9

Πλαστικοί Χειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Πλαστικό Χειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Πλαστικό Χειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Πλαστικό Χειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Πλαστικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Πλαστικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.
Προσφερόμενες υπηρεσίες
Απλή επίσκεψη, Skin boosters, Αισθητική χειρουργική, Αντιμετώπιση καρκίνου του δέρματος, Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, Αντιμετώπιση λεμφοιδήματος & λιποιδήματος, Αντιμετώπιση μελανώματος, Αντιμετώπιση ραγάδων, Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με κρυολιπόλυση, Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με λιποαναρρόφηση
Σχετικές ειδικότητες
Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι

Σάββας Αδάμος
Πλαστικός Χειρουργός

  • Βριλήσσια
Βριλήσσια

Ο Σάββας Αδάμος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής και διαθέτει πολυετή εμπειρία, ενώ εξειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική. Στο ιατρείο προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Ο γιατρός παρέχει πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της πλαστικής χειρουργικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:00

Παπάς Αθανάσιος PhD, MD, FEBOPRAS
Πλαστικός Χειρουργός

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Κοιλιοπλαστική Αντιμετώπιση μελανώματος Πλαστική στήθους Ρινοπλαστική

Ο Dr. Παπάς Αθανάσιος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Διδάκτωρ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι, επίσης, ειδικός συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και με διδακτορική του διατριβή στο Κακόηθες Μελάνωμα του δέρματος. Με τετραετή μετεκπαίδευση, αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St George’s του Λονδίνου, κέντρο τραύματος του Νοτιοδυτικού Λονδίνου και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Μελανώματος και Αποκατάστασης μετά από απώλεια βάρους της χώρας. Ακολουθούν μετεκπαιδεύσεις στην Αισθητική Χειρουργική στην Akademikliniken της Στοκχόλμης, μια από τις κορυφαίες Κλινικές παγκοσμίως, κατόπιν στο Coupure Centre of Plastic Surgery του Βελγίου, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας, ενώ παρακολουθεί σχετικά σεμινάρια στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ενδιάμεσα επισκέπτεται το Sydney Melanoma Unit, το μεγαλύτερο κέντρο έρευνας και αντιμετώπισης μελανώματος στον κόσμο για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στο αντικείμενο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Αντωνιάδης Αθανάσιος
Πλαστικός Χειρουργός

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Δωρεάν (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη που αφορά ενημέρωση και αξιολόγηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Πλαστική στήθους Ρινοπλαστική

Ο Αντωνιάδης Αθανάσιος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απέκτησε τον τίτλο του πλαστικού χειρουργού, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του στις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Συνέχισε την εκπαίδευση του, στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής St. Andrew’s Centre, στη Μεγάλη Βρετανία. Με γνώμονα την ικανοποίηση και ασφάλεια του ασθενή, παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και φροντίδα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μάνταλος Παναγιώτης MD, PhD
Πλαστικός Χειρουργός

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με λιποαναρρόφηση Πλαστική στήθους Ρινοπλαστική

Ο Μάνταλος Παναγιώτης είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι Διδάκτωρ στον Χειρουργικό τομέα της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε με υποτροφία τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου και σε νοσοκομεία της Ελλάδας, της Μεγάλης Βρετανίας και των Η.Π.Α.. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Πλαστικής χειρουργικής και συνεχίζει στην Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής χειρουργικής, του 6ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών. Μετά την συγχώνευση του Νοσοκομείου με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείου Άγιος Σάββας Αθηνών, αποσπάσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Μαιευτικής Έλενα Βενιζέλου, παράλληλα συνεργάζεται με έναν αριθμό ιδιωτικών κλινικών. Ασκεί επί 20ετία με συνέπεια και προσήλωση την ειδικότητα της Πλαστικής χειρουργικής και συμμετέχει σε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων αναπτύσσοντας τις γνώσεις σε όλες τις νέες εξελίξεις και καινούριες τεχνικές της Πλαστικής χειρουργικής. Με γνώμονα το δίπτυχο ικανοποίηση και ασφάλεια του ασθενή, παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρική υποστήριξη και φροντίδα τόσο κατά τη διάρκεια της επέμβασης, όσο και κατά το μετεγχειρητικό στάδιο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 15:00

Αγγελόπουλος Βάιος
Γενικός Χειρουργός, Μαστολόγος, Πλαστικός Χειρουργός

  • Καλαμαριά
Καλαμαριά
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Αγγελόπουλος Βάιος είναι Γενικός Χειρουργός, ειδικός στην Ογκολογική και Αισθητική χειρουργική του Μαστού, με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά. Διδάκτωρ της Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την Χειρουργική Ογκολογίας με την έρευνα μου για το Μελάνωμα του Δέρματος. Συνεργάζεται με την Βιοκλινική, με Κλινική Γένεσις, το Αττικό Θεραπευτήριο και την Euromedica Κυανούς Σταυρός. Παρακολουθεί και εφαρμόζει τις νεότερες εξελίξεις στην Ογκολογική και Αισθητική χειρουργική του Μαστού, πάντα με σεβασμό στις οδηγίες των διεθνών ιατρικών οργανισμών. Παράλληλα υπηρετεί αντικείμενα της ειδικότητάς του, όπως είναι η αντιμετώπιση καλοήθων παθήσεων του μαστού, την ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού, την αυξητική στήθους, τη λαπαροσκοπική χειρουργική, την θεραπεία αιμορροΐδων με την τεχνική Lango, καθώς και την ογκολογική χειρουργική για την αντιμετώπιση του μελανώματος και άλλων καρκίνων του δέρματος και την χειρουργική Θυρεοειδούς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Παπαδόπουλος Νικόλαος
Πλαστικός Χειρουργός

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει η επίσκεψη είναι δωρεάν, εφόσον πραγματοποιηθεί η προτεινόμενη επέμβαση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Επεμβάσεις αλλαγής φύλου Επεμβάσεις θηλυκοποίησης Επεμβάσεις αρρενοποίησης Αύξηση Μαστού - Αυξητική Στήθους Μεταβαριατρική Πλαστική Χειρουργική - Δερματολιπεκτομές μετά από μείωση Βάρους Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με λιποαναρρόφηση Αποκατάσταση μαστού Αντιμετώπιση καρκίνου του δέρματος Αντιμετώπιση μελανώματος

Ο Δρ. Παπαδόπουλος Νικόλαος είναι Πλαστικός Χειρουργός, Καθηγητής στα Πανεπιστήμια των Αθηνών, Αλεξανδρούπολης και Μονάχου, με ιδιωτικό ιατρείο στα Ιλίσια-Αθήνα, Παπαδιαμαντοπούλου 20 και στο Μόναχο στην οδό Freischutzstr. 9, όπου μπορεί να δεχτεί ασθενείς κατόπιν επικοινωνίας.
Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νάπολης, αλλά και του Πανεπιστημίου της Περούτζια στην Ιταλία, όπου και αναγορεύθηκε σε Δόκτωρα της Ιατρικής και Χειρουργικής, μετά την εκπόνηση διατριβής του με τίτλο "Η χειλεο-γναθο-υπερωιο-σχιστία, χειρουργική τεχνική". Στη συνέχεια εργάσθηκε στη Κλινική Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου του Πανεπιστημίου Μονάχου όπου παράλληλα εργάσθηκε και στο αντικείμενο της διδακτορικής του διατριβής "Μακροχρόνια αποτελέσματα των ελεύθερων οστεοπεριτονιακοδερμικών κερκιδικών και περονιαίων κρημνών που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία πέους", με την οποία αναγορεύτηκε σε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μονάχου. Με την ολοκλήρωση των εξαετών μεταπτυχιακών σπουδών του ειδίκευσης κι έπειτα από εξέταση, απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής.
Ο Δρ. Παπαδόπουλος εργάσθηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Χειρουργικών Τεχνολογιών, όπου μπόρεσε να εμβαθύνει τις γνώσεις του τόσο στην Πειραματική όσο και την Κλινική Ενδομήτρια Χειρουργική. Το 2003 αναγορεύθηκε σε Υφηγητή της Πλαστικής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Τεχνικού Πανεπιστημίου Μονάχου, έπειτα από εκπόνηση και παρουσίαση της διατριβής με τίτλο "Ενδομήτρια χειρουργική για εμβρυϊκή επούλωση των ιστών στο παράδειγμα ενός χειρουργικά προκαλούμενου χειλεο-γναθικού ελλείμματος (Μία μελέτη σε πειραματόζωο)".
Σ' ότι αφορά το κλινικό του έργο, ο κύριος Παπαδόπουλος έχει πραγματοποιήσει ως Ειδικός Πλαστικός Χειρουργός τόσο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Klinikum rechts der Isar", όσο και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου σήμερα είναι ο Διευθυντής της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων, αυτόνομα πάρα πολλές επεμβάσεις και σε όλο το φάσμα της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, συμπεριλαμβανομένης της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, της Χειρουργικής Αποκατάστασης βαρύτατων Τραυματισμών και Επανασυγκολλήσεων των Άκρων και της Κρανιο-Προσωπικής χώρας, της Χειρουργικής Ογκολογίας, της Αποκατάστασης του Μαστού και του Λεμφοιδήματος, της Επανορθωτικής Χειρουργικής της περιοχής του Προσώπου και Τραχήλου, όπως και του κάτω Άκρου, της Χειρουργικής των συγγενών ανωμαλιών, της αποκατάστασης των Εγκαυμάτων, της Αισθητικής Χειρουργικής, καθώς και της Ουρογεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής.
Στον κλινικό ερευνητικό τομέα, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τομέα των Επεμβάσεων Επιβεβαίωσης (Αλλαγής) Φύλου αλλά και των Επεμβάσεων Μετα-Βαριατρικής Πλαστικής Χειρουργικής (Δερματολιπεκτομές μετά απο σημαντική Μείωση του Βάρους), όπως επίσης και της Αντιμετώπισης του Καρκίνου του Δέρματος και του Μελανώματος. Σ αυτόν τον τελευταίο τομέα ήταν Συγγραφέας και Συνεκδότης του Βιβλίου "Skin Cancer and Melanoma: Surgical Treatment and Reconstruction (Καρκίνος του Δέρματος και Μελάνωμα: Χειρουργική Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση)". Othon N. Papadopoulos, Nikolaos A. Papadopulos, Grigorios Champsas, Eds.. Cham, Switzerland, Springer, 2020. Διευθύνει την διαπανεπιστημιακή ομάδα εργασίας για τη μελέτη της Ποιότητας Ζωής μετά από επεμβάσεις Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και είναι μέλος της ομάδας εργασίας για τη μελέτη της με ηλεκτρονικό υπολογιστή υποβοηθούμενης αισθητικής, πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Επίσης, μαζί με τον Καθηγητή Dr. D. Müller διευθύνει την ομάδα εργασίας για τη μελέτη του διεμφυλισμού (Gender Dysphoria).
Στον πειραματικό ερευνητικό τομέα, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ενδομήτρια Χειρουργική και ιδιαίτερα στην επούλωση των εμβρυϊκών ιστών και την αντιμετώπιση των χειλεο-γναθο-υπερωϊοσχιστιών. Εδώ και πάνω από μια δεκαετία, διεύθυνε την ομάδα εργασίας για τη μελέτη της ενδομήτριας χειρουργικής. Η εντατική και διαχρονική αυτή έρευνά του αναγνωρίσθηκε με την απονομή του Επιστημονικού Βραβείου "Hans Anderl Award 2006" από την Ευρωπαϊκή Ένωση Πλαστικών Χειρουργών (EURAPS) και διαφόρων άλλων διεθνών βραβείων και διακρίσεων. Από τον Μάϊο του 2007, είναι μέλος της ομάδας εργασίας για την ολική αλλομεταμόσχευση προσώπου της Ιατρικής Σχολής του Τεχνικού Πανεπιστημίου Μονάχου και μέλος της ομάδας που πραγματοποίησε την πρώτη παγκόσμια αλλομεταμόσχευση άμφω άνω άκρων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μονάχου. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, του απονεμήθηκε, όπως και σε όλα μέλη της 40μελούς ομάδας το μετάλλιο "Karl Marx von Bauernfeind-Madaille".
Ο Δρ. Παπαδόπουλος διετέλεσε ως Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Εμβρυϊκής Ιατρικής και Χειρουργικής (IFMSS), της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (ΕΕΕΜ) και της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας (ΕΛΕ), ενώ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ακαδημίας Μονάχου Γερμανίας και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού (ΕΕΧΧ), όπως επίσης, υπήρξε εθνικός αντιπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πλαστικών Χειρουργών (EURAPS). Στις 25 Ιουλίου του 2009 κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων "Ζευγολατειό 2009” του Δήμου Στρυμονικού, Σερρών και σε ένδειξη αναγνώρισης απο τους συνδημότες του, του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο του Δήμου Στρυμονικού, Σερρών κον Ισαάκ Ρίζο.
Τον Μάρτιο του 2009 εκλέχθηκε σε Καθηγητή Πλαστικής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μονάχου ενώ τον Μάϊο του 2011 σε Αναπληρωτή Καθηγητή και τον Μάρτιο του 2018 σε Καθηγητή Πλαστικής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου τον Οκτώμβριο του 2019 του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης. Απο το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 εκτελεί παράλληλα καθήκοντα Επισκέπτη Καθηγητή Πλαστικής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. Επίσης απο τον Ιούνιο του 2021 είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής και Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τέλος απο τον Ιανουάριο του 2022 είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος της Μονάδας Διαφυλικής Χειρουργικής στην E' Χειρουργική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. (Δ/ντής: Καθηγητής Χειρουργικής κ. Ευάγγελος Η. Μενενάκος) στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο (ΦΕΚ 4894/22.10.2021), ενώ μετά την Απόφαση της Γ.Σ. της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στη συνεδρίαση της 27ης-7-2022, του ανατέθηκε η οργάνωση και συντονισμός της επανέναρξης του μαθήματος με τίτλο: «Πλαστική Χειρουργική» για τους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής στο 9ο εξάμηνο, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 στην Αίθουσα Διδασκαλίας του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Λιοδάκη Μαρία Ειρήνη
Πλαστικός Χειρουργός

  • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Πλαστική στήθους Ωτοπλαστική Κοιλιοπλαστική Αποκατάσταση εγκαυμάτων Ρινοπλαστική

Η Λιοδάκη Μαρία Ειρήνη είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στον Ασπρόπυργο Αττικής. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την ειδικότητα της στη γενική χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Μannheim του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και συνέχισε την ειδικότητα της στην πλαστική χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Κλινική Lübeck του Πανεπιστημίου Schleswig- Holstein. Το Σεπτέμβριο του 2016 πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις ειδικότητας της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο πρόγραμμα "Aesthetic Medicine" του Queen Mary University of London της Μεγάλης Βρετανίας, και είναι κάτοχος διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Παράλληλα με τη κλινική της δραστηριότητα έχει σημαντικό ερευνητικό έργο, έχοντας δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι τακτικό μέλος της Γερμανικής Εταιρίας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής και της International Society of Plastic Surgery (ISAPS). Με γνώμονα την ικανοποίηση και ασφάλεια του ασθενή, παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και φροντίδα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος
Πλαστικός Χειρουργός

  • Ιλίσια
Ιλίσια
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συμβουλευτική, σε περίπτωση που ο ασθενής προβεί στην αντίστοιχη θεραπεία, το κόστος της επίσκεψης αφαιρείται από το συνολικό κόστος της θεραπείας) υπόλοιπες υπηρεσίες
Θεραπεία αντιγήρανσης ρυτίδων έκφρασης Θεραπεία αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ (fillers) Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με λιποαναρρόφηση Θεραπεία αντιγήρανσης με νήματα προσώπου (lifting) Θεραπείες αισθητικής

Ο Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ακολούθησε η στρατιωτική θητεία, το αγροτικό και η ειδικότητα Χειρουργικής στο Νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα, όπου εργάστηκε ως βοηθός της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής επί διετία. Επόμενος σταθμός, το Ηνωμένο Βασίλειο και η μετεκπαίδευση, σε τεχνικές μικροχειρουργικής αποκατάστασης και επεμβάσεων σώματος, στο "Boston Pilgrim Hospital - United Lincolnshire Hospitals", κατόπιν στο "Bradford Royal Infirmary" και στο "Leeds General Infimary", στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Άκρας Χείρας . Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έλαβε την ειδικότητά του ως πλαστικός χειρουργός σην Κλινική Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας "Θριάσιο". Εκεί, ήρθε σε επαφή με περιστατικά εκτεταμένων εγκαυμάτων, δερματικής ογκολογίας, αποκατάστασης ανοικτών τραυμάτων, καθώς και αισθητικών επεμβάσεων. Από το 2012 είναι μέλος του General Council, ενώ από το 2016 είναι εγγεγραμμένος στην Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS). Διαθέτει εξειδίκευση στην Επανορθωτική & Αισθητική Πλαστική Χειρουργική και πιστοποίηση σε προχωρημένες τεχνικές χρήσης βοτουλινικής τοξίνης, fillers, μεσοθεραπεία, μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου. Η αγάπη του για την συνεχή εξέλιξη, τον οδήγησε νωρίς σε τακτική παρακολούθηση συνεδρίων και σεμιναρίων, ως σύνεδρος ή ομιλητής με ευρεία παρουσίαση θεμάτων. Η πολυετής εμπειρία και κατάρτιση του γιατρού σε συνδυασμό με την κορυφαία τεχνολογία που χρησιμοποιεί εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Ακτσαλής Ευάγγελος
Πλαστικός Χειρουργός

  • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Θεραπεία αντιγήρανσης ρυτίδων έκφρασης Θεραπεία αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ (fillers) Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με λιποαναρρόφηση Βλεφαροπλαστική Πλαστική στήθους Θεραπείες αισθητικής

Ο Ακτσαλής Ευάγγελος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική στη Βρετανία (Lister Hospital, Stevenage, St Andrew’s Hospital, Essex και Derriford Hospital, Plymouth) και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Μετεκπαιδεύθηκε στην Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή στο Μιλάνο και στην Αισθητική Χειρουργική στη Βαρκελώνη και την Ιταλία. Ως υπότροφος (Fellow) της Ολλανδικής Εταιρείας Χειρουργικής Προσώπου (DAFPRS), εξειδικεύθηκε στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου στις κλινικές "EMC2" και "Coupure Centrum" του Βελγίου, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας.Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS). Αναλαμβάνει επεμβάσεις τόσο αισθητικής χειρουργικής προσώπου - σώματος, όσο και επανορθωτικής χειρουργικής. Στο χώρο των ιατρείων του διενεργούνται οι μη - επεμβατικές θεραπείες, όπως η αντιμετώπιση ρυτίδων, κρυολιπόλυση και τα νήματα. Επιδίωξη του είναι να προσφέρει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, φροντίδα και επαγγελματισμό, τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές αισθητικής και επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι ασθενείς του γνωρίζουν ότι η αγάπη για την επιστήμη και την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής, τον οδηγεί σε έναν αγώνα συνεχιζόμενης κατάρτισης, με πληθώρα συμμετοχών σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια, που στόχο έχει να προσφέρει σε αυτούς ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:30