8 Ογκολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Ογκολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Ογκολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Ογκολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Ογκολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Ογκολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Ακτινοθεραπεία, Ανοσοθεραπεία, Αντιμετώπιση καρκίνου νεφρών, Αντιμετώπιση καρκίνου οισοφάγου, Αντιμετώπιση καρκίνου όρχεων, Αντιμετώπιση καρκίνου ουροδόχου κύστεως, Αντιμετώπιση καρκίνου παχέος εντέρου, Αντιμετώπιση καρκίνου προστάτη, Αντιμετώπιση καρκίνου πρωκτού

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί, Μαστολόγοι, Παθολόγοι, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ)

Μηλάκη Γεωργία

 • Ογκολόγος
 • Ηράκλειο
Ηράκλειο

Η Μηλάκη Γεωργία είναι Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Νάπολης στην Ιταλία και αποφοίτησε το 1999 με βαθμό πτυχίου "Άριστα". Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαλίων - Κέντρο Υγείας Καστελλίου και από το έτος 2000 έως 2010 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην Παθολογική Ογκολογία. Συμμετείχε ως κλινική ερευνήτρια και υποψήφια διδάκτωρ στη Μονάδα Κλινικών Μελετών της κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ και στο Εργαστήριο Βιολογίας του Καρκίνου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Επιπροσθέτως, υπηρέτησε ως ερευνήτρια και πανεπιστημιακή υπότροφος στο Διεθνές Ευρωπαϊκό Κέντρο Καρκίνου στο Μιλάνο Ιταλίας, όπου εξειδικεύτηκε στον καρκίνο του μαστού. Από το 2011 έως το 2015, υπήρξε Επιμελήτρια στο Ογκολογικό Τμήμα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Παράλληλα με το ιατρείο της, έχει πολυετή συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές (Ασκληπιείον Κρήτης και Creta Interclinic SA) και είναι μέλος της Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, της Αμερικάνικης και Ευρωπαϊκής Ογκολογικής Εταιρίας. Αξιζεί να σημειωθεί, ότι έχει στο ενεργητικό της πλούσιο τόσο διδακτικό και συγγραφικό, όσο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο. Επιπλέον, αξιοσημείωτη είναι η συνεχής της παρουσία σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και η εθελοντική της συνδρομή σε διάφορες πρωτοβουλίες στο χώρο της υγείας σε αρκετούς συλλόγους και ΜΚΟ, ενδεικτικά αναφέρονται οι "Στόχος- Πρόληψη" για τον Καρκίνο Μαστού, "Palliative Care" Ανακουφιστική Φροντίδα Μπαντουβάς, "Ευ Ζω" με τον Καρκίνο, "Αγκαλιάζω".

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Δραγούμης Δημήτριος

 • Μαστολόγος
 • Ογκολόγος
 • Γενικός Χειρουργός
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Δημήτριος Δραγούμης είναι Ογκοπλαστικός Χειρουργός Μαστού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο πρώτος που εισήγαγε και εφάρμοσε στην Ελλάδα τεχνικές τμηματικής αποκατάστασης μαστού (Partial Breast Reconstruction) με χρήση κρημνών διατιτραινουσών αρτηριών θωρακικού τοιχώματος (Chest wall perforator flaps), προφυλάσσοντας έτσι σημαντικό αριθμό γυναικών από την εκτέλεση περιττών ακρωτηριαστικών μαστεκτομών. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Β' Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου, και διετέλεσε μόνιμος συνεργάτης στην κλινική "Άγιος Λουκάς", στο ιατρείο μαστού. Εργάστηκε ως επιμελητής στα "Guy’s and St Thomas" Hospital, King’s College Hospital και στο Glenfield Hospital του Leicester ως Διευθυντής - Consultant Breast & Oncoplastic Surgeon. ​Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος στη Χειρουργική Μαστού και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μαστολογίας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, της Βρετανικής Εταιρίας Χειρουργών Μαστού, του Ομίλου Ογκοπλαστικών Χειρουργών Μαστού. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ιατρικά περιοδικά, έχει δώσει διαλέξεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και έχει εργαστεί ως υπεύθυνος κλινικών μελετών στην ογκοπλαστική χειρουργική και αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή (iBRA, MASDA, TeaM, National Margins).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Καυκούλα Αικατερίνη

