22

Γαστρεντερολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Γαστρεντερολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Γαστρεντερολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Γαστρεντερολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Γαστρεντερολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Γαστρεντερολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση αιμορραγίας ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού συστήματος, Αντιμετώπιση αιμορροΐδων, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση γαστρεντερικών διαταραχών, Αντιμετώπιση γαστρεντερίτιδας, Αντιμετώπιση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, Αντιμετώπιση ελκώδους κολίτιδας, Αντιμετώπιση ευερέθιστου εντέρου, Αντιμετώπιση ηπατίτιδας και κίρρωσης ήπατος
Σχετικές ειδικότητες
Γενικοί Γιατροί, Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι, Παθολόγοι

Καρλάφτης Αναστάσιος MD
Γαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος

  • Μεταμόρφωση
Μεταμόρφωση
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Καρλάφτης Αναστάσιος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Μεταμόρφωση. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στην Πανεπιστημιακή Γαστρεντερολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Επικουρικός Επιμελητής Β' Γαστρεντερολόγος, στη Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Αλεξάνδρα". Έλαβε την ειδίκευση του από την Γαστρεντερολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς", εκπαιδεύτηκε ως Βοηθός Ειδικευόμενος, Καρδιολογική και Χειρουργική Κλινική, του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος". Εργάστηκε ως Εφημερεύων γιατρός, στη Ψυχιατρική Κλινική "Λυράκου", καθώς και σαν γιατρός υπηρεσίας, στην Ψυχιατρική - Γηριατρική Κλινική "Χιώτης Αντώνιος". Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής Ειδικός εφαρμογών αισθητικής στο Ι.Ε.Κ Καρδίτσας, ως υπεύθυνος γιατρός σχολικών αγώνων και αγώνων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων ώστε να είναι ενήμερος για όλες τις εξελίξεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:30

Δελακίδης Στέργιος
Γαστρεντερολόγος

  • Παγκράτι
Παγκράτι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, αξιολόγηση εξετάσεων, συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Δελακίδης Στέργιος είναι Γαστρεντερολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γαστρεντερολογικό ιατρείο στο Παγκράτι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε την ειδίκευσή του στη Γαστρεντερολογία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε, όντας υπότροφος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρίας, στην Γαστρεντερολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Μαγδεμβούργου στην Γερμανία, με αντικείμενο τα Νοσήματα του Παγκρέατος και η επεμβατική ενδοσκόπηση. Εργάστηκε, επί δεκαετία, ως γαστρεντερολόγος στο ΙΚΑ Πειραιά και υπήρξε Επιστημονικός Υπεύθυνος Γαστρεντερολογικής ιδιωτικής Κλινικής. Επιπροσθέτως, έχει στο ενεργητικό του, πλούσιο εκπαιδευτικό έργο, καθώς υπήρξε εκπαιδευτής σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Πεπτικού που αφορούσαν το Πάγκρεας και τα χοληφόρα, συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των ειδικευόμενων γιατρών στη Γαστρεντερολογία που καταρτίζει η Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρία. Επίσης, υπήρξε καθηγητής Νοσηλευτική Σχολή μέσης εκπαίδευσης στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Παθολογικής Νοσηλευτικής ειδικότητας. Ο ιατρός Δελακίδης έχει, επίσης πλούσιο συγγραφικό έργο, καθώς συμμετείχε στη συντακτική επιτροπή (editorial board) του διεθνούς ιατρικού περιοδικού "Pancreatology", στη συγγραφή και μετάφραση κεφαλαίων σε διάφορα ελληνικά επιστημονικά συγγράμματα. Διατηρεί συνεργασίες με διάφορες μεγάλες ιδιωτικές κλινικές και στο ιδιωτικό του ιατρείο καλύπτει ευρύ φάσμα επεμβατικών γαστρεντερολογικών πράξεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Τζιτζή Δήμητρα
Γαστρεντερολόγος

  • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Τζιτζή Δήμητρα είναι Γαστρεντερολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ως αγροτικός γιατρός, έλαβε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας. Επιμελήτρια στο Ενδοσκοπικό τμήμα του 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών. Ετησίως παρακολουθεί πολλά ιατρικά συνέδρια που αφορούν την ειδικότητά της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχε επίσης σε σε αρκετές Επιστημονικές εργασίες που ανακοινώθηκαν σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας και του Ενδοσκοπικού Τμήματός της, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ελικοβακτηριδίου του Πυλωρού, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Φλεγμονωδών παθήσεων του εντέρου και της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής, Ελληνικής εταιρείας μελέτης ήπατος και της ευρωπαϊκής εταιρείας γαστρεντερολογίας - ηπατολογίας. Συνεργάζεται με το Μetropolitan general, Τherapis general και Ιατρικό Νέου Ψυχικού. Η γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλο το φάσμα της Γαστρεντερολογίας, το ιατρείο της είναι πλήρως εξοπλισμένο ώστε να παρέχει εξατομικευμένη και ολοκληρωμένη ιατρική προσέγγιση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Θωμαΐδης Θωμάς
Γαστρεντερολόγος

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ενδοσκοπική γαστρεντερολογία Πολυποδεκτομές ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού συστήματος

Ο Θωμαΐδης Θωμάς είναι Γαστρεντερολόγος - Ειδικός Ηπατολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε, με 'Αριστα, από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του φοίτησε ως "Clinical elective" στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου "Semmelweis" της Βουδαπέστης, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πράγας καθώς και στο St. George's Hospital του Λονδίνου. Έλαβε υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το Ίδρυμα Ανάγνου, και ολοκληρώνοντας τις σπουδές του θήτευσε ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο στην Αμοργό. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την διδακτορική διατριβή του, με θέμα "Examination of the effect of globotriaosyceramide (GB-3) on parenchymalrenal cells", στο Πανεπιστήμιο του Mainz "Johannes Gutenberg". Στo Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Μαιντζ, υπήρξε επιστημονικός βοηθός στο τμήμα Νεφρολογίας, κι αργότερα ΄έλαβε τις ειδικότητες Παθολογίας και Γαστρεντερολογίας, και επέδειξε πλούσιο συγγραφικό, ερευνητικό, διδακτικό έργο με πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. Όλα τα παραπάνω, συνετέλεσαν ώστε να αναγορευτεί αναπληρωτής Καθηγητής Γαστρεντερολογίας στο Πανεπιστήμιο "Johannes Gutenberg" το 2017. Το ίδιο έτος, μετεκπαιδεύτηκε στις νεότερες εξελιγμένες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής ενδοσκόπησης - ενδεικτικά αναφέρονται οι ESD, EFTR, POEM- στο μεγαλύτερο Ενδοσκοπικό κέντρο παγκοσμίως του Πανεπιστημίο Fudan, στην Σανγκάη. Μετέπειτα, εκπαιδεύτηκε στην Θεραπευτική και Επεμβατική Ενδοσκόπηση (ERCP, EUS), στο St. Michael's Hospital του Πανεπιστημίου του Τορόντο, το οποίο αποτελεί ένα από τα ελάχιστα, αναγνωρισμένα από τον παγκόσμιο οργανισμό ενδοσκόπησης (WEO), "Centres of Excellence". Ο Δρ. Θωμαΐδης έχει λάβει αρκετά βραβεία, κι αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τιμηθεί με το Walter - Krienitz Price, για την έρευνα πάνω στον Γαστρικό καρκίνο. Στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό ιατρείο του αποτελεί συνεργάτη της Β' Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Υγεία" και δεν παύει να να έχει ενεργή συμμετοχή σε κλινικές μελέτες που αφορούν στην γαστρεντερολογική ογκολογία κι επεμβατική ενδοσκόπηση, καθώς και σε πολυάριθμα διεθνή συνέδρια. Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, της Αμερικάνικης Εταιρείας Ενδοσκόπησης, της Γερμανικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, και διατελεί Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού. Στο ιατρείο του, παρέχονται σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς με παθήσεις που αφορούν το ανώτερο και κατώτερο πεπτικό, το ήπαρ, το πάγκρεας και τα χοληφόρα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Ναλμπαντίδης Γεώργιος
Γαστρεντερολόγος

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 35€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση αν χρειαστεί) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ηπατίτιδας και κίρρωσης ήπατος

Ο Ναλμπαντίδης Γεώργιος είναι Γαστρεντερολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Παπανικολάου" απ' όπου απέκτησε εξαιρετική εμπειρία στην επείγουσα παθολογία καθώς και στη γενική ιατρική. Παράλληλα με την ειδίκευση του στο Γενικό Νοσοκομείο "Γεώργιος Παπανικολάου" έλαβε οργανωμένη εκπαίδευση σε διαγνωστικές και θεραπευτικές ενδοσκοπήσεις, χρήση της ενδοσκοπικής κάψουλας, βιοψίες ήπατος, τεχνικές καταστολής και ότι απαιτείται από ένα σύγχρονο γαστρεντερολόγο. Ανέπτυξε μεγάλο ενδιαφέρον στην έρευνα και την διδασκαλία της Γαστρεντερολογίας. Συμμετείχε ως βοηθός ερευνητή σε κλινικές δοκιμές και στα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην "Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία" και συμμετείχε σε προγράμματα για ερευνητές σε κλινικές δοκιμές, καθώς και Στατιστικής και Επιδημιολογίας. Συμμετείχε σε σεμινάρια της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος καθώς και σε σεμινάρια ειδικών ενδοσκοπικών επεμβάσεων, ενώ αριθμεί πλήθος δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει εκπαιδευτεί στις Πρώτες Βοήθειες και την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση σε παιδιά και ενήλικες, προσφέρει εθελοντικά την εργασία του στους Γιατρούς του Κόσμου, στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης και στο Φεστιβάλ Θεάτρου Φιλίππων. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, της Επαγγελματικής Ένωσης Γαστρεντερολόγων, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πρωτοβάθμιας Γαστρεντερολογικής Περίθαλψης. Στο ιατρείο του παρέχεται διάγνωση και θεραπεία ασθενών με προβλήματα του πεπτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων του ήπατος και του παγκρέατος. Επίσης, πραγματοποιείται κλινική αξιολόγηση ασθενούς και εκτίμηση κατάστασης θρέψης, διενέργεια διαγνωστικών ενδοσκοπήσεων ανωτέρου πεπτικού (οισοφαγο-γαστρο-δωδεκαδακτυλοσκόπηση), ειλεοκολονοσκόπηση και ορθοσιγμοειδοσκόπηση. Επιπροσθέτως, αναλαμβάνει τη διάγνωση, τη θεραπεία και την παρακολούθηση ασθενών με λειτουργικές παθήσεις, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, τη διάγνωση λοίμωξης από ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, τη διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση ασθενών με οξέα και χρόνια ηπατικά προβλήματα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:00

Γεράκης Ιωάννης
Γαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Γαστροσκόπηση Κολονοσκόπηση

Ο Γεράκης Ιωάννης είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στη Θεσσαλονίκη και τα Διαβατά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ovidius, στην Κωνστάτζα, Ρουμανίας. Υπηρέτησε τη θητεία του ως ιατρός στην Δ' μοίρα καταδρομών και ακολούθησε η υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό ιατρείο Προμαχώνα στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου. Εργάσθηκε ως ειδικευόμενος στη Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών και ειδικεύθηκε στην Γαστρεντερολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Θεαγένειο". Διατελεί Επιστημονικός υπεύθυνος στο Ιατρικό Τμήμα της Express Service και συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης ''Euromedica" και τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, υπήρξε εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης, για έξι μήνες, στο ηπατολογικό ιατρείο της Δ' παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" και για δύο έτη στα εξωτερικά ιατρεία παθήσεων ήπατος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ", ενώ αποτελεί μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Eταιρείας και της Ελληνικής Eταιρείας Mελέτης του Ήπατος. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο, με σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με την μακροχρόνια εμπειρία του, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε Γαστρεντερολογική και Ηπατική πάθηση παρέχοντας υπηρεσίες κολονοσκόπησης, γαστροσκόπησης, ορθοσκόπησης, αφαίρεσης πολυπόδων και λήψης βιοψιών για ιστολογική εξέταση και αφαίρεσης πολυπόδων, επίσης έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων του πεπτικού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Ζουριδάκης Κωνσταντίνος
Γαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος

  • Άνω Τούμπα
Άνω Τούμπα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ηπατίτιδας και κίρρωσης ήπατος

