10 Οδοντίατροι στον Νομό Θεσσαλονίκης

Κλείστε Ραντεβού με Οδοντίατρο στον Νομό Θεσσαλονίκης γρήγορα και εύκολα. Εντοπίστε τον ιδανικό γιατρό για εσάς, δείτε το βιογραφικό του, τις υπηρεσίες του, τη διαθεσιμότητά του και κλείστε άμεσα ραντεβού μαζί του.

Κλείστε Ραντεβού για επίσκεψη στο ιατρείο με τον Οδοντίατρο της επιλογής σας στον Νομό Θεσσαλονίκης

Ψάχνετε άμεσα για ραντεβού σε Οδοντίατρο στον Νομό Θεσσαλονίκης; Μόλις βρήκαμε τους καλύτερους γιατρούς για εσάς.

Επιλέξτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Θεσσαλονίκης

Βρείτε Οδοντίατρο συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ στον Νομό Θεσσαλονίκης. Για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης που επιθυμείτε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Στοματικός έλεγχος, Καθαρισμός δοντιών, Σφράγισμα δοντιών, Bonding δοντιών, Αδαμαντινοπλαστική, Αθλητικός νάρθηκας δοντιών, Ακτινογραφία, Αναδιαμόρφωση δοντιών (Recontouring), Ανασύσταση δοντιού με άξονα, Ανασύσταση δοντιών - Βιομιμητική

Σχετικές ειδικότητες

Ορθοδοντικοί στον Νομό Θεσσαλονίκης, Περιοδοντολόγοι στον Νομό Θεσσαλονίκης, Χειρουργοί Οδοντίατροι στον Νομό Θεσσαλονίκης

Λαθουράκης Μανώλης

 • Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Καθαρισμός δοντιών: 25€ (περιλαμβάνει καθαρισμό οδόντων και στοματικό έλεγχο) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Λαθουράκης Μανώλης είναι Oδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασκεί το επάγγελμα του από το 1996 και επί 10τία εργάζεται στο τμήμα Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας Ε.Τ.Ε. (ΤΥΠΕΤ). Το ιατρείο του φιλοξενείται σε ένα χώρο άνετο, ζεστό και λειτουργικό με υπερσύγχρονη υποδομή, ακολουθώντας τα βήματα της τεχνολογίας και όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής. Ο γιατρός διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και προσφέρει υπηρεσίες με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 11:00

Ασβεστά Μαρίνα - Άρτεμις, DDS, MSc

 • Οδοντίατρος
 • Άνω Τούμπα
Άνω Τούμπα
Σιδεράκια Προσθετική

Η Ασβεστά Μαρίνα - Άρτεμις DDS, MSc είναι Οδοντίατρος - Προσθετολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στην "Kινητή και ακίνητη προσθετική" και πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η γιατρός είναι εξειδικευμένη στην προσθετική από την Οδοντιατρική σχολή του University of Manchester. Από το 2002 ως το 2005 έζησε στο Reading της Μεγάλης Βρετανίας, όπου εργάστηκε ως γενικός οδοντίατρος στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας. Κατόπιν, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να εργάζεται στο ιδιωτικό ιατρείο της από το 2006 έως και σήμερα. Ασχολείται με όλο το φάσμα των θεραπευτικών οδοντιατρικών εργασιών (εμφράξεις, ενδοδοντία, περιοδοντολογία, παιδοδοντία κ.α.), καθώς και με την προσθετική (στεφάνες, γέφυρες, όψεις, ολοκεραμικά, οδοντοστοιχίες, εμφυτεύματα, αισθητική οδοντιατρική, λεύκανση, νάρθηκες) που είναι και ο τομέας της ειδικότητάς της. Τέλος, πραγματοποιεί Γρήγορη Ορθοδοντική για εφήβους και ενήλικες με τη μέθοδο FASTBRACES.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:30

Μάρας Χρήστος

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Καθαρισμός δοντιών: 40€ (περιλαμβάνει σοδοβολή, υπερήχους, στίλβωση) υπόλοιπες υπηρεσίες

Ο Χρήστος Μάρας είναι Χειρουργός Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Θεσσαλονίκη, από το 2021. Είναι μετεκπαιδευθείς στην Εμφυτευματολογία και τη Στοματική αποκατάσταση στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μετά το πέρας των σπουδών του εργάσθηκε ως Οδοντίατρος και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό εκτελούσε χρέη Οδοντιάτρου στο οδοντιατρείο της ΣΣΑΣ. Το ιατρείο του διαθέτει ένα από τα κορυφαία laser που κυκλοφορούν στην αγορά και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00

Τσάλιος Νικόλαος

 • Οδοντίατρος
 • Άνω Τούμπα
Άνω Τούμπα

Ο Τσάλιος Νικόλαος είναι Οδοντίατρος, με ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και βραβευμένος με Coltene Awards από το Διαγωνισμό "Κλινικά Άψογης Ενδοδοντικής Θεραπείας" που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Ενδοδοντολογίας του ίδιου πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, συνεργάστηκε με ιδιωτικές οδοντιατρικές κλινικές, με το Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica - Αρωγή, καθώς και με οίκους ευγηρίας της Θεσσαλονίκης. Ο γιατρός έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια της ειδικότητάς του και αποτελεί μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 08:00

Καϊμακαμίδου Τάνια

 • Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Σφράγισμα δοντιών: 30€ - 50€ υπόλοιπες υπηρεσίες

Η Καϊμακαμίδου Τάνια είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος πτυχίου Οδοντιατρικής καθώς και Στοματολογίας του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της παρακολουθεί συνέδρια του κλάδου της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να μένει ενήμερη για όλες τις εξελίξεις. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία που της επιτρέπει να παρέχει φροντίδα σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση προκειμένου να προσφέρει υγιή χαμόγελα με το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα. Το ιατρείο λειτουργεί σε ένα φιλόξενο χώρο πλήρως εξοπλισμένο, όπου τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και διατίθεται χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση των ιατρικών εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 17:00

Αρβανιτίδου Παναγιώτα

 • Οδοντίατρος
 • Ωραιόκαστρο
Ωραιόκαστρο
Καθαρισμός δοντιών: 30€ - 40€ υπόλοιπες υπηρεσίες
Λεύκανση δοντιών Οδοντικά εμφυτεύματα

Η Αρβανιτίδου Παναγιώτα είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Ωραιόκαστρο. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής και και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Εμφυτεύματα, από το Trafford General Hospital, της Αγγλίας και ειδικεύτηκε στην Εξελιγμένη Αισθητική Οδοντιατρική στο College of Dentistry του New York University. Έχει κλινική εμπειρία 16 ετών από την εργασίας της ως οδοντίατρος σε ιδιωτικά οδοντιατρεία και σε ιδιωτικές κλινικές της Μεγάλης Βρετανίας. Παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής της. Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες με υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές θεραπείες και προϊόντα χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής και αισθητικής φροντίδας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη. Προσφέρει υπηρεσίες προσθετικής οδοντιατρικής με τις πιο μοντέρνες τεχνολογικές μεθόδους για όσους τα φυσικά τους δόντια χρειάζονται αποκατάσταση ή αντικατάσταση. Στο ιατρείο εφαρμόζονται αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 14:00

Αλεξίου Αγγελική DDS, MSc

 • Οδοντίατρος
 • Περιοδοντολόγος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Καθαρισμός δοντιών: Τιμή ανάλογα με το περιστατικό υπόλοιπες υπηρεσίες
Καθαρισμός δοντιών Αντιμετώπιση ουλίτιδας Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας Οδοντικά εμφυτεύματα Ουλοπλαστική

Η Αλεξίου Αγγελική είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος πτυχίου από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τόσο στην Οδοντιατρική επιστήμη όσο και στην Οδοντιατρική τεχνολογία. Φοίτησε επίσης στην Οδοντιατρική Σχολή στο ίδιο Πανεπιστήμιο και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Περιοδοντολογία και την Βιολογία Εμφυτευμάτων, εργάστηκε στο Λονδίνο σε Ιδιωτική Οδοντιατρική Κλινική. Η γιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας. Έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, παρακολουθεί ελληνικά και διεθνή συνέδρια και συμμετέχει σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια συνεχούς επιμόρφωσης. Η γιατρός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση του ασθενούς και στην αισθητική οδοντιατρική, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 10:00

Τσιόνκης Στέφανος

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Οδοντικά εμφυτεύματα

Ο Τσιονκής Στέφανος είναι Οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής με εμπειρία στο χώρο, περισσότερα από 35 χρόνια. Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει στο ιατρείο του σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία του στον οδοντιατρικό χώρο του επιτρέπουν να μπορεί να αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών με μεγάλη επιτυχία, χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές και μεθόδους. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων. Δίνοντας έμφαση στην προληπτική οδοντιατρική και με ιδιαίτερη γνώση, άρτια εκπαίδευση και αντίληψη στο θέμα της προσθετικής (γέφυρες, εμφυτεύματα, οδοντοστοιχίες) και έχοντας προσωπική σχέση με κάθε πελάτη, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ιδιαίτερη φροντίδα το πρόβλημά σας.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Δευτέρα 10/10

Σαπουντζής Γρηγόρης

 • Οδοντίατρος
 • Χειρουργός Οδοντίατρος
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Καθαρισμός δοντιών: 35€ (περιλαμβάνει στίλβωση με σοδοβολή) υπόλοιπες υπηρεσίες
Λεύκανση δοντιών Οδοντιατρικό κόσμημα Οδοντικά εμφυτεύματα

Ο Γρηγόρης Σαπουντζής είναι Χειρούργος Οδοντίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής από την Ιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύεται στην προσθετική και αισθητική οδοντιατρική. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσής του. Ο γιατρός διαθέτει πολυετή εμπειρία, στο ιδιωτικό του ιατρείο προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες γενικής οδοντιατρικής, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως αντιμετώπιση ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, καθαρισμός δοντιών, εξαγωγές και υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη πρόληψη.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 19:30

Σαρναζίδου Άρτεμις

 • Οδοντίατρος
 • Ορθοδοντικός
 • Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Σιδεράκια

Η Σαρναζίδου Άρτεμις είναι Οδοντίατρος - Ορθοδοντικός με ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής και έχει παρακολουθήσει συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξειδικεύεται στα Εμφυτεύματα, στη Αισθητική Οδοντιατρική και στην Αόρατη Ορθοδοντική. Το οδοντιατρείο έχει εξοπλιστεί με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής φροντίδας με έμφαση στην πρόληψη. Στο ιατρείο εφαρμόζονται τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και για το λόγο αυτό υπάρχει χώρος αποκλειστικά για την απολύμανση και αποστείρωση των εργαλείων.

περισσότερα
Διεύθυνση ιατρείου
Επόμενη διαθεσιμότητα: Άυριο στις 09:00