5

Αιματολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Αιματολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Αιματολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Αιματολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Αιματολόγοι ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Αιματολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Αιματολογία της κύησης, Αιματολογικές εξετάσεις, Αιματουρία – Λευκωματουρία, Αλλεργιολογικές εξετάσεις, Ανοσολογικές εξετάσεις, Αντιμετώπιση HIV-AIDS, Αντιμετώπιση αιματολογικών προβλημάτων κύησης, Αντιμετώπιση αναιμίας, Αντιμετώπιση δυσλιπιδαιμίας, Αντιμετώπιση λεμφώματος, Αντιμετώπιση λευχαιμίας, Αντιμετώπιση πολλαπλούν μυελώματος, Βιοχημικές εξετάσεις, Γυναικολογική αιματολογία, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑμεΑ - Ανέργους - Φοιτητές, Έλεγχος θρομβοφιλίας, Έλεγχος λεμφώματος, Έλεγχος φεριτίνης, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Θρομβοπενία, Λευκοπενία, Μικροβιολογικές εξετάσεις, Μοριακές εξετάσεις, Μυελόγραμμα, Ορμονολογικές εξετάσεις, Οστεομυελική βιοψία - Μυελόγραμμα, Προγεννητικός έλεγχος, Τρίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δημοφιλείς αναζητήσεις
Αιματολόγοι στην Αθήνα, Αιματολόγοι στο Μαρούσι, Αιματολόγοι στη Θεσσαλονίκη, Αιματολόγοι στον Κολωνό, Αιματολόγοι στο Χαλάνδρι
Σχετικές ειδικότητες
Γενικοί Γιατροί, Νεφρολόγοι, Ογκολόγοι, Παθολόγοι
Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 77
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αναιμίας Αντιμετώπιση λεμφώματος Έλεγχος λεμφώματος

Η Μαρινάκη Παυλίνα είναι Ειδικός Αιματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με τίτλο διδακτορικής διατριβής "Μεταμοσχεύσεις σε αιματολογικές και άλλες κακοήθειες με χρήση περιφερικών προγονικών κυττάρων". Μετά από αρχική ειδίκευση στην Παθολογία συνέχισε την εξειδίκευσή της στην Αιματολογία στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εργάστηκε για 5 χρόνια σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που κάλυπτε όλους τους τομείς της πολύπλευρης αυτής ειδικότητας και για το λόγο αυτό η υπηρεσία ήταν κυκλική σε διάφορα νοσοκομεία (Glasgow Royal Infirmary, Royal Infirmary of Edinburgh - Μεταμόσχευση μυελού των οστών, Αιμόσταση και Θρόμβωση, Victoria Infirmary of Glasgow στη Μονάδα Λεμφωμάτων, Glasgow Stobhill Hospital – Γενική Αιματολογία, Royal Maternity Hospital of Glasgow – Αιματολογία της κυήσεως, Sick Children's Hospital of Edinburgh – Παιδιατρική Αιματολογία, Law Hospital, Carluke - Αιμοδοσία). Εργάστηκε ως Επιστημονική Συνεργάτιδα στο Αιματολογικό Τμήμα της Α' Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ" Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στην Αιματολογική Κλινική του "Θεαγενείου" Νοσοκομείου. Εργάσθηκε ως Επιμελήτρια στο Αιματολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, παράλληλα, και μέχρι σήμερα, εργάζεται ως σύμβουλος Αιματολόγος στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης και στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της British Society for Haematology, της European Hematology Association και της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας. Την τελευταία δεκαετία ασχολείται ιδιαίτερα με τη θεραπεία λεμφωμάτων, χρονίων λευχαιμιών, μυελοδυσπλαστικών και μυελοϋπερπλαστικών συνδρόμων, καθώς και με την Αιματολογία της κυήσεως και ιδιαίτερα με γυναίκες με καθ’ έξιν αποβολές.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Ερυθρού Σταυρού 4
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Ευάγγελος Παντελής είναι Αιματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Αιματολογία, στη Β' Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Επιμελητής της Αιματολογικής Κλινικής του Υγεία, ενώ διετέλεσε Επιμελητής Αιματολόγος στο τμήμα Αιμοδοσίας Αιμόστασης του Νοσοκομείου "Ιασώ", Επιμελητής στη Μονάδα Λεμφωμάτων του Ογκολογικού Νοσοκομείου Christie της Μεγάλης Βρετανίας και Επιμελητής Αιματολόγος, στο Αιμοδυναμικό εργαστήριο του Ομίλου Βιοϊατρικής. Είναι μέλος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου και της Βρετανικής Αιματολογικής Εταιρείας. Το κλινικό του ενδιαφέρον εστιάστηκε στην Ογκοαιματολογία, τις Αυτόλογες μεταμοσχεύσεις, την Πήξη - αιμόσταση, ενώ το Ερευνητικό του ενδιαφέρον είχε το αντικείμενο της Οξείας Λευχαιμίας, τα Λεμφουπερπλαστικά νοσήματα και την Θρομβοφιλία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Κηφισίας 56 και Δελφών
Απλή επίσκεψη: 60€ - 100€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, έλεγχο προηγούμενων εργαστηριακών, λήψη πλήρους ιστορικού και συνταγογράφηση) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αναιμίας Αιματολογία της κύησης Οστεομυελική βιοψία - Μυελόγραμμα

Ο Νικολούσης Εμμανουήλ είναι ειδικός Αιματολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου και MBA Health Executive. Είναι διευθυντής Αιματολογίας στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών και καθηγητής αιματολογίας και πρόεδρος στην Ιατρική σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ολοκλήρωσε την εξειδίκευση του στις Αιματολογικές κακοήθειες και μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών (Λέμφωμα Hodgkins και Non Hodgkins, το Πολλαπλούν Μυέλωμα, την Οξεία και Χρόνια Λευχαιμία, τα Μυελοδυσπλστικά και Μυελουπερπλαστικά σύνδρομα, την απλαστική αναιμία καθώς και στις αυτόλογες και αλλογενείς μεταμοσχεύσεις μυελού και αιμοποιητικών κυττάρων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά από 18 χρόνια έχοντας διατελέσει Συντονιστής Διευθυντής και Τομεάρχης Αιματολογίας και Μεταμοσχεύσεων μυελού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Heartlands Birmingham, o ιατρός παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλες τις ασθένειες που εκδηλώνονται στα κύτταρα του αίματος (όπως αναιμία, λευκοπενία, θρομβοπενία, θρομβοκυττάρωση, πολυκυτταραιμία και λευκοκυττάρωση) και τον μυελό των οστών (όπως λευχαιμία), τους λεμφαδένες (όπως λέμφωμα) και διαταραχές της πήξης. Το ιατρείο διαθέτει νέο ανακαινισμένο εξεταστήριο και οι θεραπείες γίνονται στο χώρο ημερήσιας νοσηλείας του ιατρικού κέντρου ή στις κλινικές του ιατρικού κέντρου σε συνεργασία με άλλες ιατρικές ομάδες που καλύπτουν όλες τις ειδικότητες προσφέροντας ολιστική θεραπεία στους ασθενείς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κολωνός, Βορείου Ηπείρου 8-10
Απλή επίσκεψη: 30€ - 130€ (περιλαμβάνει το κόστος πρώτης επίσκεψης, η κάθε επόμενη κοστίζει 130€) υπηρεσίες

Ο Περιφεράκης Κωνσταντίνος είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος - Ειδικός Βελονισμού με ιδιωτικό ιατρείο στον Κολωνό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara και έλαβε ειδικότητα Βιοπαθολογίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά". Εκπαιδεύτηκε στον Βελονισμό στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού "Acupuncture Science", στη Κινεζική Βοτανοθεραπευτική από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού "Acupuncture Science", στην Ιριδολογία στο National Health Service (NHS), στην Ενεργειακή Θεραπεία Reiki και στον Αισθητικό Βελονισμό στο Oriental Medicine Training Centre . Μετεκπαιδεύτηκε στο Βελονισμό στο Beijing University of Chinese Medicine και στο Σύστημα Κοιλιακού Βελονισμού. Διαθέτει Διεθνώς Αναγνωρισμένο Πτυχίο Icmart - Fisa - GSATN στον Ωτικό Βελονισμό. Στο ιατρείο του παρέχει υπηρεσίες για την διακοπή καπνίσματος, διαχείριση κατάθλιψης, αντιμετώπιση οσφυαλγίας, ενώ διαθέτει εξειδίκευση στην Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσής του, λαμβάνει ανελλιπώς μέρος σε συνέδρια. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Ιριδολογίας. Επιπλέον, διατελεί μέλος της Διδακτικής Ομάδας της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Χαλάνδρι, Καλλισπέρη 24
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση αναιμίας

Η Γιαννοπούλου Μαρία είναι Αιματολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Κατέχει πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά μαθήματα Αιματολογίας από την Α' Παθολογική Κλινική του ίδιου Πανεπιστημίου. Έλαβε την ειδίκευσή της στην Παθολογία, στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο "Σισμανόγλειο" και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Αιματολογία, στη διάρκεια της ειδίκευσής της αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία, καθώς ανέλαβε πλήθος περιστατικών. Η γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και άρτια επιστημονική κατάρτιση και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες καλύπτοντας πλήθος παθήσεων όπως είναι η ερυθραιμία, η αναιμία, η λεμφοκυττάρωση, το λέμφωμα Hodgkin και Non Hodgkin, η θρομβοπενία και η λευκοπενία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη καθώς και στην έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα