20

Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Ειδικοί για Αντιμετώπιση ουρολοίμωξης

Βρείτε εξειδικευμένο Ουρολόγο - Ανδρολόγο για Αντιμετώπιση ουρολοίμωξης και κλείστε ραντεβού άμεσα και δωρεάν.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Αιματουρία – Λευκωματουρία, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης, Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων-HPV, Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας), Αντιμετώπιση ουρολοίμωξης, Αντιμετώπιση προστατίτιδας, Αντιμετώπιση πρόωρης εκσπερμάτισης, Αντιμετώπιση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, Αντιμετώπιση στενωμάτων ουρήθρας, Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας, Αντιμετώπιση υδροκήλης, Αυξητική πέους, Βιοψία προστάτου, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Διορθική υπερηχογραφία, Διουρηθρική προστατεκτομή (TURP), Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έλεγχος ουρικού οξέος, Έλεγχος υπογονιμότητας, Εξέταση προστάτη, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Κυστεοσκόπηση, Ουρογυναικολογία, Ουροομετρία, Περιτομή, Πέτρα στα νεφρά, Πλήρης ουροδυναμικός έλεγχος, Πλήρης ουρολογικός έλεγχος, Σεξουαλικές διαταραχές, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Υπερηχογράφημα, Υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως, Υπερηχογράφημα πέους, Υπερηχογράφημα προστάτη, Υπέρηχος, Υπέρηχος νεφρών, Υπέρηχος νεφρών - ουροδόχου κύστης - προστάτη, Υπέρηχος όρχεων, Φίμωση πέους, Χαλινός πέους
Ιατρικά άρθρα
Συχνοουρία, Βαλανίτιδα
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στη Θεσσαλονίκη, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στην Αθήνα, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στον Πειραιά, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στην Περαία, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στο Παλαιό Φάληρο, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στα Ιλίσια, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι στην Κυψέλη
Σχετικές ειδικότητες
Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι, Καρδιολόγοι, Νεφρολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί
Ιλίσια, Ορμινίου 5
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας)

Ο Κλάψης Βασίλειος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης στην Ουρολογία (FEBU) από το European Board of Urology. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του και αφού εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Μολάων, ξεκίνησε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στην Κλινική Γενικής Χειρουργικής, Αγγειοχειρουργικής & Τραυματολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" και την συνέχισε στην Κλινική Kreiskrankenhaus Grevenbroich - St. Elisabeth της Γερμανίας. Έπειτα, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την ειδικότητα της Ουρολογίας στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, όπου και την ολοκλήρωσε. Έχει υπάρξει επικουρικός επιμελητής στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου, Λαυρίου, Καλυβίων και Κερατέας, ενώ σήμερα συνεργάζεται με το Metropolitan Hospital Φαλήρου. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει κι έχει πραγματοποιήσει εργασίες σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, αναλαμβάνει τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την θεραπεία ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων όπως η ακράτεια ούρων, ο προστάτης, παθήσεις των νεφρών, στυτική δυσλειτουργία, ανδρική υπογονιμότητα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ηράκλειο, Ζωγράφου 10
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και υπέρηχο νεφρών) υπηρεσίες
Εξέταση προστάτη

Ο Τσιχλάκης Μιχαήλ είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύθηκε ως Χειρουργός Ουρολόγος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Είναι μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Ηρακλείου Κρήτης και γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στις παθήσεις του ουροποιητικού, στις παθήσεις του προστάτη (υπερπλασία, καρκίνος του προστάτη), στις παθήσεις όρχεων και γεννητικών οργάνων, καθώς και στην στυτική δυσλειτουργία. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, ο γιατρός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ηράκλειο, Φιλυρών 15
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Σιμιγιάτος Χρήστος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ηράκλειο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής και ειδικεύτηκε στην Ουρολογία. Συνεργάζεται με την Βιοκλινική Αθηνών και παράλληλα εργάζεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. Στο σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο ιατρείο του, σε ένα περιβάλλον φιλικό και άνετο, αναλαμβάνει πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την επαγγελματική του γνώση με την πολυετή του εμπειρία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Τρίκαλα, Άννης Κομνηνής 17
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Βαϊόπουλος Χρήστος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στα Τρίκαλα. Στο ιατρείο του αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών, όπως υπερηχογράφημα νεφρών, ουροδόχου κύστης, προστάτη. Έχει εμπειρία στην εύκαμπτη ουρηθροκυστεοσκόπηση, την ενδοσκοπική χειρουργική ουρολογία, την βιοψία προστάτη και την αντιμετώπιση υπερπλασίας του προστάτη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Βόλος, Κουμουνδούρου 21Β
Απλή επίσκεψη: 25€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα

Ο Ρηγόπουλος Χρήστος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο. Είναι κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο "Carol Davila" στο Βουκουρέστι και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο διατριβής "Διαδερμική Νεφρολιθοτομή σε χοίρους με έγχυση αιμοστατικών". Έλαβε την ειδικότητά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και επιπλέον ειδικεύτηκε στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, στη Λαπαροσκοπική, Ενδοσκοπική Ουρολογία και Λιθίαση Ουροποιητικού, ενώ εργάστηκε στο Leicester General Hospital του Ηνομένου Βασιλείου. Εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία, την Καρδιολογία και τη Χειρουργική στο "Αχιλλοπούλειο" Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης, ο γιατρός συμμετέχει ενεργά σε ελληνικά αλλά και διεθνή συνέδρια του κλάδου του. Στο ιατρείο αναλαμβάνει χειρουργικές επεμβάσεις με laser και βραχύ χαλινό, περιτομή, ενδοσκοπική ουρητηρολιθοτριψία, βιοψία προστάτη με υπέρηχο, χειρουργείο υπερπλασίας προστάτη και Turis Laser προστάτη. Επίσης, ειδικεύεται σε θηλώματα ουροδόχου κύστεως, φωτοδυναμική θεραπεία, rigiscan - μέτρηση νυχτερινών στύσεων, καρκίνο ουροδόχου κύστης και καρκίνο προστάτη, καθώς και σε τεχνικές, όπως στη λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή, στη λαπαροσκοπική ριζική κυστεκτομή και στη λαπαροσκοπική νεφρεκτομή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αιγάλεω, Αγίας Λαύρας 16
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Ο Λάμπρου Σταύρος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο και στη Δραπετσώνα εντός του πολυϊατρείου "Lifeckeck". Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Στρατιωτικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Δημόσια Υγεία της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα στην Γενική Χειρουργική στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ουρολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Σήμερα, είναι Επιμελητής της Ουρολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και στην Ουρολογική Κλινική του ιδιωτικού νοσοκομείου Mediterraneo Hospital, ενώ συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής Βουγιουκλάκειο. Επιπρόσθετα, είναι επιστημονικός υπεύθυνος στα Ιδιωτικά Πολυιατρεία LifeCheck Δραπετσώνας και Χαλκίδας. Στα ιατρεία του, διαγιγνώσκονται και αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος όπως υπερπλασία προστάτη, λιθίαση ουροποιητικού, ακράτεια ούρων, υπογονιμότητα και νεοπλασίες ουρογεννητικού δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Επιδαύρου 30 & Μαυρομιχαλέων 8
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και διενέργεια υπερήχου σε περίπτωση που χρειαστεί) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Εξέταση προστάτη

Ο Γυφτόπουλος Αντώνιος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι εξειδικευμένος στην ενδοσκοπική ουρολογία, την λιθίαση ουροποιητικού και τις παθήσεις προστάτη. Σήμερα, είναι Αναπληρωτής Διευθυντής του Ουρολογικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών. Στο σύγχρονο ιατρείο του, παρέχει υπηρεσίες όπως εξέταση προστάτη, κυστεοσκόπηση, υπέρηχο νεφρών, όρχεων και ουροδόχου κύστης, καθώς και έλεγχο γονιμότητας, συνδυάζοντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Φάληρο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Καραμανλή 60
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση με κόστος 30€, αν διενεργηθεί υπέρηχος νεφρών, ουρητήρων, κύστεως, προστάτη, ουροδόχου κύστεως, οσχέου το κόστος είναι 40€) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας Εξέταση προστάτη Αντιμετώπιση ακράτειας