 • Ογκολόγος
 • Νέο Ψυχικό
Νέο Ψυχικό
Διάγνωση και θεραπεία καρκίνου μαστού

Η Καυκούλα Αικατερίνη είναι Ογκολόγος - Ακτινοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Απέκτησε το πτυχίο της από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Pavol Jozef Šafárik στο Kosice της Σλοβακίας. Εκπλήρωσε την θητεία στην Υπηρεσία Υπαίθρου στο κέντρο Υγείας Λεωνιδίου στην Αρκαδία. Επίσης, ήταν κλινική βοηθός στο Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο Υγεία στο τμήμα Ακτινοχειρουργικής Εγκεφάλου Gamma Knife και στη νευροχειρουργική κλινική. Στη συνέχεια, ήταν στην Β’ Κλινική Ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας του Αγίου Σάββα και στην ακτινοθεραπευτική κλινική του Αρεταίειου νοσοκομείου κι έλαβε την ειδικότητα της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας. Από τότε έχει αποκτήσει ειδίκευσεις στις μεθόδους 3DCRT και IMRT στον καρκίνο μαστού, πνεύμονα, προστάτη, εγκεφάλου, ενδομητρίου, τραχήλου μήτρας και παχέος εντέρου, καθώς και στη βραχυθεραπεία του γυναικολογικού καρκίνου. Τέλος, παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας στο τμήμα επαγγελματικής και περιβαλλοντικής υγείας και η διπλωματική της εργασία αφορούσε την "Εφαρμογή της μεθόδου γ-Knife σε ογκολογικούς ασθενείς (Μεταστάσεις εγκεφάλου)". Η άρτια επιστημονική της κατάρτιση, αποτελεί εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 10:00

Λαζαρίδου Παναγιώτα MD, MSc

 • Ογκολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη

Η Λαζαρίζου Παναγιώτα είναι Ογκολόγος - Ακτινοθεραπευτής με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι κα΄τοχος πτυχίου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κι έλαβε ειδίκευση στην Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου". Εν συνεχεία, μετεκπαιδεύτηκε στην Ακτινοθεραπευτική και Κλινική Ογκολογία στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού (University of Paris- XI), στο κορυφαίο νοσοκομείο έρευνας καρκίνου "Fondation Gustave Roussy". Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης πολυεπιστημονικής εκπαίδευσης, η ιατρός έχει αποκτήσει το Δίπλωμα της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας με την επίσημη υποστήριξη της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (Senologic International Society). Επιπλέον, έχει λάβει δίπλωμα Μεταπτυχιακών σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην "Διοίκηση Μονάδων Υγείας". Αξίζει να σημειωθεί με την πολύτιμη επιστημονική κατάρτιση κι έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία, μπορεί να παρέχει ογκολογική διάγνωση, κλινική εκτίμηση, σχεδιασμό θεραπευτικών σχημάτων, αλλά και γενετική συμβουλευτική στους ασθενείς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Καραγιάννης Αθανάσιος

 • Ογκολόγος
 • Πλατεία Μαβίλη
Πλατεία Μαβίλη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Καραγιάννης Αθανάσιος είναι Ογκολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλη. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική, κι εκπλήρωσε το αγροτικό του, πραγματοποίησε τις ειδικότητες Παθολογίας και Αιματολογίας, με επιπλέον ειδίκευση στα κακοήθη αιματολογικά νοσήματα στην Α’ Παθολογική και Αιματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Λαϊκό". Στη συνέχεια, εκπαιδεύτηκε ως Ογκολόγος στην Α’ Παθολογική και Ογκολογική Κλινική του Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου "Άγιος Σάββας" με κύριο αντικείμενο τη διάγνωση, θεραπεία, παρακολούθηση και παρηγορητική - ανακουφιστική αντιμετώπιση όλων των κακοηθών νεοπλασιών, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε εκπαιδευτικά προγράμματα Πανεπιστημιακών Ογκολογικών κλινικών των Η.Π.Α. όπως το Stanford Cancer Institute (SCI), το Stanford University , το Cancer Institute of Emory University και το Yale University, Cancer Center. Μετά την ολοκλήρωση της ειδίκευσης του, διετέλεσε Επιμελητής στην Ογκολογική κλινική του νοσοκομείου "Μητέρα". Σήμερα, παράλληλα με το ιατρείο του, βρίσκεται σε συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών, όπως η Γενική – Γυναικολογική κλινική "Μητέρα" του ομίλου "Υγεία", το "Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού", τη "Βιοκλινική Αθηνών" και άλλες. Η συνεργασία του επεκτείνεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τους καλύτερους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που σχετίζονται με την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των νεοπλασματικών νοσημάτων, με ψυχολόγους αλλά και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό για την κατ' οίκον υποστήριξη των καρκινοπαθών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι μέλος των επιστημονικών εταιριών ASCO (American Society of Clinical Oncology), ESMO (European Society for Medical Oncology) και ΕΟΠΕ (Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας), με σημαντική ερευνητική δραστηριότητα και μια πληθώρα διεθνών καθώς και ελληνικών δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων, βρίσκεται δίπλα σας για οποιαδήποτε ιατρική ανάγκη ως επιστήμονας, μα πάνω από όλα ως άνθρωπος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 09:00

Σοφία Λέββα MD, MSc, PhD

 • Ογκολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Λέββα Σοφία είναι Ογκολόγος Παθολόγος και διατηρεί ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κι ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας και στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Μετέπειτα, εργάστηκε στο Εργαστήριο Μοριακής Ογκολογίας του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας του Καρκίνου (ΕΛΙΕΚ) στην διαχείριση ιατρικών δεδομένων και την καταγραφή δεδομένων ιατρικών ερευνητικών πρωτοκόλλων. Το 2014 έλαβε τον Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών «Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία» με κατεύθυνση τη “Βασική Έρευνα” κι έναν χρόνο μετά, με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογικής Ογκολογίας (ESMO), εκπαιδεύθηκε στο Ογκολογικό τμήμα του Ινστιτούτου Jules Bordet στις Βρυξέλλες. Εκεί παρακολούθησε το τμήμα της βραχείας νοσηλείας (χημειοθεραπείας) και τα εξωτερικά ιατρεία, συμπεριλαμβανομένου του ιατρείου γενετικής συμβουλευτικής. Εν έτει 2017 κηρύχθηκε διδάκτορας του Ιατρικού Τμήματος του Α.Π.Θ., λαμβάνοντας το διδακτορικό της τίτλο στον τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού και πιο συγκεκριμένα την εκτίμηση των παραμέτρων του επιδερμικού αυξητικού παράγοντα (EGFR), έχοντας λάβει υποτροφία από την Ένωση Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ). Μετεκπαιδεύτηκε στις κλινικές μελέτες πρώιμης φάσης και στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων στην ογκολογία στο University College London Hospitals στο Λονδίνο. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Παθολογικής Ογκολογίας από την Πανεπιστημιακή Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου». Έλαβε πιστοποίηση μετά από εξετάσεις από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων (European School of Medical Oncology). Συμμετείχε σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Έχει δώσει επιστημονικές ομιλίες σε θέματα ογκολογίας ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια. Έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά με κριτές και παρουσιάσεις σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή και μετάφραση επιστημονικών συγγραμμάτων. Είναι μέλος της Ομάδας Νέων Ελλήνων Ογκολόγων (ΟΝΕΟ) από το 2011 και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΟΝΕΟ 2019-2021 ως Υπεύθυνη των Επιστημονικών Θεμάτων. Επίσης είναι μέλος της Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Εταιρείας Έρευνας του Καρκίνου, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογικής Ογκολογίας (ESMO), της εταιρείας “Γυναίκες στην Ογκολογία” (W4O Hellas), του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου της Μεγάλης Βρετανίας (General Medical Council). Έχει συμμετάσχει σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια ως μέλος της οργανωτικής ή/και επιστημονικής επιτροπής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Καρτσιούνης Βασίλης

 • Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
 • Ογκολόγος
 • Πυλαία
Πυλαία
Γυναικολογική Ογκολογία: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Γυναικολογική Ογκολογία

Ο Βασίλειος Καρτσιούνης είναι Μαιευτήρας –Γυναικολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Πυλαία. Είναι πτυχιούχος και υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ακαδημαϊκός υπότροφος της Γ' Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Έχει εξειδικευτεί στη Γυναικολογική Ογκολογία στο Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων - Γυναικολόγων του Ηνωμένου Βασιλείου (RCOG). Έχοντας εργαστεί, επί σειρά ετών, σε μεγάλα νοσοκομεία τόσο της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της μαιευτικής – γυναικολογίας, με εξειδίκευση στην λαπαροσκοπική – ρομποτική χειρουργική – γυναικολογική ογκολογία. Ο γιατρός προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ειδικότητάς του, σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία κάθε γυναικολογικού προβλήματος. Η πολυετής πρακτική εμπειρία και η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αποτελούν εγγύηση για την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας, με επαγγελματισμό, αίσθημα ευθύνης και κατανόηση.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Σήμερα στις 17:00

Ρίζος Γεώργιος

 • Παθολόγος
 • Ογκολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη

Ο Ρίζος Γεώργιος είναι Στρατιωτικός Ιατρός Παθολόγος - Ογκολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του ιατρικού τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και του ιατρικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα δύο πρώτα έτη του γενικού μέρους της ειδικότητας το πραγματοποίησε στο 424 ΓΣΝΕ και το υπόλοιπο στο ΓΝ Παπαγεωργίου. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας του Παθολόγου Ογκολόγου τον 07/2020, κατόπιν ολοκλήρωσης του ειδικού μέρους της ειδικότητας στην Α' Παθολογική Ογκολογική κλινική στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο στη Θεσααλονίκη, όπου και εκπαιδεύτηκε στη διαγνωστική προσέγγιση, θεραπευτική αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών με συμπαγείς όγκους. Εργάζεται ως επιμελητής στην Ογκολογική κλινική στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, και συγχρόνως στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος της Εταιρείας Παθολόγων Ογκολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Ευρωπαϊκής Ογκολογικής Εταιρείας (ESMO) και της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας (ASCO) και έχει ενεργό συμμετοχή σε πληθώρα συνεδρίων ως ομιλητής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00