Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στη Θεσσαλονίκη

Κλείστε Ραντεβού με Διαιτολόγο - Διατροφολόγο στη Θεσσαλονίκη εύκολα και γρήγορα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.
Θεσσαλονίκη, Ερμού 71
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει λιπομέτρηση, σωματικές μετρήσεις και χορήγηση εβδομαδιαίου διαιτολογίου) υπηρεσίες

Ο Νάτσης Μιχαήλ είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εφαρμοσμένη Κλινική Διαιτολογία με κατεύθυνση στην Κλινική Διαιτολογία του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι, επίσης, Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα τη "Συσχέτιση της απώλειας σωματικού βάρους με την αρτηριακή σκληρία σε υπερτασικούς ασθενείς". Ασκώντας την πρακτική άσκηση στο Τμήμα Διαιτολογίας - Διατροφής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ", απέκτησε πολύτιμη εμπειρία, διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης, στην Γ' Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική, στο Ιατρείο Υπέρτασης και Συνεχούς Καταγραφής της Αρτηριακής Πίεσης, του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου". Έχει διαρκή επιμόρφωση με συμμετοχές, παρουσιάσεις και βραβεύσεις σε επιστημονικά συνέδρια και είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης. Με φιλοσοφία του να μεταφέρει τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στο πιάτο σας και με τις κατάλληλες διατροφικές παρεμβάσεις, παρέχει ουσιαστική υποστήριξη στη διαχείριση ζητημάτων που σχετίζονται με τη διατροφή ώστε να βελτιωθεί η υγεία και η ποιότητα ζωής. Παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη για την διαχείριση βάρους, για κλινική διατροφή, για αθλητική διατροφή καθώς και για διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 90
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, μετρήσεις, εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, το κόστος των 40 ευρώ είναι για την πρώτη επίσκεψη, κάθε επόμενη επίσκεψη έχει κόστος 30€) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας

Ο Δαργκίνης Σωτήριος είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και εκπόνησε με συνεργάτες την πτυχιακή του εργασία με αντικείμενο, "Επίδραση ψυχολογικών παραγόντων στην επιλογή και σχεδιασμό δίαιτας σε ενήλικες". Εργάστηκε ως διαιτολόγος σε μεγάλα ινστιτούτα αδυνατίσματος και σε κέντρο παρασκευής υγιεινών γευμάτων της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεχίζει την επιμόρφωσή του στους τομείς της διατροφής και της ψυχολογίας. Παρακολούθησε Μεταπτυχιακές σπουδές και Εξειδικεύτηκε στη Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας (Master Practitioner on Eating Disorders, Obesity & Child Obesity) από το ΚΕΑΔΔ, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας. Παρακολούθησε με επιτυχία πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης στην Κλινική Διατροφή από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε με επιτυχία κύκλο μαθημάτων μέσω distance learning από το πανεπιστήμιο McGillX στο Montreal το “Food for Thought”, από το πανεπιστήμιο της Pennsylvania το “Vital Signs: Understanding What the Body Is Telling Us”, από το πανεπιστήμιο της Copenhagen το “Diabetes – a Global Challenge”και από το πανεπιστήμιο Colorado το “Gut Chek: Exploring YourMicrobiome”. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών και Ερευνών. Συμμετέχει στα περισσότερα συνέδρια και συμπόσια σχετικά με την διατροφή, ενώ είναι και ομιλητής σε ημερίδες, εκδηλώσεις και παιδικούς σταθμούς με θέματα διατροφής, ψυχολογίας της διατροφής και παιδικής διατροφής. Υπήρξε καλεσμένος για θέματα διατροφής σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία μέσω του τεστ δυσανεξίας τροφών, της μέτρησης μεταβολισμού και της λιπομέτρησης, σε συνδυασμό με τη συστηματική εκπαίδευση και τις γνώσεις όπως είναι η Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Κλινική Διατροφή. Παρέχει προσωπικό πρόγραμμα διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τον στόχο, μέσω τακτικής παρακολούθησης και εκπαίδευσης, ώστε να επιτευχθεί ο εκάστοτε στόχος και να διατηρηθεί.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Δημητρίου Γούναρη 35
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ (περιλαμβάνει ανάλυση σύστασης σώματος, βασικός μεταβολισμός, λιπομέτρηση ιατρικό ιστορικό, διατροφικό ιστορικό και εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής για την πρώτη επίσκεψη, σε αυτό το ραντεβού, καθορίζεται και το κόστος για τις επόμενες συνεδρίες) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας

Η Δρ. Καραμπόλα Μαρία είναι διαιτολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Surrey για τις προπτυχιακές της σπουδές στο τμήμα διατροφής. Συνέχισε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Bristol με ειδίκευση εκτός από τη διατροφή και στη φυσική δραστηριότητα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα απασχολήθηκε σε ερευνητικά προγράμματα ως συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Ασχολείται με την κλινική-θεραπευτική-προληπτική διατροφή για όλα τα νοσήματα όπως καρκίνος, προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την καρδιά, γυναικολογικά, προβλήματα πεπτικού, αρθρίτιδες, νευρολογικά, δερματολογικά και γενικότερα συνεργάζεται με όλες τις ιατρικές ειδικότητες. Η Δρ. Καραμπόλα έχει εξειδίκευση στα πεδία διατροφής και καρκίνου, καρδιάς, για λόγους αισθητικής, μεταβολισμού λίπους, γονίδια. Επίσης η αγάπη της για τα παιδιά και το μεταβολισμό λίπους ήταν που την ώθησαν να εξειδικευθεί και στο αντικείμενο της παιδικής παχυσαρκίας. Ιδιωτεύει από το 2008. Συνεργάστηκε με ιδιωτικά σχολεία, παιδικούς σταθμούς και μονάδες catering για τη σύνταξη σιτηρεσίου για νήπια και παιδιά. Επίσης συνεργάστηκε με γιατρούς ιδιωτικών κλινικών όπου και απασχολήθηκε. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού και συμμετείχε σε επιστημονικά συνέδρια ως ομιλήτρια. Επίσης, ανταποκρίθηκε σε προσκλήσεις συλλόγων και μέσων μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά) για θέματα γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος. Η αγάπη για το αντικείμενο της διατροφής, οι μυρωδιές και οι γεύσεις των τροφίμων, το ερευνητικό καθώς και το επιστημονικό ενδιαφέρον που έχουν για την Δρ. Καραμπόλα την ώθησαν να ασχοληθεί με αυτό το πεδίο με απώτερο σκοπό την προαγωγή υγείας και της ποιότητας ζωής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 51
Απλή επίσκεψη: 29€ - 39€ (περιλαμβάνει λιπομέτρηση, ανάλυση σύστασης σώματος και συμβουλές διατροφής) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών 'Ελεγχος μεταβολισμού Κλινική διατροφή

Η Βάσση Παρασκευή είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικά γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο Ελευθέριο Κορδελιό. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Νοσηλευτικής, η αγάπη της για τη συνεισφορά καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου την οδήγησε στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε με άριστα. Ειδικεύεται στις Κλινικές περιπτώσεις, στους Παιδιατρικούς ασθενείς και στην Αθλητική διατροφή. Εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με τίτλο "Προσδιορισμός Βαρέων Μετάλλων Mg, Fe, As, Pb στο πόσιμο νερό του Ν. Τρικάλων", ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Κλινικής Διατροφής με αντικείμενο την αξιολόγηση θρέψης, την διατροφική υποστήριξη παθολογικών καταστάσεων καθώς και την θρεπτική υποστήριξη παιδιατρικού ασθενή. Στη συνέχεια συμμετείχε στo ερευνητικό πρόγραμμα "Συμμαχία για την Υγεία" με αντικείμενο τα παρεμβατικά προγράμματα στις εκφυλιστικές παθήσεις, Παχυσαρκία – Καρδιαγγειακές παθήσεις – Υπέρταση – Σακχαρώδης Διαβήτης. Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Prolepsis στο πρόγραμμα "Μαθαίνω για τα Φρούτα τα Λαχανικά και το Γάλα", στα πλαίσια του οποίου πραγματοποίησε πολυάριθμες διαλέξεις σε Δημοτικά σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται στο χώρο του fitness ως επικεφαλής του τμήματος διατροφής, αναλαμβάνοντας εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής απευθυνόμενα σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά όπως επίσης και προγράμματα που αφορούν στην μείωση, αύξηση, διατήρηση βάρους καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας, στη γράμμωση και μείωση λίπους. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα τοπικά περιοδικά του Νόμου Θεσσαλονίκης, έχοντας σταθερά ως στόχο να διευρύνει επιπλέον τις γνώσεις της ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, ενημερώνεται και παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες που αφορούν στην επιστήμη της διατροφής και της υγείας γενικότερα. Η ομάδα του topdiet αποτελείται από καταρτισμένους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους με επικεφαλής της ομάδας την Βάσση Παρασκευή που ειδικεύεται στις κλινικές περιπτώσεις, τους παιδιατρικούς ασθενείς και την Αθλητική διατροφή.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Δαναΐδων 7
Απλή επίσκεψη: 30€ - 50€ υπηρεσίες
Αντιμετώπιση βουλιμίας - νευρικής ανορεξίας DNA test Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών

Η Μαυροπούλου Φωτεινή είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στη Θέρμη. Είναι απόφοιτος Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Τελειώνοντας τις σπουδές της, συνέχισε με την πρακτική της, αλλά και την εξάσκηση σε διάφορους χώρους εργασίας αποκτώντας μεγάλη πείρα στην Παιδική Παχυσαρκία, αλλά και τις παθολογικές καταστάσεις. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια και ενημερωτικές ημερίδες με θέματα που αφορούν τη Μεσογειακή Διατροφή, αλλά και τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Στο ιδιωτικό της γραφείο, ασχολείται διεξοδικά με κάθε περιστατικό ξεχωριστά λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες του, παρέχει εξατομικευμένη διαιτολογική υποστήριξη για απώλεια - αύξηση - διατήρηση σωματικού βάρους, για κλινική διατροφή που απευθύνεται σε άτομα που εμφάνισαν κάποια πάθηση η οποία σχετίζεται με το βάρος, αθλητική διατροφή που απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν τη βελτίωση, την αποκατάσταση και την επίτευξη των στόχων τους, με την διατροφή εγκύου προκειμένου να αποφευχθούν οι επιπλοκές που σχετίζονται με υπερβάλλον βάρος καθώς και με τη διατροφή θηλάζουσας, έτσι ώστε να καλύψει ταυτόχρονα για την ίδια, αλλά και για τις ανάγκες του βρέφους τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των τροφίμων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 7
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπηρεσίες

Ο Καφαντάρης Ιωάννης είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Με όπλο του την αγάπη για τη βιοχημεία και την ίαση του ασθενούς εισήχθηκε το 2006 στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, και έλαβε γερές βάσεις με τις οποίες η εξέλιξή του συνεχίστηκε στα μετέπειτα στάδια της πορείας του. Στη στρατιωτική του θητεία, στην Ελληνική δύναμη Κύπρου, του δόθηκε η δυνατότητα να συνεργαστεί με το Στρατιωτικό Νοσοκομείο αξιολογώντας τη θρεπτική κατάσταση των νοσηλευόμενων, και παράλληλα να αποκτήσει εμπειρία στη μαζική σίτιση. Η εμπειρία αυτή τον καθιστά ικανό σήμερα να συνθέτει νόστιμα και υγιεινά προγράμματα διατροφής. Έπειτα, η συνεργασία του με την Ενδοκρινολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, το 2018, καθώς και το γεγονός πως παρακολουθεί αδιάκοπα σεμινάρια αθλητικής και κλινικής διατροφής αυξάνει συνεχώς το γνωστικό πεδίο του και φυσικά τα αποτελέσματα του. Η διαρκής επιτυχία του στα νεφρολογικά περιστατικά, κατάφερε να εξασφαλίσει ισχυρές συστάσεις ώστε να εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με αντικείμενο τη Σύγχρονη Μεθοδολογία στην Αντιμετώπιση της Χρόνιας Νεφρικής νόσου. Με όπλο του τις γνώσεις, τη θέλησή του και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρακολουθεί την εξέλιξη των ασθενών και κάνει τις υπηρεσίες του πιο προσιτές.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Βασιλέως Ηρακλείου 47
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει πρόγραμμα διατροφής, λιπομέτρηση, διατροφική εκπαίδευση, συνταγές, ημερολόγιο καταγραφής, στοχοθεσία και συμβουλευτική, το πρώτο ραντεβού κοστίζει 50€ και διαρκεί 60 - 90 λεπτά τα επόμενα έχουν κόστος 30€ και διαρκούν 45- 60 λεπτά, οι συνεδρίες πραγματοποιούνται συνήθως ανά δύο εβδομάδες) υπηρεσίες
Αντιμετώπιση παχυσαρκίας Κλινική διατροφή Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών

Η Μπούμπα Αποστολία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Κλινική Διαιτολογία του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Επιπρόσθετα, έχει εκπαιδευθεί στην αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών και στο σχεδιασμό διαιτολογίων ασθενών με καρδιαγγειακές παθήσεις, δυσλιπιδαιμίες, σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση, νοσογόνο παχυσαρκία, ευερέθιστο έντερο. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Συμμετείχε σε μελέτη με θέμα "Διατροφική σύσταση πλούσιων σε υδατάνθρακες προϊόντων χωρίς γλουτένη και υπολογισμός γλυκαιμικού δείκτη ενός εμπορικά διαθέσιμου ζυμαρικού χωρίς γλουτένη" η οποία παρουσιάστηκε στο 20ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας. Έχει συνεργαστεί με αλυσίδα γυμναστήριων και με διαιτολογικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Θεωρεί πολύ σημαντική την εκπαίδευση του κοινού σε θέματα υγιεινής διατροφής για αυτό το λόγο δραστηριοποιείται κάνοντας ομιλίες, webinars και πραγματοποιώντας δράσεις διατροφής για παιδιά. Στο ιδιωτικό της γραφείο, παρέχει εξατομικευμένη διαιτολογική υποστήριξη για απώλεια - αύξηση - διατήρηση σωματικού βάρους, για την αντιμετώπιση σακχαρώδη διαβήτη, υπερφαγικών επεισοδίων, διαχείριση ευερέθιστου εντέρου, διατροφή κατά την περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού, ενώ πραγματοποιεί συμβουλευτική για την υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 119
Απλή επίσκεψη: 50€ - 80€ (περιλαμβάνει το κόστος ανά επίσκεψη που είναι 50€, ή προπληρωμένη μηνιαία παρακολούθηση με κόστος 70€, ή προπληρωμένη τρίμηνη παρακολούθηση με κόστος 180€) υπηρεσίες
Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες Διατροφή για παιδιά και εφήβους Κλινική διατροφή

Η Σταύρου Σταυρινή είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, με ιδιωτικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση ως διαιτολόγος διατροφολόγος σε ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο με κύρια ασχολία την διατροφική αγωγή σε παιδιά. Ολοκλήρωσε με άριστα την πτυχιακή της διατριβή με θέμα "Αξιολόγηση θρέψης παιδιών προ σχολικής ηλικίας (3-5ετών) και αξιολόγηση διατροφικούσχήματος σε παιδικούς σταθμούς". Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας συμμετέχοντας ενεργά σε συνέδρια και σεμινάρια, επίσης συμμετέχει εθελοντικά σε διάφορες εκδηλώσεις για ενημέρωση περί υγιεινής διατροφής. Υποστηρίζει έμπρακτα την προώθηση του μητρικού θηλασμού τόσο με συμμετοχές σε ομιλίες σχετικά με τη διατροφή και το θηλασμό αλλά και, ως μητέρα που θήλασε, συμβουλεύει νέες μητέρες στην τέχνη του θηλασμού. Παρέχει εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη για αλλεργίες - δυσανεξίες, για την εγκυμοσύνη και θηλάζουσες μητέρες, για υπερήλικες, για αθλητές και αθλούμενους, για αύξηση και μείωση βάρους, για βρέφη, παιδιά και εφήβους και για παθολογικές Καταστάσεις σύμφωνα με την εξέλιξη της νόσου εξατομικεύεται το πλάνο διατροφής.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 100
Απλή επίσκεψη: 20€ - 35€ (περιλαμβάνει την πρώτη επίσκεψη, λιπομέτρηση, πλήρη ανάλυση σύστασης σώματος, εξατομικευμένο διαιτολόγιο, διατροφική εκπαίδευση με κόστος 35€, οι επόμενες εβδομαδιαίες επισκέψεις με λιπομέτρηση και διατροφή είναι στα 20€) υπηρεσίες

Ο Παπαδημητρίου Λεωνίδας είναι Διατροφολόγος - Διαιτολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) και πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στο κρατικό πανεπιστήμιο της Ρώμης (Università degli studi di Roma). Εκπαιδεύτηκε στη διατροφή Διαβητικών - Νεφροπαθών και στη σύνταξη διαιτολογίων για παχύσαρκους ασθενείς. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως αν. Καθηγητής Τεχν. Τροφίμων και ως αν. Καθηγητής Διατροφής (2016-2021). Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης και κατάρτισής του, ενημερώνεται συστηματικά μέσω σεμιναρίων και συνεδρίων για τις εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο του ενδιαφέροντος του, έχοντας επαφή με τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα και εργαλεία παρακολούθησης. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Διαιτολογικής παρακολούθησης. Γιατί "η Μεθοδικότητα, η Υποστήριξη και η Διατροφική Εκπαίδευση, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την οριστική λύση", σύμφωνα με τον Διατροφολόγο. Τέλος, άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά, ενώ είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Νεάπολη Θεσσαλονίκης, Λόρδου Βύρωνος 19
Απλή επίσκεψη: 25€ (περιλαμβάνει ανάλυση σύστασης σώματος, ανθρωπομετρικές μετρήσεις, διατροφική αξιολόγηση και πρόγραμμα διατροφής) υπηρεσίες
Διατροφή για αθλητές

Ο Ισαακίδης Ακρίτας είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό γραφείο "NutriOn" στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Διατροφής & Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Με ενδιαφέρον και ιδιαίτερη επιθυμία να αποκτήσει εμπεριστατωμένη γνώση στον τομέα του και ειδικότερα στην Αθλητική διατροφή, εκπόνησε την πτυχιακή του εργασία με θέμα "Οστική πυκνότητα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και η επιρροή των διατροφικών συνηθειών τους". Έκανε την πρακτική του άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γεώργιος Παπανικολάου", αλλά και σε φορείς του εξωτερικού, όπως το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Πορτογαλίας. Συνεχίζοντας την ερευνητική του δράση, ασχολήθηκε με την ευεργετική επίδραση του ελαιόλαδου στην υγεία, δημοσιεύοντας μία συστηματική ανασκόπηση και συμμετέχοντας σε διεθνή συνέδρια και λαμβάνοντας μέρος στην έναρξη μιας ερευνητικής εργασίας στα πλαίσια του O-live Project. Με παράλληλες συμμετοχές σε πληθώρα σεμιναρίων και ημερίδων, κατάφερε να διευρύνει τους γνωστικούς του ορίζοντες και να αποκτήσει μια αξιόλογη εμπειρία ως επαγγελματίας διατροφής. Στο ιδιωτικό του διαιτολογικό γραφείο "NutriOn", ο κύριος Ισαακίδης προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την επίτευξη οποιοδήποτε διατροφικού στόχου, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές ανάγκες των διαιτώμενων.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα
Εύοσμος, Παύλου Μελά 26Α
Απλή επίσκεψη: 30€ - 40€ (περιλαμβάνει το κόστος της πρώτης επίσκεψης και τον επανέλεγχο μετά από διάστημα μιας εβδομάδας) υπηρεσίες
Διατροφή για αθλητές Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες Διατροφή για παιδιά και εφήβους

Η Ρεστέμη Ευγενία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στον Εύοσμο. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας της με θέμα "Υποθρεψία σε νοσηλευόμενους", στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και κάνοντας την πρακτική της άσκηση στο ερευνητικό πρόγραμμα "Ευ ζην", το οποίο αφορούσε στη ρύθμιση και τα μοντέλα μεταβολής του σωματικού βάρους σε ψυχιατρικούς ασθενείς που λαμβάνουν αντιψυχωτικά και η επίδραση μιας μακροπρόθεσμης μελέτης στο σωματικό βάρος και φυσικής κατάσταση, στην Κεντρική Κλινική Θεσσαλονίκης Euromedica. Επενδύοντας συνεχώς στη γνώση, παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων πάνω σε θέματα διατροφής παιδιών κι ενηλίκων, ενώ έχει πραγματοποιήσει αρκετές ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικές ακαδημίες και σχολεία. Στο ιδιωτικό της γραφείο, έναν χώρο σύγχρονο και καλαίσθητο, με αγάπη για την επιστήμη της διαιτολογίας και με την πεποίθηση πως στόχος είναι η απόκτηση καλών διατροφικών συνηθειών κι ένα υγιές σώμα - πέρα από τα πρότυπα μοντέλων, η κυρία Ρεστέμη παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διατροφικής υποστήριξης, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε διαιτώμενου.

Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα