7

Νεφρολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Νεφρολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Νεφρολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Νεφρολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Νεφρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Νεφρολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αιματουρία – Λευκωματουρία, Αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού, Αντιμετώπιση νεφρικής ανεπάρκειας, Αρτηριακή υπέρταση, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Κυστικά νοσήματα και πολυκυστική νόσο νεφρών
Σχετικές ειδικότητες
Γενικοί Γιατροί, Ογκολόγοι, Παθολόγοι, Αιματολόγοι

Φράγκου Θεοδώρα
Νεφρολόγος

  • Μοσχάτο
Μοσχάτο
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Φράγκου Θεοδώρα είναι Νεφρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μοσχάτο. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Novi Sad University of Medicine της Σερβίας με διδακτορικό δίπλωμα στην Νεφρολογία. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, κι αφού εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη Πελοποννήσου, ξεκίνησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο 417 Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού και συνέχισε την ειδικότητα Νεφρολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο και στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" όπου την ολοκλήρωσε. Εργάστηκε ως νεφρολόγος στην Ιδιωτική Μονάδα Αιμοκάθαρσης Αττικό Θεραπευτήριο Κυψέλης, στην Ιδιωτική Κλινική Euromedica, όπου διετέλεσε επιστημονική υπεύθυνη στην Β' Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στο Νεφρολογικό Κέντρο Santorini Renal. Έχει, επίσης, εργαστεί σε νοσοκομεία του εξωτερικού, ως Νεφρολόγος - Παθολόγος στο Letterkenny University Hospital Ιρλανδίας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Orebro Σουηδίας. Στα πλαίσια της συνεχούς εξειδίκευσης και επιμόρφωσής της, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έχει στο ενεργητικό της πλήθος δημοσιεύσεων. Σήμερα, εργάζεται στην Ιδιωτική Μονάδα Αιμοκάθαρσης Αττικός Νεφρός. Οι ιατρικές υπηρεσίες προσφέρονται με γνώμονα την έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Κακαλέτρη Κωνσταντίνα
Νεφρολόγος

  • Πατήσια
Πατήσια

Η Κακαλέτρη Κωνσταντίνα είναι Νεφρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στα Πατήσια και στο Παγκράτι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Αγροτικό Ιατρείο Κατσαρού Μεσσηνίας. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, καθώς και στη Νεφρολογία στο Νεφρολογικό Τμήμα του νοσοκομείου "Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός". Διετέλεσε διευθύντρια Μονάδος Τεχνητού Νεφρού της κλινικής "Παντοκράτωρ". Είναι Διευθύντρια του Νεφρολογικού τμήματος και Μονάδας Τεχνητού Νεφρού της Βιοκλινικής Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές εργασίες και ανακοινώσεις. Παρακολούθηση ασθενών στο τακτικό νεφρολογικό ιατρείο καθώς και αιμοκαθαιρόμενων ασθενών για προετοιμασία ασθενών για την ένταξή τους στην αιμοκάθαρση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Τρίτη 07/02

Αρέστη Βασιλική
Νεφρολόγος

  • Πεδίον Άρεως
Πεδίον Άρεως
Απλή επίσκεψη: 50€ - 60€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης και ενημέρωσης) υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Αρέστη Βασιλική είναι Νεφρολόγος με ιδιωτικά ιατρεία, στην Αθήνα, στις Αχαρνές και στο Νέο Ψυχικό. Είναι αριστούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ανκόνα στην Ιταλία και εκπόνησε την διπλωματική της εργασία σε πειραματικά δεδομένα της κυτοσίνης σε οφθαλμολογικές παθήσεις. Ακολούθως, πραγματοποίησε την υπηρεσία υπαίθρου στο παθολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, ενώ ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Παθολογία στην Β' Παθολογική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και στην Νεφρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Αλεξάνδρα", αποκτώντας εμπειρία στην κλινική νεφρολογία και στην μεταμόσχευση, καθώς και στην διενέργεια διαδερμικής βιοψίας νεφρού. Επιπροσθέτως, συνεργάστηκε ως επιμελήτρια στο Ιάσιο Θεραπευτήριο - Γενική Κλινική Καλλιθέας και ως θεράπων ιατρός στις Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Νεφροϊατρική. Το νεφρολογικό ιατρείο απευθύνεται σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια προτελικού και τελικού σταδίου, ασθενείς με Συστηματικά νοσήματα και νεφρική προσβολή, με Νεφρωσικό σύνδρομο, με Αιματουρία ή και Λευκωματουρία, με Υπέρταση, με συγγενή ή επίκτητο μονόνεφρο, με Σακχαρώδη Διαβήτη οι οποίοι έχουν νεφρική προσβολή και σε ασθενείς πριν και μετά την μεταμόσχευση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Τρίγκα Κωνσταντίνα
Νεφρολόγος

  • Πάτρα
Πάτρα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Τρίγκα Κωνσταντίνα είναι Νεφρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, Masters degree και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης. Έχει πάρει ειδίκευση στη Γερμανία στο RWTH Aachen, στη Νεφρολογική Κλινική, ως ειδικευόμενη ιατρός παθολογίας καθώς και στην Αγγλία, στο Rotherham DGH, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στο Hartlepool General Hospital, ως ειδικευόμενη ιατρός, στην Παθολογική Κλινική. Μετεκπαιδεύτηκε στο Τορόντο του Καναδά, με υποτροφία στην περιτοναϊκή κάθαρση, στην κατ' οίκον αιμοκάθαρση και στη μεταμόσχευση. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στους υπερήχους κοιλίας στην Κολονία Γερμανίας και σεμινάριο και εκπαίδευση επείγουσας ιατρικής και ΜΕΘ στο Hussum, Γερμανία. Έχει συμμετάσχει με προφορικές ανακοινώσεις σε ελληνικά και ευρωπαϊκά νεφρολογικά συνέδρια, έχει συμμετοχή σε επιστημονικές μελέτες, ενώ έχει συγγραφικό έργο και ως κριτής (Reviewer) σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (Editorial Board Member). Στο νεφρολογικό ιατρείο παρέχονται υπηρεσίες αντιμετώπισης της χρόνιας νεφρικής νόσου και οξείας νεφρικής νόσου, της νόσου του σπειράματος (σπειραματονεφρίτιδες), αλλά και θεραπείες αποκατάστασης νεφρικής λειτουργίας, όπως αιμοκάθαρση - περιτοναϊκή κάθαρση, μεταμόσχευση νεφρού. Επίσης, αντιμετωπίζονται αρτηριακή υπέρταση, μικροσκοπική και μακροσκοπική αιματουρία, νεφρολιθίαση και κολικός νεφρού, αλλά και ουρολοίμωξη, λευκωματουρία, σακχαρώδης διαβήτης και διαβητική νεφροπάθεια. Τέλος, διενεργούνται υπέρηχοι νεφρών.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Παπαδόπουλος Χριστόφορος MD, PhD
Νεφρολόγος

  • Άγιος Δημήτριος
Άγιος Δημήτριος
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Σακχαρώδη διαβήτη με νεφρική προσβολή (διαβητική νεφροπάθεια) Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια

O Παπαδόπουλος Χριστόφορος είναι Νεφρολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Γλυφάδα. Είναι Πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και έλαβε την ειδικότητά του στη Νεφρολογία στο Νοσοκομείο "Κοργιαλένιο - Μπενάκειο" Γενικό Νοσοκομείο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Μετά την ολοκλήρωση της διδακτορικής του διατριβής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετεκπαιδεύτηκε, με Υποτροφία από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία, στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh των ΗΠΑ . Ο γιατρός έχει συμμετοχή σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνεδρία, ημερίδες και σεμινάρια. Έχοντας διατελέσει Επιμελητής Νεφρολόγος σε Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης και Επιστημονικός Διευθυντής στο Νεφρολογικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου, διαθέτει μακροχρόνια και εξειδικευμένη εμπειρία. Οι ιατρικές υπηρεσίες προσφέρονται με γνώμονα την έγκαιρη πρόληψη, την έγκυρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ασθενή.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Καφαντάρης Ιωάννης
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Νεφρολόγος

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ιωάννης Καφαντάρης είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Με όπλο του την αγάπη για τη βιοχημεία και την ίαση του ασθενούς εισήχθηκα το 2006 στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, και έλαβε γερές βάσεις με τις οποίες η εξέλιξή μου συνεχίστηκε στα μετέπειτα στάδια της πορείας του. Στη στρατιωτική του θητεία, στην Ελληνική δύναμη Κύπρου, του δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστεί με το Στρατιωτικό Νοσοκομείο αξιολογώντας τη θρεπτική κατάσταση των νοσηλευόμενων, και παράλληλα να αποκτήσει εμπειρία στη μαζική σίτιση. Η εμπειρία αυτή τον καθιστά ικανό σήμερα να συνθέτει νόστιμα και υγιεινά προγράμματα διατροφής. Έπειτα, η συνεργασία του με την Ενδοκρινολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, το 2018, καθώς και το γεγονός πως παρακολουθεί αδιάκοπα σεμινάρια αθλητικής και κλινικής διατροφής αυξάνει συνεχώς το γνωστικό πεδίο του και φυσικά τα αποτελέσματα του. Η διαρκής επιτυχία του στα νεφρολογικά περιστατικά, κατα΄φερε να εξασφαλίσει ισχυρές συστάσεις ώστε να εισηχθεί στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με αντικείμενο τη συ΄γχρονη μεθοδολογία στην αντιμετώπιση της χρόνιας νεφρικής νόσου. Με όπλο του τις γνώσεις, τη θέλησή του και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρακολουθεί την εξέλιξη των ασθενω΄ν και κάνει τις υπηρεσίες του πιο προσιτές.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Παπαδογιαννάκης Απόστολος
Νεφρολόγος

  • Αγία Παρασκευή
Αγία Παρασκευή
Νεφρολιθίαση (διερεύνηση λίθων και θεραπεία πρόληψης αυτών) Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια

Ο Παπαδογιαννάκης Απόστολος είναι Νεφρολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην περιοχή Μουσείο και την Αγία Παρασκευή. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής και το 1991 έλαβε την ειδικότητα της Νεφρολογίας, την οποία έκανε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Λαϊκό". Επιπροσθέτως, μέρος της ειδικότητας του έλαβε χώρα και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου εν συνεχεία διετέλεσε Επιμελητής Α' και Β' του Νεφρολογικού τμήματος, αλλά και Αναπληρωτής και Συντοντιστής Διευθυντής. Στο παρόν, είναι Συντονιστής διευθυντής Νεφρολογικού τμήματος τριτοβάθμιου νοσοκομείου ΕΣΥ, καθώς και Διευθυντής στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "Nephrocenter". Ο ιατρός Παπαδογιαννάκης είναι εξειδικευμένος και εξαιρετικά έμπειρος στην παρακολούθηση και θεραπεία της πολυκυστικής νόσου νεφρών, της διαβητικής νεφροπάθειας, της νεφρολιθίασης & των σπειραματονεφρίτιδων. Επίσης, ειδικεύεται στην παρακολούθηση ασθενών προ-τελικού σταδίου νεφρικής ανεπάρκειας και στην προετοιμασία για ένταξη σε αιμοκάθαρση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00