδοντίατρος με ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Παλαιό Φάληρο. Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε, αποκτώντας τον τίτλο της χειρούργου οδοντιάτρου (DDS). Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα "Erasmus" στο καθολικό Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (U.C.L. Universitè CatholiquedeLouvain). Επίσης, παρακολούθησε το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, του τμήματος παιδοδοντιατρικής και απέκτησε Master of Dental Science (MSc) στη Bιολογία Sτόματος και τον τίτλο κλινικής εκπαίδευσης στην Παιδοδοντιατρική (Pediatric Dentistry). Επιτέλεσε Επιστημονική Συνεργάτιδα στο τμήμα Παιδοδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα ξεκίνησε το ιδιωτικό της ιατρείο, ασκώντας αποκλειστικά οδοντιατρική φροντίδα, σε παιδιά εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες από το 1999 έως σήμερα, δημιουργώντας ένα χώρο γεμάτο χρώμα, καθαρό, φιλικό και απόλυτα προσαρμοσμένο στη ψυχολογία του παιδιού. Επιπρόσθετα, είναι παιδοδοντίατρος στην οδοντιατρική κλινική του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τραπέζης (T.Υ.Π.Ε.Τ). Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής της Ελληνικής Παιδοδοντιατρικής Εταιρείας, καθώς επίσης και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής και της διεθνούς Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής. Η γιατρός παρακολουθεί και συμμετέχει ενεργά, με συνέπεια και συνέχεια, σε πολλαπλά συνέδρια και σεμινάρια επιμόρφωσης ελληνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή. Αξίζει να σημειωθεί πως, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τον ανθρώπινο τομέα της δουλειάς της, που είναι η επαφή τόσο με το παιδί, όσο και με το γονέα του. Παράλληλα έχει ενεργό συμμετοχή και δράση σε εθελοντικά προγράμματα που διοργανώνονται από την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία, τα οποία στοχεύουν στην καταγραφή, προάσπιση και βελτίωση της στοματικής υγείας των παιδιών. Παρέχει πλήθος υπηρεσιών, εστιάζοντας στη σωστή εκπαίδευση των παιδιών, αλλά και των γονέων τους για την επίτευξη του βασικού μας στόχου που είναι η σωστή στοματική υγιεινή και διατροφή την πρόληψη και τη θεραπεία των οδοντιατρικών νοσημάτων που αφορούν αποκλειστικά βρέφη, παιδιά εφήβους έως 18 ετών αλλά και παιδιά με ειδικές ανάγκες και προβλήματα υγείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00