Οφθαλμίατροι στο Χαλάνδρι

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Χαλάνδρι, Κατσουλιέρη 4
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει απλή οφθαλμολογική εξέταση, μέτρηση για γυαλιά - φακούς επαφής, μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης και βυθοσκόπηση χωρίς μυδρίαση με σταγόνες, η διάρκεια του ραντεβού μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το περιστατικό) υπηρεσίες
Εξέταση γλαυκώματος Εξέταση ωχράς κηλίδας Οπτική Τομογραφία και Αγγειογραφία (OCT-A)

Ο Δρ. Γεώργιος Καμπουγέρης είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Οφθαλμολογίας στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Είναι μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Χειρουργών του Εδιμβούργου. Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό, μετεκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Βυθού στο Νοσοκομείο του Cardiff στην Ουαλία, στο Νοσοκομείο Western Eye Hospital του Λονδίνου με αποκλειστικό αντικείμενο τη θεραπεία του γλαυκώματος (χειρουργική και laser) και στην Κλινική Wellington Eye Clinic της Ιρλανδίας στη διαθλαστική χειρουργική με laser. Εξειδικεύθηκε στη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία όλων των παθήσεων του οφθαλμού (γλαύκωμα, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, κ.ά) και έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες επεμβάσεις laser, εγχειρήσεις καταρράκτη και άλλες οφθαλμολογικές επεμβάσεις. Επιπλέον, υπήρξε part-time διευθυντής (Consultant) στο Moorfields Eye Hospital (Croydon Clinic) στο Λονδίνο, ενώ σε όλες τις θέσεις του στην Μ. Βρετανία συμμετείχε στα διδακτικά πανεπιστημιακά προγράμματα με καθημερινή εκπαίδευση φοιτητών Ιατρικής, οπτομετρών, οπτικών και οφθαλμιάτρων. Παράλληλα, έχει συνεχή ερευνητικά ενδιαφέροντα, καθώς έχει δημοσιεύσει εργασίες σε περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχει μιλήσει ως προσκεκλημένος σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Εξακολουθεί να συνεργάζεται σε σταθερή βάση με κορυφαία Οφθαλμολογικά Νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Οφθαλμίατροι κοντά στο Χαλάνδρι
Χολαργός, Λεωφόρος Περικλέους 2
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, μέτρηση πίεσης ματιών, βυθοσκόπηση) υπηρεσίες
Εξέταση καταρράκτη

Ο Γεδεών Σπύρος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Χολαργό. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Τμήματος Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας. Ειδικεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ευαγγελισμός", στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών και στην Πολυκλινική, στην Οφθαλμολογία. Συνεργάζεται ως χειρουργός με το Οφθαλμολογικό Κέντρο ΟΜΜΑ και αποτελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και παρακολουθεί πολλά συνέδρια και σεμινάρια του κλάδου του, προκειμένου να ενημερώνεται για όλες τις νέες εξελίξεις, ενώ αριθμεί πληθώρα ανακοινώσεων σε συνέδρια. Ο ιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία στη χειρουργική του πρόσθιου ημιμορίου του οφθαλμού, αλλά και στη διαθλαστική χειρουργική. Στο άρτια εξοπλισμένο οφθαλμολογικό ιατρείο του είναι σε θέση να παρέχει σύγχρονη, ανθρωποκεντρική και εξατομικευμένη φροντίδα.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νέο Ψυχικό, Λεωφόρος Μεσογείων 213 - 215
Απλή επίσκεψη: 40€ - 50€ (περιλαμβάνει καταγραφή λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού, πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο και βυθοσκόπηση με μυδρίαση, όπου απαιτείται) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση βλεφαρίτιδας Βυθοσκόπηση Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών

Ο Ανέστης Ηλίας είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Universita Degli Studi Di Padova και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ιατρική Απεικόνιση στην Οφθαλμολογία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών του, πρόσφερε εθελοντικά της υπηρεσίες του στην Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάντοβα και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε ως ιατρός Μονάδος στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας Αγίου Ανδρέα. Στη συνέχεια, αφού υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στο Περιφερειακό Ιατρείο Χαιρώνειας, εργάστηκε στη Μονάδα απεξάρτησης ΟΚΑΝΑ στην Λιβαδειά και ξεκίνησε την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στην Οφθαλμολογική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών ενώ την ολοκλήρωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Έχει υπάρξει επικουρικός ιατρός Οφθαλμολογίας στο Ιατρείο ΠΕΔΥ-ΜΥ Δραπετσώνας και στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου "Σκυλίτσειο". Σήμερα, συνεργάζεται με οφθαλμολογικά κέντρα και οφθαλμολογικές κλινικές, όπου πραγματοποιεί Laser μυωπίας - υπερμετρωπίας - αστιγματισμού, καθώς και χειρουργεία καταρράκτη με την χρήση ενδοφακών νέας τεχνολογίας. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, έναν χώρο εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και οπτικό τομογράφο συνοχής (OCT) για την απεικόνιση του πρόσθιου και οπίσθιου ημιμορίου του οφθαλμού και οπτικών πεδίων, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τόσο στο διαγνωστικό, όσο και στο θεραπευτικό τομέα, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε οφθαλμολογική πάθηση.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Γεωργίου Δροσίνη 16
Απλή επίσκεψη: 40€ (περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο, διαθλαστικό έλεγχο, χορήγηση γυαλιών, μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης, εξέταση στη σχισμοειδή λυχνία, βυθοσκόπηση, έλεγχο για βλεφαρίτιδα) υπηρεσίες
Laser καταρράκτη Βυθοσκόπηση

Ο Παπαδόπουλος Λεωνίδας είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Εργάστηκε σε ιδιωτικό οφθαλμολογικό κέντρο, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στη διαχείριση των οφθαλμολογικών περιστατικών καθώς και στη χρήση οφθαλμολογικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων OCT, HRT-3, τοπογραφία κερατοειδούς, αυτόματη περιμετρία, αγγειογραφία με φλουοροσκεΐνη και ινδοκυανίνη και παχυμετρία κερατοειδούς. Επίσης, απέκτησε εξειδίκευση στις ορθοπτικές ασκήσεις στα παιδιά μέσω της πολυετούς χρήσης συνοπτοφόρου μηχανήματος. Ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου "Κωνσταντοπούλειο", όπου και εξειδικεύτηκε στο γλαύκωμα, στις παθήσεις και θεραπείες της πρόσθιας οφθαλμικής επιφάνειας (επιπεφυκότας, κερατοειδής), στη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων του αμφιβληστροειδούς με ενδοβολβικές εγχύσεις anti-VEGF και κορτικοστεροειδών και στις θεραπείες με laser. Χειρουργικά εξειδικεύεται στη θεραπεία του Καταρράκτη και του Γλαυκώματος με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και στη Διαθλαστική Χειρουργική με Laser για τη διόρθωση της Μυωπίας, της Υπερμετρωπίας και του Αστιγματισμού. Ακόμη, ειδικεύεται σε θεραπείες δευτερογενούς Καταρράκτη αλλά και Ιριδοτομής για την θεραπεία του γλαυκώματος με YAG-LASER. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος οφθαλμολογικών συνεδρίων γλαυκώματος, αμφιβληστροειδούς-υαλοειδούς, ενδοφακών, διαθλαστικής χειρουργικής. Στο σύγχρονο ιατρείο του, διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διάγνωση παθήσεων της ωχράς κηλίδας με OCT και ψηφιακή κάμερα βυθού non-mydriatic τελευταίας τεχνολογίας και αναλαμβάνει τη θεραπεία μέσω ενδοϋαλοειδικών εγχύσεων με anti-VEGF και κορτικοστεροειδών, laser και φωτοδυναμικής θεραπείας. Στο ειδικό τμήμα γλαυκώματος, διαγιγνώσκει τις πιθανές βλάβες μέσω του OCT κεφαλής του οπτικού νεύρου, της αυτόματης περιμετρίας-οπτικών πεδίων και της παχυμετρίας κερατοειδούς και παρέχει την πλήρη δυνατότητα διάγνωσης, παρακολούθησης και θεραπείας του γλαυκωματικού ασθενούς. Στο παιδοφθαλμολογικό τμήμα, διαθέτει ειδικό εξοπλισμό μέτρησης διαθλαστικών παθήσεων (μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού) από βρέφη λίγων μηνών και άνω και αναλαμβάνει την διάγνωση και θεραπεία παθήσεων όπως η αμβλυωπία (τεμπέλικο μάτι) και η ανεπάρκεια σύγκλισης (αδυναμία καλής συνεργασίας των δύο ματιών) μέσω συνοπτοφόρου και άλλων επιστημονικών μεθόδων. Επίσης, διαθέτει ειδικό αυτόματο περίμετρο για τη διενέργεια οπτικών πεδίων σε πολύ μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας. Στόχος του η ορθή διάγνωση και θεραπεία των οφθαλμολογικών παθήσεων με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Κηφισιά, Κολοκοτρώνη 1
Απλή επίσκεψη: 50€ υπηρεσίες
Laser μυωπίας Εγχείρηση καταρράκτη Laser αστιγματισμού

Ο Πετρούτσος Γεώργιος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά. Έλαβε το τίτλο ειδικότητας Οφθαλμολογίας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών και διορίστηκε στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική της Αθήνας. Από το 1980 και για τρία έτη, εργάστηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Université Paris VI, στο νοσοκομείο "Hôtel-Dieu" στο Παρίσι. Υπήρξε Ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας (CNRS) και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (INSERM) στη Γαλλία, καθώς και Αναπληρωτής Λέκτορας Πανεπιστημίων. Μετά την παραμονή του στη Γαλλία, εργάστηκε στο Νοσοκομείο Moorfields Eye Hospital στο Λονδίνο και στο Massachusetts Eye and Ear Infirmary στη Βοστώνη. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, διετέλεσε Επιμελητής Α' στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών κι εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ως Επίκουρος και μετά Αναπληρωτής Καθηγητής. Το 1987 εκλέχθηκε Professeur des Universités - Praticien Hospitalier a titre étranger. Ο Δρ. Πετρούτσος έχει σπουδαίο συγγραφικό έργο, έχοντας συγγράψει τρεις διατριβές και περισσότερες από 50 ξενόγλωσσες και 150 ελληνικές επιστημονικές εργασίες. Οι περισσότερες αφορούν χειρουργικά και κλινικά θέματα μια και η χειρουργική του κυρίως εμπειρία από τα νοσοκομεία στα οποία εργάστηκε επί 30ετία είναι τεράστια. Τη τελευταία δεκαετία, ήταν Διευθυντής της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Κυανού Σταυρού και μέχρι σήμερα, χειρουργεί στην ειδική Οφθαλμολογική Κλινική "Υπαπαντή" στην Αθήνα. Στο ιδιωτικό του ιατρείο, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καλύπτοντας όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών παθήσεων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Οφθαλμίατροι κοντά στο Χαλάνδρι
Χωρίς Online Booking

Βαρβαγιάννης Νικόλαος
Οφθαλμίατρος

  • Λεωφ. Ειρήνης 15, Πεύκη 15121, Αττική
Προφίλ γιατρού

Γιαννουλάδης Στυλιανός
Οφθαλμίατρος

  • Λεωφ. Ειρήνης 1, Πεύκη 15121, Αττική
Προφίλ γιατρού

Μαράντου Ευσταθία
Οφθαλμίατρος

  • Λεωφ. Ειρήνης 19, Πεύκη 15121, Αττική
Προφίλ γιατρού