Ο Ζουριδάκης Κωνσταντίνος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο "Θεαγένειο" Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και συμμετείχε σε σειρά δημοσιεύσεων που αφορούν την ογκολογία του πεπτικού συστήματος. Εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β' Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής, όπου συμμετείχε στο κλινικό έργο και σε σειρά κλινικών μελετών εξωτερικού στον τομέα της Ηπατολογίας. Παράλληλα απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την "Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία", με κατεύθυνση την κλινική έρευνα, η διπλωματική του εργασία πραγματεύτηκε την Ελαστογραφία Ήπατος και Σπληνός. Πραγματοποίησε την ειδικότητα της Γαστρεντερολογίας στη Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Παπανικολάου", όπου εκπαιδεύτηκε στο ηπατολογικό ιατρείο, το ιατρείο φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου, το γενικό γαστρεντερολογικό ιατρείο και αντιμετώπισε πλήθος περιστατικών στα επείγοντα του νοσοκομείου. Συμμετείχε σε πάνω από 2000 ενδοσκοπικές πράξεις (γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις, πολυποδεκτομές, τοποθετήσεις γαστροστομιών και άλλα) στο ενδοσκοπικό τμήμα της κλινικής και συμμετείχε σε σειρά μαθημάτων και δημοσιεύσεων. Έχει παραστεί σε δεκάδες συνέδρια, πολλά εκ των οποίων στο εξωτερικό, έχει υπάρξει ομιλητής σε αρκετά συνέδρια στην Ελλάδα, καθώς και συγγραφέας κεφαλαίων επιστημονικών βιβλίων στο χώρο της Γαστρεντερολογίας - Ηπατολογίας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ηπατολογικό Ιατρείο της Β' Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του "Ιπποκράτειου" Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και εξωτερικός συνεργάτης ιατρικών ιδιωτικών νοσοκομείων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το ιατρείο λειτουργεί σε καλαίσθητο, καθαρό και άνετο χώρο πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, ο γιατρός διαθέτει άρτια εκπαίδευση και πολύτιμη εμπειρία, που του επιτρέπουν να αντιμετωπίσει κάθε Γαστρεντερολογική και Ηπατική πάθηση, με σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Αναστασιάδης Σωτήριος
Γαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος

  • Άνω Τούμπα
Άνω Τούμπα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ηπατίτιδας και κίρρωσης ήπατος Ενδοσκοπική γαστρεντερολογία

Ο Αναστασιάδης Σωτήριος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Ο Άγιος Δημήτριος". Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στην Α' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και στην Γ' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Γεώργιος Παπαγεωργίου", όπου συμμετείχε στα ηπατολογικά ιατρεία και στα περιστατικά των κλινικών. Παράλληλα, συνεργάστηκε με την Β' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο". Στο ίδιο νοσοκομείο, έλαβε χώρα η ειδίκευσή του στην Γαστρεντερολογία, στην Β' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, όπου εκπαιδεύτηκε τόσο σε βασικές, όσο και επεμβατικές πράξεις. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσής του, παρακολουθεί πλήθος ιατρικών συνεδρίων που αφορούν την ειδικότητά του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και έχει συμμετάσχει σε αρκετές επιστημονικές εργασίες που ανακοινώθηκαν σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και σε συνδυασμό με την μακροχρόνια εμπειρία του, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε Γαστρεντερολογική και Ηπατική πάθηση παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Οικονόμου Γεώργιος, MD
Γαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Ενδοσκοπική γαστρεντερολογία

Ο Οικονόμου Γεώργιος είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Διαθέτει μακρόχρονη εξειδικευμένη εμπειρία στην επεμβατική γαστρεντερολογία, αλλά και στην κλινική γαστρεντερολογία και ηπατολογία. Παρέχει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες του κάθε ασθενή με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ’ όψη τα πιο σύγχρονα διεθνή επιστημονικά δεδομένα και τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες του επιστημονικού του αντικειμένου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Σαζανίδης Βασίλειος
Γαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος

  • Δάφνη
Δάφνη
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Σαζανίδης Βασίλειος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Δάφνη Αττικής. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικευτεί στη Γαστρεντερολογία στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό". Έλαβε υποτροφία από το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής. Εκπαιδεύτηκε για δύο χρόνια στο Victoria Hospital του Blackpool, Ηνωμένο Βασίλειο στην επεμβατική ενδοσκόπηση. Απέκτησε σημαντική εμπειρία σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό διαγνωστικών και επεμβατικών ενδοσκοπικών επεμβάσεων. Ο κος Σαζανίδης είναι ενεργό μέλος του GMC (General Medical Council, UK) και από το 2010 είναι διαπιστευμένο μέλος της British Endoscopy Association, JAC (Joint Advisory Group on GI Endoscopy). Από το 2014 μέχρι σήμερα εργάζεται τακτικά σε διάφορα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου ως Σύμβουλος Γαστρεντερολόγος που εκτελεί ενδοσκοπικές λίστες και εξωτερικά ιατρεία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τρίτη 07/02