20

Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Αιματουρία – Λευκωματουρία, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη
Σχετικές ειδικότητες
Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι, Καρδιολόγοι, Νεφρολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί

Αντωνόπουλος Χρήστος MD, FEBU
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Γλυφάδα
Γλυφάδα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Laser περιτομή TURis προστατεκτομή Κυστεοσκόπηση Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως Φίμωση πέους

Ο Αντωνόπουλος Χρήστος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Γλυφάδα, τον Κολωνό και το Μαρούσι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή και ξεκίνησε την εκπαίδευση του ως οπλίτης ιατρός στο Στρατιωτικό νοσοκομείο 212 ΚΙ.Χ.Ν.Ε του νομού Ξάνθης. Ξεκίνησε την πρακτική του εξάσκηση στην Α' Χειρουργική Μονάδα Μεταμοσχεύσεων Οργάνων στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ''Ο Ευαγγελισμός'' με πληθώρα επεμβάσεων, και ακολούθως διετέλεσε υπεύθυνος βοηθός στην ίδια μονάδα επί εξαμήνου. Πραγματοποίησε την ειδίκευση του στην Χειρουργική Ουρολογία και στην Ανδρολογία, σε συνδυασμό με ειδική εκπαίδευση στην Πλαστική χειρουργική, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς και εκπαίδευση στην Γυναικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Στη συνέχεια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με αντικείμενο τα επαγγέλματα εργασίας και την εμφάνιση Καρκίνου της Ουροδόχου Κύστης. Είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με αντικείμενο τους ιστικούς δείκτες στην κακοήθεια της ουροδόχου κύστης. Το 2019 μετά από τη διενέργεια γραπτών και προφορικών εξετάσεων, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, ανακηρύσσεται μέλος του Κολεγίου των Ευρωπαίων Ουρολόγων και αποκτά τον τίτλο του Fellow of the European Board of Urology (FEBU). Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε στην Ενδοσκοπική Ουρολογία με ιδιαίτερη έμφαση στη διουρηθρικές επεμβάσεις (διουρηθρική προστατεκτομή - TURis , ενδοσκοπική αφαίρεση λίθων). Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και σε εξωτερικό, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε ημερίδες και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα περιοδικά. Με κλινική εμπειρία, ακαδημαϊκή κατάρτιση ανώτατου επιπέδου και ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στο φάσμα της σύγχρονης ουρολογίας, ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος Αντωνόπουλος Χρήστος παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες αναφορικά με τις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Ρουμπέσης Παναγιώτης
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Καλύβια Θορικού
Καλύβια Θορικού
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, λήψη ιστορικού και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση κιρσοκήλης TURis προστατεκτομή

Ο Ρουμπέσης Παναγιώτης είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος, με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στα Καλύβια. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή "Saint Paul" και από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Ovidius din Constanta της Ρουμανίας. Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερικό Ιατρείο Λεχαινών του Νομού Ηλείας, ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Ακολούθως, εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό ως έφεδρος αξιωματικός, αρχικά σε αρματαγωγό πλοίο και στη συνέχεια στην Ουρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στη Χειρουργική Ουρολογία - Ανδρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Επίσης, ειδικεύθηκε και στη Γυναικολογική Ουρολογία στο Μαιευτήριο “ Έλενα”. Mε ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντος την Ενδοσκοπική και τη Ρομποτική Ουρολογία, είναι πιστοποιημένος ρομποτικός χειρουργός του συστήματος Da Vinci, στην Λαπαροσκοπική, Ρομποτική Χειρουργική. Είναι Διευθυντής της Δ' Ουρολογικής Κλινικής του Μαιευτηρίου "Μητέρα" και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο γιατρός διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και άρτια επιστημονική κατάρτιση, προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας, σε χώρους εξοπλισμένους με σύγχρονα μέσα για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία κάθε προβλήματος. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:30

Ξάνθης Στυλιανός MSc, FEBU
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει πλήρη ουρολογικό έλεγχο και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) TURis προστατεκτομή

