4 Αιματολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Αιματολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Αιματολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Αιματολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Αιματολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Αιματολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αιματολογία της κύησης, Αντιμετώπιση HIV-AIDS, Αντιμετώπιση αιματολογικών προβλημάτων κύησης, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση λεμφώματος, Αντιμετώπιση λευχαιμίας, Γυναικολογική αιματολογία, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Έλεγχος θρομβοφιλίας

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί, Νεφρολόγοι, Ογκολόγοι, Παθολόγοι

Γιαννοπούλου Μαρία

  • Αιματολόγος
  • Χαλάνδρι
Χαλάνδρι
Αντιμετώπιση αναιμίας

Η Γιαννοπούλου Μαρία είναι Αιματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει συμμετάσχει στον Γ' κύκλο μεταπτυχιακών μαθημάτων στην αιματολογία από την Α' Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η γιατρός έχει ειδικευτεί στην παθολογία και στην αιματολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής "Σισμανόγλειο" και είναι Συνεργάτης της Αιματολογικής Κλινικής - Μονάδας Μεταμόσχευσης μυελού των οστών του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Στο ιδιωτικό της ιατρείο παρέχει εξειδικευμένες λύσεις καλύπτοντας πλήθος υπηρεσιών όπως αναιμία, ερυθραιμία, θρομβοπενία, λεμφοκυττάρωση, λέμφωμα Hodgkin, λέμφωμα Non Hodgkin και λευκοπενία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Περιφεράκης Κωνσταντίνος

  • Βελονιστής
  • Αιματολόγος
  • Κολωνός
Κολωνός

Ο Περιφεράκης Κωνσταντίνος είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος - Ειδικός Βελονισμού με ιδιωτικό ιατρείο στον Κολωνό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara και έλαβε ειδικότητα Βιοπαθολογίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά". Εκπαιδεύτηκε στον Βελονισμό στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού "Acupuncture Science", στη Κινεζική Βοτανοθεραπευτική από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού "Acupuncture Science", στην Ιριδολογία στο National Health Service (NHS), στην Ενεργειακή Θεραπεία Reiki και στον Αισθητικό Βελονισμό στο Oriental Medicine Training Centre . Μετεκπαιδεύτηκε στο Βελονισμό στο Beijing University of Chinese Medicine και στο Σύστημα Κοιλιακού Βελονισμού. Διαθέτει Διεθνώς Αναγνωρισμένο Πτυχίο Icmart - Fisa - GSATN στον Ωτικό Βελονισμό. Στο ιατρείο του παρέχει υπηρεσίες για την διακοπή καπνίσματος, διαχείριση κατάθλιψης, αντιμετώπιση οσφυαλγίας, ενώ διαθέτει εξειδίκευση στην Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσής του, λαμβάνει ανελλιπώς μέρος σε συνέδρια. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Ιριδολογίας. Επιπλέον, διατελεί μέλος της Διδακτικής Ομάδας της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:00

Μαρινάκη Παυλίνα MD, PhD

  • Αιματολόγος
  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αναιμίας Αντιμετώπιση λεμφώματος Έλεγχος Λεμφώματος

Η Μαρινάκη Παυλίνα είναι Ειδικός Αιματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με τίτλο διδακτορικής διατριβής "Μεταμοσχεύσεις σε αιματολογικές και άλλες κακοήθειες με χρήση περιφερικών προγονικών κυττάρων". Μετά από αρχική ειδίκευση στην Παθολογία συνέχισε την εξειδίκευσή της στην Αιματολογία στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εργάστηκε για 5 χρόνια σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που κάλυπτε όλους τους τομείς της πολύπλευρης αυτής ειδικότητας και για το λόγο αυτό η υπηρεσία ήταν κυκλική σε διάφορα νοσοκομεία (Glasgow Royal Infirmary, Royal Infirmary of Edinburgh - Μεταμόσχευση μυελού των οστών, Αιμόσταση και Θρόμβωση, Victoria Infirmary of Glasgow στη Μονάδα Λεμφωμάτων, Glasgow Stobhill Hospital – Γενική Αιματολογία, Royal Maternity Hospital of Glasgow – Αιματολογία της κυήσεως, Sick Children's Hospital of Edinburgh – Παιδιατρική Αιματολογία, Law Hospital, Carluke - Αιμοδοσία). Εργάστηκε ως Επιστημονική Συνεργάτιδα στο Αιματολογικό Τμήμα της Α' Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ" Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στην Αιματολογική Κλινική του "Θεαγενείου" Νοσοκομείου. Εργάσθηκε ως Επιμελήτρια στο Αιματολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, παράλληλα, και μέχρι σήμερα, εργάζεται ως σύμβουλος Αιματολόγος στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης και στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της British Society for Haematology, της European Hematology Association και της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας. Την τελευταία δεκαετία ασχολείται ιδιαίτερα με τη θεραπεία λεμφωμάτων, χρονίων λευχαιμιών, μυελοδυσπλαστικών και μυελοϋπερπλαστικών συνδρόμων, καθώς και με την Αιματολογία της κυήσεως και ιδιαίτερα με γυναίκες με καθ’ έξιν αποβολές.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Γιάννικος Θεοφάνης

  • Αιματολόγος
  • Νέα Ιωνία
Νέα Ιωνία
Αντιμετώπιση λευχαιμίας Έλεγχος θρομβοφιλίας Οστεομυελική βιοψία - Μυελόγραμμα

Ο Γιάννικος Θεοφάνης είναι Αιματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών και της Πολεμικής Αεροπορίας, έλαβε την ειδικότητά της Αιματολογίας από την Αιματολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Λαϊκό". Είναι επιμελητής στην Αιματολογική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, όπου κατά την εκπαίδευσή του πέρασε από τμήματα όπως την Παθολογική, την Χειρουργική, την Ψυχιατρική και την Ορθοπεδική, αποκτώντας την αξιόλογη εμπειρία που διαθέτει. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του, έχει παρακολουθήσει διεθνή συνέδρια Αιματολογίας και είναι μέλος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Ο γιατρός διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και είναι σε θέση να αναλάβει περιστατικά όπως, οι διαταραχές πήξης, αναιμίας, λευχαιμίας και θρομβοφιλίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση, καθώς και στην αποτελεσματική θεραπεία πάντα με αίσθημα ευθύνης προς τους ασθενείς του.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10