16 Γαστρεντερολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Γαστρεντερολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Γαστρεντερολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Γαστρεντερολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Γαστρεντερολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Γαστρεντερολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αιμορραγίας ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού συστήματος, Αντιμετώπιση αιμορροΐδων, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση γαστρεντερικών διαταραχών, Αντιμετώπιση γαστρεντερίτιδας, Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, Αντιμετώπιση ελκώδους κολίτιδας, Αντιμετώπιση ευερέθιστου εντέρου, Αντιμετώπιση ηπατίτιδας και κίρρωσης ήπατος

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί, Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι, Παθολόγοι

Τζιτζή Δήμητρα

 • Γαστρεντερολόγος
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Τζιτζή Δήμητρα είναι Γαστρεντερολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ως αγροτικός γιατρός, έλαβε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας. Επιμελήτρια στο Ενδοσκοπικό τμήμα του 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών. Ετησίως παρακολουθεί πολλά ιατρικά συνέδρια που αφορούν την ειδικότητά της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχε επίσης σε σε αρκετές Επιστημονικές εργασίες που ανακοινώθηκαν σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας και του Ενδοσκοπικού Τμήματός της, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Φλεγμονωδών παθήσεων του εντέρου και της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής, Ελληνικής εταιρείας μελέτης ήπατος και της ευρωπαϊκής εταιρείας γαστρεντερολογίας - ηπατολογίας. Συνεργάζεται με το Μetropolitan general, Τherapis general και Ιατρικό Νέου Ψυχικού. Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλο το φάσμα της Γαστρεντερολογίας, το ιατρείο της είναι πλήρως εξοπλισμένο ώστε να παρέχει εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη ιατρική προσέγγιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Αρούσης Ιγιάντ

 • Γαστρεντερολόγος
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι

Ο Αρούσης Ιγιάντ είναι Γαστρεντερολόγος - Ενδοσκόπος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Πήρε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Β' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός", και στην Γαστρεντερολογία στην Β' Γαστρεντερολογική Κλινική του ίδιου Νοσοκομείου. Κατά την εργασία του ως Υπεύθυνος γιατρός σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα, απέκτησε πολύτιμη και εξειδικευμένη εμπειρία. Οι ιατρικές υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα της ειδικότητας του, προσφέρονται με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.
περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Σαζανίδης Βασίλειος

 • Γαστρεντερολόγος
 • Ηπατολόγος
 • Δάφνη
Δάφνη

Ο Σαζανίδης Βασίλειος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Δάφνη Αττικής. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικευτεί στη Γαστρεντερολογία στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό". Έλαβε υποτροφία από το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής. Εκπαιδεύτηκε για δύο χρόνια στο Victoria Hospital του Blackpool, Ηνωμένο Βασίλειο στην επεμβατική ενδοσκόπηση. Απέκτησε σημαντική εμπειρία σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό διαγνωστικών και επεμβατικών ενδοσκοπικών επεμβάσεων. Ο κος Σαζανίδης είναι ενεργό μέλος του GMC (General Medical Council, UK) και από το 2010 είναι διαπιστευμένο μέλος της British Endoscopy Association, JAC (Joint Advisory Group on GI Endoscopy). Από το 2014 μέχρι σήμερα εργάζεται τακτικά σε διάφορα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου ως Σύμβουλος Γαστρεντερολόγος που εκτελεί ενδοσκοπικές λίστες και εξωτερικά ιατρεία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00

Οικονόμου Γεώργιος, MD

 • Γαστρεντερολόγος
 • Ηπατολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Ενδοσκοπική γαστρεντερολογία

Ο Οικονόμου Γεώργιος είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Αμαρουσίου. Διαθέτει μακρόχρονη εξειδικευμένη εμπειρία στην επεμβατική γαστρεντερολογία, αλλά και στην κλινική γαστρεντερολογία και ηπατολογία. Ο κ. Οικονόμου παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πιο σύγχρονα διεθνή επιστημονικά δεδομένα και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του επιστημονικού του αντικειμένου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Γιακουμής Μάριος

 • Γαστρεντερολόγος
 • Ηπατολόγος
 • Δάφνη
Δάφνη
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει την κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ενδοσκοπική γαστρεντερολογία Αντιμετώπιση ευερέθιστου εντέρου Διάγνωση και θεραπεία φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου (ΙΦΝΕ) Αντιμετώπιση ελκώδους κολίτιδας

Ο Γιακουμής Μάριος είναι Γαστρεντερολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Δάφνη. Έχει σπουδάσει Ιατρική στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύεται στη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων πεπτικού - γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης (ΓΟΠ) και παθήσεων, όπως οισοφαγίτιδα, οισοφάγος Barrett, καθώς και συνδρόμων δυσαπορρόφησης, εντεροπάθειας από γλουτένη (κοιλιοκάκη), ενώ διενεργεί και έλεγχο για ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού με τεστ αναπνοής (INFAI-Breath test). Ο ιατρός αντιμετωπίζει φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου (N. Crohn - Ελκώδης Κολίτιδα), σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και δυσκοιλιότητα. Αναλαμβάνει ενδοσκοπικό διαγνωστικό έλεγχο του πεπτικού, όπως γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, ορθοσκόπηση, κάψουλα λεπτού εντέρου, κάψουλα pH-μετρίας. Επίσης, διενεργούνται θεραπευτικές ενδοσκοπήσεις, όπως αφαίρεση πολυπόδων (πολυποδεκτομές), ενδοσκοπική βλεννογόνια εκτομή (EMR), τοποθέτηση γαστροστομίας (PEG), καθώς και απολίνωση κιρσών οισοφάγου. Επιπλέον, διενεργούνται καυτηριασμός κονδυλωμάτων με Argon Plasma Coagulation (APC), καυτηριασμός Barrett με ραδιοσυχνότητες (RF Ablation-Halo), ενδοσκοπική παλίνδρομη χολαγγειοπαγκρεατογραφία (ERCP), καθώς και τοποθέτηση Stent. Διανεργεί εξετάσεις για τη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων ήπατος και χοληφόρων, όπως ιογενείς ηπατίτιδες, αυτοάνοση ηπατίτιδα, μη αλκοολική στεάτωση & στεατοηπατίτιδα (NAFLD & NASH), καθώς και πρωτοπαθής χολική κίρρωση (PBC) και πρωτοπαθής σκληρυντική χολαγγειίτιδα (PSC). Κατέχει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας (European Diploma of Gastroenterology & Hepatology) και είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας (European Board of Gastroenterology and Hepatology - EBGH). Τέλος, διαθέτει εμπειρία ετών και έχει διατελέσει Επιμελητής στη Γαστρεντερολογική κλινική του 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Θωμαΐδης Θωμάς

 • Γαστρεντερολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ενδοσκοπική γαστρεντερολογία Πολυποδεκτομές ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού συστήματος

Ο Θωμαΐδης Θωμάς είναι Γαστρεντερολόγος - Ειδικός Ηπατολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε, με 'Αριστα, από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του φοίτησε ως "Clinical elective" στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου "Semmelweis" της Βουδαπέστης, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πράγας καθώς και στο St. George's Hospital του Λονδίνου. Έλαβε υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το Ίδρυμα Ανάγνου, και ολοκληρώνοντας τις σπουδές του θήτευσε ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο στην Αμοργό. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την διδακτορική διατριβή του, με θέμα "Examination of the effect of globotriaosyceramide (GB-3) on parenchymalrenal cells", στο Πανεπιστήμιο του Mainz "Johannes Gutenberg". Στo Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Μαιντζ, υπήρξε επιστημονικός βοηθός στο τμήμα Νεφρολογίας, κι αργότερα ΄έλαβε τις ειδικότητες Παθολογίας και Γαστρεντερολογίας, και επέδειξε πλούσιο συγγραφικό, ερευνητικό, διδακτικό έργο με πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. Όλα τα παραπάνω, συνετέλεσαν ώστε να αναγορευτεί αναπληρωτής Καθηγητής Γαστρεντερολογίας στο Πανεπιστήμιο "Johannes Gutenberg" το 2017. Το ίδιο έτος, μετεκπαιδεύτηκε στις νεότερες εξελιγμένες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής ενδοσκόπησης - ενδεικτικά αναφέρονται οι ESD, EFTR, POEM- στο μεγαλύτερο Ενδοσκοπικό κέντρο παγκοσμίως του Πανεπιστημίο Fudan, στην Σανγκάη. Μετέπειτα, εκπαιδεύτηκε στην Θεραπευτική και Επεμβατική Ενδοσκόπηση (ERCP, EUS), στο St. Michael's Hospital του Πανεπιστημίου του Τορόντο, το οποίο αποτελεί ένα από τα ελάχιστα, αναγνωρισμένα από τον παγκόσμιο οργανισμό ενδοσκόπησης (WEO), "Centres of Excellence". Ο Δρ. Θωμαΐδης έχει λάβει αρκετά βραβεία, κι αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τιμηθεί με το Walter - Krienitz Price, για την έρευνα πάνω στον Γαστρικό καρκίνο. Στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό ιατρείο του αποτελεί συνεργάτη της Β' Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Υγεία" και δεν παύει να να έχει ενεργή συμμετοχή σε κλινικές μελέτες που αφορούν στην γαστρεντερολογική ογκολογία κι επεμβατική ενδοσκόπηση, καθώς και σε πολυάριθμα διεθνή συνέδρια. Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, της Αμερικάνικης Εταιρείας Ενδοσκόπησης, της Γερμανικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, και διατελεί Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού. Στο ιατρείο του, παρέχονται σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς με παθήσεις που αφορούν το ανώτερο και κατώτερο πεπτικό, το ήπαρ, το πάγκρεας και τα χοληφόρα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Δρίκος Γιάννης MD, FEBGH

 • Γαστρεντερολόγος
 • Ηπατολόγος
 • Αθήνα
Αθήνα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει διάγνωση, θεραπεία, ιατρική παρακολούθηση ασθενειών καθώς και συμβουλευτική πρόληψης και καλής υγείας του γαστρεντερικού συστήματος) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Δρίκος Ιωάννης είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Νέο Κόσμο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε ειδικότητα στην Γαστρεντερολογία και είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Γαστρεντερολογίας-Ηπατολογίας από την επιτροπή εκπαίδευσης του European Board of Gastroenterology and Hepatology της European Union of Medical Specialists (EUMS). Πλήρης και επαρκής προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση καθώς και συνεχής δια βίου εκπαίδευση και ενημέρωση στις σύγχρονες προκλήσεις και εξελίξεις της Γαστρεντερολογίας και της Ιατρικής. Πολυετής επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία στην αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων ασθενειών του γαστρεντερικού συστήματος. Έχει εκτελέσει πολύ μεγάλο αριθμό ιατρικών γαστρεντερολογικών πράξεων, μεταξύ άλλων, ενδοσκοπήσεις διαγνωστικές και θεραπευτικές, προγραμματισμένες και επείγουσες όπως γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, ορθοσκοπήσεις, ενδοσκοπική κάψουλα, πολυπεκτομές, αιμοστάσεις, αφαίρεση ξένων σωμάτων από τον πεπτικό σωλήνα, ενδοσκοπικές γαστροστομίες. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων όπως σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες, διημερίδες, συμπόσια, μετεκπαιδευτικά μαθήματα, εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελλάδας και του εξωτερικού (ως εκπαιδευόμενος ή σύνεδρος ή ομιλητής ή εκπαιδευτής). Έχει συμμετάσχει σε αρκετές Ελληνόφωνες και Αγγλόφωνες επιστημονικές εργασίες. Με την άρτια επιστημονική του κατάρτιση, παρέχει αξιόπιστη ιατρική φροντίδα και υποστήριξη σε γαστρεντερολογικά προβλήματα υγείας των ασθενών.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Ζλατινούδης Χαράλαμπος MD, MSc, MRCP(UK)

 • Γαστρεντερολόγος
 • Χολαργός
Χολαργός
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, αξιολόγηση προηγούμενων εξετάσεων και διαμόρφωση διαγνωστικού και θεραπευτικού πλάνου συνταγογράφηση των απαιτούμενων εξετάσεων και φαρμάκων) υπόλοιπες υπηρεσίες
Κολονοσκόπηση

Ο Ζλατινούδης Χαράλαμπος είναι Γαστρεντερολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Χολαργό. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την εκπαίδευσή του στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Μεταξά'', καθώς και σε Νοσοκομεία στην Μεγάλη Βρετανία, απέκτησε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην "Διοίκηση μονάδων Υγείας", πιστοποιητικό εξειδικευμένης υποστήριξης της ζωής Advanced Life Support (ALS), καθώς και δίπλωμα Μembership of the Royal Colleges of Physicians of the United Kingdom - MRCP. Συνεχίζοντας την εκπαίδευση του, ολοκλήρωσε την παρακολούθηση ενδοσκοπικών σεμιναρίων του Joint Advisory Group on GI endoscopy του Royal College of Physicians στο Ηνωμένο Βασίλειο, της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, είναι Επιμελητής Γαστρεντερολόγος στο Metropolitan General. Παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια και ημερίδες με στόχο την άρτια κατάρτιση, και συμμετέχει στα αρκετά από αυτά και ως ομιλητής. Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του προσφέρονται εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με γνώμονα τον άνθρωπο. Η υψηλή τεχνολογία συναντά την εξειδικευμένη γνώση, δίνοντας λύση σε κάθε απλό ή σύνθετο περιστατικό.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Σιάννης Δημήτριος

 • Γαστρεντερολόγος
 • Γέρακας
Γέρακας
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Γαστροσκόπηση Κολονοσκόπηση Ορθοσκόπηση

Ο Σιάννης Δημήτριος είναι Γαστρεντερολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Γέρακα από το 2014. Έχει εκπαιδευτεί στο νοσοκομείο Παπαδητρίου (1Ο ΙΚΑ) και στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο για 4 χρόνια. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε γαστρεντερολογικά περιστατικά και ειδικότερα σε γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση (> 5000). Το ιατρείο διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα για την διενέργεια των παραπάνω εξετάσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Γεράκης Ιωάννης

 • Γαστρεντερολόγος
 • Ηπατολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Γαστροσκόπηση Κολονοσκόπηση

Ο Γεράκης Ιωάννης είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στη Θεσσαλονίκη και τα Διαβατά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ovidius, στην Κωνστάτζα, Ρουμανίας. Υπηρέτησε τη θητεία του ως ιατρός στην Δ' μοίρα καταδρομών και ακολούθησε η υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό ιατρείο Προμαχώνα στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου. Εργάσθηκε ως ειδικευόμενος στη Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών και ειδικεύθηκε στην Γαστρεντερολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Θεαγένειο". Διατελεί Επιστημονικός υπεύθυνος στο Ιατρικό Τμήμα της Express Service και συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης ''Euromedica" και τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, υπήρξε εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης, για έξι μήνες, στο ηπατολογικό ιατρείο της Δ' παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" και για δύο έτη στα εξωτερικά ιατρεία παθήσεων ήπατος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ", ενώ αποτελεί μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Eταιρείας και της Ελληνικής Eταιρείας Mελέτης του Ήπατος. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο, με σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με την μακροχρόνια εμπειρία του, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε Γαστρεντερολογική και Ηπατική πάθηση παρέχοντας υπηρεσίες κολονοσκόπησης, γαστροσκόπησης, ορθοσκόπησης, αφαίρεσης πολυπόδων και λήψης βιοψιών για ιστολογική εξέταση και αφαίρεσης πολυπόδων, επίσης έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων του πεπτικού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00