Ο Ξάνθης Στυλιανός είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Κosice στην Σλοβακική Δημοκρατία, εξειδικευθείς στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, μετεκπαιδευθείς στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του τίτλου Fellow of European Board of Urology ( FEBU). Εργάζεται ως επιμελητής στην Ουρολογική κλινική του νοσοκομείου Μetropolitan που είναι κέντρο αναφοράς στην minimal invasive λαπαρασκοπική και ρομποτική χειρουργική. Συμμετείχε και συμμετέχει σε πολλά Ουρολογικά συνέδρια, είτε σαν ομιλητής, είτε σαν ακροατής έχει διεθνείς δημοσιεύσεις και εργάστηκε σε ερευνητικά πρωτόκολλα. Επίσης είναι εκπαιδευμένος στην νευροουρολογία με πλήθος συμμετοχών σε επεμβατικές ουροδυναμικές εξετάσεις. Έχει διαμορφώσει ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση του Ουρολογικού ασθενούς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Θαμνόπουλος Χαράλαμπος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Αντιμετώπιση προστατίτιδας

Ο Θαμνόπουλος Χαράλαμπος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Καλαμαριά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε ως αγροτικός Ιατρός εκπληρώνοντας την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Άνω Πορροΐων. Εργάσθηκε ως ειδικευόμενος βοηθός στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κατερίνης εκτελώντας την άσκηση του στη Γενική Χειρουργική και ως ειδικευόμενος βοηθός στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο". Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου ειδικότητας Ουρολογίας. Διετέλεσε Επικουρικός ιατρός Ουρολογίας με βαθμό Επιμελητού Β', στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο" και ως Επικουρικός ιατρός Ουρολογίας με βαθμό Επιμελητού Β' στην Ουρολογική Κλινική του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου "Θεαγένειο" Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στο Saint Augustin στο Bordeaux της Γαλλίας στην Λαπαροσκοπική-Ρομποτική Ουρολογία και μετά από επιτυχημένες εξετάσεις, έλαβε τον τίτλο Fellow of European Board of Urology (F.E.B.U). Ο γιατρός είναι άρτια εκπαιδευμένος και έχει ενεργώ συμμετοχή, σε ελληνικά και διεθνή σεμινάρια, συνέδρια και συμπόσια, καθώς και ανακοινώσεις αλλά και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία, τα ιατρεία του είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσφέρει τις υπηρεσίες του για την διάγνωση, την πρόληψη και την θεραπεία των νοσημάτων του ουροποιητικού και γεννητικού ανδρικού συστήματος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 06/02

Μοιράγιας Χρήστος MD, FEBU
Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Πειραιάς
Πειραιάς
Απλή επίσκεψη: 40€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, υπερηχογραφικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ακράτειας Βιοψία προστάτου

Ο Μοιράγιας Χρήστος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην ουρολογία και ανδρολογία στο νοσοκομείο ''Ευαγγελισμός''. Μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις του απονεμήθη ο τίτλος του Επιμελητή Ουρολόγου από την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία (FEBU). Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική για λίθους του Ουροποιητικού, για όγκους των νεφρών, του ουρητήρα και της ουροδόχου κύστης, για την διάγνωση και αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη. Ο γιατρός έχει ειδικευτεί στην Ανδρολογία και παρακολουθεί μεγάλη σειρά ασθενών με ανδρολογικά προβλήματα (στυτική δυσλειτουργία, υπογονιμότητα κτλ). Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ιατρικής Εταιρείας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοουρολογίας. Είναι κριτής σε διεθνή περιοδικά και έχει δώσει πολυάριθμες ομιλίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Διετέλεσε επιμελητής του ρομποτικού ουρολογικού κέντρου του νοσοκομείου Metropolitan και πλέον κατέχει τη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή της Δ' ουρολογικής κλινικής στο νοσοκομείο ''Μητέρα''. Στόχος του γιατρού είναι η συνεχής επιμόρφωση, μετεκπαίδευση και εκπαίδευση νέων συναδέλφων με σκοπό την βέλτιστη και σύγχρονη παροχή υπηρεσιών υγείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 12:00

Λάττας Γεώργιος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Χολαργός
Χολαργός

Ο Λάττας Γεώργιος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Χολαργό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς και της Οδοντιατρικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου. Ειδικεύτηκε στο "Ιπποκράτειο" Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Ουρολογία καθώς και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Γενική Χειρουργική. Μετεκπαιδεύτηκε στην Υπερηχογραφία του "Ιπποκράτειου" Νοσοκομείου και στην Πλαστική Χειρουργική στο Γενικό Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας" καθώς και στην Γυναικολογική Ουρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο - Μαιευτήριο "Έλενα Βενιζέλου". Ο γιατρός είναι εκπαιδευμένος στην Ενδοσκοπική Επεμβατική Ουρολογία και Ρομποτική Χειρουργική από το Heidelberg University Hospital. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης, Χειρουργός γιατρός του "Ιασώ General", υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του "Αμαλία Φλέμινγκ" στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου, καθώς και Επιμελητής του Ουρολογικού τμήματος της Βιοκλινικής Αθηνών. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της European Association of Urology και της Endourological Society. Ο γιατρός διαθέτει άρτια εκπαίδευση και προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία. Η πολυετής εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελεί εγγύηση για την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:00

Κονδελίδης Νικόλαος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Περαία
Περαία
Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη Πλήρης ουροδυναμικός έλεγχος

Ο Κονδελίδης Νικόλαος είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Περαία Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης Βουλγαρίας και είναι Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αφού εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου Λέσβου, ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στην Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γεώργιος Γεννηματάς. Στην συνέχεια, εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και στην Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς με αντικείμενο εξειδίκευσης τη Νευροουρολογία και τις διαταραχές ούρησης. Επιπροσθέτως, έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, συμπόσια, εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει εκπαιδευτικό έργο ως Λέκτορας Ουρολογίας με αντικείμενο τη Γυναικολογική Ουρολογία. Είναι επίσης, εξειδικευμένος στη Χειρουργική αντιμετώπιση της Γυναικείας και Ανδρικής Ακράτειας Ούρων. Το ιατρείο του είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιεί για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση πληθώρας ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων, προσφέροντας άμεση και υψηλής ποιότητας περίθαλψη σε κάθε ασθενή και παράλληλα συνεργάζεται με την ουρολογική ομάδα U4U στον τομέα της Νευροουρολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Καμτσιόπουλος Ιορδάνης
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Φάληρο Θεσσαλονίκης
Φάληρο Θεσσαλονίκης
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση με κόστος 30€, αν διενεργηθεί υπέρηχος νεφρών, ουρητήρων, κύστεως, προστάτη, ουροδόχου κύστεως, οσχέου το κόστος είναι 40€) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας Εξέταση προστάτη Αντιμετώπιση ακράτειας Ανδρική υπογονιμότητα

Ο Καμτσιόπουλος Ιορδάνης είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Φάληρο Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του University of Belgrade της Σερβίας και του Ovidius University of Constanta της Ρουμανίας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας και στο Κέντρο Υγείας Λιδορικίου. Στη συνέχεια, ξεκίνησε την ειδικότητά του στη Γενική Χειρουργική στην Χειρουργική Κλινική, καθώς και στην Ουρολογία στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ο Άγιος Δημήτριος", έπειτα εκπαιδεύτηκε στο Γυναικολογικό Τμήμα του ίδιου νοσοκομείου και στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο". Σήμερα, είναι συνεργάτης ιατρός του Υγεία κατ' οίκον, του Κέντρου Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή και της Κλινικής Άγιος Λουκάς. Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης του, έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων κι έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει τη διάγνωση, την παρακολούθηση και την θεραπεία ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων όπως η ακράτεια ούρων, ο προστάτης, παθήσεις των νεφρών, ογκολογία ουροποιητικού και ανδρολογικού συστήματος, στυτική δυσλειτουργία, ανδρική υπογονιμότητα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μπιτσαχτσίδης Μιχαήλ
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Μοσχάτο
Μοσχάτο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μπιτσαχτσίδης Μιχαήλ είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μοσχάτο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων του ουροποιητικού. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, αναλαμβάνει την παρακολούθηση και την θεραπεία ουρολογικών και ανδρολογικών παθήσεων όπως η ακράτεια ούρων, παθήσεις των νεφρών και του προστάτη, ογκολογία ουροποιητικού και ανδρολογικού συστήματος, στυτική δυσλειτουργία, ανδρική υπογονιμότητα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Γεωργόπουλος Ιωάννης MD, FEBU
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

  • Πειραιάς
Πειραιάς

Ο Γεωργόπουλος Ιωάννης είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε την ειδίκευση του στην Ουρολογία από την Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης και την Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου στη Χειρουργική. Διατελεί Επιστημονικός συνεργάτης του Metropolitan Hospital, καθώς είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ο γιατρός διαθέτει μεγάλη εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση, προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας, όπως, την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και τον έλεγχο υπογονιμότητας, σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία κάθε ουρολογικού προβλήματος. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00