32 Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ουρολόγο - Ανδρολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ουρολόγο - Ανδρολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ουρολόγο - Ανδρολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ουρολόγο - Ανδρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Laser περιτομή, TURis προστατεκτομή, Ανδρική υπογονιμότητα, Αντιμετώπιση ακράτειας, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση κιρσοκήλης

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι, Καρδιολόγοι, Νεφρολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί

Κοντοδημόπουλος Δημήτριος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Χαϊδάρι
Χαϊδάρι
TURis προστατεκτομή

Ο Κοντοδημόπουλος Δημήτριος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαϊδάρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Medical University of Ovidius. Ειδικεύτηκε στη Χειρουργική Ουρολογία στη Γ' Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου "Μεταξά" ως ειδικευόμενος γιατρός και στο Γενικό Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου, έλαβε την ειδικότητα της Ουρολογίας. Διατελεί Επιστημονικά Υπεύθυνος του Ουρολογικού τμήματος της ιδιωτικής πολυκλινικής, "SEA" της Μυκόνου και των ιδιωτικών Κλινικών Ιατρικό Ψυχικού, Βιοκλινική, Κλινική Ταξιάρχες, Αττικό Θεραπευτήριο. Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας. Η συνεχιζόμενη ενημέρωση και η άρτια εκπαίδευση που έχει αποκτήσει, έχει ως αποτέλεσμα την άριστη παροχή υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της Ουρολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μπιτσαχτσίδης Μιχαήλ

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Μοσχάτο
Μοσχάτο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Μπιτσαχτσίδης Μιχαήλ είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Μοσχάτο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων του ουροποιητικού. Στο ιατρείο του παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες προς τους ασθενείς, όπως κλινική εξέταση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Νικολάου Βασίλειος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, απεικονιστικό έλεγχο - υπερηχογράφημα, ουροροομετρία και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Πέτρα στα νεφρά Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων-HPV Περιτομή Ανδρική υπογονιμότητα Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας)

Ο Νικολάου Βασίλειος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία, σε Θεσσαλονίκη και Τρίλοφο. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με το τέλος των σπουδών του εκπλήρωσε τη θητεία του ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Καλλιθέας Σάμου. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας στη Χειρουργική Κλινική και μετέπειτα την Ουρολογική Κλινική. Η ειδικότητα του ολοκληρώθηκε στην Ουρολογική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Γεννηματάς". Στα πλαίσια της πανεπιστημιακής του εκπαίδευσής, συνεργάστηκε με την Α' Χειρουργική Κλινική Παίδων του "Γεώργιος Γεννηματάς", καθώς και με την Β' Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο", στο ίδιο νοσοκομείο μετεκπαιδεύτηκε αργότερα στη χρήση ουρολογικού υπερήχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο γιατρός έχει στο ενεργητικό του πολυα΄ριθμες δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά, καθώς και συνεχή παρουσία και ανακοινώσεις σε συνέδρια Ουρολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Σφέτσας Κωνσταντίνος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Περιτομή

Ο Σφέτσας Κωνσταντίνος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει μετεκπαιδευτεί στην επείγουσα ιατρική στο Madigan Army Medical Center στην Washington και είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία, ενώ παρέχει πλήθος υπηρεσιών, όπως έλεγχο γονιμότητας, εξέταση προστάτη, κυστεοσκόπηση, ουροομετρία, πλήρη ουρολογικό έλεγχο, υπέρηχο νεφρών και υπέρηχο ουροδόχου κύστης. Τέλος, είναι συνεργάτης ιατρός σε Νοσοκομεία και Κλινικές των Αθηνών και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:30

Πετρολέκας Ανδρέας

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Αντιμετώπιση ακράτειας Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας) Έλεγχος υπογονιμότητας

Ο Ανδρέας Πετρολέκας είναι ουρολόγος - ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι κάτοχος της πιστοποίησης από το European Board of Urology και εξειδικευμένος σε διεθνώς αναγνωρισμένες κλινικές και κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Παρίσι πάνω στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης της υπερπλασίας του προστάτη (εξάχνωση του προστάτη με TURis και laser), της κακοήθειας του ουροποιητικού συστήματος (λαπαροσκοπική αντιμετώπιση όγκων νεφρού, ουροδόχου κύστης και προστάτη), της λιθίασης (εύκαμπτη ουρητηροσκόπηση, laser λιθοτριψίας, εξωσωματική λιθοτριψία), καθώς και στη διάγνωση και αντιμετώπιση της ακράτειας των ούρων. Διαθέτει αξιοσημείωτη εμπειρία, εργαζόμενος σε πολλές κλινικές και νοσοκομεία, όπως το Ερρίκος Ντυνάν, ο Όμιλος Ιατρικού Κέντρου, η Ευρωκλινική Αθηνών, αλλά και από νοσοκομεία του Παρισιού, όπου είναι μετεκπειδευμένος σε διεθνώς αναγνωρισμένες κλινικές.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:00

Ξάνθης Στυλιανός MSc, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Μαρούσι
Μαρούσι
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει πλήρη ουρολογικό έλεγχο και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας)

Ο Ξάνθης Στυλιανός είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2006 μέχρι και σήμερα ασκεί την ιατρική του ιδιότητα κατά κύριο λόγο σε μεγάλα ελληνικά νοσοκομεία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών, έχει συμμετάσχει τόσο σαν ομιλητής, όσο και σαν ακροατής σε πολλά Ουρολογικά συνέδρια και έχει ένα μεγάλο ιστορικό σε διεθνείς δημοσιεύσεις. Σήμερα, ο γιατρός στο ιδιωτικό του ιατρείο με προτεραιότητα πάντα στην ασφάλεια του ασθενούς και με τα αυστηρότερα κριτήρια υγιεινής πραγματοποιεί τόσο τη διάγνωση όσο και την αντιμετώπιση περιστατικών όπως είναι η ανδρική υπογονιμότητα, οι παθήσεις προστάτη, όρχεων, πέους, ουροδόχου κύστης, νεφρών, αλλά και η ακράτεια ούρων και η λιθίαση ουροποιητικού. Επιπλέον, ο κύριος Ξάνθης εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ρομποτικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση του περιστατικού.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Λιβασιάνης Σπύρος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Αρτέμιδα
Αρτέμιδα
Εξέταση προστάτη

Ο Λιβασιάνης Σπύρος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αρτέμιδα Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων του ουροποιητικού, καθώς και εξειδίκευση στις παθήσεις του προστάτη. Στο ιατρείο του παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες προς τους ασθενείς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Μοιράγιας Χρήστος MD, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Πειραιάς
Πειραιάς
Απλή επίσκεψη: 40€ - 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση, υπερηχογραφικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα TURis προστατεκτομή Αντιμετώπιση ακράτειας Βιοψία προστάτου

Ο χειρουργός ουρολόγος- ανδρολόγος Μοιράγιας Χρήστος με ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στην ουρολογία και ανδρολογία στο νοσοκομείο ''Ευαγγελισμός''. Μετά από επιτυχείς γραπτές και προφορικές εξετάσεις του απονεμήθη ο τίτλος του Επιμελητή Ουρολόγου από την Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία (FEBU). Ο γιατρός είναι εξειδικευμένος στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική για λίθους του Ουροποιητικού, για όγκους των νεφρών, του ουρητήρα και της ουροδόχου κύστης, για την διάγνωση και αντιμετώπιση της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη. Ο γιατρός έχει ειδικευτεί στην Ανδρολογία και παρακολουθεί μεγάλη σειρά ασθενών με ανδρολογικά προβλήματα (στυτική δυσλειτουργία, υπογονιμότητα κτλ). Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ιατρικής Εταιρείας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σουηδικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοουρολογίας. Είναι κριτής σε διεθνή περιοδικά και έχει δώσει πολυάριθμες ομιλίες σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Διετέλεσε επιμελητής του ρομποτικού ουρολογικού κέντρου του νοσοκομείου Metropolitan και πλέον κατέχει τη θέση του αναπληρωτή Διευθυντή της Δ' ουρολογικής κλινικής στο νοσοκομείο ''Μητέρα''. Στόχος του γιατρού είναι η συνεχής επιμόρφωση, μετεκπαίδευση και εκπαίδευση νέων συναδέλφων με σκοπό την βέλτιστη και σύγχρονη παροχή υπηρεσιών υγείας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Τορονίδης Χαράλαμπος MD, MSc, FEBU

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Καβάλα
Καβάλα
Απλή επίσκεψη: 20€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα Αντιμετώπιση ακράτειας Αντιμετώπιση προστατίτιδας Αντιμετώπιση στενωμάτων ουρήθρας

Ο Τορονίδης Χαράλαμπος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καβάλα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στις εφαρμογές των Βασικών Ιατρικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ειδικεύεται στη χειρουργική του προστάτη τόσο για καλοήθεις (TURis) όσο και για κακοήθεις παθήσεις, στον καρκίνο της ουροδόχου κύστης, του νεφρού, του όρχεος και του πέους, καθώς και στη λιθίαση του ουροποιητικού. Επιπλέον, ασχολείται με δερματικές παθήσεις των γεννητικών οργάνων του άνδρα (μυκητιάσεις, κονδυλώματα με την εφαρμογή κρυοθεραπείας με Cryopen), με καλοήθεις παθήσεις του οσχέου (κιρσοκήλη, υδροκήλη), με την ανδρική υπογονιμότητα, με τη στυτική δυσλειτουργία με δυνατότητα εφαρμογής τεστ αγγειοδραστικών και χρήση υπερήχων στο ιατρείο, καθώς και με τη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη με τη χρήση διορθικού υπερήχου και συνακόλουθα τη λήψη κατευθυνόμενης βιοψίας. Στο ιατρείο του, με κύριο μέλημα την έγκυρη διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία γίνεται λεπτομερής λήψη ιστορικού και ενδελεχής κλινική εξέταση σε άνδρες και γυναίκες, με τη χρήση υπερήχων όλων των οργάνων του ουροποιητικού. Σε έναν άνετο χώρο, που τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής, πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα απεικόνισης, διάγνωσης και επεμβατικών πράξεων, αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ουρολογικών και των ανδρολογικών παθήσεων. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με σεβασμό και υπευθυνότητα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Ρηγόπουλος Χρήστος

 • Ουρολόγος - Ανδρολόγος
 • Βόλος
Βόλος
Απλή επίσκεψη: 25€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, υπερηχογράφημα και ηλεκτρονική συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Ανδρική υπογονιμότητα

Ο Ρηγόπουλος Χρήστος είναι Ουρολόγος - Ανδρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο. Είναι κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο "Carol Davila" στο Βουκουρέστι και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο διατριβής "Διαδερμική Νεφρολιθοτομή σε χοίρους με έγχυση αιμοστατικών". Έλαβε την ειδικότητά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και επιπλέον ειδικεύτηκε στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, στη Λαπαροσκοπική, Ενδοσκοπική Ουρολογία και Λιθίαση Ουροποιητικού, ενώ εργάστηκε στο Leicester General Hospital του Ηνομένου Βασιλείου. Εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία, την Καρδιολογία και τη Χειρουργική στο "Αχιλλοπούλειο" Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης, ο γιατρός συμμετέχει ενεργά σε ελληνικά αλλά και διεθνή συνέδρια του κλάδου του. Στο ιατρείο αναλαμβάνει χειρουργικές επεμβάσεις με laser και βραχύ χαλινό, περιτομή, ενδοσκοπική ουρητηρολιθοτριψία, βιοψία προστάτη με υπέρηχο, χειρουργείο υπερπλασίας προστάτη και Turis Laser προστάτη. Επίσης, ειδικεύεται σε θηλώματα ουροδόχου κύστεως, φωτοδυναμική θεραπεία, rigiscan - μέτρηση νυχτερινών στύσεων, καρκίνο ουροδόχου κύστης και καρκίνο προστάτη, καθώς και σε τεχνικές, όπως στη λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή, στη λαπαροσκοπική ριζική κυστεκτομή και στη λαπαροσκοπική νεφρεκτομή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00