6 Οφθαλμίατροι στον Νομό Θεσσαλονίκης

Κλείστε Ραντεβού με Οφθαλμίατρο στον Νομό Θεσσαλονίκης γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οφθαλμίατρο της επιλογής σας στον Νομό Θεσσαλονίκης

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οφθαλμίατρο στον Νομό Θεσσαλονίκης; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Θεσσαλονίκης

Βρείτε Οφθαλμίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Θεσσαλονίκης. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απλή επίσκεψη, Argon Laser φωτοπηξία για ρωγμή/οπή αμφιβληστροειδούς, Laser για την αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, Laser καταρράκτη, Laser μυωπίας, Laser πρεσβυωπίας, Laser υπερμετρωπίας, YAG Laser για δευτερογενή καταρράκτη, Αναίμακτη αντιμετώπιση εκτρόπιο και εντρόπιο βλεφάρων, Αναίμακτη αφαίρεση μορφωμάτων

Σχετικές ειδικότητες

Γενικοί Γιατροί στον Νομό Θεσσαλονίκης, Οδοντίατροι στον Νομό Θεσσαλονίκης, Παθολόγοι στον Νομό Θεσσαλονίκης, Ωτορινολαρυγγολόγοι (ΩΡΛ) στον Νομό Θεσσαλονίκης

Δράμαλης Γεώργιος

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Καλαμαριά
Καλαμαριά
Εξέταση καταρράκτη Laser καταρράκτη Laser μυωπίας Laser υπερμετρωπίας Βυθοσκόπηση Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών Παιδοφθαλμολογικός έλεγχος

O Δράμαλης Γεώργιος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής από Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος πτυχίου της Σχολής Οπτικών του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στο Γενικό Νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" Θεσσαλονίκης και επιπλέον διετέλεσε Διευθυντής του Οφθαλμολογικού Κέντρου Express Service. Ο ιατρός διαθέτει 30 έτη εμπειρία και διασφαλίζει τη πολυτιμότερη αίσθηση του ανθρώπου την όραση με επιτυχία και αποτελεσματικότητα που εγγυάται ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός στην Ελλάδα. Στο Σύγχρονο Οφθαλμιατρείο του εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και πιστοποίηση μέσω ΕΟΠΠΥ, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλο το φάσμα της οφθαλμολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Σαμιωτάκη Αφροδίτη

 • Οφθαλμίατρος
 • Παιδοφθαλμίατρος
 • Εύοσμος
Εύοσμος
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες
Βλεφαροπλαστική Εξέταση γλαυκώματος Παιδοφθαλμολογικός έλεγχος Εγχείρηση καταρράκτη

Η Σαμιωτάκη Αφροδίτη είναι Οφθαλμίατρος - Παιδοφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο από το 1993. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Ακαδημίας Σόφιας κι έκανε την ειδικότητά της στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σόφιας στην Βουλγαρία, όπου διετέλεσε Επιμελήτρια, κι έλαβε εξειδίκευση στην Παιδοφθαλμολογία. Μέρος της ειδικότητας της, έλαβε χώρα και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ". Στα πλαίσια της κατάρτισής της, η γιατρός παρακολουθεί τακτικά συνέδρια και σεμινάρια, καθώς και πολυάριθμα Workshops Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις του τομέα της. Στο ιατρείο της πραγματοποιείται έλεγχος και θεραπεία των οφθαλμολογικών παθήσεων, και εκτελείται η συνταγογράφηση γυαλιών και φαρμάκων, καθώς η γιατρός είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΥΥ.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:30

Κατέρης Γεώργιος

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: 30€ (περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση) υπόλοιπες υπηρεσίες
Εγχείρηση καταρράκτη Παιδοφθαλμολογικός έλεγχος

Ο Κατέρης Γεώργιος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε ειδίκευση Οφθαλμολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Στη συνέχεια, εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική Καταρράκτη και Γλαυκώματος, στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Södra Älvsborgs hospital (SÄS), όπου διετέλεσε και Επιμελητής Χειρουργός. Επιπλέον, μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Αμφιβληστροειδούς και τη Νευροφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Sahlgrenska στο Γκέτεμποργκ. O γιατρός είναι Συνεργάτης Χειρουργός Οφθαλμίατρος του ομίλου Euromedica. Αξίζει, επίσης να σημειωθεί ότι, έχει τακτική συμμετοχή σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια Οφθαλμολογίας και Διαθλαστικής Χειρουργικής. Διαθέτει αξιοσημείωτη εμπειρία στη χειρουργική καταρράκτη, τη διαθλαστική χειρουργική, καθώς και στην αντιμετώπιση γλαυκώματος και παθήσεων του αμφιβληστροειδούς.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Βασάκος Δημήτριος

 • Οφθαλμίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό (περιλαμβάνει κλινική εξέταση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Βασάκος Δημήτριος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. όπου έλαβε το Πτυχίο της Ιατρικής. Έλαβε την ειδικότητα της οφθαλμολογίας στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως της Θεσσαλονίκης. Εκεί του δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει εμπειρία στην διαχείριση χιλιάδων περιστατικών και πραγματοποιεί επιτυχώς πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων. Το 2018 αποκτά τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας της οφθαλμολογίας. Η εκπαίδευση του συνεχίζεται με συμμετοχές σε δεκάδες οφθαλμολογικά συνέδρια, όπου παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της οφθαλμολογίας και των οφθαλμικών παθήσεων. Ο γιατρός διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην Ελλάδα και στην Γερμανία. Είναι επίσης μέλος της Οφθαλμολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος και γνωρίζει άπταιστα 3 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά). Έχει δημοσιεύσει εργασίες και άρθρα τόσο σε ελληνικά όσο και σε ξένα επιστημονικά περιοδικά οφθαλμολογίας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:30

Κωστούλας Χαράλαμπος

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Κάτω Τούμπα
Κάτω Τούμπα
Απλή επίσκεψη: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Κωστούλας Χαράλαμπος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στην Θεσσαλονίκη. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και παρέχει πλήθος υπηρεσιών όπως, πλήρη Οφθαλμολογικό έλεγχο, Χειρουργική Καταρράκτη, Γλαυκώματος, Laser Μυωπίας, Αστιγματισμού και Υπερμετρωπίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Dr. Μιραχτσής Θεόδωρος MD, PhD

 • Οφθαλμίατρος
 • Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Laser μυωπίας Εγχείρηση καταρράκτη Θεραπεία ωχράς κηλίδας Παιδοφθαλμολογικός έλεγχος

Ο Μιραχτσής Θεόδωρος είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Στρατιωτικός ιατρός με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στο "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και έχει μετεκπαιδευτεί στην Παιδοοφθαλμολογία στην Α' Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Διδακτορικής Διατριβής με αντικείμενο την "Συγκριτική μελέτη οιδήματος Ωχράς Κηλίδας μετά από εγχείρηση καταρράκτη σε υγιείς και διαβητικούς ασθενείς", Επίσης διατελεί Επιμελητής στην Οφθαλμολογική κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως. Έχει εκπαιδευτεί στην χειρουργική αφαίρεση του καταρράκτη με φακοθρυψία, στην θεραπεία του δευτερογενή καταρράκτη με Yag Laser και στην ένθεση ειδικών ενδοφακών για την διόρθωση υψηλών αμετρωπιών (πολύ μεγάλης μυωπίας και αστιγματισμού). Είμαι μέλος στην Πανελλήνια Οφθαλμολογική Εταιρεία, στην Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία και στην Οφθαλμολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδας. Επίσης είμαι μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος, στην Ελληνική και Πανευρωπαϊκή Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής, και μέλος του International Society of Refractive Surgery και του European Society of Ophthalmology. Ο γιατρός διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση με μακροχρόνια εμπειρία και αναλαμβάνει και αντιμετωπίζει περιστατικά σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στην Παιδοοφθαλμολογία-Νευροοφθαλμολογία, στην διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού με LASER ιδίως για υποψήφιους στρατιωτικών-αστυνομικών σχολών και σχολών εμποροπλοιάρχων, καθώς και στην αντιμετώπιση παθήσεων του κερατοειδούς με την νέα μέθοδο Cross – Linking. Το ιατρείου του είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 18:00