12

Ηπατολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ηπατολόγο εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Τύρναβος, Ανεξαρτησίας 13
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει πλήρη γαστρεντερολογικό - ηπατολογικό έλεγχο, συνταγογράφηση φαρμάκων και παραπεμπτικών) υπηρεσίες

Ο Γκάγκας Φώτιος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στον Τύρναβο και την Καλαμπάκα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικευμένος στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλο το φάσμα της ειδικότητάς του, ενώ το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο ώστε να παρέχει εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη ιατρική προσέγγιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Δάφνη, Μεγάλου Αλεξάνδρου 18
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης) υπηρεσίες
Ηπατίτιδα και κίρρωση ήπατος

Ο Σαζανίδης Βασίλειος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Δάφνη Αττικής. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικευτεί στη Γαστρεντερολογία στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό". Έλαβε υποτροφία από το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής. Εκπαιδεύτηκε για δύο χρόνια στο Victoria Hospital του Blackpool, Ηνωμένο Βασίλειο στην επεμβατική ενδοσκόπηση. Απέκτησε σημαντική εμπειρία σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό διαγνωστικών και επεμβατικών ενδοσκοπικών επεμβάσεων. Ο κος Σαζανίδης είναι ενεργό μέλος του GMC (General Medical Council, UK) και από το 2010 είναι διαπιστευμένο μέλος της British Endoscopy Association, JAC (Joint Advisory Group on GI Endoscopy). Από το 2014 μέχρι σήμερα εργάζεται τακτικά σε διάφορα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου ως Σύμβουλος Γαστρεντερολόγος που εκτελεί ενδοσκοπικές λίστες και εξωτερικά ιατρεία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ψυχικό, Κατεχάκη 38
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής και εξετάσεων) υπηρεσίες

Ο Μπαρμπουνάκης Παναγιώτης είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο Νέο Ψυχικό και την Σαλαμίνα. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Medicine and Pharmacy Cluj-Napoca. Έλαβε την ειδίκευσή του στην Γαστρεντερολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Μεταξά" και στην Παθολογία από το Γενικό Νοσοκομείο "Ευαγγελίστρια" Τριπόλεως. Ο γιατρός διαθέτει άρτια εκπαίδευση καθώς έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργάζεται με Ιατρικό Ψυχικού και το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου όπου πραγματοποιεί τις προηγμένες επεμβατικές ενδοσκοπικές πράξεις. Συνδυάζοντας την προσωπική του αφοσίωση με την άρτια επιστημονική του κατάρτιση καθώς και την πολυετή εμπειρία του, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Γαστρεντερολογίας και της Ηπατολογίας. Η διαρκής επιστημονική ενημέρωση και η εκλεκτή ομάδα συνεργατών τού επιτρέπουν τη σωστή αντιμετώπιση ενός ευρύτατου φάσματος γαστρεντερολογικών θεμάτων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άνω Τούμπα, Γρηγορίου Λαμπράκη 207
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ηπατίτιδας και κίρρωσης ήπατος

Ο Ζουριδάκης Κωνσταντίνος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο "Θεαγένειο" Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και συμμετείχε σε σειρά δημοσιεύσεων που αφορούν την Ογκολογία του Πεπτικού Συστήματος. Εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β' Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής, όπου συμμετείχε στο κλινικό έργο και σε σειρά κλινικών μελετών εξωτερικού στον τομέα της Ηπατολογίας. Παράλληλα απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία, με κατεύθυνση την Κλινική Έρευνα, η διπλωματική του εργασία πραγματεύτηκε την Ελαστογραφία Ήπατος και Σπληνός. Πραγματοποίησε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στη Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Παπανικολάου", όπου εκπαιδεύτηκε στο ηπατολογικό ιατρείο, το ιατρείο φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου, το γενικό γαστρεντερολογικό ιατρείο και αντιμετώπισε πλήθος περιστατικών στα επείγοντα του νοσοκομείου. Συμμετείχε σε πάνω από 2000 ενδοσκοπικές πράξεις (γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, πολυποδεκτομές, τοποθετήσεις γαστροστομιών και άλλα) στο ενδοσκοπικό τμήμα της κλινικής και συμμετείχε σε σειρά μαθημάτων και δημοσιεύσεων. Έχει παραστεί σε δεκάδες συνέδρια, πολλά εκ των οποίων στο εξωτερικό, έχει υπάρξει ομιλητής σε αρκετά συνέδρια στην Ελλάδα, καθώς και συγγραφέας κεφαλαίων επιστημονικών βιβλίων στο χώρο της Γαστρεντερολογίας - Ηπατολογίας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β' Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και εξωτερικός συνεργάτης ιατρικών ιδιωτικών νοσοκομείων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το ιατρείο λειτουργεί σε καλαίσθητο, καθαρό και άνετο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, ο γιατρός διαθέτει άρτια εκπαίδευση και πολύτιμη εμπειρία, που του επιτρέπουν να αντιμετωπίσει κάθε Γαστρεντερολογική και Ηπατική πάθηση, με σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ντεπώ, Αστυπάλαιας 4
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Γαβριηλίδης Μάριος είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή Ντεπώ Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου "Ovidius" Constanta. Ειδικεύτηκε στη Γενική Παθολογία στη Θεσσαλονίκη, στο Γενικό Νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος", συνέχισε με την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στην Γαστρεντερολογική Κλινική του 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών, όπου και οφείλει την μεγάλη του εμπειρία στην αντιμετώπιση των Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου και την ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Σισμανόγλειο". Υπήρξε Επιστημονικός Συνεργάτης του Ογκολογικού Νοσοκομείου "Οι Άγιοι Ανάργυροι", όπου και απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στην αντιμετώπιση ογκολογικών περιστατικών. Ο γιατρός παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα της γαστρεντερολογίας όπως, ενδοσκόπηση ανώτερου και κατώτερου πεπτικού (Γαστροσκόπηση - Κολονοσκόπηση - Ορθοσιγμοειδοσκόπηση), προληπτικό έλεγχο καρκίνου παχέος εντέρου, καθώς και έλεγχο για νοσήματα του ήπατος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Αγίας Σοφίας 46
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ υπηρεσίες

Ο Γεράκης Ιωάννης είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στη Θεσσαλονίκη και τα Διαβατά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ovidius, στην Κωνστάτζα, Ρουμανίας. Υπηρέτησε τη θητεία του ως ιατρός στην Δ' μοίρα καταδρομών και ακολούθησε η υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό ιατρείο Προμαχώνα στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου. Εργάσθηκε ως ειδικευόμενος στη Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών και ειδικεύθηκε στην Γαστρεντερολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Θεαγένειο". Διατελεί Επιστημονικός υπεύθυνος στο Ιατρικό Τμήμα της Express Service και συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης ''Euromedica" και τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, υπήρξε εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης, για έξι μήνες, στο ηπατολογικό ιατρείο της Δ' παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" και για δύο έτη στα εξωτερικά ιατρεία παθήσεων ήπατος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ", ενώ αποτελεί μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Eταιρείας και της Ελληνικής Eταιρείας Mελέτης του Ήπατος. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο, με σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με την μακροχρόνια εμπειρία του, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε Γαστρεντερολογική και Ηπατική πάθηση παρέχοντας υπηρεσίες κολονοσκόπησης, γαστροσκόπησης, ορθοσκόπησης, αφαίρεσης πολυπόδων και λήψης βιοψιών για ιστολογική εξέταση και αφαίρεσης πολυπόδων, επίσης έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων του πεπτικού.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέος Κόσμος, Ηλιουπόλεως 47 & Αλεξίου 14
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει διάγνωση, θεραπεία, ιατρική παρακολούθηση ασθενειών καθώς και συμβουλευτική πρόληψης και καλής υγείας του γαστρεντερικού συστήματος) υπηρεσίες

Ο Δρίκος Ιωάννης είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Νέο Κόσμο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε ειδικότητα στην Γαστρεντερολογία και είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Γαστρεντερολογίας-Ηπατολογίας από την επιτροπή εκπαίδευσης του European Board of Gastroenterology and Hepatology της European Union of Medical Specialists (EUMS). Πλήρης και επαρκής προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση καθώς και συνεχής δια βίου εκπαίδευση και ενημέρωση στις σύγχρονες προκλήσεις και εξελίξεις της Γαστρεντερολογίας και της Ιατρικής. Πολυετής επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία στην αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων ασθενειών του γαστρεντερικού συστήματος. Έχει εκτελέσει πολύ μεγάλο αριθμό ιατρικών γαστρεντερολογικών πράξεων, μεταξύ άλλων, ενδοσκοπήσεις διαγνωστικές και θεραπευτικές, προγραμματισμένες και επείγουσες όπως γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, ορθοσκοπήσεις, ενδοσκοπική κάψουλα, πολυπεκτομές, αιμοστάσεις, αφαίρεση ξένων σωμάτων από τον πεπτικό σωλήνα, ενδοσκοπικές γαστροστομίες. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων όπως σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες, διημερίδες, συμπόσια, μετεκπαιδευτικά μαθήματα, εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελλάδας και του εξωτερικού (ως εκπαιδευόμενος ή σύνεδρος ή ομιλητής ή εκπαιδευτής). Έχει συμμετάσχει σε αρκετές Ελληνόφωνες και Αγγλόφωνες επιστημονικές εργασίες. Με την άρτια επιστημονική του κατάρτιση, παρέχει αξιόπιστη ιατρική φροντίδα και υποστήριξη σε γαστρεντερολογικά προβλήματα υγείας των ασθενών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Βασιλέως Κωνσταντίνου 35
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες

Ο Οικονόμου Γεώργιος είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο αγροτικό ιατρείο Μεγανησίου Λευκάδας, με παράλληλη συμμετοχή ως συνεργάτης στο πρόγραμμα ΕΠΙΚ της Σχολής Δημόσιας Υγείας. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και συνέχισε την ειδικότητα Γαστρεντερολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο, όπου και την ολοκλήρωσε. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύθηκε στην Ενδοσκοπική Υπερηχοτομογραφία και στην Προκεχωρημένη Επεμβατική Ενδοσκόπηση στο Ospedale Maresca di Torre del Greco της Ιταλίας. Έχει εργαστεί στην Ευρωκλινική και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενώ υπήρξε Επιστημονικός Υπεύθυνος στην Ενδοσκοπική Μονάδα του Ιασώ. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, ε΄χει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά τμήματα εκμάθησης νέων τεχνικών. Σήμερα, είναι επιστημονικός υπεύθυνος στο ενδοσκοπικό τμήμα του Λευκού Σταυρού Αθηνών και στο ιατρείο του παρέχει σύγχρονες και ολοκληρωμένες γαστρεντερολογικές υπηρεσίες, τόσο στο πεδίο της κλινικής γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας όσο και στον τομέα της διαγνωστικής και θεραπευτικής επεμβατικής ενδοσκόπησης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Άνω Τούμπα, Γρηγορίου Λαμπράκη 88
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ηπατίτιδας και κίρρωσης ήπατος

Ο Αναστασιάδης Σωτήριος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Ο Άγιος Δημήτριος". Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στην Α' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και στην Γ' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Γεώργιος Παπαγεωργίου", όπου συμμετείχε στα ηπατολογικά ιατρεία και στα περιστατικά των κλινικών. Παράλληλα, συνεργάστηκε με την Β' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο". Στο ίδιο νοσοκομείο, έλαβε χώρα η ειδίκευσή του στην Γαστρεντερολογία, στην Β' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, όπου εκπαιδεύτηκε τόσο σε βασικές, όσο και επεμβατικές πράξεις. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής του, παρακολουθεί πλήθος ιατρικών συνεδρίων που αφορούν την ειδικότητά του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και έχει συμμετάσχει σε αρκετές επιστημονικές εργασίες που ανακοινώθηκαν σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με την μακροχρόνια εμπειρία του, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε Γαστρεντερολογική και Ηπατική πάθηση παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μεταμόρφωση, Γεωργίου Παπανδρέου 78
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Καρλάφτης Αναστάσιος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Μεταμόρφωση. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στην Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Επικουρικός Επιμελητής Β' Γαστρεντερολόγος, στη Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Αλεξάνδρα". Έλαβε την ειδίκευση του από την Γαστρεντερολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς", εκπαιδεύτηκε ως Βοηθός Ειδικευόμενος, Καρδιολογική και Χειρουργική Κλινική, του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος". Εργάστηκε ως Εφημερεύων γιατρός, στη Ψυχιατρική Κλινική "Λυράκου", καθώς και σαν γιατρός υπηρεσίας, στην Ψυχιατρική - Γηριατρική Κλινική "Χιώτης Αντώνιος". Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής Ειδικός εφαρμογών αισθητικής στο Ι.Ε.Κ Καρδίτσας, ως υπεύθυνος γιατρός σχολικών αγώνων και αγώνων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων ώστε να είναι ενήμερος για όλες τις εξελίξεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Δάφνη, Χρυσίππου 54 & Ηπείρου
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει την κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Διάγνωση και θεραπεία φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου

Ο Γιακουμής Μάριος είναι Γαστρεντερολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Δάφνη. Έχει σπουδάσει Ιατρική στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύεται στη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων πεπτικού - γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και παθήσεων, όπως οισοφαγίτιδα, οισοφάγος Barrett, καθώς και συνδρόμων δυσαπορρόφησης, εντεροπάθειας από γλουτένη (κοιλιοκάκη), ενώ διενεργεί και έλεγχο για ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού με τεστ αναπνοής (INFAI-Breath test). Ο ιατρός αντιμετωπίζει φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου (N. Crohn - Ελκώδης Κολίτιδα), σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και δυσκοιλιότητα. Αναλαμβάνει ενδοσκοπικό διαγνωστικό έλεγχο του πεπτικού, όπως γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, ορθοσκόπηση, κάψουλα λεπτού εντέρου, κάψουλα pH-μετρίας. Επίσης, διενεργούνται θεραπευτικές ενδοσκοπήσεις, όπως αφαίρεση πολυπόδων (πολυποδεκτομές), ενδοσκοπική βλεννογόνια εκτομή (EMR), τοποθέτηση γαστροστομίας (PEG), καθώς και απολίνωση κιρσών οισοφάγου. Επιπλέον, διενεργούνται καυτηριασμός κονδυλωμάτων με Argon Plasma Coagulation (APC), καυτηριασμός Barrett με ραδιοσυχνότητες (RF Ablation-Halo), ενδοσκοπική παλίνδρομη χολαγγειοπαγκρεατογραφία (ERCP), καθώς και τοποθέτηση Stent. Διενεργεί εξετάσεις για τη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων ήπατος και χοληφόρων, όπως ιογενείς ηπατίτιδες, αυτοάνοση ηπατίτιδα, μη αλκοολική στεάτωση & στεατοηπατίτιδα (NAFLD & NASH), καθώς και πρωτοπαθής χολική κίρρωση (PBC) και πρωτοπαθής σκληρυντική χολαγγειίτιδα (PSC). Κατέχει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας (European Diploma of Gastroenterology & Hepatology) και είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας (European Board of Gastroenterology and Hepatology - EBGH). Τέλος, διαθέτει εμπειρία ετών και έχει διατελέσει Επιμελητής στη Γαστρεντερολογική κλινική του 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ).

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Γαλάτσι, Λεωφόρος Βεΐκου 50
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες

O Μπάλλας Σπυρίδων είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Γαλάτσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, έλαβε την ειδικότητα στην Α' Παθολογική Κλινική του Γενικoύ Αντικαρκινικού - Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών "Άγιος Σάββας" και εξειδικεύτηκε στην Γαστρεντερολογία στην Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο". Ο γιατρός απέκτησε πολύτιμη εμπειρία κατά την εργασία του ως γιατρός υπαίθρου, καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Metropolitan". Επιπλέον, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής του, παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια και σεμινάρια. Ο γιατρός παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πιο σύγχρονα διεθνή επιστημονικά δεδομένα και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του επιστημονικού του αντικειμένου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα