13

Ογκολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ογκολόγο εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 21
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες

Η Λαζαρίζου Παναγιώτα είναι Ογκολόγος - Ακτινοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κι έλαβε ειδίκευση στην Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου". Εν συνεχεία, μετεκπαιδεύτηκε στην Ακτινοθεραπευτική και Κλινική Ογκολογία στο Πανεπιστήμιο του Παρισίου University of Paris - XI, στο κορυφαίο νοσοκομείο έρευνας καρκίνου "Fondation Gustave Roussy". Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, η ιατρός έχει αποκτήσει το Δίπλωμα της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας με την επίσημη υποστήριξη της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας Senologic International Society. Επιπλέον, έχει λάβει δίπλωμα Μεταπτυχιακών σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην "Διοίκηση Μονάδων Υγείας". Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την πολύτιμη επιστημονική κατάρτιση της κι έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία, μπορεί να παρέχει ογκολογική διάγνωση, κλινική εκτίμηση, σχεδιασμό θεραπευτικών σχημάτων, αλλά και γενετική συμβουλευτική στους ασθενείς.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μελίσσια, Ερμού & Απόλλωνος 16
Απλή επίσκεψη: 40€ - 60€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, έλεγχο εξετάσεων, συνταγογράφηση απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων) υπηρεσίες

Ο Σταυρόπουλος Σταύρος είναι Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής και πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη "Χειρουργική Ογκολογία" του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντικείμενο διατριβής "Ελάχιστη Επεμβατική Χειρουργική στον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου: Ο ρόλος της καμπύλης εκμάθησης στο ογκολογικό αποτέλεσμα και στην ποιότητα του παρασκευάσματος". Ξεκίνησε την ειδικότητά του στο Hôpital Riviera Chablais της Ελβετίας ενώ ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Γ' Χειρουργική Κλινική και Μονάδα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός", απ' όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία. Έχει εξειδικευτεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και τη Χειρουργική Ογκολογία του Πεπτικού συστήματος και των ενδοκρινών αδένων. Ο γιατρός διαθέτει εμπειρία στη λαπαροσκοπική χειρουργική και αναλαμβάνει περιστατικά παθήσεων της χοληδόχου κύστεως, του λεπτού και παχέος εντέρου και του στομάχου, του θυρεοειδούς καθώς και των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση αλλά και την πρόληψη.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Γρηγορίου Λαμπράκη 208
Απλή επίσκεψη: 40€ υπηρεσίες

Ο Ρίζος Γεώργιος είναι Στρατιωτικός Ιατρός Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του ιατρικού τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και του ιατρικού τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα δύο πρώτα έτη του γενικού μέρους της ειδικότητας, το πραγματοποίησε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως και το υπόλοιπο στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας του Παθολόγου Ογκολόγου, κατόπιν ολοκλήρωσης του ειδικού μέρους της ειδικότητας στην Α' Παθολογική Ογκολογική κλινική στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εκπαιδεύτηκε στη διαγνωστική προσέγγιση, θεραπευτική αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών με συμπαγείς όγκους. Εργάζεται ως επιμελητής στην Ογκολογική κλινική στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, και συγχρόνως στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Εταιρείας Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Ευρωπαϊκής Ογκολογικής Εταιρείας (ESMO) και της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας (ASCO) και έχει ενεργό συμμετοχή σε πληθώρα συνεδρίων ως ομιλητής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 56 & Δελφών
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Σπηλιώτης Ιωάννης είναι Γενικός Χειρουργός - Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκεί πραγματοποίησε και τη διδακτορική του διατριβή. Έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική Πατρών και μετεκπαιδεύτηκε στην Αμερική, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια του Μονπελλιέ, της Χαϊδελβέργης, της Ουάσιγκτον και του Παρισίου. Τον Μάιο του 2016, εξελέγη επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Τορ Βεργκάτα (Tor Vergata) της Ρώμης και, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, του απονεμήθηκε στην Ουάσιγκτον ο τίτλος του εκπαιδευτή (Mentor) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Περιτοναϊκής Καρκινωμάτωσης. Έχει υπηρετήσει σε αποστολές του ΟΗΕ και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας στη Σομαλία και τη Ρουάντα και επιλέχθηκε, επίσης, ως Ιατρικός Διευθυντής (Medical Director) από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΟΗΕ για να οργανώσει το European Hospital της Παλαιστίνης. Έχει επισκεφτεί ως Ιατρικός Παρατηρητής το Ιράκ, το Ιράν, συμμετέχει ως Medical Inspector στη λειτουργία του νοσοκομείου της Βαβυλώνας και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Υγείας για την υγειονομική ανασυγκρότηση των χωρών της Μέσης Ανατολής. Από το 2009, ξεκινά η συνεργασία του με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά, αρχικά ως Συντονιστής Διευθυντής στο Α' Χειρουργικό τμήμα, παράλληλα υπήρξε Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, έχει εκτελέσει χρέη Διοικητή και από το 2014 έως σήμερα διατελεί Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας. Επιπλέον, ο κύριος Σπηλιώτης είναι Διευθυντής Κλινικής Αντιμετώπισης Περιτοναϊκής Κακοήθειας και Χειρουργικής Ογκολογίας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Αξίζει να σημειωθεί το πλούσιο ερευνητικό, επιστημονικό και συγγραφικό του έργο, έχοντας στο ενεργητικό του 170 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις σε 4 γλώσσες και 150 ελληνικές, καθώς και 10 βιβλία.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ηράκλειο, Δαιδάλου 36
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού

Η Μηλάκη Γεωργία είναι Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Νάπολης στην Ιταλία και υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαλίων - Κέντρο Υγείας Καστελλίου και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην Παθολογική Ογκολογία. Συμμετείχε ως κλινική ερευνήτρια και υποψήφια διδάκτωρ στη Μονάδα Κλινικών Μελετών της κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και στο Εργαστήριο Βιολογίας του Καρκίνου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Επιπροσθέτως, υπηρέτησε ως ερευνήτρια και πανεπιστημιακή υπότροφος στο Διεθνές Ευρωπαϊκό Κέντρο Καρκίνου στο Μιλάνο Ιταλίας, όπου εξειδικεύτηκε στον καρκίνο του μαστού. Υπήρξε Επιμελήτρια στο Ογκολογικό Τμήμα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου και παράλληλα με το ιατρείο της, έχει πολυετή συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές (Ασκληπιείον Κρήτης και Creta Interclinic SA). Είναι μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, της Αμερικάνικης και Ευρωπαϊκής Ογκολογικής Εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, έχει στο ενεργητικό της πλούσιο τόσο διδακτικό και συγγραφικό, όσο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο. Επιπλέον, αξιοσημείωτη είναι η συνεχής της παρουσία σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και η εθελοντική της συνδρομή σε διάφορες πρωτοβουλίες στο χώρο της υγείας σε αρκετούς συλλόγους και ΜΚΟ, ενδεικτικά αναφέρονται οι "Στόχος - Πρόληψη" για τον Καρκίνο Μαστού, "Palliative Care" Ανακουφιστική Φροντίδα Μπαντουβάς, "Ευ Ζω" με τον Καρκίνο, "Αγκαλιάζω".

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πυλαία, Σπύρου Λούη 5
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Γυναικολογική Ογκολογία

Ο Καρτσιούνης Βασίλειος είναι Μαιευτήρας - Γυναικολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πυλαία ενώ δέχεται και ασθενείς στο Μαρούσι, εντός της Γυναικολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ. Είναι πτυχιούχος και υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ακαδημαϊκός υπότροφος της Γ' Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Έχει εξειδικευτεί στη Γυναικολογική Ογκολογία στο Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων - Γυναικολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου (RCOG). Έχοντας εργαστεί, επί σειρά ετών, σε μεγάλα νοσοκομεία τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της μαιευτικής - γυναικολογίας, με εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική – Ρομποτική χειρουργική και γυναικολογική ογκολογία. Ο γιατρός προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ειδικότητάς του, σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία κάθε γυναικολογικού προβλήματος. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 37 - 39
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Διάγνωση και θεραπεία καρκίνου μαστού

Η Καυκούλα Αικατερίνη είναι Ογκολόγος - Ακτινοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Απέκτησε το πτυχίο της από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Pavol Jozef Šafárik στο Kosice της Σλοβακίας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, εκπλήρωσε την θητεία στην Υπηρεσία Υπαίθρου στο κέντρο Υγείας Λεωνιδίου στην Αρκαδία και ήταν κλινική βοηθός στο Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο Υγεία στο τμήμα Ακτινοχειρουργικής Εγκεφάλου Gamma Knife και στη νευροχειρουργική κλινική. Στη συνέχεια, ξεκίνησε την ειδικότητα της στην Β’ Κλινική Ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας του Αγίου Σάββα και στην ακτινοθεραπευτική κλινική του Αρεταίειου νοσοκομείου όπου και την ολοκλήρωσε. Από τότε έχει αποκτήσει ειδικεύσεις στις μεθόδους 3DCRT και IMRT στον καρκίνο μαστού, πνεύμονα, προστάτη, εγκεφάλου, ενδομητρίου, τραχήλου μήτρας και παχέος εντέρου, καθώς και στη βραχυθεραπεία του γυναικολογικού καρκίνου. Τέλος, παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας στο τμήμα επαγγελματικής και περιβαλλοντικής υγείας και η διπλωματική της εργασία αφορούσε την "Εφαρμογή της μεθόδου γ-Knife σε ογκολογικούς ασθενείς (Μεταστάσεις εγκεφάλου)". Η άρτια επιστημονική της κατάρτιση, αποτελεί εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Μυτιλήνη, Καβέτσου 22
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει λήψη του ιστορικού του ασθενούς και καθορισμό του θεραπευτικού πλάνου, η διάρκεια του ραντεβού μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το περιστατικό και ειδικά στην 1η επίσκεψη) υπηρεσίες

Ο Αδαμίδης Χρήστος είναι Παθολόγος Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Μυτιλήνης. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής (ΣΣΑΣ) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε την ειδικότητά του στην Παθολογική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως. Συνέχισε την ειδίκευση του στην Γ' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου και στην Πανεπιστημιακή Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο ίδιο νοσοκομείο, όπου και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως ογκολόγος στην Ογκολογική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε αρκετά εξ αυτών ως ομιλητής. Επίσης, είναι μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Ομάδας Νέων Ελλήνων Ογκολόγων (ΟΝΕΟ), του European Society for Medical Oncology (ESMO) και του American Society of Clinical Oncology (ASCO). Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχει με υπευθυνότητα κάθε πληροφορία σχετικά με τη διάγνωση, εξατομικευμένη θεραπεία και παρακολούθηση όλου του εύρους των νεοπλασιών, ενώ βασικές αρχές λειτουργίας του ιατρείου είναι ο σεβασμός στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ογκολογικού ασθενούς και η διαρκής ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αμπελόκηποι, Πανόρμου 26 - 28
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες
Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού Ογκολογία Θώρακος Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως

Ο Σακελλαρίου Κωνσταντίνος είναι Ογκολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Παθολογοανατομία των Νεοπλασιών του Ανθρώπου. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, διετέλεσε επιμελητής στα Νοσοκομεία Royal Free Hospital και North Middlesex University Hospital του Λονδίνου, ενώ κατέχει αναγνωρισμένο τίτλο ιατρικής ειδικότητας στην Παθολογική Ογκολογία στην Ελλάδα και την Μεγάλη Βρετανία. Επιπρόσθετα, έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς και σημαντικό κλινικό και επιστημονικό έργο τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Μ. Βρετανία στην διάγνωση και αντιμετώπιση του συνόλου των νεοπλασιών. Πέραν του κλινικού έργου, κατέχει θέση Αναπληρωτή Ιατρικού Διευθυντή Ογκολογίας στην PPD Inc., μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες ανάθεσης, πραγματοποίησης και επιτήρησης κλινικών μελετών. Επιπλέον, έχει ενεργή συμμετοχή στις επιστημονικές εκδηλώσεις στον χώρο της Ογκολογίας και ερευνητική δραστηριότητα σε εθνικές και διεθνείς Ογκολογικές Κλινικές Μελέτες. Σήμερα, κατέχει θέση εξωτερικού συνεργάτη Ογκολόγου στο Νοσοκομείο Metropolitan στο Νέο Φάληρο και διατηρεί συνεργασίες με τα νοσοκομεία Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ερρίκος Ντυνάν και Βιοκλινική Αθηνών. Εξειδικεύεται στις νεοπλασίες του θώρακος – πνεύμονα, του μαστού, του ουροποιητικού και γαστρεντερικού συστήματος, αλλά και στους νευροενδοκρινείς όγκους, στο ιδιωτικό του ιατρείο, έναν ευχάριστο χώρο μοντέρνας αισθητικής, παρέχει με υπευθυνότητα και αρτιότητα κάθε πληροφορία σχετικά με τη διάγνωση, αντιμετώπιση και παρακολούθηση των κακοήθων νόσων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Παύλου Μελά 48
Απλή επίσκεψη: 50€ - 70€ υπηρεσίες

Η Λέββα Σοφία είναι Ογκολόγος Παθολόγος και διατηρεί ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάστηκε στο Εργαστήριο Μοριακής Ογκολογίας του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας του Καρκίνου (ΕΛΙΕΚ) στη διαχείριση ιατρικών δεδομένων και την καταγραφή δεδομένων ιατρικών ερευνητικών πρωτοκόλλων. Έλαβε τον Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών "Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία" με κατεύθυνση τη Βασική Έρευνα κι έναν χρόνο μετά, με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογικής Ογκολογίας (ESMO), εκπαιδεύθηκε στο Ογκολογικό τμήμα του Ινστιτούτου Jules Bordet στις Βρυξέλλες. Εκεί παρακολούθησε το τμήμα της βραχείας νοσηλείας (χημειοθεραπείας) και τα εξωτερικά ιατρεία, συμπεριλαμβανομένου του ιατρείου γενετικής συμβουλευτικής. Ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Ιατρικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας το διδακτορικό της τίτλο "Στον τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού" και πιο συγκεκριμένα την εκτίμηση των παραμέτρων του επιδερμικού αυξητικού παράγοντα (EGFR). Μετεκπαιδεύτηκε στις κλινικές μελέτες πρώιμης φάσης και στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων στην ογκολογία στο University College London Hospitals στο Λονδίνο. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Παθολογικής Ογκολογίας από την Πανεπιστημιακή Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου". Έλαβε πιστοποίηση μετά από εξετάσεις από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων. Έχει δώσει επιστημονικές ομιλίες σε θέματα ογκολογίας ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια. Έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές και παρουσιάσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή και μετάφραση επιστημονικών συγγραμμάτων. Είναι μέλος της Ομάδας Νέων Ελλήνων Ογκολόγων (ΟΝΕΟ) και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΟΝΕΟ, ως Υπεύθυνη των Επιστημονικών Θεμάτων. Επίσης είναι μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Εταιρείας Έρευνας του Καρκίνου, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογικής Ογκολογίας (ESMO), της εταιρείας "Γυναίκες στην Ογκολογία", του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια ως μέλος της οργανωτικής ή/και επιστημονικής επιτροπής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Πλατεία Μαβίλη, Δορυλαίου 18
Απλή επίσκεψη: 80€ (περιλαμβάνει το κόστος επίσκεψης, ενημέρωσης και συνταγογράφησης) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση καρκίνου παχέος εντέρου

Ο Καραγιάννης Αθανάσιος είναι Ογκολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλη. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική, κι εκπλήρωσε το αγροτικό του, πραγματοποίησε τις ειδικότητες Παθολογίας και Αιματολογίας, με επιπλέον ειδίκευση στα κακοήθη αιματολογικά νοσήματα στην Α’ Παθολογική και Αιματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό". Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε ως Ογκολόγος στην Α’ Παθολογική και Ογκολογική Κλινική του Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου "Άγιος Σάββας" με κύριο αντικείμενο τη διάγνωση, θεραπεία, παρακολούθηση και παρηγορητική - ανακουφιστική αντιμετώπιση όλων των κακοηθών νεοπλασιών, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα Πανεπιστημιακών Ογκολογικών κλινικών των Η.Π.Α. όπως το Stanford Cancer Institute (SCI), το Stanford University, το Cancer Institute of Emory University και το Yale University, Cancer Center. Μετά την ολοκλήρωση της ειδίκευσης του, διετέλεσε Επιμελητής στην Ογκολογική κλινική του νοσοκομείου Μητέρα. Σήμερα, παράλληλα με το ιατρείο του, βρίσκεται σε συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών, όπως η Γενική – Γυναικολογική κλινική Μητέρα του ομίλου Υγεία, το Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού, τη Βιοκλινική Αθηνών, και άλλες. Η συνεργασία του επεκτείνεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τους καλύτερους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που σχετίζονται με την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των νεοπλασματικών νοσημάτων, με ψυχολόγους, αλλά και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό για την κατ' οίκον υποστήριξη των καρκινοπαθών.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Αθήνα, Ιωάννου Δροσοπούλου 24
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ υπηρεσίες
Χειρουργική μαστού

Ο Βαρσαμιδάκης Νίκος είναι Γενικός Χειρουργός, Ογκολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Υπήρξε υπότροφος ως αριστούχος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και έχει εξειδικευθεί στην Χειρουργική Ογκολογία, σε εγχειρήσεις μαστού και θυρεοειδή - παραθυρεοειδών αδένων, ενώ έχει συμμετάσχει σε ειδικά σεμινάρια στην Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας για τον καρκίνο του μαστού και στις Ογκοπλαστικές Τεχνικές. Έχει εργαστεί, επίσης, στην Κλινική Μαστού του Ογκολογικού Νοσοκομείου ΙΚΑ "Γεώργιος Γεννηματάς", στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και στο ΚΑΤ - Γενικό νοσοκομείο & νοσοκομείο ατυχημάτων. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα διεθνή και εθνικά συνέδρια και έχει στο ενεργητικό του δημοσιεύσεις σε διεθνή και ελληνικά έντυπα. Στο ιατρείο του, στόχος του είναι η υπεύθυνη και αποτελεσματική επίλυση του χειρουργικού προβλήματος του ανθρώπου που θα τον εμπιστευτεί, με την ελάχιστη δυνατή νοσηλεία και την συντομότερη επάνοδο στις δραστηριότητες του ακολουθώντας τις αρχές της ιατρικής των ενδείξεων, των ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών και της σύντομης νοσηλείας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Ασκληπιού 10
Απλή επίσκεψη: 60€ υπηρεσίες
Λαπαροσκοπική χειρουργική

Ο Μεταξάς Θεόδωρος είναι Ογκολόγος Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Στρατιωτικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο και ειδικεύθηκε στην λαπαροσκοπική χειρουργική της κήλης στο Imelda Hospital, Bonheiden, στο Βέλγιο. Έχει, επίσης, εξειδικευθεί στην λαπαροσκοπική ενδοπεριτοναϊκή χημειοθεραπεία στο Hôpitaux Civils de Lyon Γαλλίας και στην Μεμονωμένη Περιφερική Χημειοθεραπεία (ILP) του Institute Oncology Veneto Ιταλίας έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 3000 επεμβάσεις. Σήμερα, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και στο Euromedica Κυανούς Σταυρός. Στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισής του παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα του και αρθρογραφεί τακτικά στον περιοδικό, αλλά και ηλεκτρονικό τύπο. Η σπουδαία εμπειρία του και η άρτια κατάρτισή του, αποτελούν τους πυλώνες για τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Ογκολόγοι
Χωρίς Online Booking

Σαριδάκη Ζένια
Ογκολόγος

  • Μάχης Κρήτης 10, Ηράκλειο 71303, Νομός Ηρακλείου Κρήτης
Προφίλ γιατρού

Κοσμίδη Σοφία
Ογκολόγος

  • Αναστασίου Τσόχα 2, Αμπελόκηποι 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού

Κεντεποζίδης Νικόλαος
Ογκολόγος

  • Βασιλίσσης Σοφίας 102Α, Αμπελόκηποι 11527, Αττική
Προφίλ γιατρού

Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Ογκολόγος

  • Δημητρίου Σούτσου 5, Πλατεία Μαβίλη 11521, Αττική
Προφίλ γιατρού