Ο Καμτσιόπουλος Ιορδάνης είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Φάληρο Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του University of Belgrade της Σερβίας και του Ovidius University of Constanta της Ρουμανίας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας και στο Κέντρο Υγείας Λιδορικίου. Στη συνέχεια, ξεκίνησε την ειδικότητά του στη Γενική Χειρουργική στην Χειρουργική Κλινική, καθώς και στην Ουρολογία στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ο Άγιος Δημήτριος", έπειτα εκπαιδεύτηκε στο Γυναικολογικό Τμήμα του ίδιου νοσοκομείου και στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο". Σήμερα, είναι συνεργάτης ιατρός του Υγεία κατ' οίκον, του Κέντρου Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή και της Κλινικής Άγιος Λουκάς. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης του, έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων κι έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την θεραπεία ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων όπως η ακράτεια ούρων, ο προστάτης, παθήσεις των νεφρών, ογκολογία ουροποιητικού και ανδρολογικού συστήματος, στυτική δυσλειτουργία, ανδρική υπογονιμότητα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ηλιούπολη, Σοφοκλή Βενιζέλου 50
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες

Η Κονομή Κανναβάρο Μαρκέλλα είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Εξειδικεύθηκε και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην Β’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Σισμανόγλειου. Διαθέτει τον τίτλο Fellow of the European Bard of Urology (FEBU), που απέκτησε μετά από γραπτές και προφορικές εξετάσεις στις Βρυξέλλες. Στα πλαίσια της ειδίκευσης και εκπαίδευσης της, έχει εργαστεί σε αρκετά νοσοκομεία και άλλες δομές υγείας όπως το Γενικό Νοσοκομείο Κρεστένων, Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, Κέντρο Υγείας Ακράτας ,1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ, Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς Οι Άγιοι Ανάργυροι κ.α. Μετά τις Πανεπιστημιακές της σπουδές ως μέλος φιλανθρωπικών οργανώσεων έχει συμμετάσχει σε πολλές αποστολές για Ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια σε τρίτες χώρες ώσπου την κέρδισε η ειδικότητα της Ουρολογίας. Για την συνεχή επιστημονική εξέλιξη και ενημέρωση έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργάτης του Μαιευτικού και Χειρουργικού κέντρου "Λητώ" και του "Ευγενίδειου" Θεραπευτηρίου στη Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Οι χώροι του ιατρείου είναι άρτια και πλήρως εξοπλισμένοι, ώστε να παρέχει με επιστημονικό τρόπο ολοκληρωμένες υπηρεσίες, εξατομικευμένη ανάλυση της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ελληνικό, Λεωφόρος Ιασωνίδου 35
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, παραπομπή εξετάσεων - συνταγογράφηση, υπέρηχο κύστης - προστάτη) υπηρεσίες
Έλεγχος υπογονιμότητας Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας)

Ο Σαλμάς Ιωάννης είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ελληνικό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Università degli Studi "Gabriele d'Annunzio" της Ιταλίας και κάτοχος πιστοποίησης στην ανάνηψη βασικής καρδιοναπνευστικής αναζωογόνησης και στην αυτόματη εξωτερική απιδίνωση. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Μοναστηρακίου Βόνιτσας και ξεκίνησε την ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας. Συνέχισε την ειδικότητα Ουρολογίας στην Ουρολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ελπίς". Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει κι έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολυάριθμα συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων. Έχει, επίσης, στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Σήμερα, συνεργάζεται με το Metropolitan General. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, Ουροδιάγνωση, αναλαμβάνει τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την θεραπεία ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων όπως η ακράτεια ούρων, ο προστάτης, παθήσεις των νεφρών, ογκολογία ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος, στυτική δυσλειτουργία, ανδρική υπογονιμότητα και μικροβιολογικές λοιμώξεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πειραιάς, Πραξιτέλους 144 -146
Απλή επίσκεψη: 40€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, υπερηχογραφικό έλεγχο) υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ακράτειας

Ο Μοιράγιας Χρήστος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην Ουρολογία και Ανδρολογία στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις του απονεμήθη ο τίτλος του Επιμελητή Ουρολόγου από την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία (FEBU). Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική για λίθους του Ουροποιητικού, για όγκους των νεφρών, του ουρητήρα και της ουροδόχου κύστης, για τη διάγνωση και αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη. Ο γιατρός έχει ειδικευτεί στην Ανδρολογία και παρακολουθεί μεγάλη σειρά ασθενών με ανδρολογικά προβλήματα (στυτική δυσλειτουργία, υπογονιμότητα, κτλ). Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ιατρικής Εταιρείας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοουρολογίας. Είναι κριτής σε διεθνή περιοδικά και έχει δώσει πολυάριθμες ομιλίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Διετέλεσε επιμελητής του ρομποτικού ουρολογικού κέντρου του νοσοκομείου Metropolitan και πλέον κατέχει τη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή της Δ' ουρολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Μητέρα. Στόχος του γιατρού είναι η συνεχής επιμόρφωση, μετεκπαίδευση και εκπαίδευση νέων συναδέλφων με σκοπό τη βέλτιστη και σύγχρονη παροχή υπηρεσιών υγείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περαία, Ανθέων 36 & Αμπελοκήπων
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει απλή εξέταση και συνταγογράφηση με κόστος 30€ και φτάνει έως 50€ εάν γίνει υπέρηχος και ουροροομετρία) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη

Ο Παπουνίδης Ηρακλής είναι Xειρουργός Oυρολόγος - Aνδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία της Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικευτεί στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" Θεσσαλονίκης και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό χειρουργικών ανοιχτών, λαπαροσκοπικών και διαδερμικών επεμβάσεων, καθώς και σε χειρουργικές επεμβάσεις με τη χρήση laser. Εξειδικεύεται στην ανδρολογία, στην ογκολογία, στη παιδοουρολογία, στη γυναικοουρολογία και στην εξωσωματική λιθοτριψία, ενώ έχει λάβει μετεκπαίδευση στη χρήση υπερήχων ουροποιητικού. Συμμετέχει ενεργά με παρουσιάσεις και ομιλίες τόσο σε ελληνικά, όσο και σε διεθνή συνέδρια, καθώς επίσης έχει προβεί και σε δημοσιεύσεις άρθρων, σε εξειδικευμένα περιοδικά ουρολογίας. Ο ιατρός είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Το σύγχρονο ιατρείο του, είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπουν ακριβή διάγνωση και παροχή υπηρεσιών όπως ουρολογικό έλεγχο ανδρών και γυναικών, υπερηχογράφημα Νεφρών - Κύστεως - Προστάτη - Οσχέου και διορθικό υπερηχογράφημα, κυστεοσκόπηση, ουρηθροσκόπηση με εύκαμπτο κυστεοσκόπιο και πλήθος ακόμα υπηρεσιών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πειραιάς, Αιτωλικού 167
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες

Ο Γεωργόπουλος Ιωάννης είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε την ειδίκευση του στην Ουρολογία από την Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης και την Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και από το Γενικό Νοσοκομείο Χίου στη Χειρουργική. Διατελεί Επιστημονικός συνεργάτης του Metropolitan Hospital, καθώς είναι  Fellow of European Board of Urology και μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ο γιατρός διαθέτει μεγάλη εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση, προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας, όπως, την αντιμετώπιση της λιθίασης του ουροποιητικού, της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, των κακοηθειών του ουροποιητικού συστήματος, της στυτικής δυσλειτουργίας και τον έλεγχο υπογονιμότητας. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Καβάλα, Δαγκλή 10
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα Αντιμετώπιση ακράτειας Αντιμετώπιση προστατίτιδας

