7 Πλαστικοί Χειρουργοί

Κλείστε Ραντεβού με Πλαστικό Χειρουργό γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο ή βιντεοκλήση με τον Πλαστικό Χειρουργό της επιλογής σας

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Πλαστικό Χειρουργό; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Πλαστικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ

Βρείτε Πλαστικό Χειρουργό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Αντιμετώπιση καρκίνου του δέρματος, Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, Αντιμετώπιση μελανώματος, Αντιμετώπιση ραγάδων, Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με κρυολιπόλυση, Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με λιποαναρρόφηση, Αποκατάσταση εγκαυμάτων, Αύξηση Μαστού - Αυξητική Στήθους, Αυξητική γλουτών

Σχετικές ειδικότητες

Γυναικολόγοι - Μαιευτήρες, Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι, Ουρολόγοι - Ανδρολόγοι

Σάββας Αδάμος

 • Πλαστικός Χειρουργός
 • Βριλήσσια
Βριλήσσια

Ο Σάββας Αδάμος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής και διαθέτει πολυετή εμπειρία, ενώ εξειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική. Στο ιατρείο προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Ο γιατρός παρέχει πλήθος υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της πλαστικής χειρουργικής.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Μάνταλος Παναγιώτης, MD, PhD

 • Πλαστικός Χειρουργός
 • Αθήνα
Αθήνα
Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με λιποαναρρόφηση Πλαστική στήθους Ρινοπλαστική

Ο Μάνταλος Παναγιώτης είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Διδάκτωρ στον Χειρουργικό τομέα της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε με υποτροφία τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου και σε νοσοκομεία της Ελλάδας, της Μεγάλης Βρετανίας και των Η.Π.Α.. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Πλαστικής χειρουργικής και συνεχίζει στην Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής χειρουργικής, του 6ου Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών. Μετά την συγχώνευση του Νοσοκομείου με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείου “Άγιος Σάββας” Αθηνών, αποσπάσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Μαιευτικής “Έλενα Βενιζέλου”, παράλληλα συνεργάζεται με έναν αριθμό ιδιωτικών κλινικών. Ασκεί απί 20τία με συνέπεια και προσήλωση την ειδικότητα της Πλαστικής χειρουργικής και συμμετέχει σε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων αναπτύσσοντας τις γνώσεις σε όλες τις νέες εξελίξεις και καινούριες τεχνικές της Πλαστικής χειρουργικής. Με γνώμονα το δίπτυχο ικανοποίηση και ασφάλεια του ασθενή, παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρική υποστήριξη και φροντίδα τόσο κατά τη διάρκεια της επέμβασης, όσο και κατά το μετεγχειρητικό στάδιο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Παρασκευή 07/10

Λιοδάκη Μαρία Ειρήνη

 • Πλαστικός Χειρουργός
 • Αμπελόκηποι
Αμπελόκηποι
Πλαστική στήθους Ωτοπλαστική Κοιλιοπλαστική Αποκατάσταση εγκαυμάτων Ρινοπλαστική

Η Λιοδάκη Μαρία Ειρήνη είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στους Αμπελόκηπους και στον Ασπρόπυργο Αττικής. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την ειδικότητα της στη γενική χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Μannheim του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και συνέχισε την ειδικότητα της στην πλαστική χειρουργική στην Πανεπιστημιακή Κλινική Lübeck του Πανεπιστημίου Schleswig- Holstein. Το Σεπτέμβριο του 2016 πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις ειδικότητας της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο πρόγραμμα "Aesthetic Medicine" του Queen Mary University of London της Μεγάλης Βρετανίας, και είναι κάτοχος διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Παράλληλα με τη κλινική της δραστηριότητα έχει σημαντικό ερευνητικό έργο, έχοντας δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι τακτικό μέλος της Γερμανικής Εταιρίας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής και της International Society of Plastic Surgery (ISAPS). Με γνώμονα την ικανοποίηση και ασφάλεια του ασθενή, παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και φροντίδα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές.


περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Αντωνιάδης Αθανάσιος

 • Πλαστικός Χειρουργός
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Πλαστική στήθους Ρινοπλαστική

Ο Αντωνιάδης Αθανάσιος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Απέκτησε τον τίτλο του πλαστικού χειρουργού, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του στις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς" της Θεσσαλονίκης. Συνέχισε την εκπαίδευση του, στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής "St. Andrew’s Centre", στη Μεγάλη Βρετανία. Με γνώμονα την ικανοποίηση και ασφάλεια του ασθενή, παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και φροντίδα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές.
περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Παπάς Αθανάσιος PhD, MD, FEBOPRAS

 • Πλαστικός Χειρουργός
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Κοιλιοπλαστική Αντιμετώπιση μελανώματος Πλαστική στήθους Ρινοπλαστική

Ο Dr. Παπάς Αθανάσιος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Είναι ειδικός συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και με διδακτορική του διατριβή στο Κακόηθες Μελάνωμα του δέρματος. Με τετραετή μετεκπαίδευση, αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St George’s του Λονδίνου, κέντρο τραύματος του Νοτιοδυτικού Λονδίνου και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Μελανώματος και Αποκατάστασης μετά από απώλεια βάρους της χώρας. Ακολουθούν μετεκπαιδεύσεις στην Αισθητική Χειρουργική στην Akademikliniken της Στοκχόλμης, μια από τις κορυφαίες Κλινικές παγκοσμίως, κατόπιν στο Coupure Centre of Plastic Surgery του Βελγίου, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας, ενώ παρακολουθεί σχετικά σεμινάρια στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ενδιάμεσα επισκέπτεται το Sydney Melanoma Unit, το μεγαλύτερο κέντρο έρευνας και αντιμετώπισης μελανώματος στον κόσμο για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στο αντικείμενο.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Ακτσαλής Ευάγγελος

 • Πλαστικός Χειρουργός
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Θεραπεία αντιγήρανσης ρυτίδων έκφρασης Θεραπεία αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ (fillers) Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με λιποαναρρόφηση Βλεφαροπλαστική Πλαστική στήθους

Ο Ακτσαλής Ευάγγελος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικά ιατρεία στις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική στη Βρετανία (Lister Hospital, Stevenage, St Andrew’s Hospital, Essex και Derriford Hospital, Plymouth) και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Μετεκπαιδεύθηκε στην Αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή στο Μιλάνο και στην Αισθητική Χειρουργική στη Βαρκελώνη και την Ιταλία. Ως υπότροφος (Fellow) της Ολλανδικής Εταιρείας Χειρουργικής Προσώπου (DAFPRS), εξειδικεύθηκε στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου στις κλινικές "EMC2" και "Coupure Centrum" του Βελγίου, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας.Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS). Αναλαμβάνει επεμβάσεις τόσο αισθητικής χειρουργικής προσώπου - σώματος, όσο και επανορθωτικής χειρουργικής. Στο χώρο των ιατρείων του διενεργούνται οι μη - επεμβατικές θεραπείες, όπως η αντιμετώπιση ρυτίδων, κρυολιπόλυση και τα νήματα. Επιδίωξη του είναι να προσφέρει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, φροντίδα και επαγγελματισμό, τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς τεχνικές αισθητικής και επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι ασθενείς του γνωρίζουν ότι η αγάπη για την επιστήμη και την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής, τον οδηγεί σε έναν αγώνα συνεχιζόμενης κατάρτισης, με πληθώρα συμμετοχών σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια, που στόχο έχει να προσφέρει σε αυτούς ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 16:30

Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος

 • Πλαστικός Χειρουργός
 • Αθήνα
Αθήνα
Απλή επίσκεψη: 50€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συμβουλευτική) υπόλοιπες υπηρεσίες
Θεραπεία αντιγήρανσης ρυτίδων έκφρασης Θεραπεία αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ (fillers) Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με λιποαναρρόφηση Θεραπεία αντιγήρανσης με νήματα προσώπου (lifting)

Ο Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος είναι Πλαστικός Χειρουργός με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ακολούθησε η στρατιωτική θητεία, το αγροτικό και η ειδικότητα Χειρουργικής στο Νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα, όπου εργάστηκε ως βοηθός της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής επί διετία. Επόμενος σταθμός, το Ηνωμένο Βασίλειο και η μετεκπαίδευση, σε τεχνικές μικροχειρουργικής αποκατάστασης και επεμβάσεων σώματος, στο "Boston Pilgrim Hospital - United Lincolnshire Hospitals", κατόπιν στο "Bradford Royal Infirmary" και στο "Leeds General Infimary", στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Άκρας Χείρας . Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έλαβε την ειδικότητά του ως πλαστικός χειρουργός σην Κλινική Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας "Θριάσιο". Εκεί, ήρθε σε επαφή με περιστατικά εκτεταμένων εγκαυμάτων, δερματικής ογκολογίας, αποκατάστασης ανοικτών τραυμάτων, καθώς και αισθητικών επεμβάσεων. Από το 2012 είναι μέλος του General Council, ενώ από το 2016 είναι εγγεγραμμένος στην Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS). Διαθέτει εξειδίκευση στην Επανορθωτική & Αισθητική Πλαστική Χειρουργική και πιστοποίηση σε προχωρημένες τεχνικές χρήσης βοτουλινικής τοξίνης, fillers, μεσοθεραπεία, μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου. Η αγάπη του για την συνεχή εξέλιξη, τον οδήγησε νωρίς σε τακτική παρακολούθηση συνεδρίων και σεμιναρίων, ως σύνεδρος ή ομιλητής με ευρεία παρουσίαση θεμάτων. Η πολυετής εμπειρία και κατάρτιση του γιατρού σε συνδυασμό με την κορυφαία τεχνολογία που χρησιμοποιεί εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00