15 Μαστολόγοι

Κλείστε Ραντεβού με Μαστολόγο γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Μαστολόγο της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Μαστολόγο; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Μαστολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Μαστολόγο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού, Βιοψία λεμφαδένα φρουρού, Βιοψία μαστού χωρίς χειρουργείο, Διάγνωση και θεραπεία καρκίνου μαστού, Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Εξέταση μαστού, Επίσκεψη για Ανέργους - ΑΜΕΑ - Φοιτητές, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Πλήρης μαστολογικός έλεγχος

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί, Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες, Ογκολόγοι

Δραγούμης Δημήτριος

 • Μαστολόγος
 • Ογκολόγος
 • Γενικός Χειρουργός
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Δημήτριος Δραγούμης είναι Ογκοπλαστικός Χειρουργός Μαστού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο πρώτος που εισήγαγε και εφάρμοσε στην Ελλάδα τεχνικές τμηματικής αποκατάστασης μαστού (Partial Breast Reconstruction) με χρήση κρημνών διατιτραινουσών αρτηριών θωρακικού τοιχώματος (Chest wall perforator flaps), προφυλάσσοντας έτσι σημαντικό αριθμό γυναικών από την εκτέλεση περιττών ακρωτηριαστικών μαστεκτομών. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη Β' Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου, και διετέλεσε μόνιμος συνεργάτης στην κλινική "Άγιος Λουκάς", στο ιατρείο μαστού. Εργάστηκε ως επιμελητής στα "Guy’s and St Thomas" Hospital, King’s College Hospital και στο Glenfield Hospital του Leicester ως Διευθυντής - Consultant Breast & Oncoplastic Surgeon. ​Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος στη Χειρουργική Μαστού και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μαστολογίας, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, της Βρετανικής Εταιρίας Χειρουργών Μαστού, του Ομίλου Ογκοπλαστικών Χειρουργών Μαστού. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ιατρικά περιοδικά, έχει δώσει διαλέξεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και έχει εργαστεί ως υπεύθυνος κλινικών μελετών στην ογκοπλαστική χειρουργική και αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή (iBRA, MASDA, TeaM, National Margins).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Ανθιμίδης Γεώργιος MSc, PhD

 • Μαστολόγος
 • Γενικός Χειρουργός
 • Καλαμαριά
Καλαμαριά

Ο Ανθιμίδης Γεώργιος είναι Γενικός Χειρουργός - Μαστολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ογκοπλαστική Χειρουργική Μαστού, έπειτα από διετή εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο "University of East Anglia", στο Νόριτς της Αγγλίας. Επιπροσθέτως, έχει λάβει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Χειρουργική Ογκολογία, καθώς και στη Ρομποτική Χειρουργική και κατέχει Ακαδημαϊκό Πιστοποιητικό για τον Καρκίνο του Μαστού από την Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας και το Γερμανικό Πανεπιστήμιο του Ulm. Είναι, ακόμη, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία, στην κατεύθυνση της Κλινικής Έρευνας. Ο ιατρός είναι ο νικητής του βραβείου για τη Διεθνή Ιατρική Πρωτοβουλία στις Η.Π.Α., ενώ έχει βραβευθεί και από την οργανωτική επιτροπή Βορειοελλαδικού Ιατρικού Συνεδρίου. Kατέχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της Γενικής Χειρουργικής και της Μαστολογίας, στην οποία έχει πρωτεύσει με Αριστεία. Έχει εργαστεί επί εξαετίας στο θεματικό αντικείμενο του Καρκίνου του Μαστού, έλαβε Διδακτορικό Δίπλωμα με βαθμό "Άριστα" και αναγορεύτηκε Διδάκτορας της Ιατρικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στον κύριο Ανθιμίδη έχει απονεμηθεί τιμητικός έπαινος για την εξαιρετική ερευνητική του δραστηριότητα από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει λάβει πιστοποίηση ολοκλήρωσης της εκπαιδευτικής δραστηριότητας "Ογκοπλαστική Χειρουργική Μαστού για το Γενικό Χειρουργό" από το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών. Είναι επίσημα αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μαστολογίας/Ειδικών στον Καρκίνο του Μαστού και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ενεργό μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Χειρουργών Μαστού. Ο ιατρός έχει εκπληρώσει Εισαγωγή στον Καρκίνο του Μαστού από το Πανεπιστήμιο Yale των Η.Π.Α με βαθμό "Άριστα" κι έχει ολοκληρώσει την ενότητα "Χειρουργική Μαστού" από το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας. Η διασφάλιση της ποιότητας στη χειρουργική του μαστού σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές τεκμηριώνεται από την επίσημη συνεργασία του με το πρόγραμμα "Mastery of Breast Surgery" της Αμερικανικής Εταιρείας Χειρουργών Μαστού, στο οποίο συγκαταλέγονται μόνο 3% διεθνών χειρουργών. Είναι συγγραφέας σε περισσότερες από 180 εργασίες στον διεθνή αλλά και ελληνικό περιοδικό ιατρικό τύπο, καθώς και σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, ταυτόχρονα πραγματοποιεί ομιλίες σε συνέδρια και ημερίδες, λαμβάνει μέρος στη διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων πανελλήνιων συνεδρίων της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου – Πρωκτού και της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Νικολαΐδης Γεώργιος

 • Γενικός Χειρουργός
 • Μαστολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Νικολαΐδης Γεώργιος είναι Γενικός Χειρουργός, με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το "Université de médecine et pharmacie" του Κλουζ της Γαλλίας , απ' και εκπαιδεύτηκε, στην Ογκολογική Χειρουργική, την Χειρουργική Μαστού, καθώς και την Λαπαροσκοπική Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου", απ' όπου έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής. Στα πλαίσια της εκπαίδευσής του αυτής, είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μεγάλες ογκολογικές επεμβάσεις, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις, καθώς και σε επεμβάσεις κηλών, μαστών, θυροειδούς, κ.α. Η εκπαίδευση του συνεχίστηκε, διατελώντας Επιστημονικός συνεργάτης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ", όπου μέχρι και σήμερα δίνει πλήθος διαλέξεων και εκπαιδεύει φοιτητές Ιατρικής που έχουν περάσει το τρίτο έτος σπουδών τους. Ο ιατρός Νικολαΐδης έχει τεράστια εμπειρία στην Διαγνωστική και Επεμβατική Χρήστη Υπερήχων Μαστού, κι αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι από τους ελάχιστους χειρουργούς, στην Ελλάδα, που έλαβε την πιστοποίηση "Advanced Laparoscopic" από την Χειρουργική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Δ' Χειρουργική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η πολυετής εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει συνεργασίες με διάφορες δομές του Εθνικού συστήματος Υγείας, όπως το Χειρουργικό τμήμα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης, το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης "Μαματσείο", η Χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδος "Μποδοσάκειο", καθώς και το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας. Στο παρόν, παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται με τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης "Euromedica", την Ιδιωτική Κλινική "Άγιος Λουκάς", την Κλινική "Γένεσις" στην Θεσσαλονίκη, και συνεχίζει να διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου "ΑΧΕΠΑ", εκτός της εκπαιδευτικής του δραστηριότητας, ηγείται πλήθους ογκολογικών κι άλλων επεμβάσεων με κύριο αντικείμενο τις περιπτώσεις που αφορούν στον μαστό. Μέσα από τη συμμετοχή του σε πολυάριθμα σεμινάρια, συνεδρία και ημερίδες, καταφέρνει να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις του κλάδου του, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να παρέχει τις καλύτερες δυνατές και σύγχρονες θεραπείες στους επισκέπτες του ιδιωτικού του ιατρείου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μπακογιάννης Απόστολος MD

 • Μαστολόγος
 • Γενικός Χειρουργός
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού

Ο Μπακογιάννης Απόστολος είναι Μαστολόγος - Γενικός Χειρουργός, με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Αποκτώντας το πτυχίο Ιατρικής, υπηρέτησε ως οπλίτης ιατρός σε κλιμάκια Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) κι έκανε το αγροτικό του στο χωριό Ασκληπιείο της Ρόδου. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στη Γενική Χειρουργική στην Δ' Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός" και στο Κέντρο Μαστού του Γενικού Αντικαρκινικού - Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών "Άγιος Σάββας". Το 2006, πήρε τον τίτλο του ειδικού Γενικού Χειρουργού κι έκτοτε εργάζεται ως Επιμελητής Α' στο Κέντρο Μαστού του Νοσοκομείου "Υγεία". Παράλληλα, το ίδιο έτος μετεκπαιδεύτηκε στην Παθολογία και Διάγνωση των παθήσεων Μαστού και διαχείριση λεμφαδένα φρουρού στο Κέντρο Μαστού στο Μιλάνο, υπό τον καθηγητή Umberto Veronese. Επίσης, εξειδικεύτηκε στην τοποθέτηση Port-A-Cath στο Catholic University Hospital στη Ρώμη, καθώς και στις μεθόδους ογκοπλαστικής χειρουργικής μαστού. Ο γιατρός έχει διατελέσει Διευθυντής της Γ' Χειρουργικής Κλινικής Μαστού του Ιασώ General και από το 2017 έως σήμερα είναι Διευθυντής της Β' Χειρουργικής Κλινικής Μαστού στο Ερρικός Ντυνάν Hospital Center. Έχει παρακολουθήσει ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει στο ενεργητικό του μεγα΄λο αριθμό δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Ξενάκης Ξενοφών MD, PhD

 • Μαστολόγος
 • Ηλιούπολη
Ηλιούπολη
Απλή επίσκεψη: 70€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση και βασικό μαστολογικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Ξενάκης Ξενοφών είναι Χειρουργός Μαστολόγος, με ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Ειδικεύτηκε στη Γενική και Ογκολογική Χειρουργική στην Α' Ογκολογική Χειρουργική Κλινική, στην Μονάδα Χειρουργικής Μαστού του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά "Μεταξά", καθώς και στη Β' Χειρουργική Κλινική και την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός". Έλαβε, επίσης, εξειδίκευση στην Παθοφυσιολογία, Διάγνωση, Θεραπεία των Παθήσεων του Μαστού σε μονάδες μαστού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου, με ιδιαίτερη ενασχόληση κι ενδιαφέρον στις καινοτόμες χειρουργικές επεμβάσεις που επιτρέπουν τη διατήρηση του μαστού. Ο ιατρός Ξενάκης αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών έπειτα από την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα "Η Σημασία των Παραγόντων Κινδύνου στην Πρόληψη των Χειρουργικών Λοιμώξεων". Αξίζει να σημειωθεί ότι, διαθέτει πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία στην παρά την κλίνη διδασκαλία τριετών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του King's College London School of Medicine, του UCL Medical School, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ και νέων ειδικευόμενων ιατρών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει, ακόμη, στο ενεργητικό του ακαδημαϊκή διδασκαλία τόσο σε προπτυχιακό, όσο και μεταπτυχιακό επίπεδο κι έχει υπάρξει εκπαιδευτής στο σεμινάριο του "Clinical examination of the Breast. Symptoms and signs of Breast Diseases" του The Royal College of Surgeons. Ο κύριος Ξενάκης έχει συνεργαστεί με το Νοσοκομείο Υγεία και το Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου ως Χειρουργός Μαστού, έχει διατελέσει Διευθυντής Χειρουργός Μαστού στο Ιασώ General. Επίσης, υπήρξε Επικεφαλής Χειρουργικής Ομάδας Μαστού στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, όπου, από το 2020 έως σήμερα, διατελεί Αναπληρωτής Διευθυντής της Β' Χειρουργικής Κλινικής Μαστού. Τέλος, έχει στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, καθώς και συμμετοχή στη συγγραφή σχετικών ιατρικών βιβλίων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Φλέσσας Ιωάννης MD, PhD, MSc, FEBS, FACS

 • Μαστολόγος
 • Γενικός Χειρουργός
 • Βριλήσσια
Βριλήσσια

Ο Φλέσσας Ιωάννης είναι Μαστολόγος - Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια, έλαβε τίτλο ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής στην Α' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών "Χειρουργική Ήπατος - Χοληφόρων - Παγκρέατος", πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η εκπόνηση της εργασίας του είχε θέμα τη "Μελέτη του παραμένοντος ηπατικού παρεγχύματος μετά από μερική ηπατεκτομή με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων (τεχνική “open book”) σε πειραματικό μοντέλο χοίρου. Aνοσοϊστοχημική μελέτη της μιτωτικής και της αποπτωτικής δραστηριότητας". Εξειδικεύτηκε, επίσης, στην Ογκοπλαστική και επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού, στην τεχνική του λεμφαδένα φρουρού, στην διεγχειρητική ακτινοθεραπεία και την ηλεκτροχημειοθεραπεία στο Royal Free Hospital NHS Trust στο Λονδίνο. Μετά την ολοκλήρωση της μετεκπαίδευσής του καταλαμβάνει θέση Επιμελητού Α' στην Α' Χειρουργική Κλινική - Τμήμα Μαστού του Γενικού Νοσοκομείου Μαιευτηρίου "Έλενα Βενιζέλου", οπού υπηρετεί εώς και σήμερα. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι, ο Φλέσσας Ιωάννης αναγορεύτηκε σε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής με τίτλο "Η δράση του αντιοξειδωτικού U-74389G σε πειραματικό πρότυπο ισχαιμίας / επαναιμάτωσης εντέρου σε χοίρο. Βιοχημική, αιμοδυναμική, ιστοπαθολογική μελέτη", που πραγματοποιήθηκε στο πειραματικό χειρουργικό και ερευνητικό κέντρο της ELPEN, διατριβή για την οποία έλαβε "Άριστα". Ο γιατρός είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και επιστημονικών εργασιών (105) στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία (34) , ενώ συμμετείχε και παρακολούθησε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων. Τέλος, ο κύριος Φλέσσας είναι Τακτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Αθηνών, της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας Μοριακά Στοχευμένων Θεραπειών και της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 10/10

Τσαντήλας Βλάσιος

 • Μαστολόγος
 • Γενικός Χειρουργός
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη

Ο Τσαντήλας Βλάσιος είναι Μαστολόγος - Γενικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Κομοτηνή και τη Θεσαλλονίκη. Φοίτησε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ) και έγινε πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική, μέρος της οποίας έκανε για δύο έτη στη Β' Χειρουργική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και για τέσσερα έτη στην Ε' Χειρουργική Πανεπιστημιακή Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αφού έλαβε τον τίτλο ειδικότητας στη Γενική Χειρουργική, έγινε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, εκπαιδεύοντας φοιτητές Ιατρικής. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του έργου, υπηρέτησε για δύο χρόνια ως Διευθυντής Χειρουργός του Σταθμού Επανακτησίμων της Φρουράς Νέας Σάντας, εκπαιδεύοντας πλήθος ιατρών άνευ ειδικότητας. Μέχρι σήμερα, υπηρετεί ως Χειρουργός στη Χειρουργική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως, όπου έχει εκπαιδεύσει πλήθος ειδικευόμενων χειρουργών στη χειρουργική τεχνική και την κλινική εξέταση. Επιπροσθέτως, ο κύριος Τσαντήλας εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική Ογκολογία του Μαστού στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εκπαιδεύτηκε στην Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού, στην αντιμετώπιση των καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του μαστού, όπως επίσης και στη Χειρουργική Θεραπεία του καρκίνου του Μαστού. Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των κακοήθων και καλοήθων παθήσεων του μαστού, έχει πραγματοποιήσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό θεραπευτικών χειρουργικών επεμβάσεων χωρίς επιπλοκές. Παράλληλα με τα ιδιωτικά του ιατρεία, διατηρεί συνεργασία με πολυάριθμες ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης, όπου παρέχει τις υπηρεσίες του, καθώς επίσης διατελεί Διοικητής σε Μείζονα Υγειονομικό Σχηματισμό.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Νησωτάκης Κωνσταντίνος

 • Μαστολόγος
 • Γενικός Χειρουργός
 • Ραφήνα
Ραφήνα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Νησωτάκης Κωνσταντίνος είναι Μαστολόγος - Γενικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Ραφήνα. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικης. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών και έλαβε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού. Επίσης, έχει λάβει εκπαίδευση στο εξωτερικό και έγινε Clinical Fellow στο King's College Hospital of London.Ο ιατρός συνεργάζεται με πολλά και μεγάλα ιδιωτικά Κέντρα και Θεραπευτήρια της Αθήνας. Στο χειρουργικό ιατρείο του εκτελούνται Προηγμένες και Υψηλού Επιπέδου Χειρουργικές Υπηρεσίες καθώς και Διερεύνηση, Διάγνωση και Θεραπεία Σύνθετων Χειρουργικών Παθήσεων. Αντιμετωπίζονται πλήθος περιστατικών που άπτονται στο φάσμα της Χειρουργικής Ογκολογίας, της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, της Γενικής Χειρουργικής, των Επεμβάσεων Μαστού αλλά και Μικροεπεμβάσεις.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00

Αγγελόπουλος Μιλτιάδης MD, MSc, BRESO Certified

 • Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
 • Μαστολόγος
 • Νέο Ψυχικό
Νέο Ψυχικό
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Υπερηχογράφημα μαστών Αντιμετώπιση καρκίνου του μαστού

Ο Αγγελόπουλος Μιλτιάδης είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας - Μαστολόγος με ιδιωτικά ιατρεία στο Νέο Ψυχικό και στην Παλλήνη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην Γ' Πανεπιστημιακή Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική. Κάτοχος Υποτροφίας, από την Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας και του Πανεπιστημίου Ulm, για το πρόγραμμα Καρκίνου Μαστού Certificate of Competence in Breast Cancer, European School of Oncology, Ulm University. Συνεχίζοντας τις σπουδές του, από το 2012 είναι Διπλωματούχος Προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδών “Παθολογία της κύησης”, από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πιστοποιημένος στην Κολποσκόπηση απο την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, στην Γυναικολογική Ενδοσκόπηση, Bachelor in Endoscopy Certificate, The European Academy of Gynecological Surgery, Leuven, Belgium (Prof Dr A. Wattiez, Dr R.Campo). Επίσης, είναι πιστοποιημένος ιατρός στη διαχείριση και αντιμετώπιση μαιευτικών επειγόντων περιστατικών από το Διεθνές Σεμινάριο Advanced Life Support in Obstetrics (ALSO) από το 2008. Εργάστηκε στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου επί 2,5 έτη, αποκτώντας σημαντική μαιευτική εμπειρία με μεγάλο αριθμό φυσιολογικών τοκετών, καισαρικών τομών, καθώς και γυναικολογικών επεμβάσεων. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης σε μεγάλες ιδιωτικές Μαιευτικές Κλινικές και κατέχει την θέση του Επιμελητή στην Α’ Κλινική Μαστού του Μαιευτηρίου "Ιασώ". Η μακροχρόνια πρακτική εμπειρία και η επιστημονική του κατάρτιση, αποτελεί εγγύηση για προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας.
περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Πανουσόπουλος Ηλίας

 • Γενικός Χειρουργός
 • Μαστολόγος
 • Κορωπί
Κορωπί
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση με χειρουργικό ή μαστολογικό πρόβλημα, λήψη αναλυτικού ιστορικού, λεπτομερή ενημέρωση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Εξέταση μαστού

Ο Πανουσόπουλος Ηλίας είναι Γενικός Χειρουργός - Μαστολόγος, με ιδιωτικά ιατρεία σε Αθήνα, Πειραιά και Κορωπί. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Περιφερειακό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά", στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς "Οι Άγιοι Ανάργυροι", καθώς και στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής. Κατά την διάρκεια των εκπαιδεύσεών του απέκτησε το δίπλωμα της Ελληνικής Εταιρείας της Παρεντερικής Διατροφής, το δίπλωμα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκοπικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής καθώς και άλλων Επεμβατικών Τεχνικών, το δίπλωμα της Laparoscopic Bariatric Surgery και το δίπλωμα Επεμβατικών Τεχνικών (τοποθέτηση Κεντρικών Γραμμών) σε Νεφροπαθείς και Ογκολογικούς ασθενείς. Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται συστηματικά με την αντιμετώπιση περιστατικών αιμορροιδοπάθειας, συριγγίων, ραγάδων, κύστης κόκκυγος με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας των υπερήχων και των lasers.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:00