Ο Τορονίδης Χαράλαμπος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καβάλα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στις εφαρμογές των Βασικών Ιατρικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ειδικεύεται στη χειρουργική του προστάτη τόσο για καλοήθεις (TURis) όσο και για κακοήθεις παθήσεις, στον καρκίνο της ουροδόχου κύστης, του νεφρού, του όρχεος και του πέους, καθώς και στη λιθίαση του ουροποιητικού. Επιπλέον, ασχολείται με δερματικές παθήσεις των γεννητικών οργάνων του άνδρα (μυκητιάσεις, κονδυλώματα με την εφαρμογή κρυοθεραπείας με Cryopen), με καλοήθεις παθήσεις του οσχέου (κιρσοκήλη, υδροκήλη), με την ανδρική υπογονιμότητα, με τη στυτική δυσλειτουργία με δυνατότητα εφαρμογής τεστ αγγειοδραστικών και χρήση υπερήχων στο ιατρείο, καθώς και με τη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη με τη χρήση διορθικού υπερήχου και συνακόλουθα τη λήψη κατευθυνόμενης βιοψίας. Στο ιατρείο του, με κύριο μέλημα την έγκυρη διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία γίνεται λεπτομερής λήψη ιστορικού και ενδελεχής κλινική εξέταση σε άνδρες και γυναίκες, με τη χρήση υπερήχων όλων των οργάνων του ουροποιητικού. Σε έναν άνετο χώρο, που τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής, πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα απεικόνισης, διάγνωσης και επεμβατικών πράξεων, αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ουρολογικών και των ανδρολογικών παθήσεων. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πειραιάς, 2ας Μεραρχίας 17
Απλή επίσκεψη: 30€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Πέτρα στα νεφρά

Ο Χαντάτ Μοχάμεντ είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ξεκίνησε την ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής και στη συνέχεια έλαβε την ειδικότητα της Ουρολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ευαγγελισμός. Επιπρόσθετα, έχει μετεκπαιδευθεί στο εξωτερικό, ενώ στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και προγραμμάτων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και στο ιατρείο του αναλαμβάνει τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την θεραπεία ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων όπως η ακράτεια ούρων, ο προστάτης, παθήσεις των νεφρών, στυτική δυσλειτουργία και ανδρική υπογονιμότητα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Αναστασίου Τσόχα 23
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ (περιλαμβάνει διενέργεια υπερήχου) υπηρεσίες

Ο Γαλανάκης Ιωάννης είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στη Νίκαια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αντιπλοίαρχος Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο διδακτορικής διατριβής "Μοριακός φαινότυπος των καρκινωμάτων της ανώτερης αποχετευτικής μοίρας του ουροποιητικού συστήματος". Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στις Χειρουργικές Κλινικές των Ναυτικών Νοσοκομείων Κρήτης και Αθηνών και συνέχισε την ειδικότητα της Ουρολογίας στο ΝΝΑ και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου την ολοκλήρωσε. Έπειτα, έλαβε την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση στην Ουρολογία (Fellow of European Board of Urology, FEBU) και μετεκπαιδεύθηκε στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Ουρολογία στο Ospedale San Bassiano της Ιταλίας και στη Λαπαροσκοπική Ουρολογία, Ενδοουρολογία και Ανδρολογία στο Newcastle Freeman Hospital της Αγγλίας. Επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Ουρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, όπου κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού, με πλήθος ομιλιών, ανακοινώσεων στρογγυλών τραπεζιών, ενώ διατελεί κριτής και editorial member σε διεθνή ουρολογικά περιοδικά και έχει δημοσιεύσει άρθρα του σε πολλά απ’ αυτά. Σήμερα, κατέχει τη θέση Διευθυντή στο Ουρολογικό Τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, διαθέτοντας άρτια επιστημονική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία και έχοντας αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό ασθενών, εξασφαλίζει την πλέον σύγχρονη ιατρική αντιμετώπιση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Περαία, Δημοκρατίας 72
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη Πλήρης ουροδυναμικός έλεγχος

Ο Κονδελίδης Νικόλαος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης Βουλγαρίας και είναι Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αφού εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου Λέσβου, ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γεώργιος Γεννηματάς. Στην συνέχεια, εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και στην Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς με αντικείμενο εξειδίκευσης τη Νευροουρολογία και τις διαταραχές ούρησης. Επιπροσθέτως, έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, συμπόσια, εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει εκπαιδευτικό έργο ως Λέκτορας Ουρολογίας με αντικείμενο τη Γυναικολογική Ουρολογία. Είναι επίσης, εξειδικευμένος στη Χειρουργική αντιμετώπιση της Γυναικείας και Ανδρικής Ακράτειας Ούρων. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιεί για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση πληθώρας ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων, προσφέροντας άμεση και υψηλής ποιότητας περίθαλψη σε κάθε ασθενή και παράλληλα συνεργάζεται με την ουρολογική ομάδα U4U στον τομέα της Νευροουρολογίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αρτέμιδα, Λ. Βραυρώνος 111
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες
Εξέταση προστάτη

Ο Λιβασιάνης Σπύρος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αρτέμιδα Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων του ουροποιητικού, καθώς και εξειδίκευση στις παθήσεις του προστάτη. Στο ιατρείο του παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες προς τους ασθενείς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Σέρρες, Νικολάου Πλαστήρα 2
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ακράτειας Εξέταση προστάτη

Η Παπαβασιλείου Στυλιανή είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στις Σέρρες. Έλαβε πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικότητα από την Ουρολογική κλινική του "Θεαγένειου" Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου εκπαιδεύτηκε για την αντιμετώπιση Ογκολογικών ασθενών και στο "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στην Ενδοουρολογία, Λιθίαση και νοσήματα του Προστάτη. Έχει εξειδίκευση στη Νευρο-ουρολογία, και Ουροδυναμική που απέκτησε στην Ιταλία και την Γαλλία και πολυετή εμπειρία στην θεραπεία της Ακράτειας ούρων όλων των ηλικιακών ομάδων. Μετεκπαίδευτηκε στην Γυναικο-ουρολογία στη Δ' Μαιευτική Γυναικολογική Πανεπιστημιακή Κλινική για μεικτές ουρογεννητικές παθήσεις καθώς και για Ουροδυναμική μελέτη, Υπερηχογραφικό έλεγχο και Ενδοσκοπήσεις. Είναι συνεργάτης της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης από το 2002, όπου εκτελεί επεμβάσεις του ουροποιογεννητικού. Είναι μέλος International Continence Society (SIU), European Association of Urology (EUA). Το ιατρείο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό, πλήρες ουροδυναμικό εργαστήριο, για την αντιμετώπιση Γυναικοουρολογικών παθήσεων καθώς και Νευροουρολογικών νοσημάτων. Η γιατρός έχει πολυετή εμπειρία στο τομέα της Γενικής Ουρολογίας, Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κυψέλη, Πλατεία Κανάρη 15
Απλή επίσκεψη: 20€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας

Ο Θεοφίλου Θεόδωρος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Έλαβε το πτυχίο Ιατρικής, από το Ρωσικό Κρατικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο Μόσχας. Ειδικεύτηκε στην Ουρολογία από το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο" και στο Γενικό Νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" καθώς και στη Γενική Χειρουργική από το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" και του "Therapis General Hospital" και εξειδικεύεται στην Ανδρολογία και στην Υπογονιμότητα, στην Ενδοσκοπική και Ογκολογική Ουρολογία. Ο γιατρός στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων. Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και στο ιατρείο του, πραγματοποιείται έλεγχος και θεραπεία των Οφθαλμολογικών ανωμαλιών και παθήσεων, με τη χρήση εξελιγμένων μηχανημάτων, δίνοντας έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα