4 Νεφρολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Νεφρολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Νεφρολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Νεφρολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Νεφρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Νεφρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αιματουρία – Λευκωματουρία, Αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού, Αντιμετώπιση νεφρικής ανεπάρκειας, Αρτηριακή υπέρταση, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία, Επίσκεψη για Ανέργους - ΑΜΕΑ - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Κυστικά νοσήματα και πολυκυστική νόσο νεφρών

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί, Ογκολόγοι, Παθολόγοι, Αιματολόγοι

Κακαλέτρη Κωνσταντίνα

  • Νεφρολόγος
  • Πατήσια
Πατήσια

Η Κακαλέτρη Κωνσταντίνα είναι Νεφρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Πατήσια και στο Παγκράτι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Αγροτικό Ιατρείο Κατσαρού Μεσσηνίας. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, καθώς και στη Νεφρολογία στο Νεφρολογικό Τμήμα του νοσοκομείου "Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός". Διετέλεσε διευθύντρια Μονάδος Τεχνητού Νεφρού της κλινικής "Παντοκράτωρ". Είναι Διευθύντρια του Νεφρολογικού τμήματος και Μονάδας Τεχνητού Νεφρού της Βιοκλινικής Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές εργασίες και ανακοινώσεις. Παρακολούθηση ασθενών στο τακτικό νεφρολογικό ιατρείο καθώς και αιμοκαθαιρόμενων ασθενών για προετοιμασία ασθενών για την ένταξή τους στην αιμοκάθαρση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Παπαδόπουλος Χριστόφορος MD, PhD

  • Νεφρολόγος
  • Άγιος Δημήτριος
Άγιος Δημήτριος
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Σακχαρώδη διαβήτη με νεφρική προσβολή (διαβητική νεφροπάθεια) Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια

O Παπαδόπουλος Χριστόφορος είναι Νεφρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Γλυφάδα. Είναι Πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδικότητά του στη Νεφρολογία στο Νοσοκομείο "Κοργιαλένιο - Μπενάκειο" Γενικό Νοσοκομείο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Μετά την ολοκλήρωση της διδακτορικής του διατριβής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετεκπαιδεύτηκε, με Υποτροφία από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία, στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh των ΗΠΑ . Ο γιατρός έχει συμμετοχή σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνεδρία, ημερίδες και σεμινάρια. Έχοντας διατελέσει Επιμελητής Νεφρολόγος σε Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης και Επιστημονικός Διευθυντής στο Νεφρολογικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου, διαθέτει μακροχρόνια και εξειδικευμένη εμπειρία. Οι ιατρικές υπηρεσίες προσφέρονται με γνώμονα την έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Παπαδογιαννάκης Απόστολος

  • Νεφρολόγος
  • Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή
Νεφρολιθίαση (διερεύνηση λίθων και θεραπεία πρόληψης αυτών) Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια

Ο Παπαδογιαννάκης Απόστολος είναι Νεφρολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην περιοχή Μουσείο και την Αγία Παρασκευή. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής και το 1991 έλαβε την ειδικότητα της Νεφρολογίας, την οποία έκανε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό". Επιπροσθέτως, μέρος της ειδικότητας του έλαβε χώρα και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου εν συνεχεία διετέλεσε Επιμελητής Α' και Β' του Νεφρολογικού τμήματος, αλλά και Αναπληρωτής και Συντοντιστής Διευθυντής. Στο παρόν, είναι Συντονιστής διευθυντής Νεφρολογικού τμήματος τριτοβάθμιου νοσοκομείου ΕΣΥ, καθώς και Διευθυντής στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "Nephrocenter". Ο ιατρός Παπαδογιαννάκης είναι εξειδικευμένος και εξαιρετικά έμπειρος στην παρακολούθηση και θεραπεία της πολυκυστικής νόσου νεφρών, της διαβητικής νεφροπάθειας, της νεφρολιθίασης & των σπειραματονεφρίτιδων. Επίσης, ειδικεύεται στην παρακολούθηση ασθενών προ-τελικού σταδίου νεφρικής ανεπάρκειας και στην προετοιμασία για ένταξη σε αιμοκάθαρση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Καφαντάρης Ιωάννης

  • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  • Νεφρολόγος
  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ιωάννης Καφαντάρης είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Με όπλο του την αγάπη για τη βιοχημεία και την ίαση του ασθενούς εισήχθηκα το 2006 στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, και έλαβε γερές βάσεις με τις οποίες η εξέλιξή μου συνεχίστηκε στα μετέπειτα στάδια της πορείας του. Στη στρατιωτική του θητεία, στην Ελληνική δύναμη Κύπρου, του δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστεί με το Στρατιωτικό Νοσοκομείο αξιολογώντας τη θρεπτική κατάσταση των νοσηλευόμενων, και παράλληλα να αποκτήσει εμπειρία στη μαζική σίτιση. Η εμπειρία αυτή τον καθιστά ικανό σήμερα να συνθέτει νόστιμα και υγιεινά προγράμματα διατροφής. Έπειτα, η συνεργασία του με την Ενδοκρινολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, το 2018, καθώς και το γεγονός πως παρακολουθεί αδιάκοπα σεμινάρια αθλητικής και κλινικής διατροφής αυξάνει συνεχώς το γνωστικό πεδίο του και φυσικά τα αποτελέσματα του. Η διαρκής επιτυχία του στα νεφρολογικά περιστατικά, κατα΄φερε να εξασφαλίσει ισχυρές συστάσεις ώστε να εισηχθεί στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με αντικείμενο τη συ΄γχρονη μεθοδολογία στην αντιμετώπιση της χρόνιας νεφρικής νόσου. Με όπλο του τις γνώσεις, τη θέλησή του και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρακολουθεί την εξέλιξη των ασθενω΄ν και κάνει τις υπηρεσίες του πιο προσιτές.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00